Bank Run (Τραπεζικός πανικός αναλήψεων )

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread
Φύλο: Άνδρας

Re: Bank Run (Τραπεζικός πανικός αναλήψεων )

Δημοσίευση από Dread » Τρί 02 Απρ 2013, 00:07

Επειδή αυτό :
Lazy Dog έγραψε:Δεν το μετανοιωσα για μενα αλλά γιατι δεν θελω με κανενα τροπο να φερω σε οποια δυσκολη θεση το ατομο που που το ειπε(πολλά ποδαρια εχει ο "εξ'απο δω")

Οπως και να εχει με βαση αυτα που ακουσα(και ακουσα πολλά, πιστεψτε με) και επειδη θεωρω τον συγκεκριμενο "καραμπασμενο" στο τραπεζικο συστημα, θεωρω την πληροφορια του κατι παραπανω απο εγκυρη

Οποτε οσοι εχετε εστω και λιγα λεφτακια για καποια δυσκολη στιγμη, παρτε τα τωρα που μπορειτε.... :)

(πριν λιγο ακουσα και τη σημερινη εκτακτη του Καζακη που λεει ακριβως το ιδιο πραγμα)
Μαζί μ' αυτό :
Lazy Dog έγραψε:*delete me*
και σε συνδυασμό οτι δεν πρόλαβα να δω τι έγραψες, με προβληματίζει ακόμα πιο πολύ....

Να το πάμε σε κλείστή ενότητα, να είμαστε πιο σίγουροι ?

Ότι πεις εσύ.... :wink:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 02 Απρ 2013, 00:18

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. :xara:
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τρί 02 Απρ 2013, 00:23

Δεν εγραψα κατι το οποιο δεν φαινεται ήδη στον οριζοντα...

Βλακεια μου που το εσβησα αλλά τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν υπαρχει λογος μιας και σας θεωρω ολους δικους μου ανθρωπους :)

Εγραψα λοιπον οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα εμαθα απο διευθυντη τραπεζας(και μιλαω για μεγαλο υποκαταστημα) οτι ηδη εχει συμφωνηθει το κουρεμα καταθεσεων αρχικα για 10% σε ολες τις καταθεσεις.(τα υπολοιπα που ακουσα τα ελεγχω και θα επανελθω) και με συμβουλεψε να σηκωσω οτι λεφτα εχω(ευτυχως δεν εχω ουτε ενα €)

Αυτο που δεν εγραψα και γραφω τωρα ειναι ο φοβος που ειδα στα ματια του....οταν βλεπεις ανθρωπο μπασμενο στο συστημα να φοβαται τοσο αυτο απο μονο του σημαινει κατι...
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 02 Απρ 2013, 00:32

Lazy Dog έγραψε:Δεν εγραψα κατι το οποιο δεν φαινεται ήδη στον οριζοντα...

Βλακεια μου που το εσβησα αλλά τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν υπαρχει λογος μιας και σας θεωρω ολους δικους μου ανθρωπους :)

Εγραψα λοιπον οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα εμαθα απο διευθυντη τραπεζας(και μιλαω για μεγαλο υποκαταστημα) οτι ηδη εχει συμφωνηθει το κουρεμα καταθεσεων αρχικα για 10% σε ολες τις καταθεσεις.(τα υπολοιπα που ακουσα τα ελεγχω και θα επανελθω) και με συμβουλεψε να σηκωσω οτι λεφτα εχω(ευτυχως δεν εχω ουτε ενα €)

Αυτο που δεν εγραψα και γραφω τωρα ειναι ο φοβος που ειδα στα ματια του....οταν βλεπεις ανθρωπο μπασμενο στο συστημα να φοβαται τοσο αυτο απο μονο του σημαινει κατι...
Πράγματι....σημαντική η είδηση, και μάλιστα από άνθρωπο από "μέσα"....

Επειδή έχω κι εγώ συγγενείς σε τράπεζα, δεν μπορώ να τους ρωτήσω (για πολλούς και διάφορους λόγους ), σου είπε περίπου το timeline ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τρί 02 Απρ 2013, 01:02

Dread έγραψε:Πράγματι....σημαντική η είδηση, και μάλιστα από άνθρωπο από "μέσα"....

Επειδή έχω κι εγώ συγγενείς σε τράπεζα, δεν μπορώ να τους ρωτήσω (για πολλούς και διάφορους λόγους ), σου είπε περίπου το timeline ?
"Συντομα...μερες/εβδομαδες" δεν το συνεχισα γιατι ειδα οτι δεν ηθελε να συνεχισει την συζητηση για το συγκεκριμενο. Υποθετω οτι ολα θα εξαρτηθουν απο την επισκεψη της τροικας...
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 02 Απρ 2013, 11:03

Πάντως είναι εξαιρετικά πιθανό (μη σου πω και σίγουρο) και δεν χρειάζεται να έχει κανείς "από μεσα" πληροφορία για να πεισθεί..Και μόνο το γεγονός οτι αναπαράγεται συνέχεια από τα κανάλια 1)από τη μία η πιθανότητα κουρέματος στις καταθέσεις γενικώς και αορίστως σε..κάποιες χώρες (τα ονόματα παίζουν, από Λετονία σε Ρουμανία και από Ισπανία σε δεν ξέρω και γω πού) και 2) από την άλλη οι συνεχείς διαβεβαιώσεις των πολιτικών καθώς επίσης και του Προβόπουλου οτι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις στην Ελλάδα...ε... do the math!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 02 Απρ 2013, 11:10

Μα όταν ο Σκάϊ αναπαράγει διαρκώς δηλώσεις: «Πως οι καταθέσεις στην Ελλάδα ΔΕΝ κινδυνεύουν»
είναι σαν να λέμε: τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Οι καταθέσεις κινδυνεύουν άμεσα.
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 02 Απρ 2013, 12:32

Σήμερα Τραπεζικά στελέχη μιλούσαν για τη Μάλτα, ότι έχει σειρά μετά την Κύπρο !!

Τελικά ότι δεν κατάφερε το 3 Ράιχ με την κατάκτηση της Κύπρου αλλά
και του επόμενου θύματος της Μάλτας το καταφέρνει η Μέρκελ με την ΕΕ

"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 02 Απρ 2013, 12:42

Hlios έγραψε:Μα όταν ο Σκάϊ αναπαράγει διαρκώς δηλώσεις: «Πως οι καταθέσεις στην Ελλάδα ΔΕΝ κινδυνεύουν»
είναι σαν να λέμε: τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Οι καταθέσεις κινδυνεύουν άμεσα.
Έχεις κατανοήσει τη γλώσσα των πολιτικών ,όταν υπόσχονται κάτι ποτέ δε το πραγματοποιούν,όταν αρνούνται κάτι τότε είναι γεγονός.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Τρί 02 Απρ 2013, 14:30

Μα τι λέτε τώρα; Οι τράπεζές μας είναι ισχυρές. ΚΑΙ περνούν δύσκολες ώρες. Και έρχεστε να ρίξετε τη χολή σας γι' αυτούς τους βαθιά δημοκρατικούς αγωνιστές. Θέλουν μόνο να διασφαλίσουν τα λεφτά μας γι' αυτό και τους τα χαρίζουμε. Αν δεν πάνε εκεί, πού θα πάνε;!

Δεν νομίζω να είχε κανείς αμφιβολία ότι ο στόχος τους είναι να εξαφανίσουν ό,τι χρήμα κυκλοφορεί ή υπάρχει. Θα το έκαναν από την αρχή. Απλά τώρα έχουν περάσει και τους ανάλογους νόμους, το κατάλληλο πλάισιο ασυδοσίας (ελεύθερη αγορά, ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, ΕΕ κτλ.) και έχουν διαμορφώσει την κατάλληλη ψυχολογία. Μα, οι τράπεζες είναι χρεωκοπημένες. Το κράτος είναι χρεωκοπημένο. Τα λεφτά που βγάζετε είναι της ανακεφαλαιοποίησης, όχι αυτά που βάλατε. Οι "εγγυήσεις" είτε είναι θεσμοθετημένες ή όχι, δεν θα δοθούν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Απλώς παίρνετε τις εγγυήσεις και τα μέτρα των τελευταίων ετών σε ΑΕΡΑ για να συντηρηθείτε μερικές μέρες ακόμα (και η ουσιαστική παραγωγή πλούτου περνά σε αυτούς). Η ασυδοσία γιατί επετράπη τα προηγούμενα χρόνια; Για διαμοιρασμό της ευθύνης βέβαια. Και επειδή το μερίδιο ευθύνης είναι και των πολλών, των πολλών αθροιστικά είναι μεγαλύτερη, έτσι; ΕΤΣΙ I SAY. Ας ήταν και 500 εκ. η εγγύηση. Δεν τους νοιάζουν οι τράπεζες. Η τραπεζική ένωση τί είναι; Συμφωνία 'κυρίων' ότι θα συντηρούνται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και θα ξεπουλούν μέσω του πολιτικο-οικονομικού συστήματος τις χώρες στις οποίες είναι εγκατεστημένες και θα τις "στρώνουν" για να περάσουν από πάνω οι προύχοντες. Προς το παρόν σε ρόλο επόπτη. Πολύ πιθανόν όταν δεν θα χρειάζονται κι αυτές να τις στείλουν στα τάρταρα. Λόγω ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (πλήρους εκφασισμού και ασυδοσίας) και υπερ-εθνικών πια ομάδων και κανόνων. Θαυμάστε τη δημοκρατική Ευρώπη. Μας ανταλλάσουν το αίμα με ηθικολογίες και χαρτιά! :eatingup:
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 15 Απρ 2013, 15:57

Από το http://www.mousaios.gr/%CE%B1%CF%80%CE% ... AE-%CE%B3/
Αποκάλυψη-Βόμβα από τον Γιώργο Αδαλή για την σύνθεση των κεφαλαίων που έλαβε ως δάνειο η Ελλάδα!!!

Ο Γιώργος Αδαλής είναι καλεσμένος στην εκπομπή του
Δημοσιογράφου-αναλυτή Γιώργου Πηλίτσιου,
«ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης http://www.gradio.gr(στους 105.8FM) .

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για την σύνθεση των κεφαλαίων
που δανείστηκε η Ελλάδα από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Χαρακτηρίζει “φούσκα” τα κεφάλαια, τα οποία υποστηρίζει ότι δεν αποτελούν χρήμα και αναλύει την κατάσταση στη Μ.Ανατολή. Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα σχολιαστεί μιας και δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν!

Επί της ουσίας βάζει για πρώτη φορά ένα τεράστιο ζήτημα που αφορά
στη σύνθεση των κεφαλαίων που χρησιμοποιήθηκαν στην δανειοδότηση της Ελλάδας και αποκαλύπτει την μεγάλη φούσκα που θα σκάσει
αν δεν πληρώσει η χώρα μας έστω μία δόση!

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε πέντε μέρες πριν έρθει η Μέρκελ στην Αθήνα κι ίσως εξηγεί πολλές άγνωστες πτυχές, για την υπόθεση του «χρέους της Ελλάδας»!

Το απόσπασμα αυτό που θα ακούσετε, είναι τμήμα μιας 35λεπτης συνέντευξης και αξίζει να την ακούσετε όλοι, γιατί το ζήτημα
που αποκαλύπτει ο εκδότης των AegeanTimes.gr,
δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, και ίσως αποτελέσει
στο μέλλον τον ακρογωνιαίο λίθο των αποκαλύψεων που έρχονται!

Ουσιαστικά η συνέντευξη αυτή απαντά τα ερωτήματα
όλων των Ελλήνων, σχετικά με την στάση του Πολ Τόμσεν, της Ε.Ε. ,
του ΔΝΤ και του αναπάντεχου ερχομού της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο κι απολαύστε αποκαλύψεις!!!

εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι εννοούμε όταν λέμε
ΣΥΝΘΕΣΗ που παρουσιάζεται στην φράση του τίτλου.

Να θυμίσω και μια φράση του Λαμπράκη της END.
Ο διεθνής νόμος λέει
(και αυτό έχει αποδειχτεί στο equador με τον πρόεδρο correa)
ότι
Εάν χρήματα τα οποία απαιτεί δανειστής δεν έχουνε εισέλθει
στην χώρα, δεν δικαιούται να τα πάρει πίσω ο δανειστής.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 26#p203426
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”