Gerald Celente- Το μεγάλο ξεπούλημα
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Gerald Celente- Το μεγάλο ξεπούλημα
Αυτό ανέβηκε στο πολιτικο-οικονομικο-αντινεοταξίτικο κανάλι μου
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Re: Gerald Celente- Το μεγάλο ξεπούλημα
Θα καταντήσω κουραστική και επαναλαμβανόμενη αλλά δεν μπορώ να μην πώ πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνεις ARELA μου.
Αλλιώς είναι να το υποψιάζεσαι και αλλιώς να τρώς το χαστούκι μαθαίνοντας το τί πραγματικά γίνεται μπροστά στα μάτια μας .
Αφού με την συνεργασία των τσιρακιών τους καταλήστεψαν τις αποταμιεύσεις μας (αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο όχι μόνο στην Ελλάδα ) και μας έβαλαν σε ένα καταναλωτικό μαραθώνιο σύν του ότι φρόντησαν να εξοντώσουν μεθοδικότατα την παραγωγική τάξη (αγροτική, βιοτεχνική κλπ ) ήλθαν μετά να μας δανείσουν για να επιβιώσουμε. Φυσικά ο δανεισμός έγινε με τέτοια επιτόκια που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να σηκώσεις κεφάλι. Και για να ξεπληρώσουμε οι καλοί ξεπουλημένοι πολιτικοί μας λένε ότι η μόνη λύση είναι να ξαναδανειστούμε..
Και μας έχουν βάλει στο μαγκανοπήγαδο με μοναδικό σκοπό να μην σηκώσουμε κεφάλι στον αιώνα τον άπαντα γιατί ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. KAI ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΤΟΥ ΖΩΝΑΡΙΟΥ..
Πώς το λέει η λαϊκή παροιμία......δεν θυμάμαι καλά. Δεν χρωστούσε τίποτα και τώρα χρωστάει και το βόδι ;
Αλλιώς είναι να το υποψιάζεσαι και αλλιώς να τρώς το χαστούκι μαθαίνοντας το τί πραγματικά γίνεται μπροστά στα μάτια μας .
Αφού με την συνεργασία των τσιρακιών τους καταλήστεψαν τις αποταμιεύσεις μας (αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο όχι μόνο στην Ελλάδα ) και μας έβαλαν σε ένα καταναλωτικό μαραθώνιο σύν του ότι φρόντησαν να εξοντώσουν μεθοδικότατα την παραγωγική τάξη (αγροτική, βιοτεχνική κλπ ) ήλθαν μετά να μας δανείσουν για να επιβιώσουμε. Φυσικά ο δανεισμός έγινε με τέτοια επιτόκια που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να σηκώσεις κεφάλι. Και για να ξεπληρώσουμε οι καλοί ξεπουλημένοι πολιτικοί μας λένε ότι η μόνη λύση είναι να ξαναδανειστούμε..
Και μας έχουν βάλει στο μαγκανοπήγαδο με μοναδικό σκοπό να μην σηκώσουμε κεφάλι στον αιώνα τον άπαντα γιατί ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. KAI ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΤΟΥ ΖΩΝΑΡΙΟΥ..
Πώς το λέει η λαϊκή παροιμία......δεν θυμάμαι καλά. Δεν χρωστούσε τίποτα και τώρα χρωστάει και το βόδι ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Gerald Celente- Το μεγάλο ξεπούλημα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble