3000 αναρχικοί
3000 αναρχικοί
μόλις με πήραν 2 συνεχόμενα τηλεφωνα ότι περίπου 3000 αναρχικοί βρίσκονται τρίτης σεπτεμβρίου και "κατευθύνονται" για άγιο παντελεήμονα να λύσουν τις διαφορες τους με όσους δυσκολεύονται.
εγώ είμαι σπίτι γιατί έχω δουλειές
εγώ είμαι σπίτι γιατί έχω δουλειές
την...ακούσαμε για τα καλά
- KaNt
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KaNt
- Φύλο: Γυναίκα
Re: 3000 αναρχικοί
κριμα που δεν είμαι αθήνα γιατί έχω μια βαρεμάρα.. μα ΜΙΑ βαρεμάρα 

Δύο Πράγματα Γεμίζουν Την Ψυχή Με Όλο & Καινούριο & Μεγαλύτερο Θαυμασμό & Σεβασμό, Οσο Συχνότερα & Σταθερότερα Ασχολείται Μαζί Τους Ο Στοχασμός: Ο Έναστρος Ουρανός Που Βρίσκεται Από Πάνω Μου & Ο Ηθικός Νόμος Που Βρίσκεται Μέσα Μου
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ναι.. πήγαν στον Άγιο Παντελεήμονα 3000 αναρχικοί (έτσι λένε οι ίδιοι...), αλλά.... ατύχησαν..
Μία στοιχειώδης αντίσταση από μερικές δεκάδες κατοίκων ήταν αρκετή για να τους σταματήσει.
Άντε γεια και περαστικά... για μία ακόμη φορά
Εδώ και το βίντεο:
http://resistance-hellas.blogspot.com/2 ... _5660.html
Συνεχίστε έτσι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τεράστια είναι η συνεισφορά σας. Έχετε καταφέρει να ξυπνήσετε ένα μέρος του κοιμώμενου λαού...
Μία στοιχειώδης αντίσταση από μερικές δεκάδες κατοίκων ήταν αρκετή για να τους σταματήσει.
Άντε γεια και περαστικά... για μία ακόμη φορά
Εδώ και το βίντεο:
http://resistance-hellas.blogspot.com/2 ... _5660.html
Συνεχίστε έτσι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τεράστια είναι η συνεισφορά σας. Έχετε καταφέρει να ξυπνήσετε ένα μέρος του κοιμώμενου λαού...
Καλά ο άνθρωπος είναι αλλού γι' αλλού. Τι έγραψε πάλι!!!!
http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=188&m=24208
Τράβα δες τους «αγανακτισμένους πολίτες - χρυσαυγίτες του Αγ. Παντελεήμονα σε συμμαχία για μια ακόμη φορά με τα ΜΑΤ. Στη μια φώτο εικονίζεται ο αγανακτισμένος πολίτης χρυσαυγίτης με μολότοφ και δίπλα του οι μπάτσοι.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=61468
Η πορεία δεν προχώρησε όχι γιατί πετάχθηκαν καμιά τριανταριά χρυσαυγίτες πίσω από τα ΜΑΤ και ξεφόρτωσαν ότι είχαν. Αυτοί εξαφανίστηκαν σε ένα λεπτό μόλις έφυγαν οι πέτρες και οι φωτοβολίδες και κρύφτηκαν πίσω από τους συναδέλφους τους, τους ματατζήδες, αλλά γιατί πνίγηκε στα χημικά made in Israel.
Περαστικά στο συναγωνιστή που σε ένδειξη διαμαρτυρίας αυτοπυρπολήθηκε. Για την ακρίβεια πυρπολήθηκε από μολότοφ που πέταξε άλλος συναγωνιστής προσφέροντας άφθονο γέλιο. Ηταν μάλλον της ομάδας «πατριώτες πήρε φωτιά ο κώλος μας».
http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=188&m=24208
Τράβα δες τους «αγανακτισμένους πολίτες - χρυσαυγίτες του Αγ. Παντελεήμονα σε συμμαχία για μια ακόμη φορά με τα ΜΑΤ. Στη μια φώτο εικονίζεται ο αγανακτισμένος πολίτης χρυσαυγίτης με μολότοφ και δίπλα του οι μπάτσοι.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=61468
Η πορεία δεν προχώρησε όχι γιατί πετάχθηκαν καμιά τριανταριά χρυσαυγίτες πίσω από τα ΜΑΤ και ξεφόρτωσαν ότι είχαν. Αυτοί εξαφανίστηκαν σε ένα λεπτό μόλις έφυγαν οι πέτρες και οι φωτοβολίδες και κρύφτηκαν πίσω από τους συναδέλφους τους, τους ματατζήδες, αλλά γιατί πνίγηκε στα χημικά made in Israel.
Περαστικά στο συναγωνιστή που σε ένδειξη διαμαρτυρίας αυτοπυρπολήθηκε. Για την ακρίβεια πυρπολήθηκε από μολότοφ που πέταξε άλλος συναγωνιστής προσφέροντας άφθονο γέλιο. Ηταν μάλλον της ομάδας «πατριώτες πήρε φωτιά ο κώλος μας».

Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εσύ είσαι προχωρημένη περίπτωση... Χρησιμοποιείς την Ελευθεροτυπία σαν "αξιόπιστη" πηγή...
Η "Ε" το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αναπαράγει τις φαντασιώσεις του ιντιμίντια... περί αυτοπυρπολήσεων!!!
Τι είναι αυτά που λέτε ρε; Είστε με τα καλά σας;
Τα ΜΑΤ για μία ακόμη φορά άφησαν ανενόχλητους τους οπλισμένους αναρχικούς να διασχίζουν την Αθήνα... Αλλά δεν είναι ικανοί να πάρουν ούτε μερικές δεκάδες ανοργάνωτους κατοίκους...
Ε ρε ξεφτίλα...
Ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να δει το βιντεάκι που παρέθεσα...
Και για να μην το κουράζουμε και για να μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο, ας δούμε τι λένε οι σύντροφοί σου στο ίντι:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1054792
Όταν οι ίδιοι τα λένε και ομολογούν εμμέσως το φιάσκο τους, τότε η γνώμη των άλλων περισσεύει.
-- Wed Jul 08, 2009 3:52 pm --
Kαι συνεχίζουμε με ακόμα ένα βιντεάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=yT4y21zC ... r_embedded
Η "Ε" το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αναπαράγει τις φαντασιώσεις του ιντιμίντια... περί αυτοπυρπολήσεων!!!

Τι είναι αυτά που λέτε ρε; Είστε με τα καλά σας;
Τα ΜΑΤ για μία ακόμη φορά άφησαν ανενόχλητους τους οπλισμένους αναρχικούς να διασχίζουν την Αθήνα... Αλλά δεν είναι ικανοί να πάρουν ούτε μερικές δεκάδες ανοργάνωτους κατοίκους...
Ε ρε ξεφτίλα...
Ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να δει το βιντεάκι που παρέθεσα...
Και για να μην το κουράζουμε και για να μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο, ας δούμε τι λένε οι σύντροφοί σου στο ίντι:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1054792
Τo ότι δεν σταθήκαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε στην χθεσινή σύγκρουση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσουμε "άλλους τρόπους, πέρα από τις δημόσιες κινηματικές κινήσεις". Σημαίνει ότι πρέπει να κάτσουμε και να κάνουμε αντικείμενο σοβαρής μελέτης και έρευνας, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, το πως συγκρουόμαστε στο δρόμο και το ποια στρατηγική ακολουθούμε κάθε φορά που θέλουμε να συγκρουστούμε ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και την γενικότερη δυναμική της πορείας.
Ας βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα από τις εμπειρίες μας, όχι τα εύκολα συμπεράσματα.
Όταν οι ίδιοι τα λένε και ομολογούν εμμέσως το φιάσκο τους, τότε η γνώμη των άλλων περισσεύει.
-- Wed Jul 08, 2009 3:52 pm --
Kαι συνεχίζουμε με ακόμα ένα βιντεάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=yT4y21zC ... r_embedded
Ναι...Κωστάκη μου δίκιο έχεις...Ολοι λένε ψέμματα εκτός από τους Χρυσαυγίτες. Το μόνο αληθινό είναι ένα βιντεάκι που δείχνει το ντου που επιχείρησαν να κάνουν οι παρακρατικοί αγανακτισμένοι χρυσαυγίτες, οι οποίοι αφού ξεφόρτωσαν ότι είχαν έτρεξαν να κρυφτούν πίσω από τα ΜΑΤ. Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες που δείχνουν τους χρυσαυγίτες με τα ΜΑΤ μαζί χεράκι - χεράκι σε άψογη συνεργασία; Φαντασιώσεις είναι ότι για πρώτη φορά εμφανίστηκαν τα μέλη της ομάδας «πατριώτες πήρε φωτιά ο κώλος μας»; Ε, ρε γέλια...Τι να κάτσω να συζητήσω...
Συνέχισε να λες τα παραμυθάκια προσφέρεις άφθονη διασκέδαση..Τα ΜΑΤ χτύπησαν την πορεία από δύο πλευρές και υποθέτω ότι εκεί αναφέρεται το απόσπασμα ή, στην επιλογή να πλευρίσει η πορεία την πλατεία από στενάκι και όχι από κεντρικό δρόμο που θα της επέτρεπε να εκμεταλλευτεί τον όγκο της. ....ψάξε στο ιντιμίντια μπορεί κάποιος να το έχει αναφέρει. Αντε μπας και μάθεις και τι έγινε και να μην παπαγαλίζεις τις κοτσάνες των χρυσαυγιτών.
Συνέχισε να λες τα παραμυθάκια προσφέρεις άφθονη διασκέδαση..Τα ΜΑΤ χτύπησαν την πορεία από δύο πλευρές και υποθέτω ότι εκεί αναφέρεται το απόσπασμα ή, στην επιλογή να πλευρίσει η πορεία την πλατεία από στενάκι και όχι από κεντρικό δρόμο που θα της επέτρεπε να εκμεταλλευτεί τον όγκο της. ....ψάξε στο ιντιμίντια μπορεί κάποιος να το έχει αναφέρει. Αντε μπας και μάθεις και τι έγινε και να μην παπαγαλίζεις τις κοτσάνες των χρυσαυγιτών.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΕΙΣΑΙ Θ Ε Ο Σ!!!!
Αλλά τι να περιμένεις τώρα όταν βασίζεσαι στην φυλλάδα που γράφει για... αυτοπυρπολήσεις....
Έχω παραθέσει σχετικά βιντεάκια από τα επεισόδια, και ομολογίες από συντρόφους σας στο ίντι.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Όσο για τα ΜΑΤ, αν ήθελαν να σταματήσουν τους γραικύλους, δεν θα τους άφηναν να προσεγγίσουν την πλατεία. Έγινε όμως το ακριβώς αντίθετο, και αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο.
Πάντως, αν πιστεύετε ότι ήταν χρυσαυγίτες αυτοί που σας έτρεξαν, τότε είστε εκτός πραγματικότητας.
Το πάθημα της Αμαρύνθου δεν σας έχει γίνει ακόμη μάθημα.
Συνεχίστε έτσι.

Αλλά τι να περιμένεις τώρα όταν βασίζεσαι στην φυλλάδα που γράφει για... αυτοπυρπολήσεις....
Έχω παραθέσει σχετικά βιντεάκια από τα επεισόδια, και ομολογίες από συντρόφους σας στο ίντι.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Όσο για τα ΜΑΤ, αν ήθελαν να σταματήσουν τους γραικύλους, δεν θα τους άφηναν να προσεγγίσουν την πλατεία. Έγινε όμως το ακριβώς αντίθετο, και αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο.
Πάντως, αν πιστεύετε ότι ήταν χρυσαυγίτες αυτοί που σας έτρεξαν, τότε είστε εκτός πραγματικότητας.
Το πάθημα της Αμαρύνθου δεν σας έχει γίνει ακόμη μάθημα.
Συνεχίστε έτσι.

- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
3000 ήταν στα όνειρα τους βασικά και από ένα σημείο και μετά έκαναν μεταβολή και έφυγαν.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Μα είπαμε Κωστάκη μου έχεις απόλυτο δίκιο, οι φωτογραφίες που δείχνουν χρυσαυγίτες με μολότοφ μαζί με τους μπάτσους είναι ψεύτικες. Το ότι ο άλλους φούντωσε από τη μολότοφ του συναγωνιστή είναι κι αυτό ψέμμα. Μόνο οι χρυσαυγίτες λένε αλήθεια.

Τι λέει το άτομο;;;;;;; Η πορεία υποχώρησε όταν έπεσαν τα χημικά και έκαναν επίθεση τα ΜΑΤ. Οι χρυσαυγίτες είχαν ήδη κρυφτεί πίσω από τους μπάτσους. Τέλος πάντων, τι να λέμε. Οποιος γουστάρει να καταπίνει αμάσητες τις παπαριές των χρυσαυγιτών, ότι και να πεις...Πάντως, αν πιστεύετε ότι ήταν χρυσαυγίτες αυτοί που σας έτρεξαν, τότε είστε εκτός πραγματικότητας.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Τι έγινε πάλι τις άρπαξαν τα σκ... της ελληνικής νεολαίας;
Έχουν αρχίσει να γίνονται άκρως διασκεδαστικοί οι μπουχέσες με τα παθήματά τους. Πάντως να μεταφέρω και μία έγκυρη πληροφορία: Όλοι οι αρουραίοι των εξαρχείων έχουν στεναχωρηθεί τα μάλα με το επικείμενο κλείσιμο του βοθρολύματος indymedia από το Πολυτεχνείο.
Μιλάμε για πολύυυυυυυυυ κλάααααααμααααααα.

Έχουν αρχίσει να γίνονται άκρως διασκεδαστικοί οι μπουχέσες με τα παθήματά τους. Πάντως να μεταφέρω και μία έγκυρη πληροφορία: Όλοι οι αρουραίοι των εξαρχείων έχουν στεναχωρηθεί τα μάλα με το επικείμενο κλείσιμο του βοθρολύματος indymedia από το Πολυτεχνείο.
Μιλάμε για πολύυυυυυυυυ κλάααααααμααααααα.

Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Καλώς τον αστούλη τζογαδόρο θύμα του Κόκκαλη.
Ότι και να γράψεις έχεις το ακαταλόγιστο. Ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι.

Ότι και να γράψεις έχεις το ακαταλόγιστο. Ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι.

Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
εγώ πάντως στο είπα μια φορα.
δεύτερη δεν έχει.
οτα ανοίγω topic εγώ προσωπικά, θα είσαι ευγενής,σοβαρός και θα προσεχεις τις εκφράσεις σου.
τις "μαγκιτσες" και τις παλιοκουβέντες στα κοριτσάκια μανάρι μου.
δεύτερη δεν έχει.
οτα ανοίγω topic εγώ προσωπικά, θα είσαι ευγενής,σοβαρός και θα προσεχεις τις εκφράσεις σου.
τις "μαγκιτσες" και τις παλιοκουβέντες στα κοριτσάκια μανάρι μου.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Μεταγραφές γιοκ. Σας την έπαιξε ο Κόκκαλης.
Κορόϊδο 12χ ε Κορόϊδο.

Υ.γ Άκου σοβαρό τόπικ για 3000 άπλυτα αναρχοβλαμμένα.

Κορόϊδο 12χ ε Κορόϊδο.

Υ.γ Άκου σοβαρό τόπικ για 3000 άπλυτα αναρχοβλαμμένα.

- Dhmellhn
- Επίτιμος
Κυττάς τη φάτσα σου στον καθρέφτη και σου έρχονται αυτόματα οι συνειρμοί.γιατί εξακολουθείς και κανεις το καραγκιόζη

Οι λουλούκες σήμερα δεν τόλμησαν να πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα. Πήγαν στη βουλή. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ρε τι μπουχέσες. Είναι αυτοί που θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές δράσης.

Κοτούλες

σαν μικρό παιδί κανεις φιλε.
λυπάμαι.
μην νομίζεις ότι σε θεωρώ σιχαμένο πολιτικά.δεν με ενδιαφέρεις, επειδή για μένα δεν υπάρxεις σε αυτό το κομμάτι
σε θεωρώ σιχαμένο σαν χαρακτήρα ανθρώπου.
λυπάμαι.
μην νομίζεις ότι σε θεωρώ σιχαμένο πολιτικά.δεν με ενδιαφέρεις, επειδή για μένα δεν υπάρxεις σε αυτό το κομμάτι
σε θεωρώ σιχαμένο σαν χαρακτήρα ανθρώπου.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Το ποιος έχει φερθεί κατ' επανάληψη σιχαμένα στα ΙΔΕΟ είναι μία συζήτηση την οποία, πίστεψέ με, δεν σε συμφέρει να την κάνεις.
Γκεγκε;
Γκεγκε;
To κακό δεν είναι ότι άλλοι προσπαθούν να κάνουν πλάκα για πράγματα που δεν έχουν ιδέα και άλλοι παπαγαλίζουν τα ψέμματα, αλλά το ότι κάποιοι πιστεύουν αυτές τις κοτσάνες και ανακαλύπτουν με τραγικό τρόπο την σκληρή πραγματικότητα.
Θα κλείσει το indymedia?

Θα κλείσει το indymedia?

-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Συμφωνώ απολύτως με τον Κλας.
Πολλοί είναι αυτοί που παραμυθιάζονται από τις μπούρδες που γράφουν οι διάφοροι ιντερνετόπληκτοι φασιστοφάγοι (δεν αναφέρομαι μόνο στον/η γνωστό/ή... στην ευρύτερη συνομοταξία αναφέρομαι), και βγαίνουν στον δρόμο για να "τσακίσουν τους φασίστες", αλλά η ωμή πραγματικότητα αποδεικνύεται αρκούντως δυσάρεστη όπως απεδείχθη περίτρανα τόσο από τα βιντεάκια που παρέθεσα, από την ομολογία ήττας στο ίντι την οποία επίσης παρέθεσα, αλλά και από την ηττοπαθή στάση της χθεσινής πορείας των αριστερών....
Άκου αυτοπυρπολήσεις
..... Πληροφοριακά, αυτό έχει ήδη γίνει ανέκδοτο..
.
Προσέχτε τι γράφετε, και μην κάνετε συνεχόμενες μικροαλλαγές στο κεντρικό άρθρο του ίντι κάθε τρεις και λίγο... Δεν είναι καλή εικόνα και καταδεικνύει έλλειψη συντονισμού και ψυχραιμίας.
Γενικότερα τώρα, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, αν και αμφιβάλλω για το αν και κατα πόσο θα βρω ανταπόκριση...
Δεν εννοείτε να καταλάβετε κάποια λάθη τα οποία επαναλαμβάνετε συνέχεια.
Και αυτό δεν συμβαίνει επειδή είστε ηλίθιοι (αυτό είναι άλλο θέμα...) καθ'ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει μόνο με την ευφυία, αλλά επειδή οι αγκυλώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.
Έχετε χρεωκοπήσει πολιτικά.
Στο είχα πει και παλιότερα...
Η παντελής απουσία πολιτικής σκέψης και οι στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο αναρχικός χώρος με ένα μέρος των αριστεριστών σας έχουν κάνει απίστευτο κακό... μη-αναστρέψιμο.
Και μάλιστα... σε πολλές περιπτώσεις μας έχετε βοηθήσει απίστευτα, ακουσίως βέβαια.
Υ.Γ: Ξέρω, ξέρω... είμαστε ταγματασφαλίτες, μαχαιροβγάλτες, νεοναζί, παλαιοναζί, πουθενάδες, ανύπαρκτοι, ψεύτες, παρακρατικοί, χουντικοί, καθυστερημένοι καράφλες, φίλοι των μπάτσων κτλ...
Θυμήσου τι σου είχα πει παραπάνω για "τα επαναλαμβανόμενα λάθη" που κάνετε....
Πολλοί είναι αυτοί που παραμυθιάζονται από τις μπούρδες που γράφουν οι διάφοροι ιντερνετόπληκτοι φασιστοφάγοι (δεν αναφέρομαι μόνο στον/η γνωστό/ή... στην ευρύτερη συνομοταξία αναφέρομαι), και βγαίνουν στον δρόμο για να "τσακίσουν τους φασίστες", αλλά η ωμή πραγματικότητα αποδεικνύεται αρκούντως δυσάρεστη όπως απεδείχθη περίτρανα τόσο από τα βιντεάκια που παρέθεσα, από την ομολογία ήττας στο ίντι την οποία επίσης παρέθεσα, αλλά και από την ηττοπαθή στάση της χθεσινής πορείας των αριστερών....
Άκου αυτοπυρπολήσεις

..... Πληροφοριακά, αυτό έχει ήδη γίνει ανέκδοτο..

Προσέχτε τι γράφετε, και μην κάνετε συνεχόμενες μικροαλλαγές στο κεντρικό άρθρο του ίντι κάθε τρεις και λίγο... Δεν είναι καλή εικόνα και καταδεικνύει έλλειψη συντονισμού και ψυχραιμίας.
Γενικότερα τώρα, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, αν και αμφιβάλλω για το αν και κατα πόσο θα βρω ανταπόκριση...
Δεν εννοείτε να καταλάβετε κάποια λάθη τα οποία επαναλαμβάνετε συνέχεια.
Και αυτό δεν συμβαίνει επειδή είστε ηλίθιοι (αυτό είναι άλλο θέμα...) καθ'ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει μόνο με την ευφυία, αλλά επειδή οι αγκυλώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.
Έχετε χρεωκοπήσει πολιτικά.
Στο είχα πει και παλιότερα...
Η παντελής απουσία πολιτικής σκέψης και οι στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο αναρχικός χώρος με ένα μέρος των αριστεριστών σας έχουν κάνει απίστευτο κακό... μη-αναστρέψιμο.
Και μάλιστα... σε πολλές περιπτώσεις μας έχετε βοηθήσει απίστευτα, ακουσίως βέβαια.
Υ.Γ: Ξέρω, ξέρω... είμαστε ταγματασφαλίτες, μαχαιροβγάλτες, νεοναζί, παλαιοναζί, πουθενάδες, ανύπαρκτοι, ψεύτες, παρακρατικοί, χουντικοί, καθυστερημένοι καράφλες, φίλοι των μπάτσων κτλ...
Θυμήσου τι σου είχα πει παραπάνω για "τα επαναλαμβανόμενα λάθη" που κάνετε....
το να είσαι ρομαντικός σήμερα στην ελλάδα,δε σημαίνει ότι θα απολογούμαστε κιόλας.
θα βάλω ένα τραγουδάκι από το 1970 όταν στην γερμανία παρόλο που η αριστερά έκανε καλο παιγνίδι υπήρχε ένα συγκρότημα που τραγουδούσε
"το όνομα μου είναι άνθρωπος"
το τραγούδι από τα συντροφια γαμάει σύντροφε ifi.
θα βάλω ένα τραγουδάκι από το 1970 όταν στην γερμανία παρόλο που η αριστερά έκανε καλο παιγνίδι υπήρχε ένα συγκρότημα που τραγουδούσε
"το όνομα μου είναι άνθρωπος"
το τραγούδι από τα συντροφια γαμάει σύντροφε ifi.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ναι, έχεις δίκιο. Αυτό δεν ισχύει βέβαια σε περίπτωση που ο άλλος είναι Παοκτσής, σωστά Τέο;"το όνομα μου είναι άνθρωπος"
Αναρωτιέμαι, πόσο ανθρώπινος και εγκάρδιος ήσουν με τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων;!
Υ.Γ. Ο οπαδικός φανατισμός σου έχει εκδηλωθεί πια.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
καλά ποτε το έγραψες αυτό το post αίολε;
τελικά τους φασίστες και τις αδερφές δεν μπορείς να τους πιάσεις πουθενά.
εκεί που νομίζεις ότι έχουν εξαφανιστεί τελείως,
εμφανίζονται και .....ξανά προς τh δόξα τραβούν.
τελικά τους φασίστες και τις αδερφές δεν μπορείς να τους πιάσεις πουθενά.
εκεί που νομίζεις ότι έχουν εξαφανιστεί τελείως,
εμφανίζονται και .....ξανά προς τh δόξα τραβούν.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Χεχ... και οι αναρχικοί ως συνήθως αποφεύγουν να απαντούν σε δύσκολα ερωτήματα, τα οποία τους ξεμπροστιάζουν.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
και ποιος σου είπε αίολε ότι ένας 38aris αναρχικός καταδέχεται να μιλήσει με έναν 23χρόνο χρυσαυγίτη
και μάλιστα επαρχιωτάκι.
και επειδή εσείς οι χρυσαυγίτες μιλάτε κάπως κοφτά θα στο πω και εγώ κοφτά.
δεν έχουμε να πούμε τίποτε πολιτικο εμείς οι 2.
είμαι πολύ μάγκας για να γυρίσω να σε κοιτάξω.
αλλα επειδή είναι internet τίποτε δεν μας εμποδίζει να ανταλλάσσουμε σκέψεις για αλλα θέματα.
και μάλιστα επαρχιωτάκι.
και επειδή εσείς οι χρυσαυγίτες μιλάτε κάπως κοφτά θα στο πω και εγώ κοφτά.
δεν έχουμε να πούμε τίποτε πολιτικο εμείς οι 2.
είμαι πολύ μάγκας για να γυρίσω να σε κοιτάξω.
αλλα επειδή είναι internet τίποτε δεν μας εμποδίζει να ανταλλάσσουμε σκέψεις για αλλα θέματα.