Γαζωσαν αστυνομικούς στο Ρέντη

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Γαζωσαν αστυνομικούς στο Ρέντη

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 05 Μαρ 2011, 13:01

Λυπαμαι για τα παιδια. Αλλα εσεις κοντευετε εδω να στησετε το μνημειο του αγνωστου ματατζη.
αν πουμε ατι αντιθετο με αυτα που λετε καποιοι θα πουνε οτι δειχνω ασεβεια προς τους νεκρους.
Ασχετα αν δεν αφορα το θεμα ματάδες αλλα η καρυ ανεβασε ενα αρθρο που υπερασπίζεται τους ματάδες.
και οτι εκτελουν διαταγές οταν ειναι να σπασουν στο ξυλο τον κοσμο.
εγω θυμαμαι οτι στην ολυμπιαδα οταν πηγαινα γυμνασιο. ο αρχηγος εκει ελεγε. βαρατε... αυτη ηταν η διαταγη
αυτο το συνθημα.
οτι λεγαν ακόμα και στον παπα θα σε γαμησουμε.
Οχι σε αναρχικους. Στην τοπική κοινωνία.
Ολα αυτά για χάρην της TVX του σόρος.
Οσων αφορα το οτι δουλευω για καποιον εκμεαλευτη χωρίς ενσημα. κακως με εξισωνει ο αρθρογράφος με τον ματατζη.
ο εργοδότης μου δεν με εβαλε να σπασω στο ξυλο τον αντίπαλο του, ουτε και να δειρω τον συναδελφο που ζητάει αύξηση.
δεν τον βοηθαω να εκμεταλευτει τρίτους. δεν ασκω βία για χάρη του. δεν τον προστατεύω.
ΥΓ μιλαω συγκεκριμενα για τα ΜΑΤ. Δεν εξισωνω τα ΜΑΤ με την αμεση δράση κλπ οπου οντως ισχυει το παντου υπάρχουν καλοι και κακοι
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Μαρ 2011, 13:10

Σόρι, καταλαβαίνω πώς νιώθεις ατομικά, αλλά εξακολουθώ να υποκλίνομαι στο γραπτό του Τάσου... δεν ξέρω αν το διάβασες. Αν δεν το διάβασες, κάνε έναν κόπο...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 05 Μαρ 2011, 13:20

Ο ίδιος αστυνομικός που σήμερα υπηρετει στην Άμεσο Δράση, αύριο μπορεί να πάει στα ΜΑΤ ή σε οποιαδήποτε άλλη μονάδα χωρίς να ερωτηθεί, πολλές φορές τα κάνουν και όλα μαζί. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να είναι καλός όσο είναι πχ στη ΔΙΑΣ και να μετατρέπεται σε κακόν όταν πάει στα ΜΑΤ. Στην πόλη μου οι ίδιοι άνθρωποι που είναι στην ομάδα Ζ, εμφανίζονται και ως ΜΑΤ όταν υπάρχουν πορείες, κάνουν και περιπολιες με την Άμεσο Δράση. Είναι παράλογο να τους χαιρετάς όταν είναι με τα περιπολικά και τις μηχανές και διώχνουν τους Αφγανούς από το λιμάνι προστατεύοντάς μας και μόλις εμφανίζοντα - απλά εμφανίζονται - στις άκρες μιας πορείας μια ώρα μετά να αρχίζεις τις βρισιές.

Και φυσικά ουτε αυτοί μπορούν να πουν κάνω όλα τα άλλα εκτός από το να στελεχώσω τα ΜΑΤ γιατί θα εκδιωχθούν με την κατηγορία της άρνησης καθήκοντος.

Στην τελική ας αναλογιστούμε πριν τους κατηγορήσουμε για υπερβάλλοντα ζήλο, μήπως αντιδρούν έτσι όχι από αλλαζονεία και σύνδρομο εξουσίας αλλά από την εχθρότητα που προσλαμβάνουν από τους διαδηλωτές. Γιατί ακόμα και σε ειρηνικές διαδηλώσεις ακούν απίστευτες ύβρεις προς το πρόσωπό τους και την οικογένειά τους. Όσο επαγγελματίες και να είναι παραμένουν άνθρωποι...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 05 Μαρ 2011, 13:47

Η κοτα εκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα;
γιατι λαμβάνουν τοση εχθρότητα;
Επειδη ο κόσμος εχει βίτσιο εναντίον τους;
Οσον αφορα τις διαταγές...
Ενας αστυνομικός της άμεσης δράσης θα πρέπε να παραιτηθεί, μολις του λέγαν,
τρέχα στα ΜΑΤ να δειρεις τον συνταξούχο.
αν και απο οσο ξερω τα ΜΑΤ εχουν συγκεκριμενη εκπαίδευση, και οι περισσοτεροι ματατζιδες ειναι αποκλειστικα ματατζηδες
. Υπαρχει και σχολη αν θυμαμαι καλα.
Το γνωρίζω γιατι ενας γνωστός μου μου χε πει ιστορια απο την εκπαιδευση του.
Οτι ενας καρατεκας συναδελφος του εκανε μαγκιες συνεχεια και τελικα τον εδειρε
Εγω θα σου μιλησω με πραγματικα περιστατικα.
στην εισοδο της ολυμπιαδας οι κατοικοι είχανε κάνει ενα "φυλάκιο".
Δεν κλείσαν τον δρόμο για τα αμαξια, απλα μαζευονταν για να αποτρεψουν συγκεκριμενα τα φορτηγα της TVX να περάσουν.
Μέχρι και τα περιπολικά περνούσανε άτομα της τοπικής αστυνομίας αλλα και της ασφάλειας, χωρίς να ασχοληθεί κανεις.
Ολα ηρεμα για βδομάδες και ξαφνικα ερχονται μια εκατοσταριά ματάδες και προσπαθουν να διαλύσουν το φυλάκιο.
Στο φυλακιο δεν υπηρχαν πανω απο 10 κατοικοι το πολυ.
Οταν ερχονταν τα φορτηγα. το γνωρίζανε χιλιόμετρα πριν καταφθάσουν και μαζεύονταν μόνο τότε.
ξαφνικά μαζεύονται τα μάτ και τους σπάσανε στο ξύλο.
Το σύνθημα του διοικητή ήταν... βαράτε.
Στο χωριό μέσα αρχιζουν να χτυπουν οι καμπάνες απο την εκκλησία (σημειωση. οι καμπανες χτυπουσαν με εναν συγκεκριμένο τρόπο μονο αν τα ΜΑΤ είναι στο φυλάκιο).
Αρχίζει να μαζεύεται κόσμος στο φυλάκιο.
Αλλα ακόμα τα πράγματα ήταν δύσκολα.
Το νεο διαδώθηκε σαν φωτιά στα γύρω χωριά μεχρι και στην καβάλα.
Μαζευτικε κόσμος απο παντου.
Τα γυμνασιοπαιδα ηταν οργανωμενα κατα τέτοιο τρόπο ωστε πισω απο τους θαμνους στις ακρες του δρόμου και τις χαραματιές να κρύβονται στις δυο όχθες του δρόμου και να πετάνε κοτρώνες στα ΜΑΤ.
Μέχρι το απόγευμα είχαμε μαζευτει κανα 10 000 άτομα απο τα γύρω χωριά (να σημειωσω οτι για την κυβέρνηση ήμασταν μια χούφτα κατοίκων).
Να σημειώσω επίσης οτι λίγες μέρες αργότερα συνελλάβαν όλους τους κοινοτάρχες της περιοχής ως υποκινητές επισοδείων μεσα στα ίδια τους τα σπίτια.
Τέλικα μην έχοντας διέξοδο οι ματάδες μαζεύτικαν στις κλούβες τους και κλειδωθήκανε μέσα.
Ο κόσμος είχε μαζευτεί γύρω απο τις κλούβες και οι κοινοτάρχες κατευνάζαν τα πνεύματα.
και εκεινη την στιγμή. Ενας νεαρός ματατζής προτάσει το μεσαίο του δάχτυλο προς μια γυναίκα με τα διπλάσια χρόνια του.
μετα φυσικα. δεν μπορουσαν οι δήμαρχοι να ηρεμίσουν τα πνεύματα.
ο κόσμος αρχισε απο την οργή του να αναποδογυρίζει τις κλούβες και οι ματάδες μεσα κάναν τον σταυρό τους.
Ερωτηση. αυτος ο ανθρωπος που εκανε αυτή τη χειρονομία το εκανε επειδη εκτελουσε διαταγές;;;;
Η επειδη την είχε δει μάγκας;
Ο διοικητής που έλεγε με τόση απόλαυση βαράτε. το κανε επειδη εκτελούσε διαταγές;;;;
Γνώριζε οτι βαραει πολίτες που δεν ειχαν διαπράξει ποτέ εγκλήμα και παπούδες γυναίκες και γυμνασιόπαιδα;
Ενιωθε καλά με αυτό;
Στην τελική ας αναλογιστούμε πριν τους κατηγορήσουμε για υπερβάλλοντα ζήλο, μήπως αντιδρούν έτσι όχι από αλλαζονεία και σύνδρομο εξουσίας αλλά από την εχθρότητα που προσλαμβάνουν από τους διαδηλωτές
Αυτό θα μπορουσα να το δεχθώ αν ο διαδηλωτής ηταν κανας αγρότης της καρδίτσας ή ενας τριαντάρης ή 18ρης που χαίρει ακρας υγείας εστω κι
αν τα αιτήματα του είναι δίκαια.
Αλλα οχι ποτε δεν θα σήκωνα χέρι σε συνταξιούχο που ποιος ξερει τι προβληματα υγείας μπορεί να χει
, ποσο μάλλον γκλόμπ ή μπότα εστω κι αν με εχει προκαλέσει.
Επίσης αναρωτιέμαι εγω ως πολίτης τι κερδίζω απο την "ηρωική" δράση του ματατζη.
Οκ θα μου πεις. καποιοι θελουν να καινε τα μαγαζιά να σπάνε κλπ κλπ.
Ναι. αλλα τι κανει ο ματάς γι αυτό;
Θεωρώ οτι δεν πρέπει να δίνω λίγη ελευθερία για να γίνω λίγο ποιο ασφαλής, αλλα εφ οσων την δίνω τουλάχιστον απαιτώ να ειμαι ασφαλής.
Σου εδωσα την ελευθερια μου. δεν μπορω να διαδηλώσω. Τι κερδίζω; εγινα ποιο ασφαλής;
Εμπόδισες τους δέκα μαλάκες που με σταματάν στο κέντρο της πόλης για να
με ρωτήσουν τι ομάδα είμαι;
Δηλαδη τελικα ποιος ο ρόλος του ΜΑΤα; αν βγω εγω να διαδηλώσω τοτε θα με πατήσει κάτω με το γκλόμπ.
αν του μπαοκση χασει η ομάδα του και τα κανει ολα λαμπόγιαλο εκει σου λεει... οι διαταγές ειναι να μην επέμβουμε.
Βίκυ διαβασα το αρθρο του τάσου. Πάνω σε αυτο ηταν τα σχόλια μου.
Οσων αφορά την αξια της ανθρωπινης ζωης το παει καλα. καθε ανθρωπινη ζωη πρεπει να χει την ιδια αξια.
και δεν ειναι η δουλεια κανενός να πεθάνει.
Αλλα απηντησα κυριως για τα οσα λεει για τα ματ
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 05 Μαρ 2011, 14:05

Με τον Φώτη δεν συμφωνούμε σε όλα αυτά απολύτως αλλά και η αστυνομία ήρθε πλέον ο καιρός να βρει τον τρόπο να συνεργαστεί με τον κόσμο που θέλει να διαδηλώσει.Αυτό με τις διαταγές δεν είναι δικαιολογία εφαρμόσιμη σε όλες τις περιστάσεις και ειδικά στους καιρούς που περνάμε.

υγ Παρακαλώ τα οφ τοπικ να διασπασθούν σε άλλο τοπικ ποιο ταιριαστό.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 05 Μαρ 2011, 17:31

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ως συνήθως άνοιξα το κομπιούτερ μου με τον καφέ μου.
Έπεσα πάνω στο Γράμμα του Τάσου…
και συγχύστηκα.
Συγχύστηκα πολύ, τόσο πολύ που σηκώθηκα και έκανα μια βόλτα (βρίσκομαι στην εξοχή )
μπας και γειώσω κάπως τον εκνευρισμό μου και μπορέσω να εκφραστώ νηφάλια.
Η αλήθεια είναι πως η φύση βοήθησε αρκετά αλλά μόλις το ξαναδιάβασα μια από τα ίδια.
Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν ανέχομαι πια,
can’t take any more,
γλυκανάλατα μελό να παίζουν με την συναισθηματική μου ιδιοσυγκρασία.

Νέοι άντρες που πεθαίνουν γαζωμένοι από 100 τουλάχιστον σφαίρες
είναι αποκρουστικό ειδεχθές απαίσιο και απελπιστικό.

Δυο νέα παιδιά σκοτώθηκαν την ώρα του καθήκοντος.
Αν η αστυνομία δεν ενημερώνει στις σχολές στις τους νεαρούς φιλόδοξους αστυνομικούς ότι από την στιγμή που θα πάρουν το όπλο τους κα θα βγουν περιπολία η ζωή τους κινδυνεύει τότε ναι η αστυνομία Ναι δεν κάνει σωστά τη δουλειά της όσον αφορά την εκπαίδευση των αστυνομικών.
Ο αστυνομικός ξέρει ότι η δουλειά του είναι επικίνδυνη.
Αν ο αστυνόμος δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό στη μάχη του με τους εγκληματίες λόγω διαφόρων ελλείψεων αυτό είναι θέμα της αστυνομίας και των συνδικαλιστικών της οργάνων να το λύσει.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Τάσος είναι υπαρκτό η όχι πρόσωπο αν είναι όμως
λάθος δουλειά διάλεξε.
Κανείς εδώ σε μας , αλλά και έξω που συζητιέται το θέμα δεν απαξιώνει τον τραγικό θάνατο αυτών των παιδιών.

Αλλά έλεος Τάσο.
Σαν ελληνίδα με την οποία παιδεία διαθέτω άλλο
έχω στο νού μου για τους Ήρωες και μάλιστα τους Έλληνες.
Παιδιά νέα και αδικοχαμένα και συμφωνώ, αλλά μέχρι εκεί.
Και δεν ξέρω επίσης ποιός είναι αυτός που βλέπει πολλές ταινίες
αλλά μάλλον ο Τάσος στις ελεύθερες του ώρες βλέπει πολλές ,
και μάλιστα αμερικανιές.

Ο πανταχού παρών αστυφύλακας,(οπως ισχυρίζεται ο Τάσος)
στην Ελλάδα μάλλον φορά την στολή του αοράτου,
η τότε όλοι οι Έλληνες πολίτες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε ότι
θα πάρουνε το νόμο στο χέρια τους γιατί αστυνομία δεν υπάρχει
μάλλον ψεύδονται απ’ακρή σ’άκρη στην Ελλάδα η είναι φαντασιόπληκτοι.

Anyway
Πολλά θα μπορούσα να πώ αλλά πρέπει να επιστρέφω στο κείμενο του Τάσσου
και πραγματικά εκνευρίζομαι.
Απευθύνεται σε κοριτσάκια και αγοράκια που ακόμα χαράζουν με το σουγιαδάκι
Τους τα δένδρα με τα αρχικά τους κλεισμένα σε καρδούλες με βελάκια.
Sorry αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι.

Από συναδέλφους, των άδικα χαμένων, περιμένω ένα λόγο στιβαρό με σοβαρή τοποθέτηση.

Συμφωνώ με την τοποθέτηση του Divinne και του Totis.
Όσο για τον Snow man τι να πώ μπράβο αγόρι μου που είσαι έτσι διαλλαχτικός
με λόγο σταθερό και υπομονετικό και κυρίως για το απόθεμα της ανθρωπιάς που έχεις προλάβει να αποθηκεύσεις.
.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 05 Μαρ 2011, 19:58

Για όσους δεν καταλαβαίνουν απλά πράγματα:

Aν ένας γιατρός είχε γράψει ένα παρόμοιο κείμενο εκθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, πχ πως το όνειρό του να υπηρετήσει τη δημόσια υγεία τον οδήγησε σε ένα νοσοκομείο όπου δεν υπάρχουν τα απαραίτητα και είναι πραγματικά θέμα τύχης να σώσει ή να χάσει έναν ασθενή, όλοι θα λέγατε "ήρωας ο γιατρός" και θα παραβλέπατε τη βρώμα και τη δυσωδία που υπάρχει και σε αυτόν τον κλάδο. Το κάνετε κάθε μέρα.... Κανείς δε φωνάζει "γιατροί γουρούνια δολοφόνοι" και ας σας ζητούν να κόψετε το κεφάλι σας και να τους καταθέσετε ότι έχετε και δεν έχετε για να χειρουργήσουν τον άνθρωπό σας, ο οποίος πολλές φορές δεν το χρειάζεται αλλά η εταιρεία πληρώνει για να μπαίνουν τα υλικά της.

Όταν όμως βλέπετε τη στολή του αστυνομικού αφιονίζεστε και κρίνετε ολόκληρη υπηρεσία από μερικές περιπτώσεις κακών υπαλλήλων που υπάρχουν σε όλους τους κλάδους. Αντιμετωπίζετε την αστυνομία λες και έχουμε δικτατορία γιατί είναι in και cool και προοδευτικό να τους αποκαλείς "μπάτσους" και ας μην σου έχουν κάνει τίποτα κακό και ας κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν. Εσείς έχετε το δικαίωμα να τους βρίζετε τη μάνα, τον πατέρα, όλη την οικογένεια, να τους δείχνετε δάχτυλα και ανοιχτές παλάμες, να τους αποκαλείτε γουρούνια και δολοφόνους αλλά αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα... Τους κατακρίνετε ακόμα και όταν δουλεύουν, όταν σας δίνουν κλήση επειδή εσείς παρανομήσατε είναι οι "κακοί μπάτσοι που γράφουν". Βγάζουν το όπλο πρώτοι και πυροβολούν, είναι δολοφόνοι... Οι αναρχικοί μπορούν να σπάνε πεζοδρόμια και βιτρίνες, να καίνε και να βανδαλίζουν ανενόχλητοι από τους υπόλοιπους διαδηλωτές που βρίσκονται γύρω τους. Αυτοί δεν φταίνε, φταίνει οι "κακοί μπάτσοι" των Μονάδων Αντιμετώπισης Ταραχών που ρίχνουν χημικά.

Πραγματικό περιστατικό: ένας παραβιάζει τη σήμανση και μπαίνει αντίθετα σε μονόδρομο. Τον σταματά η Τροχαία κάνοντας τη δουλειά της και αφού ακούν διαμαρτυρίες παρά την παρανομία που διεπράχθη ακούν και την Κατίνα από το κάθισμα του συνοδηγού να τους αποκαλεί "μπάτσους". Τους πηγαίνουν στο Τμήμα και γλιτώνουν το αυτόφωρο επειδή απολογήθηκαν. Ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, δείχθηκε επιείκια αλλά την άλλη μέρα η Κατίνα έβριζε τους "κακούς μπάτσους" που την πήγαν στο Τμήμα ενώ αυτή δεν έφταιγε.

Εν κατακλείδι, ξεπεράστε το κόλλημά σας με την αστυνομία γιατί σας έχει ξεπεράσει ήδη η εποχή που ζούμε. Δεν βρισκόμαστε ούτε στην εποχή της Γερμανικής Κατοχής, ούτε στην εποχή του Εμφυλίου και της Επταετίας. Στη σύγχρονη δικτατορία που ζούμε τα τάγματα ασφαλείας του καθεστώτος διοικούνται από αυτούς που φορούν κοκκινόμαυρες κουκούλες και διατάσουν μελαμψούς και καζανοκέφαλους. Αυτοί μας τρομοκρατούν, αυτοί είναι εναντίον μας, αυτοί είναι μαζί με τους κυβερνώντες και εκτελούν το σχέδιό τους. Και αυτο το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι Έλληνες γι αυτό τα δυο παιδιά της ΔΙΑΣ έγιναν σύμβολα...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 05 Μαρ 2011, 20:01

Το έχω πει ξανά και θα το ξαναπώ πάλι .ΔΙΑΚΡΙΣΗ-ΔΙΑΚΡΙΣΗ-ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Δεν φταίει ο κάθε Τάσος για τα στραβά της αστυνομίας,έχει κεφαλές η αστυνομία που είναι πιο πολιτικάντες απο τους πολιτικούς με ότι συνεπάγεται αυτό.
Δεύτερον δεν γίνεται να ζητάμε απο κάποιους να το βλέπουν το θέμα τους μια σαν ήρωες και μια σαν μια απλή δουλειά.
Γιατί ίον μου ο Τάσος διάλεξε λάθος δουλειά?

Δεν έχει το ρόλο που πρέπει αυτή τη στιγμή η αστυνομία και έτσι την πληρώνει ο κάθε Τάσος κάνοντας τον αποδιοπομπαίο τράγο για το κράτος.

Δεν τίθεται βέβαια θέμα ότι μαλάκες άξεστοι με απωθημένα υπήρχαν και θα υπάρχουν στον αιώνα τον άπαντα,δουλειά του κράτους είναι να τους τιμωρεί,άμα την έκανε κιόλας.....
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 05 Μαρ 2011, 20:16

totispap έγραψε:
Γιατί ίον μου ο Τάσος διάλεξε λάθος δουλειά?.
γιατί είναι γλυκανάλατος.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 05 Μαρ 2011, 20:22

Τι να γίνει δηλαδή υφάλμυρος..?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 05 Μαρ 2011, 20:33

Εντιτ. δεν συνεχιζω εδω. ας διασπαστει
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Μαρ 2011, 22:40

Δεν κατάλαβα τι πρέπει να διασπάσω. Πείτε μου ποια ποστ και προχωράω...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 05 Μαρ 2011, 22:47

πιστευω απο το μηνυμα του "τασου" που ανεβασε η καρυ μεχρι εδω συζηταμε ασχετα με τον θανατο των δυο αστυνομικων.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 05 Μαρ 2011, 23:42

Εγώ δεν έχω συνηθίσει να μιλάω πολύ ούτε και να λέω πολλά και σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω πως χρειάζεται να το κάνω.
Θα πω μόνο δύο πράγματα και από εκεί και έπειτα ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.

1.Κρίμα τα παλικάρια, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίνει κουράγιο στις οικογένειες του και ελπίζω φώτιση σε αυτούς που λέγονται "πολιτικοί" να κάνουν τις διορθωτικές κινήσεις να σταματήσει εδώ το κακό.

2.Όσοι επιχαίρονται ή δεν νιώθουν τίποτα για αυτά τα παιδιά οφείλω να τους πω ο,τι ο ένας ήταν από δική μου περιοχή (Περιστέρι) και μόλις 3 χρόνια και λίγο καλύτεροι βαθμοί με εμπόδισαν να είμαι στην θέση του.

Την καληνύχτα μου.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 06 Μαρ 2011, 01:16

Κατάλαβες τώρα totis μου την διαφορά
που έχει η ενσυναίσθηση από το γλυκανάλατο?
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Κυρ 06 Μαρ 2011, 17:14

Blue Ice έγραψε:Όσο επαγγελματίες και να είναι παραμένουν άνθρωποι...
Δεν μπορώ να αφήσω αυτό ασχολίαστο. :banghead: :freak: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ - των Ελλήνων πολιτών και όχι μόνο; ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ 'ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ';; Συγγνώμη αλλά έβλεπα και τα βιντεάκια απο κερατέα πριν απο λίγο.
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 06 Μαρ 2011, 17:18

ION 4ever έγραψε:Κατάλαβες τώρα totis μου την διαφορά
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Sorry καλή μου αλλά περιμένω να διασπαστεί το παρόν και μετά με χαρά.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Κυρ 06 Μαρ 2011, 17:46

totispap έγραψε:
ION 4ever έγραψε:Κατάλαβες τώρα totis μου την διαφορά
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Sorry καλή μου αλλά περιμένω να διασπαστεί το παρόν και μετά με χαρά.
Αν μου επιτρέπεται η παρέμβαση, προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε "αποχαιρετισμός των 2 αστυνομικών - με το όνομα τους, που πέθαναν στο Ρέντη" και να μείνουν πίσω μόνο οι αποχερετισμοί και όσα αφορούν τα άμεσα συναισθήματα μας για τον θάνατο τους.
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”