Να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
Να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα
(;)
Είμαι ενας άνθρωπος που ανέκαθεν θεωρούσε οτι η Ελευθερη οικονομια είναι καλύτερη του κρατικού παρεμβατιμού.
Ζώντας σε ενα τέτοιο κράτος αυτή ήταν και η κρατούσα αντίληψη έστω και αν πολλές φορές δεν εφαρμόζονταν όσο έπρεπε.
Κατα βάση είχαμε όλοι συμφωνήσει (εκτός των κομμουνιστών) οτι έχουμε ελεύθερη οικονομία, έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ότι θέλουμε με τα λεφτά μας, δεν μας λέει η κάθε κυβέρνηση το πως θα τα διαχειριστούμε.
Και αυτό είναι και ωραίο.
Δικά σου λεφτά είναι τα δούλεψες end of story.
Και τώρα έρχεται η κυβέρνηση που ευαγγελίζονταν την ανταγωνιστικότητα και σου λεει με εναν σοσιαλιστικό τρόπο.
Θα μάθεις να ζείς με λιγότερα.
Αν και πάντα ζούσα μα λίγα, δεν μπορώ να αντιληφθώ το λιγότερα.
Πως μπορείς να ζησεις με 300 ευρώ ας πούμε αν τα νοικια σου αντε να ειναι 200;
Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς τους Ελλήνες να λες οτι είναι σπάταλοι κλπ, αλλα αυτά που λέγονται θα πρέπε να χουν μια στοιχειώδη λογική.
Αυτό φύσικα θα ίσχυε αν οι κυβερνόντες ήταν άτομα που κυβερνούσαν με λογικά επιχειρήματα κι όχι με ατάκες.
Βλέποντας πίσω απο τι λέξεις το "να ζεις με λιγότερα" μεταφράζεται.
ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα ζήσετε (αν ζήσετε) με λίγότερα επειδή, κάποιοι θεωρούσαν οτι ήταν ποιο μάγκες απο τους υπόλοιπους.
Εργάζονταν στο δημόσιο ενω δεν χρειάζονταν τοσο προσωπικό, παίρναν επιδόματα ακομα και έγκαιρης προσέλευσης στη δουελια, ή επιδόματα μη ύπαρξης άλλου επιδόματος, αργούσαν ως δημόσιοι λειτουργοί να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις (πράγμα λογίκο αμα δεν κινδυνεύει η θέση σου).
Αλλοι πχ ταξιτζήδες φορτηγατζήδες το είχαν κλειστό το επάγγελμα, δηλαδή ηταν ποιο ίσοι απο τους γύρω τους και λεγαν, εγω ειμαι μάγκας, δεν είμαι ικανότερος απο σενα, δεν εχω κανένα παραπάνω προσόν αλλά ο νόμος ορίζει οτι δεν μπορείς να μπείς στο επάγγελμα. Αμα θες σου πουλάω την άδεια για 200000 ευρώ.
Η Ελλάδα των εργατοπατέρων που οργανώνανε απεργίες και περνούσαν απο τις οικοδομές και τα μαγαζιά για να δουν ποιος απεργεί και ποιός όχι, σαν νταβατζήδες ενα πράγμα.
Γιατί έτσι γίνονται η δουλειές στο Ελάντα.
Για πολλά χρόνια το κράτος προσπαθούσε να στέκεται σε δυο βάρκες.
Η μια βάρκα ηταν η σοσιαλιστικού τύπου οικονομία, με το πελατειακό κράτος, την υψηλή φορολογία, τους μεσάζωντες.
και απο την άλλη η Ελλάδα του ιδιωτικού τομέα που προσπαθούσε να επιβιώσει με όρους καπιταλισμού μεσα σε ενα σοσιαλιτικό περιβάλλον.
Στην ουσία η άλλη Ελλάδα αυτή της επιχειρηματικότητα ήταν υπο εναν άτυπο διωγμό.
Τα περιβάλλον πάντα ήταν εχθρικό προς τα καταστήματα και η εφορία αντιμετώπιζε τον επιχειρηματία ως δυνάμη εγκληματία.
Ακόμα και καθαρός να ήταν κάποιος αν τον έβαζε στο μάτι ο εφοριακός,
είχε μια και μόνο επιλογή. να τον λαδώσει.
Αύτη η Ελλάδα λοιπόν που πολεμούσε σθεναρά τον κάθε αξιοπρεπή επιχειρηματία, ελεύθερο επαγγελματία και ιδιωτικό υπαλληλο.
Η δεύτερη Ελλάδα είναι αυτή που με την ιδιωτική πρωτοβουλία αναπτύσονταν,όπου κι όσο μπορούσε, και πάλι με το κράτος εχθρό. Η Ελλάδα του τουρισμού, των εξαγωγών και του πολιτισμού.
Που τα αντίστοιχα υπουργεία βέβαια φημίζονταν ως τα υπουργία της διαφθοράς.
Η όποια ανάπτυξη γνώρισε αυτή η χώρα έγινε απο τον ιδιώτη και με το κράτος απέναντι του.
Και μετά απο ολα αυτά, Ερχεται το κράτος και όσοι καλοφάγανε,να πούν στον τίμιο ιδιώτη,
θα μάθεις να ζεις με λιγότερα.
Εγω ζω γενικά με λίγα γιατι ο τρόπος ζωής μου είναι τέτοιος. αλλά.
Α) δεν θα μου πείς εσύ πως να ζήσω.
Β) δεν θα ζήσω με λιγότερα επειδή, εσύ ήθελες να κάνεις μάγκες τους υποτακτικούς σου.
Γ) δεν θα ζήσω ε λιγότερα για να προμμοταρω με 23% ΦΠΑ και χαράτσια τον διευρημένο δημόσιο τομέα που δημιούργησες, και τα προνόμια τα δικά σου και των υποτακτικών σου.
Αν είναι να ζήσω με λιγότερα θα το κάνω επειδή το θέλω και με κάποιον στόχο, πχ να αποταμιεύσω κι όχι επειδή για να επιβιώσει το κράτος που φέρατε στην καταστροφή θα πρέπει να δρω εγω ως μαζοχιστής.
http://www.e-diabolica.tk/2012/03/blog-post_6466.html
Είμαι ενας άνθρωπος που ανέκαθεν θεωρούσε οτι η Ελευθερη οικονομια είναι καλύτερη του κρατικού παρεμβατιμού.
Ζώντας σε ενα τέτοιο κράτος αυτή ήταν και η κρατούσα αντίληψη έστω και αν πολλές φορές δεν εφαρμόζονταν όσο έπρεπε.
Κατα βάση είχαμε όλοι συμφωνήσει (εκτός των κομμουνιστών) οτι έχουμε ελεύθερη οικονομία, έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ότι θέλουμε με τα λεφτά μας, δεν μας λέει η κάθε κυβέρνηση το πως θα τα διαχειριστούμε.
Και αυτό είναι και ωραίο.
Δικά σου λεφτά είναι τα δούλεψες end of story.
Και τώρα έρχεται η κυβέρνηση που ευαγγελίζονταν την ανταγωνιστικότητα και σου λεει με εναν σοσιαλιστικό τρόπο.
Θα μάθεις να ζείς με λιγότερα.
Αν και πάντα ζούσα μα λίγα, δεν μπορώ να αντιληφθώ το λιγότερα.
Πως μπορείς να ζησεις με 300 ευρώ ας πούμε αν τα νοικια σου αντε να ειναι 200;
Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς τους Ελλήνες να λες οτι είναι σπάταλοι κλπ, αλλα αυτά που λέγονται θα πρέπε να χουν μια στοιχειώδη λογική.
Αυτό φύσικα θα ίσχυε αν οι κυβερνόντες ήταν άτομα που κυβερνούσαν με λογικά επιχειρήματα κι όχι με ατάκες.
Βλέποντας πίσω απο τι λέξεις το "να ζεις με λιγότερα" μεταφράζεται.
ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα ζήσετε (αν ζήσετε) με λίγότερα επειδή, κάποιοι θεωρούσαν οτι ήταν ποιο μάγκες απο τους υπόλοιπους.
Εργάζονταν στο δημόσιο ενω δεν χρειάζονταν τοσο προσωπικό, παίρναν επιδόματα ακομα και έγκαιρης προσέλευσης στη δουελια, ή επιδόματα μη ύπαρξης άλλου επιδόματος, αργούσαν ως δημόσιοι λειτουργοί να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις (πράγμα λογίκο αμα δεν κινδυνεύει η θέση σου).
Αλλοι πχ ταξιτζήδες φορτηγατζήδες το είχαν κλειστό το επάγγελμα, δηλαδή ηταν ποιο ίσοι απο τους γύρω τους και λεγαν, εγω ειμαι μάγκας, δεν είμαι ικανότερος απο σενα, δεν εχω κανένα παραπάνω προσόν αλλά ο νόμος ορίζει οτι δεν μπορείς να μπείς στο επάγγελμα. Αμα θες σου πουλάω την άδεια για 200000 ευρώ.
Η Ελλάδα των εργατοπατέρων που οργανώνανε απεργίες και περνούσαν απο τις οικοδομές και τα μαγαζιά για να δουν ποιος απεργεί και ποιός όχι, σαν νταβατζήδες ενα πράγμα.
Γιατί έτσι γίνονται η δουλειές στο Ελάντα.
Για πολλά χρόνια το κράτος προσπαθούσε να στέκεται σε δυο βάρκες.
Η μια βάρκα ηταν η σοσιαλιστικού τύπου οικονομία, με το πελατειακό κράτος, την υψηλή φορολογία, τους μεσάζωντες.
και απο την άλλη η Ελλάδα του ιδιωτικού τομέα που προσπαθούσε να επιβιώσει με όρους καπιταλισμού μεσα σε ενα σοσιαλιτικό περιβάλλον.
Στην ουσία η άλλη Ελλάδα αυτή της επιχειρηματικότητα ήταν υπο εναν άτυπο διωγμό.
Τα περιβάλλον πάντα ήταν εχθρικό προς τα καταστήματα και η εφορία αντιμετώπιζε τον επιχειρηματία ως δυνάμη εγκληματία.
Ακόμα και καθαρός να ήταν κάποιος αν τον έβαζε στο μάτι ο εφοριακός,
είχε μια και μόνο επιλογή. να τον λαδώσει.
Αύτη η Ελλάδα λοιπόν που πολεμούσε σθεναρά τον κάθε αξιοπρεπή επιχειρηματία, ελεύθερο επαγγελματία και ιδιωτικό υπαλληλο.
Η δεύτερη Ελλάδα είναι αυτή που με την ιδιωτική πρωτοβουλία αναπτύσονταν,όπου κι όσο μπορούσε, και πάλι με το κράτος εχθρό. Η Ελλάδα του τουρισμού, των εξαγωγών και του πολιτισμού.
Που τα αντίστοιχα υπουργεία βέβαια φημίζονταν ως τα υπουργία της διαφθοράς.
Η όποια ανάπτυξη γνώρισε αυτή η χώρα έγινε απο τον ιδιώτη και με το κράτος απέναντι του.
Και μετά απο ολα αυτά, Ερχεται το κράτος και όσοι καλοφάγανε,να πούν στον τίμιο ιδιώτη,
θα μάθεις να ζεις με λιγότερα.
Εγω ζω γενικά με λίγα γιατι ο τρόπος ζωής μου είναι τέτοιος. αλλά.
Α) δεν θα μου πείς εσύ πως να ζήσω.
Β) δεν θα ζήσω με λιγότερα επειδή, εσύ ήθελες να κάνεις μάγκες τους υποτακτικούς σου.
Γ) δεν θα ζήσω ε λιγότερα για να προμμοταρω με 23% ΦΠΑ και χαράτσια τον διευρημένο δημόσιο τομέα που δημιούργησες, και τα προνόμια τα δικά σου και των υποτακτικών σου.
Αν είναι να ζήσω με λιγότερα θα το κάνω επειδή το θέλω και με κάποιον στόχο, πχ να αποταμιεύσω κι όχι επειδή για να επιβιώσει το κράτος που φέρατε στην καταστροφή θα πρέπει να δρω εγω ως μαζοχιστής.
http://www.e-diabolica.tk/2012/03/blog-post_6466.html
Re: Να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα
Ακριβως εκει ειναι το προβλημα για εμενα,η ελευθερη-ασυδωτη οικονομια,ενα οικονομικο μοντελο αναπτυξης που σου δινει την ψευδαισθηση οτι μπορεις κι εσυ να γινει ο πλουσιος Ριτς και θα μπορεις με τα λεφτα σου να μαμας τους παντες και τα παντα.Οντως αυτο ειναι σωστο,ετσι ακριβως γινεται,η παγιδα ομως ειναι αλλου και εγκειται στο γεγονος οτι πρεπει να υπαρχουν ανθρωποι που θα βρισκονται σε αναγκη για να σε υπηρετησουν,να σε καθαριζουν το σπιτι,να σε μαγειρευουν,να παραγουν προιοντα και υπηρεσιες που εσυ θα θες να απολαμβανεις δινοντας μερος των πολυχρωμων χαρτακίων (χρηματα) και να ζεις ζωη χαρησαμενη γιατι θασαι ο τυχερος αυτου του συστηματος και λεω τυχερος γιατι οπως καταλαβαινεις σε αυτο το συστημα δεν χωρανε πολλοι πλουσιοι Ριτς,οι φτωχοι πρεπει ναναι κατα πολλοι περισσοτεροι ωστε να υπηρετουν με τα φθηνα εργατικα τους χερια εσενα.
Οποτε ειναι ηλιου φαενοτερο οτι η ανεργια και η φτωχια ειναι βασικο εργαλειο της ελιτ που συντηρει αυτο το συστημα.
Υ.Γ
Δεν μιλω για σενα Divine Sinner αλλα στον καθενα που υποστηριζει την ελευθερη οικονομια.
Οποτε ειναι ηλιου φαενοτερο οτι η ανεργια και η φτωχια ειναι βασικο εργαλειο της ελιτ που συντηρει αυτο το συστημα.
Υ.Γ
Δεν μιλω για σενα Divine Sinner αλλα στον καθενα που υποστηριζει την ελευθερη οικονομια.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Εγω θεωρω οτι αυτα που τραβαμε ειναι ακριβως λογω κρατικου παρεμβατισμου, σπαταλης στο δημοσιο τομεα, διευρημενου δημοσιου, δυσκολιες στην εναρξη και λειτουργιας επιχειρησης λογω γραφειοκρατιας, πλουτοφοβιας και συνδικαλισμου που εδιωχνε τις επενδυσεις ακομα και στον τουρισμο που παει καλα ποσο μαλλον σε αλλους τομεις.
Γενικα το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ επιλεξαμε ποτε τυπο οικονομιας.
Δεν ειχαμε ουτε ελευθερη οικονομια ουτε σοσιαλισμο. αλλα ενα αρρωστο υβριδιο.
Που στην ουσια απο την μια ελεγε στην ιδιωτη. ανοιξε επιχειρηση και απο την αλλη ελεγε... θα σε καταστρεψω.
Ενα κρατος σαδομαζοχιστικο.
Γενικα το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ επιλεξαμε ποτε τυπο οικονομιας.
Δεν ειχαμε ουτε ελευθερη οικονομια ουτε σοσιαλισμο. αλλα ενα αρρωστο υβριδιο.
Που στην ουσια απο την μια ελεγε στην ιδιωτη. ανοιξε επιχειρηση και απο την αλλη ελεγε... θα σε καταστρεψω.
Ενα κρατος σαδομαζοχιστικο.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Aυτά οι αφορμές. Κι αυτές οι αφορμές αφάνισαν τον λιγότερο πλούτο.
Τη μερίδα του λέοντος την αφάνισαν τα λαμόγια-κλέφτες-προδότες και τα αφεντικά τους, οι τραπεζικοκαρχαρίες τύπου πακ μαν, που έπαιζαν εκατομμύρια ζωές ανθρώπων σ'έναν υπολογιστή με νοητά νουμεράκια, διότι και δεν τις υπολογιζαν και θέλουν να τις αποδεκατίσουν.
Αυτά που τραβάμε, είναι η λογική κατάληξη της σχεδιάρας εξαθλίωσης, πανπτώχευσης των λαών, ώστε α/ να συσσωρευτεί όλος ο πλούτος στα χέρια μιας ολιγαρχικής ελίτ β/ να αφανιστούμε. Το α/ κοντεύει να ολοκληρωθεί. το β/ υλοποιείται με κάθε θάνατο που προκύπτει είτε από ανέχεια, είτε από αυτοκτονία...
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ,
ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΖΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ (ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ) ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ'ΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!
(μιλώ στο πρώτο πρόσωπο αλλά μιλώ για όλους μας)
Τη μερίδα του λέοντος την αφάνισαν τα λαμόγια-κλέφτες-προδότες και τα αφεντικά τους, οι τραπεζικοκαρχαρίες τύπου πακ μαν, που έπαιζαν εκατομμύρια ζωές ανθρώπων σ'έναν υπολογιστή με νοητά νουμεράκια, διότι και δεν τις υπολογιζαν και θέλουν να τις αποδεκατίσουν.
Αυτά που τραβάμε, είναι η λογική κατάληξη της σχεδιάρας εξαθλίωσης, πανπτώχευσης των λαών, ώστε α/ να συσσωρευτεί όλος ο πλούτος στα χέρια μιας ολιγαρχικής ελίτ β/ να αφανιστούμε. Το α/ κοντεύει να ολοκληρωθεί. το β/ υλοποιείται με κάθε θάνατο που προκύπτει είτε από ανέχεια, είτε από αυτοκτονία...
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ,
ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΖΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ (ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ) ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ'ΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!

(μιλώ στο πρώτο πρόσωπο αλλά μιλώ για όλους μας)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Το οτι ειμαστε στο νουμερο 146 οσων αφορα την ευκολια μικρομεσαιας επιχειρηματικότητας, ποιο πισω δηλαδη και απο χωρες τις αφρικης δεν ειναι
καμια προφαση ειναι ουσιαστικο.
δες αυτο το αρθρο μου και θα καταλάβεις.
http://www.e-diabolica.tk/2012/04/blog-post_16.html (Διαδικασια συστασης ΕΠΕ Ελλαδα VS Αγγλια).
Απο τον ανδρεα παπανδρεου και μετα (ισως και παλιοτερα) εχουμε ενα κράτος που εχθρευεται την
ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Σου λεει ανοιξε επιχειρηση αλλα θα ειμαι εκει για να σε καταστρεψω.
Οχι απλα δεν βοηθαει (που δεν θελω βοηθεια) αλλα στεκεται στην γωνια σαν εχθρος.
Βαζει οσα σαδομαζοχιστικα εμποδια μπορει κανεις να φανταστει με εναν και μονο σκοπο.
να αποτυχεις.
Αυτα δεν ειναι αφορμες. Ειναι τα ΜΕΣΑ που χρησιμοποιησε η νεα ταξη για να μας κανει τριτοκοσμικους.
και αυτα τα μεσα χρησιμοποιει ακόμα.
Και τωρα θα το γυρισε σε ελευθερη οικονομια. Οχι ομως αγγλιας οχι αμερικης οχι ολλανδιας, αλλα βραζιλιας και μπανανιας.
καμια προφαση ειναι ουσιαστικο.
δες αυτο το αρθρο μου και θα καταλάβεις.
http://www.e-diabolica.tk/2012/04/blog-post_16.html (Διαδικασια συστασης ΕΠΕ Ελλαδα VS Αγγλια).
Απο τον ανδρεα παπανδρεου και μετα (ισως και παλιοτερα) εχουμε ενα κράτος που εχθρευεται την
ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Σου λεει ανοιξε επιχειρηση αλλα θα ειμαι εκει για να σε καταστρεψω.
Οχι απλα δεν βοηθαει (που δεν θελω βοηθεια) αλλα στεκεται στην γωνια σαν εχθρος.
Βαζει οσα σαδομαζοχιστικα εμποδια μπορει κανεις να φανταστει με εναν και μονο σκοπο.
να αποτυχεις.
Αυτα δεν ειναι αφορμες. Ειναι τα ΜΕΣΑ που χρησιμοποιησε η νεα ταξη για να μας κανει τριτοκοσμικους.
Και τωρα θα το γυρισε σε ελευθερη οικονομια. Οχι ομως αγγλιας οχι αμερικης οχι ολλανδιας, αλλα βραζιλιας και μπανανιας.
- ArELa
- Founder-Administrator
συμφωνώ. κάπως έτσι τα είπα συνοπτικά, χονδρικά και περιληπτικά στον Αντώνυμό μας εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 30#p172030Divine Sinner έγραψε:Αυτα δεν ειναι αφορμες. Ειναι τα ΜΕΣΑ που χρησιμοποιησε η νεα ταξη για να μας κανει τριτοκοσμικους.
ασύδοτη, άνομη... κι όχι ελεύθερη...Divine Sinner έγραψε:Και τωρα θα το γυρισε σε ελευθερη οικονομια. Οχι ομως αγγλιας οχι αμερικης οχι ολλανδιας, αλλα βραζιλιας και μπανανιας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
H Ελευθερη οικονομια οταν υπαρχει αν Α) υποβαθρο μια Α) περιουσια ενα βιοτικο επιπεδο κλπ, ειναι ευχης εργο.
Οταν ομως συμβαινει μετα απο σοσιαλιστικου τυπου καταστροφη και πτωχευση μπορει να γινει εφιαλτικη.
Οταν ομως συμβαινει μετα απο σοσιαλιστικου τυπου καταστροφη και πτωχευση μπορει να γινει εφιαλτικη.
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ, με μια μικρή διόρθωση:Divine Sinner έγραψε:
Post Posted: Thu Apr 19, 2012 7:41 pm
H Ελευθερη οικονομια οταν υπαρχει αν Α) υποβαθρο μια Α) περιουσια ενα βιοτικο επιπεδο κλπ, ειναι ευχης εργο.
σοσιαλΗΣΤΡΙκου τύπου...

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Μπορειτε να μου πειτε στην Σουηδια του Ουλοφ Παλμε τι δημοκρατια ειχαμε και πως ηταν οι συνθηκες διαβιωσης των πολιτων της;
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.