SAVE GREECE

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 338 φορές

SAVE GREECE

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:08

Τη στήριξή του στη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα εκφράζει το Hollywood με το κίνημα Save Greece.

Ο δημιουργός -εμπνευστής του κινήματος παραμένει άγνωστος, ωστόσο φημολογείται πως πίσω από το όλο εγχείρημα καθώς και το επίσημο διαχειριστικό twitter account της καμπάνιας @save_greece κρύβεται ο γνωστός κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης (για ευνόητους λόγους καθότι Ελληνικής καταγωγής).

Το λογότυπο του κινήματος ?Save Greece? είναι μια υψωμένη γροθιά που σφίγγει χαρτονομίσματα και μια γραβάτα (προφανώς υποδεικνύοντας τους γραβατωμένους υπαίτιους για την σημερινή κατάσταση της χώρας).

Λαμπεροί σταρ δηλώνουν τη συμπαράστασή τους προς τον ελληνικό λαό και φορούν μπλουζάκια με το λογότυπο του κινήματος και έτσι τα μπλουζάκια Save Greece έχουν γίνει η νέα μόδα ανάμεσα στα πιο διάσημα ονόματα της παγκόσμιας showbiz και πολλοί επώνυμοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μοντέλα, έχουν φωτογραφηθεί με το συγκεκριμένο t-shirt σε δημόσιες εμφανίσεις.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές του κινήματος είναι ο Charlie Sheen, η Gisele, η Katie Holmes και ο Tom Cruise, ο Justin Bieber, η Shakira, o Bono, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ο George Clooney και λίστα ανανεώνεται συνεχώς με ηχηρά ονόματα.

Τα συλλεκτικά t-shirts "Save Greece" πωλούνται προς 100 δολάρια και όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας.

Από ΗΜΕΡΗΣΙΑ http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111535300

:crybaby:

Δεν χαίρομαι καθόλου που το Χόλυγουντ μας " υποστηρίζει" μ΄αυτόν τον τρόπο.Σαν την καρέτα-καρέτα και η Ελλάδα καταντήσαμε είδος προς εξαφάνιση για να οργανώνονται τσίρκουλα τέτοιου είδους στην Αμερική..
Εχω πάει πολλά ταξίδια ( δόξα τω Θεω, γιατί απο δω και περα.. :thumbsdown: ).Στην Αμερική , ο τρόπος που μας αντιμετώπιζαν μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Αν και γνωστοι..ανιστόρητοι οι αμερικανοί , έβλεπες αγάπη και θαυμασμό όταν λέγαμε πως είμασταν Έλληνες.Οι πόρτες όλες άνοιγαν , όλοι είχαν έναν καλό λόγο να μας πουν και μεις είμασταν χαρούμενοι και περήφανοι.Δεν ξέρω αν θα μας θαυμάζουν ακόμα, ίσως και ναι.Όμως σίγουρα μας λυπούνται αυτό είναι που δεν θέλω να δω:οίκτο στα μάτια τους!
..ευτυχώς που δεν μου περισσεύουν πια για ταξίδι στο εξωτερικό.. :loco:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: SAVE GREECE

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:16

kat_woman έγραψε:Στην Αμερική , ο τρόπος που μας αντιμετώπιζαν μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Αν και γνωστοι..ανιστόρητοι οι αμερικανοί , έβλεπες αγάπη και θαυμασμό όταν λέγαμε πως είμασταν Έλληνες.Οι πόρτες όλες άνοιγαν , όλοι είχαν έναν καλό λόγο να μας πουν και μεις είμασταν χαρούμενοι και περήφανοι.Δεν ξέρω αν θα μας θαυμάζουν ακόμα, ίσως και ναι.
Οι αμερικανοί ίσως, δεν ξέρω... ΑΝ ακούνε Άλεξ και άλλους εναλλακτικούς.
Οι ευρωπαίοι πάντως, χέσε μέσα.
Ο Αιθερό πήγε πρόσφατα Γαλλία, κι όταν δήλωνε Έλληνας, όλοι "μαγκωνόντουσαν", και τον έβλεπαν σαν τον τεμπέλη ανεπρόκοπο, εξ αιτίας του οποίου, η χώρα τους "στερείται" για να βοηθήσει την Ελλάδα που βουλιάζει. ΑΥΤΗ είναι η προπαγανδάρα, αυτή μάσησαν πολλοί. :banghead:

Απ'όλα τα ηχηρά ονόματα, μόνο τον Τσαρλι Σιν εκτιμώ, γιατί απέδειξε τι μάγκας είναι όταν αποτόλμησε να τα χώσει ευθέως στο σύστημα και την κυβέρνηση Ομπάμα, που κάνει την πάπια για την πτώση των διδύμων και τη νέα έρευνα που υποτίθεται πως θα έκανε. Έκτοτε βέβαια, ο πόλεμος που του κάνουν τα λαμόγια είναι ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:21

Κάποιοι Ευρωπαίοι και παλιά δεν μας πήγαιναν, πόσο μάλλον τώρα..πχ Τσέχοι και Αυστριακοί , άστα να πάνε..( Greeks, problematic people, μου είχε πει ένας Τσέχος :jerk: )

..τώρα που το ξανασκέφτομαι , μακάρι να μπορούσα να ξαναταξιδέψω για να εξηγήσω μερικά πραγματάκια σε όσους ξένους θα είχαν απορίες :wink:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 05 Ιούλ 2011, 19:29

ArELa έγραψε: Ο Αιθερό πήγε πρόσφατα Γαλλία, κι όταν δήλωνε Έλληνας, όλοι "μαγκωνόντουσαν", και τον έβλεπαν σαν τον τεμπέλη ανεπρόκοπο, εξ αιτίας του οποίου, η χώρα τους "στερείται" για να βοηθήσει την Ελλάδα που βουλιάζει. ΑΥΤΗ είναι η προπαγανδάρα, αυτή μάσησαν πολλοί. :banghead:
Γύρισε ο αιθερούλης.?
say something βρε αιθερό. :dunno:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Orion » Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:36

kat_woman έγραψε:Κάποιοι Ευρωπαίοι και παλιά δεν μας πήγαιναν, πόσο μάλλον τώρα..πχ Τσέχοι και Αυστριακοί , άστα να πάνε..( Greeks, problematic people, μου είχε πει ένας Τσέχος :jerk: )

..τώρα που το ξανασκέφτομαι , μακάρι να μπορούσα να ξαναταξιδέψω για να εξηγήσω μερικά πραγματάκια σε όσους ξένους θα είχαν απορίες :wink:

Εγω να σου πω , δεν ξερω τι μπορεις να πετυχεις με καποιους που κια αδιαφοροι ειναι και δεν προκειται να τους μεταπεισεις, τελος παντων μου δινει πασα για μια ιστοριουλα με προταγωνιστες εναν Τσεχο ( ο εργατικος παραγωγικος ) κι εμενα ( ο Ελληνας τεμπελης ) :lol:

Ειμαστε στην παραλια και βλεπω εναν τυπο να προσπαθει με ενα πλαστικο κουταλακι να σκαψει την αμμο για να βαλει ομπρελα ( ο Τσεχος ) τον βλεπω τον τυπο να παιδευεται και να εχει κολλησει να το κανει με αυτο τον τροπο , ομπρελα φυσικα να σταθει δεν μπορουσε , και ξανα μανα, ειχε κολλησει , περα απο τη διασκεδαση που μου προσφερε μεχρι ενα σημειο , τον λυπηθηκα , για μπανιο ηρθε στην τελικη και επιασε μεροκαμματο :loco:
Σηκωνομαι και του λεω " χρειαζεσαι βοηθεια ;" κολλησε λιγο αλλα μεχρι να μου απαντησει ειχα αρπαξει μια πετρα ( εκει μα βλεπει και τα χασε λιγο , δεν καταλαβε τι θα κανω :lol: )
Του λεω κρατα , βαζω κσι την σαγιοναρα μου απο πανω και ριχνω δυο καλες και του καρφωνω την ομπρελα , υποθεση δευτερολεπτων δηλαδη και εχει μεινει ο τυπος μετα με ενα ηλιθιο χαμογελο.
Ελλας -Τσεχια παραγωγικοτητα : 1-0

Μετα τιμης

Ο " προβληματικος "

:loco: :loco:
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 05 Ιούλ 2011, 21:02

kat_woman έγραψε:
Τη στήριξή του στη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα εκφράζει το Hollywood με το κίνημα Save Greece.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές του κινήματος είναι ο Charlie Sheen, η Gisele, η Katie Holmes και ο Tom Cruise, ο Justin Bieber, η Shakira, o Bono, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ο George Clooney και λίστα ανανεώνεται συνεχώς με ηχηρά ονόματα.
Συμφωνώ με την Αr Ela Ε ΟΧΙ να μας υποστηρίζει ο Bieber, :emetos: Οι υπόλοιποι λίγο πολύ είναι μέρος του συστήματος με τις "αγαθοεργίες" τους.
Το κυνήγι δε που δέχεται ο Charlie Sheen μου θυμίζει λίγο αυτό που έγινε με τον Μάϊκλ Τζάκσον

Δηλαδή προτιμώ να βουλιάξω παρά να με σώσουν αυτοί Τόσο πολύ :loco:

Orion έγραψε: Σηκωνομαι και του λεω " χρειαζεσαι βοηθεια ;" κολλησε λιγο αλλα μεχρι να μου απαντησει ειχα αρπαξει μια πετρα ( εκει μα βλεπει και τα χασε λιγο , δεν καταλαβε τι θα κανω :lol: )
Του λεω κρατα , βαζω κσι την σαγιοναρα μου απο πανω και ριχνω δυο καλες και του καρφωνω την ομπρελα , υποθεση δευτερολεπτων δηλαδη και εχει μεινει ο τυπος μετα με ενα ηλιθιο χαμογελο.

:lol: :thumb:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 05 Ιούλ 2011, 22:09

Orion έγραψε:Ειμαστε στην παραλια και βλεπω εναν τυπο να προσπαθει με ενα πλαστικο κουταλακι να σκαψει την αμμο για να βαλει ομπρελα ( ο Τσεχος ) τον βλεπω τον τυπο να παιδευεται και να εχει κολλησει να το κανει με αυτο τον τροπο , ομπρελα φυσικα να σταθει δεν μπορουσε , και ξανα μανα, ειχε κολλησει , περα απο τη διασκεδαση που μου προσφερε μεχρι ενα σημειο , τον λυπηθηκα , για μπανιο ηρθε στην τελικη και επιασε μεροκαμματο :loco:
Σηκωνομαι και του λεω " χρειαζεσαι βοηθεια ;" κολλησε λιγο αλλα μεχρι να μου απαντησει ειχα αρπαξει μια πετρα ( εκει μα βλεπει και τα χασε λιγο , δεν καταλαβε τι θα κανω :lol: )

Μετα τιμης

Ο " προβληματικος "

:loco: :loco:
:ups: καλά του έκανες του Τσέχου..ακόμα θα ψαχνόταν , φαντάζομαι :loco:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 10:01

ION 4ever έγραψε: Γύρισε ο αιθερούλης.?
say something βρε αιθερό. :dunno:
Γυρισε, ναι :xara:
Κι εγώ μόνο μια φορά του μίλησα. Είναι στο "τρέξιμο" αυτές τις μέρες.
Κάποια στιγμή θα επανακάμψει. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
yiotis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από yiotis » Τετ 06 Ιούλ 2011, 15:40

Τα ελληνικα νησια στον χαρτη που εχει η μπλουζα, που ειναι ρε παιδια ; ποιοι μας τα εφαγαν;
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:10

Fake
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 28 Ιούλ 2011, 14:38

έρχεται το χρήμα

Εικόνα
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 28 Ιούλ 2011, 16:13

firefightergr έγραψε:έρχεται το χρήμα

Εικόνα
Έχει πλάκα αυτή η κάρτα... :lol:

Γκρίζος, δίνει 2 σακιά δολλάρια σε 4 χέρια.

2 λευκά (ΗΠΑ & μάλλον Ρουμανία η δεύτερη σημαία), 1 μαύρο (Μ. Βρεττανία), και ένα κίτρινο (που δεν έχει όμως σημαία !)
Τα 2 χέρια είναι αριστερά κα τα 2 δεξιά.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το πράσινο στεφάνι - ημιδακτύλιος , ή ότι άλλο πάνω από τον γκρίζο :dunno:

Μήπως είναι βοήθεια στα λαμόγια από αυτούς που κρύβονται υπογείως ?
:loco: :loco: :loco:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 29 Ιούλ 2011, 21:54

και σε εμάς έφεραν όμως

ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

http://olympia.gr/2011/07/29/%CE%BA%CE% ... %85%CF%83/
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 29 Ιούλ 2011, 23:17

Dread έγραψε: Γκρίζος, δίνει 2 σακιά δολλάρια σε 4 χέρια.

2 λευκά (ΗΠΑ & μάλλον Ρουμανία η δεύτερη σημαία), 1 μαύρο (Μ. Βρεττανία), και ένα κίτρινο (που δεν έχει όμως σημαία !)
Τα 2 χέρια είναι αριστερά κα τα 2 δεξιά.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το πράσινο στεφάνι - ημιδακτύλιος , ή ότι άλλο πάνω από τον γκρίζο :dunno:

Μήπως είναι βοήθεια στα λαμόγια από αυτούς που κρύβονται υπογείως ?
:loco: :loco: :loco:
To χερι στην δεξια ακρη φοραει μανικι που μοιαζει σαν απο κελεμπία ή τυπου αναλογου;
Το στεφανι πισω απο τον εξωγηινο μου φερνει στο μυαλο τον πλανητη του και καλα ή και τον ηλιο μας αλλα πρασινισμενο αντι για το γνωστο μας χρωμα.
Ο-μαη-γκοντ, τι ειπα τωρα; πρασινος ηλιος; εξωγηινοι; τραπεζες; :banghead:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”