Έξοδος από την κρίση ποσο τυφλοί είμαστε τελικά?

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Cloud
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Cloud12
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 33 φορές
Επικοινωνία:

Έξοδος από την κρίση ποσο τυφλοί είμαστε τελικά?

Δημοσίευση από Cloud » Σάβ 02 Ιουν 2012, 02:16

Καλησπέρα σας θα αρχίσω το θέμα μου μιλώντας λίγο για μένα πριν μπω στο θέμα

Ονομάζομαι κλεάνθης και είμαι ένας απλός νέος 20 χρόνον όπου σπουδάζει στην ακαδημία εμπορικού ναυτικού στον κλάδο " Μηχανικών " .
Η οικογένεια μου παλαιότερα ήταν Πλούσια είχαμε ότι θέλαμε όμως η τύχη μας τα έφερε ανάποδα ... υπήρξαν χωρισμοί ασθένειες θάνατοι όπου μας έφεραν στην κατάσταση όπου βρισκόμαστε σήμερα μια κατάσταση παρόμοια με τις ελλάδος.. Υπάρχει τρόπος για να ξαναβρεθούμε στις παλιές μας δόξες αλλα δεν υπάρχει η θέληση από την νέα γενιά τέρμα όμως με την οικογένεια μου αυτά ανήκουν στην κατηγορια Προσωπικά ας μιλήσουμε για την ελλάδα μας
η ελλάδα μας είναι μια χωρα πλούσια σε ορυκτό και γεωργικό πλούτο έχει εύκρατο κλίμα και πανέμορφες παραλιες . όμως παρόλα αυτά οι πολιτικοί μας στα κανάλια κάνουν λόγο μονο για κόψιμο συντάξεων μισθών η αλλαγή του νομίσματος η για το ποιος φταίει που φτάσαμε ως εδώ. αλλα όλοι φαίνεται να έχουν ξεχάσει το πρόβλημα.. η ελλάδα δεν παράγει πια .. έχει καταντήσει ένας ζητιάνος όπου παρασιτεί εις βάρος τον άλλον χορών τις E.E και αντί να κάνουμε κάτι για αυτό κοιτάμε να δούμε πως θα "απαρξουμε" μερικά ψίχουλα από τα χερια τον συγκεκριμένων χορών ώστε να την βγάλουμε και σήμερα όμως αυτή είναι μια λάθος τεχνική όπου δεν οδηγεί πουθενά.

Για να σωθεί η ελλάδα αγαπητοί κύριοι δεν χρειάζεται περικοπές και μειώσεις xρυάζεται σκληρή δουλειά πρέπει όλοι μαζί να θυσιάσουμε πτυχία ελεύθερο χρόνο η οτιδήποτε άλλο και να δουλέψουμε σε ότι χρειάζεται και όχι σε ότι θέλουμε. Η ελλάδα μας μπορεί πολύ εύκολα να βγει από την κρίση και αλήθεια αναρωτιέμαι πως ακόμα κανεις από αυτούς τους σπουδαγμένους οικονομολόγους δεν έχει δώσει καμια παρόμοια πρόταση ακόμα.

για να μην τα πολυλογώ μιας και δεν είμαι καλός στο γράψιμο θα παραθέσω παρακάτω τις προτάσεις μου
1) Κατάργηση στους φόρους όπου πληρώνουν οι εφοπλιστές (ή αισθητή meiosh αυτόν ) ώστε να τους παροτρύνουμε να φορέσουν στα καραβια τους την γαλανόλευκη με αντάλλαγμα φυσικά ότι θα περνούν κατά το 90-100% αποκλειστικά ελληνικό πλήρωμα
με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργούν θέσεις εργασίας για τον ελληνικό λαό και θα ενισχυθούν αισθητά τα ταμεία (μονο εγώ σαν δόκιμος έδινα 400 ευρώ το μηνα στο ταμείο και αυτά από συνάλλαγμα)
2) Δημιουργία και εκμετάλλευση σώματος στρατού όπου θα φροντίζει για την συντήρηση και την δημιουργία δρόμων όπως και διαφορων άλλον δημοσιων έργων
με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσουμε πολλά εκατομμύρια όπου ξοδεύει το κράτος σε εργατικά χερια και εργολάβους όπου μέχρι και σήμερα για μένα αποδείχτηκαν το λιγότερο άχρηστοι

3) Ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού θα πρέπει να επιστρέψει στην φύση με σκοπό την ενίσχυση τις γεωργίας και την εξόρυξη ορυκτού πλούτου

με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν "κιαλες" θέσεις εργασίας και η Eλλάδα θα ξεκινήσει να παράγει πρώτες ύλες για εξαγωγή η και τοπική χρήση επίσης η χωρα θα χρειαστεί να εισάγει λιγότερα agatha αφού τα περισσότερα θα τα τα παράγει η ίδια

4) Με την προϋπόθεση τις λύσεις 3 θα δημιουργηθούν μικρές τοπικές βιομηχανίες όπου θα εκμεταλλεύονται τις πρώτες ύλες και θα φροντίζουν για την δημιουργία "κιαλον" Ελληνικών αγαθών p.x Αυτοκίνητα , κλειδιά , μηχανήματα και αλλα

5)Επαναλειτουργία ναυπηγείων τις ελλάδος με σωστό τρόπο
κι άλλες θέσεις εργασίας και έσοδα από συνάλλαγμα

και τέλος 6) ο τουρισμός
θα πρέπει να φροντίσουμε τις παραλιες μας και όλα τα τουριστικά αξιοθέατα όπου διαθέτουμε με σκοπό να προσελκύσουμε ακόμη περισσοτερους τουρίστες που θα έρθουν για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτήν την υπεροχη χωρα

6 απλά πράγματα για τα οποια δεν έχω ακούσει να γίνετε λόγος τον τελευταίο καιρό και είναι η πιο σημαντική παράγοντες για να βγούμε από το χρέος

Y.S 1 ) Φυσικά θα πρέπει να σταματήσουν όλες η απεργίες όλες η κατάληψης και οτιδήποτε εμποδίζει την παραγωγή διότι κακά τα ψέματα και αυτά είναι ένας λόγος όπου βρεθήκαμε εδώ που είμαστε

Y.S 2 δεν είμαι με κανένα κόμμα τα μισό όλα γιατί κανεις τους δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτόν τον τόπο..

Y.S 3 Για να εκπληρώσουμε τα περισσότερα από αυτά δεν χρειαζόμαστε κανένα κόμμα κανένα πολιτικο... μονοι μας μπορούμε .. αλλα εδώ έρχομαι και ρωτώ ποιος δουλεύει πράγματα σε τέτοιες συνθήκες? ποιος είναι έτοιμος να δώσει χωρίς να πάρει?

και για το κλείσιμο ... έτσι ακριβώς είναι και η οικογένεια μου έχει περιουσια μονο που τα meli τις έχουν χάσει την όρεξη να δουλέψουν και να ξανακερδίσουν ότι χάσαμε και απλά κατηγορούν ο ένας τον άλλον και "γιαυτο" δουλεύω κάθε μέρα με σκοπό κάποια όνειρο ότι θα καταφέρω να φτάσω κάπου και θα αφήσω κάτι στα

παιδιά μου μια κληρονομιά όπου θα αξίζει να παλέψουν για αυτήν γιατί θα ξέρουν ότι ο πατέρας τους θυσίασε πράγματα για αυτήν όπως έκανα οι πρόγονοι μας χρονια πριν ...

Αν θέλετε μπορείτε να πείτε την γνώμη σας και να ασκήσετε την κριτική σας όμως σας παρακαλώ πολύ αυτό το post δεν το έφτιαξα για να κατηγορήσω κανέναν πέρα από όλους μας... γιατί φταίμε όλοι! δεν θέλω να αρχίσουν αλλα παράλληλα πολιτικά θέματα
Ταξιδεύοντας στο γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος 8 μέτρα .
Άβαταρ μέλους
Cloud
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Cloud12
Έλαβε Likes: 33 φορές
Επικοινωνία:

Re: Έξοδος από την κρίση ποσο τυφλοί είμαστε τελικά?

Δημοσίευση από Cloud » Σάβ 02 Ιουν 2012, 02:19

όσο αφορά την επιστροφή μας στην δραχμή όπου συζητούν πολλοί ... ένα έχω να πω
προσωπικά δεν με νοιάζει ότι και να γίνει εγώ θα περάσω διότι ζω σε επαρχία και θα παράγω για να ζήσω.... όμως σκεφτείτε και αυτούς όπου ζουν στις μεγαλούπολης.. θα φτάσουμε σε σημείο any πετάμε τα πτώματα με τα φορτηγά όπως κάνανε και παλιότερα με τα kara
Ταξιδεύοντας στο γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος 8 μέτρα .
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Σάβ 02 Ιουν 2012, 03:47

Cloud έγραψε:όμως σκεφτείτε και αυτούς όπου ζουν στις μεγαλούπολης.. θα φτάσουμε σε σημείο any πετάμε τα πτώματα με τα φορτηγά όπως κάνανε και παλιότερα με τα kara
Σύντεκνε...ενώ τώρα...δεν συμβαίνει αυτό ;;;;;
Cloud έγραψε: Η ελλάδα μας μπορεί πολύ εύκολα να βγει από την κρίση και αλήθεια αναρωτιέμαι πως ακόμα κανεις από αυτούς τους σπουδαγμένους οικονομολόγους δεν έχει δώσει καμια παρόμοια πρόταση ακόμα.
Δημήτρης Καζάκης...Ανδρέας Αθηναίος...Max Keiser.
Πλήθος βίντεο...στον γνωστό χώρο.
Cloud έγραψε:δεν χρειαζόμαστε κανένα κόμμα κανένα πολιτικο... μονοι μας μπορούμε
Το «κλειδί»...είναι ακριβώς αυτό.
Μέσω των εκλογών όμως...αδύατον.
-Γενική Απεργία.
-Νέο Σύνταγμα.
-Κατάσχεση περιουσιών δωσίλογων.
-Εθνικοποίηση τραπεζών
-Ασημένιο Εθνικό Νόμισμα[Τάλαντον.Μνα,Οβολός...όπως γουστάρουμε...τόσες έτοιμες...Προγονικές...ονομασίες].
Ποιός ξένος τεχνοκράτης-αμετανόητος καπιταλιστής...δεν θα το δεχόταν ;;;;;
-Καύσιμα-πετρέλαιο.
Την...«επόμενη ημέρα»...
Η ισοτιμία...Ελληνικών αγροτικών προϊόντων-έστω αυτών πού παράγουμε προς το παρόν...μέχρι την πλήρη επανάκαμψη-
Ελληνικών Ναυπηγείων καί εξόδου στην Μεσόγειο-γιά τούς Ρώσους-με το Ρωσικό πετρέλαιο...θα είναι αμελητέα ;;;;;

Σκέψου τα καί ψάξε τα χαλαρά
με κλειστή όμως την τηλεόραση !!!

Υ.Γ.Μού 'χει λείψει το...«Σαντριβάνι»...μιά βόλτα εκεί...πάντα βοηθάει...γενικώς.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 02 Ιουν 2012, 14:21

1) Κατάργηση στους φόρους όπου πληρώνουν οι εφοπλιστές (ή αισθητή meiosh αυτόν ) ώστε να τους παροτρύνουμε να φορέσουν στα καραβια τους την γαλανόλευκη με αντάλλαγμα φυσικά ότι θα περνούν κατά το 90-100% αποκλειστικά ελληνικό πλήρωμα
με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργούν θέσεις εργασίας για τον ελληνικό λαό και θα ενισχυθούν αισθητά τα ταμεία (μονο εγώ σαν δόκιμος έδινα 400 ευρώ το μηνα στο ταμείο και αυτά από συνάλλαγμα)
ναι αλλα χωρις να το ισοσταθμισουν με τον δικο μου φορο.
2) Δημιουργία και εκμετάλλευση σώματος στρατού όπου θα φροντίζει για την συντήρηση και την δημιουργία δρόμων όπως και διαφορων άλλον δημοσιων έργων
με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσουμε πολλά εκατομμύρια όπου ξοδεύει το κράτος σε εργατικά χερια και εργολάβους όπου μέχρι και σήμερα για μένα αποδείχτηκαν το λιγότερο άχρηστοι
Αν ειναι εποπ κανενα προβλημα. σιγουρα ομως δεν θα στειλω συγγενη μου φανταρο για να κανει δρομους χωρις μισθο.
3) Ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού θα πρέπει να επιστρέψει στην φύση με σκοπό την ενίσχυση τις γεωργίας και την εξόρυξη ορυκτού πλούτου

με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν "κιαλες" θέσεις εργασίας και η Eλλάδα θα ξεκινήσει να παράγει πρώτες ύλες για εξαγωγή η και τοπική χρήση επίσης η χωρα θα χρειαστεί να εισάγει λιγότερα agatha αφού τα περισσότερα θα τα τα παράγει η ίδια
Σωστα. αλλα δεν θα το κανει χωρις τα αναλογα κινητρα και διευκολυνσεις. κι εγω σκεφτηκα ν αγυρισω στο χωριο μου. προς το παρον ειναι απλα ουτοπικο. μακαρι να γινονταν. θα εφευγα την ιδια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Σάβ 02 Ιουν 2012, 20:10

Τὸ ἔβαλα ἐδῶ ἂν καὶ μᾶλλον ταιριάζει σὲ ἄλλο σχετικὸ τοπικό, ἂν θέλετε τὸ μεταφέρετε ἀναλόγως.

Εἶναι ἀπὸ μία δημοσίευση τοῦ http://troktiko.eu τὸ μεταφέρω αὐτοὺσιο καὶ λέει τὰ ἀκόλουθα:

«Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”.

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο: ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Η λέξη μιλά απο μόνη της.
Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ!

Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ!

Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό. ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.
Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!

Η Αθανατη Αρχαια ΕΛΛΑΣ τα ηξερε ΟΛΑ,τα ειπε ΟΛΑ,αλλα ακολουθησε το Δελφικο Ρητο:

“ΑΠΟΛΛΩΝ” ο Αναξ,ου το Μαντειον έστι εν Δελφοις. ουδεν Λεγει,ουδεν Κρυπτει,αλλα ΣΗΜΑΙΝΕΙ”.

Διαβάστε το,διαδώστε το,μεταφραστε το,οπου υπαρχει Ελληνας και Ελληνικη Ψυχη.

utidanos»

http://troktiko.eu/2012/05/arage-mas-ta ... -archaion/
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Σάβ 02 Ιουν 2012, 23:14

@Cloud:

Οι εφοπλιστές δεν φορολογούνται στην Ελλάδα (όπως και πουθενά στον κόσμο)... άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν έχουν τα γραφεία τους στον Πειραιά ή/και δεν έχουν την Ελληνική σημαία στα πλοία τους.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 03 Ιουν 2012, 01:20

γιατί να κάνουμε εμείς ΜΟΝΟ αυτοκριτική ως Έλληνες και να λέμε δεν παράγουμε κλπ και να μην κάνουν οι ευρωπέη που όχι απλά το ξύνουν επιδοτούνται κι από πάνω; δηλαδή εμένα ο πατέρας μου που δουλεύει από εννιά ετών και μετανάστης πήγε, και έφτασε ένα διάστημα να δουλεύει 3 δουλειές έφταιξε σε κάτι που του έκοψαν τη συνταξη και τώρα θα του την κόψουν κι άλλο; εγώ που είμαι άνεργη κι ο αδελφός μου που έχει μια δουλίτσα των 300 ευρώ και τώρα θα του κόψουν 100 έφταιξε σε κάτι; ο σύζυγος που έφτασε τριαντα+ για να βρει μια σταθερή δουλειά και του βγαίνει η πίστη με τον κάθε απροσάρμοστο όλη μέρα να κόβει εισιτήρια να του τα πετάνε στη μούρη τα λεφτά οι ψυχωτικοί και ψυχωτικές αλλά και οι λαθρομετανάστες ακόμα, να του βρίζουν τα θεία, να εισπνέει το ντήζελ των τρένων έχει φταίξει σε κάτι που τώρα δεν ξέρει τι τους ξημερώνει στην υπηρεσία του μετά τις βάναυσες περικοπές; δεν έχουν πολλοί καταλάβει ότι αν έφταιξαν κάποιοι έφταιξαν άλλοι όχι ο πολυ εργατικός αυτός λαός, ξένοι και ντόπιοι κερδοσκόποι αλλά και έλληνες που ήταν ζαμάνφου κι απάνω τούρλα.
το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ και πρέπει να ξετρυπώσουμε πολλά φίδια για να το λύσουμε το πρόβλημα που ίσως αργήσει να λυθεί, ίσως πάρει καμμιά διακοσαριά χρόνια.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Κυρ 03 Ιουν 2012, 01:30

Συννεφάκι μου …φαίνεται πετάς στα σύννεφα.
Σε δικαιολογώ όμως για το μικρό της ηλικίας σου.

Επικροτώ ωστόσο τις ευαισθησίες σου, την όρεξη για ζωή,
και το ενδιαφέρον σου να αναζητάς λύσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τις λύσεις που δίνεις,
μα δεν προτίθεμαι να μπαχαλέψω το θέμα σου.

Νομίζω ότι δεν είσαι στην σωστή κατεύθυνση.[σε κάποια θέματα τουλάχιστον]
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 07 Ιουν 2012, 00:20

Όποιος θέλει να στεναχωρηθεί πραγματικά ή να οργιστεί πραγματικά, τον προτρέπω να το δει.

Τα βήματα εξόδου απ' την κρίση

Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 30 Μαρ 2013, 12:37

Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”