Χρωστάω σε κάρτες σε δάνεια έχω χάσει τη δουλεια μ
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
-
Divine Sinner
Χρωστάω σε κάρτες σε δάνεια έχω χάσει τη δουλεια μ
Χρωστάω σε κάρτες σε δάνεια έχω χάσει τη δουλεια μου... εχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ
Μια φορα κι εναν καιρό υπηρχε μια κληρονομική δημοκρατία που λέγονταν Ελλαδα.
Οι κάτοικοι αυτής της χώρας επέλεγαν τον συμπαθέστερο πρωθυπουργό εναλλάξ.
Οι δύο αυτοί πρωθυπουργοί που διαδέχονταν ο ένας τον άλλον κάναν παιδιά.
και τα παιδιά τους τους διαδέχτηκαν κι αυτά.
Τα ονόματα ήταν καραμανλής παπανδρεου.
Αυτες οι δυο οικογένιες που ηγούνταν δεν προσέφεραν και τίποτα σημαντικό στο κράτος, δεν το εξυγχρόνησαν
αλλα αντ αυτού δανειζονταν για να προσφέρουν σε μια μερίδα πολιτων αγαθά,
για να εδραιώσουν την εξουσια τους.
Οσο το χρήμα έραιε ζεστό, όλα ήταν καλα.
Ο Ελληνας έβριζε μόνο τον πολιτικό του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ κόμματος και τον δικο του τον δικαιολογούσε (με το να λέει οτι ο αντίπαλος είναι χειροτερος).
Λιγοι Έλληνες νοιάζονταν για το καλό της πατρίδας.
και αυτοί συνήθως γίνονταν αντικείμενο χλεύης ως γραφικοί.
Οι διαδηλώσεις ήταν καθημερινά μεσα στο πρόγραμμα.
Οταν πχ ήταν να συναντησεις ενα φιλαράκι στην πλατεία αριστοτέλους του
έλεγε με φυσικότητα, υπολόγισε μια ωρα παραπάνω γιατι μπορεί να πέσω σε καμια διαδήλωση.
Οι πολιτικοί βασίζανε την εξουσία του στους εξής πυλωνες.
Ο βουλευτής έκανε μικροδιεκπαιρεώσεις για τον ψηφοφόρο του πχ να γινει γρηγορότερα μια συναλαγή του με το δημοσιο.
Ο βουλευτής έταζε πχ να βάλει τον ανίκανο γιό του στο δημόσιο, ή και τον ικανο μιας και ο αντιπαλος βουλευτης θα έβαζε τον αλλον ανίκανο.
Ο κόσμο ενδέχεται να ψηφιζε βουλευτή χωρίς να ζητάει αμεσα ρουσφέτι για να τον έχει καβάντζα (ετσι στην ουσία τον ψήφιζε με την προσδωκία οτι μπορεί να τον χρειαστεί στο μέλλον μιας και στην Ελλάδα χωρίς λαδάκι δεν κινείται τίποτα)
Οι προσκείμενοι σε κόμματα συνδικαλιστές εργατοπατέρες κάναν την δουλειά τους και έπειθαν τα μέλη των συνδικάτων να ψηφίζουν τους δικούς τους βουλευτές.
Οι πολιτικοί κάναν την χάρη στα συνδικάτα και διατηρούσαν προνόμια και κλειστά επαγγέλματα.
Ετσι πχ ο ταξιτζης ήταν μάγκας μονο και μονο επειδή με το έτσι θέλω ο νόμος
σου απαγόρευε να γίνεις κι εσύ ταξιτζής.
Μέσα σε όλα αυτά χρειάζονταν και η ανάλογη καλή ζωή.
Επιδοτήσεις, αλλοδαπές πόρνες μικρά και μεγάλα δάνεια, κάρτες.
Ακούω συχνα. πήρα δάνεια, έχω καταχρεωθεί σε κάρτες και δεν μου φτάνουν τα λεφτά να πληρώσω. θα μου πάρουν το σπίτι.
Όσους πήραν δάνειο για επαγγελματικό λόγο ή για λόγο υγείας ή επειδή δεν μπόρουσαν να επιβιώσουν τους συμπονώ.
Μάλιστα τα δάνεια για λόγους υγείας θα έπρεπε να χαριστούν.
Αλλά όσοι πηραν διακοποδανεια, κάρτες για καινούρια ψυγεία άμαξια home cinema κλπ και τώρα παραπονιούνται, για μένα δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να το κάνουν.
Ειναι απλά ο νόμος της αγοράς.
Οταν βάζεις μια πίστωση πάνω απο το κεφάλι σού τότε θα πρέπει να αναγνωρίζεις τις συνέπειες.
Η τράπεζα δεν ειναι φιλόπτωχο ταμείο και δεν δίνει τσαμπα λεφτά.
σκοπός της είναι το κέρδος.
Το ήξερες πριν μπεις στην τράπεζα, το ξέρεις και τώρα.
http://www.e-diabolica.tk/2012/03/blog-post_19.html
Μια φορα κι εναν καιρό υπηρχε μια κληρονομική δημοκρατία που λέγονταν Ελλαδα.
Οι κάτοικοι αυτής της χώρας επέλεγαν τον συμπαθέστερο πρωθυπουργό εναλλάξ.
Οι δύο αυτοί πρωθυπουργοί που διαδέχονταν ο ένας τον άλλον κάναν παιδιά.
και τα παιδιά τους τους διαδέχτηκαν κι αυτά.
Τα ονόματα ήταν καραμανλής παπανδρεου.
Αυτες οι δυο οικογένιες που ηγούνταν δεν προσέφεραν και τίποτα σημαντικό στο κράτος, δεν το εξυγχρόνησαν
αλλα αντ αυτού δανειζονταν για να προσφέρουν σε μια μερίδα πολιτων αγαθά,
για να εδραιώσουν την εξουσια τους.
Οσο το χρήμα έραιε ζεστό, όλα ήταν καλα.
Ο Ελληνας έβριζε μόνο τον πολιτικό του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ κόμματος και τον δικο του τον δικαιολογούσε (με το να λέει οτι ο αντίπαλος είναι χειροτερος).
Λιγοι Έλληνες νοιάζονταν για το καλό της πατρίδας.
και αυτοί συνήθως γίνονταν αντικείμενο χλεύης ως γραφικοί.
Οι διαδηλώσεις ήταν καθημερινά μεσα στο πρόγραμμα.
Οταν πχ ήταν να συναντησεις ενα φιλαράκι στην πλατεία αριστοτέλους του
έλεγε με φυσικότητα, υπολόγισε μια ωρα παραπάνω γιατι μπορεί να πέσω σε καμια διαδήλωση.
Οι πολιτικοί βασίζανε την εξουσία του στους εξής πυλωνες.
Ο βουλευτής έκανε μικροδιεκπαιρεώσεις για τον ψηφοφόρο του πχ να γινει γρηγορότερα μια συναλαγή του με το δημοσιο.
Ο βουλευτής έταζε πχ να βάλει τον ανίκανο γιό του στο δημόσιο, ή και τον ικανο μιας και ο αντιπαλος βουλευτης θα έβαζε τον αλλον ανίκανο.
Ο κόσμο ενδέχεται να ψηφιζε βουλευτή χωρίς να ζητάει αμεσα ρουσφέτι για να τον έχει καβάντζα (ετσι στην ουσία τον ψήφιζε με την προσδωκία οτι μπορεί να τον χρειαστεί στο μέλλον μιας και στην Ελλάδα χωρίς λαδάκι δεν κινείται τίποτα)
Οι προσκείμενοι σε κόμματα συνδικαλιστές εργατοπατέρες κάναν την δουλειά τους και έπειθαν τα μέλη των συνδικάτων να ψηφίζουν τους δικούς τους βουλευτές.
Οι πολιτικοί κάναν την χάρη στα συνδικάτα και διατηρούσαν προνόμια και κλειστά επαγγέλματα.
Ετσι πχ ο ταξιτζης ήταν μάγκας μονο και μονο επειδή με το έτσι θέλω ο νόμος
σου απαγόρευε να γίνεις κι εσύ ταξιτζής.
Μέσα σε όλα αυτά χρειάζονταν και η ανάλογη καλή ζωή.
Επιδοτήσεις, αλλοδαπές πόρνες μικρά και μεγάλα δάνεια, κάρτες.
Ακούω συχνα. πήρα δάνεια, έχω καταχρεωθεί σε κάρτες και δεν μου φτάνουν τα λεφτά να πληρώσω. θα μου πάρουν το σπίτι.
Όσους πήραν δάνειο για επαγγελματικό λόγο ή για λόγο υγείας ή επειδή δεν μπόρουσαν να επιβιώσουν τους συμπονώ.
Αλλά όσοι πηραν διακοποδανεια, κάρτες για καινούρια ψυγεία άμαξια home cinema κλπ και τώρα παραπονιούνται, για μένα δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να το κάνουν.
Οταν βάζεις μια πίστωση πάνω απο το κεφάλι σού τότε θα πρέπει να αναγνωρίζεις τις συνέπειες.
http://www.e-diabolica.tk/2012/03/blog-post_19.html
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Re: Χρωστάω σε κάρτες σε δάνεια έχω χάσει τη δουλεια μ
Divine Sinner έγραψε: Ακούω συχνα. πήρα δάνεια, έχω καταχρεωθεί σε κάρτες και δεν μου φτάνουν τα λεφτά να πληρώσω. θα μου πάρουν το σπίτι.
Αυτό είναι νόμος του κώλου. Νόμος του... κάνουν ότι τους συμφέρει.Ειναι απλά ο νόμος της αγοράς.
Όταν σου πρόσφεραν τα δάνεια και τις κάρτες λάμβαναν υπόψη τους την δυνατότητα αποπληρωμής
με βάση τα εισοδήματα σου από την φορολογική δήλωση. Στο μεταξύ τα εισοδήματα έπεσαν κατακόρυφα
(και δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι γι αυτό) μα οι δόσεις και τα επιτόκια δεν αναπροσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες.
Τι λες εσύ? Δεν θα έπρεπε εδώ να λειτουργήσει ισορροπιστικά ο αλάνθαστος νόμος της αγοράς?
Αυτό που δεν περίμεναν είναι πως θα έχαναν τις δουλειές τους,Το ήξερες πριν μπεις στην τράπεζα, το ξέρεις και τώρα.
πως θα κόβονταν οι μισθοί και οι συντάξεις, πως το κράτος θα πτώχευε.
Κανένας δεν αγόρασε ψυγείο γνωρίζοντας εκ των προτέρων
ότι θα ανατραπούν όλα όσα ίσχυαν μια ζωή, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα
και θα κινδυνέψει να του πάρουν το σπίτι.
Κανένας δεν γνώριζε από ΔΝΤ, κανένας δεν περίμενε τέτοια κατρακύλα.
Να αναζητάς τις ευθύνες στους υπεύθυνους όχι στα θύματα.
-
Divine Sinner
Αν η τραπεζα απεκλεινε εστω και σε ενα μικρο ποσοστο απο τους ορους που υπέγραψε τοτε ο πελατης μπορει να την κυνηγησει δικαστικά.
Αν ομως οι οροι ηταν σαφης...
Τα εισοδηματικα κριτηρια τα ζητουσε για την ΔΙΚΗ της ασφάλεια. Οχι για να καθορισει το επιτοκειο. Αλλα για να καθορισει το ΑΝ θα σου δωσει δάνειο.
Παρα πολλοι ακομα και οταν ειχαν δουλειες και μισθους παιζαν στην κόψη του ξυραφιου.
Γνωριζω αρκετα παραδειγματα απο τον περιγυρο μου που ειχαν παρει 3-4 κάρτες και δεν ειχαν να τις αποπληρωσουν.
Δεν ειχαν να τις αποπληρωσουν οταν εργαζονταν και δεν ειχαν γινει μειώσεις ακόμα.
Ηδη το 2006 ήξερα πάρα πολλα άτομα που ηταν στον τειρεσία.
Η κρίση πλάκωσε το 2009
Αν ομως οι οροι ηταν σαφης...
Τα εισοδηματικα κριτηρια τα ζητουσε για την ΔΙΚΗ της ασφάλεια. Οχι για να καθορισει το επιτοκειο. Αλλα για να καθορισει το ΑΝ θα σου δωσει δάνειο.
Παρα πολλοι ακομα και οταν ειχαν δουλειες και μισθους παιζαν στην κόψη του ξυραφιου.
Γνωριζω αρκετα παραδειγματα απο τον περιγυρο μου που ειχαν παρει 3-4 κάρτες και δεν ειχαν να τις αποπληρωσουν.
Δεν ειχαν να τις αποπληρωσουν οταν εργαζονταν και δεν ειχαν γινει μειώσεις ακόμα.
Ηδη το 2006 ήξερα πάρα πολλα άτομα που ηταν στον τειρεσία.
Η κρίση πλάκωσε το 2009
- kat_woman
- Site Admin

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Συμφωνώ με τον Ήλιο.
Πλην κάποιον εξαιρέσεων, που ΟΝΤΩΣ έβαλαν φέσι περισσότερο από αυτό που μπορούσαν να πληρώσουν, υπάρχουν πλείστοι όσοι συνάνθρωποί μας που πήραν δάνεια ( ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δάνειο, δεν το συζητώ αυτό) με βάση το μισθό που έπαιρναν την τότε δεδομένη στιγμή και με βάση ενδεχομένως κάποιον προγραμματισμό πχ. βγάζω τόσα εγώ, τόσα η γυναίκα μου και μπορούμε και πληρώνουμε τη δόση.
Δεν φταίει ο δανειολήπτης αν μειώθηκε ο μισθός ή απολύθηκε ο ίδιος ή η γυναίκα του.
Ας πάψουμε πια να είμαστε ενοχικοί.Βρε αδελφέ, τι με κόφτει εμένα αν πήρες δάνειο για να αγοράσεις νέο ψυγείο? Από τη στιγμή που ήταν υπολογισμένο να δίνεις τη δόση, δεν φταις εσύ τώρα που δεν μπορε΄'ις.
Άλλοι φταίνε, Φώτη και όχι ο κοσμάκης που θέλησε στο κάτω-κάτω να ζήσει καλύτερα.Δεν θα του ρίξουμε ευθύνες επειδή δεν ήθελε να μείνει με το Ζάσταβα της δεκαετίας του 70.
Πλην κάποιον εξαιρέσεων, που ΟΝΤΩΣ έβαλαν φέσι περισσότερο από αυτό που μπορούσαν να πληρώσουν, υπάρχουν πλείστοι όσοι συνάνθρωποί μας που πήραν δάνεια ( ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δάνειο, δεν το συζητώ αυτό) με βάση το μισθό που έπαιρναν την τότε δεδομένη στιγμή και με βάση ενδεχομένως κάποιον προγραμματισμό πχ. βγάζω τόσα εγώ, τόσα η γυναίκα μου και μπορούμε και πληρώνουμε τη δόση.
Δεν φταίει ο δανειολήπτης αν μειώθηκε ο μισθός ή απολύθηκε ο ίδιος ή η γυναίκα του.
Ας πάψουμε πια να είμαστε ενοχικοί.Βρε αδελφέ, τι με κόφτει εμένα αν πήρες δάνειο για να αγοράσεις νέο ψυγείο? Από τη στιγμή που ήταν υπολογισμένο να δίνεις τη δόση, δεν φταις εσύ τώρα που δεν μπορε΄'ις.
Άλλοι φταίνε, Φώτη και όχι ο κοσμάκης που θέλησε στο κάτω-κάτω να ζήσει καλύτερα.Δεν θα του ρίξουμε ευθύνες επειδή δεν ήθελε να μείνει με το Ζάσταβα της δεκαετίας του 70.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Hlios
- Επίτιμος

Συμφωνώ πώς υπάρχουν τέτοια παραδείγματα, μα δεν είναι ο κανόνας.
Αλλά ακόμα και έτσι οι τράπεζες έχουν την ευθύνη
που έδιναν επισφαλή δάνεια (σαν όπλο σε παιδί) εν γνώση τους.
Αλλά ακόμα και έτσι οι τράπεζες έχουν την ευθύνη
που έδιναν επισφαλή δάνεια (σαν όπλο σε παιδί) εν γνώση τους.
ναι οκ αλλά πάλι τσουβαλίαζεις ...ΦΥΣΙΚΆ υπήρχαν και τα ζώα που είχαν ένα μισθό 800 ευρό και πήραν δάνειο για να αγοράσουν
ρολόι των 10.000 ευρό ......
Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που << δούλεψαν >> τα δάνεια με λογική των τότε καιρών στεγαστικά πχ , δάνεια αυτοκινήτων κτλ !
Και όπως ανέφερες με σκοπό του να μην χάσουν τα λεφτά τους οι τράπεζες με τα αυστηρότερα δυνατά κριτήρια ...
Αυτοί δεν μπορεί να είναι υπόλογοι στο ότι ο κόσμος γύρισε τα πάνω κάτω !
Και μιας και ψάχνεις ευθύνες ...το να είσαι χαζός είναι μικρότερο έγκλημα απο το να είσαι έξυπνος και να εκμεταλλεύεσαι τον χαζό .
Όταν όχι πολύ πρίν σε έπερναν τηλέφωνο και σου λέγανε εγκρίθηκε μια κάρτα στο όνομα σου με όριο τα 5000 ευρό και απάνταγε
ο άλλος ...ναι αλλά είμαι άνεργος .....σου λέγανε καλά δεν πειράζει ....ποιος είναι ο εγκληματίας και υπεύθυνος εδώ ;
Η μέχρι τώρα πορεία σου δείχνει ότι αποκλείεται να μην ξέρεις πως δουλεύει μια τράπεζα και απο που βγάζει κέρδος .
Και μιας και οι τράπεζες χρησιμοποιούσαν ως ρευστότητα τα δάνεια του κώλου που δίναν στους στάνταρ κακοπληρωτές
και ως κεφάλαιο τα δάνεια απο τους καλοπληρωτές ....πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θές να πεις με τα γραφόμενα σου !
Και στις 2 περιπτώσεις οι τράπεζες κερδίζουν και και στις 2 περιπτώσεις οι καταναλωτές χάνουν !
ρολόι των 10.000 ευρό ......
Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που << δούλεψαν >> τα δάνεια με λογική των τότε καιρών στεγαστικά πχ , δάνεια αυτοκινήτων κτλ !
Και όπως ανέφερες με σκοπό του να μην χάσουν τα λεφτά τους οι τράπεζες με τα αυστηρότερα δυνατά κριτήρια ...
Αυτοί δεν μπορεί να είναι υπόλογοι στο ότι ο κόσμος γύρισε τα πάνω κάτω !
Και μιας και ψάχνεις ευθύνες ...το να είσαι χαζός είναι μικρότερο έγκλημα απο το να είσαι έξυπνος και να εκμεταλλεύεσαι τον χαζό .
Όταν όχι πολύ πρίν σε έπερναν τηλέφωνο και σου λέγανε εγκρίθηκε μια κάρτα στο όνομα σου με όριο τα 5000 ευρό και απάνταγε
ο άλλος ...ναι αλλά είμαι άνεργος .....σου λέγανε καλά δεν πειράζει ....ποιος είναι ο εγκληματίας και υπεύθυνος εδώ ;
Η μέχρι τώρα πορεία σου δείχνει ότι αποκλείεται να μην ξέρεις πως δουλεύει μια τράπεζα και απο που βγάζει κέρδος .
Και μιας και οι τράπεζες χρησιμοποιούσαν ως ρευστότητα τα δάνεια του κώλου που δίναν στους στάνταρ κακοπληρωτές
και ως κεφάλαιο τα δάνεια απο τους καλοπληρωτές ....πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θές να πεις με τα γραφόμενα σου !
Και στις 2 περιπτώσεις οι τράπεζες κερδίζουν και και στις 2 περιπτώσεις οι καταναλωτές χάνουν !
Mornie utúlië
- Hlios
- Επίτιμος

Χιούμορ:… Φώτη με αυτά τα μυαλά θα έπιανες εύκολα δουλειά στο mega.
Καταλαβαίνω περνάς μια περίοδο γενικευμένης άρνησης και αντιδράς σε όλα ανεξαίρετος.
Χαζός δεν είσαι. Ξέρεις πολύ καλά τι λες. Σε αγαπώ πολύ. Είμαι μαζί σου.
Εύχομαι να είναι σύντομη αυτή η περίοδος και να βρεις την σωστή-καινούρια σου ταυτότητα.
Καταλαβαίνω περνάς μια περίοδο γενικευμένης άρνησης και αντιδράς σε όλα ανεξαίρετος.
Εύχομαι να είναι σύντομη αυτή η περίοδος και να βρεις την σωστή-καινούρια σου ταυτότητα.
-
Divine Sinner
δεν τσουβαλιαζω γιατι ηδη εχω διαχωρισει αυτες τις περιπτωσεις. ΑΝ εισαι μια τετοια περιπτωση. εσυ που με διαβάζεις.
Δεν σε αφορα. δεν μιλαω για σενα δεν χρειαζεται να ενοχλεισαι. το αρθρο μπορει να ειναι ελειπες αλλα η κοινη λογικη περιλαμβανει κι αυτες τις περιπτωσεις.
Εγω μιλαω για τους αλλους.
Δεν σε αφορα. δεν μιλαω για σενα δεν χρειαζεται να ενοχλεισαι. το αρθρο μπορει να ειναι ελειπες αλλα η κοινη λογικη περιλαμβανει κι αυτες τις περιπτωσεις.
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Φώτη
θα με τρελάνεις ρε μάγκα...
θα με τρελάνεις ρε μάγκα...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
-
Divine Sinner
Δεν νομιζω να με παιρναν στο μεγκα. Ειμαι αντινεοταξιτης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα αντιμετωπισωCentral sun έγραψε:Χιούμορ:… Φώτη με αυτά τα μυαλά θα έπιανες εύκολα δουλειά στο mega.
και τον πολίτη μοιρολατρικα και οτι δεν εχει ευθηνες.
ακομα και η αρνηση του να πολεμησει ειναι ευθηνη...
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν θες και τα γραφείςDivine Sinner έγραψε:δεν τσουβαλιαζω γιατι ηδη εχω διαχωρισει αυτες τις περιπτωσεις. ΑΝ εισαι μια τετοια περιπτωση. εσυ που με διαβάζεις.
η έχεις αποφασίσει να παίζεις με τα νεύρα του περίγυρου σου.
Το ότι δεν έχεις βρεθείς εγκλωβισμένος με κάρτες η δάνεια
δεν δικαιολογεί την σκληρότητα
που σου βγαίνεις στην αντιμετώπιση των άλλων.
Αληθινά είσαι ακατανόητος.
Σου συνιστώ να αλλάξεις παρέες.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
-
Divine Sinner
θα θελα να σβηστει αυτο το θεμα.
προκάλεσα πολλες εντάσεις χωρίς να χω καμια τετοια προθεση.
δεν υπολογισα το ποσο ευαισθητο ειναι το θεμα για καποιους.
ζητω συγγνωμη
ζητω συγγνωμη
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Divine Sinner έγραψε:θα θελα να σβηστει αυτο το θεμα.
ζητω συγγνωμη
Άμα δεν σε ''πνίξω'' στα τσίπουρα μια μέρα να μην με λένε Πανίκα...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
Φώτη μου εδώ είναι το πρόβλημα και όχι στους χαζούς που πέρνανε αέρα πατέρα τα δάνεια ...enigma έγραψε: Και μιας και οι τράπεζες χρησιμοποιούσαν ως ρευστότητα τα δάνεια του κώλου που δίναν στους στάνταρ κακοπληρωτές
και ως κεφάλαιο τα δάνεια απο τους καλοπληρωτές ....
Υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν ...αυτοί ΔΕΝ έφεραν το πρόβλημα στο οικονομικό
Το πρόβλημα έρχεται απο την κατάρρευση αυτών που ΔΕΝ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (των χαζών ) επειδή
όπως προανέφερα τα <<καλά >> δάνεια τα είχαν ως κεφάλαιο ...και μιας και καταρρέουν τα καλά δάνεια καταρρέει το κεφάλαιο .
Σε κάθε περίπτωση σε όλους τους τομείς οι <<χαζοί >> υπάρχουν και δεν ενοχλούν άλλους απο τον εαυτό τους και
τα reality παιχνίδια !
edit δεν είναι ευαίσθητο είναι υπαρκτό το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να απολογιθείς (γνώμη μου )
καμιά φόρα η κουβέντα έχει αξία ...απλά απο μόνη της !
Mornie utúlië
- Hlios
- Επίτιμος

@DS Όντος έχεις δίκιο.
Είναι που χρωστάμε όλοι πολλά, σε αντίθεση με εσένα.
Είναι που χρωστάμε όλοι πολλά, σε αντίθεση με εσένα.
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Μη χαλιέσαι Φωτάκη, ανταλλαγή απόψεων κάναμε ..
No hard feelings..από κανέναν
No hard feelings..από κανέναν
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.