ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
- PYTHEAS100
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Φύλο: Άνδρας
Re: ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
Χτες πηγαμε τροφιμα και πληρωσαμε 3 απο τα 5 ενοικια που χρωστουσε μια οικογενεια στην καλλιθεα.Μια οικογενια απο μια ανεργη μανα τους 3 τελευταιους μηνες και δυο κοριτσακια το ενα με προβληματα υγειας.
Υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθησει δεν ειναι αναγκη να δωσει λεφτα.Και δεν θα τα δωσει σε μας,οτι εχει θα τον παμε εμεις να δωσει οτι μπορει,θα παμε μαζι.
Υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθησει δεν ειναι αναγκη να δωσει λεφτα.Και δεν θα τα δωσει σε μας,οτι εχει θα τον παμε εμεις να δωσει οτι μπορει,θα παμε μαζι.
Να χτίζεις στο μάρμαρο της γνώσης , και να γκρεμίζεις την αχεροπληθιά της πρόληψης.
Σωστή παιδεία θα ειπεί να μαθαίνεις στους νέους τη ζωή και να τους ξεμαθαίνεις τις δεισιδαιμονίες που από νήπια τους περνάν ολοι οι παράγοντες της αγωγής.
Το ένα λοιπόν είναι να ριζώσουμε το νέο στη ζωή, Το άλλο να ξεριζώσουμε από μέσα του την ψευτιά.
Σωστή παιδεία θα ειπεί να μαθαίνεις στους νέους τη ζωή και να τους ξεμαθαίνεις τις δεισιδαιμονίες που από νήπια τους περνάν ολοι οι παράγοντες της αγωγής.
Το ένα λοιπόν είναι να ριζώσουμε το νέο στη ζωή, Το άλλο να ξεριζώσουμε από μέσα του την ψευτιά.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Γιώργο, υπολόγισε και μένα σ'αυτό. 'Εχω ρουχισμό που μπορεί να χρειαστούν, θα πάρω και μακαρόνια, γάλατα, ό,τι μπορώ και θα'ρθω. Μέχρι εκεί μπορώ, δυστυχώς... οικονομικά είμαι πολύ στενά αυτον τον καιρό. Στείλε μου ΡΜ για τα περαιτέρω.
Πέρα από αυτό... και επειδή η αλληλοβοήθεια, είναι για μένα άλλο, και άλλο ο αγώνας για την ανατροπή της απόλυτης φαυλότητας που μας μαστίζει αυτή την ώρα, τοποθετώ ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχομαι στο ΥΤ.
Εγώ έχω αποφασίσει να δράσω, εδώ και πολύ καιρό.
Όμως, όποτε πάμε να ξεκινήσουμε κάτι, φρενάρει, σταματάει, σβήνει.
Έχω κάνει μια αθέατη στους πολλούς ενότητα στο φόρουμ, που λέγεται Ομάδα ΑΑΑ (Αφύπνισης-Αντίδρασης-Αντίστασης). Έμπασα λίγους μέσα για "διαβουλεύσεις", κάποιοι το ξέκοψαν απ'την αρχή ότι δε θέλουν να συμμετάσχουν (γράψτε λάθος μου), τους έβγαλα πάραυτα. Μετά με αυτους που έμειναν, ξεκίνησαν κάποιες ιδέες, έμειναν στη μέση και τζίφος η δουλειά.
Η ενότητα έγινε αθέατη, όχι γιατί κάναμε κάτι κρυφό, αλλά γιατί α/ δεν ήθελα να φαίνεται ούτε σε επισκέπτες β/ προτιμούσα να μη γίνεται το μπάχαλο εκεί μέσα, να μιλάνε μόνο αυτοί που θέλουν πράγματι να δώσουν τον αγώνα/μάχη τους για κάτι. Θεωρούσα οτι δεν ήταν όλοι σ'αυτό το mode, συνεπώς δεν ήταν ανάγκη όλοι να εμπλέκονται σ'αυτές τις συζητήσεις.
Σήμερα αισθάνομαι πως οφείλω να ενημερώσω και να πω ότι
Όποιος θέλει να έχει πρόσβαση σ'αυτήν, παρακαλώ να το καταθέσει εδώ.
Δε θα αποφασίζω εγώ ποιος θα μπαίνει και ποιος όχι, αλλά εσείς οι ίδιοι.
Εκεί θα μπορούμε να συζητάμε, να συντονιστούμε, να μπούμε σε μια κοινή λογική του τι μπορούμε να κάνουμε.
Εμένα βάρυναν οι ώμοι μου από φορτία ευθύνης που δε ζήτησα, αλλά κουβαλούσα αγόγγυστα αρκετά χρονάκια τώρα... Κουράστηκα να φωνάζω μόνη μου...
Όποιος πραγματικά θέλει να κάνουμε-οργανώσουμε-συντονίσουμε κάτι, ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε το πήδημα... των εκάστοτε εξουσιών, που μόνο το καλό της Ελλάδας και του λαού μας δεν ήταν στις προθέσεις τους τελικά.
Ευχαριστώ και το φίλο που μου'στειλε αυτό το μήνυμα, τον οποίο θα ενημερώσω με λινκ γι'αυτό το ποστ μου εδώ.
Πέρα από αυτό... και επειδή η αλληλοβοήθεια, είναι για μένα άλλο, και άλλο ο αγώνας για την ανατροπή της απόλυτης φαυλότητας που μας μαστίζει αυτή την ώρα, τοποθετώ ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχομαι στο ΥΤ.
(όνομά του δε θα δώσω)Νομίζω οτι πρεπει να περάσεις σε άλλο επιπεδο δράσης πλεον.
Εχεις γίνει (δικαιολογημένα) πολος συσπείρωσης πολλών.
Έχεις δυνατότητα να τους εκφράσεις.
Στη Διάθεσή σου για ότι χρειαστεις αν αποφασίσεις να δρασεις με πιο άμεσο τρόπο.
Εγώ έχω αποφασίσει να δράσω, εδώ και πολύ καιρό.
Όμως, όποτε πάμε να ξεκινήσουμε κάτι, φρενάρει, σταματάει, σβήνει.
Έχω κάνει μια αθέατη στους πολλούς ενότητα στο φόρουμ, που λέγεται Ομάδα ΑΑΑ (Αφύπνισης-Αντίδρασης-Αντίστασης). Έμπασα λίγους μέσα για "διαβουλεύσεις", κάποιοι το ξέκοψαν απ'την αρχή ότι δε θέλουν να συμμετάσχουν (γράψτε λάθος μου), τους έβγαλα πάραυτα. Μετά με αυτους που έμειναν, ξεκίνησαν κάποιες ιδέες, έμειναν στη μέση και τζίφος η δουλειά.
Η ενότητα έγινε αθέατη, όχι γιατί κάναμε κάτι κρυφό, αλλά γιατί α/ δεν ήθελα να φαίνεται ούτε σε επισκέπτες β/ προτιμούσα να μη γίνεται το μπάχαλο εκεί μέσα, να μιλάνε μόνο αυτοί που θέλουν πράγματι να δώσουν τον αγώνα/μάχη τους για κάτι. Θεωρούσα οτι δεν ήταν όλοι σ'αυτό το mode, συνεπώς δεν ήταν ανάγκη όλοι να εμπλέκονται σ'αυτές τις συζητήσεις.
Σήμερα αισθάνομαι πως οφείλω να ενημερώσω και να πω ότι
Όποιος θέλει να έχει πρόσβαση σ'αυτήν, παρακαλώ να το καταθέσει εδώ.
Δε θα αποφασίζω εγώ ποιος θα μπαίνει και ποιος όχι, αλλά εσείς οι ίδιοι.
Εκεί θα μπορούμε να συζητάμε, να συντονιστούμε, να μπούμε σε μια κοινή λογική του τι μπορούμε να κάνουμε.
Εμένα βάρυναν οι ώμοι μου από φορτία ευθύνης που δε ζήτησα, αλλά κουβαλούσα αγόγγυστα αρκετά χρονάκια τώρα... Κουράστηκα να φωνάζω μόνη μου...
Όποιος πραγματικά θέλει να κάνουμε-οργανώσουμε-συντονίσουμε κάτι, ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε το πήδημα... των εκάστοτε εξουσιών, που μόνο το καλό της Ελλάδας και του λαού μας δεν ήταν στις προθέσεις τους τελικά.
Ευχαριστώ και το φίλο που μου'στειλε αυτό το μήνυμα, τον οποίο θα ενημερώσω με λινκ γι'αυτό το ποστ μου εδώ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PYTHEAS100
Πραγματικα μπραβο
Ειμαι μεσα σε οτι ειναι αυτο αρκει να μην ειναι κρυφο.Ο λογος που δεν πρεπει να ειναι κρυφο ειναι γιατι αυτο ειναι παραδειγμα προς μιμιση!
Και επειδη πιστευω πως το κανε το καλο και ριχτω στο γυαλο υποδηλωνει ανθρωπο που δεν το κανει με την ψυχη του ετσι το κανει με βαρεια καρδια.
Για να κανονισουμε τωρα δρασεις πρεπει να συναντηθουμε να αποφασισουμε τι θα κανουμε πως καθε ποτε θα τα λεμε μεσω του διαδυκτιου δεν γινετε.
Αν μπορεις οποτε μπορεις θα κανονισουμε να τα πουμε και με ανθρωπους απο την δικη μου ομαδα να συντονιστουμε.
Ειμαι υπερβολικα χαρουμενος και ενθουσιασμενος.
Ειμαι μεσα σε οτι ειναι αυτο αρκει να μην ειναι κρυφο.Ο λογος που δεν πρεπει να ειναι κρυφο ειναι γιατι αυτο ειναι παραδειγμα προς μιμιση!
Και επειδη πιστευω πως το κανε το καλο και ριχτω στο γυαλο υποδηλωνει ανθρωπο που δεν το κανει με την ψυχη του ετσι το κανει με βαρεια καρδια.
Για να κανονισουμε τωρα δρασεις πρεπει να συναντηθουμε να αποφασισουμε τι θα κανουμε πως καθε ποτε θα τα λεμε μεσω του διαδυκτιου δεν γινετε.
Αν μπορεις οποτε μπορεις θα κανονισουμε να τα πουμε και με ανθρωπους απο την δικη μου ομαδα να συντονιστουμε.
Ειμαι υπερβολικα χαρουμενος και ενθουσιασμενος.
Να χτίζεις στο μάρμαρο της γνώσης , και να γκρεμίζεις την αχεροπληθιά της πρόληψης.
- PYTHEAS100
Στειλε μου τι ακριβως ειναι αυτη η κρυφη ενοτητα και πως θα μπω για να ξερω ειμαι πολυ σκραπας σε αυτα.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Κατ'αρχάς, για να στηρίξω την πρόθεσή μου να μη γίνεται τίποτα κρυφά, θα κάνω την ενοτητα ορατή στο φόρουμ. Όχι προσβάσιμη σε όλους, αλλά ορατή.PYTHEAS100 έγραψε:Στειλε μου τι ακριβως ειναι αυτη η κρυφη ενοτητα και πως θα μπω για να ξερω ειμαι πολυ σκραπας σε αυτα.
(θα της αλλάξω και λίγο την ονομασία, αλλά αυτό το αφήνω για έκπληξη )
Προσβάσιμη θα την κάνω μόνον σε αυτούς που θα το ζητήσουν εδώ.
Σύντομα θα έχεις πρόσβαση.
Αν όχι μέσα στο Σ/Κ γιατί μπορεί να λείψω, σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα.
Θα περιμένω λίγο μπας και το ζητήσουν και άλλοι, για να σας μπάσω όλους μαζί.
edit: Τα permissions αναπροσαρμόστηκαν. Η ενότητα έγινε ορατή (πάνω πάνω, κάτω από το "Ημερολόγιο ενός Ηρωα"), προσβάσιμη όμως, ΜΟΝΟΝ σ'αυτούς που θα ζητήσουν πρόσβαση εδώ.
edit 2: Πυθέα είσαι ήδη μέσα, μαζί και με άλλους 2 που μου ζήτησαν πρόσβαση με ΡΜ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Υπολογίστε & εμένα στη βοήθεια οικογενειών.
Το'να χέρι νίβει τ'άλλο εξ'άλλου!
Το'να χέρι νίβει τ'άλλο εξ'άλλου!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Please, count me in!!
( εξαιρετική πρωτοβουλία...)
( εξαιρετική πρωτοβουλία...)
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- PYTHEAS100
Χιλια συγωμη παιδια για την πολυημερη απουσια απο τα δρωμενα ο φορτος εργασιας ειναι τραγικος ακομα και τωρα στις γιορτες.Οι απαιτησεις αυξανονται και το προσωπικο μειωνεται ολο και περισσοτερο.
- PYTHEAS100
Παρολαυτα ο αδελφος μου πρεπει να περασε απο το Θησειο και να αφησε στο ΕΠΑΜ κατι πραγματα.
- PYTHEAS100
Kαλησπερα!!!Εδω ειμαι παλι.Ξεπηξα προς το παρον και τωρα ειμαι παλι ετοιμος.
Στο παρακατω κειμενο θα προσπαθησω να αναλυσω απλοικα και κατανοητα το πως αντιλαμβανομαι αυτο που γινεται τωρα.Δηλαδη το τιποτα!!!
Που ελπιζουμε τωρα?
Τι περιμενουμε?
Γιατι δεν μπορουμε να οργανωθουμε μαζικα?
Ποια ειναι τα κινητρα μας?
Ποια θα επρεπε να ειναι τα κινητρα μας?
Γιατι η κριση δεν λυνεται με πολιτικα μεσα?
Τι μεσα χρειαζομαστε?
Στο παρακατω κειμενο θα προσπαθησω να αναλυσω απλοικα και κατανοητα το πως αντιλαμβανομαι αυτο που γινεται τωρα.Δηλαδη το τιποτα!!!
Που ελπιζουμε τωρα?
Τι περιμενουμε?
Γιατι δεν μπορουμε να οργανωθουμε μαζικα?
Ποια ειναι τα κινητρα μας?
Ποια θα επρεπε να ειναι τα κινητρα μας?
Γιατι η κριση δεν λυνεται με πολιτικα μεσα?
Τι μεσα χρειαζομαστε?
- PYTHEAS100
Αποφασιζω να παω συνταγμα δεν ξερω αλλα ετσι μου ηρθε.Ξεκινω λοιπον φτανω στο μετρο.Ανθρωποι εκατονταδες στριμωγμενοι, θολοι, κατακιτρινοι, αρρωστοι, περπατουν και μιλουν μονοι τους απεγνωσμενοι.Εκει στη γωνια, ενας αδυνατος ψηλος ανατατευει τα χαρτονια που κοιματε το βραδυ, βρωμικος μονολογοντας ετσι με σκοτεινο μυαλο.Ανοιγω βημα να τα προσπερασω ολα θελω αλλα να ο συνοστισμος δεν με αφηνει να περασω εκει ολοι τρεχουν δεν μενει κανενας ολοι πανε καπου ,το να σταματας ειναι αμαρτια κριμα χανεις χρονο!!!Αυτον τον χρονο μπορεις να τον δουλεψεις ,γιατι?Μα για να παρεις δωρα χιλιαδες αχρηστα υλικα στολιδια που ομορφαινουν το χωρο και χαιρεσαι και εσυ γιατι εισαι μερος του χορου, ελα μην χανεις χρονο παρε εισητηριο για να μπορεσεις να περασεις.Αν δεν πληρωσεις δεν περνας γιατι ο χωρος που πιανεις, μετα τους επικυρωτες του εισιτηριου, ειναι χρημα σαν το χωρο που πιανει το αχρηστο βαζο του σαλονιου που φοβασε μην σπασει αλλα δεν εχει τιποτα μεσα.Επιτελους φτανω στις σκαλες.Αυτες τις κοιλιοδουλες σκαλες που ανεβαινεις ετσι χωρις να κανεις τιποτα οπως ο θειος μου στην ΔΕΗ ετσι εγινε τμηματαρχης χωρις να κανει τιποτα.Ετσι νιωθω και εγω καθως βλεπω τους αλλους του ελαχιστους χαζους που κατεβαινουν κανονικα.Νιωθω το αγχος.Ποτε θα ερθει το τρενο αχ μακαρι να ειναι κατω μολις παω.Ωπα δεν ελεγα να μου πεσει το τζοκερ πριν ακομη φτασουμε ολοι ξανικα αρχιζουν να τρεχουν ελα να το προλαβω να παω στην δουλεια γοητευμενοι απο την μελωδια των σιδερενιων τροχων παστωνονται σαν σαρδελες τσιμα τσιμα μπαινω και εγω ουφ!!!Τι να δω αμιλητοι ολοι ξεχνουν τον πρεζακια που ψελιζει κατι και προτασει το χερι να του δωσεις κατι αλλα ολοι κρατουν τα δωρα τους που να βγαλουν τωρα να δωσουν κατι στον ανθρωπο αφου την δοση του θελει... ψεματα λεει.Αυτοι ομως την πηραν την δοση τους ενταξει ολα τα δωρα ειναι ετοιμα μαζι με τα ψευτικα φιλια που τα συνοδευουν.Επιτελους φτανω.Με τα ματια σχεδον κλειστα τρεχω προς τη εξοδο κατι με πνιγει....μολις φτανω στην πλατεια ανοιγω τα ματια μου!!!Ενα σμηνος περιστερια πεταει απο πανω μου.Τρομαζω...Κοιτω ψηλα τα τσιμεντενια κτιρια ξεπροβαλουν πισω απο τα περιστερια.Για κοιτα ποσο διαφερουν αυτα απο τους περιστερωνες!!!Ομως εμεις δεν εχουμε φτερα!!!!
- PYTHEAS100
Μετα το ανορθογραφο παραληρημα που περιγραφει απολυτα την κατασταση μας ας περασουμε στην αναλυση των ανωτερο ερωτηματων.
- PYTHEAS100
Για να καταφερουμε να σπασουμε τα δεσμα της υποταγης πρεπει να αντιληφθουμε πρωτα ποια ειναι τα και πως θα τα σπασουμε.
Το χρημα και η σχεση μας με αυτο ειναι η βαση των δεσμων μας.Φυσικα το χρημα σαν ενα κομματι χαρτι ειναι ακακο αλλα αυτη του την φυση την ξεχναμε.Το χρημα κατα βαση ειναι ενα κοματι χαρτι αλλα αν δεν το εχεις πεθαινεις,δεν ειναι τραγικο???
Αρα ταυτιζουμε ολοι μας την σωτηρια την ευτυχια την μορφωση την ευημερια την εξελιξη την αναπτυξη την τεχνη ολα εχουν τιμη.Δηλαδη ολα αυτα αξιζουν απλα μια ποσοτητα χαρτι.Τραγικο!!!!Ελπιζουμε δηλαδη οτι θα σωθουμε μονο εαν παραγουμε χρημα.Περιμενουμε να παραγουμε χρημα με καποιον τροπο που θα επιτρεψει να καλυψουμε της αναγκες μας.Οπως ξερουμε ομως η ποσοτητα του χαρτιου-χρηματος στην αγορα ειναι συγκεκριμενη.Λοιπον?Ωραια θα κοψουμε δραχμες αντε κοβουμε τι αλλαζει τιποτα και η Αλβανια εχει δικο της νομισμα και το Τουρκμενισταν δικο του νομισμα εχει ειναι πλουσιοι?
Το χρημα και η σχεση μας με αυτο ειναι η βαση των δεσμων μας.Φυσικα το χρημα σαν ενα κομματι χαρτι ειναι ακακο αλλα αυτη του την φυση την ξεχναμε.Το χρημα κατα βαση ειναι ενα κοματι χαρτι αλλα αν δεν το εχεις πεθαινεις,δεν ειναι τραγικο???
Αρα ταυτιζουμε ολοι μας την σωτηρια την ευτυχια την μορφωση την ευημερια την εξελιξη την αναπτυξη την τεχνη ολα εχουν τιμη.Δηλαδη ολα αυτα αξιζουν απλα μια ποσοτητα χαρτι.Τραγικο!!!!Ελπιζουμε δηλαδη οτι θα σωθουμε μονο εαν παραγουμε χρημα.Περιμενουμε να παραγουμε χρημα με καποιον τροπο που θα επιτρεψει να καλυψουμε της αναγκες μας.Οπως ξερουμε ομως η ποσοτητα του χαρτιου-χρηματος στην αγορα ειναι συγκεκριμενη.Λοιπον?Ωραια θα κοψουμε δραχμες αντε κοβουμε τι αλλαζει τιποτα και η Αλβανια εχει δικο της νομισμα και το Τουρκμενισταν δικο του νομισμα εχει ειναι πλουσιοι?
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Εντελώς τυχαία, το είδα κι εγώ χθες...
Και δεν ήξερα που να το ανεβάσω...
Η αλήθεια πονάει...
Και δεν ήξερα που να το ανεβάσω...
Η αλήθεια πονάει...
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
- PYTHEAS100
Φοβερη Αμερικανια!!!
~Ισοκράτης~ | (Αθηναίος ρήτορας) | 436-338 π.Χ. |
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
Οι άνθρωποι κλαίνε διαβάζοντας φαντασίες των ποιητών, αλλά τα αληθινά βάσανα τα παρακολουθούν με αδιαφορία.
~Ισοκράτης~ | (Αθηναίος ρήτορας) | 436-338 π.Χ. |
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
Οι άνθρωποι κλαίνε διαβάζοντας φαντασίες των ποιητών, αλλά τα αληθινά βάσανα τα παρακολουθούν με αδιαφορία.
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία αν είναι αμερικανιά ή όχι. Το καζάνι είναι ίδιο & έχει πολύ κόσμο μέσα!
Οι φιλόσοφοι, που μας χάρισαν απλόχερα γνώση, αν έβλεπαν από μια γωνιά το τί έχει γίνει μέχρι σήμερα θα αναρωτιόνταν:
Ο άνθρωπος πώς κατάφερε να γίνει το εγωιστικό κατοικίδιο του εαυτού του;
Οι φιλόσοφοι, που μας χάρισαν απλόχερα γνώση, αν έβλεπαν από μια γωνιά το τί έχει γίνει μέχρι σήμερα θα αναρωτιόνταν:
Ο άνθρωπος πώς κατάφερε να γίνει το εγωιστικό κατοικίδιο του εαυτού του;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...