O οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: O οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης

Δημοσίευση από Clash » Τρί 06 Δεκ 2011, 14:17

Πιο συγκεκριμένος δεν θα μπορούσα να γίνω, άλλο αν εσύ Αρέλα αδυνατείς να το αντιληφθείς. Λέτε για το στρατό, που μια είσαι και πατριώτισσα τον έχεις πολύ ψηλά. Για πες μου αυτόν τον στρατό με τι θα τον εξοπλίσεις, αν γινότανε ποτέ να εφαρμοστούν οι μπαρούφες του Καζάκη; Με τα G3 που στη τρίτη γεμιστήρα λιώνουν οι κάννες; Με αεροπλάνα, πλοία, ραντάρ, πυραύλους τι γίνεται; Η Αλβανία είχε τουλάχιστον τη Κίνα που την εξόπλιζε. Εδώ τι θα έχουμε; Το ΝΑΤΟ; Μα αφού το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός της νέας τάξης και εσύ σύμφωνα με τον Καζάκη θα είσαι αντι-νεατάξη, γιατί να σε εξοπλίσει; Θα περιμένεις να φτιάξουμε δικά μας; Πότε θα είμαστε σε θέση να παράγουμε τέτοια; Σε 20-30 χρόνια; Και μέχρι τότε τι γίνεται; Οπότε το αφήνουμε αυτό το σενάριο και κάνουμε κανονικά και με το νόμο εισαγωγές και βέβαια ούτε φεύγουμε από το ΝΑΤΟ. Πάμε παρακάτω...αν σου χαλάσει το ψυγείο, που θα βρεις ανταλλακτικά; Εδώ δεν θα κάνουμε εισαγωγές σε τρόφιμα σύμφωνα με τον φαντασιόπληκτο οικονομολόγο, ανταλλακτικά ψυγείων θα φέρνουμε; Τι θα κάνεις τότε Αρέλα; Θα γυρίσεις στην εποχή της γιαγιάς σου με τον πάγο. Δεν μπορώ να πω είναι και αυτό μια λύση για να χτυπηθεί η ανεργία, θα έχουμε παγοπώληδες, γανωτήδες, καρεκλάδες, ντενεκετζήδες.... :lol: :lol: :lol:
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 06 Δεκ 2011, 14:19

Τότη η Ισλανδια ειπε οχι στα λαμόγια, αλλα δεν σταμάτησε να εχει ελεύθερη οικονομία ούτε έγινε κομμουνιστικη.
μην συγκρινουμε ανομοιες στρατηγηκες.

Ο καζάκης απλα προτεινει κατι ανεφάρμοστο με πολλές τρύπες, και στην ουσια οσοι τον υποστηριζουν,
είναι ο ορισμος του "ο πνιγμενος απο τα μαλιά του πιάνεται".
Το να υποστηρίζει κανεις τον καζάκη δειχνει οτι ειναι πατριωτης οτι εχει αγνες προθέσεις
οτι δεν ειναι με τα λαμόγια αλλα δείχνει και οτι ψαχνει απεγνωσμένα για ελπίδα την οποια ο καζάκης προσφέρει απλόχερα.
Ελπιδα προσφέρει και τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 14:24

Τον άκουσα στον Χατζηνικολάου.
Επιβεβαιώνω πως έτσι ακριβώς τα'πε ο Καμμένος.
Δεξιός ξεδεξιός, πάνω απ'όλα Ελλην.
Έτσι θα'πρεπε να σκέφτονται όλοι αυτές τις μέρες...

Οι μάσκες πέφτουν... γκρεμίζονται...

Δύσκολη η προεκλογική εκστρατεία χωρίς ευρώ-ή-φράγκα, αλλά όχι ακατόρθωτη.
Έχει ήδη σημαντικό ρεύμα, παρά τις ταμπελοποιητικές απαξίες που του ρίχνει και η αριστερά και η ακροδεξιά τραγουδωντας το ίδιο τροπάρι...

Τι μου λες; Θα πει κανείς... Άδωνις και Αλέκα παρέα στη χλαπάτσα; Μωρε μη σας πω κι οι ανάρχοαριστεροί τουγκέδερ (αν κρίνουμε απ'τον εορταζοντα :loco: )

Βλέπετε, όταν είναι για να ρημαχτεί/απαξιωθεί/γελοιοποιηθεί/ξεσκιστεί κάποιος, τότε άνετα σφιχταγκαλιάζονται και προχωράνε συμπορευόμενα τα πρωτοπαλήκαρα των συστεμικών μαντριών. Τότε ΞΑΦΝΟΥ τα μαντριά δεν είναι αντίπαλα. Μήπως αυτο από μόνο του καταδεικνύει ότι το δέντρο που άπαντες σύσωμοι χτυπάνε, προφανώς έχει καρπούς που δεν αποδίδουν εκείνοι; Λέω εγω τώρα...μήπως;
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 15:00

Κι επειδή τώρα είδα την επιχειρηματάρα του εορτάζοντα απαντώ (όσο πιο ευγενικά γίνεται, μην τον συγχύσω σήμερα που γιορτάζει :P )
Clash έγραψε:Πιο συγκεκριμένος δεν θα μπορούσα να γίνω, άλλο αν εσύ Αρέλα αδυνατείς να το αντιληφθείς.
Κάργα ελλειμματικής νοημοσύνης ούσα ως ξανθια που σέβεται τον εαυτό της, ζήτησα αντεπιχείρημα. Και μου έδωσες τα εξής φαιδρά:
Clash έγραψε:Λέτε για το στρατό, που μια είσαι και πατριώτισσα τον έχεις πολύ ψηλά.
Βασικά κανέναν στρατό δεν είχα πολύ ψηλά στη ζωή μου. Τον ελληνικό τον τιμούσα γιατί αγαπώ το λαό μου και τα παληκάρια που υπηρετούν σ'αυτόν, και γιατί κάποτε υπήρχε για να πολεμά για ιερα και όσια, και για προάσπιση πατρίων εδαφών από επιθέσεις... Στρεβλώθηκε τόσο η ύπαρξη των στρατών σήμερα, που έγιναν ομάδες/μεραρχίες εθνοκαθαρσεων και γενοκτονιών-κατά τη συνήθη έκφραση, ομάδες κατα συρροήν και μαζικών δολοφονιών όπως τους λέω εγώ...
Αυτά, μια και μιλάς για ΝΑΤΟ, δηλαδής... μη σε κακοκαρδίσω :P

Επι τη ευκαιρία, δε βλάπτει να πω και το ουτοπικό/εξωπραγματικό σίγουρα για πολλούς όνειρό μου... και όνειρο πολλών φυσικά, γιατί σίγουρα δεν ανακάλυψα μόνο εγώ αυτή την πυρίτιδα...
Αν καποια μέρα ΣΥΣΩΜΟΙ οι άνθρωποι, παντού στον κόσμο απλά αρνηθούν να υπηρετήσουν και να πάνε να σκοτώσουν ανθρώπους για τα συμφέροντα των λαμογιών, αυτή η μέρα θα'ναι σταθμός στην ιστορία του πλανήτη, και δίχως προηγούμενο.

Clash έγραψε:Για πες μου αυτόν τον στρατό με τι θα τον εξοπλίσεις, αν γινότανε ποτέ να εφαρμοστούν οι μπαρούφες του Καζάκη; Με τα G3 που στη τρίτη γεμιστήρα λιώνουν οι κάννες; Με αεροπλάνα, πλοία, ραντάρ, πυραύλους τι γίνεται; Η Αλβανία είχε τουλάχιστον τη Κίνα που την εξόπλιζε.
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να μάθεις/ασχοληθείς με τα του ελληνικού στρατού και της σημερινής κατάστασής του, αλλά είναι επιεικώς τραγική... (έχω γιο που υπηρέτησε προσφάτως κι επίτρεψέ μου να έχω γνώση). Πέρα απ'το τραγικό χάλι σε ελλείψεις στοιχειωδών (ακόμα και κρεβατιών και σκεπασμάτων- τα παιδιά στη Χιο τα ΡΗΜΑΞΑΝ οι κοργιοί) μιλάμε για ΝΑΤΟΪΚΟ στρατό κι αυτό είναι το χειρότερο απ'όλα... Στο βαθμό που δε λογίζεται καν ελληνικός αυτός ο στρατός λοιπόν στη σκέψη μου, δε μ'ενδιαφέρει κι αν πάψει να υπάρχει.

Σε ο,τι αφορά τον εξοπλισμό, θα υποθέσω πως γουστάρεις το γεγονός ότι με την παρούσα "δημοκρατική" κατάσταση που βιώνουμε, τουλάχιστον 2 δις πάνε στο ΝΑΤΟ, για να συνδράμουμε στο "ανθρωπιστικό" του έργο, και υποχρεούμαστε να το εξυπηρετουμε με βάσεις, να συμμετέχουμε και σε μαζικές δολοφονίες, εκτός του δεδομένου βέβαια ότι πρεπει να αγοράζουμε συγκεκριμένης ποσότητας και αξίας εξοπλισμούς, από γερμανίες, αμερικές, γαλλίες κλπ.

Πόσο θα σε πείραζε που θα κόβονταν/άλλαζαν όλα αυτά; (το λέω ΧΩΡΙΣ να έχω ακούσει τον Καζάκη επ'αυτού, άρα καθαρά δική μου άποψη)
Γιατί και που τα σκάμε τώρα, μη μου πεις ότι ο στρατός που έχουμε, θα'χε τη δύναμη ν'αντισταθεί και να πολεμήσει έστω και στοιχειωδώς σε τυχόν επίθεση τουρκίας ή άλλης χώρας, γιατί θα γελάσω μέχρις δακρύων.

Ωστόσο, αν η Κίνα εξόπλιζε την Αλβανία, πόσο δύσκολο θαρρείς θα ήταν για τη Ρωσία να εξοπλίσει και να στηριξει εμάς;

Clash έγραψε:Πάμε παρακάτω...αν σου χαλάσει το ψυγείο, που θα βρεις ανταλλακτικά; Εδώ δεν θα κάνουμε εισαγωγές σε τρόφιμα σύμφωνα με τον φαντασιόπληκτο οικονομολόγο, ανταλλακτικά ψυγείων θα φέρνουμε; Τι θα κάνεις τότε Αρέλα; Θα γυρίσεις στην εποχή της γιαγιάς σου με τον πάγο. Δεν μπορώ να πω είναι και αυτό μια λύση για να χτυπηθεί η ανεργία, θα έχουμε παγοπώληδες, γανωτήδες, καρεκλάδες, ντενεκετζήδες..
.

Καλά μιλάμε για τρελές αστειότητες, έτσι; ΑΥΤΑ μου προβάλλεις ως αντεπιχειρήματα; Δηλαδή να ξεραθώ στο γέλιο... :rofl: Να'σαι καλά που μου φτιάχνεις κέφια ρε αδερφέ :skaw: ...
Tεσπα, για να σοβαρευτούμε: Ή δεν έχεις ακούσει ΚΑΘΟΛΟΥ Καζάκη (οπότε σου συνιστώ το βίντεο που έδωσε η Χαρά νωρίτερα) ή εσκεμμένα ενδιδεις στο αγαπημένο σου σπορ που είναι οι στρεβλώσεις. Μόνο που αυτές, είναι τόσο τρελά αποτυχημένες αυτή τη φορά, που που δεν είναι καν διαπραγματεύσιμες!... :lol:

Πέρα και έξω απ'τις θέσεις του Καζάκη, θα σου πω ένα τώρα, που μπορεί εσένα να σε κάνει να γελάσεις, αλλά εγώ το εννοώ : Μπροστά σ'αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες (και που θα επιδεινώνεται προϊόντος του χρόνου) δε θα'χα κανένα πρόβλημα να γυρίσω στον πάγο, να ταλαιπωρηθώ, να δοκιμαστώ κλπ κλπ (έτσι κι αλλιώς και τώρα δοκιμάζομαι/ταλαιπωρούμαι όσο δεν πάει) αρκεί να'νιωθα πως υπάρχει πραγματική προοπτική, και κυρίως, πως αντιμετωπίζομαι σαν άνθρωπος, κι όχι σαν ανεγκέφαλο κατώτερης υπόστασης δουλάκι ή "useless eater" όπως μας βλέπουν οι κύριοι κύριοι, για τους οποίους δε σ'ακούω να λες κουβέντα παρεμπιπτόντως...

Άντε φιλούρες και να σε χαιρόμαστε :party:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από enigma » Τρί 06 Δεκ 2011, 15:04

μην μπερδεύουμε την μεταβατική περίοδο που προτείνει ο Καζάκης με την πολιτική που λέει !
Άλλο το ένα άλλο το άλλο ...
Για την μεταβατική περίοδο που θα φύγουμε από το ευρό και τα αντίμετρα στο να μην υποτιμήσουν
ανεξέλεγκτα το νεό νόμισμα
αναφέρει τα περί κλεισίματος των συνόρων περιορισμό εισαγωγών κτλ
Αυτά αναφέρονται μόνο γι αυτήν την περίοδο ...δεν λέει να γίνουμε Αλβανία ...
Αλώστε αν ή ακόμη καλύτερα όταν βγούμε από το ευρό (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ) αυτά θα βρούμε
μπροστά μας και αυτά θα κάνουμε ούτως ή άλλως .. Ή λόγο επιλογής μας ή λόγο αδυναμίας εισαγωγής λόγο
έλλειψης χρημάτων !Στο σημείο που είμαστε όπως και να έχει η μαχαιριά θα μας έρθει
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 15:10

Οπως προείπα Βάγγο, ο Νικολάκης μας δεν ξέρει ΚΑΝ τις θέσεις του Καζάκη.
Απ'αυτά που λέει, αυτό είναι πασιφανές. Μην κοιτάς που του απαντάω με σεντόνια. Αφ'ενός έχω αναδουλειά, αφ'ετέρου τον έχω αποθυμήσει. (ναι, έχω και στοιχεία kinky και σαδομαζό τελικά :lol: ) Είπα λοιπόν να τον κεράσω τα εδέσματα που γουστάρει, μια και γιορτάζει σήμερα. :brokenteeth:

Tωρα θα μου πεις...αφού δεν ξέρει την τύφλα του, γιατί και με ποια λογική τοποθετείται επ'αυτών... Ε, μην χαλάς ζαχαρένιες, το αγαπημένο σπορ του Νικόλα μας είναι η χλαπάτσα. Είναι το στυλ του τέτοιο.
Ό,τι δεν είναι αναρχοαριστερίστικο, ισως και με λίγα ιντιμίντια μεζεδάκια μέσα για ορεκτικά, είναι αυτομάτως άχρηστο, γελοίο και μπουρδολογικό. :loco:

(μην κοιτάς που αυτή η κλίκα, δεν έχει ποτέ προτάσεις-μελέτες-σκέψεις και θέσεις, μόνο να ρίχνει ροχάλες ή να κάνει σαματάδες του κώλου ξερει :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 422 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 06 Δεκ 2011, 17:51

Επειδή έπεσα σε ένα βίντεο όπου η βασική θέση (από όσο κατάλαβα) ήταν ότι ο Καζάκης φοβάται να έρθει σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική αντιπαράθεση με τον Άδωνι, οφείλω να ερωτήσω.

Πράγματι ο Καζάκης δεν θέλει να λογομαχήσει με τον Γεωργιάδη, και γιατί;;;

Όσοι παρακολουθούν τις κινήσεις μου στο youtube, θα γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχω καμία σχέση με το ΛΑΟΣ. ΌΜΩΣ, όταν είσαι μπροστά σε κάτι, σαν ηγέτης, ή και πραγματικά ηγέτης, οφείλεις να λογομαχείς με τους πάντες, για να τους κατατροπώνεις με τα πανίσχυρα επιχειρήματά σου, αλλά και μέσω αυτού, να βοηθήσεις τους πιθανούς ψηφοφόρους τους να προβληματιστούν. Περιμένω λοιπόν κάποιος να με διαφωτίσει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 18:10

Στο βαθμό που τους ακούω κάθε μέρα (σχεδον) στο ράδιο, δεν εχω αντιληφθεί καμιά προσπάθεια του Καζάκη να αποφύγει τον Άδωνι. Και σιγά δηλαδή, τι να αποφύγει; Έχω ακούσει το "επιχείρημα" του Άδωνι για τον Καζάκη, και γελασα με τη φαιδρότητά του... Τώρα, όσοι νομίζουν πως οι τσιρίδες αποτελούν και επιχείρημα...και η μούρη μου και η επιστήμη, σηκώνουν τα χέρια ψηλά :loco:

Ο Κακλαμάνος, έχει πει πολλές φορές, πως επανειλημμένα έχει καλέσει βουλευτες και τον Άδωνι για διάλογο με τον Καζάκη στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του, συζήτηση επί των πεπραγμένων, του μνημονίου κλπ, και ΟΥΔΕΙΣ δέχθηκε να προσέλθει σε τέτοιο διάλογο... Αν λέει ψέματα ο Κακλαμάνος, λέω κι εγώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 06 Δεκ 2011, 18:35

Σε πιστεύω Βίκη, άλλους δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πιστέψω.

Πάντως, για να σας δείξω πόσο σωστός είμαι, σας λέω ότι παραδέχομαι ότι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση, και μάλιστα δυνατή είναι ο Καζάκης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα του ασκήσω σκληρή κριτική. Και μη μου πει κανείς ότι είναι άδικο να του ασκώ σκληρή κριτική, όπως κάνω σε άλλους, για τον πολύ απλό λόγο ότι στους άλλους δεν ασκώ κριτική διότι τους έχω ήδη καταδικάσει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 06 Δεκ 2011, 19:13

Χαίρομαι που διασκεδάζεις Αρέλα με τα όσα λέω και σου φτιάχνω το κέφι. Εσύ να δεις πόσο μου το έφτιαξες όταν λες ότι προτιμάς να επιστρέψεις στην εποχή που δεν είχαν ψυγεία και την βόλευαν με πάγο, οι δε τυχεροί στα χωριά έχουν και τα πηγάδια. Λες ότι δεν ακούω και διαστρεβλώνω τις θέσεις του παμμέγιστου οικονομολόγου. Η γνωστή τακτική σου. Και σε ρωτώ. Λέει ή, δεν λέει ξεκάθαρα να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσουν οι εισαγωγές; Φυσικά και το λέει προσθέτοντας ένα ....«μεταβατικό διάστημα». Πόσο θα είναι αυτό λέει; Ενας χρόνος, πέντε χρόνια, δέκα χρόνια; Το αφήνουμε στη φαντασία μας. Εγώ δεν λέω καν για ένα χρόνο, αλλά για ένα μήνα. Εχεις σκεφτεί τι σημαίνει για ένα μήνα να μην γίνονται εισαγωγές; ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ - γιατί το χαρτί γίνεται εισαγωγή - δεν θα έχουμε (καλά τις σερβιέτες να τις ξεχάσετε, θα κάνετε τη δουλειά σας με τα πανιά όπως οι προγιαγιάδες). Ας γυρίσουμε μετά τον πάγο και στην εποχή που σκούπιζαν τον κώλο τους με χόρτα και πέτρες.

Τότε να δεις γέλιο, που θα έρχονται Αγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί, Αλβανοί και με ένα πακέτο μάλμπορο και ένα λιβάις θα πηδάνε ολόκληρα σχολεία μαζί με τις καθηγήτριες. Καλή ώρα όπως έκαναν οι δικοί μας τη δεκαετία του 70 και του 80 σε Ρουμανίες, Βουλγαρίες και δεν συμμαζεύεται. Δεν μπορώ να πω...τρομερό όραμα έχει πάλι ο φαντασιόπληκτος μπαροφολόγος.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 06 Δεκ 2011, 19:20

Clash έγραψε:Και σε ρωτώ. Λέει ή, δεν λέει ξεκάθαρα να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσουν οι εισαγωγές; Φυσικά και το λέει προσθέτοντας ένα ....«μεταβατικό διάστημα». Πόσο θα είναι αυτό λέει; Ενας χρόνος, πέντε χρόνια, δέκα χρόνια; Το αφήνουμε στη φαντασία μας.
Κάποιες εισαγωγές θα πρέπει να σταματήσουν. Και δεν θα είναι και λίγα. Το να κλείσουν όμως τα σύνορα είναι όντως μπαρούφα.

Α, και μην ξεχνιόμαστε. Δεν έχουμε μόνο τους τελωνειακούς που ως δημόσιοι υπάλληλοι λόυφαραν... Έχουμε και τους εκτελωνιστές που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Αυτοί τι ψωμί θα φάνε;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 19:32

Clash έγραψε: Λες ότι δεν ακούω και διαστρεβλώνω τις θέσεις του παμμέγιστου οικονομολόγου.

Η κόμπλα ξεχειλιζει Νικολάκη; :loco:
Ρε για κοίτα πλάκα που έχουν πάθει...
Καλά τα λέω εγώ, για να λυσσάτε έτσι, κάτι καλό/σωστό λέει τελικά ο Κάζακας! :ups: Σκυλάσατε που δεν το βρήκατε πρώτοι ε? :lol: :lol:
Η γνωστή τακτική σου. Και σε ρωτώ. Λέει ή, δεν λέει ξεκάθαρα να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσουν οι εισαγωγές; Φυσικά και το λέει προσθέτοντας ένα ....«μεταβατικό διάστημα». Πόσο θα είναι αυτό λέει;Ενας χρόνος, πέντε χρόνια, δέκα χρόνια; Το αφήνουμε στη φαντασία μας.
Λέει. Ένα πεντάμηνο υπολογίζει. (είπαμε δες το βίντεο, τίποτα εσύ)

Εχεις σκεφτεί τι σημαίνει για ένα μήνα να μην γίνονται εισαγωγές; ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ - γιατί το χαρτί γίνεται εισαγωγή - δεν θα έχουμε (καλά τις σερβιέτες να τις ξεχάσετε, θα κάνετε τη δουλειά σας με τα πανιά όπως οι προγιαγιάδες). Ας γυρίσουμε μετά τον πάγο και στην εποχή που σκούπιζαν τον κώλο τους με χόρτα και πέτρες.
Πω πω... θα ξεμείνουμε από κωλόχαρτα! Τι συμφορά! Και σερβιέτες γιοκ! Πω πω, τι θα κάνουμε; Θα ματώσει η Ελλάδα... Το 40 έπλεκαν κάλτσες για τον στρατιώτη ε; Εγώ θ'αρχίσω να φτιάχνω χαρτοβάμβακα... :lol: :lol:
Μεγάλα δράματα μας παρουσιάζεις παμμέγιστε εκφοβιστή. Μήπως αν φύγουν οι Αλβανοί, θα σαπίσουν οι ελιές πάνω στα δέντρα; Μήπως δε θα ξανατρυγήσουμε σταφύλια; Γιατί αυτοί μας νοικοκύρευαν, ε;

Τότε να δεις γέλιο, που θα έρχονται Αγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί, Αλβανοί και με ένα πακέτο μάλμπορο και ένα λιβάις θα πηδάνε ολόκληρα σχολεία μαζί με τις καθηγήτριες. Καλή ώρα όπως έκαναν οι δικοί μας τη δεκαετία του 70 και του 80 σε Ρουμανίες, Βουλγαρίες και δεν συμμαζεύεται. Δεν μπορώ να πω...τρομερό όραμα έχει πάλι ο φαντασιόπληκτος μπαροφολόγος.
Μ'έχεις κατατρομοκρατήσει τζόγια μου! :freak: :help:
Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ που μας λες τις σκληρές αλήθειες, μας επαναφέρεις στην τάξη και μας λογικεύεις, για να στείλουμε στον αγύριστο τον "φαντασιόπληκτο" Καζάκη. Βέβαια τη δικη σου φαντασία δεν τη φτάνει με τίποτα ο άνθρωπος, αλλά κρύβουμε λόγια τώρα... :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Δεκ 2011, 19:54

Clash έγραψε:Με τον Καζάκη θα δικαιωθεί και ο Καρατζαφύρερ που έλεγε για κουβανοποίηση της Ελλάδας. Οπως στην Κούβα κυκλοφορούν με αυτοκίνητα της δεκαετίας του '50 και κάτι σοβιετικά μόσχοβα, έτσι ονειρεύεται και την Ελλάδα ο παμμέγιστος φαντασιόπληκτος οικονομολόγος με το κλείσιμο των συνόρων για εισαγωγές. Ε, ρε γλέντια.
Πρώτα απ όλα Χρόνια σου Πολλά Νικόλα να τα εκατοστήσεις.

Σε αυτό το πολύ χορταστικό βίντεο υπάρχουν προβληματισμοί σχετικά με το Ευρώ ή δραχμή

Σε κάποιο σημείο κάποιος μιλάει για σαράβαλα και συνεργεία για να κινηθεί η αγορά.

Αλλά αυτός δεν είναι ο Καζάκης.

Και μην πας τόσο μακρυά στην Κούβα. Ας πάμε στο κοντύτερο παρελθόν στην Ελλάδα.

Στη δεκαετία του 90.

Είχα ένα σαράβαλο citroen visa. Έμενε στα φανάρια και είχα πρόχειρο στο πίσω κάθισμα ένα καλέμι, άνοιγα το καπό και χτυπούσα τη μίζα για να κουνηθούν τα καρβουνάκια και να πάρει.
Έμαθα να λύνω τη μηχανή με κλειστά μάτια και χρειάστηκε να το κάνω αυτό πολλές φορές.
Είχα σαράβαλο αλλά δεν μου έλειπε τίποτα. Περνούσα καλά χωρίς στρίμωγμα για να πληρώνω λογαριασμούς ή αγωνία για να βγει η επόμενη μέρα.

Για ΚΤΕΟ ας ήταν καλά ο Μητσάρας που έπαιρνε τη μίζα του και το πέρναγε νύχτα και στη ζούλα.

Τώρα έχω αυτοκίνητο του κουτιού πολύ καλό. Ε και? Με δόσεις μέχρι το 2016

Έχω βαρεθεί να ακούω από επισήμους και άλλα φερέφωνα να λένε "Μου ήθελες και καινούργιο αυτοκίνητο"

Δόθηκε η ευκαιρία με το κωλοευρώ τους και το πήρα. Ήταν ένα πολύ μικρό όφελος ανάμεσα σε όλες τις άλλες ζημιές και τα δεινά.

Καλύτερα σαράβαλο και να ξέρω ότι είναι δικό μου και να κάνω τις τσάρκες μου χτυπώντας τη μίζα με το καλέμι παρά τίποτα.
Την εποχή εκείνη ακόμα και αν δεν είχα αμάξι υπήρχαν καλές συγκοινωνίες.

Τώρα που έδιωξαν το μισό προσωπικό επειδή τους θεώρησαν κοπρίτες Δημοσίους Υπαλλήλους πληρώνουμε 1.40 για εισιτήριο και στριμωχνόμαστε σαν τα ζώα στα βαγόνια και πάνω στο στριμωξίδι και στο τσαλαπάτημα ακούγεται εκείνη η χαζοχαρούμενη φωνή να λέει: "Παρακαλούνται οι κύριοι κύριοι επιβάτες να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα"

Δεν ξέρουμε τι θα πάρουμε τον επόμενο μήνα και πόσο θα κρατήσει αυτό το χάλι.

Υπάρχει η προσδοκία για το χειρότερο μέχρι του σημείου να μην μπορούμε να καλύψουμε τις στοιχειώδεις ανάγκες μας.

Κάποτε είχα σαράβαλο αλλά ήμουν κυρία. Την εποχή εκείνη παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πως θα ερχόταν εποχή που οι λίγο μικρότεροι από εμένα δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε αυτό. Πήρα τον "καλό" μου χωρίς να μπω στον κόπο να ρωτήσω όταν τον γνώρισα τι δουλειά κάνει και πόσα βγάζει. Και μόνο με το δικό μου μισθό μπορούσα να ανοίξω σπίτι και κείνος με άλλα τόσα είμασταν άνετοι. Και υπήρχαν προσδοκίες και σχέδια. Τότε με τη δραχμούλα.

Τι μας έφερε το κωλοευρώ τους? Τι θα κερδίσω τώρα εγώ και όλοι οι άλλοι που είναι σαν εμένα.

Δε θα έχουμε Μαλμπορο? Δεν χρειάζεται το γύρισα στο στριφτό και τα καπνά Ξάνθης είναι τα καλύτερα αλλά τα ψάχνεις με το τουφέκι.

Τζην? Έχω απόθεμα αν και υπάρχουν ελληνικά ρούχα υπέροχα. Επιτέλους Ελληνικά γιατί με την κινεζούρα ανώνυμη και επώνυμη κοντεύουν να λοξέψουν τα μάτια μας.
Πληρώνουμε σαν τους κότσους φίρμες και φτιάχνονται στην Κίνα. Βρείτε μου μία φίρμα που να μη γράφει Made in China και κερνάω την παρέα σε κινέζικο.

Τι καλό είδαμε με το κωλοευρώ τους. Βιτρίνες στο Κολωνάκι με σινιέ? Πολυκαταστήματα με ωραία ρούχα που μόνο τα βλέπεις και δεν μπορείς να τα πάρεις ούτε στο όνειρό σου?

Τι καλό είδαμε? Τον πενιχρό μισθό που όσο σιρρικνώνεται τόσο αυξάνονται τα χαράτσια?

Η θέα του Κωλοευρώ μου προκαλεί απέχθεια, ιδίως όταν βλέπω εκείνο το πλάνο που μετράει το μηχανημα πολλά χαρτονομίσματα. Ανακατεύομαι.

Ακούω Ευρώ και σκεφτομαι αυτά που έχω να δώσω που είναι περισσότερα από αυτά που πρόκειται να πάρω. Και αυτό είναι σκλαβιά

Και μας βρίζουν από πάνω. Μας θεωρούν κάτι σαν σκλάβους και σκουπίδια. Μας θεωρούν παρείσακτους κοπρίτες και άχρηστους.

Να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κωλοευρώ τους. Καλύτερα ελεύθεροι και με σαράβαλα σαν την Κούβα παρά σκλάβοι και παρείσακτοι.
Καλύτερα Κούβα παρά Νιγηρία και Πακιστάν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:21

Κόμπλα; Από που και ως που; Επειδή κρίνουμε ότι λέει μπαρούφες ο Καζάκης; Χίλια συγνώμη που προσβάλουμε αυτόν τον τεράστιο εγκέφαλο, τον παμμέγιστο οικονομολόγο.
Καλά τα λέω εγώ, για να λυσσάτε έτσι, κάτι καλό/σωστό λέει τελικά ο Κάζακας! Σκυλάσατε που δεν το βρήκατε πρώτοι ε?
Μα και ο Καζάκης δεν έχει πει τίποτα νέο. Η ιδεολογία που προβάλει είναι όσα έλεγε ο τυχάρπαστος Ντίριγνκ τον 19ο αιώνα. Η οικονομική συνταγή είναι όσα έλεγε ο Κέυνς τη δεκαετία του '30 και τα περί αυτάρκειας με το κλείσιμο των συνόρων είναι όσα εφάρμοσε ο Χότζα για 50 χρόνια στην Αλβανία.
Λέει. Ένα πεντάμηνο υπολογίζει.
Πως το υπολόγισε με το κομπιουτεράκι; Για πέντε μήνες εισαγωγές γιοκ και μετά θα γίνονται ελεύθερα; Δηλαδή μετά από πέντε μήνες δεν θα υποτιμήσουν το νόμισμα; Γιατί; Επειδή το λέει ο Καζάκης. Ρε έχετε καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει έξοδο από το ευρώ (άσε τις εισαγωγές). Η ισοτιμία είναι τώρα 1 ευρώ 345 δρχ. Την επόμενη μέρα θα γνωρίζετε πόσο θα πάει; Τουλάχιστον 1 ευρώ - 3450 δρχ. το οποίο σημαίνει πως σε όλα τα προϊόντα θα δεκαπλασιαστούν οι τιμές. Και γι' αυτό μετά τη πρώτη μπαρούφα ο ανεκδιήγητος πετάει τη δεύτερη ...κλείσιμο συνόρων, όχι εισαγωγές. Ετσι από τη στιγμή που δεν θα έρχονται εμπορεύματα δεν θα τα πληρώνουμε. Και στη συνέχεια πετάει και την τρίτη, μόνο για πέντε μήνες κλείσιμο συνόρων. Εδώ είναι που ξεφεύγει εντελώς και από τα όρια οικονομικής φαντασίας.

Εντάξει κάπου σε καταλαβαίνω Αρέλα και όλους εσάς που δίνετε βάση στα λόγια του μπαρουφολόγου. Ολοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να ελπίζουν, να κάνουν όνειρα, να έχουν οράματα, ενίοτε και φαντασιώσεις. Το κακό ξεκινάει όταν μπερδεύεις τις φαντασιώσεις με την πραγματικότητα.

ΥΓ. Να προλάβω αύριο να πάρω μπαταρίες για το mp3 player, γιατί άμα έρθει ο Καζάκης στα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:27

Δε θίγομαι αν προσβάλλεις τον Καζάκη. Ο καθένας κρίνεται, κρίνεσαι κι εσύ.
Δε με αφορούν οι θέσεις/κριτικές για το σκεπτικό κάποιου- σκεπτικό ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Οταν/ΑΝ το κατανοήσεις ολοκληρωμένα, ίσως να συζητήσουμε στο μέλλον επ'αυτού.
Για την ωρα εγω σταματάω εδώ. Είπαμε, απολαμβάνω ένα καλό μαλλιοτράβηγμα, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας. :loco:

Αν έχεις τα ούμπαλα, τράβα σε μια ομιλία του (δίνει πολλές), και θέσε του τα ερωτήματά σου.

Πολυχρονος και θέλω κέρασμα. Δε θα τη γλυτώσεις με τέτοια τσαλιμάκια :loco:
Κάποια στιγμή θα ξανακανονίσουμε συνάντηση.
Δεν το συζητώ να μην έρθεις.
Έλα κι απ'το μαγαζί... Δε θα μείνω εδώ για πολύ, άλλωστε...
Το κλείνω τέλος του μήνα. Όσοι πιστοί προσέλθετε και προλάβετε. :wink:

Φιλούρες

ΥΓ: Μακάρι να'ξερα τι θέλει να πει η ποιήτρια... συγνώμη η δοκτορέσα, παραθέτοντας μόνο quote από απόσπασμα του ποστ σου. Ξέρουμε τι είπες εσύ.
Το τι λέει εκείνη, ελπίζω να το μάθουμε σύντομα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:40

Clash έγραψε:Χαίρομαι που διασκεδάζεις Αρέλα με τα όσα λέω και σου φτιάχνω το κέφι. Εσύ να δεις πόσο μου το έφτιαξες όταν λες ότι προτιμάς να επιστρέψεις στην εποχή που δεν είχαν ψυγεία και την βόλευαν με πάγο, οι δε τυχεροί στα χωριά έχουν και τα πηγάδια. Λες ότι δεν ακούω και διαστρεβλώνω τις θέσεις του παμμέγιστου οικονομολόγου. Η γνωστή τακτική σου. Και σε ρωτώ. Λέει ή, δεν λέει ξεκάθαρα να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσουν οι εισαγωγές; Φυσικά και το λέει προσθέτοντας ένα ....«μεταβατικό διάστημα». Πόσο θα είναι αυτό λέει; Ενας χρόνος, πέντε χρόνια, δέκα χρόνια; Το αφήνουμε στη φαντασία μας. Εγώ δεν λέω καν για ένα χρόνο, αλλά για ένα μήνα. Εχεις σκεφτεί τι σημαίνει για ένα μήνα να μην γίνονται εισαγωγές; ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ - γιατί το χαρτί γίνεται εισαγωγή - δεν θα έχουμε (καλά τις σερβιέτες να τις ξεχάσετε, θα κάνετε τη δουλειά σας με τα πανιά όπως οι προγιαγιάδες). Ας γυρίσουμε μετά τον πάγο και στην εποχή που σκούπιζαν τον κώλο τους με χόρτα και πέτρες.

Ολα αυτά που αναφέρει ο Clash το θυμάται και η Βίκυ και εγώ ότι γινόταν πριν το 2002 με τη δραχμή !!
Αλβανία ήμασταν πριν το Ευρώ και Βόρειος Κορέα Μαζί, πείνα ούτε κωλόχαρτα δεν είχαμε !!
Εγώ με ένα LEVIS πήδηξα όλο το 5ο Λύκειο Εξαρχείων μαζί με τις καθηγήτριες και ένα γυμναστή λίγο Gay!!
Για ένα πακέτο Μάλμπορο μου χάριζαν το νοίκι στην οδό Μαυρομιχάλη που έμενα, αξέχαστες εποχές !!!
Στην δεκαετία το ογδόντα με την δραχμή η λέξη πάγος ήταν άγνωστη!!
Όποιος είχε ηλεκτρικό ψυγείο ήταν ο πλούσιος της γειτονιάς, τηλεόραση έγχρωμη τουλάχιστον υψηλά ιστάμενο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αυτοκίνητο ή μηχανάκι ούτε για δείγμα
με τα μουλάρια κυκλοφορούσε ο κόσμος στην Αθήνα του 80-90 της ελεεινής δραχμής !!
Επιτέλους όμως ήρθε ο Σημίτης όμως με το Παπαδήμο και μας έβαλαν στο ευρώ και σωθήκαμε !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:42

Αχινε εκτιθεσαι με αυτα που λες. απαντας εκτος θέματος και μαλλον οποιος σε βλεπει δεν θα ψηφισει καζάκη, γιατι αν ειναι να σας ρωτάνε το Α και να απαντάτε στο Β δεν θα βγει άκρη.
και ο κοσμος σημερα ψάχνει για ακρη. φιλικα παντα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:51

Παραμένω πιστή στο σφυροδρέπανο και δεν ψηφίζω Καζάκη.

Αλλά όπως έγραψα και παραπάνω τι μας έφερε το Κωλοευρώ τους.

Να είμαστε δούλοι και να μην μπορούν οι νέοι να κάνουν ούτε οικογένεια.

Η ζωή δεν είναι Μαλμπορο και φίρμα. Και τώρα που υπάρχουν δεν μπορείς να τα αγοράσεις πλέον. Οπότε τι αξία έχει να τα βλέπεις στην πραγματικότητα στο ράφι κάποιου μαγαζιού?

Ανοίγεις τον Υπολογιστή γκουγκλάρεις ότι θέλεις και τραβάει η ψυχούλα σου και το καμαρώνεις. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Φάτε μάτια ψάρια
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 06 Δεκ 2011, 21:00

Μια χαρά γνωρίζω τι μπαρούφες λέει ο Καζάκης. Απλά εσύ Αρέλα συνηθισμένη να καταναλώνεις τη μασημένη τροφή που σου σερβίρουν (σήμερα ο Καζάκης, χθες ο Καρατζαφέρης) δεν μπορείς να αντιληφθείς κάτι πέρα από αυτή και να την βάλεις κάτω να δεις τι στέκει και τι όχι.
Αν έχεις τα ούμπαλα, τράβα σε μια ομιλία του (δίνει πολλές), και θέσε του τα ερωτήματά σου.
Δηλαδή με όποιον διαφωνώ θα πρέπει να πηγαίνω στις ομιλίες του; Τότε δεν θα έχω άλλη δουλειά να κάνω, θα παίρνω σβάρνα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Συριζαίους, Κουβέληδες, Καρατζαφέρηδες, ΑΚαπιτες, Καζάκηδες, μαοϊκούς, τροτσκιστές, οικολόγους, φασίστες, βασιλικούς κτλ κτλ

Ολα αυτά που αναφέρει ο Clash το θυμάται και η Βίκυ και εγώ ότι γινόταν πριν το 2002 με τη δραχμή !!
Αχινέ αυτά που λέω δεν τα θυμάσαι, γιατί δεν έγιναν στην Ελλάδα αφού ουδέποτε σταμάτησαν οι εισαγωγές. Εγιναν, όμως, στην Αλβανία και στην Κούβα (αν και εδώ αναγκαστικά όχι κατ' επιλογή - λόγω του εμπάργκο), που εφαρμόστηκαν φαντασιώσεις περί αυτάρκειας, σαν αυτές τις χαζομάρες που πλασάρει ο Καζάκης .
Ανοίγεις τον Υπολογιστή γκουγκλάρεις ότι θέλεις και τραβάει η ψυχούλα σου και το καμαρώνεις. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Υπολογιστή; Οσοι τυχεροί πήρατε, πήρατε....Στη καζάκεια εποχή, υπολογιστές γιοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Τρί 06 Δεκ 2011, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 06 Δεκ 2011, 21:01

Τελικά θα ψηφιστεί η έκτη δόση; Αν ναι τι κάνουμε; Διότι μιλάτε για ψήφους. Δηλαδή τί στο καλό... Ή ξέρετε ότι δεν θα ψηφιστεί, ή το αποδεχτήκατε.

Δηλαδή ποια είναι η πρότασή σας για δράση;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τρί 06 Δεκ 2011, 21:17

Μια και κάποια στιγμή θα γυρίσουμε στη δραχμή ή θα μας γυρίσουν να σε ρωτήσω κάτι
ρε Νικόλα μιας και ασχολείσαι με αυτά.
Ποια εφημερίδα είναι ποιο μαλακή για τον κώλο,ο παππούς μου είχαν τον ριζοσπάστη
αλλά εγώ τελευταία κλείνω προς το Βήμα.
:conf:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 06 Δεκ 2011, 21:24

Δεν θα βρίσκεις εφημερίδες για τον κώλο. Γιατί το χαρτί είναι εισαγόμενο και αν ο Καζάκης επιτρέψει να γίνει εισαγωγή, τότε το κόστος του κάθε φύλλου θα είναι 10 ευρώ. Οπότε στα χόρτα και στις πετρούλες. Εσύ άλλωστε είσαι τυχερός που είσαι στην επαρχία, εδώ στην Αθήνα να δούμε τι θα κάνουμε.

ΥΓ. Μπράβο στο παππού σου που έβρισκε παράνομο Ριζοσπάστη, γιατί δεν νομίζω από το 1947 μέχρι το 1974 να μην τον σκούπιζε.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 06 Δεκ 2011, 21:35

Τέλος για σήμερα....Μαζεύτηκε και λαός στο σπίτι να δούμε και την Θρυλάρα. Να κάνω και απόσβεση στη τηλεορασάρα μου, που πρόλαβα να την αγοράσω πριν αναλάβει ο Εβρέν Καζάκης Χότζα.
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τρί 06 Δεκ 2011, 21:41

Clash έγραψε:Εσύ άλλωστε είσαι τυχερός που είσαι στην επαρχία, εδώ στην Αθήνα να δούμε τι θα κάνουμε.
Αποκέντρωση μάλλον,και σε περίπτωση ανάγκης φιλοξενώ και κανα δυο αρκεί να τρώνε ψάρια.
Αλλά τυχερός έγινα τώρα με την κρίση, γιατί ακόμη και τώρα για να πάρω ένα βιβλίο κάνω ταξίδι...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Δεκ 2011, 22:00

Με το αθέατο Ευρώ ψάξε ψάξε δε θα το βρείς και το papier de toilet θα το γκουκλάρεις σε λίγο για να το βρείς.

Περνάς από σκουπιδοτενεκέ κι βλέπεις τρεις τέσσερεις να γευματίζουν από πάνω. Ο σκουπιδοτενεκές έχει γίνει εστιατόριο.

Αντε να πεις σε κείνους για τα καλούδια που απολαμβάνουμε με το Ευρώπουλο.

Κάποτε κρεμάγαμε CD στα μπαλκόνια ή πλαστικά καρφιά για να μην κουτσουλάνε οι δεκαοχτούρες.

Το Ευρώ έχει θαυματουργές ιδιότητες εξαφανίζει τις δεκαοχτούρες από τα μπαλκόνια σας.

Προχθές είδα έναν άστεγο στην Καυθμώνος να μαδάει μία δεκαοχτούρα και να τη βάζει σε ένα ταγάρι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να μαγειρεύουν δεκαοχτούρες στο φούρνο με πατατούλες.

Αντε να πεις σε αυτούς για καλούδια που έχουν τώρα και θα τα χάσουν αν επιστρέψουν στη δραγμούλα. Δεκαοχτούρες θα πετούν πάντα και δεν είναι εισαγόμενες.

Αντε να πεις για καλούδια σε όσους τρώνε σκυλιά και γάτες από το δρόμο και δεν είναι μόνο αλλοδαποί για κακλούδια.

Αντε να πεις για καλούδια στον εργαζόμενο των 600 Ευρώ μείον χαράτσια 0 στο πηλίκον για καλούδια που μας φέρνει η Ευρώπη.

Αντε να του πεις για τον Εμβέρ Χόντζα και τον Κάστρο και να τους συγκρίνεις με την παρούσα κατάσταση τους που περνάνε υπέροχα τρώγοντας ψιψίνα στιφάδο.

Και έχεις και το χορό της αρχαίας τραγωδίας να σου λέει.

ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΔΕΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΑΚΌΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Και μεις που ακόμα ζουμε στοιχειωδώς σε λίγο θα τρώμε ψιψίνες, αποφάγια, δεκαοχτούρες και τα πετμένα της λαικής.

Τέτοιο Ευρώ να λείπει καλύτερα

Και προπαντός δεν γουστάρω με τίποτα να πάρω το δισάκι στον ώμο και να πάω λάθρο στους ξανθομπούμπουρες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Oικονομία”