Είμαστε απαράδεχτοι
- Cloud
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Cloud12
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 33 φορές
- Επικοινωνία:
Είμαστε απαράδεχτοι
είμαι 20 χρόνον και θέλω να πω πριν αρχίσω να γράφω ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν προσωπικά και ότι απλά παραθέτω την γνώμη μου.
παλαιότερα κατέβαινα σε πορείες συνήθιζα να φωνάζω να παραπονιέμαι και να προσπαθώ να αλλάξω τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο όμως έχω να tgheso ένα ερώτημα όταν κατεβαίνετε στους δρόμους και φωνάζετε η spate πράγματα . "οταν απεργιτε" εμποδίζοντας ανθρώπους (ειδικά τα μέσα συγκοινωνίας) να κάνουν τις δουλειές του η τους κάνετε τι ζωή δύσκολη τι κερδίζετε?
ξέρω ότι η ζωή έχει γίνει αθλια στην ελλάδα και πάει προς το χειρότερο όμως με το na ζητάτε η μάλλον να απαιτείται βοήθεια )χρήματα , δουλειές , μισθούς , από άλλους είναι σωστό? να απεργείτε επειδή κάποιος απολύθηκε είναι σωστό ? ποσο μάλλον να ζητάτε να επαναπροσληφθεί είναι καιρός να μάθετε πως κανεις δεν ενδιαφέρεται για εσάς και ούτε έχει λόγο να ενδιαφερθεί επίσης γιατί κάποιος να ενδιαφερθεί από ένα μάτσο ανθρώπων που κλαίνε και παραπονιούνται επειδή κάτι δεν πάει καλά? που το μονο που κάνουν έινια να κατηγορούν χωρίς να κοιτάνε τον καθρέφτη ?
από τα λίγα χρονια που ζω έχω μάθει ένα απλό πράγμα που από ότι φαίνεται οι περισσότεροι έλληνες δεν ξέρουν η απλά το αγνοούν για να βελτιώσεις την ζωή σου δεν πρέπει να ζητιανεύεις ένα χέρι βοηθειας η να απετής βοήθεια από κάποιον που για τον xi psi λόγο έχει κάτι παραπάνω από σένα, δεν πρέπει να κοιτάς ποιος "εκλεψε" τι? και γιατί? ούτε να ζητάς να επιστραφούν τα κλεμμένα πρέπει να βγείς στον δρόμο να θυσιάσεις τον καθημερινό σου καφέ και άλλες χαρες ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να ανεβάσεις το επίπεδο τις ζωής σου όπως κάναν οι πρόγονοι όλον αυτόν που τώρα αποκαλείται πλουσιους η εφοπλιστές η αφεντικό .οποτε αντί να κλαίγεστε σαν 10 χρονά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε! να συνεργαστείτε με την οικογενειας σας και δεν μιλάω για αδέρφια και παιδιά μονο αλλα για ξαδέρφια και πάει λέγοντας ώστε να κάνετε κάτι όλοι μαζί! και όχι να κοιτάτε να φάτε ο ένας τον άλλον. προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας και να μειώσετε τα έξοδα σας ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα "θισιασετεε" κάποιες χάρεs για λίγο καιρό γιατί μονο έτσι θα βελτιωθεί η ζωή σας! θα ήθελα να προσθέσω ότι οποιος είναι φοιτητής και ζει χωρίς να δουλεύει με τα λεφτά που του στέλνει η οικογένεια του και πιστεύει πως η μονο δουλειά τουά ήτοι την στιγμή είναι να διαβάζει να μην απάντηση καν
και προς απάντηση του να ξέρει ότι δουλεύω από το γυμνάσιο και πηγαίνω σχολειό σύγχρονος . και τώρα που είμαι φοιτητής πολλές φορες είμαι από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα που τελειώνουν τα απογευματινά "στιν" sχολή χωρίς να μπορώ να αποφύγω κάποιον μάθημα γιατί παίρνουμε απουσίες σε όλα και δουλεύω παράλληλα! οποτε ας πάει για κάνα φραπέ
γράφω greeklish και το "μεταφραστιρι" δεν κάνει καλή δουλειά όμως ο υπολογιστής του μαγαζιού που δουλεύω δεν έχει ελληνικά οποτε....
παλαιότερα κατέβαινα σε πορείες συνήθιζα να φωνάζω να παραπονιέμαι και να προσπαθώ να αλλάξω τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο όμως έχω να tgheso ένα ερώτημα όταν κατεβαίνετε στους δρόμους και φωνάζετε η spate πράγματα . "οταν απεργιτε" εμποδίζοντας ανθρώπους (ειδικά τα μέσα συγκοινωνίας) να κάνουν τις δουλειές του η τους κάνετε τι ζωή δύσκολη τι κερδίζετε?
ξέρω ότι η ζωή έχει γίνει αθλια στην ελλάδα και πάει προς το χειρότερο όμως με το na ζητάτε η μάλλον να απαιτείται βοήθεια )χρήματα , δουλειές , μισθούς , από άλλους είναι σωστό? να απεργείτε επειδή κάποιος απολύθηκε είναι σωστό ? ποσο μάλλον να ζητάτε να επαναπροσληφθεί είναι καιρός να μάθετε πως κανεις δεν ενδιαφέρεται για εσάς και ούτε έχει λόγο να ενδιαφερθεί επίσης γιατί κάποιος να ενδιαφερθεί από ένα μάτσο ανθρώπων που κλαίνε και παραπονιούνται επειδή κάτι δεν πάει καλά? που το μονο που κάνουν έινια να κατηγορούν χωρίς να κοιτάνε τον καθρέφτη ?
από τα λίγα χρονια που ζω έχω μάθει ένα απλό πράγμα που από ότι φαίνεται οι περισσότεροι έλληνες δεν ξέρουν η απλά το αγνοούν για να βελτιώσεις την ζωή σου δεν πρέπει να ζητιανεύεις ένα χέρι βοηθειας η να απετής βοήθεια από κάποιον που για τον xi psi λόγο έχει κάτι παραπάνω από σένα, δεν πρέπει να κοιτάς ποιος "εκλεψε" τι? και γιατί? ούτε να ζητάς να επιστραφούν τα κλεμμένα πρέπει να βγείς στον δρόμο να θυσιάσεις τον καθημερινό σου καφέ και άλλες χαρες ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να ανεβάσεις το επίπεδο τις ζωής σου όπως κάναν οι πρόγονοι όλον αυτόν που τώρα αποκαλείται πλουσιους η εφοπλιστές η αφεντικό .οποτε αντί να κλαίγεστε σαν 10 χρονά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε! να συνεργαστείτε με την οικογενειας σας και δεν μιλάω για αδέρφια και παιδιά μονο αλλα για ξαδέρφια και πάει λέγοντας ώστε να κάνετε κάτι όλοι μαζί! και όχι να κοιτάτε να φάτε ο ένας τον άλλον. προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας και να μειώσετε τα έξοδα σας ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα "θισιασετεε" κάποιες χάρεs για λίγο καιρό γιατί μονο έτσι θα βελτιωθεί η ζωή σας! θα ήθελα να προσθέσω ότι οποιος είναι φοιτητής και ζει χωρίς να δουλεύει με τα λεφτά που του στέλνει η οικογένεια του και πιστεύει πως η μονο δουλειά τουά ήτοι την στιγμή είναι να διαβάζει να μην απάντηση καν
και προς απάντηση του να ξέρει ότι δουλεύω από το γυμνάσιο και πηγαίνω σχολειό σύγχρονος . και τώρα που είμαι φοιτητής πολλές φορες είμαι από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα που τελειώνουν τα απογευματινά "στιν" sχολή χωρίς να μπορώ να αποφύγω κάποιον μάθημα γιατί παίρνουμε απουσίες σε όλα και δουλεύω παράλληλα! οποτε ας πάει για κάνα φραπέ
γράφω greeklish και το "μεταφραστιρι" δεν κάνει καλή δουλειά όμως ο υπολογιστής του μαγαζιού που δουλεύω δεν έχει ελληνικά οποτε....
Ταξιδεύοντας στο γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος 8 μέτρα .
-
Divine Sinner
Re: Είμαστε απαράδεχτοι
Συμφωνω πως αν δεν βελτιωσεις τον εαυτο σου δεν μπορει να βελτιωθει ο τόπος αλλα απο την αλλη αν γράψεις στα @@ σου τον τοπο ποσο εχεις βελτιωθει;
Ζηταω απλα να διορθωθουν οι αδικιες και να εφαρμοστουν τα αυτονοητα. και στο κατω κατω γιατι να μην ζηταω; ο κυριαρχος λαος δεν ειμαστε;
γραφει στο μετωπο μας, δουλος των πολυεθνικων; Λεει πουθενα στο συνταγμα οτι απαγορευεται να ανοιξω επιχειρηση γιατι θα με γονατίσουν με διαφορα τέλη τα οποια εχουν σχεδιαστει για να δινουν πλεονεκτημα στην πολυεθνικη;
Φυσιολογικο δεν ειναι να ζητας τα κλεμμενα;
Οσο για τους εφοπλιστες.. εισαι σιγουρος οτι θα πρέπει να τους μοιασουμε με τον ιδιο ακριβως τρόπο; γιατι οι προγονοι τους δεν πηγαν και με τον σταυρο στο χέρι; δεν λυπασαι τις φάλαινες που θα σκοτώσεις και τα παιδακια στους εμφυλιους που θα σκοτώνονται με τα οπλα που θα πουλας;
Αλλα ακομα και αν υποθέσουμε οτι αυτοι τα κερδίσανε με τον σταυρο στο χέρι. Πιστευεις πως ολοι μπορουν να γινουν επιχειρηματίες; Αλλοι ειναι επιχειρηματιες κι αλλοι δουλευουν. Ε τι να γινει. εξαλλου κανενας εφοπλιστης δεν θα μπορουσε να υπαρχει χωρις τους υπαλληλους του.
Ακριβως γιατι ειναι.... κλεμμενα.
και αυτοι απλα προτιμουν να πεινανε; οκ τοτε.
Αν εχουμε 1,5 εκατομμυριο θέσεις εργασιας ολα καλα
Αλλα η πραγματικότητα αποτυπώνεται στις αγγελιες. και εκει απλα δουλειες δεν υπάρχουνε.
Αααααα και κατι αλλο. τον παπαδημο τον ψηφισες; σε ρωτησε κανεις; ποτε ηταν οι εκλογες;
αυτο απο μονο του θα ηταν λογος να βρίσκεσαι στον δρόμο
Δεν ζηταμε καμιά βοήθεια, ζηταμε απλα καποια αυτονόητα οπως πχ να μην πληρωνω στα 4 γάλατα το ένα δώρο στο κράτος, να μην πληρωνω την ερτ που δεν με αφορα, να μην πληρωνω χαράτσια επειδη ετσι γουστάρει ο βενιζέλος, να μην πληρωνω τους ερασιτεχνισμους του κάθε πολίτικου, να μην συνεργάζεται ο πολιτικος κατω απο το τραπέζι με την ζιμενς και με την οποιαδηποτε πολυεθνικη, να μην προμοτάρει το κράτος τις πολυεθνικες για να εξαθλιώσει την μεσαία τάξη κλπ.ξέρω ότι η ζωή έχει γίνει αθλια στην ελλάδα και πάει προς το χειρότερο όμως με το na ζητάτε η μάλλον να απαιτείται βοήθεια )χρήματα , δουλειές , μισθούς , από άλλους είναι σωστό? να απεργείτε επειδή κάποιος απολύθηκε είναι σωστό ? ποσο μάλλον να ζητάτε να επαναπροσληφθεί είναι καιρός να μάθετε πως κανεις δεν ενδιαφέρεται για εσάς και ούτε έχει λόγο να ενδιαφερθεί επίσης γιατί κάποιος να ενδιαφερθεί από ένα μάτσο ανθρώπων που κλαίνε και παραπονιούνται επειδή κάτι δεν πάει καλά? που το μονο που κάνουν έινια να κατηγορούν χωρίς να κοιτάνε τον καθρέφτη ?
Ζηταω απλα να διορθωθουν οι αδικιες και να εφαρμοστουν τα αυτονοητα. και στο κατω κατω γιατι να μην ζηταω; ο κυριαρχος λαος δεν ειμαστε;
γραφει στο μετωπο μας, δουλος των πολυεθνικων; Λεει πουθενα στο συνταγμα οτι απαγορευεται να ανοιξω επιχειρηση γιατι θα με γονατίσουν με διαφορα τέλη τα οποια εχουν σχεδιαστει για να δινουν πλεονεκτημα στην πολυεθνικη;
το ενα αναιρει το αλλο; δηλαδη αν θες πισω τα κλεμμενα παει να πει οτι δεν θες να βελτιωσεις ατομικα την ζωη σου; αν δηλαδη καποιος σου κλέψει το πορτοφολι και πας στην αστυνομια και ζητησεις να εχουν εστω το νου σου να το βρουν αυτο σημαινει οτι εισαι τεμπελης που θες τα κλεμένα και δεν θες να ξανακερδισεις τα λεφτα που ειχε στο πορτοφολι;δεν πρέπει να κοιτάς ποιος "εκλεψε" τι? και γιατί? ούτε να ζητάς να επιστραφούν τα κλεμμένα πρέπει να βγείς στον δρόμο να θυσιάσεις τον καθημερινό σου καφέ και άλλες χαρες ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να ανεβάσεις το επίπεδο τις ζωής σου όπως κάναν οι πρόγονοι όλον αυτόν που τώρα αποκαλείται πλουσιους η εφοπλιστές η αφεντικό
Φυσιολογικο δεν ειναι να ζητας τα κλεμμενα;
Οσο για τους εφοπλιστες.. εισαι σιγουρος οτι θα πρέπει να τους μοιασουμε με τον ιδιο ακριβως τρόπο; γιατι οι προγονοι τους δεν πηγαν και με τον σταυρο στο χέρι; δεν λυπασαι τις φάλαινες που θα σκοτώσεις και τα παιδακια στους εμφυλιους που θα σκοτώνονται με τα οπλα που θα πουλας;
Αλλα ακομα και αν υποθέσουμε οτι αυτοι τα κερδίσανε με τον σταυρο στο χέρι. Πιστευεις πως ολοι μπορουν να γινουν επιχειρηματίες; Αλλοι ειναι επιχειρηματιες κι αλλοι δουλευουν. Ε τι να γινει. εξαλλου κανενας εφοπλιστης δεν θα μπορουσε να υπαρχει χωρις τους υπαλληλους του.
Το κάνουμε ηδη αυτο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πουμε. ουαου τι ωραια που μας έκλεψες.. Το να σε κλεβουν και το να τα ζητας πισω δεν ειναι αντιδραση δεκάχρονου αλλα αντιδραση φυσιολογικου ανθρώπου. Οπότε ΝΑΙ προσπαθω να βελτιωσω την ζωη μου αλλα ζηταω και πισω τα κλεμμενα.οποτε αντί να κλαίγεστε σαν 10 χρονά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε! να συνεργαστείτε με την οικογενειας σας και δεν μιλάω για αδέρφια και παιδιά μονο αλλα για ξαδέρφια και πάει λέγοντας ώστε να κάνετε κάτι όλοι μαζί!
Ακριβως γιατι ειναι.... κλεμμενα.
Δηλαδη ρε ψηλε 1,5 εκατομμυριο άνεργοι απλα δεν θελουν να δουλέψουνε; οι αγγελιες ειναι γεμάτο δουλειεςθα ήθελα να προσθέσω ότι οποιος είναι φοιτητής και ζει χωρίς να δουλεύει με τα λεφτά που του στέλνει η οικογένεια του και πιστεύει πως η μονο δουλειά τουά ήτοι την στιγμή είναι να διαβάζει να μην απάντηση καν
και προς απάντηση του να ξέρει ότι δουλεύω από το γυμνάσιο και πηγαίνω σχολειό σύγχρονος .
και αυτοι απλα προτιμουν να πεινανε; οκ τοτε.
Αν εχουμε 1,5 εκατομμυριο θέσεις εργασιας ολα καλα
Αλλα η πραγματικότητα αποτυπώνεται στις αγγελιες. και εκει απλα δουλειες δεν υπάρχουνε.
Αααααα και κατι αλλο. τον παπαδημο τον ψηφισες; σε ρωτησε κανεις; ποτε ηταν οι εκλογες;
- Cloud

- Επικοινωνία:
όχι δεν τον ψήφισα όμως έχω να θέσω ένα άλλο ερώτημα τόσα χρονια που ψηφίζεται γιατί δεν ψηφίζατε κάτι άλλο ? τόσα χρονια που γίνονται όλα αυτά γιατί δεν βγήκε ένα νέο κόμμα να υποστηρίζει τον λαό ? γιατί δεν έγινε ούτε καν κίνηση να βγει ένα ?
η απάντηση που μπορώ να δώσω εγώ είναι γιατί είμαστε μονο λόγια και "κραζιμο" και ποτε δεν ενεργούμε σωστά η δεν ενεργούμε καθόλου για να βελτιώσουμε τις ζωές μας και την πολιτική κατάσταση τις χώρας
ναι ανεργία υπάρχει ! αλλα μπορούν να αναζητήσουν δουλειές άλλο ακόμα καείς e άλλες χώρες όπως έγινε χρονια πριν . και δεν το θεωρώ σαν λύση αλλα αν πρόκειται κάποιος να πεθάνει γιατί όχι ?
η απάντηση που μπορώ να δώσω εγώ είναι γιατί είμαστε μονο λόγια και "κραζιμο" και ποτε δεν ενεργούμε σωστά η δεν ενεργούμε καθόλου για να βελτιώσουμε τις ζωές μας και την πολιτική κατάσταση τις χώρας
ναι ανεργία υπάρχει ! αλλα μπορούν να αναζητήσουν δουλειές άλλο ακόμα καείς e άλλες χώρες όπως έγινε χρονια πριν . και δεν το θεωρώ σαν λύση αλλα αν πρόκειται κάποιος να πεθάνει γιατί όχι ?
-
Divine Sinner
Το να αναζητησεις δουλεια στο εξωτερικο δεν ειναι απλη υποθεση.
μην ακους αυτους που λενε. εφυγα με λιγη μυτζιθρα στην κωλοτσεπη την επένδυσα σε μια εταιρια εκει που κατα τυχη ηταν η microsoft και εγινα πλουσιος.
Στην πραγματικότητα για να πετυχεις στο εξωτερικο (να μην πεθανεις δηλαδη οπως στην Ελλαδα) θα πρέπει να πας σε μαι χωρα με χαμηλη ανεργία.
δηλαδη ανεπτυγμένη.
να πουμε την γερμανια;
ενοικιο; θα βρεις κατω απο ενα χιλιαρικο; και θελουν και τρια μπροστά.
πως ακριβως θα φυγεις;
Αν ειχα τρια χιλίαρικα ολο και καποια ιδεα θα εφάρμοζα στην Ελλάδα να επιβιώσω.
Αν ομως δεν εχω μια;
Οσων αφορα το ποιοι ψηφιζαν τόσα χρόνια τις κυβερνήσεις υπάρχει ενα θεμα.
το πρώτο εναι οτι έπεφτε μαρκετινγκ.
Το δευτερο ειναι οτι τα μεγάλα κομματα εχουν στην δουλεψη τους επικοινωνιολόγους με γνώσεις ψυχολογιας.
Το τρίτο ειναι οτι τοτε ΛΙΓΟΙ γνωρίζαμε για τις σχέσεις ολων αυτών με διαφορες μασωνιες, σιωνισμους εταιρίες κλπ.
Τοτε αν τα έλεγες αυτα ολοι γελούσαν μαζι σου. τωρα δεν γελαει και κανεις. δεν τον παιρνει.
Οποτε μπορουμε να πουμε οτι ο Λαος παραπλανηθηκε ελλειψη στοιχειων.
Φυσικα κομματι του λαου φταιει που πουλουσε την ψήφο του για να ανακατευθει με επιδοτήσεις κλπ.
Αλλα οπως και να χει αυτοι ειναι μειοψηφια.
Και ακομα κι αν δεχθουμε οτι φταιμε συλλογικα για το οτι μας μπαστακωθηκαν οι πολιτικοι και μας φέραν εναν μη εκλεγμενο;
αυτο τι σημαινει; ειναι λογος να ανεχόμαστε την κατάσταση επ απειρον;
Εγω οταν κανω ενα λαθος το επανορθωνω.
Αν η εκλογη παπαδημου ειναι λαθος μου η επανορθωση δεν ειναι το να αγωνιστω να παραιτηθει;
μην ακους αυτους που λενε. εφυγα με λιγη μυτζιθρα στην κωλοτσεπη την επένδυσα σε μια εταιρια εκει που κατα τυχη ηταν η microsoft και εγινα πλουσιος.
Στην πραγματικότητα για να πετυχεις στο εξωτερικο (να μην πεθανεις δηλαδη οπως στην Ελλαδα) θα πρέπει να πας σε μαι χωρα με χαμηλη ανεργία.
δηλαδη ανεπτυγμένη.
να πουμε την γερμανια;
ενοικιο; θα βρεις κατω απο ενα χιλιαρικο; και θελουν και τρια μπροστά.
πως ακριβως θα φυγεις;
Αν ειχα τρια χιλίαρικα ολο και καποια ιδεα θα εφάρμοζα στην Ελλάδα να επιβιώσω.
Αν ομως δεν εχω μια;
Οσων αφορα το ποιοι ψηφιζαν τόσα χρόνια τις κυβερνήσεις υπάρχει ενα θεμα.
το πρώτο εναι οτι έπεφτε μαρκετινγκ.
Το δευτερο ειναι οτι τα μεγάλα κομματα εχουν στην δουλεψη τους επικοινωνιολόγους με γνώσεις ψυχολογιας.
Το τρίτο ειναι οτι τοτε ΛΙΓΟΙ γνωρίζαμε για τις σχέσεις ολων αυτών με διαφορες μασωνιες, σιωνισμους εταιρίες κλπ.
Τοτε αν τα έλεγες αυτα ολοι γελούσαν μαζι σου. τωρα δεν γελαει και κανεις. δεν τον παιρνει.
Οποτε μπορουμε να πουμε οτι ο Λαος παραπλανηθηκε ελλειψη στοιχειων.
Φυσικα κομματι του λαου φταιει που πουλουσε την ψήφο του για να ανακατευθει με επιδοτήσεις κλπ.
Αλλα οπως και να χει αυτοι ειναι μειοψηφια.
Και ακομα κι αν δεχθουμε οτι φταιμε συλλογικα για το οτι μας μπαστακωθηκαν οι πολιτικοι και μας φέραν εναν μη εκλεγμενο;
αυτο τι σημαινει; ειναι λογος να ανεχόμαστε την κατάσταση επ απειρον;
Εγω οταν κανω ενα λαθος το επανορθωνω.
Αν η εκλογη παπαδημου ειναι λαθος μου η επανορθωση δεν ειναι το να αγωνιστω να παραιτηθει;
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Για να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους,υπηρξε ενα κομμα που συγκεντρωνε ολες τις προϋποθεσεις να παρει την ψηφο μσς και να αντιστρεψει την πορεια της χωρας προς τον γκρεμο.Προεβληθη απο ενα μικρο καναλι στην Αττικη,οπου και βρισκεται η μιση Ελλαδα,αλλα ο ελληνας λατρευει τα ντερμπυ και γουσταρει τρελλα να ειναι με τη μερια του νικητη.Βλεπεις ο νικητης δινει και δωρακια.Διορισμους και αλλα τετοια ωραια.Κι ετσι πηγε απατο.Κι ο ιδρυτης του πυκνωσε τις ταξεις του ΛΑΟΣ,ελπιζοντας οτι κατι θα μπορεσει να καταφερει,μεσα απο κοινη προσπαθεια.Κι εκει υπεγραψε την θανατικη καταδικη των κοπων του....τόσα χρονια που γίνονται όλα αυτά γιατί δεν βγήκε ένα νέο κόμμα να υποστηρίζει τον λαό ? γιατί δεν έγινε ούτε καν κίνηση να βγει ένα ?
Ποιο ηταν το κομμα;ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ του ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Δηλωνω περηφανη που ημουν μελος του και περιλυπη για το αδοξο τελος του.Χειροτερο τελος δεν θα μπορουσε να φανταστει.....
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
-
Divine Sinner
Ειναι φαυλος κυκλος να κατηγορουμε τον Ελληνα.
Ο Ελληνας ειναι αποτελεσμα της παιδειας του.
και αυτος ειχε και να επιβιωσει.
Λογικο ειναι μετα την σκληρη δουλεια καποιος να δει το στημενο ντερμπι
αν αυτο του παρέχεται απλόχερα.
Αυτο τον κανει φταιχτη αλλα οχι εγκληματια.
Απο την άλλη οι πολιτικοι (οι περισσοτεροι οχι ολοι),
οτι καναν το καναν με προθεση, κι αυτο δεν τους κανει φταίχτες αλλα εγκληματιες.
Η αληθεια ειναι οτι ουτε καν ειχα ακουστα αυτο το κομμα.
καιρος ειναι να φυγει απο το ΛΑΟΣ αφου ειναι τοσο αγνος.
μονο το γεγονος της ριξης στις ταξης του ΛΑΟΣ θα ηταν η καλυτερη προβολη για το κόμμα του.
Ο Ελληνας ειναι αποτελεσμα της παιδειας του.
και αυτος ειχε και να επιβιωσει.
Λογικο ειναι μετα την σκληρη δουλεια καποιος να δει το στημενο ντερμπι
αν αυτο του παρέχεται απλόχερα.
Αυτο τον κανει φταιχτη αλλα οχι εγκληματια.
Απο την άλλη οι πολιτικοι (οι περισσοτεροι οχι ολοι),
οτι καναν το καναν με προθεση, κι αυτο δεν τους κανει φταίχτες αλλα εγκληματιες.
Η αληθεια ειναι οτι ουτε καν ειχα ακουστα αυτο το κομμα.
καιρος ειναι να φυγει απο το ΛΑΟΣ αφου ειναι τοσο αγνος.
μονο το γεγονος της ριξης στις ταξης του ΛΑΟΣ θα ηταν η καλυτερη προβολη για το κόμμα του.
- Cloud

- Επικοινωνία:
όντως .. αλλα να κατηγορούμε τον έλληνα η τους πολιτικούς έπρεπε να κάνουμε πράξεις.. όσο για το κόμμα ποτε μου δεν το είχα ακούσει
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Να υπενθυμίσω πως δεν έγιναν εκλογές. Είναι προσωρινή κυβέρνηση & προσωρινός πρωθυπουργός.Divine Sinner έγραψε:Αααααα και κατι αλλο. τον παπαδημο τον ψηφισες; σε ρωτησε κανεις; ποτε ηταν οι εκλογες;
Υπομονή όταν γίνουν κάποια στιγμή & τότε το ξανασυζητάμε!
Τι εννοείς;;;Cloud έγραψε: και δεν το θεωρώ σαν λύση αλλα αν πρόκειται κάποιος να πεθάνει γιατί όχι ?
Να πεθάνει κάποιος για ποιό λόγο;
Αν είναι να βρεθούμε σε διαδικασίες τέτοιες τότε πολύ απλά θα ζούμε σε μια τσιμεντένια ζούγκλα & θα φοβόμαστε να πάμε από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο.
Πόσο μάλλον να βγούμε έξω από το σπίτι...
Άλλο να έχεις την υποψία πως κάποιος μπορεί να σου επιτεθεί & άλλο να γνωρίζεις πως υπάρχει επί τούτου μια τέτοια κοινωνική διαδικασία.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Cloud

- Επικοινωνία:
αναφέρομαι σε θάνατο από πίνα ... όχι απαραίτητα από επίθεση
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Τι έγινε το κόμμα αυτό?butterfly έγραψε:Ποιο ηταν το κομμα;ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ του ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Δηλωνω περηφανη που ημουν μελος του και περιλυπη για το αδοξο τελος του.Χειροτερο τελος δεν θα μπορουσε να φανταστει....
Και τι συνέβη στο Σωτήρη?
Μήπως ξέρεις τι κάνει τώρα αν ζει αν είναι καλά?
Είχε πολύ πρωτότυπες απόψεις. Από αυτούς που είχαν να πουν κάτι καινούργιο πέρα από τα χιλιοειπωμένα και κοινότοπα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 4 φορές
Εχω πληρη αγνοια,δυστυχως.Αναρωτιεμαι κι εγω....Τι έγινε το κόμμα αυτό?
Και τι συνέβη στο Σωτήρη?
Μήπως ξέρεις τι κάνει τώρα αν ζει αν είναι καλά?
Είχε πολύ πρωτότυπες απόψεις. Από αυτούς που είχαν να πουν κάτι καινούργιο πέρα από τα χιλιοειπωμένα και κοινότοπα.
Για οσους δεν ετυχε να τον ακουσουν ποτε,να η ευκαιρια:
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!