"Αδειάζουν" Εκάλη και Πολιτεία

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: "Αδειάζουν" Εκάλη και Πολιτεία

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Δεκ 2011, 20:12

Τι υπερτονίζεται;
'Οταν ο άλλος κυκλοφορούσε με το κεφάλι της γυναίκας του να κρέμεται απ'το χέρι του, το είδε όλο το νησί.

Τι θες να μου πεις ρε Φώτη; ότι δεν έχει λαλήσει ο κόσμος;
Εγώ σου λέω ότι έχει παρανοήσει εντελώς.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τετ 21 Δεκ 2011, 11:21

Πράγματι «αδειάζουν» Εκάλη και Πολιτεία για να πάνε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στα σαλέ της Ελβετίας.

Εμφύλιος; Ναι, έρχονται οι κομμουνισταί.....«θα μας σφάξουν» όπως φώναζε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αδελφός του Μπουμπούκου, ο Λεό το τρελό αγόρι.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τετ 21 Δεκ 2011, 13:36

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση τότε με τον τρελό στη Σαντορίνη είναι ότι την ίδια μέρα που σκότωσε τη γυναίκα του και της έκοψε το κεφάλι, είχε γίνει το ίδιο ακριβώς έγκλημα και στην Αγγλία.
Ένας άλλος τρελός μέσα σε ένα λεωφορείο σκότωσε εναν αγνωστο του επιβάτη, του έκοψε το κεφάλι και έκοβε βόλτες μέσα στο λεωφορείο με το κεφάλι στο χέρι.

Τον άλλο που σκότωσε την κοπέλα στην Καστοριά, τον είχαν πιάσει στο παρελθόν για υλικό παιδικής πορνογραφίας και είχε κατηγορηθεί και για βιασμό ή απόπειρα βιασμού αλλά για κάποιους λόγους «περίεργους» αφέθηκε ελέυθερος..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 21 Δεκ 2011, 15:10

Joy έγραψε:Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση τότε με τον τρελό στη Σαντορίνη είναι ότι την ίδια μέρα που σκότωσε τη γυναίκα του και της έκοψε το κεφάλι, είχε γίνει το ίδιο ακριβώς έγκλημα και στην Αγγλία.
Ένας άλλος τρελός μέσα σε ένα λεωφορείο σκότωσε εναν αγνωστο του επιβάτη, του έκοψε το κεφάλι και έκοβε βόλτες μέσα στο λεωφορείο με το κεφάλι στο χέρι.

Τον άλλο που σκότωσε την κοπέλα στην Καστοριά, τον είχαν πιάσει στο παρελθόν για υλικό παιδικής πορνογραφίας και είχε κατηγορηθεί και για βιασμό ή απόπειρα βιασμού αλλά για κάποιους λόγους «περίεργους» αφέθηκε ελέυθερος..

Εδω λενε οι δημοσιογράφοι...
Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ της δολοφονίας της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη από τον 35χρονο Στάθη Ευσταθίου, καθώς έρχονται στο φως στοιχεία για την παράνομη δράση του στο παρελθόν.
Τον περασμένο Αύγουστο, ο 35χρονος είχε συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευαγγελία Καρανίκα του είχε απαγγείλει τότε κατηγορίες για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά από έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο Ευσταθίου είχε συλληφθεί και στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Επίσης βρέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα DVD, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.

Η εισαγγελέας είχε μάλιστα επικαλεστεί τη διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, αλλά στο δικαστήριο αθωώθηκε.
http://www.grandesecreto.gr/?contentid=3121
Καλα το να διαταχθει να δημοσιευτει το ονομα καποιου που στην συνεχεια αθωωθηκε ειναι σκανδαλο για μενα, ασχετα αν μετα αποδειχθηκε δολοφόνος. Το οτι καποιος ειναι δολοφονος δεν σημαινει πως για οτιδηποτε ειχε κατηγορηθει στο παρελθον ειναι σωστό και καθε προηγουμενη αθωωτικη αποφαση λάθος. καθε υπόθεση ειναι ξεχωριστή, παρ ολα αυτα αυτο που θελω να τονισω δεν ειναι αυτο, αλλα το ποσο διαφερουν τα αρθρα μεταξύ τους.
Το επομενο άρθρο για το ιδιο θέμα...

http://www.ekriktiko.gr/index.php/archives/147872
Εδω απο την αλλη λεει οτι συνεληφθη για αποπλανηση ανηλικου και αθωωθηκε αλλα πληρωσε εγγυηση για την πορνογραφια (είναι δηλαδη υπόδικος).
Τι θα γινει ρε παιδια αθωωθηκε η δεν αθωωθηκε;
Επισης λενε οτι εχει κανει εναμιση χρόνο φυλακη για βιασμό φοιτήτριας, κατι που το προηγουμενο άρθρο δεν ανέφερε.
Ειναι λες και διαβάζω δυο διαφορετικες ειδήσεις, κι ομως μιλανε για την ίδια υπόθεση.
Διαβάζοντας κανεις τις ειδήσεις και ειδικα οσες εχουν σχέση με εγκληματικότητα
διαπιστώνει οτι μονο παραπληροφόρηση δημιουργούν.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 15:56

Divine Sinner έγραψε:Τι θα γινει ρε παιδια αθωωθηκε η δεν αθωωθηκε;
Στην τηλεόραση άκουσα κάτι ψελίσματα για απαλλαγή με βούλευμα.
Αυτό το "βούλευμα" κανένας δικηγόρος δε μου το'χει εξηγήσει ικανοποιητικά και εν πάση περιπτώσει, είναι πολλά τα βουλεύματα που χαρίζουν εξωφρενικές και εξοργιστικές απαλλαγές σε άτομα που εγκληματούν στην κυριολεξία.
Το άτομο ήταν γεμάτο ψυχομπουκώματα, εμμονές, ανασφάλειες και ένα υπέρμετρο "εγώ" που τώρα ελπίζω να του διαλύσουν κάτι μάγκες με ηθικό κώδικα, όταν θα πάει φυλακή (βλεπε Δουρή- όσοι θυμόσαστε). ΕΛΠΙΖΩ να πάει φυλακή αυτή τη φορά δηλαδή. :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 21 Δεκ 2011, 16:09

Που να βρούμε τώρα Ford Falkon με τροποποιημένο V8 κινητήρα 600 αλόγων βρε παιδί μου...?
To πρόβλημα δεν θα είναι τα αυτοκίνητα η βενζίνη θα είναι !!
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 21 Δεκ 2011, 16:11

Ε καλα σιγα τον ηθικο κωδικα. αν αφηναν ολους αυτους με τον ηθικο κωδικα μονους στην φυλακη με μια 14 χρονη δεν νομιζω να της φαίρονταν και τοσο ομορφα. ασχετα με αυτο.

Απαλακτικο βουλευμα σημαινει.
Λεει η αστυνομια. κυρ εισαγελεα εχω στοιχεια οτι αυτος εκανε κατι παρανομο.
Ο εισαγελεας συντάσει την δικογραφία και λεει συλαβετε τον.
Απο εκει και περα παραμενει ανοιχτο το αν θα παραπεμφθει σε δικη, δεν εχει γινει η προανακριση, δεν
ξερουμε την εκδοχη του κατηγορουμενου κλπ.
μετα γινεται η προανακριση απο την αστυνομια και τον πανε σε ανακριτη και εισαγελεα.
Αυτοι κανουν την κύρια ανάκριση και απο κοινου διατασουν ειτε την αποφυλακιση του, είτε την προφυλακιση, ειτε περιοριστικούς όρους κλπ.
μετα περιμενει το βουλευμα οπου εξεταζουν λεπτομερως την υπόθεση.
Για να ειναι το βουλευμα απαλακτικο παει να πει οτι δεν υπαρχουν ουτε αποχρωσες ενδειξεις της ενοχης
για να ειναι παραπεμπτικο πρεπει να υπάρχουν αποχρωσες ενδειξεις που θα πρέπει να εξεταστουν στο δικαστήριο.
Σε αντιθεση με τον νομο των ΗΠΑ. που για να φτασει μια υπόθεση στα δικαστηρια πρέπει η αστυνομια να εχει δεσει πολυ γερά την υπόθεση.
Στην Ελλαδα ακομα και αν δεν ειναι πιθανο να εκανε ο κατηγορουμενος το εγκλημα τον τρέχουν στα δικαστήρια, για να
εξετάσουν μήπως το έκανε (αποχρώσες ενδείξεις που παρ ολα αυτα θα πρέπει να περασουν απο την βάσανο της ακροαματικης διαδικασίας).
αυτος είναι ενας απο τους λόγους που οι περισσότερες υποθέσεις παραγράφονται
γιατι στην ουσια με αποχρωσες ενδείξεις φτάνουν ενα σωρο ανυποστατες υποθέσεις στα δικαστήρια που με το αμερικάνικο δίκαιο το 80% θα ειχε
αποριφθει απο πρίν, και οι δικαστές δεν προλαβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 21 Δεκ 2011, 16:33

Στην υποθεση δουρη παντως ο πραγματικος δολοφονος κυκλοφορει ελεύθερος. οχι οτι εχει καποια σημασια για την κοινη γνώμη.
ο κοσμος ξέσπασε και πηγε σπιτάκι του. γιατι αυτο νοιαζει τον κοσμο και τις "τοπικες κοινωνιες" να ξεσπάσουν να διαπομπέψουν.
Οποιον τους δείξουν, αν μετα απο μια δεκαετια γινει γνωστο οτι δεν το εκανε αυτος. ε δεν βαριεσαι...

Γιατι "Η κοινή γνώμη θριαμβεύει μόνο εκεί που κοιμάται η σκέψη"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 17:10

Για να ειναι το βουλευμα απαλακτικο παει να πει οτι δεν υπαρχουν ουτε αποχρωσες ενδειξεις της ενοχης
Έχω δει/ακουσει απαλλακτικά βουλεύματα που έχουν καραμπινάτες ενδείξεις.
Καλά τα λένε στα χαρτια, καλα τα νομικίστικα, αλλά δεν ισχύουν αυτά στην πράξη. Γι'αυτό και μ'εξοργίζουν τα βουλεύματα.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε τρελά.
Το θέμα μας είναι η άτακτη φυγή των πλουσίων.
Εμμένω στην αρχική μου θέση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 21 Δεκ 2011, 17:12

Στο θεμα της φυγης των πλουσιων συμφωνω με τον κλας. φευγουν για διακοπες οπως ειναι λογικο.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Πέμ 22 Δεκ 2011, 10:14

Θα μπορέσουν να πάνε μακρυά;
Αλλά θα μου πείς η βιτρίνα του χρήματος χαρίζει ό,τι πρόσωπο επιθυμείς.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”