Τοξικότητα στους λαμπτήρες "οικονομίας"

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Evnous
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Evnous
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Τοξικότητα στους λαμπτήρες "οικονομίας"

Δημοσίευση από Evnous » Πέμ 18 Μαρ 2010, 13:10

Στις 8 Οκτωβρίου τού 2008 η βρετανική υπηρεσία Προστασίας τής Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση για την επικινδυνότητα των λαμπτήρων “οικονομίας” (η οποία ουδέποτε είδε το φως τής δημοσιότητας στην Ελλάδα).
Με αυτήν διευκρινιζόταν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία των λαμπτήρων “οικονομίας”, όταν χρησιμοποιούνται από κοντινή απόσταση, είναι δυνατό να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία των καταναλωτών και ίσως καρκίνο.
Το απλό και αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι τόσο το πανταχού παρόν Ισραήλ, (το οποίο διαθέτει ένα από τα τελειότερα δίκτυα πληροφοριών τού πλανήτη), όσο και οι λοιπές κυβερνήσεις, γνώριζαν για το ζήτημα από πέρυσι τον Οκτώβριο τού 2008.Το απαράδεκτο γεγονός είναι ότι ελάχιστες κυβερνήσεις μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν τους πολίτες τους για τους ποικίλους κινδύνους χρήσης και μεταξύ αυτών για την εκπομπή υπεριώδους ακτινοβολίας.
Το περίεργο γεγονός είναι ότι το Ισραήλ ξαφνικά… “ξύπνησε” μετά ένα χρόνο και… τον Οκτώβριο τού 2009 εξέδωσε ανακοίνωση πληροφορώντας τους Ισραηλινούς και τις Ισραηλινές ότι η χρήση από μικρή απόσταση των λαμπτήρων “οικονομίας” ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους. Δυστυχώς, στην Ελλάδα καμία περιβαλλοντική οργάνωση, ή οι οικολογούντες υπερασπιστές των λαμπτήρων “οικονομίας” ενημέρωσαν τους έρμους καταναλωτές για το “πράσινο” προϊόν που είναι τοξικό για τους ανθρώπους και ρυπαρό για το περιβάλλον.
Επειδή δεν υπάρχει κάποια επίσημη πειστική ερμηνεία που να αιτιολογεί αυτό το ξαφνικό “ξύπνημα” τής κυβέρνησης τού Ισραήλ έχουμε κάθε δικαίωμα να εικάσουμε ότι διαπιστώθηκε πως οι λαμπτήρες “οικονομίας” έχουν σοβαρά μειονεκτήματα και με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο προειδοποιούνται οι Ισραηλινοί να μειώσουν τον πιθανό ενθουσιασμό και την καταναλωτική τους μανία για τις λάμπες “οικονομίας”.

http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/ ... -post.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Τοξικότητα στους λαμπτήρες "οικονομίας"

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Μαρ 2010, 13:38

Αγαπητό νέο μέλος μας, Καλώς μας ήρθες :rose:

δες σε παρακαλώ τα προσωπικά σου μηνύματα. (Επάνω αριστερά στη σελίδα). Σου έχω στείλει μήνυμα εκεί που θέλω να διαβάσεις.

Τα τόπικς που ανοιγεις εδώ, δεν είναι για εδώ, και θα μεταφερθούν στις ενότητες που "ανήκουν" για να σχολιαστούν... Εγώ τουλάχιστον έχω να σχολιάσω αρκετά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 18 Μαρ 2010, 18:07

Δεν πρέπει να πάρει και 30 κάμψεις ο νέοπας για να μάθει να μην είναι απρόσεκτος;

Ουχουχουχου
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 20 Μαρ 2010, 17:11

exiled έγραψε:Δεν πρέπει να πάρει και 30 κάμψεις ο νέοπας για να μάθει να μην είναι απρόσεκτος;

Ουχουχουχου
Ειδικές δυνάμεις, ε;
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Σάβ 20 Μαρ 2010, 18:09

Καμία σχέση. Στο άλλο άκρο. Μοδίστρα.

Έχω όμως πάρει κάμψεις για να συνετιστώ, στο κέντρο εκπαίδευσης.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”