ΠΕΙΡ, ΑΤΕ, ΤΤ και ΜΜΕ

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

ΠΕΙΡ, ΑΤΕ, ΤΤ και ΜΜΕ

Δημοσίευση από Exciter » Παρ 16 Ιούλ 2010, 09:45

Γράφω με αφορμή αυτό
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:για να δουμε τι θα γινει και με την αγροτικη τραπεζα τωρα....
Έβλεπα σε επανάληψη τα παπαγαλάκια του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Μεκάλο κανάλι (με υπογλώσσσιο, φυσικά)... τραβούσα ό,τι μπορούσα να τραβήξω μ'αυτά που άκουγα.

Θα επεκταθώ εν καιρώ, αφού ηρεμήσω λίγο, κατά προτίμηση απαντώντας σε ερωτήσεις... για ορντέβρ ρίχνω μόνο το παρακάτω, αφού προηγουμένως θυμίσω ότι το ποσό που έχει πάρει η Πειραιώς από το πακέττο στήριξης μετριέται σε δις ευρώ:
“Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει δανείσει στην Τράπεζα Πειραιώς μέχρι τέλος Ιουλίου 350 εκατ. ευρώ, επειδή δεν έχει ρευστότητα. Με τα δικά μας χρήματα θα κάνει την εξαγορά των μετοχών;” Αναρωτήθηκε ο πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων στο ΤΤ.
Το ακούσατε πουθενά σε δελτίο ειδήσεων; Στο Μεκάλο κανάλι πάντως που παρακολούθησα δεν ανέφεραν κάτι.

Βέβαια, ειδικά το Μεκάλο κανάλι έχει αυτονόητα συμφέροντα να υποστηρίζει την κυβερνητική προπαγάνδα... μια γρήγορη ματιά στους μετόχους του και τι μπίζνες έχουν με το δημόσιο αρκεί.

Αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος, και μιλάω για δημόσια διαθέσιμη πληροφορία (ο Θουκυδίδης είναι πάντα επίκαιρος, γι'αυτό είναι και στην υπογραφή μου), είναι τι σχέση έχει το Μεκάλο κανάλι (ΤΗΛΕΤ στο ΧΑΑ) και με την ίδια την ΠΕΙΡ... στα μετοχολόγια δεν φαίνεται κάτι γιατί η ΠΕΙΡ δεν έχει μέτοχο με πάνω από 2%, αλλά έχουν 2 αδέλφια στα ΔΣ τους (τον μακαρίτη πατέρα τους τον λένε Βαρδή). Ούτε αυτό, φυσικά, αναφέρθηκε.

Για τον Σάλλα μπορεί να γραφτεί και βιβλίο... σε ποιο κόμμα είναι μέλος από πολύ πολύ παλιά, τι ρόλο είχε το 99 στο ΧΑΑ, πόσο καλά πάει η τράπεζα που τόσα χρόνια διοικεί, κλπ κλπ... τίποτε από αυτά δεν ακούστηκε επίσης.

Εστιάζω στο πως παρουσιάστηκε η είδηση ειδικά από το Μεκάλο κανάλι (που έλεγε το "εντυπωσιακό" ποσό της πρότασης και ξεχνούσε ότι η προσφορά είναι κάτω και από την προχθεσινή χρηματιστηριακή τιμή) και κυρίως στο τι "ξέχασαν" να πουν γιατί είναι ένα ακόμα δείγμα της προπαγάνδας που υφίσταται ο Ελληνικός λαός, μόνο που αυτή τη φορά ξεμπροστιάζονται ευκολότατα γιατί η διαπλοκή (ΠΕΙΡ-ΤΗΛΕΤ) είναι δεδομένη... δε χρειάζεται να μιλήσουμε για πιθανές σχέσεις, οφέλη κλπ.... εδώ είναι υπαρκτές, αυταπόδεικτες και το ότι δεν αναφέρονται σε άλλα κράτη είναι κολάσιμο.

Αυτά προς το παρόν, λίγο άτακτα γραμμένα... δεν έχω ηρεμήσει ακόμα.

Καλημέρες

exiled

Υ.Γ.: Ξέρω ότι είναι βίτσιο να βλέπω τα παπαγαλάκια πρωϊνιάτικα.

Υ.Γ.2: Θεωρώ σύμπτωση ότι η είδηση για ΠΕΙΡ-ΑΤΕ-ΤΤ, κατά το Μεκάλο κανάλι η πρώτη θετική εδώ και ενάμιση χρόνο, κυριάρχησε χθες, ενώ το Πίρι Ρέις κόβει βόλτες σε περιοχές που κανονικά κράτη (σε αντιδιαστολή με ψοφοδεή προτεκτοράτα) θα το είχαν βυθίσει.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Re: ΠΕΙΡ, ΑΤΕ, ΤΤ και ΜΜΕ

Δημοσίευση από totispap » Παρ 16 Ιούλ 2010, 12:09

Περιμένω μια αναλυσάρα απο σένα πάνω στο θέμα,(έχει και ντουγάνια στα οικονομικά σαν και του λόγου μου..).. :P
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Ιούλ 2010, 14:03

Πάντως όταν νευριάζεις (είτε με υπογλώσσια είτε άνευ) είσαι σκέτη απόλαυση! :lol:

Δεν είναι βίτσιο να βλέπεις τα παπαγαλάκια. Είναι εκτενής παρατήρηση του πώς μας πασάρουν αυτά που μας πασάρουν και τα καταπίνουμε σαν τα κατσίκια. Η εξάσκηση τελειοποιεί. Οσο περισσότερο παρατηρείς, τόσο καλύτερα -εκτενέστερα κατανοείς τον τρόπο που λειτουργούν. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Παρ 16 Ιούλ 2010, 15:10

@Τοτης, Αρέλα :blush:

Μου είναι δύσκολο να γράψω ανάλυση, κυρίως γιατί ορισμένα πράμματα εμένα μου φαίνονται απολύτως αυτονόητα. Ρώτατε λοιπόν καλύτερα τι θέτε να εξηγηθεί περαιτέρω.

Πριν όμως αρχίσετε να ρωτάτε, συνιστώ να πατε στο φόρουμ της Ναυτεμπορικής εδώ http://www.naftemporiki.gr/community/de ... mid=000096 και να δειτε την κουβέντα που έγινε χθες και ό,τι συνεχίζει να γράφεται και σήμερα (δεν είναι και πάρα πολλά). Το φόρουμ είναι σε παλιό (για να μην πω αρχαίο) φορμάτ, αλλά είναι πολύ βολικό για γρήγορο σχολιασμό, σχεδόν σαν καφενείο. Και κανένας απ’όσους γράφουν εκεί δεν είναι χθεσινός, όχι μόνο χρηματιστηριακά.

Να βάλω μόνο τρία ποσταρίσματα, για δείγμα:
DARKI έγραψε:O Σαλλας απ την εποχη της Μακεδονιας-Θρακης και της Χιου,το λαγο εκανε.Απλα κανει την αρχη.Θα εχουμε εξελιξεις.Ολο το Ελληνικο τραπεζικο συστημα,με τετοιες αποτιμησεις-δικαιες η αδικες δεν εχει σημασια-ειναι εν δυναμει στα παζαρια.
sth έγραψε:Χριμακ, δώσε μου ένα εκατομμύριο Ευρώ. Θα στα δώσω πίσω κάποτε, μην ανησυχείς
αφού θα τα έχω βγάλει απ τις επιχειρήσεις σου.
Σε συμφέρει, πληρώνω 500.000 να τις αγοράσω. Με τέτοια κρίση που θα βρεις καλύτερη προσφορά?
xrimak έγραψε:sfe να σου δωσω
καλυψη εαν θες για το μυριο.
Υστερα να πας στον χομο (ΣΣ: εννοεί τον χρήστη Homobananius) να το παρεις.
Ειναι καλυμενο απο μενα το χρεος να του πεις.
Εαν σου δωσει τα χρηματα να κοιταξουμε να του αγορασουμε εκεινο το οικοπεδο που εχει.
Προτίμησα τα πιο «χαβαλεδιάρικα», αλλά είναι ταμάμ για να πιάσει κάποιος το νόημα, συμπληρωματικά με ό,τι έγραψα ήδη εδώ.

Να πω επίσης ότι όντας όξω, είδα μόνο το δελτίο του Mega σε κονσέρβα, αν και βασικά δεν χρειαζόταν... η κρυστάλινη σφαίρα είχε προβλέψει και τι θα πουν τα παπαγαλάκια, και τι δεν θα πουν, είχα όμως την κρυφή ελπίδα ότι δεν θα είναι τόσο ξετσίπωτα. Δυστυχώς είναι πλέον αφόρητα βαρετά καθότι προβλέψιμα... χρόνια τα παρακολουθώ και όλο και περισσότερο τα σιχαίνομαι.

Να τα χαιρόμαστε.

Exiled

Υ.Γ.: Μ’αυτά και μ’αυτά δεν έχω δει τα βίντεο με τον Schneider ακόμα... προτίμησα την επικαιρότητα.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 19 Ιούλ 2010, 08:42

http://www.sysp.gr/

η επισημη θεση συνδικαλιστων ΑΤΕ ως μια οπτικη γωνια

κατσετε να συντονιστω κι εγω λιγο γιατι με φαγαν οι μωραιτικες διαδρομες το πουσουκου....
α ρε πατριδααααααα [ομορφη και παραξενη πατριδαααααα...] :wink:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 19 Ιούλ 2010, 15:07

Παραθέτω το ανάρτημα από το http://anti-ntp.blogspot.com/2010/07/bl ... _2779.html
Βίντεο Βόμβα: Συγχώνευση Α.Τ.Ε. Τ.Τ. Πειραιώς / Αλήθειες..--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 8:06 μ.μ.
Δείτε τι σας λένε και τι σας κρύβουν.. όλοι οι παπαγάλοι δημοσιογράφοι....

Αν πιστεύετε ότι κόψαμε και ράψαμε ότι λέγονται δείτε στους 3 παρακάτω συνδέσμους όλο το μέρος των ειδήσεων του Mega στις 16/7/2010 που πήραμε τα κομμάτια που είδατε:
Mέρος 1ο
http://www.youtube.com/watch?v=Vzj080qyWjo
Mέρος 2ο
http://www.youtube.com/watch?v=hiCIqJyzy6Y
Μέρος 3ο
http://www.youtube.com/watch?v=nrf-eWuwXaA

Γιατί επιλέξαμε το Mega:
1. Δεν μπορούμε να τα παρακολουθούμε όλα.
2. Το Mega έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.
3. Που είναι η δημοσιογραφική δεοντολογία, όταν δεν αναφέρουν καν τις σχέσεις του με τον ενδιαφερόμενο; (τις σχέσεις του καναλιού με την Πειραιώς.)
4. Στο Mega η διαπλοκή συμφερόντων είναι εντονότερη

Απαντήσεις στο βιντεο

Ερώτηση Νο3:
http://greekunions.wordpress.com/2010/07/16/

Eρώτηση Νο 4:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 31/08/2003

Eρώτηση Νο 5:
http://olympia.gr/2010/07/16/24474/

Eρώτηση Νο 6:
http://www.megatv.com/article.asp?catid=14704

Eρώτηση Νο 7:
http://www.ase.gr/content/gr/Companies/ ... sp?Cid=242 και
http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id ... =96&lang=1

και δεν πιστεύω να χρειάζεται κανείς link για το 1 ,το 2 και το 8

Η γελοιογραφία είναι του Πετρουλάκη από την Καθημερινή.
Αν και το βίντεο δεν θίγει τα πιο τεχνικά σημεία της υπόθεσης, νομίζω ότι τουλάχιστον κάποιους δημοσιογράφους που το παίζουν σοβαροί τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Από μία οπτική, ήταν ευγενικός ο δημιουργός του βίντεο... κανονικά, έπρεπε να είχε και παπαγάλους να πετάνε, την ώρα που μιλούσαν κάποιοι από δαύτους.

Να σας ενημερώσω, πάντως, ότι βλέπω έντονη οργή από κόσμο που νογάει οικονομικά γι'αυτό το θέμα... για κάποιους μάλιστα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, το στοιχείο που πείθει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να βάλουν όποιοι μπορούν, ό,τι μπορούν όσο πιο φτηνά γίνεται στο χέρι.

Και όλα αυτά, με τους τούρκους να κάνουν έρευνες εκεί που τόσα χρόνια μας λένε ότι δεν υπάρχει τίποτε.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 28 Ιούλ 2010, 19:20

συνεχαω να παρακολουθω επι τροχαδην τη συσπ της ΑΤΕ που ενημερωνεται και εχει ενδιαφεροντα σημεια περι ενδεχομενης προτασης απο τουρκια μερια, περι αλκοολισμου με την εργασια, περι φον φουφουτων ΔΝΤ...και άλλα με την "εθνοσωτηριο" προταση σαλλας [παμε για κανα ποδοσφαιρο σαλλας-φουτσαλ? :loco: ]

http://www.sysp.gr/ ----> τι νέα?

ΥΓ ασχετον περι αλκοολισμου με την εργασια και "τεμπελιας" εχω ως γενικοτερη βιβλιογραφια το καλημερα τεμπελια της καρολιν μεγιερ, το δικαιωμα στην τεμπελια του λαφαργκ....και κατι που μου διαφευγει απο εξοριστον περι idleness ,πλιζ δοκε μου κανα λινκ αν υπαρχει...κατι ειχαμε πει στο καφε εν γαλατσιω... :wink:
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Τετ 28 Ιούλ 2010, 20:34

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:και κατι που μου διαφευγει απο εξοριστον περι idleness ,πλιζ δοκε μου κανα λινκ αν υπαρχει...κατι ειχαμε πει στο καφε εν γαλατσιω... :wink:
By Bertrand Russell, In Praise of Idleness, 1932
http://www.zpub.com/notes/idle.html
Είναι ενδιαφέρουσες η απόψεις του τόσο για το θέμα, όσο και οι υποκείμενες περί θρησκειών (άθεος εκείνος), εξουσίας κλπ.

Δόκε και εσύ τα λινκ για τα δικά σου, και, αν δε βαριέσαι, κάνε και μία συγκριτική ανάλυση :)

Εμένα, πάντως, αυτό που περισσότερο με απασχολεί στο θέμα ΑΤΕ και ΤΤ είναι ότι πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση που οι προεκλογικές εξαγγελίες (δημόσιος πυλώνας στο τραπεζικό σύστημα κλπ) ξεχνιούνται και κανένας δεν τις υπενθυμίζει (ΜΜ"Ε" γαρ).

Να σημειώσω επίσης ότι έχω εκφράσει εδώ και πολύ καιρό την αντίρρησή μου στο ΤΤ να είναι εισηγμένο και να λειτρουργεί όπως οι υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του (το ΤΤ για όσους δεν το ξέρουν ήταν μέχρι τη μετατροπή του σε ΑΕ και την εισαγωγή του στο ΧΑΑ sui generis χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, όπως είναι ακόμα το Παρακαταθηκών και Δανείων).

Τι κάθομαι και θυμάμαι τώρα!

Και για να κλείσω και λίγο πιο εύθυμα, το είδα σε ένα σχόλιο αναγνώστη στο capital.gr
Η νέα τράπεζα θα μείνει στα δικά μας χέρια.

Σας αποκαλύπτω και το νέο της όνομα: "ΠΕΙΡΑΤΤΕΣ bank"ΠΕΙΡ (από το ΠΕΙΡ - αιως)
ΑΤΤΕ (από την ΑΤΕ και το ΤΤ)
Σ (από το Σάλλα)!!!
Τυχαίο; Δε νομίζω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Exciter την Τετ 28 Ιούλ 2010, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσέθεσα την παράθεση, που την ξέχασα αρχικά.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 29 Ιούλ 2010, 00:17

χεχε κορυφαιο το ακρωνυμιον
μερσι για λινκ
απλα τρεχω τωρα ωσαν θουβου ινα λαβωι αδεια σε λιγες μερες συν Θεω
και εχω περιορισμενον χρονον

:thumb:
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 23 Φεβ 2012, 14:23

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:χεχε κορυφαιο το ακρωνυμιον
μερσι για λινκ
απλα τρεχω τωρα ωσαν θουβου ινα λαβωι αδεια σε λιγες μερες συν Θεω
και εχω περιορισμενον χρονον

:thumb:
Ψάχνοντας για κάτι άλλο, διεπίστωσα ότι η (έμμεση) υπόσχεση για τα λινκ δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί Πελταστά.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 23 Φεβ 2012, 21:27

Πωλ Λαφάργκ, Το δικαίωμα στην τεμπελιά, εκδόσεις Νησίδες, Θεσσαλονίκη, 2001. Πρόλογος, τέσσερα κεφάλαια, επίμετρο, σημειώσεις, σ.σ. 59, μετάφραση Βασίλης Τομανάς. Χρονολογία πρώτης έκδοσης του γαλλικού πρωτοτύπου το 1880, εκατόν τριάντα χρόνια πριν από σήμερα - σημείωση μετά σημασίας.

Χιούμορ και αλύπητος σαρκασμός, «εύθυμη λογική» εις βάρος όλων (παπάδων, οικονομολόγων, ηθικολόγων, κ.λπ.) μηδέ της εργατικής τάξης εξαιρουμένης, για «το διεστραμμένο πάθος για τη δουλειά», το θανατηφόρο πάθος για δουλειά, την τρέλα για δουλειά -που φτάνει έως την εξάντληση των ζωτικών δυνάμεων του ανθρώπου- καθώς και για τη συμβολή του προλεταριάτου στην απεριόριστη ανάπτυξη της καταναλωτικής ικανότητας. Ανοιχτές πιθανότητες, πιθανότατα ουτοπικές, αλλά αξίζει να το/τις διαβάσετε.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=143036

---------------------------------------------------------------
καλημερα τεμπελια
Ένα ανάλαφρο ανάγνωσμα ή ένα εγχειρίδιο μάνατζμεντ; Τίποτε απ’ τα δύο. Tο βιβλίο Kαλημέρα, Tεμπελιά βρίσκεται εδώ για να πει επιτέλους την αλήθεια. Kαι να ποια είναι αυτή η αλήθεια: τη μεγάλη επιχείρηση δεν την πιστεύει πλέον κανείς. H πίστη εγκατέλειψε εμάς, τους άλλοτε μάχιμους ιππότες του Tάγματος της Eταιρείας. Για την ώρα, τα μεσαία στελέχη –μικρά γρανάζια σε μια μηχανή που αρθρώνει ασυναρτησίες– περιμένουν ένα μόνο πράγμα: το μισθό στο τέλος του μήνα.............

http://www.livanis.gr/%CE%9C%CE%B1%CF%8 ... 51806.aspx

---------------------------------------
θα μου πειτε παρεξηγησιμοι τιτλοι...α πα πα σα δε ντρεπομαστε :embar: τεμπελια...
νομιζω ομως οτι δεν ειναι ακριβως αυτο που ακουεται με την πρωτη "ματιά"...
ειναι καπως εξ αντανακλασεως η "τεμπελια" κοντρα στην δηθεν εργασιομανια
των υπερστελεχων στα ατελειωτα μητινγκ του μηδενοτιποτα...
ειχα πει θα απαντησω αμεσα και περασαν 5,5 χρονια φιλε εξορί ..και ηταν δεσμευση
και ουχι υποσχεση (πχοιοτητας)....ελπιζω το τριημερο να κανω μια γερη επαναληψη
στο θεμα...να γινουν συσχετισμοι ...αναλυση ευαισθησιας...και ισως αν προκυψουν
και αλλες [και αλλων] οπτικες γωνιες και βιβλιογραφια να το κανουμε ξεχωρο ττοπικ...
και να το αφιερωσουμε στην κνημη του φεντεραλιστη υπερπαραγωγικου φιλελληνα
σοσιαληστη χοντρου κοπριτοφαγου πολιτικου :wink:
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ