Κάτι που βρήκα στο Facebook
-
Divine Sinner
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Κάτι που βρήκα στο Facebook
Χρήσιμες πληροφορίες πάντα καλοδεχούμενες!!!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Blue Ice

Δεν είδα να πετάγεται όμως για το αδίκημα της μη πληρωμής εισιτηρίου από τους νεαρούς....
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
-
Divine Sinner
Ασε κοπελια. Ας ριξουν την τιμη του εισητιριου να σκεφτουμε και το εν λογω αδικημα.
Αν το πας συνταγματικα, η υψηλη τιμη του εισητηριου προσκρουει στο συνταγμα. μιας και μας καθιστα ανισους, αφου
διδει την δυνατοτητα μετακίνησης μονο σε οσους εχουν λεφτά.
Φυσικα και δεν θα ξυθω για το αδικημα της μη πληρωμης εισητιριου. αν θελει ο εισπρακτορας ας βρει νομιμο τροπο να τα εισπραξει.
αν δεν μπορει στα π..ρια μου... Ατυχησε.
Αλλα και σε αυτη τη περίπτωση μιλησε η βολεμένη. Ας πηγαινες να ψαχνεις δουλεια πληρωνοντας εισιτηρια σε αυτη τη τιμη για καθε μετακίνηση (σε μας οι δυο μετακινησεις ειναι 1.00, αθήνα 1,40) και να δουμε αν θε λεγες τα ιδια.
Δεν δουλευουν ολοι οι συμπολιτες σου στο δημοσιο.
ΥΓ. αν εσενα σου γουσταρει ο μεσαιωνας που ο εισπρακτορας πληρωνεται με το κεφαλι (εσυ εισαι το κεφαλι κι οχι ανθρωπος γι αυτους), κανενα προβλημα απο μένα.
Ο νόμος για μενα ειναι μόνο ενα εργαλείο για να βρίσκω τα σωστα παράθυρα για να περνάω καλά και να μην μπλέκω.
Δεν εχω καμια πρεμουρα για την εφαρμογή του.
Κατεχομενο εδαφος ειμαστε. θα χρησιμοποιησω μονο τους νομους που με βολευουν.
Αν το πας συνταγματικα, η υψηλη τιμη του εισητηριου προσκρουει στο συνταγμα. μιας και μας καθιστα ανισους, αφου
διδει την δυνατοτητα μετακίνησης μονο σε οσους εχουν λεφτά.
Φυσικα και δεν θα ξυθω για το αδικημα της μη πληρωμης εισητιριου. αν θελει ο εισπρακτορας ας βρει νομιμο τροπο να τα εισπραξει.
αν δεν μπορει στα π..ρια μου... Ατυχησε.
Αλλα και σε αυτη τη περίπτωση μιλησε η βολεμένη. Ας πηγαινες να ψαχνεις δουλεια πληρωνοντας εισιτηρια σε αυτη τη τιμη για καθε μετακίνηση (σε μας οι δυο μετακινησεις ειναι 1.00, αθήνα 1,40) και να δουμε αν θε λεγες τα ιδια.
Δεν δουλευουν ολοι οι συμπολιτες σου στο δημοσιο.
ΥΓ. αν εσενα σου γουσταρει ο μεσαιωνας που ο εισπρακτορας πληρωνεται με το κεφαλι (εσυ εισαι το κεφαλι κι οχι ανθρωπος γι αυτους), κανενα προβλημα απο μένα.
Ο νόμος για μενα ειναι μόνο ενα εργαλείο για να βρίσκω τα σωστα παράθυρα για να περνάω καλά και να μην μπλέκω.
Δεν εχω καμια πρεμουρα για την εφαρμογή του.
Κατεχομενο εδαφος ειμαστε. θα χρησιμοποιησω μονο τους νομους που με βολευουν.
- Blue Ice

Στην Πάτρα είναι 1,10 για μετακινήσεις 5 λεπτών, τα ΚΤΕΛ είναι εδώ και χρόνια ιδιωτικά... Και διαμαρτύρεστε εσείς που έχετε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την ωριαία μετακίνηση με το ίδιο εισιτήριο;;; Ποιος είναι ο βολεμένος;;;
Αν δεν μπορείς να πληρώσεις Πεζό 2
-
Divine Sinner
Μιλαω οσον αφορά την επαγγελματικη μας κατάσταση.
Αλλα δεν μπορεις να το καταλαβεις ουτε αυτο.
Τωρα να πεσω στο επιπεδο, να βγαλουμε τα εισιτηρια μας να τα μετρήσουμε. Οχι θα χαθει το νοημα.
Πεζο 2 γιατι; γιατι το λες εσυ; ο νομος εχει ισχυ οταν μπορει να εφαρμοστει.
Ας καταφερει ο εισπρακτορας να εκμαιευσει τα στοιχεια της ταυτοτητας μου με τα μεσα που του διδει ο νομος,
και να κοψει προστιμο αν μπορει.
Αν ομως ειναι να παραβιασει τον νομο για να παρει λεφτα εκει θα τα χάσει στις αγωγες.
Απλα πραγματα.
Ας προσεχε.
Αλλα δεν μπορεις να το καταλαβεις ουτε αυτο.
Τωρα να πεσω στο επιπεδο, να βγαλουμε τα εισιτηρια μας να τα μετρήσουμε. Οχι θα χαθει το νοημα.
Πεζο 2 γιατι; γιατι το λες εσυ; ο νομος εχει ισχυ οταν μπορει να εφαρμοστει.
Ας καταφερει ο εισπρακτορας να εκμαιευσει τα στοιχεια της ταυτοτητας μου με τα μεσα που του διδει ο νομος,
και να κοψει προστιμο αν μπορει.
Αν ομως ειναι να παραβιασει τον νομο για να παρει λεφτα εκει θα τα χάσει στις αγωγες.
Απλα πραγματα.
Ας προσεχε.
- Irene3006
- Επίτιμος

- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Ολα τα μεσα μαζικης μεταφορας;;; Στην Θεσσαλονικη μονο τον ΟΑΣΘ εχουμε που θελουμε 1 Ευρώ. Μόνο στην Αθήνα υπάρχουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς... Εγώ για μια απόσταση 30 χιλιομέτρων πρέπει να κάνω μιάμιση ώρα...! Και το πεζό 2 όσο να 'ναι δεν είναι λύση σε όλες τις περιπτώσεις...Blue Ice έγραψε:Στην Πάτρα είναι 1,10 για μετακινήσεις 5 λεπτών, τα ΚΤΕΛ είναι εδώ και χρόνια ιδιωτικά... Και διαμαρτύρεστε εσείς που έχετε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την ωριαία μετακίνηση με το ίδιο εισιτήριο;;; Ποιος είναι ο βολεμένος;;;
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
Πλάκα κάνεις έτσι; Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τις αποστάσεις της Πάτρας με της Αθήνας; Είναι δυνατόν; Και να πετάς και την εξυπνάδα για το πεζό 2; Στην Πάτρα μια χαρά μπορείς να κατέβεις με τα πόδια και να πάρεις λεωφορείο μονάχα όταν είναι απαραίτητο, στην Αθήνα δεν πας πουθενά χωρίς μεταφορικό μέσον.Blue Ice έγραψε:Στην Πάτρα είναι 1,10 για μετακινήσεις 5 λεπτών, τα ΚΤΕΛ είναι εδώ και χρόνια ιδιωτικά... Και διαμαρτύρεστε εσείς που έχετε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την ωριαία μετακίνηση με το ίδιο εισιτήριο;;; Ποιος είναι ο βολεμένος;;;
Ρε κοπελιά, σύνελθε λίγο. Σοβαρά.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- Blue Ice

1 ευρώ για 30 χιλιόμετρα στη Θεσσαλονίκη και 1,10 για 5 στην Πάτρα... Πραγματικά το βρίσκεις ακριβό;;;;
Sel δεν κάνω καμία πλάκα, αν δεν έχεις λεφτά ούτε για λεωφορείο περπατάς. Και για να προλάβω τον Metho, έχω περπατήσει επανειλημένως και 1,5 ώρα για να πάω εκεί που έπρεπε και άλλη τόση να γυρίσω γιατί δεν είχα 90 δρχ που έκανε το εισιτήριο...
Sel δεν κάνω καμία πλάκα, αν δεν έχεις λεφτά ούτε για λεωφορείο περπατάς. Και για να προλάβω τον Metho, έχω περπατήσει επανειλημένως και 1,5 ώρα για να πάω εκεί που έπρεπε και άλλη τόση να γυρίσω γιατί δεν είχα 90 δρχ που έκανε το εισιτήριο...
- Irene3006
- Επίτιμος

- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
90 λεπτά για μία μετακίνηση.. Σκέψου ότι θα χρειαστεί να αλλάξω 3 λεωφορεία. Και άντε αν το πάμε στο κόστος εντάξει δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό. Αλλά αυτό και πάλι εξαρτάται από την τσέπη του καθενός... Εσύ μπορείς να γλυτώσεις το 1,10 γιατί την διαδρομή των πέντε λεπτών μπορείς να την γλυτώσεις πηγαίνοντας με τα πόδια. Τελοσπαντων. Ας μην σταθουμε εδω. Το λινκ που ανεβασε ο Metho μιλάει για ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Σίγουρα όποιος δεν πληρώνει εισητήριο δεν είναι σωστός, αλλά και ο ελεγκτής με τη σειρά του. Και όχι επειδή θέλει να βγάλει λεφτά ο μάγκας να εκμεταλλεύεται την άγνοια των ανθρώπων..! Ας βρει τρόπο να βγάλει και λεφτά και να είναι και νόμιμος.Blue Ice έγραψε:1 ευρώ για 30 χιλιόμετρα στη Θεσσαλονίκη και 1,10 για 5 στην Πάτρα... Πραγματικά το βρίσκεις ακριβό;;;
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
Divine Sinner
Παρακάτω ακολουθει συλλογισμος τυπου "Blue Ice".
Δεδομενου οτι ειναι αδυνατο να περπατησεις απο την δυτικη στην ανατολικη θεσσαλονικη (1 ωρα και 30 λεπτα δεν ειναι τιποτα).
Λες λοιπον. Εσυ που ολη μερα σε κατηγορω που εισαι ανεργος και δεν βρισκεις δουλεια.
Παρ ολο που εγω ειμαι βολεμενη στο δημοσιο και ακομα και να κατουρησω τον συναλασομενο δεν προκειται να με κουνησουν,
εσυ μην περνεις το λεωφορειο εφ οσων δεν εχεις λεφτα, και μην πας να δεις εκεινη την δουλεια που θα σε εβγαζε ενδεχομενως απο την ανεργια
ετσι ωστε να να συνεχισω να σε κατηγορω εγω. οπως κανω παντα. Γιατι ναι μεν ειμαι μια σουπερ ουαου αρχαιοελληνιστρια (Χαχα) αλλα το "Ψέγε μηδένα"
δεν υπεπεσε στην αντίληψη μου.
Δεδομενου οτι ειναι αδυνατο να περπατησεις απο την δυτικη στην ανατολικη θεσσαλονικη (1 ωρα και 30 λεπτα δεν ειναι τιποτα).
Λες λοιπον. Εσυ που ολη μερα σε κατηγορω που εισαι ανεργος και δεν βρισκεις δουλεια.
Παρ ολο που εγω ειμαι βολεμενη στο δημοσιο και ακομα και να κατουρησω τον συναλασομενο δεν προκειται να με κουνησουν,
εσυ μην περνεις το λεωφορειο εφ οσων δεν εχεις λεφτα, και μην πας να δεις εκεινη την δουλεια που θα σε εβγαζε ενδεχομενως απο την ανεργια
ετσι ωστε να να συνεχισω να σε κατηγορω εγω. οπως κανω παντα. Γιατι ναι μεν ειμαι μια σουπερ ουαου αρχαιοελληνιστρια (Χαχα) αλλα το "Ψέγε μηδένα"
δεν υπεπεσε στην αντίληψη μου.
- Blue Ice

Έλα ρε metho, πες ότι το πρόβλημά σου είναι η δουλειά μου... Αφού αυτό σε τρώει και από εκεί πηγάζει το σύνδρομο κατωτερότητας που εκφράζεις...
-
Divine Sinner
Φυσικα. γι αυτο εχω και την Dr marcorn στην μπουκα που ειναι συναδελφος σου και μαλιστα σε ανωτερο ποστο.
Μπορεις να κανεις και δευτερη μαντεψια.
Το προβλημα μου ειναι κυριως οτι παραβιαζεις ασυστολα τους κανονες. και σε δευτερη φαση ολα τα παρακατω
η αλαζονια σου. Το οτι κρινεις τους αλλους για να νοιωσεις ασφαλης.
Το οτι κρινεις τους παντες και θεωρεις τον εαυτο σου τέλειο.
Οτι γουσταρεις πραγματικα να βλεπεις τους συνανθρωπους σου σε ασχημη θεση
Το οτι μιλας με απαξια για οποιον εχει αντιθετη αποψη.
Το οτι οταν ξεμενεις απο επιχειρηματα αρχιζεις τις προσωπικες προσβολες.
Πες ρε κοπελα μου. αδυνατω να απαντησω και γι αυτο σε προσβαλω.
Θα το δεχθω. θα ειναι ειλικρινες.
με συγχωρεις αν παρέλειψα τιποτα.
Αλλα για την ταμπακιερα δεν ειπες τιποτα.
Απηντησε σε αυτα που ειπα αν μπορεις
Μπορεις να κανεις και δευτερη μαντεψια.
Το προβλημα μου ειναι κυριως οτι παραβιαζεις ασυστολα τους κανονες. και σε δευτερη φαση ολα τα παρακατω
η αλαζονια σου. Το οτι κρινεις τους αλλους για να νοιωσεις ασφαλης.
Το οτι κρινεις τους παντες και θεωρεις τον εαυτο σου τέλειο.
Οτι γουσταρεις πραγματικα να βλεπεις τους συνανθρωπους σου σε ασχημη θεση
Το οτι μιλας με απαξια για οποιον εχει αντιθετη αποψη.
Το οτι οταν ξεμενεις απο επιχειρηματα αρχιζεις τις προσωπικες προσβολες.
Πες ρε κοπελα μου. αδυνατω να απαντησω και γι αυτο σε προσβαλω.
Θα το δεχθω. θα ειναι ειλικρινες.
με συγχωρεις αν παρέλειψα τιποτα.
Αλλα για την ταμπακιερα δεν ειπες τιποτα.
Απηντησε σε αυτα που ειπα αν μπορεις
-
Divine Sinner
Οσων αφορα την ταμπακιερα γιατι ξεφυγαμε θα σε διευκολυνω.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης.
Αν ο νομος δεν επιτρεπει στον ελεγκτη να με ελέγξει με το ζόρι ή να κλεισει τις πορτες για να μην φυγω.
Γιατι εγω εθελοντικα να του δωσω τα στοιχεια μου; θα ηταν αφυσικο αν το εκανα.
ΥΓ. απαντησεις θα δωσω μετα τις 23:00
Η ερωτηση μου ειναι η εξης.
Αν ο νομος δεν επιτρεπει στον ελεγκτη να με ελέγξει με το ζόρι ή να κλεισει τις πορτες για να μην φυγω.
Γιατι εγω εθελοντικα να του δωσω τα στοιχεια μου; θα ηταν αφυσικο αν το εκανα.
ΥΓ. απαντησεις θα δωσω μετα τις 23:00
- Blue Ice

Κατηγορείς εμένα για παραβίαση των κανόνων ενός forum, αλλά εσύ προτρέπεις τους ανθρώπους να παραβιάζουν τους νόμους του κράτους που ζεις.
Κατηγορείς εμένα για ανασφάλεια ενώ οι δημοσιεύσεις σου φωνάζουν πως νοιώθεις όχι μόνο ανασφαλής αλλά πολύ χειρότερα εξαιτίας της ανεργίας. Και στρέφεις το μένος σου εναντίον μου χαρακτηρίζοντάς με "βολεμένη" όταν δεν ξέρεις ούτε πως ζω, ούτε τι προβλήματα αντιμετωπίζω... Ή μήπως θα έπρεπε να κλαίγομαι σαν και εσένα;;;
Και δεν ψέγω κανέναν, λογικά συμπεράσματα εκφράζω...
Αν δεν έχεις εισιτήριο να πας εκεί που θες για μια συνέντευξη, σε περίπτωση που σε προσλαβουν πως θα πηγαινοέρχεσαι επί 1 - 1,5 μήνα μέχρι να πληρωθείς;;;;
Η κίνηση "Δεν πληρώνω" έχει και όρια... Στα διόδια είναι δίκαιη, υπάρχουν νομικά επιχειρήματα που την στηρίζουν. Στις αστικές συγκοινωνίες όμως;;; Δεν γίνεται να θέλετε φτηνό εισιτήριο και ταυτόχρονα να μην θέλετε να επιχορηγούνται από το κράτος γιατί έχετε πρόβλημα με το δημόσιο.
Ούτε είναι σωστό να τα βάζετε με τον ελεγκτή που κάνει τη δουλειά του όταν εσύ ειδικά metho γκρινιάζεις συνέχεια για την αντιμετώπιση που έχεις στη δική σου δουλειά... Και είναι παράδοξο (μη πω κάτι άλλο) να επικαλείσαι το νόμο για την αποφυγή ελέγχου ενώ ταυτόχρονα τον παραβιάζεις μη πληρώνοντας εισιτήριο.
Κατηγορείς εμένα για ανασφάλεια ενώ οι δημοσιεύσεις σου φωνάζουν πως νοιώθεις όχι μόνο ανασφαλής αλλά πολύ χειρότερα εξαιτίας της ανεργίας. Και στρέφεις το μένος σου εναντίον μου χαρακτηρίζοντάς με "βολεμένη" όταν δεν ξέρεις ούτε πως ζω, ούτε τι προβλήματα αντιμετωπίζω... Ή μήπως θα έπρεπε να κλαίγομαι σαν και εσένα;;;
Και δεν ψέγω κανέναν, λογικά συμπεράσματα εκφράζω...
Αν δεν έχεις εισιτήριο να πας εκεί που θες για μια συνέντευξη, σε περίπτωση που σε προσλαβουν πως θα πηγαινοέρχεσαι επί 1 - 1,5 μήνα μέχρι να πληρωθείς;;;;
Η κίνηση "Δεν πληρώνω" έχει και όρια... Στα διόδια είναι δίκαιη, υπάρχουν νομικά επιχειρήματα που την στηρίζουν. Στις αστικές συγκοινωνίες όμως;;; Δεν γίνεται να θέλετε φτηνό εισιτήριο και ταυτόχρονα να μην θέλετε να επιχορηγούνται από το κράτος γιατί έχετε πρόβλημα με το δημόσιο.
Ούτε είναι σωστό να τα βάζετε με τον ελεγκτή που κάνει τη δουλειά του όταν εσύ ειδικά metho γκρινιάζεις συνέχεια για την αντιμετώπιση που έχεις στη δική σου δουλειά... Και είναι παράδοξο (μη πω κάτι άλλο) να επικαλείσαι το νόμο για την αποφυγή ελέγχου ενώ ταυτόχρονα τον παραβιάζεις μη πληρώνοντας εισιτήριο.
-
Divine Sinner
Ναι το κανα παραπανω απαντωντας στην ειρηνη λογω θυμικου και με αυτολογοκρινα. Δεν προτρεπω κανεναν να παραβιασει τους νομους αλλα το τι θα κανω εγω ειναι δικο μου θεμα.Κατηγορείς εμένα για παραβίαση των κανόνων ενός forum, αλλά εσύ προτρέπεις τους ανθρώπους να παραβιάζουν τους νόμους του κράτους που ζεις.
Εχεις αλλου ειδους ανασφαλειες κι οχι επαγγελματικες. Γιατι στρεφω το μενος ειδικα εναντιων σου κι οχι και εναντιον της συναδελφου σου της δοκτωρ;
Ακομα δεν μπορεις να απαντησεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
Γιατι η απαντηση ΔΕΝ σε συμφερει. Η απαντηση ειναι πως το μενος μου (και καλα) ειναι ασχετο με το επαγγελμα σου αλλα πολυ σχετικο με την α-ψυχη και απανρωπη συμπεριφορα σου.
Κι ομως ψεγεις καθημερινα και συστηματικα. Εισαι ενας ανθρωπος τυπου καφενειου που ασκει κριτικη οπου βρεθει κι οπου σταθει.Και δεν ψέγω κανέναν, λογικά συμπεράσματα εκφράζω...
Τι λες κοπελια. εγω παντα ελεγα οτι σε σχολεια νοσοκομεια, στρατο αστυνομια συγκοινωνιες, δεν χωρανε ιδιωτες.Η κίνηση "Δεν πληρώνω" έχει και όρια... Στα διόδια είναι δίκαιη, υπάρχουν νομικά επιχειρήματα που την στηρίζουν. Στις αστικές συγκοινωνίες όμως;;; Δεν γίνεται να θέλετε φτηνό εισιτήριο και ταυτόχρονα να μην θέλετε να επιχορηγούνται από το κράτος γιατί έχετε πρόβλημα με το δημόσιο.
μαλλον δεν παρακολουθεις τα ποστ μου.
Αφου λοιπον μιλας για το "τι προτρεπω εγω", ας απαντησω.
Εγω λεω στους φιλους συμφορουμητες να πληρωνουν το εισιτηριο. Αλλα να καταγγελουν τον οποιο εισπράκτορα προβεί σε παρανομια.
Τοσο απλο ειναι αυτο που λεω.
Οχι εισαι λαθος εδω. Ο εισπρακτορας θα πρεπει να βρει τροπο να κανει τον ελεγχο του χωρις να παραβιαζει τον νομο.Ούτε είναι σωστό να τα βάζετε με τον ελεγκτή που κάνει τη δουλειά του όταν εσύ ειδικά metho γκρινιάζεις συνέχεια για την αντιμετώπιση που έχεις στη δική σου δουλειά... Και είναι παράδοξο (μη πω κάτι άλλο) να επικαλείσαι το νόμο για την αποφυγή ελέγχου ενώ ταυτόχρονα τον παραβιάζεις μη πληρώνοντας εισιτήριο.
Δεν γινεται να διαπρατεις μια μεγαλύτερη παρανομια για να φερεις στο φως μια μικροτερη.
Ο σκοπος δεν αγιάζει τα μέσα.
Δεν γκρινιαζω. παραθετω γεγονοτα οπως εχουν. απο εκει και περα δεν με ενοχλει η αντιμετωπιση που εχω στην δουλεια μου.Ούτε είναι σωστό να τα βάζετε με τον ελεγκτή που κάνει τη δουλειά του όταν εσύ ειδικά metho γκρινιάζεις συνέχεια για την αντιμετώπιση που έχεις στη δική σου δουλειά...
Ξερω οτι karma is a bitch. πολλοι που στα παλαιοτερα χρόνια αντιμετώπιζαν τους διανομεις καθ αυτον τον τρόπο τωρα αυτοι οι τα παιδια τους μοιραζουν οι ιδιοι εντυπα.
Και τα πραγματα θα γινουν ακομα καλυτερα. Η οικονομικη κρίση ειναι ενα μαθημα ζεν. Μαθημα χαμηλωματος μυτης.
πραγματικα πιστευω οτι θα κανει την κοινωνια μας ποιο σοφη.
Οταν αρθει η μονιμοτητα στο δημοσιο θα κανει ποιο σοφη κι εσενα.
Σωπα κοπελια; οταν εσυ λες τον αλλον ηλιθιο επειδη συμφωνα με την προσωπικη σου αποψη λεει ηλιθια πράγματα (και καλα γιατι το κανεις απλα επειδη δεν μπορεις να τα αντικρουσεις), τοτε βγαζεις συμπερασματα γι αυτον χωρις να ξερεις τιποτα.
χαρακτηρίζοντάς με "βολεμένη" όταν δεν ξέρεις ούτε πως ζω, ούτε τι προβλήματα αντιμετωπίζω... Ή μήπως θα έπρεπε να κλαίγομαι σαν και εσένα;;;
Οταν εγω βγαζω ενα συμπερασμα για σενα χωρις να σε ξερω αλλα απο τα λεγομενα σου και μονο (οχι απο οτι ειπες για το επαγγελμα σου, αλλα γι αυτα που εκφραζεις σε σχεση με κοινωνικα θεματα) τοτε λες οτι δεν εχω ιδεα τι περνας.
Ακομα και αν δεν ηξερα τι δουλεια κανεις και διαβαζα τα ποστ σου σε ενα μπλογκ
η πρωτη σκεψη που θα ρχονταν στο μυαλο μου θα ηταν πως μιλαει μια βολεμενη που ζει σε εναν κόσμο φούσκα.
Αυτη ειναι η επιεικης σκεψη. Την αλλη προτιμω να μην την πω. θα παραβιασω τους μισους κανονες του φορουμ.
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Η τζαντίλα μου είναι γιατί δαγκώνουν τους μικρούς παραβάτες από ανάγκη πολλές φορές και γλύφουν τους μεγάλους και τεραστίους που το έχουν χόμπι να ληστεύουν δημόσια ταμεία.