ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 08 Σεπ 2011, 15:14

δείτε ένα παράδειγμα του τι θα αντιμετωπίσουν κάποιοι από τους εργαζόμενους στο δημόσιο, αφού προηγήθηκε η αύξηση παρακράτησης φόρου κατά 35 ευρώ το μήνα με αναδρομική ισχή από 1-7-2011 και ταυτόχρονα με την έκτακτη εισφορά
στην εφορία (300+140 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) με εισόδημα λίγο πάνω από 20.000 μονόμισθος με στεγαστικό δάνειο από ιδιωτική τράπεζα (ενώ όσοι πήραν από το T. παρακαταθηκών K.Δ αφαιρείται από το εισόδημα και θα πληρώσουν λιγότερη εισφορά;;;;;;;).

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Πυροσβέστης 3-5 έτη υπηρ, Άγαμος
ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
243,58 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
200,11 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
200,11 ευρώ
Αρχιπυροσβέστης 13 έτη υπηρ. Άγαμος
ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
326,42 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
267,89 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
267,89 ευρώ
Ανθυποπυραγός 6 έτη υπηρ. Άγαμος
ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
297.1 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
238,57 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
238,57 ευρώ
Πυραγός 13 έτη υπηρ. Έγγαμος,2 τέκνα
ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
349,66 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
291,13 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
291,13 ευρώ
Αντιπύραρχος 20 έτη υπηρ. Έγγαμος, 2 τέκνα
ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
411,6 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
353,07 ευρώ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
353,07 ευρώ

Δυστυχώς όμως η σφαγή δεν θα ολοκληρωθεί εδώ. Είχαμε στείλει κραυγή αγωνίας εδώ και μήνες ότι πέρα από όσα θα έρχονταν, ότι ο προϋπολογισμός «δεν θα βγαίνε»
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινά), για το οποίο επίσημα πλέον και το Α.Π.Σ., έστω και καθυστερημένα, με σχετικό αίτημα του, αναγνωρίζει ότι λείπουν 1.357.202 ευρώ, γεγονός που καθιστά προβληματική την πληρωμή των νυχτερινών το επόμενο διάστημα.
Χωρίς να φθάνει το παραπάνω, ήρθε και νέο ΦΙΡΜΑΝΙ, η υπ’ αρίθμ. 2/59167/0026 απόφαση του κ. Σαχινίδη σύμφωνα με την οποία ορίζεται πως η πληρωμή των δαπανών που αφορούν στην καταβολή αποδοχών, αποζημιώσεων και αμοιβών, θα διενεργείται από 1-10-2011 αποκλειστικά και μόνο με χρηματικά εντάλματα.
Αυτό σημαίνει σε πρώτη ανάγνωση εάν υπάρχουν χρήματα, νυχτερινά και πενθήμερα, θα πληρώνονται όπως και τα εκτός έδρας- οδοιπορικά, δηλ με χρονοκαθυστέρηση τουλάχιστον δύο μηνών.
Συνάδελφοι
Με τα παραπάνω πρέπει να ετοιμαστούμε τους επόμενους μήνες να ζήσουμε με 680 εως και 830 ευρώ λιγότερα το μήνα.
Και αυτό χωρίς να χουμε δει το «ενιαίο- ειδικό μισθολόγιο» που ετοιμάζουν οι ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Αν σκύψουμε τώρα δεν θα σηκωθούμε ποτέ.

http://eapsgr.blogspot.com/2011/09/blog-post_08.html
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Σεπ 2011, 15:22

Τα ίδια χάλια άκουγα πως έκαναν και στους αστυνομικούς, το πρωί πριν φύγω για δουλειά. (απ'τις ελάχιστες στιγμές που ακούω τηλεόραση)

Δε γινεται να περάσουν όλα αυτά...

Κι όσοι τα βάζουν με τους Δημ. Υπαλλήλους, ας αναλογιστούν την ατάκα του Μπρεχτ που λέει (περίπου) τα εξής: "Ήρθαν για τον διπλανό μου που ήταν Εβραίος. Δεν ήμουν Εβραίος, δε μίλησα. Ήρθαν για τον παραπέρα γείτονα που ήταν κομμουνιστής. Δεν ήμουν κομμουνιστής, δε μίλησα. Ήρθαν για τον άλλον που ήταν ομοφυλόφιλος. Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος δε μίλησα. Όταν ήρθαν για μένα, δεν υπήρχε κανείς να μιλήσει".

Οφείλουμε να συμπάσχουμε κι οχι να χαιρόμαστε για τις δοκιμασίες και τα "χτυπήματα" που δέχεται οποιαδήποτε ομάδα συνανθρώπων μας.

Το πρώτο που πρέπει να γίνει βιωμα και πράξη, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ.
Να μην κοιτάμε τι ιδεολογικό "καπνό φουμάρει" ο άλλος, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτές τις ώρες να ασχολούμαστε με αμπελοφιλοσοφικές πίπες. Και αφου θα'χει γίνει αυτό, να μην τους αφήνουμε να μας διασπάνε, ακόμα κι όταν δυσκολεύουν οι κινητοποιήσεις κάποιων συνανθρώπων, άγρια τη ζωή μας.

Το δεύτερο είναι η μη συμμόρφωση στους ΑΝΟΜΟΥΣ νόμους τους.

Το τρίτο είναι να βγούμε οριστικά από τα κομματοϊδεολογικά μαντριά, κατανοώντας επιτέλους πως ΟΛΑ δημιουργήθηκαν από τα ΙΔΙΑ κέντρα εξουσίας.

Αν αφυπνιστούμε σαν λαός (λαοί) αρκετά ώστε να τα εμπεδώσουμε και να τα κάνουμε πράξη αυτά, η πτώση τους θα είναι θέμα χρόνου.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Πέμ 08 Σεπ 2011, 15:26

ArELa έγραψε:Τα ίδια χάλια άκουγα πως έκαναν και στους αστυνομικούς, το πρωί πριν φύγω για δουλειά. (απ'τις ελάχιστες στιγμές που ακούω τηλεόραση)

Δε γινεται να περάσουν όλα αυτά...

Κι όσοι τα βάζουν με τους Δημ. Υπαλλήλους, ας αναλογιστούν την ατάκα του Μπρεχτ που λέει (περίπου) τα εξής: "Ήρθαν για τον διπλανό μου που ήταν Εβραίος. Δεν ήμουν Εβραίος, δε μίλησα. Ήρθαν για τον παραπέρα γείτονα που ήταν κομμουνιστής. Δεν ήμουν κομμουνιστής, δε μίλησα. Ήρθαν για τον άλλον που ήταν ομοφυλόφιλος. Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος δε μίλησα. Όταν ήρθαν για μένα, δεν υπήρχε κανείς να μιλήσει".

Οφείλουμε να συμπάσχουμε κι οχι να χαιρόμαστε για τις δοκιμασίες και τα "χτυπήματα" που δέχεται οποιαδήποτε ομάδα συνανθρώπων μας.

Το πρώτο που πρέπει να γίνει βιωμα και πράξη, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ.
Να μην κοιτάμε τι ιδεολογικό "καπνό φουμάρει" ο άλλος, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτές τις ώρες να ασχολούμαστε με αμπελοφιλοσοφικές πίπες. Και αφου θα'χει γίνει αυτό, να μην τους αφήνουμε να μας διασπάνε, ακόμα κι όταν δυσκολεύουν οι κινητοποιήσεις κάποιων συνανθρώπων, άγρια τη ζωή μας.

Το δεύτερο είναι η μη συμμόρφωση στους ΑΝΟΜΟΥΣ νόμους τους.

Το τρίτο είναι να βγούμε οριστικά από τα κομματοϊδεολογικά μαντριά, κατανοώντας επιτέλους πως ΟΛΑ δημιουργήθηκαν από τα ΙΔΙΑ κέντρα εξουσίας.

Αν αφυπνιστούμε σαν λαός (λαοί) αρκετά ώστε να τα εμπεδώσουμε και να τα κάνουμε πράξη αυτά, η πτώση τους θα είναι θέμα χρόνου.
Πέστα χρυσόστομη :rose: :rose:
Έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να τα φωνάζω !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Σεπ 2011, 16:10

Τα λέω ασταμάτητα (τουλάχιστον 10 χρόνια) οπότε καλύτερα να μην πω τι μήκους κοτσίδα έχει φτιάξει η δική μου γλώσσα... :loco:

Στην αρχή, (πριν φτιάξω το φόρουμ, που περιπλανιόμουν σε άλλα) τα'λεγα και η αντιμετώπιση ήταν σχεδόν αυτόματη και σχεδόν πάντα ομόφωνη "είσαι αλλόκοτη, φιλενάδα", "δεν πας καλά", "ξεκόλλα από ανέφικτες παλαβωμάρες" και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Στα ΙΔΕΟ, τουλάχιστον 5 χιλιάδες ποστς μου, πρέπει να περιέχουν αυτό το μήνυμα, με διάφορες διατυπώσεις...

Με την πάροδο του χρόνου, άρχισα να βλέπω πως τουλάχιστον δε με θεωρούσαν αλλοπαρμένη κι αγγελοκρουσμένη. :lol: Σήμερα βλέπω όλο και περισσότερες φωνές να αρθρώνουν τις ίδιες σκέψεις και το χαίρομαι.

Προφανώς δεν είναι όλοι έτοιμοι, να το δουν/νιώσουν έτσι. Δεν έχει "ωριμάσει" και δεν έχει ζυμωθεί ακόμα καλά αυτή η "ξένη" νοοτροπία μέσα τους...

Νιώθω όμως, πως κάποια στιγμή (όχι πολύ μακρυά) αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, η "κρίσιμη μάζα" όπως τη λένε, θα το δει έτσι... θα μεταλλαχθεί η σκέψη τους σ'αυτή τη νοοτροπία. Γιατί αυτά που περνάμε τώρα μέσα σε ένα απάνθρωπο σύστημα, μπορεί να έχουν μύρια κακά, αλλά ένα καλό, σίγουρα το έχουν: Βάζουν τον άνθρωπο να ψαχτεί βαθύτερα, και όλη αυτή η διαδικασία, συχνά αφυπνίζει, ξεκλειδώνει μυαλά και απαγκιστρώνει από πολλά που "περιόριζαν" και δεν τα'βλεπε καν σαν φυλακή.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ! :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 08 Σεπ 2011, 20:01

Εγώ, μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων, της Σοφίας Λαμπίκη

Το Σύνδρομο του Πάγκαλου

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».(από τον Τύπο)

Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής.

Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική.

Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν.

Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά.
Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου.

Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση).

Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή.

Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο.

Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι "δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια".

Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι "κοπρίτης".

Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά.

Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα..

Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω)
Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν.

Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα ,ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους.

Αγαπητέ υπουργέ που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι.

Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές.

Θα σας έλεγα : Ντροπή σας , αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε.

Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελους σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η Εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.
Σοφία Λαμπίκη

Πηγή http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44496

...δεν ξέρω ποιά είναι η κ. Λαμπίκη.Οποια κι αν είναι πάντως την ευχαριστώ γιατί μου πρόσφερε λεκτικά όσα η δική μου οργή δεν μπορεί να εκφράσει γιατί βαρέθηκα να απολογούμαι σε ασχέτους για την δημοσιοϋπαλληλική μου ιδιότητα την οποία απέκτησα με τον πιό αδιάβλητο τρόπο: την παλια, καλή επετηρίδα .Ουδέποτε έλαβα κρίσιμες για τη χώρα αποφάσεις, ούτε νομοθέτησα ούτε τοποθετήθηκα σε σημαντικά κέντρα αποφάσεων.Αντιθέτως, όπως περίπου η άγνωστή μου κ. Λαμπίκη, πρωτοδιορίστηκα σε επαρχιακή πόλη, κουβαλώντας ένα παιδάκι 8 ετών και όλη μου την οικοσυσκευή, "ξένη" μεταξύ "ξένων", με πενιχρές αποδοχές , μένοντας χρόνια μακριά από την παλιά μου ζωή και ονειρευόμενη την πολυπόθητη μετάθεση που άργησε πολύ να έρθει..( και τώρα πια για άλλους συναδέλφους δεν θα έρθει ποτέ).Κι έρχεται τώρα ο κ. Λοβέρδος να μου πει οτι έχω ταλαιπωρήσει τον τόπο και οτι γι αυτό δεν θα έχω σε λίγο να πληρώσω το ενοίκιό μου!
Αρελάκι , ( και οι υπόλοιποι, βεβαίως-βεβαίως) τα λες θαυμάσια! :thumb: Οι άνθρωποι με νιονιό στο κεφάλι τους αντιλαμβάνονται οτι η καμπάνα χτυπά γιά όλους και ότι το μυστικό είναι στην ενότητα και τη σύμπνοια και οτι οι βλακώδεις πλέον διαχωρισμοί σε πασόκους και νεοδημοκράτες ,δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, παναθηναϊκούς και ολυμπιακούς , φουρτουνάκηδες και βροντάκηδες και δεν ξέρω και γω τι άλλο, όλες αυτές οι ανοησίες ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!!
( ξέρω...βράχνιασες να τα λες :ups: )
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 08 Σεπ 2011, 20:14

Εχει πλάκα οταν βουλευτές που δεν δουλέψανε ποτέ μιλάνε για κοπρίτες.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 08 Σεπ 2011, 21:04

Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω)
Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν.

Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα ,ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους.
Για να δούμε, για να δούμε.

Φαντάσου! Να βάζαμε τους Υπουργούς να δώσουν εξετάσεις με το ΑΣΕΠ !!!!!! Πιθανόν να μην έκαναν ούτε για κλητήρες.

Για να μην πω πόσοι θα έπιαναν τη βάση σε εξετάσεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Εκεί θα έπιαναν αρνητική βαθμολογία Πατο.

Θα γέλαγε ο κάθε πικραμένος.

Αλλά αυτοί κάθονται στα πούπουλα. Η κριτική και οι αξιολογήσεις είναι μόνο για την πλέμπα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 08 Σεπ 2011, 22:18

Να αξιολογούσε κάποιος και τα διδακτορικά τους σαν έργο όσων διαθέτουν.

Άραγε υπάρχουν πουθενά να τα διαβάσουμε και να τα απολαύσουμε? :lol: :lol: :lol:

Τέλος πάντων.

Πολύ σωστά τα λέτε παιδιά και εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι και ο επόμενος μισθός θα είναι κομμένος κατά 200 Ευρώ και δεν ξέρω τι θα έρθει μπουγιουρντί στην εφορεία.

Μάλλον τους επόμενους μήνες θα έχω αρνητικές αποδοχές και οι φόροι θα είναι περισσότεροι από το μισθό.

Έχω γεμίσει τα τόπικ με ψόφιες κατσίκες του γείτονα και είναι ακριβώς αυτό που λένε κοινωνικός αυτοματισμός.

Είναι το ίδιο με αυτό του Μπρέχτ ".......όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν υπήρχε πια κανείς να μιλήσει"

Το πρόβλημα με τα κόμματα είναι ότι οι μεν μισούν τους δε.
Αν ο καθένας διατηρεί την ιδεολογική του ταυτότητα χωρίς να μισεί τον άλλον με την άλλη διαμετρικά αντίθετη ταυτότητα και να έχουν ενότητα και κοινό στόχο αφού αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα τότε είναι πολύ καλύτερο από το να εγκλωβίζονται στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού.

Μπήκα στο Δημόσιο δια μέσου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης με σκληρές εξετάσεις σε δύο στάδια.
Βλέπω όμως ότι και μέσα στο Δημόσιο λειτουργεί ο κοινωνικός αυτοματισμός από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές κατηγορίες υπαλλήλων.

Μερικοί συνάδερφοι της Σχολής έχουν περίπου τις ίδιες απόψεις με το Λοβέρδο ακριβώς επειδή έχουν τις θέσεις εξασφαλισμένες με προβάδισμα στις προαγωγές.

Είμαι στη μαύρη λίστα όχι για την ιδεολογική μου τοποθέτηση την οποία δεν κρύβω αλλά για το ότι πήγα να υποστηρίζω τους συμβασιούχους συναδέλφους στο δικαστήριο για να κερδίσουν τα ασφαλιστικά μέτρα και να επιστρέψουν στη δουλειά.

Οι συμβασιούχοι όλοι παιδιά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είχαν απέναντι τους πρώην "συντρόφους" τους που τους έβλεπαν απαξιωτικά ως τα παιδιά που μπήκαν με μέσον και έπρεπε να πάρουν πόδι γιατί η Πατρίς κινδυνεύει. Έχει πλάκα που άτομα της ίδιας "ιδεολογικής τοποθέτησης" με τους συμβασιούχους μου επιτέθηκαν που τους στήριζα.

Δεν έχει σημασία πως μπήκε κάποιος.

Καταδικάζω το μηχανισμό του ρουσφετιού και δεν τον καταδέχτηκα ποτέ.
Δεν τον καταδέχτηκα ούτε για να μπω αλλά ούτε και για ανέλιξη στην ιεραρχία.

Καταδικάζω το μηχανισμό και την πρακτική αλλά όχι τα πρόσωπα που τον χρησιμοποίησαν.

Αυτά τα δύο πρέπει να διαχωρίζονται μεταξύ τους και να ξεκαθαρίζονται.

Ας μην τους έβαζαν. Από τη στιγμή που τους έβαλαν και τους έφαγαν 5 χρόνια δημιουργώντας προσδοκίες είναι συνάδελφοί μου και θα τους υποστηρίξω. Με πλήρη γνώση ότι πρόσκεινται σε κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας τα οποία σιχαίνομαι και ποτέ δεν ψήφισα.

Άλλο να είναι κάποιος πολιτικοποιημένος και με σαφή ιδεολογική τοποθέτηση και άλλο ανόητο κομματόσκυλο χατζηαβάτης που αγαπά και μισεί κατά παραγγελία της γραμμής του κόμματος.

Και αυτά τα δύο πρέπει να ξεκαθαρίζονται και να διαχωρίζονται. Πολλά είναι εκείνα που πρέπει να διαχωριστούν και να ξεκαθαρίσουν.
Ίσως είναι η ώρα του επαναπροσδιορισμού κάποιων εννοιών
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Σεπ 2011, 11:07

Καλώς το δεχτήκαμε το κεφαλικό χαράτσι "αλληλεγγύης".
300Ε για το (μεταφραστικό) μπλοκάκι μου (που είναι ανενεργό πάνω από 1 χρόνο), 300Ε για το μαγαζί μου, και 300Ε για το μαγαζί του συζύγου...
Του ήρθε απανωτό εγκεφαλικό.
Και περιμένουμε και το άλλο χαράτσι που θα χώσουν μέσα απ'τη ΔΕΗ...

Εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ να πληρώσω, την τρέλα μου! :swear:

Θα με βάλουν μέσα;
Ε, ας με βάλουν.

Ελπίζω να μου φέρνετε τσιγάρα, τόσοι ιδεογραφίτες εδώ μέσα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τρί 13 Σεπ 2011, 15:34

ArELa εχω σταματησει να τους πληρωνω(γιατι δεν μπορω) μηνες τωρα. Την τελευταια φορα απο την εφορια ειπαν οτι θα μου κανουν κατασχεση, οταν ειδαν βεβαια οτι δεν εχω τιποτα(ουτε σπιτι, ουτε εξοχικο) παρα ενα μονο στρεμμα γης και αυτο εκτος σχεδιου, αρχισαν τις απειλες περι προσωποκρατησης κτλ. Οταν και για αυτο τους ειπα οτι ειναι πια αντισυνταγματικο(τουλαχιστον ετσι γνωριζω) σταματησαν να με ενοχλουν.

Τους το ξεκαθαρισα ΟΥΚ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ

Οσον αφορα το καινουργιο χαρατσι(μεσω ΔΕΗ) περιμενω να δω αν θα το ενσωματωσουν στο λογαριασμο ή θα ερχεται ξεχωριστο χαρτι και αναλογως θα πράξω. Υπάρχει (ακομη τουλαχιστον) και το Παρακαταθηκων και Δανειων. Ίδωμεν

Κάπως ετσι εχουμε καταντησει πια απο τις πολλες εισφορες χαχαχαχα
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Σεπ 2011, 16:53

Εγώ όμως έχω ένα αμελητέο κάτι τις για κατάσχεση.
Αν διανοηθούν να προβούν σε κατασχέσεις τέτοιου τύπου...θα γίνει το έλα να δεις απ'όλο το λαό, όχι μόνο από μένα.

Δε νομίζω όμως ότι θα προλάβουν...
Κάτι μου λέει, πως μας έρχονται άλλα πολύ χειρότερα, που ούτε κι αυτοί δε θα μπορούν να ασχοληθούν με την αφαίμαξή μας. (μάλλον θα την κάνουν σε καταφύγια σαν τα ποντίκια)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 13 Σεπ 2011, 16:57

Ελεος!
Εχουμε ηδη κανει το (μην-το-πω) παξιμαδι και σε λιγο θα το φορολογησουν κι αυτο.
Οχι το παξιμαδι βεβαια ! :swear: :swear: :swear: :swear:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τρί 13 Σεπ 2011, 19:21

ArELa έγραψε:Εγώ όμως έχω ένα αμελητέο κάτι τις για κατάσχεση.
Αν διανοηθούν να προβούν σε κατασχέσεις τέτοιου τύπου...θα γίνει το έλα να δεις απ'όλο το λαό, όχι μόνο από μένα.

Δε νομίζω όμως ότι θα προλάβουν...
Κάτι μου λέει, πως μας έρχονται άλλα πολύ χειρότερα, που ούτε κι αυτοί δε θα μπορούν να ασχοληθούν με την αφαίμαξή μας. (μάλλον θα την κάνουν σε καταφύγια σαν τα ποντίκια)
Το ελπιζω....

Εγω πάντως δεν φοβαμαι πια. Εξαλλου δεν εχω πια κατι αλλο να χασω περαν της αξιοπρεπειας μου. Αν ειναι να πεσω, θα πεσω με το δικο μου τροπο και οχι παρακαλωντας τους.

Μπορει να ακουγονται δραματικα αυτα που λεω, αλλά για μενα ετσι ειναι.
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Σεπ 2011, 20:23

Καθολου δραματικά LD

νιώθω τα ίδια ακριβώς...
Οι γύρω μου βέβαια δε νιώθουν ακριβώς έτσι. :? (ακόμα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τρί 13 Σεπ 2011, 21:01

ArELa έγραψε:Καθολου δραματικά LD

νιώθω τα ίδια ακριβώς...
Οι γύρω μου βέβαια δε νιώθουν ακριβώς έτσι. :? (ακόμα)
Μας λείπει ακομη αυτη η συλλογικη συναισθηση του πως μπορει να ανατραπει η σημερινη κατασταση. Εγω ετσι το βλεπω.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τετ 28 Σεπ 2011, 13:09

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ Εικόνα

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13

Δημοσίευση από wolfman13 » Τετ 28 Σεπ 2011, 13:37

μας έχουν σκίσει σωρηδόν!!
μου ήρθε χαράτσι για το μαγαζί που είχα , που ήταν ζημιογόνα .
μου ήρθε για το αμάξι , επειδή έχω διλιτρο ( τρομάρα μου)
ήρθε της μάνας μου που είναι συνταξιούχος και αν δεν ήταν και αυτή δεν ξέρω που θα ήμουν εγώ.
το χαράτσι της δεη ακόμα το περιμένουμε.
δεν τους πληρώνω εδώ και αρκετούς μήνες αφου το ταμείο είναι μείον.
άντε γιατί 2 μέτρα άντρας πιάνω την πετρά και τη στύβω στα 32 μου και να αισθάνομαι άχρηστος. κοντά είμαι μιας και δεν έχω στον ηλιο μοίρα που λένε να πάρω κάνα μπαζούκας και βουρ με το διλιτρο στη βουλή!
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 28 Σεπ 2011, 14:09

Θα πάρουν αυτό
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Σάβ 08 Οκτ 2011, 22:02

Η ιστορία θα δείξει αν αυτοί οι πίνακες ισχύουν τελικά...

Δείτε τη φορολογική σας επιβάρυνση

Πίνακες με τη συνολική φορολογική επιβάρυνση των διαφόρων εισοδηματικών κατηγοριών, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση δημοσιοποιεί το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του τύπου.

Όπως αναφέρει, η μέση συνολική επιβάρυνση για μία οικογένεια με δυο παιδιά, κλιμακώνεται από το 2,5% για ετήσιο εισόδημα 10.000 ευρώ μέχρι το 40,3% για ετήσιο εισόδημα 150.000 ευρώ.

Στο ενδιάμεσο της κλίμακας, παρατηρείται πως η μέση επιβάρυνση για μία οικογένεια με δύο παιδιά και εισόδημα:

• 20.000 ευρώ είναι 11,1%,

• 30.000 ευρώ είναι 18,4%

• 50.000 ευρώ είναι 26,4%

• 100.000 ευρώ είναι 35%

• 150.000 ευρώ είναι 40,3%

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το μεγάλο πρόβλημα της χώρας και της κοινωνίας και η άγρια αδικία που συντελείται σε βάρος των δηλωμένων εισοδημάτων είναι η απόκρυψη εισοδήματος, η φοροδιαφυγή και οι παραοικονομικές δραστηριότητες που εδώ και πολλές δεκαετίες αλλοιώνουν τα μακροοικονομικά, δημοσιονομικά και αναπτυξιακά δεδομένα της χώρας.

Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι έχει θεσπίσει μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, όπως άρση του τραπεζικού απορρήτου, δημοσίευση ονομάτων των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου, εντατική χρήση των τεκμηρίων και το τέλος επιτηδεύματος.

Δείτε τους πίνακες αναλυτικά:
http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/846 ... epibarynsh
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 02 Νοέμ 2011, 11:23

Υπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012

http://kiovlad.dyfio.com/
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 09 Νοέμ 2012, 21:38

Καλά οι άνθρωποι δε "παίζονται" με τίποτα,

ταυτόχρονα με τη ψήφιση της νέας σφαγής των μισθών μας εκδόθηκε και μια διαταγή για την αναγνώριση 5 "πλασματικών" ετών υπηρεσίας (γιατί σύμφωνα με το σύνταγμα βρίσκόμαστε σε υπηρεσία συνεχώς και σε άτυπη επιφυλακή)
την οποία πρέπει να πληρώσουμε προς 40 ευρώ το μήνα ή 2400 συνολικά.

Θα μπορούσα να συνεχίσω επί του θέματος αλλά είμαι ψυχολογικά κουρασμένος.

ουδέν σχόλιον λοιπόν
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 09 Νοέμ 2012, 23:30

καλά, σοβαρά μιλάς; :freak: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: Πόσα εικονίδια να βάλω; 300 θα σας ζαλίσουν και δεν φτάνουν κιόλας!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Νοέμ 2012, 23:48

τραγικο.

Τι πτωση ζουμε.

Αερα στα κορμια μας και συνεχιζουμε.
Γενναιοι νικητες.

Αγαντα.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”