Και ποιος σου είπε ότι αυτοί εξαιρούνται κατ'ανάγκην απ'την ελίτ ή τα λαδώματά της;Divine Sinner έγραψε:Αν αυτη τη φορα η γριπη αυτη δεν προερχεται απο την ελιτ;
αν ειναι απλα η απληστια των ολλανδων επιστημόνων;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Τυχαίο το πολύ πρόσφατο ( και ενδιαφέρον) φιλμ Contagion?Όχι βέβαια..
http://www.imdb.com/title/tt1598778/
Δείτε το για να πάρετε μιά καλή γεύση από το πώς οραματίζονται το μέλλον μας..
http://www.imdb.com/title/tt1598778/
Δείτε το για να πάρετε μιά καλή γεύση από το πώς οραματίζονται το μέλλον μας..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
- Φύλο: Άνδρας
μου γυρισε τα αντερα προς το τελος
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Μα αυτό λέω ...τσήνισαν τα ελιτάκια που πάει κάποιος να τους χαλάσει την πιάτσα ....Divine Sinner έγραψε:Αν αυτη τη φορα η γριπη αυτη δεν προερχεται απο την ελιτ;
αν ειναι απλα η απληστια των ολλανδων επιστημόνων;
Αν ήταν δικό τους μαγαζί ...θα φωνάζανε ;
Αντιπαραβάλω όμως την τοποθέτηση μου ότι μπορεί να είναι δικό τους μαγαζί και να φωνάζουν για να
απενοχοποιήσουν το δικό τους κόλο ...σε περίπτωση που βγει αυτός ο ιός στην ατμόσφαιρα !
(ευτυχώς που όλος τυχαίος τα fema είναι ενεργοποιημένα )
Mornie utúlië
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
έφαγα σκόρδο,ας αμολύσουν ότι ιό θέλουν.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Στο δρόμο σημερα για εφορία και άλλες δουλειές, άκουσα στο ράδιο τον Βελόπουλο, και τη θέση του για τον Εφραιμ, με την οποία τείνω να συμφωνήσω...
Βρήκαν χριστουγεννιάτικα να "κυνηγήσουν" ιερωμένο.
Τα άλλα τα πολιτικά καλόπαιδα που έχουν κάνει τις απίστευτες κομπίνες, κυκλοφορούν αλώβητοι και ελεύθεροι...
Αν όντως ο παπάς ενεχεται, να πληρώσει, αλλά το να διασύρεται μόνο αυτός (ενώ εκαναν τις απίστευτες λαμογιές πολλοί) και μάλιστα σε συγκεκριμένη συγκυρία... είναι πολύ πολύ ύποπτο. Δεν είμαι θρήσκα, γνωστό αυτό. Αντιτίθεμαι όμως στο διωγμό των όποιων θρησκευμάτων... και δη στην συστηματική επιδίωξη να απαξιωθεί το θρήσκευμα της εθνότητάς μου, άσχετα αν δεν προσυπογράφω τον δογματισμό του.
Αν κάποιοι αρχαιόθρησκοι ικανοποιούνται από αυτόν, καλό θα είναι να δούν το θέμα σφαιρικότερα και επί της αρχής. Αν σήμερα διώκεται η ορθοδοξία (και κατά μία έννοια και το Αγιο Ορος κατ'επέκτασιν), αύριο μπορεί να διωχθεί η δική τους θέαση/στάση ζωής, και τότε δε θα τους αρέσει. Όλα αυτά είναι σημάδια εντατικής προσπάθειας για νοητική χειραγώγηση τρίτου τύπου (σε βαθύτερα επίπεδα) που θα καταλήξει σε φασιστικό έλεγχο της ίδιας μας της σκέψης και των πιστεύω μας. Κάτι που επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε να συμβεί...
Ήδη έχουμε επιτρέψει πολλά όμως...
Βρήκα και το σχετικό βιντεάκι, στο οποίο θα τον ακούσετε όπως τα είπε το πρωί στον Real
Βρήκαν χριστουγεννιάτικα να "κυνηγήσουν" ιερωμένο.
Τα άλλα τα πολιτικά καλόπαιδα που έχουν κάνει τις απίστευτες κομπίνες, κυκλοφορούν αλώβητοι και ελεύθεροι...
Αν όντως ο παπάς ενεχεται, να πληρώσει, αλλά το να διασύρεται μόνο αυτός (ενώ εκαναν τις απίστευτες λαμογιές πολλοί) και μάλιστα σε συγκεκριμένη συγκυρία... είναι πολύ πολύ ύποπτο. Δεν είμαι θρήσκα, γνωστό αυτό. Αντιτίθεμαι όμως στο διωγμό των όποιων θρησκευμάτων... και δη στην συστηματική επιδίωξη να απαξιωθεί το θρήσκευμα της εθνότητάς μου, άσχετα αν δεν προσυπογράφω τον δογματισμό του.
Αν κάποιοι αρχαιόθρησκοι ικανοποιούνται από αυτόν, καλό θα είναι να δούν το θέμα σφαιρικότερα και επί της αρχής. Αν σήμερα διώκεται η ορθοδοξία (και κατά μία έννοια και το Αγιο Ορος κατ'επέκτασιν), αύριο μπορεί να διωχθεί η δική τους θέαση/στάση ζωής, και τότε δε θα τους αρέσει. Όλα αυτά είναι σημάδια εντατικής προσπάθειας για νοητική χειραγώγηση τρίτου τύπου (σε βαθύτερα επίπεδα) που θα καταλήξει σε φασιστικό έλεγχο της ίδιας μας της σκέψης και των πιστεύω μας. Κάτι που επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε να συμβεί...
Ήδη έχουμε επιτρέψει πολλά όμως...
Βρήκα και το σχετικό βιντεάκι, στο οποίο θα τον ακούσετε όπως τα είπε το πρωί στον Real
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Το χριστουγενιατικα δεν λεει κατι.
Με το παλιο ημερολογιο (αυτο ακολουθουν στο αγιο ορος) ειναι σε 13 μερες.
αν το συλλαμβανανε μετα θα λεγαν, ειδικα στα χριστουγενα του παλιου ημερολογίου;
μηπως να ρωτησουν τους αγιοριτες ποτε βολευει να τον συλλαβουνε;
Απο την αλλη συμφωνω οτι πολυς λογος για το βατοπεδι.
μια στρατια πολιτικοι ηταν μπλεγμενοι και ενας ΕΝΑΣ μοναχος.
Αλλα το παρουσιασανε σαν σκανδαλο πρωτα της εκκλησιας και μετα της πολιτειας.
και λεω ενας μοναχος, γιατι συμφωνα με τους μοναστικους κανόνες, οι αλλοι μοναχοι
οφειλουν να κανουν υπακοη και ντουμπεκι ψιλοκομενο.
Οποτε ΟΛΗ την ευθηνη απο μεριας μοναχων της εχει ο εφραιμ και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος μοναχός.
Απο πλευρας πολιτικων ομως; οφειλει ο Α πολιτικος υπακοη στον Β;
αν το συλλαμβανανε μετα θα λεγαν, ειδικα στα χριστουγενα του παλιου ημερολογίου;
μηπως να ρωτησουν τους αγιοριτες ποτε βολευει να τον συλλαβουνε;
Απο την αλλη συμφωνω οτι πολυς λογος για το βατοπεδι.
μια στρατια πολιτικοι ηταν μπλεγμενοι και ενας ΕΝΑΣ μοναχος.
Αλλα το παρουσιασανε σαν σκανδαλο πρωτα της εκκλησιας και μετα της πολιτειας.
και λεω ενας μοναχος, γιατι συμφωνα με τους μοναστικους κανόνες, οι αλλοι μοναχοι
οφειλουν να κανουν υπακοη και ντουμπεκι ψιλοκομενο.
Οποτε ΟΛΗ την ευθηνη απο μεριας μοναχων της εχει ο εφραιμ και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος μοναχός.
Απο πλευρας πολιτικων ομως; οφειλει ο Α πολιτικος υπακοη στον Β;
- ArELa
- Founder-Administrator
Λέει κάτι (εμμέσως και υποσυνείδητα) στην πλειονότητα του Χριστεπώνυμου λαουDivine Sinner έγραψε:Το χριστουγενιατικα δεν λεει κατι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δηλαδη του στυλ. τι γιορταζετε τα χριστουγενα αφου οι παπαδες ειναι διεφθαρμενοι;
Ναι σιγουρα κατι λεει. παρ ολα αυτα γιατι η ΝΤΠ να θελει να ελευθερωσει τον λαο απο τον χριστιανισμό;
Ετσι κι αλλιως μια χαρα υποταγμενο τον κρατάει.
Ναι σιγουρα κατι λεει. παρ ολα αυτα γιατι η ΝΤΠ να θελει να ελευθερωσει τον λαο απο τον χριστιανισμό;
Ετσι κι αλλιως μια χαρα υποταγμενο τον κρατάει.
Ενα σχόλιο μου στο FB.
Το οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τιμωρηθηκε καποιος της εκκλησιας (απο το συγκεκριμενο κατοχικο κρατος) ειναι το δολωμα. η φακα που ειναι;;;
Το οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τιμωρηθηκε καποιος της εκκλησιας (απο το συγκεκριμενο κατοχικο κρατος) ειναι το δολωμα. η φακα που ειναι;;;
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Βασική διευκρίνηση που ο περισσότερος κόσμος δεν την αποδέχεται.
Δεν διώκεται κάποια θρησκεία αλλά εκπρόσωπός της.
Το θρησκευτικό φρόνημα των πιστών δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληγώνεται έτσι. Αν για παράδειγμα είχε διαπραχθεί κάποιος φόνος από ιερωμένο, εκπρόσωπο δηλαδή θρησκείας, θα υπήρχε απαίτηση από τους νόμους να του επιβληθεί ποινή. Αν & στα κρούσματα παιδεραστίας που ακούστηκαν στο παρελθόν η ποινή ήταν "ξύρισμα" όπως επιβάλλεται από τους νόμους του ιερατείου, δηλαδή αφαίρεση του δικαιώματος να είναι ιερωμένος με απλά λόγια. Τι έγινε από τα ποινικά δικαστήρια, δεν έγινε γνωστό.
Όσο για τη φάκα... το κλασικό! Ας βάλουμε το πόπολο να ασχοληθεί με κάτι άλλο έτσι ώστε να μην προλάβει να αντιληφθεί ό,τι πρόκειται να συμβεί & να αντιδράσει. Για παράδειγμα η φορολογία από 1/1/12 ξεπερνάει τα ύψη & θα φτάσει να δίνουμε το 1/3 & κάτι παραπάνω του ετήσιου εισοδήματος υπέρ πίστεως & πατρίδος (ποικιλότροπα πάντα!) & αυτό έχω την εντύπωση πως θα είναι το βοτσαλάκι σε σχέση με το βουνό που θα εμφανιστεί πίσω από τον καπνό του Βατοπεδίου.
Δεν διώκεται κάποια θρησκεία αλλά εκπρόσωπός της.
Το θρησκευτικό φρόνημα των πιστών δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληγώνεται έτσι. Αν για παράδειγμα είχε διαπραχθεί κάποιος φόνος από ιερωμένο, εκπρόσωπο δηλαδή θρησκείας, θα υπήρχε απαίτηση από τους νόμους να του επιβληθεί ποινή. Αν & στα κρούσματα παιδεραστίας που ακούστηκαν στο παρελθόν η ποινή ήταν "ξύρισμα" όπως επιβάλλεται από τους νόμους του ιερατείου, δηλαδή αφαίρεση του δικαιώματος να είναι ιερωμένος με απλά λόγια. Τι έγινε από τα ποινικά δικαστήρια, δεν έγινε γνωστό.
Όσο για τη φάκα... το κλασικό! Ας βάλουμε το πόπολο να ασχοληθεί με κάτι άλλο έτσι ώστε να μην προλάβει να αντιληφθεί ό,τι πρόκειται να συμβεί & να αντιδράσει. Για παράδειγμα η φορολογία από 1/1/12 ξεπερνάει τα ύψη & θα φτάσει να δίνουμε το 1/3 & κάτι παραπάνω του ετήσιου εισοδήματος υπέρ πίστεως & πατρίδος (ποικιλότροπα πάντα!) & αυτό έχω την εντύπωση πως θα είναι το βοτσαλάκι σε σχέση με το βουνό που θα εμφανιστεί πίσω από τον καπνό του Βατοπεδίου.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Το θρησκευτικό φρόνημα πληγώνεταιdelfini05 έγραψε:Το θρησκευτικό φρόνημα των πιστών δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληγώνεται έτσι.
από την επιλογή της χρονικής στιγμής που γίνεται η σύλληψη.
Μέσα στον γενικότερο καταιγισμό μέτρων και άλλων δυστυχιών
δεν άφησαν στον θρησκευόμενο κόσμο να ηρεμήσει.
Πρέπει και αυτό να μολυνθεί από απαξίωση.
Το θέμα Βατοπέδιο είναι γνωστό εδώ και 4 χρόνια.
Παραμονή Χριστουγέννων?
Επίσης στέλνεται ένα σαφές μήνυμα στην Ρωσία.
"αυτός που εσείς υποδέχεστε και συνομιλείτε,
εμείς τον βάζουμε φυλακή. Κρατηθείτε μακριά."
Αυτή η υπόθεση έχει πολλές προεκτάσεις και υπηρετεί τα σχέδια της ντπ.
1)Απαξίωση του θρησκευτικού αισθήματος
(που ούτως η άλλως είναι πολύ πληγωμένο)
και
2)"στην Ελλάδα εμείς κάνουμε κουμάντο.
Όποιος σας πλησιάζει ζητώντας βοήθεια η επιδιώκει σχέσεις μαζί σας
τιμωρείται πάραυτα "
Μυρίζει πολύ άσχημα αυτή η ιστορία.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
ΙΟΝ (ακριβώς μ'αυτό το πνεύμα έγραφα πιο πάνω)
εντωμεταξύ, η "ανάπτυξη" που κατά τα άλλα ευαγγελίζονται οι γελοίοι (όχι ανίκανοι, αλλά γελοίοι) της πολιτικής και της κυβέρνησης, πολύυυυυυ καλά κρατεί...
Εννοείται πως όταν λένε "ανάπτυξη" τα καλόπαιδα, μιλάνε για πολυεθνικές που θα'ρθουν να κατσικωθούν στο λιανεμπόριο, αφου φυσικά θα έχουν αφανιστεί τα μικρομάγαζα, που τους κάθονται σα μύγες στο γλυκό.
Πηγαίνοντας στην Εφορία να κάνω διακοπή, βρήκα ουρές απίστευτες, εκατοντάδες ανθρώπους (μόνο στην περιοχή μου, έτσι;) που πήγαν είτε για διακοπή είτε για παράδοση πινακίδων, διότι στην πρώτη περιπτωση μπαίνουν μέσα, στη δεύτερη δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των τελών κυκλοφορίας...
Από τα τέλη περίμεναν κάπου 2,5 δις, αν πάρουν καμιά 800ρια εκατομμύρια θα'ναι ζήτημα. Κατά τα άλλα, λένε ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ για "χρέος διαχειρίσιμο" στις τηλεοράσεις, ν'ακούει ο κόσμος να παραμυθιάζεται.
Όπου κι αν πάω, όπου κι αν κοιτάξω, βλέπω ξεκάθρα την σταθερή επιδίωξη εξαθλίωσης/υποδούλωσης/φτωχοποίησης/αφανισμού του πολίτη, κι όχι τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ/ΨΕΥΔΗ ΟΛΚΗΣ που λένε για νοικοκυρέματα, "διαρθρωτικές αλλαγές υπέρ του δημοσιονομικού κορβανά" και τη βοήθεια για την αποπληρωμή του χρέους. Όποιος δεν το βλεπει/αναγνωρίζει σ'αυτή τη φάση, ή είναι εγκεφαλικά νεκρός ή απίστευτος αρνητής και πάντως ένας άχρηστος ηλίθος για την κοινωνία, την οποία χαντακώνει με την υπακοή του προβατοποιημένου δούλου που επιδεικνύει.
Το γεγονός ότι τελείωσα σχεδόν τα πάντα και μου'μεινε μόνο μια μαλακία που λέγεται "προσαρμογή ΚΑΔ" (ένας Θεός κι ένας λογιστής ξέρει τι είναι αυτό) για να πάρω το τελικό χαρτί διακοπής, το θεωρώ ένα μικρό θαύμα.
Στις Εφορίες παίζεται ένα δράμα, πανελλαδικά αυτή τη στιγμή.
Διάβασα τα αιτήματά τους και τους λόγους που απεργούν αύριο και μεθαύριο και τους βρήκα δικαιότατους.
εντωμεταξύ, η "ανάπτυξη" που κατά τα άλλα ευαγγελίζονται οι γελοίοι (όχι ανίκανοι, αλλά γελοίοι) της πολιτικής και της κυβέρνησης, πολύυυυυυ καλά κρατεί...
Εννοείται πως όταν λένε "ανάπτυξη" τα καλόπαιδα, μιλάνε για πολυεθνικές που θα'ρθουν να κατσικωθούν στο λιανεμπόριο, αφου φυσικά θα έχουν αφανιστεί τα μικρομάγαζα, που τους κάθονται σα μύγες στο γλυκό.
Πηγαίνοντας στην Εφορία να κάνω διακοπή, βρήκα ουρές απίστευτες, εκατοντάδες ανθρώπους (μόνο στην περιοχή μου, έτσι;) που πήγαν είτε για διακοπή είτε για παράδοση πινακίδων, διότι στην πρώτη περιπτωση μπαίνουν μέσα, στη δεύτερη δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των τελών κυκλοφορίας...
Από τα τέλη περίμεναν κάπου 2,5 δις, αν πάρουν καμιά 800ρια εκατομμύρια θα'ναι ζήτημα. Κατά τα άλλα, λένε ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ για "χρέος διαχειρίσιμο" στις τηλεοράσεις, ν'ακούει ο κόσμος να παραμυθιάζεται.
Όπου κι αν πάω, όπου κι αν κοιτάξω, βλέπω ξεκάθρα την σταθερή επιδίωξη εξαθλίωσης/υποδούλωσης/φτωχοποίησης/αφανισμού του πολίτη, κι όχι τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ/ΨΕΥΔΗ ΟΛΚΗΣ που λένε για νοικοκυρέματα, "διαρθρωτικές αλλαγές υπέρ του δημοσιονομικού κορβανά" και τη βοήθεια για την αποπληρωμή του χρέους. Όποιος δεν το βλεπει/αναγνωρίζει σ'αυτή τη φάση, ή είναι εγκεφαλικά νεκρός ή απίστευτος αρνητής και πάντως ένας άχρηστος ηλίθος για την κοινωνία, την οποία χαντακώνει με την υπακοή του προβατοποιημένου δούλου που επιδεικνύει.
Το γεγονός ότι τελείωσα σχεδόν τα πάντα και μου'μεινε μόνο μια μαλακία που λέγεται "προσαρμογή ΚΑΔ" (ένας Θεός κι ένας λογιστής ξέρει τι είναι αυτό) για να πάρω το τελικό χαρτί διακοπής, το θεωρώ ένα μικρό θαύμα.
Στις Εφορίες παίζεται ένα δράμα, πανελλαδικά αυτή τη στιγμή.
Διάβασα τα αιτήματά τους και τους λόγους που απεργούν αύριο και μεθαύριο και τους βρήκα δικαιότατους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Καλημέρα,φίλοι μου!
Διάβασα με προσοχή τα άρθρα σας(μετά από πολλές διακοπές έλεω δουλειάς) και θα ήθελα να συνεισφέρω την άποψή μου, όσον αφορά τα σημαντικά, κατά την ταπεινή μου άποψη!
Ναι,υπάρχει σχέδιο από τους ηγέτες της πρώτης παγκόσμιας αυτοκρατορίας(τις Τράπεζες)για υποδούλωση των λαών της Ευρώπης και πραγματοποιείται αυτό με την δουλική στάση των ευρω-πέων "ηγετών",Μερκοζύ,Γιωργάκης κλπ!Οι λαοί,δυστυχώς κοιμούνται!Οπότε, το ζήτημα, ή το μεγάλο ερώτημα αν θέλετε, είναι τι κάνουμε εμείς που αφυπνιστήκαμε και κατανοούμε πως ακριβώς δουλεύει το Σύστημα και τι κόσμος μας ετοιμάζει!
Οι επιλογές μας είναι εκ των πραγμάτων μετρημένες:1ον)Πάνω απ'όλα αφυπνίζουμε με όποιο τρόπο διαθέτει ο καθένας όσους περισσότερους μπορούμε.Αν δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα που απαιτείται, δεν θα έχουμε κερδίσει τον πολεμο, αλλά θα έχουμε κερδίσει μια σημαντική μάχη!2ον)Πέρνουμε τα όπλα και κάνουμε αντάρτικο πόλεων(δεν το βλέπω να προχωρά διότι το Σύστημα είναι πολύ καλά οργανωμένο)!και 3ον)ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με τα Κοινά!!!!Αναγνωρίζοντας οτι οι περισότεροι γύρω μας είναι "πουλημένοι", δρούμε κυριολεκτικά, καταλαμβάνουμε τις θέσεις που μπορούμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε την εξουσία στην χώρα μας.Αν είναι εύκολο;Εννοείτε πως όχι!Αν επιβάλλετε να το παλέψουμε!ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!Πώς θα γίνει αυτό;Προσωπικά πιστεύω οτι ένας νέος πολιτικός σχηματισμός, αποτελούμενος απο άτομα που υιοθετούν τις ίδιες...ΙΔΕΕΣ για τον κόσμο μας θα έβρισκε ανταπόκριση από έναν πληθυσμό απογοητευμένο και φοβισμένο, αρκεί να του μιλήσει με ειλικρίνεια!Ένας πυρήνας ατόμων είναι αρκετός!Ας οργανωθούμε!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Διάβασα με προσοχή τα άρθρα σας(μετά από πολλές διακοπές έλεω δουλειάς) και θα ήθελα να συνεισφέρω την άποψή μου, όσον αφορά τα σημαντικά, κατά την ταπεινή μου άποψη!
Ναι,υπάρχει σχέδιο από τους ηγέτες της πρώτης παγκόσμιας αυτοκρατορίας(τις Τράπεζες)για υποδούλωση των λαών της Ευρώπης και πραγματοποιείται αυτό με την δουλική στάση των ευρω-πέων "ηγετών",Μερκοζύ,Γιωργάκης κλπ!Οι λαοί,δυστυχώς κοιμούνται!Οπότε, το ζήτημα, ή το μεγάλο ερώτημα αν θέλετε, είναι τι κάνουμε εμείς που αφυπνιστήκαμε και κατανοούμε πως ακριβώς δουλεύει το Σύστημα και τι κόσμος μας ετοιμάζει!
Οι επιλογές μας είναι εκ των πραγμάτων μετρημένες:1ον)Πάνω απ'όλα αφυπνίζουμε με όποιο τρόπο διαθέτει ο καθένας όσους περισσότερους μπορούμε.Αν δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα που απαιτείται, δεν θα έχουμε κερδίσει τον πολεμο, αλλά θα έχουμε κερδίσει μια σημαντική μάχη!2ον)Πέρνουμε τα όπλα και κάνουμε αντάρτικο πόλεων(δεν το βλέπω να προχωρά διότι το Σύστημα είναι πολύ καλά οργανωμένο)!και 3ον)ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με τα Κοινά!!!!Αναγνωρίζοντας οτι οι περισότεροι γύρω μας είναι "πουλημένοι", δρούμε κυριολεκτικά, καταλαμβάνουμε τις θέσεις που μπορούμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε την εξουσία στην χώρα μας.Αν είναι εύκολο;Εννοείτε πως όχι!Αν επιβάλλετε να το παλέψουμε!ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!Πώς θα γίνει αυτό;Προσωπικά πιστεύω οτι ένας νέος πολιτικός σχηματισμός, αποτελούμενος απο άτομα που υιοθετούν τις ίδιες...ΙΔΕΕΣ για τον κόσμο μας θα έβρισκε ανταπόκριση από έναν πληθυσμό απογοητευμένο και φοβισμένο, αρκεί να του μιλήσει με ειλικρίνεια!Ένας πυρήνας ατόμων είναι αρκετός!Ας οργανωθούμε!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Δεν το <<παίζω >> ότι δεν καταλαβαίνω τι λέτε ....
Όμως όπως και να έχει ΔΕΝ κυνηγάνε την εκκλησία αλλά έναν εκπρόσωπο της .
Αν για την εκκλησία ο άρχων της είναι ο τριαδικός θεός
Για το κράτος είναι το σύνταγμα και οι νόμοι
Μπορεί για εσφαλμένους λόγους να γίνεται αυτό* ...δεν παραμένει όμως να είναι το σωστό !
Με λίγη <<τύχη >> θα <<στραβώσει >> ο θεός και θα δούμε και κανέναν πολιτικό να
πέρνει τον ίδιο δρόμο ....
*= οι λόγοι είναι όπως τους περιέγραψε η ΙΟΝ μας !
Όμως όπως και να έχει ΔΕΝ κυνηγάνε την εκκλησία αλλά έναν εκπρόσωπο της .
Αν για την εκκλησία ο άρχων της είναι ο τριαδικός θεός
Για το κράτος είναι το σύνταγμα και οι νόμοι
Μπορεί για εσφαλμένους λόγους να γίνεται αυτό* ...δεν παραμένει όμως να είναι το σωστό !
Με λίγη <<τύχη >> θα <<στραβώσει >> ο θεός και θα δούμε και κανέναν πολιτικό να
πέρνει τον ίδιο δρόμο ....
*= οι λόγοι είναι όπως τους περιέγραψε η ΙΟΝ μας !
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator
Θα ήταν το ΠΑΝσωστο, αν μαζί μ'αυτόν, μπουζουριάζονταν κι όλοι οι πολιτικοί κλεφτες/λαμογιοβρυκόλακες, που έκαναν γερότατες αρπαχτές, μπροστά στις οποίες ο Εφραίμ ήταν αγιόπαιδο.enigma έγραψε:Μπορεί για εσφαλμένους λόγους να γίνεται αυτό* ...δεν παραμένει όμως να είναι το σωστό !
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Εκεί γύρω στον Απρίλιο λένε πως θα γίνουν οι εκλογές και εγώ αναρωτιέμαι τι ωραία που τα κανόνισαν όλοι αυτοί που που κατάστρεψαν τη χώρα εφαρμόζοντας λάθος πολιτική τα τελευταία χρόνια να χρεωκοπήσει λέτε η χώρα με αριστερή κυβέρνηση και να ξαναεμφανιστούν οι ίδιοι ξανά ως σωτήρες για να μας σώσουν από τους κακούς αριστερούς ή ακόμα να προετοιμάσουν το έδαφος για πραξικόπημα,εμφύλιο και άλλες ονειρεμένες καταστάσεις.
Εύχομαι να βγώ ψεύτης.
Εύχομαι να βγώ ψεύτης.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
ArELa έγραψε:Θα ήταν το ΠΑΝσωστο, αν μαζί μ'αυτόν, μπουζουριάζονταν κι όλοι οι πολιτικοί κλεφτες/λαμογιοβρυκόλακες, που έκαναν γερότατες αρπαχτές, μπροστά στις οποίες ο Εφραίμ ήταν αγιόπαιδο.enigma έγραψε:Μπορεί για εσφαλμένους λόγους να γίνεται αυτό* ...δεν παραμένει όμως να είναι το σωστό !
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε παρακαλώ ...θα τσακωθούμε
Λίγα λόγια για τον >Ρουσό ..... το παιδί είναι ΆΓιος !!!
Mornie utúlië
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Για να μην τρέξετε άδικα αν το είχατε σκοπό!
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν στις 29 και 30 Δεκεμβρίου οι εφοριακοί (ΔΟΥ, ΣΔΟΕ κ.λπ.), όπως ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... i-efories/
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν στις 29 και 30 Δεκεμβρίου οι εφοριακοί (ΔΟΥ, ΣΔΟΕ κ.λπ.), όπως ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... i-efories/
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Επίσης οι φαραμακοποιοί κόβουν την πίστωση ΣΕ ΟΛΑ τα ταμεία..Αν θες φαρμακάκι, τα σκας και μετά τα βρίσκεις με το ταμείο σου.Άκουγα το πρωί στο ράδιο 9 πως υπάρχουν νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς και ασθενείς με μεσογειακή αναιμία που μπορεί να χρειάζονται ίσα με 1000 ευρώ το μήνα για τα φάρμακά τους!(εξολοθρεύονται σιγα-σιγα οι πιό αδύναμοι της κοινωνίας ή μου φαίνεται?)
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Όχι απλά δεν σου φαίνεται, αλλά εδώ μέσα το φωνάζουμε διαρκώς.....kat_woman έγραψε:(εξολοθρεύονται σιγα-σιγα οι πιό αδύναμοι της κοινωνίας ή μου φαίνεται?)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
Εχουν κι αυτοί τα δίκια τους, όπως κάθε κοινωνική ομάδα που πλήττεται απ'τους άρπαγες. Δηλαδή ΟΛΕΣ.kat_woman έγραψε:Επίσης οι φαραμακοποιοί κόβουν την πίστωση ΣΕ ΟΛΑ τα ταμεία..
Αν θες φαρμακάκι,
μια τόσο δούλα διορθωσούλα... μου επιτρέπεις, ε;
Και μετά δε θα τα βρίσκεις ούτε με το ταμείο σου, γιατί δε θα υπάρχει ταμείο, τουλάχιστον όχι με τη μορφή που το γνώριζες. Το ταμείο θα'ναι μόνο για να εισπράττει.τα σκας και μετά τα βρίσκεις με το ταμείο σου.
και όχι μόνον!Άκουγα το πρωί στο ράδιο 9 πως υπάρχουν νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς και ασθενείς με μεσογειακή αναιμία που μπορεί να χρειάζονται ίσα με 1000 ευρώ το μήνα για τα φάρμακά τους!
Η big Pharma τρελαίνεται στα κέρδη με φάρμακα-φαρμάκια (απείρων παρενεργειών), ενώ εξοντώνει στην ψύχρα όποιον πάει να προτείνει/πατεντάρει μια θεραπεία μηδαμινού κόστους. Διότι η big Pharma στηρίζεται απ'όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, οι οποίες υπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι των λαών που κυβερνούν.
Μένω και καλύπτομαι απ'την απάντηση του Γιώργου (Dread).(εξολοθρεύονται σιγα-σιγα οι πιό αδύναμοι της κοινωνίας ή μου φαίνεται?)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Κίνα και Ιαπωνία θα χρησιμοποιούν τα εθνικά τους νομίσματα στις μεταξύ τους συναλλαγές αντί του δολαρίου,
http://www.express.gr/news/diethnisoz_o ... 47918.php3
δεν το γλυτώνει το βούλιαγμα η Ιαπωνία
http://www.express.gr/news/diethnisoz_o ... 47918.php3
δεν το γλυτώνει το βούλιαγμα η Ιαπωνία
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ίσως να έχει δίκιο ο Φούλφορντ τελικά ότι
έχουν αρχίσει να τους κόβουν τις χρηματοδοτήσεις, (των Αμερικανών).
Με αυτή την κίνηση τους βγάζουν εκτός.
Τώρα αν επιχειρηθεί και μια άλλη σεισμική επίθεση στην Ιαπωνία,
Στο τελευταίο βίντεο λέει ότι θα περάσουν
στην αντεπίθεση με τα κανάρια νησιά
που σημαίνει mega tsounami.
έχουν αρχίσει να τους κόβουν τις χρηματοδοτήσεις, (των Αμερικανών).
Με αυτή την κίνηση τους βγάζουν εκτός.
Τώρα αν επιχειρηθεί και μια άλλη σεισμική επίθεση στην Ιαπωνία,
Στο τελευταίο βίντεο λέει ότι θα περάσουν
στην αντεπίθεση με τα κανάρια νησιά
που σημαίνει mega tsounami.
There is a crack, a crack in everything
- ArELa
- Founder-Administrator
ελπίζω να μην προχωρήσουν σ'αυτό, γιατί ήδη αυτός ο λαός έχει υποστεί πολλά και αυτή τη φορά (αρχίζω να πιστεύω τελικά τον Φουλφορντ), θα είναι λογικό να παίξουν χοντρά αντίποινα που θα προκαλέσουν άλλη τραγωδία...firefightergr έγραψε:δεν το γλυτώνει το βούλιαγμα η Ιαπωνία
Και κάτι εσωτερικό:
Το ότι λούφαξαν οι εισαγγελεις που έλεγαν για "παρεμβάσεις στο έργο τους" το μάθατε;
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231143971
Ή παίζει πολύ τζάμπα μαγκιά, ή οι πιέσεις που ασκούνται πλέον είναι αφόρητες, κάτω από τις οποίες θα λύγιζε ο κάθε πικραμένος...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble