Πρώην αναλυτής της Γκόλντμαν...
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Πρώην αναλυτής της Γκόλντμαν...
Ex-Goldman Sachs Analyst: “Major War” Coming End Of 2012
Πρώην αναλυτής της Goldman Sachs: "Μεγάλος Πόλεμος" στα τέλη του 2012"
Οταν ο αναλυτής Charles Nenner ειπε στο Fox Business network χθες ότι ο Ντάου Τζόνης θα καταρρεύσει στο επίπεδο των 5,000 μονάδων στις πλάτες ενός "μεγάλου πολέμου" που θα ταρακουνήσει συθέμελα τον πλανήτη στα τέλη του 2012, οι παρουσιαστές Ντέιβιντ Ασμαν και Ελίζαμπεθ Μακντόναλντ έμειναν άναυδοι και αμίλητοι. l
Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προεδρος του Charles Nenner Research Center, που προβλέπει τάσεις στην αγορά με ένα ειδικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με την πείρα και τη διορατικότητά του, είχε προβλέψει ότι η αγορά τν μετοχών και των ακινήτων θα καταρρεύσει, δυο χρόνια πριν την πτώση της Lehman Brothers.
Ο Nenner προβλέπει ότι ο Dow κατρακυλάει προς τεράστια πτώση της τάξης των 5,000 μονάδων μόνο, ενω τώρα βρίσκεται σε επίπεδο άνω των 12,000 και ο κατώτατος πάτος του ήταν 6,547 το Μάρτη του 2009.
Ο Nenner συμβούλεψε τους πελάτες του να "εκκενώσουν" την αγορά, σχεδόν εντελώς.
Τι θα προκαλούσε τέτοια δραματική πτώση; Ενα πετρελαϊκό σοκ που θα μπορούσε να ξεκινήσει από την "ημέρα οργής" της Παρασκευής στη Σαουδική Αραβία ή κάτι άλλο;
Ο Nenner, που μελετάει τους κύκλους πολέμων-ειρήνης, είπε πως η κατάρρευση θα ξεκινήσει από έναν "μεγάλο πόλεμο" που θα αρχίσει στα τέλη του 2012 ή τις αρχές του 2013. Είναι μια ανησυχητική δήλωση, στην οποία ο παρουσιασ΄της Ντέιβιντ Άσμαν είπε μόνο: "ουάου"
Ορίστε; Ενας στρατηγικός οικονομικός αναλυτής που πάντα έκανε απολύτως ακριβείς προβλέψεις, είπε στους πελάτες του να εκκενώσουν την αγορά και προβλέπει "μεγάλο πόλεμο" που θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χρηματιστηριου και το μόνο που μπορούσε να πει ο Ασμαν ήταν "ουάου";;
Αφού οι παρουσιαστές δεν στάθηκαν ούτε ζήτησαν ανάλυση στην φοβερή δήλωση του Νένερ, ας κάνουμε τρελές μαντεψιές ποιους θα αφορά ο πόλεμος και πώς θα ξεκινήσει. Αλλά φαίνεται αναπόφευκτο να συμπεράνουμε ότι οι ρίζες του βρίσκονται στις τωρινές αναταραχές που διαδίδονται σαν φωτιά.
Από:
http://www.infowars.com/ex-goldman-sach ... d-of-2012/
όπου θα δείτε και σχετικό βίντεο.
Πρώην αναλυτής της Goldman Sachs: "Μεγάλος Πόλεμος" στα τέλη του 2012"
Οταν ο αναλυτής Charles Nenner ειπε στο Fox Business network χθες ότι ο Ντάου Τζόνης θα καταρρεύσει στο επίπεδο των 5,000 μονάδων στις πλάτες ενός "μεγάλου πολέμου" που θα ταρακουνήσει συθέμελα τον πλανήτη στα τέλη του 2012, οι παρουσιαστές Ντέιβιντ Ασμαν και Ελίζαμπεθ Μακντόναλντ έμειναν άναυδοι και αμίλητοι. l
Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προεδρος του Charles Nenner Research Center, που προβλέπει τάσεις στην αγορά με ένα ειδικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με την πείρα και τη διορατικότητά του, είχε προβλέψει ότι η αγορά τν μετοχών και των ακινήτων θα καταρρεύσει, δυο χρόνια πριν την πτώση της Lehman Brothers.
Ο Nenner προβλέπει ότι ο Dow κατρακυλάει προς τεράστια πτώση της τάξης των 5,000 μονάδων μόνο, ενω τώρα βρίσκεται σε επίπεδο άνω των 12,000 και ο κατώτατος πάτος του ήταν 6,547 το Μάρτη του 2009.
Ο Nenner συμβούλεψε τους πελάτες του να "εκκενώσουν" την αγορά, σχεδόν εντελώς.
Τι θα προκαλούσε τέτοια δραματική πτώση; Ενα πετρελαϊκό σοκ που θα μπορούσε να ξεκινήσει από την "ημέρα οργής" της Παρασκευής στη Σαουδική Αραβία ή κάτι άλλο;
Ο Nenner, που μελετάει τους κύκλους πολέμων-ειρήνης, είπε πως η κατάρρευση θα ξεκινήσει από έναν "μεγάλο πόλεμο" που θα αρχίσει στα τέλη του 2012 ή τις αρχές του 2013. Είναι μια ανησυχητική δήλωση, στην οποία ο παρουσιασ΄της Ντέιβιντ Άσμαν είπε μόνο: "ουάου"
Ορίστε; Ενας στρατηγικός οικονομικός αναλυτής που πάντα έκανε απολύτως ακριβείς προβλέψεις, είπε στους πελάτες του να εκκενώσουν την αγορά και προβλέπει "μεγάλο πόλεμο" που θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χρηματιστηριου και το μόνο που μπορούσε να πει ο Ασμαν ήταν "ουάου";;
Αφού οι παρουσιαστές δεν στάθηκαν ούτε ζήτησαν ανάλυση στην φοβερή δήλωση του Νένερ, ας κάνουμε τρελές μαντεψιές ποιους θα αφορά ο πόλεμος και πώς θα ξεκινήσει. Αλλά φαίνεται αναπόφευκτο να συμπεράνουμε ότι οι ρίζες του βρίσκονται στις τωρινές αναταραχές που διαδίδονται σαν φωτιά.
Από:
http://www.infowars.com/ex-goldman-sach ... d-of-2012/
όπου θα δείτε και σχετικό βίντεο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Re: Πρώην αναλυτής της Γκόλντμαν...
Και να ήταν ο μόνος ;
Στην συνέντευξη που έδωσε ο Μπρεζίνσκι στους Ν.Υ.Times ( αποσπάσματα της οποίας είδα στα βίντεος του Τεσάριον που ανέβασε ο Skion ) αναφέρει το ενδεχόμενο (;) παγκοσμίου πολέμου.
Σαν να σπρώχνουν την σκέψη μας προς τα εκεί γιατί αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τον νοητικό έλεγχο του παιχνιδιού.
{{Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία που διανύουμε.}}
http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/b ... _5287.html
Στην συνέντευξη που έδωσε ο Μπρεζίνσκι στους Ν.Υ.Times ( αποσπάσματα της οποίας είδα στα βίντεος του Τεσάριον που ανέβασε ο Skion ) αναφέρει το ενδεχόμενο (;) παγκοσμίου πολέμου.
Σαν να σπρώχνουν την σκέψη μας προς τα εκεί γιατί αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τον νοητικό έλεγχο του παιχνιδιού.
{{Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία που διανύουμε.}}
http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/b ... _5287.html
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
Eγώ ξέρεις τι βλέπω; Βλέπω προβλέψεις οικονομικών αναλυτών που είναι κάπως.., βλέπω τη συμπεριφορά ήλιου (απίστευτες μαγνητικές καταιγίδες) τη συμπεριφορά της γης (σεισμοί και καταποντισμοί) κι ένα σωρό άλλες ενδείξεις που συγκλίνουν στο ότι τελικά όντως το 2012, μπορεί να μη γίνει η συντέλεια του κόσμου ολοσχερώς, θα γίνει όμως μια "συντέλεια" στον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Θα γίνουν οι ανατροπάρες της αρκούδας. Απ'την αρχή του χρόνου ξεκίνησαν τα σημάδια με τους ξεσηκωμούς σε Β/Αφρική και Μ. Ανατολή...
θα κλιμακωθούν όλα μαζί και θα προκύψουν πράγματα που υποψιαζόμαστε ίσως, αλλά δε φανταζόμαστε σε όλη την πληρότητά τους ακόμα.
Ζουμε σε μια απίστευτα περίεργη αλλά και συναρπαστική εποχή. Εντονα όλα. Ο πόνος, η χαρά, η έκπληξη... το πελάγωμα... η αμηχανία... όλα. Ζω τόσα χρόνια στον πλανήτη και είναι πολλά που τα αντιμετωπίζω σαν βλαμμένη λες και αντιλαμβάνομαι πράγματα για πρώτη φορά.
Ξέρω πως θα υπάρξουν πολλές αντιξοότητες.
Το γιατί δε νιώθω φόβο ή ανασφάλεια ενώ όλα, ακόμα και στην ατομική μου ζωή θα με ωθούσαν να νιώθω έτσι, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω... είναι σα να άλλαξε και η δική μου ιδιοσυγκρασιακή δομή σε κάποια επίπεδα...
θα κλιμακωθούν όλα μαζί και θα προκύψουν πράγματα που υποψιαζόμαστε ίσως, αλλά δε φανταζόμαστε σε όλη την πληρότητά τους ακόμα.
Ζουμε σε μια απίστευτα περίεργη αλλά και συναρπαστική εποχή. Εντονα όλα. Ο πόνος, η χαρά, η έκπληξη... το πελάγωμα... η αμηχανία... όλα. Ζω τόσα χρόνια στον πλανήτη και είναι πολλά που τα αντιμετωπίζω σαν βλαμμένη λες και αντιλαμβάνομαι πράγματα για πρώτη φορά.
Το γιατί δε νιώθω φόβο ή ανασφάλεια ενώ όλα, ακόμα και στην ατομική μου ζωή θα με ωθούσαν να νιώθω έτσι, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω... είναι σα να άλλαξε και η δική μου ιδιοσυγκρασιακή δομή σε κάποια επίπεδα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
KAL EL
και ο εν λόγω κύριος φοράει και αυτός το καπελάκι του.(για τους πολύ παρατηρητικούς)
Όλοι αυτοί κάτι ξέρουν και προσπαθούν να μας το πουν
αλλά αν θα τους βγει είναι, μέχρις στιγμής, άγνωστο.
Αν προκύψει είναι σαφές ότι είναι σχεδιασμένο και ενορχηστρωμένο από τους ίδιους.
Όλοι ξέρουμε τους σκοπούς που υπηρετεί ο ΜπρεζίνσκιΣαν να σπρώχνουν την σκέψη μας προς τα εκεί
γιατί αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τον νοητικό έλεγχο του παιχνιδιού.
και ο εν λόγω κύριος φοράει και αυτός το καπελάκι του.(για τους πολύ παρατηρητικούς)
Όλοι αυτοί κάτι ξέρουν και προσπαθούν να μας το πουν
αλλά αν θα τους βγει είναι, μέχρις στιγμής, άγνωστο.
Αν προκύψει είναι σαφές ότι είναι σχεδιασμένο και ενορχηστρωμένο από τους ίδιους.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που νιώθεις/βλέπεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι καθοδηγούμενη....ArELa έγραψε:
Eγώ ξέρεις τι βλέπω;
Θα ήθελα να σου έδινα τώρα μία μεγάλη αγκαλιά
και να έτρωγα και μία ΙΟΝ αμυγδάλου
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
έχω μία θες να τη μοιραστούμε?και να έτρωγα και μία ΙΟΝ αμυγδάλου
There is a crack, a crack in everything
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ακριβως ετσι κι εγω αυτο το διαστημα.ArELa έγραψε: Ξέρω πως θα υπάρξουν πολλές αντιξοότητες.
Πού να το αποδωσω δεν ξερω, αλλα και μονο που συμβαινει εν μεσω τοσων, ειναι κατι απολυτα θετικο!
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
EXACTLYYYYYYYYYYY!!!!!!ArELa έγραψε:Eγώ ξέρεις τι βλέπω; Βλέπω προβλέψεις οικονομικών αναλυτών που είναι κάπως.., βλέπω τη συμπεριφορά ήλιου (απίστευτες μαγνητικές καταιγίδες) τη συμπεριφορά της γης (σεισμοί και καταποντισμοί) κι ένα σωρό άλλες ενδείξεις που συγκλίνουν στο ότι τελικά όντως το 2012, μπορεί να μη γίνει η συντέλεια του κόσμου ολοσχερώς, θα γίνει όμως μια "συντέλεια" στον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Θα γίνουν οι ανατροπάρες της αρκούδας. Απ'την αρχή του χρόνου ξεκίνησαν τα σημάδια με τους ξεσηκωμούς σε Β/Αφρική και Μ. Ανατολή...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
Κοριτσάρες, χαίρομαι που νιώθετε τα ίδια, γιατί είχα αρχίσει να ψάχνομαι... του τυπου μήπως μουρλαίνομαι κανονικά και με τη βούλα
Ουφ, ανακούφιση! Είναι κι άλλοι σαν εμένα!
Πάρε μια αγκαλίτσα από μένα ΚαλΕλάκι μου
Kι ένα λουλουδακι για τη σοκολατίτσα και τ'άλλα γλυκά θηλυκά πιο πάνω μου
Ουφ, ανακούφιση! Είναι κι άλλοι σαν εμένα!
ΙΟΝίτσα, πρόσεχε. Εμένα θέλει να μ'αγκαλιάσει, εσένα ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ!KAL EL έγραψε:Θα ήθελα να σου έδινα τώρα μία μεγάλη αγκαλιά
και να έτρωγα και μία ΙΟΝ αμυγδάλου
Πάρε μια αγκαλίτσα από μένα ΚαλΕλάκι μου
Kι ένα λουλουδακι για τη σοκολατίτσα και τ'άλλα γλυκά θηλυκά πιο πάνω μου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
Μία συμβουλή, ίσως να μην χρειάζεται καν ανάμεσά μας, αλλά τουλάχιστον ας βοηθήσουμε τους γύρω μας, θα μας παίξουν χοντρό παιχνίδι με το διάστημα, με τον ουρανό, αυτή είναι η πεποίθησή μου, ίσως αφορά το bluebeam project, ίσως κάτι άλλο, κάτι χειρότερο, μην πιστεύετε ούτε τις αισθήσεις σας από κάποιο σημείο κι έπειτα, συνεχίστε να είστε οι εαυτοί σας, όταν όλοι οι άλλοι θα νομίζουν ότι ή ήρθε το τέλος ή "κάτι καλό παρουσιάστηκε" ή ό,τιδήποτε άλλο, keep walking or keep knitting, same thing...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.