H δική μου φαντασία τ' αναμασάει; Οχι του Καζάκη;Eγώ δε μίλησα ποτέ για "πράκτορες ιμπεριαλισμού" και άλλα χαριτωμένα που η δική σου καλπάζουσα φαντασία αναμασάει.
Αυτό εγώ το έγραψα ή, ο φαντασιόπληκτος οικονομόλογος;
Και αυτό εγώ το έγραψα;Γι’ αυτό και μπήκαν στον αγώνα και οι εφεδρείες του «βαθέως κράτους» στην αριστερά. Έτσι κάθε τρεις και λίγο έχουμε επιθέσεις ότι είμαστε εθνικιστές, ακόμη και «εθνικοσοσιαλιστές» και μάλιστα από εκείνους που εκ πεποιθήσεως και εξ ιδεολογίας είναι πράκτορες του ιμπεριαλισμού και της Ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας. Τελευταίο κρούσμα υπήρξε στο ιστολόγιο με την επωνυμία «Βαθύ Κόκκινο»
Μας είναι γνωστό από καιρό το γεγονός ότι ορισμένοι που κυκλοφορούν στην αριστερά νιώθουν εξαιρετικά βολικά με το να διακινούν «πληροφορίες» που κατασκευάζονται από το «βαθύ κράτος». Επ’ αμοιβή, ή όχι, μας είναι αδιάφορο. Το γεγονός όμως ότι σχήματα, κόμματα, οργανώσεις και ιστοσελίδες της λεγόμενης αριστεράς ανέχονται αυτές τις διακριτές συγγένειες με την φαιά προπαγάνδα του «βαθέως κράτους», απλά αποδεικνύει τι στ’ αλήθεια κρύβεται πίσω από την δήθεν επαναστατική και ταξική ρητορεία ορισμένων.
Ε, ναι ρε Βασιλική κανείς δεν έχει προτείνει τίποτα. Μόνο ο μπουρδολόγος οικονομολόγος. Και μου ζητάς να σου παρουσιάσω όλων τα προγράμματα, τις θέσεις τους, τις προτάσεις τους, λες και έχω καμιά υποχρέωση να σας ενημερώνω. Ψάξε βρες τα αν σε ενδιαφέρουν.Τι έχουν ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ αυτοι που δεν το άκουσα ποτέ;
Πρόσεξε, μιλάω για ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, όχι για αφορισμούς, αντιδραστικές απορρίψεις και κόντρες χάριν κόντρας.
Τέλος πάντων...μια ρημαδιασμένη απάντηση σε αυτά που έγραψα...
...εχει κανείς να μου δώσει; ΑΠΑΝΤΗΣΗ λέω...όχι τα ...«είσαι οπαδός της ευρωζώνης» και τα άλλα γραφικά.Ναι ρε γμτ και τα λέει τόσο ωραία. Ειδικά εκεί που αναφέρει ότι για να έχει νόημα η αλλαγή του νομίσματος πρέπει να εκτιναχθεί η ελληνική οικονομία με επενδύσεις κτλ κτλ. Από τη μια υποστηρίζει «κλειστά σύνορα» για το κεφάλαιο εννοώντας δασμούς, από την άλλη θέλει και επενδύσεις. Και ποιος βρε Καζάκη θα κάνει επενδύσεις όταν δίπλα στη Βουλγαρία θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του με μικρότερο κόστος; Ή το άλλο που λέει για την ελληνική ναυτιλία. Ναι πρώτοι πρώτοι θα βάλουν οι εφοπλιστές ελληνική σημαία και θα παρατήσουν τη λιβεριανή ή, των νησιών Βανουάτου που δεν έχουν φορολογία. Επίσης πρώτοι - πρώτοι θα φτιάχνουν τα καράβια τους στο Σκαραμαγκά για να πληρώνουν μεροκάματα 100 ευρώ και θα παρατήσουν τα ναυπηγεία της Κίνας που δίνουν μηνιάτικα 30 ευρώ.