Καλη επιτυχία στην κορούλα σου!!ArELa έγραψε: Μόλις τώρα κανόνισε η μικρή μου μια συνέντευξη για δουλίτσα.
Στείλτε της όση καλή-θετική ενέργεια νίκης διαθέτετε...
Περι ανέργων και υδάτων
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Περι ανέργων και υδάτων
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- Blue Ice
Ώρες ώρες νομίζω ότι ζείτε σε άλλο κόσμο... Ποιος γονέας θα καλοδχετεί την απόφαση του παιδιού του να μην δώσει πανελλήνιες;;; Πάνω από 2% αποκλείεται. Όλα τα φροντιστήρια γίνονται για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο για να γίνει το παιδί "επιστήμονας".
Εδώ υπάρχει κυριολεκτικά ρατσισμός από τους αποφοίτους ΑΕΙ προς τους αποφοίτους ΤΕΙ, αφού συνέχεια λένε "εντάξει μωρέ, ένα ΤΕΙ έβγαλες, εγώ τελείωσα Πανεπιστήμιο". Αν αυτά τα κοινωνικά κριτήρια δεν αλλάξουν θα συνεχίσουμε να έχουμε υπερπροσφορά πτυχιούχων.
Εδώ υπάρχει κυριολεκτικά ρατσισμός από τους αποφοίτους ΑΕΙ προς τους αποφοίτους ΤΕΙ, αφού συνέχεια λένε "εντάξει μωρέ, ένα ΤΕΙ έβγαλες, εγώ τελείωσα Πανεπιστήμιο". Αν αυτά τα κοινωνικά κριτήρια δεν αλλάξουν θα συνεχίσουμε να έχουμε υπερπροσφορά πτυχιούχων.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Είμαι στο 2% και ζω στην κοσμάρα μου! Yesssssssss!Blue Ice έγραψε:Ώρες ώρες νομίζω ότι ζείτε σε άλλο κόσμο... Ποιος γονέας θα καλοδχετεί την απόφαση του παιδιού του να μην δώσει πανελλήνιες;;; Πάνω από 2% αποκλείεται.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Εν έτει 1987 ο συγχωρεμένος Αντώνης Τρίτσης, ως Υπουργός Παιδείας, είχε πει: "γιατί να μη γίνουν τα παιδιά σας υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι, αν δεν μπορούν να σπουδάσουν, μια χαρά επαγγέλματα είναι". Τότε έπεσαν οι γονείς να τον φάνε.
Τώρα, 24 έτη μετά, όσοι έχουν ακόμη κάποια κτήματα στο χωριό, και το θέλουν πραγματικά, έχουν επιστρέψει στην επαρχία. Η Ιστορία κάνει κύκλους.
Βεβαίως, να τονίσω την άθλια πολιτική των εκάστοτε ελληνικών διαχειριστικών αρχών -τηι υποδείξει της Ευρωπαϊκής Ενώσεως- προς τους αγρότες. Σκοπός η συρρίκνωση των αγροτικών πληθυσμών, σύμφωνα με τις περιβόητες ευρωπαϊκές ποσοστώσεις, τις οποίες οι ελληνικές διαχειριστικές αρχές αποδέχονταν αγογγύστως δίχως να προβάλλουν αντιπροτάσεις.
Εύχομαι καλό κουράγιο σε όσους το αποτολμήσουν. Προσωπικά εάν είχα τη δυνατότητα θα έφευγα από την σημερινή τερατούπολη (το ψάχνω πάντως), άλλοτε Κλεινόν Άστυ των Αθηνών.
Οι μεγαλουπόλεις είναι παγίδες. Σε μία έκτακτη κατάσταση ο πληθυσμός των θα υποφέρει.
Τώρα, 24 έτη μετά, όσοι έχουν ακόμη κάποια κτήματα στο χωριό, και το θέλουν πραγματικά, έχουν επιστρέψει στην επαρχία. Η Ιστορία κάνει κύκλους.
Βεβαίως, να τονίσω την άθλια πολιτική των εκάστοτε ελληνικών διαχειριστικών αρχών -τηι υποδείξει της Ευρωπαϊκής Ενώσεως- προς τους αγρότες. Σκοπός η συρρίκνωση των αγροτικών πληθυσμών, σύμφωνα με τις περιβόητες ευρωπαϊκές ποσοστώσεις, τις οποίες οι ελληνικές διαχειριστικές αρχές αποδέχονταν αγογγύστως δίχως να προβάλλουν αντιπροτάσεις.
Εύχομαι καλό κουράγιο σε όσους το αποτολμήσουν. Προσωπικά εάν είχα τη δυνατότητα θα έφευγα από την σημερινή τερατούπολη (το ψάχνω πάντως), άλλοτε Κλεινόν Άστυ των Αθηνών.
Οι μεγαλουπόλεις είναι παγίδες. Σε μία έκτακτη κατάσταση ο πληθυσμός των θα υποφέρει.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Eva Luna
Το εκανα το μεγαλο βημα, την εγκατελειψα αλλα με διχτυ ασφαλειας κατα καποιον τροπο, επεστρεψα στη γενετειρα μετα απο σχεδον μιση ζωη στη μεγαλουπολη, την οποια τα τελευταια χρονια ειχα μαθει να την αγαπαω σε βαθμο εξαρτησης. Ακομα μου λειπουν πολλα απο εκει, αλλα κι εδω ειναι αλλα τα καλα. Φυσικα, εξορμω τακτικα στην πρωτευουσα, ξεθυμαινω, αγοραζω με μανια, περπαταω, φωτογραφιζω, καταγραφω κι επιστρεψω στη φωλια μου. Ομως η αβεβαιοτητα ειναι παντου. Σκεφτειτε οτι με τον κωδικα Αλιμενταριους, ολοι θα ειμαστε στο ιδιο αδιεξοδο τελικα.Iwn Rwmanos έγραψε:Εύχομαι καλό κουράγιο σε όσους το αποτολμήσουν. Προσωπικά εάν είχα τη δυνατότητα θα έφευγα από την σημερινή τερατούπολη (το ψάχνω πάντως), άλλοτε Κλεινόν Άστυ των Αθηνών
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Βέβαια ας μην ξεχνάμε και κείνο το γεγονός λίγα χρόνια πριν όταν ξεφούσκωναν τα λάστιχα των αγροτών και έλεγαν "αλλάξτε επάγγελμα" Αυτό είναι και φασισμός και παραλογισμός.
Ενα λάθος που κάνουμε όλοι είναι να συνδέουμε τις σπουδές με την αγορά εργασίας και με την ηλικία.
Αυτά τα τρία δεν πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους.
Και πολύ περισσότερο η απόφαση που παίρνεις στα 18 να σπουδάσεις ή να μη σπουδάσεις δεν είναι δυνατόν να σε αλυσοδένει μία ζωή και προπαντός εδώ στην Ελλάδα που όλα είναι ρευστά και απρόβλεπτα και όλα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη.
Εν μέρει έχουν δίκιο οι γονείς που θέλουν να δώσουν τα παιδιά πανελλήνιες. Εκεί που έχουν άδικο είναι στα ακριβά φροντιστήρια και στο άγχος που φορτώνουν στα παιδιά. Ετσι μία αποτυχία βιώνεται σαν ήττα σε πολύ μικρή ηλικία που μπορεί να μετατραπεί σε κόμπλεξ και χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Κατά καιρούς με συμβουλεύονται κάποιοι γονείς ως προς την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους.
Μια μέρα άκουσα και το κουφό: "Μας ενδιαφέρει μία σχολή που το παιδάκι μου όταν τελειώσει θα βγάζει λεφτά"
Από ποιά σχολή βγάζεις λεφτά? Η απάντηση είναι: Από ΚΑΜΙΑ.
Οι σπουδές δεν είναι για να βρείς δουλειά με λεφτά. Δεν είναι καν για να βρείς δουλειά. Είναι κάτι ανεξάρτητο. Το να έχεις σπουδάσει και να δουλεύεις σε χειρωνακτική εργασία δεν είναι κάτι άσχημο. Το ασυμβίβαστο έχει τις ρίζες του στις αρχές του διαφωτισμού και συγκεκριμένα στον Τζών Λοκ που σε ένα σημείο στο έργο του γράφει ότι δεν μπορεί ο εργάτης να κρατά από το ένα χέρι την αξίνα και από την άλλη το βιβλίο, πρέπει να μαθαίνει ελάχιστα, για να είναι φρόνιμος υπάρχει η πίστη. Η μόρφωση για την ανώτερη τάξη και η πίστη για τους εργάτες, τους χαμάληδες τις γαλατούδες ...........κλπ. Ο Τζων Λοκ θεωρούσε ασυμβίβαστη τη μόρφωση με τη χειρωνακτική εργασία επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να ξυπνήσει ο κυρ Μέντιος μονομιάς και να ρθει ανάποδα ο Ντουνιάς.
Όσο για τους κομπλεξικούς που θεωρούν παρακατιανούς τους απόφοιτους ΤΕΙ θα σου έλεγα Φωτεινή να τους απαντήσεις ότι το πτυχίο είναι το "γραφειοκρατικό Βάπτισμα της γνώσης" και δεν αντιπροσωπεύει πάντα αληθινή γνώση.
Μόνο που τον όρο γραφειοκρατικό βάπτισμα τη γνώσης τον διατύπωσε ο Καρλ Μάρξ στο βιβλίο "Κριτική της Εγελιανής φιλοσοφίας του Κράτους και του Δικαίου"
Ο Μαρξ έπεσε διάνα και γι αυτό τον όρο γραφειοκρατικό βάπτισμα τον έχω υιοθετήσει
Ενα λάθος που κάνουμε όλοι είναι να συνδέουμε τις σπουδές με την αγορά εργασίας και με την ηλικία.
Αυτά τα τρία δεν πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους.
Και πολύ περισσότερο η απόφαση που παίρνεις στα 18 να σπουδάσεις ή να μη σπουδάσεις δεν είναι δυνατόν να σε αλυσοδένει μία ζωή και προπαντός εδώ στην Ελλάδα που όλα είναι ρευστά και απρόβλεπτα και όλα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη.
Εν μέρει έχουν δίκιο οι γονείς που θέλουν να δώσουν τα παιδιά πανελλήνιες. Εκεί που έχουν άδικο είναι στα ακριβά φροντιστήρια και στο άγχος που φορτώνουν στα παιδιά. Ετσι μία αποτυχία βιώνεται σαν ήττα σε πολύ μικρή ηλικία που μπορεί να μετατραπεί σε κόμπλεξ και χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Κατά καιρούς με συμβουλεύονται κάποιοι γονείς ως προς την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους.
Μια μέρα άκουσα και το κουφό: "Μας ενδιαφέρει μία σχολή που το παιδάκι μου όταν τελειώσει θα βγάζει λεφτά"
Από ποιά σχολή βγάζεις λεφτά? Η απάντηση είναι: Από ΚΑΜΙΑ.
Οι σπουδές δεν είναι για να βρείς δουλειά με λεφτά. Δεν είναι καν για να βρείς δουλειά. Είναι κάτι ανεξάρτητο. Το να έχεις σπουδάσει και να δουλεύεις σε χειρωνακτική εργασία δεν είναι κάτι άσχημο. Το ασυμβίβαστο έχει τις ρίζες του στις αρχές του διαφωτισμού και συγκεκριμένα στον Τζών Λοκ που σε ένα σημείο στο έργο του γράφει ότι δεν μπορεί ο εργάτης να κρατά από το ένα χέρι την αξίνα και από την άλλη το βιβλίο, πρέπει να μαθαίνει ελάχιστα, για να είναι φρόνιμος υπάρχει η πίστη. Η μόρφωση για την ανώτερη τάξη και η πίστη για τους εργάτες, τους χαμάληδες τις γαλατούδες ...........κλπ. Ο Τζων Λοκ θεωρούσε ασυμβίβαστη τη μόρφωση με τη χειρωνακτική εργασία επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να ξυπνήσει ο κυρ Μέντιος μονομιάς και να ρθει ανάποδα ο Ντουνιάς.
Όσο για τους κομπλεξικούς που θεωρούν παρακατιανούς τους απόφοιτους ΤΕΙ θα σου έλεγα Φωτεινή να τους απαντήσεις ότι το πτυχίο είναι το "γραφειοκρατικό Βάπτισμα της γνώσης" και δεν αντιπροσωπεύει πάντα αληθινή γνώση.
Μόνο που τον όρο γραφειοκρατικό βάπτισμα τη γνώσης τον διατύπωσε ο Καρλ Μάρξ στο βιβλίο "Κριτική της Εγελιανής φιλοσοφίας του Κράτους και του Δικαίου"
Ο Μαρξ έπεσε διάνα και γι αυτό τον όρο γραφειοκρατικό βάπτισμα τον έχω υιοθετήσει
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Eχοντας ποια εναλλακτική;Ώρες ώρες νομίζω ότι ζείτε σε άλλο κόσμο... Ποιος γονέας θα καλοδχετεί την απόφαση του παιδιού του να μην δώσει πανελλήνιες;;; Πάνω από 2% αποκλείεται.
οπως ειπες το πανεπιστημιο ποια μετραει για λυκειο.
Δηλαδη τι αλλο να κανει;
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Σήμερα ξαναμπήκα στα ΙΔΕΟ μετά από αρκετό καιρό. Διάβασα τι έγραψε ο Ίων Ρωμανός (ή αλλιώς Δημήτρης)... αλλά δεν μου έκανε εντύπωση.
Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα. Ήμουν 2,5 χρόνια άνεργος, βρήκα δουλειά αρχές Μαρτίου.
Ε... χθες 5 Απριλίου με απέλυσαν... Ούτε έναν μήνα...
Η αιτιολογία: Ήθελαν έναν πιο έμπειρο....
Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ;;;
Ο προϊστάμενος μου έλεγε ότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται μαζί μου και θέλει κάποιον που να αποδώσει άμεσα...
ίγες μέρες πριν όμως μου έλεγε ότι "σε λίγο καιρό θα έχεις μάθει την δουλειά" και "μπορείς να με διακόπτεις όποτε θες για να με ρωτάς" κτλ κτλ...
Είχε πει ότι ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και άλλα τέτοια...
Αρχιδιές.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Σήμερα έπαιρνα σβάρνα τα σούπερ μάρκετ και τις αποθήκες και ρώταγα για δουλειά...
Να χ'εσω και τα πτυχία μου και τις γλώσσες μου.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΤΙΝΟΣ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Πρέπει να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή.
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
Και η γυναίκα μου περιμένει παιδί τον επόμενο μήνα. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν οι καριόληδες
Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα. Ήμουν 2,5 χρόνια άνεργος, βρήκα δουλειά αρχές Μαρτίου.
Ε... χθες 5 Απριλίου με απέλυσαν... Ούτε έναν μήνα...
Η αιτιολογία: Ήθελαν έναν πιο έμπειρο....
Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ;;;
Ο προϊστάμενος μου έλεγε ότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται μαζί μου και θέλει κάποιον που να αποδώσει άμεσα...
ίγες μέρες πριν όμως μου έλεγε ότι "σε λίγο καιρό θα έχεις μάθει την δουλειά" και "μπορείς να με διακόπτεις όποτε θες για να με ρωτάς" κτλ κτλ...
Είχε πει ότι ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και άλλα τέτοια...
Αρχιδιές.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Σήμερα έπαιρνα σβάρνα τα σούπερ μάρκετ και τις αποθήκες και ρώταγα για δουλειά...
Να χ'εσω και τα πτυχία μου και τις γλώσσες μου.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΤΙΝΟΣ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Πρέπει να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή.
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
Και η γυναίκα μου περιμένει παιδί τον επόμενο μήνα. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν οι καριόληδες
- ArELa
- Founder-Administrator
Kώστα.... λυπάμαι ειλικρινά φίλε μου... ειλικρινά...
Είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να βρίζεις, πάντα ψύχραιμος και συγκροτημένος ων, και είναι η πρώτη φορά που δε θέλω επ'ουδενί να "λογοκρίνω"...
Αυτό θα μείνει ατόφιο, όπως ατόφια είναι η οργή που εκφράζεις, φίλε.
Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις γρήγορα κάτι άλλο, πριν έρθει το μωράκι για να το υποδεχτείτε με την χαρά που του πρέπει Εύχομαι ολόψυχα να πάψετε κι εσείς και όλοι να πληρώνουμε για κάτι που δε φταίμε, απλά γιατί το σχέδιο είναι η πλήρης εξαθλίωση κι εμείς είμαστε οι κόκκοι του κιμά που βγαίνει απ'την κρεατομηχανή των αναθεματισμένων ελεεινών και ανεκδιήγητων!
Είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να βρίζεις, πάντα ψύχραιμος και συγκροτημένος ων, και είναι η πρώτη φορά που δε θέλω επ'ουδενί να "λογοκρίνω"...
Αυτό θα μείνει ατόφιο, όπως ατόφια είναι η οργή που εκφράζεις, φίλε.
Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις γρήγορα κάτι άλλο, πριν έρθει το μωράκι για να το υποδεχτείτε με την χαρά που του πρέπει Εύχομαι ολόψυχα να πάψετε κι εσείς και όλοι να πληρώνουμε για κάτι που δε φταίμε, απλά γιατί το σχέδιο είναι η πλήρης εξαθλίωση κι εμείς είμαστε οι κόκκοι του κιμά που βγαίνει απ'την κρεατομηχανή των αναθεματισμένων ελεεινών και ανεκδιήγητων!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Συνηθως οταν καποιος βριζει. του την λεω.
Τωρα εβριζα κι εγω μαζι του.
Δεν παει αλλο
Τωρα εβριζα κι εγω μαζι του.
Δεν παει αλλο
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και γω συμφωνώ με το βρίσιμο.
Εδώ δεν περνάει καμίια λογοκρισία.
Απόλυτα δικαιολογημένο.
Και λιγα λέει
Απόλυτα δικαιολογημένο.
Και λιγα λέει
Ποιο βρισιμο ρε παιδια ? αυτο θα δουμε ? απο την αρχη που ανοιξε το θεμα δεν μπορω να γραψω , τι να γραψουμε μηπως δεν τα βλεπουμε ? δεν τα ζουμε στο αμεσο οικογενειακο περιβαλλον μας και στους δικους μας οι περισσοτεροι , και καποιοι μερες μετραμε , αυριο θα ειναι ? την αλλη βδομαδα ? ποιος ξερει ....
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
3 χρόνια άνεργη, εδώ και 9 μήνες στον οαέδ. Και το χειρότερο...να παίρνεις τηλέφωνο σε αγγελίες και να σου μιλάνε σαν να είσαι ζητιάνος ή σκουπίδι και να στο κλείνουν στη μούρη επειδή άργησες 10 δευτερόλεπτα να απαντήσεις σε μία ερώτηση. Είναι που είναι η κατάσταση σκατένια, οι..........καλοί άνθρωποι την κάνουν χειρότερη.
Το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ Κάσσανδρε είναι καλή δύναμη.
Το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ Κάσσανδρε είναι καλή δύναμη.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Eva Luna
doctormarkon έγραψε:Και γω συμφωνώ με το βρίσιμο.
Απόλυτα δικαιολογημένο.
Και λιγα λέει
Επιτελους, ετσι ακριβως ειναι.
Το βλεπω μεσα στην οικογενεια μου.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Έτσι ακριβώς νοιώθω. Έχει ανοίξει το θέμα και έχω ένα κόμπο...δεν έχω λόγια να γράψω. Δεν υπάρχει οικογένεια που να μήν έχει το λιγότερο έναν άνεργο.Orion έγραψε:
Ποιο βρισιμο ρε παιδια ? αυτο θα δουμε ? απο την αρχη που ανοιξε το θεμα δεν μπορω να γραψω , τι να γραψουμε μηπως δεν τα βλεπουμε ? δεν τα ζουμε στο αμεσο οικογενειακο περιβαλλον μας και στους δικους μας οι περισσοτεροι , και καποιοι μερες μετραμε , αυριο θα ειναι ? την αλλη βδομαδα ? ποιος ξερει ....
Και μιλάμε για ανθρώπους με προσόντα όχι λόγια...και να μην βρίσκουν εργασία όχι μόνο στον τομέα τους αλλά και σε οτιδήποτε άλλο.
Στην οικογένειά μου έχω ζήσει τις απογοητεύσεις και τους συμβιβασμούς μέσα από την αδελφή μου. 'Ανεργη με ανήλικο παιδί και χωρισμένη χωρίς καμμία βοήθεια από τον πρώην σύζυγο.
Το καλοκαίρι που πέρασε δούλεψε σαν τον "μαύρο" από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ όλες τις ημέρες τις εβδομάδας χωρίς υπερωρίες και φυσικά χωρίς τα ανάλογα ασφαλιστικά ημερομίσθια. Αναγκάστηκε να υποχωρήσει γιατί πρέπει να ζήσει αυτή και το παιδί της. Όλο τον χειμώνα άνεργη στον ΟΑΕΔ και να δούμε εάν θα βρεί δουλειά αυτό το καλοκαίρι.
Όσο για το γραφείο εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων έχω ζήσει τραγικές ιστορίες .
Από τους πιό ξεπουλημένους οργανισμούς. Τσιράκια των αφεντικών
Έχει δίκιο ο Κάσσανδρος. ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
καταλαβαίνω το φίλο απόλυτα γιατί έχω περάσει το στάδιο αυτό πριν τα 30 μου όταν εργαζόμουν εδώ και εκεί.
6 στους 10 ζητούν να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο
http://www.on-news.gr/2011/05/6-10.html
στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε τι θα εξυπηρετούσε η κατάργηση της μονιμότητας;
στη δημιουργία στρατιών ανέργων,στη δημιουργία ευκαιριών,στις κομματικές διώξεις,στη μείωση του κόστους του δημοσίου;
και από που και με τι κριτήρια θα διώχνει γιατί αυτός θα είναι ο σκοπός.
6 στους 10 ζητούν να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο
http://www.on-news.gr/2011/05/6-10.html
στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε τι θα εξυπηρετούσε η κατάργηση της μονιμότητας;
στη δημιουργία στρατιών ανέργων,στη δημιουργία ευκαιριών,στις κομματικές διώξεις,στη μείωση του κόστους του δημοσίου;
και από που και με τι κριτήρια θα διώχνει γιατί αυτός θα είναι ο σκοπός.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αυτό δε λέει τίποτα.6 στους 10 ζητούν να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο
Επρεπε να τους ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ θέλουν να καταργηθεί.
Αυτό το γιατί έχει το ζουμί για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Η λογική της κατσίκας του γείτονα μπορεί να φυτεύεται με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων δηλαδή είναι μία μορφή χειραγώγησης.
Αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες πρεκτάσεις.
Είμαι δημόσιος υπάλληλος και πριν ένα χρόνο έβγαινα στο δρόμο και με έβριζαν κάποιοι γνωστοί που ήξεραν την ιδιότητα μου.
Τους ρώτησα γιατί.
Και να οι απαντήσεις.
Δε λέω ότι είσαστε όλοι τεμπέληδες. Υπάρχουν και πολύ καλοί. Αλλά να δεν εχετε την αγωνία και δεν τρέμετε μη σας δώσουν κλωτσιά και βρεθείτε στο δρόμο. Βρέξει χιονίσει ο μισθός σας θα πέσει
Λίγο μετά ο Μητσοτάκης είπε ότι πρέπει και οι δημόσιοι υπάλληλοι να νιώσουν τι σημαίνει ανεργία.
Μίλησε και ο βρυκόλακας για ανεργία
Αλλοι πάλι έβριζαν επειδή ο μισθός πεφτει και τα δώρα και οι άδειες πεφτουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Μα αυτά είναι κεκτημένα δικαιώματα και στον ιδιωτικό τομέα τα οποία καταστρατηγούνται με την απειλή της ανεργίας.
Καταπίνεις την καταστρατήγησή τους και σκύβεις το κεφάλι επειδή σου δείχνουν την πόρτα και τη στρατιά των ανέργων που περιμένει απ έξω.
Αν αυτοί οι 6 στους 10 έχουν λόγους να πιστεύουν ότι με το να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι θα βελτιωθεί η δική τους θέση καλό θα ήταν να το αναλύσουν. Αν έχουν επιχειρήματα πάνω σε αυτό θα μας πείσουν ότι έχουν δίκιο.
Αλλά αν χειροτερέψει ακόμα περισσότερο η δική τους θεση και αυξηθεί ο ανταγωνισμός τότε γιατί ζητάνε άρση της μονιμότητας.
Αν αρθεί η μονιμότητα και αρχίσουν να καταστρατηγούνται τα δικαιώματα και στο δημόσιο τότε θα καταντήσουμε μια κοινωνία εξαθλιωμένων δούλων με κινέζικους μισθούς που ολοένα θα μειώνονται στα πλαίσια της ανταγωνιστικότητας.
Επίσης έχει εισαχθεί μία νέα εννοια της λέξης τεμπελιά. Θεωρούν το δημόσιο υπάλληλο τεμπέλη επειδή δεν ζεί κάτω από το καθεστώς φόβου και άγχους. Παρ όλα αυτά και στο δημόσιο και στις τράπεζες και στον ιδιωτικό τομέα οι υπάλληλοι για να δείξουν πόσο προκομένοι είναι αρχίζουν να μιλούν για αρρώστιες παράσημα της εργατικότητας τους. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, δισκοπάθειες, γαστρίτιδες, μειωπία ή αστιγματισμό που ανέβηκε.
Αν δεν είσαι δειγματολόγιο από αρρώστιες και δεν παίρνεις ψυχοφάρμακα είναι τεμπέλης
Αυτό που είναι λυπηρό με τέτοιες αντιλήψεις είναι ότι καλλιεργείται η ιδεολογία του δούλου που πρέπει να δέχεται τη σφαλιάρα και να απεμπολεί τα δικαιώματα του.
Και αυτή η ιδεολογία του δούλου είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για τα στοιχειώδη δικαιώματα και ελευθερίες που μας απέμειναν
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
τελικά μας δουλεύουν όλοι, εμένα αυτό είναι το συμπέρασμα, άλλοι το συνειδητοποιούν νωρίς σ' άλλους όλα πάνε ρόδινα μέχρι να το καταλάβουν.
το κράτος μας δουλεύει. τα αφεντικά επίσης. κανείς δεν κοιτάζει πέρα από το συμφέρον του.
επιθεωρηση εργασίας, ε δεν υπάρχει πιο σάπιο πράμα στην χώρα μας νομίζω γιατί χτυπά εκεί που πονά η σαπίλα η γενική, στα δικαιώματα του εργάτη απέναντι στα αφεντικά.
η κατάσταση ΔΕΝ μπορεί να γίνει πιο σκατένια.
το κράτος μας δουλεύει. τα αφεντικά επίσης. κανείς δεν κοιτάζει πέρα από το συμφέρον του.
επιθεωρηση εργασίας, ε δεν υπάρχει πιο σάπιο πράμα στην χώρα μας νομίζω γιατί χτυπά εκεί που πονά η σαπίλα η γενική, στα δικαιώματα του εργάτη απέναντι στα αφεντικά.
η κατάσταση ΔΕΝ μπορεί να γίνει πιο σκατένια.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
εμένα μου τη βαράνε κάτι δουλοπρεπείς και τα τρία Κ.
τα ξέρετε;
ΚΑΤΙΝΙΑ
ΚΑΚΙΑ
ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
το τελευταίο θα σας ακουστεί περίεργον αλλά στις δουλειές είναι πολύ καλοπερασάκηδες αυτοί που ΡΙΖΩΝΟΥΝ.
τα ξέρετε;
ΚΑΤΙΝΙΑ
ΚΑΚΙΑ
ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
το τελευταίο θα σας ακουστεί περίεργον αλλά στις δουλειές είναι πολύ καλοπερασάκηδες αυτοί που ΡΙΖΩΝΟΥΝ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- Blue Ice
Doctor ξέρεις πολύ καλά πως όλοι υπολογίζουν ότι η άρση της μονιμότητας θα αυξήσει την παραγωγικότητα στο Δημόσιο Τομέα. Και από μια μεριά έχουν δίκιο γιατί θα σταματήσουν φαινόμενα του τύπου "εγώ δεν μαθαίνω υπολογιστή γιατί με πονούν τα μάτια μου, το κεφάλι μου κλπ", "είμαι 20 ετών υπάλληλος, δεν μαθαίνω καινούργια πράγματα"
Αυτό που δεν ξέρουν οι εκτός του δημοσίου είναι πως δυστυχώς τα κομματόσκυλα θα επιβιώσουν γιατί δεν θα απολυθούν όσοι δεν κάνουν δουλειά αλλά όσοι είναι εκτός κλικών και κομμάτων
Αυτό που δεν ξέρουν οι εκτός του δημοσίου είναι πως δυστυχώς τα κομματόσκυλα θα επιβιώσουν γιατί δεν θα απολυθούν όσοι δεν κάνουν δουλειά αλλά όσοι είναι εκτός κλικών και κομμάτων
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
- soulis0279
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: soulis0279
na dioksi o giorgakis tous triakosious simboulous tou prota poy kostizoun sto elliniko dimosio ta trela ekatomiria kathe xrono kaistin teliki ta blepoume ta apotelesmata tous,na bali ena telos sto astamatito fagopoti pou sinexizi amioto se entasi kai ektasi,giati osa kai na kopsoun apo tis koinonikes paroxes kai apo to simazema toy dimosiou pali den toys ftanoun na xortasoun tous prosopikous tos logariasmous.
ergazome apo ta oxto mou anelipos se oti mporite na fantastite doulies.kai fantapos akoma otan imoun eperna adie gia kana merokamato.to 2001 katafera na anikso diko mou kreopoleio kai to 2004 kai taberna[ethousa ekdiloseon].
alla gia na epibiosis stin ellada ,me to kratos kai tous foris tou na sou kanoun akatapausto polemo,prepi na gineis kai si san ta moutra tous,kleytis kai apateonas.to sistima sou dixnei ton dromo,ton diko toy dromo kai se kali na to akolouthisis.tin lamogia kai to alisberisi omos pote mou den sympathisa.panta me to stayro sto xeri kai se oles tis ypoxreosis [toys]entaksi,to exoun kanonisi to pragma na tin bgazis me to zori katheri.
den psaxnoume ta lefta,na zisoume theloume oloi to theio doro tis parousias mas se ayton ton kosmo.alla me tin epibalomeni ftoxia toys pou riksan sta kefalia mas,mas kanan ti zoi mas na tin analonoyme mono sto pos tha epibiosoume kai na xanoume tin omorgia kai tin ousia tis.
ergazome apo ta oxto mou anelipos se oti mporite na fantastite doulies.kai fantapos akoma otan imoun eperna adie gia kana merokamato.to 2001 katafera na anikso diko mou kreopoleio kai to 2004 kai taberna[ethousa ekdiloseon].
alla gia na epibiosis stin ellada ,me to kratos kai tous foris tou na sou kanoun akatapausto polemo,prepi na gineis kai si san ta moutra tous,kleytis kai apateonas.to sistima sou dixnei ton dromo,ton diko toy dromo kai se kali na to akolouthisis.tin lamogia kai to alisberisi omos pote mou den sympathisa.panta me to stayro sto xeri kai se oles tis ypoxreosis [toys]entaksi,to exoun kanonisi to pragma na tin bgazis me to zori katheri.
den psaxnoume ta lefta,na zisoume theloume oloi to theio doro tis parousias mas se ayton ton kosmo.alla me tin epibalomeni ftoxia toys pou riksan sta kefalia mas,mas kanan ti zoi mas na tin analonoyme mono sto pos tha epibiosoume kai na xanoume tin omorgia kai tin ousia tis.
in order to bern
- soulis0279
να δίωξη ο γιωργάκης τους τριακόσιους συμβουλους του πρώτα που κοστίζουν στο ελληνικό δημόσιο τα τρελα εκατομμύρια κάθε χρόνο "καιστιν" τελική τα βλέπουμε τα αποτελέσματα τους,να bali ένα τέλος στο ασταμάτητο φαγοπότι που συνεχίζει αμείωτο σε ένταση και έκταση,γιατί όσα και να κόψουν από τις κοινωνικές παροχές και από το συμμάζεμα του δημοσιου πάλι δεν τους φτάνουν να χορτάσουν τους προσωπικούς τος λογαριασμούς.
εργάζομαι από τα οχτώ μου ανελλιπώς σε ότι μπορείτε να φανταστείτε δουλειές.και φαντάρος ακόμα όταν ήμουν έπαιρνα adie για κάνα merokamato.to 2001 κατάφερα να ανοίξω δικό μου κρεοπωλείο και το 2004 και ταβέρνα[αίθουσα εκδηλώσεων].
αλλα για να επιβίωσης στην ελλάδα ,με το κράτος και τους φορείς του να σου κάνουν ακατάπαυστο πόλεμο,πρέπει να γίνεις και si σαν τα μούτρα τους,κλέφτης και apateonas.to σύστημα σου δείχνει τον δρόμο,τον δικό του δρόμο και σε καλή να το akolouthisis.tin λαμόγια και το αλισβερίσι όμως ποτε μου δεν συμπάθησα.πάντα με το σταυρο στο χέρι και σε όλες τις υποχρέωσις [τους]ένταξη,το έχουν κανονίσει το πράγμα να την βγάζεις με το ζόρι καθαιρεί.
δεν ψάχνουμε τα λεφτά,να ζήσουμε θέλουμε όλοι το θείο δώρο τις παρουσίας μας σε αυτόν τον κόσμο.αλλα με την επιβαλλομενη φτώχεια τους που ρίξαν στα κεφαλια μας,μας κάναν τι ζωή μας να την αναλώνουμε μονο στο πως θα επιβιώσουμε και να χάνουμε την "ομοργια" και την ουσία τις.
εργάζομαι από τα οχτώ μου ανελλιπώς σε ότι μπορείτε να φανταστείτε δουλειές.και φαντάρος ακόμα όταν ήμουν έπαιρνα adie για κάνα merokamato.to 2001 κατάφερα να ανοίξω δικό μου κρεοπωλείο και το 2004 και ταβέρνα[αίθουσα εκδηλώσεων].
αλλα για να επιβίωσης στην ελλάδα ,με το κράτος και τους φορείς του να σου κάνουν ακατάπαυστο πόλεμο,πρέπει να γίνεις και si σαν τα μούτρα τους,κλέφτης και apateonas.to σύστημα σου δείχνει τον δρόμο,τον δικό του δρόμο και σε καλή να το akolouthisis.tin λαμόγια και το αλισβερίσι όμως ποτε μου δεν συμπάθησα.πάντα με το σταυρο στο χέρι και σε όλες τις υποχρέωσις [τους]ένταξη,το έχουν κανονίσει το πράγμα να την βγάζεις με το ζόρι καθαιρεί.
δεν ψάχνουμε τα λεφτά,να ζήσουμε θέλουμε όλοι το θείο δώρο τις παρουσίας μας σε αυτόν τον κόσμο.αλλα με την επιβαλλομενη φτώχεια τους που ρίξαν στα κεφαλια μας,μας κάναν τι ζωή μας να την αναλώνουμε μονο στο πως θα επιβιώσουμε και να χάνουμε την "ομοργια" και την ουσία τις.
in order to bern
- ArELa
- Founder-Administrator
Σούλη, ευχαριστώ που το'βαλες στην ελληνική γραφή γιατί απλά δεν θα διάβαζα την τοποθέτησή σου στα γραικύλικα.
Υπάρχει και μηχανισμός γρήγορης μετατροπής εδώ αν τον χρειαστείς. Η οδηγία εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 75#p115175
Υπάρχει και μηχανισμός γρήγορης μετατροπής εδώ αν τον χρειαστείς. Η οδηγία εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 75#p115175
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- soulis0279
Συγνώμη για την έλλειψη καλής γνώσεις τις Ελληνικής ορθογραφίας.Γι'αυτό δυσκολεύομαι πολύ στο γράψιμο μου και στην επικοινωνία με την όμορφη παρέα σας.ArELa έγραψε:Σούλη, ευχαριστώ που το'βαλες στην ελληνική γραφή γιατί απλά δεν θα διάβαζα την τοποθέτησή σου στα γραικύλικα.
in order to bern
Ουδέν σχόλιο!! Tο 2ο site είναι το επίσημο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κακό χρόνο να'χουν!
http://www.pentapostagma.gr/2011/01/12267.html
http://assembly.coe.int/Main.asp?lin.../EDOC12267.htm
http://www.pentapostagma.gr/2011/01/12267.html
http://assembly.coe.int/Main.asp?lin.../EDOC12267.htm