ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ
Όλα ήταν στη θέση τους!
Οι πεινασμένοι στην Αφρική. Οι «ειδικοί» στην τηλεόραση. Οι «κακοί» στη φυλακή. Οι «αναρχικοί» στα Εξάρχεια. Αυτοί που αποφασίζουν στη βουλή. Τα λεφτά μας στα δάνεια. Η αστυνομία στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια μας στις τράπεζες. Οι εχθροί μας στην Τουρκία και τη Μακεδονία. Τα πάρκινγκ μας στα πάρκα.
Η ψυχαγωγία μας στα bar. Τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι φίλοι μας στο Facebook.Η τέχνη στα μουσεία και στις γκαλερί. Οι επιθυμίες μας στις διαφημίσεις. Τα δέντρα μας χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Η ομορφιά στα κέντρα αδυνατίσματος.O έρωτας στις 14 Φλεβάρη. Εμείς σε τέσσερις τοίχους.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ
ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ
Οι πεινασμένοι στη βουλή, οι ειδικοι στα εξάρχεια, οι κακοί στα κέντρα αδυνατίσματος, οι αναρχικοί στα μουσεία και στις γκαλερί, αυτοί που αποφασίζουν στις 14 φλεβάρη, τα λεφτά μας χριστούγεννα στο σύνταγμα, η αστυνομία στην Αφρική, τα σπίτια μας πάρκα, οι εχθροί μας στο facebook, τα πάρκινγκ στις τράπεζες.
Η ψυχαγωγία μας στο σχολείο, τα παιδιά μας στα bar, οι επιθυμίες μας στην επόμενη γωνία, η τέχνη μας στα δάνεια (δεν πληρώνω, δεν πληρώνω),
Τα δέντρα μας στους δρόμους
Η ομορφιά στους δρόμους
Ο Έρωτας στους δρόμους
Εμείς;
Σε τέσσερις τοίχους;-------
τα εξώγαμα του δεκέμβρη
http://astrofuteutis.wordpress.com/cate ... evolucion/
ΠΑΛΕ ΚΕΝΤΑΕΙ ο φυτευων αστρα
σιγουρα γενικοτερα υπαρχουν διαφωνιες εξειδικευμενες
κοντα 4 δεκαετιες ψαχνω για το καλο και μεσ του βοηδιου το κερατο που λεμε στο χωριο μου
και θα συνεχαω με μεγαλυτερη ή μικροτερη αναποτελεζζζματικοτητα
καλη ορεξη ιδεο
μεσημεριαζει
και η πλατεια ολοκληρη, μας καμνει χαζι
Οι πεινασμένοι στην Αφρική. Οι «ειδικοί» στην τηλεόραση. Οι «κακοί» στη φυλακή. Οι «αναρχικοί» στα Εξάρχεια. Αυτοί που αποφασίζουν στη βουλή. Τα λεφτά μας στα δάνεια. Η αστυνομία στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια μας στις τράπεζες. Οι εχθροί μας στην Τουρκία και τη Μακεδονία. Τα πάρκινγκ μας στα πάρκα.
Η ψυχαγωγία μας στα bar. Τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι φίλοι μας στο Facebook.Η τέχνη στα μουσεία και στις γκαλερί. Οι επιθυμίες μας στις διαφημίσεις. Τα δέντρα μας χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Η ομορφιά στα κέντρα αδυνατίσματος.O έρωτας στις 14 Φλεβάρη. Εμείς σε τέσσερις τοίχους.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ
ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ
Οι πεινασμένοι στη βουλή, οι ειδικοι στα εξάρχεια, οι κακοί στα κέντρα αδυνατίσματος, οι αναρχικοί στα μουσεία και στις γκαλερί, αυτοί που αποφασίζουν στις 14 φλεβάρη, τα λεφτά μας χριστούγεννα στο σύνταγμα, η αστυνομία στην Αφρική, τα σπίτια μας πάρκα, οι εχθροί μας στο facebook, τα πάρκινγκ στις τράπεζες.
Η ψυχαγωγία μας στο σχολείο, τα παιδιά μας στα bar, οι επιθυμίες μας στην επόμενη γωνία, η τέχνη μας στα δάνεια (δεν πληρώνω, δεν πληρώνω),
Τα δέντρα μας στους δρόμους
Η ομορφιά στους δρόμους
Ο Έρωτας στους δρόμους
Εμείς;
Σε τέσσερις τοίχους;-------
τα εξώγαμα του δεκέμβρη
http://astrofuteutis.wordpress.com/cate ... evolucion/
ΠΑΛΕ ΚΕΝΤΑΕΙ ο φυτευων αστρα
σιγουρα γενικοτερα υπαρχουν διαφωνιες εξειδικευμενες
κοντα 4 δεκαετιες ψαχνω για το καλο και μεσ του βοηδιου το κερατο που λεμε στο χωριο μου
και θα συνεχαω με μεγαλυτερη ή μικροτερη αναποτελεζζζματικοτητα
καλη ορεξη ιδεο
μεσημεριαζει
και η πλατεια ολοκληρη, μας καμνει χαζι
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
Ερωτεύτηκα παράφορα τον αστροφυτευτή...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Εγώ τον ΜπάρνιArELa έγραψε:Ερωτεύτηκα παράφορα τον αστροφυτευτή...
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δεν διαφωνώ επί της ουσίας . Έχεις δίκιοex poetess έγραψε:φίλοι και φίλες, καλημέρα,
έχω μιλήσει για το θέμα των αγανακτισμένων στο νήμα μου εδώ, αυτό που έχω να πω είναι: εύχομαι να ξεφύγει από τον έλεγχο διανοούμενων λόμπυ πρακτορίσκων ή think tank και να μην υπάρχει από κάποια στιγμή κι έπειτα κανένα κίνημα ή συγγραμα που θα το καπηλευτεί, όπως και κανένα πρόσωπο όπως ο Μίκης Θοδωράκης που θα μπει μπροστάρης ή συνεχιστής της αντίδρασης του κόσμου.
γνωρίζω ότι εδώ οι περισσότεροι τον αγαπάτε τον τελευταίο και τον θεωρείτε ειλικρινή κι Έλληνα πατριώτη. δεν είμαι φαν του, τουναντίον μάλιστα. κι είμαστε αρκετοί που είμαστε αντίθετοι με τον Μίκη ή καλύτερα την προσωπικότητά του και τον ρόλο που παίζει επί δεκαετίες στα ελληνικά πράγματα. εν πάση περιπτώσει όμως όντως κάτι γίνεται που περιέχει πολλά καλά στοιχεία.
εύχομαι να ξεφύγει η αντίδραση του κόσμου λοιπόν από όλους και όλα, είναι νωρίς ακόμα για να γίνει αυτό. μόλις έχουμε κάτι ολοκαίνουριο, genuine και αδάμαστο μπροστά μας, θα μας συγχαρώ όλους για τα καλά νέα των νέων περιστάσεων.
καλό υπόλοιπο της μέρας να έχετε.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι εγώ επί της ουσίας μπορώ να συμφωνήσω.
Επί του Μίκη θα διαφωνήσω σταθερά και σθεναρά.
Όχι απευθυνόμενη στην ποιήτρια εδώ. (δεν το πάμε προσωπικά, απόψεις μόνο δικαιούμαστε να κρικτικάρουμε) Απευθυνόμενη γενικότερα στους υποτιμητές του ανθρώπου λοιπον...
Eγώ δεν είμαι φαν του Μίκη, εγώ απλά τον αγαπώ.
Όχι μόνο επειδή σημάδεψε καθοριστικά τα νιάτα μου με το δικό του μουσικό πολιτισμικό στίγμα, αλλά και για τους (ίδιους) λόγους που πολλοί σήμερα τον αφορίζουν. Οι λόγοι (στην επιφάνεια) μπορεί να είναι οι ίδιοι. Η ερμηνεία τους ομως προφανως ποικίλει. Κι η ερμηνεία των υποτιμητών, απέχει παρασάγγας απ'τη δική μου. Αυτό που εκείνοι θεωρούν αστάθεια, υπερφύαλη προοπτική, ή και λαμογιά, εγώ το θεωρώ μαγκιά και προχωρημένο σε επίπεδα που εκείνοι που τον αναθεματίζουν απλά δεν μπορούν να αγγίξουν. Κι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πλήρως κάποια διαδρομή, συνήθως προτιμούν να τη βλέπουν αρνητικά, παρά θετικά. Φυσικά κι έχει κάνει και λάθη. Όμως, υπάρχουν φαίνεται πολλοί αλάθητοι που πετροβολούν...
Επί του Μίκη θα διαφωνήσω σταθερά και σθεναρά.
Όχι απευθυνόμενη στην ποιήτρια εδώ. (δεν το πάμε προσωπικά, απόψεις μόνο δικαιούμαστε να κρικτικάρουμε) Απευθυνόμενη γενικότερα στους υποτιμητές του ανθρώπου λοιπον...
Eγώ δεν είμαι φαν του Μίκη, εγώ απλά τον αγαπώ.
Όχι μόνο επειδή σημάδεψε καθοριστικά τα νιάτα μου με το δικό του μουσικό πολιτισμικό στίγμα, αλλά και για τους (ίδιους) λόγους που πολλοί σήμερα τον αφορίζουν. Οι λόγοι (στην επιφάνεια) μπορεί να είναι οι ίδιοι. Η ερμηνεία τους ομως προφανως ποικίλει. Κι η ερμηνεία των υποτιμητών, απέχει παρασάγγας απ'τη δική μου. Αυτό που εκείνοι θεωρούν αστάθεια, υπερφύαλη προοπτική, ή και λαμογιά, εγώ το θεωρώ μαγκιά και προχωρημένο σε επίπεδα που εκείνοι που τον αναθεματίζουν απλά δεν μπορούν να αγγίξουν. Κι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πλήρως κάποια διαδρομή, συνήθως προτιμούν να τη βλέπουν αρνητικά, παρά θετικά. Φυσικά κι έχει κάνει και λάθη. Όμως, υπάρχουν φαίνεται πολλοί αλάθητοι που πετροβολούν...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
αγάπες μου
βαζω στην παλαμη μου τους στιχους και φυσω να σκορπισουν και να φτασουν απο τη βεηκου μεχρι το γυαλι...
......................................................
"Πάει ο καιρός πάει ο καιρός
που ήταν ο κόσμος δροσερός
και καθ' αυγή ξεκινούσε μια πληγή
για να ποτίσει όλη τη γη..."
Μάλιστα, το γεμάτο νόημα αυτό τραγούδι, απαγορεύτηκε από τη δικτατορία. Μετά την πτώση της, το 1974, ο ποιητής όμως θα απαντήσει:
"Ήρθε ο καιρός ήρθε ο καιρός
πάνου στου κόσμου την πληγή
ήρθε ο καιρός ήρθε ο καιρός
να ξαναχτίσετε τη γη..."
----------------------------ξεκιναει η μερα και το μαχητικο πουσουκου με λιγο Γκατσο....με πιασε το αρκαδοκυψελιωτικο βλεπετε
βαζω στην παλαμη μου τους στιχους και φυσω να σκορπισουν και να φτασουν απο τη βεηκου μεχρι το γυαλι...
......................................................
"Πάει ο καιρός πάει ο καιρός
που ήταν ο κόσμος δροσερός
και καθ' αυγή ξεκινούσε μια πληγή
για να ποτίσει όλη τη γη..."
Μάλιστα, το γεμάτο νόημα αυτό τραγούδι, απαγορεύτηκε από τη δικτατορία. Μετά την πτώση της, το 1974, ο ποιητής όμως θα απαντήσει:
"Ήρθε ο καιρός ήρθε ο καιρός
πάνου στου κόσμου την πληγή
ήρθε ο καιρός ήρθε ο καιρός
να ξαναχτίσετε τη γη..."
----------------------------ξεκιναει η μερα και το μαχητικο πουσουκου με λιγο Γκατσο....με πιασε το αρκαδοκυψελιωτικο βλεπετε
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Στα γαλανόλευκα και η Ρόδος!
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 6, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/20 ... Μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πάνω από 5000 πολίτες, πραγματοποίησαν οι αγανακτισμένοι της Ρόδου, χθες Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, στην πλατεία Μανδρακίου, έξω από το Δικαστικό μέγαρο .
Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου, και στη συνέχεια με πορεία, έφθασαν στο δικαστικό μέγαρο.
Ήταν άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδιά, σπουδαστές, καθηγητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ, επιστήμονες και επιχειρηματίες.
Ακόμη και ΄΄σπίθες΄΄ των ανεξάρτητων…..
……πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη. Έγινε και αναφορά του ονόματος του γνωστού γιατρού Αντωνίου, ο οποίος κατέθεσε πέρυσι μηνυτήρια αναφορά, για εσχάτη προδοσία, κατά αυτών οι οποίοι ψήφισαν το μνημόνιο.
Κυριάρχησαν τα συνθήματα :
- Να φύγουν οι κλέφτες
- Κάντε ησυχία να μη ξυπνήσει η Εισαγγελία
- Φέρτε πίσω τα κλεμμένα
- Πολιτικοί είστε ανάξιοι και ανίκανοι να διαχειριστείτε την κρίση της χώρας
- Δεν χρωστάμε σε κανένα δώστε πίσω τα κλεμμένα
Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή κάλεσε τους παρευρισκόμενους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες στις διαδικασίες και φάσεις τους κινήματος συμμετέχοντες στις επιτροπές και στην οργάνωση.
Τον λόγο πήραν 20 ομιλητές που ο καθένας περιέγραψε την αγανάκτηση του για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, έκαναν προτάσεις προς την επιτροπή για τον τρόπο οργάνωσης και εξέλιξης του κινήματος.
Αίσθηση προκάλεσαν οι ομιλίες μικρών παιδιών τα οποία εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον τους.
Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των αγανακτισμένων της Ρόδου-Rodos photo
για τις φωτο που συνοδεύουν το άρθρο, εδώ
http://olympia.gr/2011/06/06/%CF%83%CF% ... %BF%CF%82/
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 6, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/20 ... Μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πάνω από 5000 πολίτες, πραγματοποίησαν οι αγανακτισμένοι της Ρόδου, χθες Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, στην πλατεία Μανδρακίου, έξω από το Δικαστικό μέγαρο .
Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου, και στη συνέχεια με πορεία, έφθασαν στο δικαστικό μέγαρο.
Ήταν άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδιά, σπουδαστές, καθηγητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ, επιστήμονες και επιχειρηματίες.
Ακόμη και ΄΄σπίθες΄΄ των ανεξάρτητων…..
……πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη. Έγινε και αναφορά του ονόματος του γνωστού γιατρού Αντωνίου, ο οποίος κατέθεσε πέρυσι μηνυτήρια αναφορά, για εσχάτη προδοσία, κατά αυτών οι οποίοι ψήφισαν το μνημόνιο.
Κυριάρχησαν τα συνθήματα :
- Να φύγουν οι κλέφτες
- Κάντε ησυχία να μη ξυπνήσει η Εισαγγελία
- Φέρτε πίσω τα κλεμμένα
- Πολιτικοί είστε ανάξιοι και ανίκανοι να διαχειριστείτε την κρίση της χώρας
- Δεν χρωστάμε σε κανένα δώστε πίσω τα κλεμμένα
Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή κάλεσε τους παρευρισκόμενους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες στις διαδικασίες και φάσεις τους κινήματος συμμετέχοντες στις επιτροπές και στην οργάνωση.
Τον λόγο πήραν 20 ομιλητές που ο καθένας περιέγραψε την αγανάκτηση του για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, έκαναν προτάσεις προς την επιτροπή για τον τρόπο οργάνωσης και εξέλιξης του κινήματος.
Αίσθηση προκάλεσαν οι ομιλίες μικρών παιδιών τα οποία εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον τους.
Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των αγανακτισμένων της Ρόδου-Rodos photo
για τις φωτο που συνοδεύουν το άρθρο, εδώ
http://olympia.gr/2011/06/06/%CF%83%CF% ... %BF%CF%82/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... olas-nanev
Καλά μόνο εγώ άκουσα και τις "άλλες" φωνές ;
Γεγονός είναι όμως ότι η συμμετοχή μας ήταν εντυπωσιακή για ένα παραδοσιακά "πράσινο" νησί με φανατικούς θαθαθα ανδρεϊκούς-πασοκικούς (μέσα στην φανατίλα ένα πράμα...)
Καλά μόνο εγώ άκουσα και τις "άλλες" φωνές ;
Γεγονός είναι όμως ότι η συμμετοχή μας ήταν εντυπωσιακή για ένα παραδοσιακά "πράσινο" νησί με φανατικούς θαθαθα ανδρεϊκούς-πασοκικούς (μέσα στην φανατίλα ένα πράμα...)
- ArELa
- Founder-Administrator
Χέσε τις άλλες φωνές αγάπη μου...
Μιλάμε ότι ένα τεράστιο κύμα ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ έχει αρχίσει να βαράει ακτές.
Χθες παρακολουθούσα για πολλές ώρες ανθρώπους που μιλούσαν στα μικρόφωνα του ζούγκλα. Μιλάμε και πρώην χοντροκομματόσκυλα να δείχνουν πλήρη αηδία για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα. Για ΟΛΑ τα κόμματα. Να μιλάνε για ΠΛΗΡΗ ανατροπή του συστήματος. Είχα καραφλιάσει και δεν πίστευα στ'αυτιά μου.
Θα'ρθει κι εκεί αυτό το κύμα αν δεν ήρθε ακόμα. Ο κόσμος βγαίνει απ'τα μαντριά κι αυτό δείχνει να είναι ένα ποτάμι που ΔΕΝ γυρίζει πίσω. Μην εστιάζεις στα αρνητικά και στα περιχαρακωμένα. Δες τη συνολική εικόνα που δείχνει κάτι πολύ σπουδαιότερο...
Δεν πήγα στο λινκ που μου'δωσες. Σε πιστεύω. Τα άκουσες.
Απλά δε θέλω να τα βλέπω καθόλου αυτά πλέον.
Ξέρεις ότι ήμουν αντισυστεμική εδώ και πολύ καιρό.
Απ'την ώρα που με γνώρισες σίγουρα.
Σιγά μην εστιάσω σε μαντρωμένους τώρα.
Μιλάμε ότι ένα τεράστιο κύμα ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ έχει αρχίσει να βαράει ακτές.
Χθες παρακολουθούσα για πολλές ώρες ανθρώπους που μιλούσαν στα μικρόφωνα του ζούγκλα. Μιλάμε και πρώην χοντροκομματόσκυλα να δείχνουν πλήρη αηδία για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα. Για ΟΛΑ τα κόμματα. Να μιλάνε για ΠΛΗΡΗ ανατροπή του συστήματος. Είχα καραφλιάσει και δεν πίστευα στ'αυτιά μου.
Θα'ρθει κι εκεί αυτό το κύμα αν δεν ήρθε ακόμα. Ο κόσμος βγαίνει απ'τα μαντριά κι αυτό δείχνει να είναι ένα ποτάμι που ΔΕΝ γυρίζει πίσω. Μην εστιάζεις στα αρνητικά και στα περιχαρακωμένα. Δες τη συνολική εικόνα που δείχνει κάτι πολύ σπουδαιότερο...
Δεν πήγα στο λινκ που μου'δωσες. Σε πιστεύω. Τα άκουσες.
Απλά δε θέλω να τα βλέπω καθόλου αυτά πλέον.
Ξέρεις ότι ήμουν αντισυστεμική εδώ και πολύ καιρό.
Απ'την ώρα που με γνώρισες σίγουρα.
Σιγά μην εστιάσω σε μαντρωμένους τώρα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έχεις δίκιο. Και το λίνκ δεν δείχνει αρνητικά . Μόνο φωτογραφίες από την συγκέντρωση
Έτσι κι αλλιώς το είχα δεί θετικά από την αρχή. Δεν θα τους αφήσω να με χαλάσουν.
ΥΓ οφ τόπικ
Και μην μου μιλάς για χέσιμο . Έχω τους λόγους μου
Έτσι κι αλλιώς το είχα δεί θετικά από την αρχή. Δεν θα τους αφήσω να με χαλάσουν.
ΥΓ οφ τόπικ
Και μην μου μιλάς για χέσιμο . Έχω τους λόγους μου
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
http://networkedblogs.com/iMKeP
http://networkedblogs.com/iMKeP κάτω δεξιά έχουν αναρτήσει και το βίντεο του ΑΙΘΕΡΟ το θεώρημα της κουβέρτας
http://networkedblogs.com/iMKeP κάτω δεξιά έχουν αναρτήσει και το βίντεο του ΑΙΘΕΡΟ το θεώρημα της κουβέρτας
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
μέλι με ταχίνι
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
totispap έγραψε:μέλι με ταχίνι
Καμμία σχέση .....θα σου στείλω πμ
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Όχι μέλι με ταχίνι...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- PELTASTIS VARNAVAS
ο φιλτατος αστροφυτευτης προτεινει για σημερα...:
Έτσι ήταν πάντα τα πράγματα. Είναι καιρός πια οι άνθρωποι ν’ αρχίσουν να γίνονται σκληροί, όπου χρειάζεται σκληρότητα, στη μάχη για την προστασία τους και την ελεύθερη ανάπτυξή τους. Κάνοντας αυτό, δεν θα χάσουν την ευγένειά τους αν παραμείνουν πιστοί στην αλήθεια. Υπάρχει ελπίδα στο γεγονός ότι, μεταξύ εκατομμυρίων εργατικών και ευπρεπών ατόμων, υπάρχουν μόνο λίγοι βαριά άρρωστοι που προξενούν δολοφονικές βλάβες, διεγείροντας τα ζοφερά κι επικίνδυνα ένστικτα του «θωρακισμένου» ανθρώπου των μαζών, οδηγώντας τον στο οργανωμένο πολιτικό έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα αντίδοτο για τα μικρόβια της συγκινησιακής πανούκλας που καταλαμβάνει το άτομο της μάζας: το ίδιο του το συναίσθημα ζωής. Η ζωή δεν αποζητά τη δύναμη αλλά τη δίκαιη χρήση της μέσα στην κοινωνία…
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Βίλχελμ Ράιχ
http://astrofuteutis.wordpress.com/
Έτσι ήταν πάντα τα πράγματα. Είναι καιρός πια οι άνθρωποι ν’ αρχίσουν να γίνονται σκληροί, όπου χρειάζεται σκληρότητα, στη μάχη για την προστασία τους και την ελεύθερη ανάπτυξή τους. Κάνοντας αυτό, δεν θα χάσουν την ευγένειά τους αν παραμείνουν πιστοί στην αλήθεια. Υπάρχει ελπίδα στο γεγονός ότι, μεταξύ εκατομμυρίων εργατικών και ευπρεπών ατόμων, υπάρχουν μόνο λίγοι βαριά άρρωστοι που προξενούν δολοφονικές βλάβες, διεγείροντας τα ζοφερά κι επικίνδυνα ένστικτα του «θωρακισμένου» ανθρώπου των μαζών, οδηγώντας τον στο οργανωμένο πολιτικό έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα αντίδοτο για τα μικρόβια της συγκινησιακής πανούκλας που καταλαμβάνει το άτομο της μάζας: το ίδιο του το συναίσθημα ζωής. Η ζωή δεν αποζητά τη δύναμη αλλά τη δίκαιη χρήση της μέσα στην κοινωνία…
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Βίλχελμ Ράιχ
http://astrofuteutis.wordpress.com/
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- PELTASTIS VARNAVAS
γουσταρεις???μπουταρης!!!
«Το απόγευμα της Τετάρτης θα “καταλάβω” μόνος μου το δημόσιο αυτόν χώρο, (σ.σ Πλατεία Αριστοτέλους) που μου ανήκει, όπως ανήκει σε όλους και αν τολμούν, ας έλθουν να με διώξουν δια της βίας».
Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Μίκης στην άρνηση του δήμου Θεσσαλονίκης να πραγματοποιήσει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο, τον Γιώργο Κασιμάτη και ακαδημαϊκούς, όπως ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.
Η πολιτική αυτή κόντρα άρχισε από το πρωί της Τρίτης και εξελίχθηκε αρνητικά, οπότε και χρειάστηκε ο μουσικοσυνθέτης να αποστείλει το τελεσίγραφο προς τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη. .............
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=326169&cid=6
σεμνα μουχταρηηηη...ειπαμε ρε συ ....με τροποοοοοο....
Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Μίκης στην άρνηση του δήμου Θεσσαλονίκης να πραγματοποιήσει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο, τον Γιώργο Κασιμάτη και ακαδημαϊκούς, όπως ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.
Η πολιτική αυτή κόντρα άρχισε από το πρωί της Τρίτης και εξελίχθηκε αρνητικά, οπότε και χρειάστηκε ο μουσικοσυνθέτης να αποστείλει το τελεσίγραφο προς τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη. .............
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=326169&cid=6
σεμνα μουχταρηηηη...ειπαμε ρε συ ....με τροποοοοοο....
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- GeorgeGreekTrucker
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Re: ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ !!!!
Οι αγανακτισμένοι Έλληνες στην Αγγλία εχουν συγκέντρωση απόψε
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Ιουνίου στη Πλατεία Τραφάλγκαρ
http://www.facebook.com/permalink.php?s ... 0051540265
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Ιουνίου στη Πλατεία Τραφάλγκαρ
http://www.facebook.com/permalink.php?s ... 0051540265
- PELTASTIS VARNAVAS
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- PELTASTIS VARNAVAS
Δικαιολογημένα το θέμα των ημερών μας είναι η σοβαρή οικονομική κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας. Γι’ αυτό υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια, ανησυχία, αγωνία, αγανάκτηση, σύγχυση, φόβος και άγχος. Οι καιροί είναι πράγματι χαλεποί. Σ’ αυτή την κατάσταση καλούνται οι χριστιανοί να δώσουν τη μαρτυρία και ομολογία τους. Καταρρέουν κάστρα σαν πύργοι στην άμμο.
Παγιδεύονται πλούσιοι, δημιουργούνται πολλά προβλήματα, ανατρέπονται ισορροπίες, γεννιούνται εκμεταλλεύσεις, πονηρές επιθυμίες. Αυξάνεται η ανεργία, η αβεβαιότητα, η εγκληματικότητα, η παρανομία και η φτώχεια. Όλα αυτά φανερώνουν καθαρά την πνευματική νωθρότητα και πενία πολλών. Μακάρι το ισχυρό αυτό τσουνάμι να δημιουργήσει έγερση από τον λήθαργο, σεισμό προς εγρήγορση, ρωγμές προς επίγνωση, τομές για υπεύθυνες αποφάσεις. Είναι ανάγκη να επανέλθει σύντομα η λησμονημένη αισιοδοξία, η κρυμμένη ελπίδα, η χαμένη χαρά και η ποθητή ειρήνη.
Πίσω από τον ανθρώπινο πόνο, την πικρή δοκιμασία, την κουραστική στενοχώρια και τη φοβερή θλίψη κρύβεται το φιλόστοργο μάτι του Θεού. Η αφύπνιση από τη ζωή της ύλης, της ηδονής, της καλοπέρασης και του ατομισμού θα φέρει τον άνθρωπο στην πνευματική ενατένιση, την ορθή όραση, την εγνωσμένη μελέτη, στην απομάκρυνση του θολού άγχους. Ο άνθρωπος έχει πολλές και άγνωστες εσωτερικές δυνάμεις. Μη λυγίζει εύκολα, μη πέφτει απερίσκεπτα, μη μένει κάτω, μη κυριεύεται από την απόγνωση. Μάλιστα δεν νοείται χριστιανός απογοητευμένος, ανυπόμονος, ανέλπιδος, κακομοίρης, κατσούφης και αγνώμων.
...............................
http://www.alopsis.gr/modules.php?name= ... e&sid=1891
Παγιδεύονται πλούσιοι, δημιουργούνται πολλά προβλήματα, ανατρέπονται ισορροπίες, γεννιούνται εκμεταλλεύσεις, πονηρές επιθυμίες. Αυξάνεται η ανεργία, η αβεβαιότητα, η εγκληματικότητα, η παρανομία και η φτώχεια. Όλα αυτά φανερώνουν καθαρά την πνευματική νωθρότητα και πενία πολλών. Μακάρι το ισχυρό αυτό τσουνάμι να δημιουργήσει έγερση από τον λήθαργο, σεισμό προς εγρήγορση, ρωγμές προς επίγνωση, τομές για υπεύθυνες αποφάσεις. Είναι ανάγκη να επανέλθει σύντομα η λησμονημένη αισιοδοξία, η κρυμμένη ελπίδα, η χαμένη χαρά και η ποθητή ειρήνη.
Πίσω από τον ανθρώπινο πόνο, την πικρή δοκιμασία, την κουραστική στενοχώρια και τη φοβερή θλίψη κρύβεται το φιλόστοργο μάτι του Θεού. Η αφύπνιση από τη ζωή της ύλης, της ηδονής, της καλοπέρασης και του ατομισμού θα φέρει τον άνθρωπο στην πνευματική ενατένιση, την ορθή όραση, την εγνωσμένη μελέτη, στην απομάκρυνση του θολού άγχους. Ο άνθρωπος έχει πολλές και άγνωστες εσωτερικές δυνάμεις. Μη λυγίζει εύκολα, μη πέφτει απερίσκεπτα, μη μένει κάτω, μη κυριεύεται από την απόγνωση. Μάλιστα δεν νοείται χριστιανός απογοητευμένος, ανυπόμονος, ανέλπιδος, κακομοίρης, κατσούφης και αγνώμων.
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:
Η αφύπνιση από τη ζωή της ύλης, της ηδονής, της καλοπέρασης και του ατομισμού θα φέρει τον άνθρωπο στην πνευματική ενατένιση, την ορθή όραση, την εγνωσμένη μελέτη, στην απομάκρυνση του θολού άγχους. Ο άνθρωπος έχει πολλές και άγνωστες εσωτερικές δυνάμεις. Μη λυγίζει εύκολα, μη πέφτει απερίσκεπτα, μη μένει κάτω, μη κυριεύεται από την απόγνωση. Μάλιστα δεν νοείται χριστιανός απογοητευμένος, ανυπόμονος, ανέλπιδος, κακομοίρης, κατσούφης και αγνώμων.
Σωστός ο αγιορίτης ( αν και έχω ένα πρόβλημα με το όνομα έψαξε πολύ για να το βρεί κι αυτός ;) αναφέρει παρακάτω και την επιστροφή στο μέτρον..... Τα είπαν κι άλλοι παλαιότερα
αλλά πόσοι το ακολούθησαν.....
Πάντως εάν ξανακούσω ότι η πάλη είναι ταξική και το πρόβλημα οικονομικό θα πάθω αναφυλαξία
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
σας το ειχα πει στην Πατρα δεν παιζουν...εχουν αγαπησει μαζι με την Κρητη αυτο το κομμα οδο κανεις αλλος..
τρεχαμε με σημαιες και λαβαρα και πλακωνομασταν με τους ΝεοΔημοκρατες ...παπουδες γιαγιαδες ..και μεις μικρα παιδια..ηρθε και ο Τεμπονερας μετα και μονο οδομαχιες δεν γινοταν...αυτο ειναι το ευχαριστω...
γιαυτο και τωρα αυτη η Αγαπη...θα γινει δικοπο μαχαιρι!
http://dete.gr/news.php?article_id=45578
τρεχαμε με σημαιες και λαβαρα και πλακωνομασταν με τους ΝεοΔημοκρατες ...παπουδες γιαγιαδες ..και μεις μικρα παιδια..ηρθε και ο Τεμπονερας μετα και μονο οδομαχιες δεν γινοταν...αυτο ειναι το ευχαριστω...
γιαυτο και τωρα αυτη η Αγαπη...θα γινει δικοπο μαχαιρι!
http://dete.gr/news.php?article_id=45578
Κρεμάλες έξω από τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ
Κρεμάλες και εξώδικα άφησαν έξω από τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ οι Αγανακτισμένοι, στέλνοντας μήνυμα με αρκετά σκληρό τρόπο. Συγκέντρωση και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Η κίνηση ήταν συμβολική, αναμφίβολα όμως... προκαλεί αίσθηση! Το σίγουρο είναι ότι οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας πραγματοποίησαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν προαναγγείλει, έστω και με δυο ώρες καθυστέρηση. Έτσι, επισκέφθηκαν τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ, θυροκολλώντας τα σχετικά εξώδικα, που έχουν υπογραφεί από πολλούς Πατρινούς, αλλά και αφήνοντας ως "μήνυμα" μια... κρεμάλα!
Η ιδιότυπη μορφή διαμαρτυρίας επεκτάθηκε και στα τέσσερα γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Γεροκωστοπούλου, όπου επίσης εστάλη το "μήνυμα".
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συνολικά 200 άτομα, ενώ δεν σημειώθηκε καμία ένταση, καθώς τόσο τα γραφεία των Βουλευτών όσο και το κεντρικό του ΠΑΣΟΚ ήταν κλειστά.
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
O Αντωνίου στην Ρόδο
Φυσικά κάποιος πασοκος σχολιάζει "το καθίκι μιλάει....στείλτε κανένα μπάτσο...."
σε ερώτηση δε τί είπε το καθίκι
ο πασοκος απαντά "δεν ξέρω...."
Και τα "παρατράγουδα" που είχα δεί (καθώς φαίνεται όχι μόνο εγώ )
http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/06/oi.html..................
<<Κύριε Λοϊζο τι δουλειά είχατε να τρώτε στην καφετέρια RONDA(ΕΛΛΗ) μαζί με τον Νικιτιάδη? Τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή?Και τι τέλος πάντων έχετε να πείτε με τον κύριο Νικιτιάδη τρώγωντας τα πλούσια γεύματά σας?
Εσείς κυρία Διακίδη μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είσασταν κομματόσκυλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ? Δεν βγάζατε αφρούς από το στόμα όταν κάποιος τολμούσε να πει κάτι εναντίον του ΠΑΣΟΚ?
Κατεβήκατε με τους αγανακτισμένους, έκανα και εγώ την βλακεία και πήγα,και σας είδα να μιλάτε για αγώνες και διάφορες τέτοιες πίπες!!!!!!!>>
Φυσικά κάποιος πασοκος σχολιάζει "το καθίκι μιλάει....στείλτε κανένα μπάτσο...."
σε ερώτηση δε τί είπε το καθίκι
ο πασοκος απαντά "δεν ξέρω...."
Και τα "παρατράγουδα" που είχα δεί (καθώς φαίνεται όχι μόνο εγώ )
http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/06/oi.html..................
<<Κύριε Λοϊζο τι δουλειά είχατε να τρώτε στην καφετέρια RONDA(ΕΛΛΗ) μαζί με τον Νικιτιάδη? Τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή?Και τι τέλος πάντων έχετε να πείτε με τον κύριο Νικιτιάδη τρώγωντας τα πλούσια γεύματά σας?
Εσείς κυρία Διακίδη μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είσασταν κομματόσκυλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ? Δεν βγάζατε αφρούς από το στόμα όταν κάποιος τολμούσε να πει κάτι εναντίον του ΠΑΣΟΚ?
Κατεβήκατε με τους αγανακτισμένους, έκανα και εγώ την βλακεία και πήγα,και σας είδα να μιλάτε για αγώνες και διάφορες τέτοιες πίπες!!!!!!!>>
- PELTASTIS VARNAVAS
Όποιος έζησε τις 45 μέρες των κινητοποιήσεων, που σφραγίστηκαν με την παρουσία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας, και κατ’ εξοχήν στο Σύνταγμα, το ένιωσε στα μύχια του εαυτού του.
Το παλιό κομματικό σύστημα, έστω και να συνεχίζει τυπικά να υπάρχει, είναι πλέον νεκρό. Και δεν πρόκειται για μια παρόλα του αέρα. Ούτε υπάρχει πιθανότητα επιστροφής. Κι αυτό γιατί η κρίση συνεχίζεται και δυστυχώς θα συνεχιστεί· κατά συνέπεια δεν επιτρέπονται εύκολες παλινορθώσεις.
Η καρέκλα της εξουσίας, η καρέκλα του βουλευτή, μοιάζει όλο και περισσότερο με ηλεκτρική καρέκλα. Και το ίδιο ισχύει με την καρέκλα των μεγαλοδημοσιογράφων. Όλοι τους θα το αντιληφθούν αυτό το καλοκαίρι, όταν θα δοκιμάσουν να βγουν στον «έξω κόσμο», όπως ήδη το εισπράττουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Οι μέρες της κυριαρχίας τους έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.
http://ardin-rixi.gr/2011/07/08/%ce%bc% ... %ba%ce%bb/
http://ardin-rixi.gr/2011/07/13/%ce%ba% ... %b5%cf%82/
http://ardin-rixi.gr/2011/07/18/%ce%ba% ... %bd%cf%84/
Το παλιό κομματικό σύστημα, έστω και να συνεχίζει τυπικά να υπάρχει, είναι πλέον νεκρό. Και δεν πρόκειται για μια παρόλα του αέρα. Ούτε υπάρχει πιθανότητα επιστροφής. Κι αυτό γιατί η κρίση συνεχίζεται και δυστυχώς θα συνεχιστεί· κατά συνέπεια δεν επιτρέπονται εύκολες παλινορθώσεις.
Η καρέκλα της εξουσίας, η καρέκλα του βουλευτή, μοιάζει όλο και περισσότερο με ηλεκτρική καρέκλα. Και το ίδιο ισχύει με την καρέκλα των μεγαλοδημοσιογράφων. Όλοι τους θα το αντιληφθούν αυτό το καλοκαίρι, όταν θα δοκιμάσουν να βγουν στον «έξω κόσμο», όπως ήδη το εισπράττουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Οι μέρες της κυριαρχίας τους έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.
http://ardin-rixi.gr/2011/07/08/%ce%bc% ... %ba%ce%bb/
http://ardin-rixi.gr/2011/07/13/%ce%ba% ... %b5%cf%82/
http://ardin-rixi.gr/2011/07/18/%ce%ba% ... %bd%cf%84/
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- PELTASTIS VARNAVAS
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Κύπριους, όλες τις χιλιάδες που βρέθηκαν ήδη έξω από το Προεδρικό, αλλά κυρίως όσους δεν πήγαν ακόμη έξω από το Προεδρικό, όλους που θέλουν να φύγει αυτός ο Πρόεδρος και το σύστημα που εκπροσωπεί, όλους που δεν κατάφεραν να έρθουν σε προηγούμενες διαδηλώσεις, αλλά συμφωνούν. 12 του Σεπτέμβρη, 7:30μμ να είστε ΟΛΟΙ εκεί. Να συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη διαδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ σε αυτό το νησί. Να απαιτήσουμε ελευθερία και δικαιοσύνη. Να απαιτήσουμε κάθαρση........
http://mari13.com/
http://www.kyprioiaganaktismenoi.com/
http://www.efylakas.com/
http://mari13.com/
http://www.kyprioiaganaktismenoi.com/
http://www.efylakas.com/
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι