ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τρί 02 Δεκ 2008, 22:11

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ :grflag: :rose:


(εκ μεταφορας)
Με αφορμή τις κομμουνιστικές θηριωδίες κατά τα Δεκεμβριανά (Δεκέμβρης 1944) και την προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας και της σοβιετοποίησης της Ελλάδος ας θυμηθούμε ορισμένα&κομμουνιστικά «αντιστασιακά» ΕΑΜίτικα καλά εκείνης της εποχής, που σήμερα απροκάλυπτα οι πολιτικοί απόγονοι των κομμουνισοσυμοριτών είναι έτοιμοι να επαναλάβουν!

Τον Ιανουάριο του 1944 στις Καρυδιές Έδεσσας, ο Βούλγαρος εγκληματίας πολέμου Κάλτσεφ και ο Ανδρέας Τζίμας υπέγραψαν στο όνομα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (όπως οι ίδιοι αναφέρουν)και του Βουλγαρικού στρατού το εξής συμφωνητικό:

(Όπως καλά θα διαβάσετε ιδρύεται αυτόνομο Μακεδονικό κράτος, ενώ ολόκληρες επαρχίες της Β. Ελλάδας εκχωρούνται στη ΣΝΟΦ! -Σλαυικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο)

«1) Αι επαρχίαι Κιλκίς Παιωνίας, Αλμωπίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Αριδαίας, Φλωρίνης και Καστοριάς εκχωρούνται από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως ζώνη δράσεως του ΣΝΟΦ.

2) Το ΣΝΟΦ έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τη ζώνη της δράσης του και σε άλλες νοτιότερες επαρχίες ύστερα από την εξασφάλιση πλήρους κυριαρχίας στις παραπάνω επαρχίες.

3) Ο Βουλγαρικός Στρατός κατοχής της Μακεδονίας παίρνει την υποχρέωση να καταλάβει τα αστικά κέντρα της Μακεδονίας υστέρα από την αποχώρηση των Γερμανών και την παράδοση τούτων εις τας αρχάς του ΕΑΜ.

4) Αποφασίζουν από κοινού ΕΑΜ και ΣΝΟΦ την δημιουργία αυτονόμου Μακεδόνικου Κράτους Σοβιετικής Oργάνωσης το οποίον θα ζητήσει να μπει κάτω από την προστασία της Ρωσίας.

5) Για την ενίσχυση ΕΑΜ-ΣΝΟΦ αναλαμβάνεται ή υποχρέωση της πλαισίωσης της Διεθνούς Μεραρχίας πού θα ιδρυθεί στο Καϊμακτσαλάν από Βουλγάρους αξιωματικούς και ο εφοδιασμός της με πυρομαχικά.

6) Να φροντίσουν οι Βούλγαροι για την κατασυκοφάντηση κάθε δυναμικού εθνικιστικού στοιχείου στις αρχές κατοχής, ώστε να μη αναπτυχθεί εθνικιστική κίνηση. Καθιερώθη τέλος ως σημαία της Σοβ. Δημ. Μακεδονίας η βουλγαρική τοιαύτη, με αντίθετο φοράν των χρωμάτων και με αστέρια εις το κέντρον».

ΚΑΛΤΣΕΦ - ΤΖΙΜΑΣΣτο Μελισσοχώρι στις 20 Σεπτεμβρίου 1944 το ΚΚΕ και ο Βουλγαρικός στρατός κατοχής υπογράφουν το εξής «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» συμφωνητικό :

«Σήμερον την 20ην Σεπτεμβρίου του 1944 εν Μελισσοχωρίω Μακεδονίας οι υπογεγραμμένοι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ, του Βουλγαρικού Στρατού, του Ε.Λ.Α.Σ. και της Π.Ε.Ε.Α. συνεφωνήσαμε και αποφασίσαμε τα κάτωθι, προς ενίσχυσιν του κοινού απελευθερωτικού μας αγώνος καθώς και δια την μελλοντικήν μας συνεργασίαν.

ΑΡΘΡΟΝ 1ον. Άμεσος υποστήριξις του Ε.Λ.Α.Σ. με πολεμικόν υλικόν δια του Βουλγαρικού Στρατού.

ΑΡΘΡΟΝ 2ον. Ό Βουλγαρικός Στρατός δεν θα επιτεθή κατά του Ε.Λ.Α.Σ. και θα υποστήριξη τας επιχειρήσεις του και εναντίον Κυβερνητικών Στρατευμάτων και εναντίον Εθνικιστικών Σωμάτων.

ΑΡΘΡΟΝ 3ον. Κατά την Αγγλοαμερικανικήν απόβασιν εν Ελλάδι ο Ε.Λ.Α.Σ. υποχρεούται να συμπεριλάβη εις τας τάξεις του Βουλγαρικά Στρατεύματα και να τα υποστηρίξη.

ΑΡΘΡΟΝ 4ον. Κατά την απόβασιν θα ενωθούν τα Βουλγαρικά Στρατεύματα και ο Ε.Λ.Α.Σ.

ΑΡΘΡΟΝ 5ον. Ό Ε.Λ.Α.Σ. υποχρεούται εν περιπτώσει υποχωρήσεως να υποστήριξη τα Βουλγαρικά Στρατεύματα μέχρι συνόρων.

ΑΡΘΡΟΝ 6ον. Όλο το Βουλγαρικό πολεμικό υλικό το ευρισκόμενον εις Μακεδονίαν και Θράκην θα παραχωρηθή εις τον Ε.Λ.Α.Σ.

ΑΡΘΡΟΝ 7ον. Ό Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνει τον έφοδιασμόν του Βουλγαρικού Στρατού.

ΑΡΘΡΟΝ 8ον. Ό Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνει την προστασίαν της Βουλγαρικής μειονότητας και της περιουσίας αυτής και θα διευκολύνη έφ' όσον αύτη θα ζήτηση την αναχώρησίν της εις την Βουλγαρίαν, συναποκομίζουσα και την περιουσίαν της.

ΑΡΘΡΟΝ 9ον. Από κοινού άγων εναντίον εκείνων πού εναντιούνται εις τον Ε.Λ.Α.Σ. και το ΚΚΕ.

ΑΡΘΡΟΝ 10ον. Το ΕΑΜ, το ΚΚΕ και ο Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνουν να σχηματίσουν μίαν Διεθνή Μακεδονίαν μετά το τέλος του πολέμου.

ΑΡΘΡΟΝ 11ον. Κατάργησις συνόρων μεταξύ Βουλγαρίας - Ελλάδος και Σερβίας.

ΑΡΘΡΟΝ 12ον. Ουδείς Βούλγαρος θα συλληφθή εν Μακεδονία και Θράκη από τον Ε.Λ.Α.Σ.Εν Μελισσοχωρίω την 20η-9-1944 Δια το Κ.Κ. Βουλγαρίας: Φιλίπποβιτς, Γραμ. Βουλγαρικής Λέσχης

Δια τον Βουλγαρικόν Στρατόν: Γιούνωφ, Υπολοχαγός

Δια τον Ε.Λ.Α.Σ.: Αυγερινός Δια την Π.Ε.Ε.Α.: Στασινόπουλος»

Έτσι λοιπόν; Το ΚΚΕ συμφωνεί με τους Βουλγάρους δια μίαν «Διεθνή Μακεδονίαν»! και φυσικά ουδείς Βούλγαρος κατακτητής θα συλληφθεί στη Μακεδονία και Θράκη από τον ΕΛΑΣ!

Χιλιάδες είναι οι προδοτικές κινήσεις των κομμουνιστών που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Στους δύσκολους καιρούς που έρχονται για την πατρίδα, ας είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε ξανά, δίπλα στον κάθε εχθρό της Ελλάδας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 02 Δεκ 2008, 22:32

Σε ενοχλει η συμφωνια του ΕΛΑΣ με τους συνεργατες των γερμανων τους βουλγαρους αλλα δεν σε ενοχλουν οι γερμανοι καθ αυτοι;
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2007, 15:11
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 02 Δεκ 2008, 22:38

Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και προσπαθεί αν το επικαλύψει με ενα πεπλο ηθικής-νομιμότητας-κανονικότητας για να ειναι αποδεκτό. Η απόσταση απο την αλήθεια στο ψέμα σε αυτη την περίπτωση ειναι ετη φωτος. Και ομως, η προπαγάνδα του κκε κατάφερε να την καλύψει. Αυτη δεν ειναι προπαγάνδα, ειναι το Μιλένιουμ Φάλκον απο τον πόλεμο των αστρων!! Δε μπορώ παρα να παραδεχτώ την ανυπέρβλητη ικανότητα του κκε να διαστρευλώνει επιτυχημένα την πραγματικότητα και να προπαγανδίζει. Νικήσατε και τον Γκέμπελς σε προπαγάνδα, που ειναι αδικα δαιμονοποιημένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιπτάμενος την Τρί 02 Δεκ 2008, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τρί 02 Δεκ 2008, 22:41

Divine, Με ενοχλούν τα εγκλήματα, είναι προφανες ότι εάν δεν ειχε γινει καν ο πόλεμος όλα θα ήταν μέλι γάλα.
Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να ψαχνει αντιφάσεις σε ενα τόσο σοβαρό ζήτημα, μην παραλογίζεσαι για να κάνεις κόντρα και μόνο.
Ας σοβαρευτούμε κάποτε, ας πούμε όχι στα στυγερά εγκλήματα όλοι μαζί.

Iptamene, η απόλυτη γελοιότητα είναι ότι η αριστερά κατάφερε να πείσει πάρα πολύ κόσμο, ότι σημαίνει όραμα, πρόοοδο και ειναι υπερ του ανθρωπισμού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι και γνωριζαν οι νεολαίοι αυτα τα εγλήματα ούτε 0.5% δεν θα έπερναν όλοι μαζί σου υπογράφω.
Μόνο κάτι ταγαρούδες ξερουνε να πλασαρουνε για να ψαρευουνε κόσμο στα Πανεπιστημια..
Ποιός Γκαίμπελς και πρασινα άλογα...χειρότεροι και απο τους μογγόλους αποδείχθηκαν αυτοί !
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2656
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Clash » Τρί 02 Δεκ 2008, 23:07

Τα παραπάνω έγγραφα έχουν αποδειχτεί πως είναι πλαστά, αλλά αυτό που να το ξέρουν οι «πατριώτες»; Τέτοιες χαζομάρες γράφουν και ξεφτιλίζονται.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2007, 15:11
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 02 Δεκ 2008, 23:35

Εσεις ξεφτιλίζεστε που συνεχίζετε την αρνηση των εγκλημάτων σας. Σα την Τουρκία. Δε πειθετε κανένα πια. Μη κρύβεστε. Τα κάνατε, τα εγγραφα δεν ειναι πλαστα, θέλατε να κανετε αυτο το πράγμα. Ευτυχώς ηττηθήκατε, που ειχε πει κι ενας δικός σας.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τρί 02 Δεκ 2008, 23:50

Φυσκά και είναι ΟΛΑ πλαστα, έτσι είπαν στους ημιμαθείς για να συντηρησουν την μόμινη αντιδραστική πελατεία τους.
Άμα αναγνώριζαν την γνησιοτητα τους (το είπα και πριν) ούτε μισό τα εκατό δεν θα πέρνανε οι προδότες κουκουέδες.

Επίσης ''πλαστά'' θα πουν ότι είναι και ΟΛΑ τα ακόλουθα..
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΕΙΤΕ..

http://clubs.pathfinder.gr/kynaigeiros2 ... bum=105839

http://clubs.pathfinder.gr/kynaigeiros2 ... 839&zoom=4


http://clubs.pathfinder.gr/kynaigeiros2 ... bum=105839


http://clubs.pathfinder.gr/kynaigeiros2 ... bum=105839

http://clubs.pathfinder.gr/kynaigeiros2 ... bum=105839

(εκ μεταφορας)

Ξαφνικά όμως παγώνουν τα χείλη, διότι ένας νέος εχθρός φαίνεται εις τον ορίζοντα για να δείξει οτι τα βάσανα δεν τελείωσαν ακόμη. Κι αυτή τη φορά ο εχθρός είναι "Έλληνες". Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 1944, ημέρα Κυριακή, οι κομμουνιστοσυμμορίται επιτίθενται κατά της Καλαμάτας με δυο Συντάγματα και με χιλιάδες χωρικούς βιαίως επιστρατευμένους. Εις τας 6 το απόγευμα και μετά από μάχη 12 ωρών συντρίβεται η φρουρά της πόλεως, η οποία ελέγχει το πιθανόν σημείον εισβολής και τότε, μετά από αγωνία και απεγνωσμένας προσπαθείας αποφασίζεται η ηρωϊκή έξοδος των πολιτών και των υπερασπιστών από την Καλαμάτα και η πορεία τους προς Μελιγαλά, την σπουδαιοτέραν βάσιν αντιστάσεως των Εθνικοφρόνων εις όλην την Μεσσηνίαν.


Έτσι λοιπόν εις τας 2 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου ξεκινά μια μεγάλη φάλαγξ αποτελούμενη από πολεμιστάς, αλλά και πολύν άμαχο πληθυσμό προς το Μελιγαλά, ενώ αμέσως μετά οι ελασίται γίνονται κύριοι της Καλαμάτας, σφάζοντας και ρημάζοντας το κάθε τι. Υπολογίσιμος εχθρός τους τα παληκάρια που αποτελούν το τάγμα Μελιγαλά, αλλά ολίγοι για να αντιμετωπίσουν τα στίφη των αιματοβαμμένων φονιάδων, με επι κεφαλής τον αδίστακτο Άρη Βελουχιώτη, ο οποίος δίνει διαταγή εις τους άνδρες του να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.


Το πρωί της 13ης Σεπτεμβρίου 1944 αρχίζει η επίθεσις κατά του Μελιγαλά, όπου ο πληθυσμός του απο 3.000 που ήταν, έχει φθάσει την στιγμήν εκείνη εις 7.000 φιλοξενώντας τους Έλληνες όλων των γύρω περιοχών. Ο Μελιγαλάς κρατάει καλά. Οι γενναίοι Έλληνες πατριώται, πολεμούν νυχθημερόν σαν λιοντάρια.


Εις τας 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της γιορτής του Τιμίου Σταυρού, για να δείξουν οι κομμουνισταί, περιτράνως, οτι είναι εχθροί και καταστροφείς όλων των αιωνίων αξιών, φθάνουν αλλαλάζοντας κοντά εις τα συρματοπλέγματα του στρατοπέδου των Ελλήνων, για να χορτάσουν τις βρωμερές ψυχές τους με αίμα αδελφικό.

Η προσπάθεια των γενναίων πολιορκημένων να ζητήσουν βοήθεια από τους Γαργαλιάνους αποτυγχάνει, καθώς και το σχέδιο τους για έξοδο από το Μελιγαλά, και τέλος, κατόπιν προδοσίας, οι συμμορίται κατορθώνουν και εισχωρούν εις τας γραμμάς των αμυνομένων.
12 το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου 1944.

Ο Μελιγαλάς παραδίδεται στα χέρια των εξαγριωμένων ελασιτών με επι κεφαλής τον Άρη Βελουχιώτη με τους μαυροσκούφηδες εγκληματίες καβαλλάρηδες του με Σλαβικά ρούχα της Στέππας. Ακολουθούν σκηνές φρίκης, σκηνές ντροπής για το ανθρώπινο γένος.


Αμέσως σφάζονται 41 τραυματίαι εις το Νοσοκομείον με όλο το ιατρικόν προσωπικόν. Αθώα γυναικόπαιδα και γέροι κομματιάζονται εις τους δρόμους, έγκυοι γυναίκες ξεκοιλιάζονται, κοπέλες βιάζονται κτηνωδώς. Η Ελληνική σημαία κατεβαίνει από την Κοινότητα και εις την θέσιν της βάζουν ένα κόκκινο πανί. Εις τας 16 Σεπτεμβρίου φυλακίζονται όσοι απέμειναν ζωντανοί, ενώ τα γυναικόπαιδα κλείνονται χωρίς νερό και φαί σε διάφορα υπόγεια. 18 έγκριτοι Καλαματιανοί, οι οποίοι ατυχώς εγλύτωσαν, οδηγούνται εις την Καλαμάτα, όπου κατακρεουργούνται και τους κρεμούν εις τα πολύφωτα του Δημοτικού φωτισμού της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας.
Τέλος όλοι οι φυλακισμένοι οδηγούνται δεμένοι, ανά τρείς, 2 χιλιόμετρα έξω του Μελιγαλά εις την μεγάλη δεξαμενή, γνωστή ως πηγάδα, όπου με τα φοβερά σύνεργα βασανιστηρίων, όπως πριόνια, τσεκούρια, τζουγκράνες, μαχαίρια, κονσερβοκούτια, κατασφάζονται και πετιούνται μέσα εις την "πηγάδα" μαζί με πολλούς ζωντανούς, μπροστά εις τα τεράστια από φρίκη και σπαραγμό μάτια των οικογενειών τους, οι οποίες υποχρεώθησαν να παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια και την σφαγήν των οικείων τους
.

Η σελίς αυτή της Ιστορίας μας είναι ντροπή και παραφωνία μεταξύ των άλλων ενδόξων σελίδων της. Είναι όμως οδυνηρή διδαχή για το σήμερα, για το αύριο, για το πάντοτε.


Τιμή και δόξα και ευγνωμοσύνη εις αυτούς, που με το αίμα τους κράτησαν το όνομα του "Έλληνος" ψηλά, καθαρό, άσπιλλο. Και τέτοιοι είναι και οι 1500 ένδοξοι νεκροί του Μελιγαλά. Πρέπει λοιπόν να τιμάται η μνήμη των θυμάτων του Μελιγαλά για να μας θυμίζει τον άδικο χαμό τους, αλλά και την βαρβαρότητα των ανθελλήνων σφαγέων τους...ΘΝΗΤΟΙ,ΤΟΙΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙΣ ΓΟΝΥ ΚΛΙΝΑΤΕ!!!

Υ.Γ. Όποιος μετά απόλα αυτα δικαιλογήσει το κκε, απλά δεν ανήκει στο ανθρώπινο γένος._
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Τετ 03 Δεκ 2008, 00:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2656
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Clash » Τρί 02 Δεκ 2008, 23:57

Το πρώτο σύμφωνο υποτίθεται ότι το έχει υπογράψει ο Τζήμας. Ο οποίος Τζήμας είχε κατηγορηθεί από τους Βούλγαρους και Γιουγκοσλάβους κομμουνιστές ως «σοσιαλπατριώτης», επειδή είχε αρνηθεί την συμφωνία κοινού βαλκανικού κομμουνιστικού αντάρτικου στρατηγείου. Το δε έγγραφο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά 15-20 μέρες μετά την υποτιθέμενη υπογραφή του σε φιλογερμανική εφημερίδα της Αθήνας. Οπως και να το κάνουμε είναι λίγο δύσκολο τέτοια απόρρητα έγγραφα να πέφτουν στα χέρια των αντιπάλων μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης η πρόταση... «Να φροντίσουν οι Βούλγαροι για την κατασυκοφάντηση κάθε δυναμικού εθνικιστικού στοιχείου στις αρχές κατοχής, ώστε να μη αναπτυχθεί εθνικιστική κίνηση», αποδυκνείει την πλαστότητα και στον πιο αδαή. Ο όρος «συκοφάντηση» χρησιμοποιείται όταν την κάνει ένας αντίπαλος. Επίσης το «δυναμικό εθνικιστικό στοιχείο» είναι εντελώς αδύνατον να το ανέφεραν κομμουνιστές που δεν χρησιμοποιούν τέτοια ορολογία. Το δε «δυναμικό», μάλιστα, δείχνει και το πόσο ψωνάρες ήταν οι πλαστογράφοι.

Το δεύτερο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά πολλά χρόνια μετά τον πόλεμο στην βίβλο εθνοπροδοσίας που είχε εκδόσει ο Γεωργαλάς. Ο δε Γεωργαλάς για κάτι άσχετους σαν εσάς τους δύο, ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟΝ, αλλά στις αρχές της δεκαετίας του '50 ήρθε σε συμφωνία με το μετεμφυλιακό κράτος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στους παρακρατικούς προπανδιστικούς μηχανισμούς του. Μαζί με τον άλλον πρώην κομμουνιστή, τον Σταυρίδη και τον δοσίλογο γερμανοντυμένο Φον Γιοσμά έστησαν το παρακράτος της Θεσσαλονίκης που μεταξύ άλλων των κατορθωμάτων του ευθύνεται και για τη δολοφονία του Λαμπράκη.

Αντε βρείτε τίποτα άλλο να πείτε κι άλλη φορά να έρχεστε πιο διαβασμένοι και να μην στηρίζεστε σε ότι παπαριές γράφουν διάφορες φασιστικές ιστοσελίδες.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2656
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Clash » Τρί 02 Δεκ 2008, 23:58

Αββατον σε ένα πράγμα συμφωνώ μαζί σου. Αν δεν τιμήσεις εσύ την μνήμη των συναγωνιστών σου που έπεσαν στο Μελιγαλά, ποιος θα το κάνει; :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 03 Δεκ 2008, 00:01

Ιφικράτη αν μετά απο τόση απάνθρωπη βία απόλυτα ιστορικά τεκμηριωμένη, προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα μήπως χρειάζεσαι ψυχικής υποστήριξης? κοίταξέ το άνθρωπέ μου
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2656
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Clash » Τετ 03 Δεκ 2008, 00:11

Αβαττον κατά αρχάς είσαι ο τελευταίος που περίμενα να μιλήσεις για απάνθρωπη βία. Εσύ ο θαυμαστής του Αουσβιτς και του Νταχάου, που δεν ίδρωσε το αυτί σου για τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, την Κάνδανο, τον Αστακό και τα εκατοντάδες χωριά της Ελλάδας που έκαψαν τα ινδάλματα σου οι Ες Ες. Στον Μελιγαλά σφάχτηκαν ταγματασφαλίτες, οι οποίοι ήταν συνεργάτες των κατακτητών. Είχαν το τέλος που άξιζε σε κάθε προδότη. Μήπως γνωρίζεις προηγουμένως πόσους Ελληνες είχαν σκοτώσει για χάρη των αφεντικών τους, των Γερμανών; Οχι. Γιατί αν ήξερες θα ντρεπόσουν να πεις ότι είσαι ναζιστής.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2007, 15:11
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τετ 03 Δεκ 2008, 00:17

Και τα γυναικόπαιδα συνεργάτες των Γερμανών? Και οι παπάδες συνεργάτες των Γερμανών? Συνελθε ρε.
Το εγγραφο ειναι αυθεντικότατο, το επιβεβαιώνουν και οι Βουλγαροι "φίλοι" σας.
Οσο για δυνατο εθνικο κίνημα φανηκε ποσο το φοβοσασταν απο την εκτέλεση του συνταγματάρχη του 5/42 και των μαχων με ολες τις πατριωτικες ομαδες.
Θελατε να παρετε την εξουσία. Και για το σκοπο αυτο κανατε εγκλήματα.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 03 Δεκ 2008, 00:22

Ιφικρατη άλλαξε το λίγο το τροπαρι κάθε φορά που στριμώχνεσαι πετας κατι για τους κακους ναζι μπας κ ξελασπωσεις τραβωντας την κοινη γνωμη με το μερος σου, είσαι πολύ προβλέψιμος, μήπως τελικα στο θέμα που συζητάμε απλά κάνεις τον ..κινέζο ?
Μπορώ να στα απαντησω όλα στο χαλαρό, το έχω κανει πολλές φορές, όμως θα βγεί τπτ ?
Εφόσον βγαινεις σε τοπικ κατα των εγκληματων του συμμοριτοπόλεμου να υπερασπιστεις κομούνια που θελανε να παραδωσουνε την Ιερά Ελλάδα στους Βουλγαρους και Ρωσσους, άστο καλύτερα..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ :rose: :grflag:
TIMH ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ :cool: :bible: :thumb: :geros:
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2656
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Clash » Τετ 03 Δεκ 2008, 00:44

Αν είχες ανοίξει κανένα βίβλιο ιστορίας Ιπτάμενε θα γνώριζες ότι όλοι - ΟΛΟΙ - ακόμη και οι δεξιοί ιστοριογράφοι, ακόμη και οι ξένοι που μόνο κομμουνιστές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αναφέρουν τα παραπάνω έγγραφα ως πλαστά. Ξέρεις ακόμη, πόσα τέτοια είχαν κυκλοφορήσει; Ενα άλλο ήθελε το ΕΑΜ να παραχωρεί την Δυτ. Ελλάδα στην Αλβανία, ένα άλλο μέχρι και την Θράκη στην Τουρκία. Ξέρεις τι παραμύθια είχαν βγει; Κάποιοι εθνικόφρονες ισχυριζόντουσαν ότι είχαν κυνηγήσει τον Ντιμιτρόφ στην Πελοπόννησο και πως τους ξέφυγε την τελευταία στιγμή. Οι φιλογερμανικές εφημερίδες το παρουσίαζαν δεδομένο.

Αβαττον για την κατοχή μιλάμε και για τους ταγματασφαλίτες. Πριν τους σφάξουν στο Μελιγαλά να μην λάβουμε υπόψη μας τη δράση τους; Εξω από την Μεγαλόπουλη είχαν εκτελεστεί από αυτά τα καθάρθματα 204 Ελληνες ως αντίποινα για επίθεση του ΕΛΑΣ σε φάλαγγα της Βέρμαχτ. Κι αυτό ήταν μόνο ένα από τα εγκλήματα που είχαν κάνει αυτοί οι προδότες. Επίσης Ιπτάμενε στον κατάλογο που έχει συντάξει ο σύλλογος θυμάτων του Μελιγαλά στους 1144 νεκρούς δεν υπάρχει κανένα παιδί. Υπάρχει ένας 15χρονος και πριν βιαστείς να καγχάξεις στα τότε μπλόκα οι ταγματασφαλίτες συνελλάμβαναν από 14 χρόνων και άνω, 18 γυναίκες, 18 ηλικιωμένοι και υπόλοιποι είναι άντρες μάχιμης ηλικίας. Οι δε 1036 δεν ήταν κάτοικοι του Μελιγαλά. Επιπλέον, όπως είναι γνωστό, πριν την σφαγή ο ΕΛΑΣ τους είχε ζητήσει να παραδοθούν, αλλά οι ταγματασφαλίτες αποφάσισαν να πολεμήσουν. Αν είχαν καταθέσει τα όπλα αν μη τι άλλο οι περισσότεροι θα την γλύτωναν αφού θα τους απελευθέρωναν αργότερα οι Αγγλοι όπως έγινε στην Τρίπολη.

Και για να γυρίσω σε σένα Αβαττον, εσύ μας λες ότι είσαι ναζιστής και μας έβαζες βιντεάκια με τον Χίτλερ που τον έλεγες εθναπόστολο. Επόμενο είναι να εκφράσω την απορία μου πως γίνεται εσύ ο θαυμαστής του Αουσβιτς, του Νταχάου, των Ες Ες να μιλάς για απάνθρωπη βία. Εσύ που δεν έχεις πει τίποτα για τα όσα δεινά τράβηξε αυτός ο τόπος από τον εθναπόστολο σου και τα υπόλοιπα καθάρματα που συντάχθηκαν κάτω από τη σβάστικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Τετ 03 Δεκ 2008, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: Δευ 30 Απρ 2007, 10:23
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Τετ 03 Δεκ 2008, 00:47

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 1945.
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61419
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1358 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Δεκ 2008, 01:30

Fountikos_Xasistas έγραψε:Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 1945.

:skaw:
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2007, 15:11
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τετ 03 Δεκ 2008, 02:37

Fountikos_Xasistas έγραψε:Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 1945.
Κοντεψα να φτύσω τη μπύρα μου, εχω λιωσει ρεεεεε, χαχαχαχαχαχ
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 03 Δεκ 2008, 16:26

H μονομερεια και η πλυση εγκεφαλου των γνωστών γραφικών απλύτων του φόρουμ σπαει καρύδια :xara:
όποιος συντασεται πισω απο το αρχαιο-ελληνικο συμβολο του Ηλιακού Άξονος, της σβαστικας δηλαδή,ειναι ο ''κακος'' ενω όποιος εχει καθαρίσει τους μισούς συμπατριωτες του για να ανεβασει το ΚΚΕ και να ιδρυσει Βαλκανικη Ομοσπονδια ειναι ο ''καλός''
Για αυτο δεν θα πάμε μπροστα ποτέ στην Ελλάδα επειδη εν ετη 2008 υπαρχουν τετοια μυαλά και μάλιστα εκφραζονται κι όλας.

(εκ μεταφορας) (ακολουθουν και άλλα ''πλαστά γενονότα'' των χασαπηδων της αριστερας που μπροστα τους ο Χιτλερ ειναι αρσακειάδα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1944 ξεκίνησε η κομμουνιστική ανταρσία στην Αθήνα. Ο λαός της πρωτεύουσας έζησε στην πράξη τον «ανθρωπιστικό» χαρακτήρα της ιδεολογίας των μπολσεβίκων. Πράγματι η Εθνική Συμφιλίωση ήταν και παραμένει στόχος του Κινήματός μας σταθερός. Αυτό όμως δεν σημαίνει λήθη και διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας. Δεν σημαίνει πως πρέπει να κρύβονται τα γεγονότα, να παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικά και οι δολοφόνοι να παρουσιάζονται σαν ήρωες και τα θύματά τους λησμονημένα. Κόκκινος, λοιπόν, εκείνος ο εφιαλτικός μήνας, κόκκινος από τον ποταμό του αδικοχαμένου αίματος χιλιάδων αθώων και χιλιάδων αγωνιστών πατριωτών από τους αδίστακτους ερυθρούς δημίους του λαού που παρίσταιναν μάλιστα και τους “ελευθερωτές”… Οι κομμουνιστικές ορδές του ΕΛΑΣ συγκεντρώθηκαν πέριξ των Αθηνών και σε συνεργασία με τους μπολσεβίκους της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Αθηνών καθώς και με πλήθος αλητών «λουμπεν-προλεταριακών» στοιχείων, πλιατσικολόγων και εγκληματιών προσπάθησαν με πρωτοφανή λύσσα να επιβληθούν δια των όπλων και να καταλάβουν την αρχή, συγκρουόμενοι με δυνάμεις της αστυνομίας και χωροφυλακής, της νεοσυσταθείσης Εθνοφυλακής, της Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας, του Ιερού Λόχου, της Εθνικής Οργανώσεως «Χ» και των μέχρι τότε(από τον Οκτώβριο του ‘44) κρατουμένων στο Γουδή Αξιωματικών και Ανδρών των Ταγμάτων Ασφαλείας. Οι κομμουνιστές βαρύνονται με πρωτοφανή εγκλήματα, αφαντάστου αγριότητος βασανιστήρια, ομηρία αθώων πολιτών και μαζικές εν ψυχρώ δολοφονίες. Τις αγριότητες αυτές έχει παραδεχθεί και αυτό το ίδιο το ΚΚΕ: «Αγριότητες έγιναν κατά τον Δεκέμβρη και τέτοιες έκαμαν τα μέλη του κόμματος». Ν. Ζαχαριάδης 12η Ολομέλεια Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ (25-27 Ιουνίου 1945).

Χαρακτηριστική επίσης η ομολογία ενός εκ των ερυθρών δημίων Σ. Λιόλιου, ο οποίος έδρασε στις σφαγές του διυλιστηρίων της ΟΥΛΕΝ. Κατέθεσε λοιπόν ο Σ. Λιόλιος ενώπιον του δικαστηρίου: «Έδινα εντολή εις τους προς εκτέλεσιν να γδυθούν, έπειτα να γονατίσουν και να πλησιάσουν το κεφάλι τους επάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχαν αραδιαστεί έξω από τα διυλιστήρια. Έπαιρνα το τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους τελείωνα με την πρώτη, συνέχιζα έως ότου τελειώσουν. Οι Τζογανάκος και Μακαρώνας έδιναν μια μαχαιριά στην καρδιά. Ούτε θυμάμαι πόσους σκότωσα μόνος μου, πάντως πάνω από 100».

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της βαρβαρότητας της εφιαλτικής ανταρσίας των κομμουνιστών αρκεί πέρα από τα εγκλήματα να πούμε και ότι κατά την διάρκεια των συγκρούσεων ο γραμματέας της «Κομμουνιστικής Οργάνωσης Αθηνών» «καπετάν-Φάνης» (Μπαρτζώτας) εξέδωσε διαταγή ανατινάξεως της Ακροπόλεως με παραλήπτη τον διοικητή τμήματος του ΕΛΑΣ Λογοθέτη (πρώην εκπαιδευτικός) ο οποίος αρνήθηκε να την εκτελέσει αδυνατώντας να πιστεύσει ότι τέτοια τερατώδης διαταγή προήρχετο από την ηγεσία του ΚΚΕ.
Χαρακτηριστικό των προαποφασισμένων για την Ελλάδα εξελίξεων είναι ότι ο σοβιετικός τύπος δεν διέθεσε ούτε μία αράδα στα γεγονότα του Δεκεμβρίου.
Ο Στάλιν στις 8 Φεβρουαρίου του 1945, κατά τη διάρκεια της συναντήσεως των «Τριών Μεγάλων» στη Γιάλτα, ανέφερε ότι: «Οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει ακόμα το διάλογο και γι’ αυτό κόβει ο ένας το λαιμό του άλλου», για ν’ απαντήσει ο Τσώρτσιλ στη συνέχεια πως οι Βρετανοί «ήσαν στο έπακρο υποχρεωμένοι στο στρατάρχη Στάλιν που δεν είχε δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στις ελληνικές υποθέσεις». Την επομένη, ο Στάλιν επανέλαβε ότι «έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη βρετανική πολιτική στην Ελλάδα.


Οι νεκροί και οι υλικές ζημιές του Δεκεμβρίου υπερβαίνουν κατά πολύ τους νεκρούς του Ελληνοϊταλικού και Ελληνογερμανικού πολέμου.


Στον αγώνα κατά των κομμουνιστών έπεσαν: 474 Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, 2.177 Οπλίτες, 133 Αξιωματικοί της Χωροφυλακής, 52 Αξιωματικοί της Αστυνομίας Πόλεων, 4 Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, 143 υπαξιωματικοί της Χωροφυλακής, 39 Υπαξιωματικοί της Αστυνομίας, 882 Χωροφύλακες, 140 Αστυφύλακες και 5 Πυροσβέστες. Εσφαγιάσθησαν 56.373 αθώοι πολίτες, εκ των οποίων 275 κληρικοί, 239 εκπαιδευτικοί, 120 γιατροί και 264 συνδικαλιστές. Απήχθησαν, εξάλλου, 46.871 άτομα. Συνολικά πάνω από 65.000 Έλληνες και Ελληνίδες έχασαν την ζωή τους κατά τον Δεκέμβριο του 1944.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :rose:
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ :clap:
ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ !!! :grflag: :thumb:

TΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2656
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από Clash » Τετ 03 Δεκ 2008, 18:48

Από που έκανες copy - paste το παραπάνω κείμενο;

Το ΧΥΤΕΣ από τα ΧΥΤΑ προέρχεται; Ούτε να τους γράφεις δεν ξέρεις καημένε και θες να τους τιμήσεις κι όλας. :lol:

Υπόψη οι χίτες ήταν βασιλικοί, εσύ που συστήνεσε ως εθνικοσιαλιστής θα πρέπει να είσαι ιδεολογικός αντίπαλος του μοναρχισμού. Αλλά θα μου πεις που να τα ξέρεις αυτά, αφού ούτε καν ναζιστής της προκοπής δεν είσαι.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ - ποτέ ξανά !

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 03 Δεκ 2008, 20:54

Η μεταφορά έχει γίνει απο το εγκυρότατο site της Χρυσής Αυγής που φυσικά θα κατηγορησεις σαν πλαστό και αυτό !
(αληθεια μηπως δεν υπαρχει καν ? χαχαχαα)

Όταν ήσουν μικρός πρέπει να έφαγες καντάρια ξύλο για να εχεις τετοια λεξο-λαγνεία είναι φανερό. :dance:
Η τάση σου για να διορθώνεις μονίμως τα μικρά ορθογραφικά μαρτυρεί την απουσία των Μεγάλων επιχειρημάτων και είναι σεβαστή εφόσον σε κανει να νιωθεις ότι εχεις κι εσυ κάπου δίκαιο.

Η ημιμαθειά σου πιστοποιείται πλήρως απο την έλλειψη γνώσης του ιδεολογικού αυτο-προσδιορισμού μου και ειναι κατι που δεν με εκπλήσει εφόσον αποδεδειγμένα συνάδει με την γενικότερη ανιστόρητη τάση που σε διακατέχει.

Έχω δηλώσει ένας απλός ρομαντικός ιδεολόγος εθνικοσοσιαλιστης αλλά ταυτόχρονα μέχρι να διαλυθει κάθε ίχνος αριστερής πανούκλας θα συμπράττω με οτιδήποτε αγνό εθνικιστικό και πατριωτικό συνάμα.

Αυτό εξάλλου κάνουν αρκετοί αγνοί πατριώτες δηλαδή βάζουν σε δευτερη μοίρα την επακριβή ιδεοτοποθετισή τους, για το συνολικο καλο της Ελλαδος μας !
Σίγουρα είναι μιά καλή ευκαιρία για τον κάθε επιδερμικό αριστεριστή οποιασδήποτε απόχρωσης να τους αποκαλει, άσχετους, αμορφωτους και ότι τον βολευει, η αληθεια όμως είναι ότι η συμπραξη προερχεται απο τον κοινο εχθρο που ειναι οι αναρχοβλαμενοι άπλυτοι και οι αριστερίζοντες ελευθεριακοί 'χουντικοί' του σήμερα..

Περαστικά σου ! :bye:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Τετ 03 Δεκ 2008, 21:15, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”