ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ...
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- kat_woman
- Site Admin
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ...
Επειδή το έχω δηλώσει εδώ μέσα πολλάκις οτι από οικονομικά δεν σκαμπάζω γρι και για πολλά από αυτά που ακούγονται γενικώς έχω πλήρη μεσάνυχτα, θα είχε κάποιος την καλοσύνη να εξηγήσει με απλά ελληνικά ( σαν να μιλούσε σε πεντάχρονο, ένα πράγμα.. ) τι είναι αυτό το περίφημο κούρεμα τέλος πάντων , ποιά η διαφορά από την χρεωκοπία ( ελεγχόμενη ή μη..) και τι σημαίνει αυτό πρακτικά για την έρημη την τσέπη μας?
Ευχαριστώ..( να ξέρουμε δηλαδής τι μας γίνεται )
Ευχαριστώ..( να ξέρουμε δηλαδής τι μας γίνεται )
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Re: ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ...
Δεν είμαι και ο ποιο κατάλληλος γνώστης αλλά μπορώ να σου πω ότι το <<κούρεμα >> χρέους είναι ουσιαστικά
ελεγχόμενη χρεωκοπία .
Στην πράξη αν δεν έχεις να πληρώσεις τις δώσεις του δανείου του σπιτιού σου μπορείς να κάνεις 2 πράγματα
1 Πας στην τράπεζα και λες <<Λεφτά δεν υπάρχουν πάρτε το σπίτι και βάλτε το στον ............. >>
2 Πας στην τράπεζα και λες <<λεφτά δεν υπάρχουν ελάτε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε >>
Εμείς κάνουμε το δεύτερο παράδειγμα !!
Στην περίπτωση όμως που ΔΕΝ είσαι ιδιώτης ...(οπως είναι η χώρα μας ) δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα !
Αν το δεύτερο παράδειγμα το έκανα εγω για το σπίτι μου η τράπεζα θα μου έλεγε
Πουλάμε το σπίτι σου ....
Τα λεφτά που θα βγούν αν φτάνουν να αποπληρώσεις είμαστε κομπλέ !Αν βγουν και παραπάνω κρατάς την διαφορά
αν βγουν παρακάτω ξεχρεώνεις και το υπόλοιπο χρέος το βρίσκουμε με ενα δάνειο ακόμα με ευνοϊκούς όρους !
Στην περίπτωση χώρας είναι άλλη η κουβέντα
Μιας και ξέρουν ότ δεν έχεις λεφτά να δώσεις και δεν μπορείς να << πουλήσεις >> τίποτα (το τελευταίο πλεόν χάρην του ΓΑΠ δεν ισχύει ) τότε κάνεις κούρεμα δηλαδή σου χαρίζουν κάποιο από το χρέος .... χάρηκες μήπως ; DONT !
Το κούρεμα χρέους που κάνουν το μεγαλύτερο (για να μην πω σχεδόν όλο ) είναι χρέος απέναντι υμών !
Δηλαδή !
Ως χώρα χρωστάμε και στους <<ετέρους >> μας αλλά και στις δικές μας τράπεζες !
Το χρέος που έχουμε στις δικές μας τράπεζες θα σβήσουν !Δηλαδή λεφτά που χρωστάμε σε ...εμάς !
Το αποτέλεσμα είναι ότι θα τους <<βγούνε >> τα νουμεράκια αλλά μιας και το << πιστόλι >> θα το φάνε οι
τράπεζες μας ...θα χρειαστούν ενίσχυση για να μην πτωχεύσουν !Εκεί έρχεται ο μηχανισμός στήριξης ...απο εκεί
θα πάρουν λεφτά οι τράπεζες . Για να μην φανεί όμως ότι υποστηρίζουν ιδιωτικές επιχειρήσεις οι τελευταίες θα
γίνουν δημόσιες !
Πάρε 1000ευρο για να μου δώσεις 1000 ευρο είναι η κουβέντα !
Σε εμάς μιας και αυτό σε ενδιαφέρει να ακούσεις το αποτέλεσμα είναι ότι
θα παρθούν και άλλα δάνεια ακόμα τα οποία κάνενα ευρο απο αυτά δεν θα έρθει στις τσέπες μας !
Θα δανειστούμε για να σωθούν οι τράπεζες !
Αυτά απο εμένα όπως εγω τα έχω καταλάβει ...δεν είμαι οικονομολόγος οπότε δεν πρέπει να τα εκ λάβεις ως
επίσημες πληροφορίες ...μπορεί να κάνω και λάθος !
ελεγχόμενη χρεωκοπία .
Στην πράξη αν δεν έχεις να πληρώσεις τις δώσεις του δανείου του σπιτιού σου μπορείς να κάνεις 2 πράγματα
1 Πας στην τράπεζα και λες <<Λεφτά δεν υπάρχουν πάρτε το σπίτι και βάλτε το στον ............. >>
2 Πας στην τράπεζα και λες <<λεφτά δεν υπάρχουν ελάτε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε >>
Εμείς κάνουμε το δεύτερο παράδειγμα !!
Στην περίπτωση όμως που ΔΕΝ είσαι ιδιώτης ...(οπως είναι η χώρα μας ) δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα !
Αν το δεύτερο παράδειγμα το έκανα εγω για το σπίτι μου η τράπεζα θα μου έλεγε
Πουλάμε το σπίτι σου ....
Τα λεφτά που θα βγούν αν φτάνουν να αποπληρώσεις είμαστε κομπλέ !Αν βγουν και παραπάνω κρατάς την διαφορά
αν βγουν παρακάτω ξεχρεώνεις και το υπόλοιπο χρέος το βρίσκουμε με ενα δάνειο ακόμα με ευνοϊκούς όρους !
Στην περίπτωση χώρας είναι άλλη η κουβέντα
Μιας και ξέρουν ότ δεν έχεις λεφτά να δώσεις και δεν μπορείς να << πουλήσεις >> τίποτα (το τελευταίο πλεόν χάρην του ΓΑΠ δεν ισχύει ) τότε κάνεις κούρεμα δηλαδή σου χαρίζουν κάποιο από το χρέος .... χάρηκες μήπως ; DONT !
Το κούρεμα χρέους που κάνουν το μεγαλύτερο (για να μην πω σχεδόν όλο ) είναι χρέος απέναντι υμών !
Δηλαδή !
Ως χώρα χρωστάμε και στους <<ετέρους >> μας αλλά και στις δικές μας τράπεζες !
Το χρέος που έχουμε στις δικές μας τράπεζες θα σβήσουν !Δηλαδή λεφτά που χρωστάμε σε ...εμάς !
Το αποτέλεσμα είναι ότι θα τους <<βγούνε >> τα νουμεράκια αλλά μιας και το << πιστόλι >> θα το φάνε οι
τράπεζες μας ...θα χρειαστούν ενίσχυση για να μην πτωχεύσουν !Εκεί έρχεται ο μηχανισμός στήριξης ...απο εκεί
θα πάρουν λεφτά οι τράπεζες . Για να μην φανεί όμως ότι υποστηρίζουν ιδιωτικές επιχειρήσεις οι τελευταίες θα
γίνουν δημόσιες !
Πάρε 1000ευρο για να μου δώσεις 1000 ευρο είναι η κουβέντα !
Σε εμάς μιας και αυτό σε ενδιαφέρει να ακούσεις το αποτέλεσμα είναι ότι
θα παρθούν και άλλα δάνεια ακόμα τα οποία κάνενα ευρο απο αυτά δεν θα έρθει στις τσέπες μας !
Θα δανειστούμε για να σωθούν οι τράπεζες !
Αυτά απο εμένα όπως εγω τα έχω καταλάβει ...δεν είμαι οικονομολόγος οπότε δεν πρέπει να τα εκ λάβεις ως
επίσημες πληροφορίες ...μπορεί να κάνω και λάθος !
Mornie utúlië
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
συμπέρασμα : να μην περιμένουμε κάτι καλό από ευρώπη μεριά.
και μη ξεχνάμε ομόλογα vs cds ένας θα είναι ο νικητής άρα θα χαθούν πολλά δις ευρώ άρα η κρίση θα επεκταθεί.
και μη ξεχνάμε ομόλογα vs cds ένας θα είναι ο νικητής άρα θα χαθούν πολλά δις ευρώ άρα η κρίση θα επεκταθεί.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Αναδιάρθρωση λέγεται και είναι μία μορφή συντεταγμένης πτώχευσης.
Το λένε κούρεμα για να γίνει η λέξη κομψή.
Αλλά δεν μας έχουν πει τους όρους.
Οι όροι μπορεί να είναι 60% κάτω στους ήδη κομμένους μισθούς. αν το κούρεμα είναι 60%
Σημαίνει βεβαίως και μόνιμο επιτηρητή και η χώρα τίθεται σε αποικιοκρατικό καθεστώς
Το λένε κούρεμα για να γίνει η λέξη κομψή.
Αλλά δεν μας έχουν πει τους όρους.
Οι όροι μπορεί να είναι 60% κάτω στους ήδη κομμένους μισθούς. αν το κούρεμα είναι 60%
Σημαίνει βεβαίως και μόνιμο επιτηρητή και η χώρα τίθεται σε αποικιοκρατικό καθεστώς
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- kat_woman
- Site Admin
Ευχαριστώ πολύ για τις εξηγήσεις.
Ο πάτος του βαρελιού είναι ακόμα πιό κάτω..
Ο πάτος του βαρελιού είναι ακόμα πιό κάτω..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- firefightergr
να σε πάω μια βόλτα Βουλγαρία να πάρεις μια ιδέα
αλλά και
αλλά και
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Μισθούς Βουλγαρίας θέλουνε λέει.
Αλλά παρ όλα αυτά στη Βουλγαρία πάνε οι συνταξιούχοι των 500 Ευρώ και ζουν Βασιλιάδες.
Γιατί το κόστος ζωής είναι πολύ φθηνό.
Μισθούς Βουλγαρίας στην ακριβότερη χώρα του κόσμου με τους περισσότερους φόρους.
Κάτι πολύ χειρότερο.
Και το βαρέλι δεν έχει πάτο
Αλλά παρ όλα αυτά στη Βουλγαρία πάνε οι συνταξιούχοι των 500 Ευρώ και ζουν Βασιλιάδες.
Γιατί το κόστος ζωής είναι πολύ φθηνό.
Μισθούς Βουλγαρίας στην ακριβότερη χώρα του κόσμου με τους περισσότερους φόρους.
Κάτι πολύ χειρότερο.
Και το βαρέλι δεν έχει πάτο
- firefightergr
Μαρκεζίνης Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι όπως βλέπουμε.
Έφτιαξα και το βίντεο να το βλέπουμε απευθείας από τη σελίδα.
Τα embed δεν εμφανίζονται
Έφτιαξα και το βίντεο να το βλέπουμε απευθείας από τη σελίδα.
Τα embed δεν εμφανίζονται
- kat_woman
- Site Admin
Ευχαριστούμε, πυροσβέστη και δοκτορέσσα..
Οι λύσεις που προτείνει όμως ο κ. Μαρκεζίνης, δεν είναι αυτά που θέλουν να μας πάρουν σε αντάλαγμα της - δήθεν - βοήθειας?(πχ ορυκτός υποθαλάσσιος πλούτος..)?Αν ξεπουληθεί η χώρα, αυτά είναι τα φιλέτα.Correct me if I am wrong..
Οι λύσεις που προτείνει όμως ο κ. Μαρκεζίνης, δεν είναι αυτά που θέλουν να μας πάρουν σε αντάλαγμα της - δήθεν - βοήθειας?(πχ ορυκτός υποθαλάσσιος πλούτος..)?Αν ξεπουληθεί η χώρα, αυτά είναι τα φιλέτα.Correct me if I am wrong..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
βασικά αυτό γυρευουν αφορμή να κάνουν έρευνες σε θάλασσες και υπεδάφη. άμα τους αφήσουμε τότε το πρόβλημα γίνεται και δικό μας, γιατί τους αφήσαμε. άλλο αν τα πάρουν όλα δια της βίας κι άλλο αν τους παραχωρήσουμε ανεπιστρεπτί έτσι απλά για υποτιθέμενα χρέη τέτοια δικαιωματα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Έρχονται μέρες βίας,ο λόγος είναι όλα τα παραπάνω.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- kat_woman
- Site Admin
Μου έλυσε πολλές απορίες και το βρήκα ενδιαφέρον.
Εδώ http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ ... .html#more
Εδώ http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ ... .html#more
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Justme έγραψε:Μου φέρνει τον γερμαναρά μέσα να με κυβερνήσει στα οικονομικά και στις επενδύσεις; Για πόσο;
Μου φέρνει τον Αμερικάνο...στα σώματα της Αστυνομίας; Για πόσο;
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
αχαχαχααααααααααααα φοβερή φωτο. αμ πως. τέτοιο χιούμορ μονο οι Έλληνες μπορούν να έχουν. όπαααααααα
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Έλεγα να ανοίξω καινούργιο θρεντ αλλά εφ' όσων υπάρχει, θα ακολουθήσω το υπάρχον.
Λοιπόν, (και μιας και η Βικυ άκουγε σήμερα Ραδιο9 , θα τα άκουσε), έλεγε ο Καζάκης στην αρχή της εκπομπής, το τι έλεγαν όλοι οι "μεγάλοι" άνδρες της υφηλίου για την περίπτωση της αναδιάρθρωσης - κουρέματος του χρέους.
Αν ακούσετε τα πρώτα 15-20 λεπτά της εκπομπής, θα καταλάβετε.
Από τον Γιούνκερ και τον Σεβρουζ μέχρι τον Προβόπουλο και τον ΓΑΠ, όλοι αναφέρονταν στην απόλυτη καταστροφή.
Μα ο "φαιρόμενος ως πρωθυπουργός μας" (μ' αρέσει αυτή η έκφραση ), δεν είπε σήμερα ότι επιτέλους, όλα θα πάνε καλύτερα, δεν θα ανησυχούμε πλέον για συντάξεις και μισθούς, οτι τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα έχουν πρόβλημα, οτι επιτέλους θα έχουμε ανάπτυξη στην αγορά και στην εργασία (τέρμα η ανεργία λοιπον...).
Και ο "φαιρόμενος ως υπουργός οικονομικών" έλεγε σήμερα πως δεν μπορεί να φανταστεί οτι θα υπάρξει έστω και ένας, που δεν θα υπογράψει αυτή την μεγάλη σωτηρία της Ελλάδας.
Και για του λόγου το αληθές, ορίστε τι έλεγε το επίσημο ΠΑΣΟΚ στις 11 Ιουνίου 2011 :
http://www.pasok.gr/portal/resource/con ... c00ee8181e
Λοιπόν, (και μιας και η Βικυ άκουγε σήμερα Ραδιο9 , θα τα άκουσε), έλεγε ο Καζάκης στην αρχή της εκπομπής, το τι έλεγαν όλοι οι "μεγάλοι" άνδρες της υφηλίου για την περίπτωση της αναδιάρθρωσης - κουρέματος του χρέους.
Αν ακούσετε τα πρώτα 15-20 λεπτά της εκπομπής, θα καταλάβετε.
Από τον Γιούνκερ και τον Σεβρουζ μέχρι τον Προβόπουλο και τον ΓΑΠ, όλοι αναφέρονταν στην απόλυτη καταστροφή.
Μα ο "φαιρόμενος ως πρωθυπουργός μας" (μ' αρέσει αυτή η έκφραση ), δεν είπε σήμερα ότι επιτέλους, όλα θα πάνε καλύτερα, δεν θα ανησυχούμε πλέον για συντάξεις και μισθούς, οτι τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα έχουν πρόβλημα, οτι επιτέλους θα έχουμε ανάπτυξη στην αγορά και στην εργασία (τέρμα η ανεργία λοιπον...).
Και ο "φαιρόμενος ως υπουργός οικονομικών" έλεγε σήμερα πως δεν μπορεί να φανταστεί οτι θα υπάρξει έστω και ένας, που δεν θα υπογράψει αυτή την μεγάλη σωτηρία της Ελλάδας.
Και για του λόγου το αληθές, ορίστε τι έλεγε το επίσημο ΠΑΣΟΚ στις 11 Ιουνίου 2011 :
http://www.pasok.gr/portal/resource/con ... c00ee8181e
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- firefightergr
To σχέδιο διάσωσης της Ευρώπης..
Αυτή την εβδομάδα η σύνοδος κορυφής υποτίθεται ότι, θα έβαζε τέλος στην κρίση του Ευρώ..Όμως δεν έβαλε
Μπορείτε να καταλάβετε τα αυτο-συγχαρητήρια. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 27 Οκτωβρίου, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες , οι ηγέτες της ευρωζώνης συμφώνησαν σε ένα «ολοκληρωμένο πακέτο» για να διαλυθεί η κρίση που έχει μολύνει τη ζώνη του ευρώ για δύο σχεδόν χρόνια. Προώθησαν
χρηματοδότηση σχεδιασμένη για να στηρίξει τους προβληματικούς κυριαρχικά δανειολήπτες της ευρωζώνης, συνέταξαν σχέδιο για την αποκατάσταση των τραπεζών της Ευρώπης, ριζική περικοπή της επιβάρυνσης του χρέους στην Ελλάδα, και καθόρισαν τρόπους για να θέσουν τη διακυβέρνηση του ευρώ σε μια σωστή βάση. Μετά από ένα καλοκαίρι που επισκιάστηκε από την απειλή της οικονομικής κατάρρευσης, επέδειξαν στις αγορές ποιος ήταν το αφεντικό.
Ωστόσο, υπό το φως της ημέρας, οι τρύπες στο σχέδιο διάσωσης είναι ορατές. Το σχέδιο προκαλεί σύγχυση και δεν είναι πειστικό. Σύγχυση, γιατί η χρηματοοικονομική τεχνική του σχεδίου είναι πάρα πολύ έξυπνη κατά το ήμισυ και ευάλωτο σε απρόβλεπτες συνέπειες. Μη πειστικό, διότι λείπουν πάρα πολλές λεπτομέρειες και το σύστημα στον πυρήνα του δεν προστατεύει το ευρώ.
http://olympia.gr/2011/10/29/%cf%85%cf% ... %87%ce%ad/
http://www.zerohedge.com/contributed/be ... bt-default
*Max Keiser: "There will be another bailout required within six months - I guarantee it."
Αυτή την εβδομάδα η σύνοδος κορυφής υποτίθεται ότι, θα έβαζε τέλος στην κρίση του Ευρώ..Όμως δεν έβαλε
Μπορείτε να καταλάβετε τα αυτο-συγχαρητήρια. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 27 Οκτωβρίου, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες , οι ηγέτες της ευρωζώνης συμφώνησαν σε ένα «ολοκληρωμένο πακέτο» για να διαλυθεί η κρίση που έχει μολύνει τη ζώνη του ευρώ για δύο σχεδόν χρόνια. Προώθησαν
χρηματοδότηση σχεδιασμένη για να στηρίξει τους προβληματικούς κυριαρχικά δανειολήπτες της ευρωζώνης, συνέταξαν σχέδιο για την αποκατάσταση των τραπεζών της Ευρώπης, ριζική περικοπή της επιβάρυνσης του χρέους στην Ελλάδα, και καθόρισαν τρόπους για να θέσουν τη διακυβέρνηση του ευρώ σε μια σωστή βάση. Μετά από ένα καλοκαίρι που επισκιάστηκε από την απειλή της οικονομικής κατάρρευσης, επέδειξαν στις αγορές ποιος ήταν το αφεντικό.
Ωστόσο, υπό το φως της ημέρας, οι τρύπες στο σχέδιο διάσωσης είναι ορατές. Το σχέδιο προκαλεί σύγχυση και δεν είναι πειστικό. Σύγχυση, γιατί η χρηματοοικονομική τεχνική του σχεδίου είναι πάρα πολύ έξυπνη κατά το ήμισυ και ευάλωτο σε απρόβλεπτες συνέπειες. Μη πειστικό, διότι λείπουν πάρα πολλές λεπτομέρειες και το σύστημα στον πυρήνα του δεν προστατεύει το ευρώ.
http://olympia.gr/2011/10/29/%cf%85%cf% ... %87%ce%ad/
http://www.zerohedge.com/contributed/be ... bt-default
*Max Keiser: "There will be another bailout required within six months - I guarantee it."
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
καλησπέρα!
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Από αυτό το μήνα...ο μισθός μου πάει στα 500 ευρώ...έτσι μου είπαν!
Πλέον με βάση το τεκμήριο που βάλανε, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το αυτοκίνητο μου. Δεν έχω ιδέα πως θα πάω για δουλειά απ δω και πέρα γιατί είναι χειμώνας...
Στο χωριό έχουμε μπλέξει με 2 οικογένειες που το χουν δει αντάρτες (9+9 παιδιά η κάθε μια , ηλικίες από 7-30 )..και κυκλοφορούν με μαχαίρια στη μέση...αγοράζοντας κτήματα από άλλους...και απειλούν όσους δουλεύουν στα δικά τους κτήματα....
Σε ποια εποχή επιστρέφουμε ακριβώς; ...
Πλέον με βάση το τεκμήριο που βάλανε, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το αυτοκίνητο μου. Δεν έχω ιδέα πως θα πάω για δουλειά απ δω και πέρα γιατί είναι χειμώνας...
Στο χωριό έχουμε μπλέξει με 2 οικογένειες που το χουν δει αντάρτες (9+9 παιδιά η κάθε μια , ηλικίες από 7-30 )..και κυκλοφορούν με μαχαίρια στη μέση...αγοράζοντας κτήματα από άλλους...και απειλούν όσους δουλεύουν στα δικά τους κτήματα....
Σε ποια εποχή επιστρέφουμε ακριβώς; ...
- firefightergr
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
"Η επόμενη μέρα στην Ελλάδα μετά το PSI"
Ο Γιάννης Βαρουφάκης στη σημερινή (19/1/2012) εκπομπή "ΤΩΡΑ" με την Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ
Ο Γιάννης Βαρουφάκης στη σημερινή (19/1/2012) εκπομπή "ΤΩΡΑ" με την Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ο Μπαρουφάκης ολο και περισσότερο έρχεται στα λόγια του καζάκη... (πλην της επιστροφής στη δραχμή)
Αν και ως "πραγματιστής" και μη συνωμοσιολόγος, δεν είναι τόσο κάθετος.
Για την ώρα έχω να πω ότι η πρόθεση πίσω από την κάλπικη "θριαμβολογία" για το PSI (psychotic shit inventions το λέω εγω) είναι κάργα εμφανής. Αν ήξερε ο ελληνικός λαός τι έχουν υπογράψει (είμαι βέβαιη πως άλλοι δεν εχουν ιδέα και άλλοι απλα αρνούνται να το πιστέψουν ΑΚΟΜΑ) θα είχε ήδη γίνει κοινωνική έκρηξη ολκής.
Δύο τα τινά. 'Η το κάνουν για να καλμάρουν με το φαρμακο "αποβλαξ" για άλλη μια φορά τον κόσμο με δεδομενο τις επικείμενες εκλογες, ή γιατί μας δουλεύουν ως προς τις εκλογές γενικότερα και πρέπει να καταπιούμε την αναβολή τους (επ'αόριστον) προς χάριν της ολοκλήρωσης του θεάρεστου έργου τους.
Φυσικά υπάρχει πάντα και η προοπτική για μια προσωρινή έστω ανακωχή, ώστεβ να αποφευχθούν τρελά έκτροπα την 25η Μαρτίου. Δεν αμφιβάλλω πως ήδη προετοιμαζονται με διάφορα "δημοκρατικότατα" μέτρα, για να τη βγαλουν καθαρή, αλλά λέμε τώρα.
Αν και ως "πραγματιστής" και μη συνωμοσιολόγος, δεν είναι τόσο κάθετος.
Για την ώρα έχω να πω ότι η πρόθεση πίσω από την κάλπικη "θριαμβολογία" για το PSI (psychotic shit inventions το λέω εγω) είναι κάργα εμφανής. Αν ήξερε ο ελληνικός λαός τι έχουν υπογράψει (είμαι βέβαιη πως άλλοι δεν εχουν ιδέα και άλλοι απλα αρνούνται να το πιστέψουν ΑΚΟΜΑ) θα είχε ήδη γίνει κοινωνική έκρηξη ολκής.
Δύο τα τινά. 'Η το κάνουν για να καλμάρουν με το φαρμακο "αποβλαξ" για άλλη μια φορά τον κόσμο με δεδομενο τις επικείμενες εκλογες, ή γιατί μας δουλεύουν ως προς τις εκλογές γενικότερα και πρέπει να καταπιούμε την αναβολή τους (επ'αόριστον) προς χάριν της ολοκλήρωσης του θεάρεστου έργου τους.
Φυσικά υπάρχει πάντα και η προοπτική για μια προσωρινή έστω ανακωχή, ώστεβ να αποφευχθούν τρελά έκτροπα την 25η Μαρτίου. Δεν αμφιβάλλω πως ήδη προετοιμαζονται με διάφορα "δημοκρατικότατα" μέτρα, για να τη βγαλουν καθαρή, αλλά λέμε τώρα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: MANO2906
- Επικοινωνία:
Κι εδώ ως επί το πλείστον,τα ίδια λέει,απλώς είναι πιό.....«φρέσκο».....
Επιπλέον προς το τέλος,αναφέρεται καί στην άλλη.....«μπαρούφα».....πού κυκλοφορεί ευρέως.....τελευταίως.....
Περί ελλείψεως στην.....«μάσα».....καί στα καύσιμα.....
Κι εδώ συμπλέει με.....Καζάκη.....
Επίσης επ' ευκαιρίας.....
Όσον αφορά τις εκλογές,στην πρόσφατη ανανέωση πού έκανε ο Κοεμτζό[Ανώτερος Εαυτός].....
Επιμένει,όπως καί στην προηγούμενη,πως δεν θα γίνουν.....
Επιπλέον προς το τέλος,αναφέρεται καί στην άλλη.....«μπαρούφα».....πού κυκλοφορεί ευρέως.....τελευταίως.....
Περί ελλείψεως στην.....«μάσα».....καί στα καύσιμα.....
Κι εδώ συμπλέει με.....Καζάκη.....
Επίσης επ' ευκαιρίας.....
Όσον αφορά τις εκλογές,στην πρόσφατη ανανέωση πού έκανε ο Κοεμτζό[Ανώτερος Εαυτός].....
Επιμένει,όπως καί στην προηγούμενη,πως δεν θα γίνουν.....
- firefightergr
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"