Δε θα το πιείτε, θα το λουστείτε.
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δε θα το πιείτε, θα το λουστείτε.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Re: Δε θα το πιείτε, θα το λουστείτε.
Αυτός ο Φρόμ και ο άλλος κύριος Χ με ποιούς είναι ;
Ανήκουν, είναι μέρος της ελίτ και από την άλλη δίνουν πληροφορίες που ναι μέν επαληθεύονται, από την άλλη όμως είναι και αυτό μέσα στην διαδικασία της υπερπληροφόρησης.
Το βλέπω από τον εαυτό μου. Είναι στιγμές που νοιώθω τον εγκέφαλό μου έτοιμο να εκραγεί από όλο αυτό τον βομβαρδισμό πληροφοριών που έχει δεχθεί το τελευταίο 6μηνο.
Το μόνο γεγονός που μου κρατάει σώας τας φρένας , είναι το πρακτικά σκεπτόμενο μέρος του εγκεφάλου μου.
Αυτοί που κινούν τα νήματα με προσχεδιασμένες κινήσεις, τώρα είναι έτοιμοι να κτυπήσουν και την ενέργεια.
Σίγουρα ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος και παγκόσμιος.
Η Ρωσία και η Κίνα πώς θα αντιδράσουν ;
Ανήκουν, είναι μέρος της ελίτ και από την άλλη δίνουν πληροφορίες που ναι μέν επαληθεύονται, από την άλλη όμως είναι και αυτό μέσα στην διαδικασία της υπερπληροφόρησης.
Το βλέπω από τον εαυτό μου. Είναι στιγμές που νοιώθω τον εγκέφαλό μου έτοιμο να εκραγεί από όλο αυτό τον βομβαρδισμό πληροφοριών που έχει δεχθεί το τελευταίο 6μηνο.
Το μόνο γεγονός που μου κρατάει σώας τας φρένας , είναι το πρακτικά σκεπτόμενο μέρος του εγκεφάλου μου.
Αυτοί που κινούν τα νήματα με προσχεδιασμένες κινήσεις, τώρα είναι έτοιμοι να κτυπήσουν και την ενέργεια.
Σίγουρα ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος και παγκόσμιος.
Η Ρωσία και η Κίνα πώς θα αντιδράσουν ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Toν FROMM τον αποκάλυψε τώρα ο Λίντσεϋ, γιατί πνέει τα λοίσθια.
Ο Λίντσεϋ είναι ιερέας, που είχε πολλά πάρε-δώσε με τους ελιτιστές, γιατί αυτοί θέλησαν να τον χρησιμοποιήσουν, άσχετα αν δεν τους βγήκε. Τον έχω ακούσει κι άλλες φορές στο κανάλι του Αλεξ, και όντως έχουν επαληθευτεί οι προβλέψεις του.
Πετσόκοψα αυτό το βίντεο κι έβαλα μόνο τα σημεία άξια προσοχής, και σημεία που αφορούν κι εμάς. Εχω δει όμως "ιστορικό" μ'αυτόν τον παπά μέσα στα χρόνια, και δε λέει σαχλαμάρες. Εχω κάνει κι άλλο ένα βίντεο μ'αυτόν αν θυμάσαι, που μιλούσε για την καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικό... κι εβγαλε κι εκεί κάποια πράγματα στη φόρα, που του είπε ο Φρομ, ο οποίος, λέει και το βίντεο τι δουλειά έκανε...
Τον άλλον ακόμα δεν τον κατονομάζουν, γιατί συνεχίζουν να αντλουν πληροφορίες απ'αυτόν, και δε συμφέρει να "κάψουν" την πηγή τους.
Αυτό που λες για την υπερπληροφόρηση το'παθα κι εγώ αρχικά.
Τώρα το κουλαντρίζω, για να μην αποσαλτάρω (γιατί σαλταρισμένη ήδη είμαι. χαχα)
Σίγουρα όμως αυτή η υπερπληροφόρηση, όταν αφομοιωθεί και την επεξεργαστείς με την πάροδο του χρόνου, ξέρεις ότι δίνει ευρύτερες γνώσεις/επιγνώσεις, άρα και ασφαλέστερο, σωστότερο κριτήριο. Γι'αυτή την "ευλογία" θα υποστείς αναγκαστικά μάτια μου και την "κατάρα" όλων αυτών που συνεπάγεται η ΓΝΩΣΗ, στον ψυχισμό σου. Όπως την υπόκειμαι κι εγώ, και όλοι όσοι έχουν ήδη αρχίσει να ξεκλειδώνουν τα μυαλά τους και να προσλαμβάνουν στοιχεία. Οταν αρχίσει η πρόσληψη, απλά δε γίνεται να γυρίσεις πίσω, ακόμα κι αν το θέλεις, οπότε, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς μ'αυτές τις νέες επιγνώσεις, και τη διεύρυνση των οριζόντων που αναγκαστικά πλέον ατενίζεις.
Ο Λίντσεϋ είναι ιερέας, που είχε πολλά πάρε-δώσε με τους ελιτιστές, γιατί αυτοί θέλησαν να τον χρησιμοποιήσουν, άσχετα αν δεν τους βγήκε. Τον έχω ακούσει κι άλλες φορές στο κανάλι του Αλεξ, και όντως έχουν επαληθευτεί οι προβλέψεις του.
Πετσόκοψα αυτό το βίντεο κι έβαλα μόνο τα σημεία άξια προσοχής, και σημεία που αφορούν κι εμάς. Εχω δει όμως "ιστορικό" μ'αυτόν τον παπά μέσα στα χρόνια, και δε λέει σαχλαμάρες. Εχω κάνει κι άλλο ένα βίντεο μ'αυτόν αν θυμάσαι, που μιλούσε για την καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικό... κι εβγαλε κι εκεί κάποια πράγματα στη φόρα, που του είπε ο Φρομ, ο οποίος, λέει και το βίντεο τι δουλειά έκανε...
Τον άλλον ακόμα δεν τον κατονομάζουν, γιατί συνεχίζουν να αντλουν πληροφορίες απ'αυτόν, και δε συμφέρει να "κάψουν" την πηγή τους.
Αυτό που λες για την υπερπληροφόρηση το'παθα κι εγώ αρχικά.
Τώρα το κουλαντρίζω, για να μην αποσαλτάρω (γιατί σαλταρισμένη ήδη είμαι. χαχα)
Σίγουρα όμως αυτή η υπερπληροφόρηση, όταν αφομοιωθεί και την επεξεργαστείς με την πάροδο του χρόνου, ξέρεις ότι δίνει ευρύτερες γνώσεις/επιγνώσεις, άρα και ασφαλέστερο, σωστότερο κριτήριο. Γι'αυτή την "ευλογία" θα υποστείς αναγκαστικά μάτια μου και την "κατάρα" όλων αυτών που συνεπάγεται η ΓΝΩΣΗ, στον ψυχισμό σου. Όπως την υπόκειμαι κι εγώ, και όλοι όσοι έχουν ήδη αρχίσει να ξεκλειδώνουν τα μυαλά τους και να προσλαμβάνουν στοιχεία. Οταν αρχίσει η πρόσληψη, απλά δε γίνεται να γυρίσεις πίσω, ακόμα κι αν το θέλεις, οπότε, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς μ'αυτές τις νέες επιγνώσεις, και τη διεύρυνση των οριζόντων που αναγκαστικά πλέον ατενίζεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αφού μιλάμε για προβλέψεις τιμών εμπορευμάτων, ετοιμαστείτε να δείτε το ασήμι τριψήφιο και τον χρυσό να ξεκινά από 3, για να μην πω 4.
Όσοι μπορείτε, αγοράστε κιόλας. Ο χρυσός δεν έχει και ΦΠΑ.
Όσοι μπορείτε, αγοράστε κιόλας. Ο χρυσός δεν έχει και ΦΠΑ.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Μπορούμε επίσης να βγάλουμε όλα τα χρυσά δόντια από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας....
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Εμένα η γιαγιά μου δεν έχει ούτε ένα... τζίφος.Mantam Froufrou έγραψε:Μπορούμε επίσης να βγάλουμε όλα τα χρυσά δόντια από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας....
Πέρα από την πλάκα, ο χρυσός ακόμα και στο 1350 που είναι τώρα είναι φτηνός, ενώ το ασήμι υπερ-σορταρισμένο (οι ανοικτές ακάλυπτες θέσεις σορτ ισοδυναμούν με παραγωγή δύο ετών... δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα).
Μια άλλη καλή τοποθέτηση, για όσους φοβούνται τα πολύ χειρότερα, είναι και η καλλιεργήσιμη γη. Υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που αγοράζεις με 1000 ευρώ το στρέμμα. Το έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)