ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ
Είναι γνωστό ότι ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης -γνωστός επίσης για την καθαρή ιδεολογία του που αντανακλάται και στη μουσική του- έχει τολμήσει να πει τα πράγματα με το όνομά τους για τους "συναδέλφους" του και για τον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα. Έτσι σήμερα έδωσε μια συνέντευξη στο "ΠΑΡΟΝ" όπου ξεκάθαρα δήλωσε πως "για να πάει μπροστά ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι αριστερός- σοσιαλιστής και ομοφυλόφιλος"! Είπε και άλλα άκρως ενδιαφέροντα ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, χαρακτηρίζοντας "αριστερή υποκουλτούρα" όλα όσα μας ταϊζει εδώ και δεκαετίες ο... προοδευτικός χώρος και τα προωθεί όλος ο πολιτικός κόσμος.
Εύγε Φίλτατε
Είναι γνωστό ότι ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης -γνωστός επίσης για την καθαρή ιδεολογία του που αντανακλάται και στη μουσική του- έχει τολμήσει να πει τα πράγματα με το όνομά τους για τους "συναδέλφους" του και για τον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα. Έτσι σήμερα έδωσε μια συνέντευξη στο "ΠΑΡΟΝ" όπου ξεκάθαρα δήλωσε πως "για να πάει μπροστά ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι αριστερός- σοσιαλιστής και ομοφυλόφιλος"! Είπε και άλλα άκρως ενδιαφέροντα ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, χαρακτηρίζοντας "αριστερή υποκουλτούρα" όλα όσα μας ταϊζει εδώ και δεκαετίες ο... προοδευτικός χώρος και τα προωθεί όλος ο πολιτικός κόσμος.
Εύγε Φίλτατε
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ
Δηλαδή τι θέλει να μας πει; Ότι είναι ομοφυλόφιλος;
Δε λέω αριστερός-σοσιαλιστής, γιατί αυτός πρόκοψε μια χαρά και πήγε πααααααρα πολύ μπροστά, μετά τις κούρμπες που'κανε στη Ν.Δ.!
.
Δε λέω αριστερός-σοσιαλιστής, γιατί αυτός πρόκοψε μια χαρά και πήγε πααααααρα πολύ μπροστά, μετά τις κούρμπες που'κανε στη Ν.Δ.!
.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί στην τέχνη, είναι η προσωπική ζωή του καλλιτέχνη. Ο Σπανουδάκης είναι ένας εξαιρετικός συνθέτης, με πολλά και ωραία τραγούδια.
Από την άλλη πλευρά αυτά που λέει ο Σταυραετός, ότι είπε είναι σωστά (κατ' εμέ) και χαίρομαι που κάποιος επιτέλους είχε το θάρρος και το θράσος να τα πει.
Από την άλλη πλευρά αυτά που λέει ο Σταυραετός, ότι είπε είναι σωστά (κατ' εμέ) και χαίρομαι που κάποιος επιτέλους είχε το θάρρος και το θράσος να τα πει.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ ότι έχει δώσει πολύ καλές μουσικές, συμβάλλοντας στην πολιτισμική μας ανέλιξη. Ειδικά το "Κύριε των Δυνάμεων" (πολύ παλιό του) μου είναι πολύ προσφιλές.
Δεν είμαι από αυτές όμως που δίνουν συγχωροχάρτια επειδή κάποιος είναι καλός-ταλαντούχος-ικανός σ'αυτό που διάλεξε να κάνει- που είναι δηλαδή στο κάλεσμά του.
'Οπως τιμώ έναν εξαίρετο μουσικοσυνθέτη, με τον ίδιο τρόπο θα τιμήσω και τον εξαίρετο τεχνίτη, τον υδραυλικό, τον εργάτη που κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο καλλιτέχνης "πρέπει" ν'απολαμβάνει προνόμια ή το απυρόβλητο για τη συμπεριφορά ή τις δηλώσεις του. Από τη στιγμή που δηλώνει κάτι δημόσια, θα υποστεί και την κριτική.
Εμμένω λοιπόν στην πιο πάνω τοποθέτησή μου.
Ο άνθρωπος έπαψε να'ναι απλά μουσικός και μας έγινε και ειδήμων επί παντός του πολιτικού και σεξουαλικού επιστητού! Ε, η δεύτερη έκφανση του κυρίου (πέρα από αυτή του ταλάντου του), μ'αφήνει παγερά αδιάφορη για να μην πω ότι με απωθεί κι όλας.
Δεν είμαι από αυτές όμως που δίνουν συγχωροχάρτια επειδή κάποιος είναι καλός-ταλαντούχος-ικανός σ'αυτό που διάλεξε να κάνει- που είναι δηλαδή στο κάλεσμά του.
'Οπως τιμώ έναν εξαίρετο μουσικοσυνθέτη, με τον ίδιο τρόπο θα τιμήσω και τον εξαίρετο τεχνίτη, τον υδραυλικό, τον εργάτη που κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο καλλιτέχνης "πρέπει" ν'απολαμβάνει προνόμια ή το απυρόβλητο για τη συμπεριφορά ή τις δηλώσεις του. Από τη στιγμή που δηλώνει κάτι δημόσια, θα υποστεί και την κριτική.
Εμμένω λοιπόν στην πιο πάνω τοποθέτησή μου.
Ο άνθρωπος έπαψε να'ναι απλά μουσικός και μας έγινε και ειδήμων επί παντός του πολιτικού και σεξουαλικού επιστητού! Ε, η δεύτερη έκφανση του κυρίου (πέρα από αυτή του ταλάντου του), μ'αφήνει παγερά αδιάφορη για να μην πω ότι με απωθεί κι όλας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Aρελα δεν περιμενα αυτο το ποστ απο σενα.
περιμενα κανα yourock.
Mε εκπλήσεις με την καλή εννοια.

περιμενα κανα yourock.
Mε εκπλήσεις με την καλή εννοια.

- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Πράγματι, δεν τον τιμούν ως καταξιωμένο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, τέτοιες δηλώσεις, εφόσον αληθεύουν.Αρελα έγραψε:Ο άνθρωπος έπαψε να'ναι απλά μουσικός και μας έγινε και ειδήμων επί παντός του πολιτικού και σεξουαλικού επιστητού! Ε, η δεύτερη έκφανση του κυρίου (πέρα από αυτή του ταλάντου του), μ'αφήνει παγερά αδιάφορη για να μην πω ότι με απωθεί κι όλας.
(Μήπως όπου στερεύει η έμπνευση αρχίζει η πολιτική;)
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Καταπληκτικος συνθετης. Αλλα τα υπολοιπα τι τα ηθελε.. Ας κατσει στις βιλλαρες του τωρα και αυτος μπροστα απο την 58" πλασμα tv του , και ας μας αφησει στην ησυχια μας. Απο ποτε οι "φτιαγμενοι-βολεμενοι" εχουν και τετοιου ειδους αποψεις... Αλλιως μας εχετε συνηθισει "κυριοι" της ΝΔ. Μην μας το χαλατε τωρα
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
- an3mos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
~Δεν είμαι από αυτές όμως που δίνουν συγχωροχάρτια επειδή κάποιος είναι καλός-ταλαντούχος-ικανός σ'αυτό που διάλεξε να κάνει- που είναι δηλαδή στο κάλεσμά του.
Από τη στιγμή που δηλώνει κάτι δημόσια, θα υποστεί και την κριτική.~

- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Κάποια στιγμή έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Αυτό το τόλμησε ο Σπανουδάκης. Εύγε του λοιπόν.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Η δική μου πάλι άποψη συμβαδίζει με την άποψη του Βαγγέλη Παπαθανασίου του οποίου ο βίος δεν είναι μεμπτός: "Η μουσική κακώς θεωρείται τέχνη, γιατί στην πραγματικότητα είναι επιστήμη".
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- Apomakros
Αυτό είναι το θέμα εδώ; το αν η μουσική είναι τέχνη ή επιστήμη;

- an3mos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
έξυπνο αλλά εξαρτάται από τον άνθρωπο.
αν έχει φυσικό ταλέντο είναι τέχνη.
αν το κάνει μηχανικά και χωρίς έμπνευση τότε είναι επιστήμη.αυτό πιστεύω αίολε
αν έχει φυσικό ταλέντο είναι τέχνη.
αν το κάνει μηχανικά και χωρίς έμπνευση τότε είναι επιστήμη.αυτό πιστεύω αίολε
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Αυτό είναι το θέμα εδώ; το αν η μουσική είναι τέχνη ή επιστήμη;
Κι όμως, είναι αλληλένδετα.
Ο Σπανουδάκης μάς λέει ότι πλέον στον μουσικό χώρο υπάρχουν αριστεροί και ομοφυλόφιλοι. Ποιον μουσικό χώρο, όμως; Μα τον εμπορικό.
Για ποιον λόγο;
"με τον τρόπο που έχουμε διδαχτεί τη μουσική μέσα στους αιώνες δεν μπορούμε παρά να συντηρούμε την επικρατούσα άποψη ότι η μουσική θεωρείται μέσο διασκέδασης, ότι είναι κάτι που πολλές φορές το συγχέουμε με την ψυχαγωγία. Αλλωστε, γι' αυτό έχουν στηθεί τεράστιες δισκογραφικές εταιρείες που, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχουν μετατρέψει, όχι μόνες αλλά με τη βοήθεια των περισσότερων καλλιτεχνών, τη μουσική σε εμπόρευμα."
Βαγγέλης Παπαθανασίου
- Apomakros
Αν κατάλαβα καλά, το θέμα είναι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ και όχι ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
Θα περίμενα να ακούσω την άποψη του κ. Παπαθανασίου για τις δηλώσεις Σπανουδάκη και όχι την άποψή του περί μουσικής (εμπορικής ή μη) η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο άλλου θέματος και όχι του παρόντος.
(Όσο για το τι εννοούσε ο κ. Σπανουδάκης, καλύτερα να μας το ξεκαθαρίσει ο ίδιος)
Θα περίμενα να ακούσω την άποψη του κ. Παπαθανασίου για τις δηλώσεις Σπανουδάκη και όχι την άποψή του περί μουσικής (εμπορικής ή μη) η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο άλλου θέματος και όχι του παρόντος.
(Όσο για το τι εννοούσε ο κ. Σπανουδάκης, καλύτερα να μας το ξεκαθαρίσει ο ίδιος)
Η επιστημη ειναι τεχνη και η τεχνη μπορει να γινει επιστημη.
βλεπε ντα βιντσι.
βλεπε ντα βιντσι.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι προτιμώ να σχολιάσω τα λεγόμενά του απ' το να λέω τι έκανε ο Σπανουδάκης στη ζωή του και να συμφωνήσω με τη γνώμη του Βαγγέλη Παπαθανασίου που έχει σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στη μουσική.Απόμακρος έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, το θέμα είναι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ και όχι ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
- ArELa
- Founder-Administrator
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ έγραψε:Κάποια στιγμή έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Αυτό το τόλμησε ο Σπανουδάκης. Εύγε του λοιπόν.
Μα αυτά για τα οποία στιλίτευσε ομοφυλόφιλους και αριστερούς, προκύπτουν και στον ίδιο που δεν είναι αριστερός κι ομοφυλόφιλος (όπως λέει). ΠΡΟΚΟΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ το παληκάρι μέσω της Ν.Δ! Αυτό ΔΕΝ αμφισβητείται!
Δηλαδή ο χώρος ή και η σεξουαλική κατεύθυνση (αν υποθέσουμε ότι εκείνος έχει άλλη) είναι που κάνουν τη διαφορά; Είναι φτου κακά που πρόκοψαν- "πήγαν μπροστά" όσοι ήταν στην αριστερά ή είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά είναι ΟΚ-εντάξει-δεν τρέχει τίποτα για τον ίδιο που επίσης "πήγε μπροστά", επειδή "ανήκει" σε άλλο χώρο και σε άλλη σεξουαλική κατεύθυνση;
Τι μου λέτε τι μου λέτε...

Εγώ πάντως λέω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινιά και καταπακτές!

Μια και μιλάμε για μουσική, συμφωνώ απολύτως με την άποψη του Παπαθανασίου πως η μουσική είναι επιστήμη. Το να την εντάσσουμε και στις τέχνες βέβαια (και μάλιστα σε μια από τις ομορφότερες) δεν είναι καθόλου απαγορευτικό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Εδω που τα λέμε δεν έχει και εντελώς άδικο ο Σπανουδάκης!
Είναι γνωστό οτι σε ορισμένους επαγγελματικούς κλάδους εχουν επιβληθεί και επικρατούν οι ομο και οι αριστεροί!
Μερικοί από αυτούς τους χώρους είναι η show-biz (τραγούδι, θέατρο, τηλεόραση κλπ) και η δημοσιογραφία.
Επίσης ένας χώρος στον οποίο επικρατούν παραδοσιακά οι αριστεροί είναι αυτός της εκπαίδευσης!
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι όλοι οσοι ανήκουν σ'αυτους τους επαγγελματικούς κλάδους είναι είτε ομο ειτε αριστεροί ή ότι το βασικό κριτήριο για την επιτυχία τους είναι η σεξουαλική τους προτίμηση ή η ιδεολογική τους τοποθέτηση.
Δεν μπορούμε ομως να παραβλέψουμε οτι, όπως και σε ολους τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους, υπάρχει περισσότερη εύνοια προς αυτούς που ανήκουν στην επικρατούσα ομάδα!
Είναι γνωστό οτι σε ορισμένους επαγγελματικούς κλάδους εχουν επιβληθεί και επικρατούν οι ομο και οι αριστεροί!
Μερικοί από αυτούς τους χώρους είναι η show-biz (τραγούδι, θέατρο, τηλεόραση κλπ) και η δημοσιογραφία.
Επίσης ένας χώρος στον οποίο επικρατούν παραδοσιακά οι αριστεροί είναι αυτός της εκπαίδευσης!
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι όλοι οσοι ανήκουν σ'αυτους τους επαγγελματικούς κλάδους είναι είτε ομο ειτε αριστεροί ή ότι το βασικό κριτήριο για την επιτυχία τους είναι η σεξουαλική τους προτίμηση ή η ιδεολογική τους τοποθέτηση.
Δεν μπορούμε ομως να παραβλέψουμε οτι, όπως και σε ολους τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους, υπάρχει περισσότερη εύνοια προς αυτούς που ανήκουν στην επικρατούσα ομάδα!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
oκ σε ορισμενους χωρους οπως η υψηλη ραπτικη και η υψηλη κομμωτικη ενας αρρεν αν δεν ειναι γκεϋ δεν μπενει.
Τωρα στο τραγουδι εξαρτατε.
Στη ποπ περνανε πολυ γκεϋ πρωτυπα και αν οχι γκεϋ παντως φλωρικα αναλαφρα και μαλθακα.
στο εντεχνο ειναι αλλιως.
Τωρα στο τραγουδι εξαρτατε.
Στη ποπ περνανε πολυ γκεϋ πρωτυπα και αν οχι γκεϋ παντως φλωρικα αναλαφρα και μαλθακα.
στο εντεχνο ειναι αλλιως.
- ArELa
- Founder-Administrator
To αν έχει δίκιο ή άδικο το συζητάω παρακάτω.Nightrider έγραψε:Εδω που τα λέμε δεν έχει και εντελώς άδικο ο Σπανουδάκης!
Το θέμα είναι κατά πόσο δικαιούται ο ίδιος διά να ομιλεί.
Α ναι; Και τόσοι στρέιτ που δουλεύουν ρε παιδιά? Ή τόσοι "εθνικόφρονες", δεξιοί και δε συμμαζεύεται; Κάπου στον Αρη;Είναι γνωστό οτι σε ορισμένους επαγγελματικούς κλάδους εχουν επιβληθεί και επικρατούν οι ομο και οι αριστεροί!
Αλήθεια στο μεταφραστικό τι επικρατεί; Οι παλάβρες σαν κι εμένα;

Για το αν είναι κατά κανόνα αριστεροί στο χώρο της εκπαίδευσης, δεν το γνωρίζω και δε μπορώ να πω επ'αυτού. Αν και δε μ'αρέσει να "ομαδοποιώ" ανθρώπους και δη σύμφωνα με την ιδεολογική διαδρομή τους, (δε μου κάνει δόκιμο αυτό) εγώ έχω την αίσθηση (αίσθηση, όχι στατιστική οκ?) κατά κανόνα οι αριστεροί επιδιώκουν ίσως λίγο περισσότερο από τους άλλους, να κερδίσουν μια θεσούλα στο δημόσιο, είτε είναι στον εκπαιδευτικό χώρο, είτε αλλού. Όχι ΑΣΦΑΛΩΣ ότι κι οι δεξιοί δεν κάνουν το ίδιο και μάλιστα βάζουν βύσματα γι'αυτό... Αλλά έχω την αίθηση (χωρίς στατιστικές επαναλαμβάνω ) ότι οι αριστεροί "επικρατούν" γενικότερα στο δημόσιο, τουλάχιστον απ'αυτούς που δεν μπήκαν με βύσμα.
Όσο για τους γκέι... χμ...μια άλλοτε πονεμένη, άλλοτε "χαρωπή" ιστορία, γεμάτη χαριτωμενιές, απ'την οποία μη βγάζουμε την ουρίτσα μας απ'έξω.
Συμφωνώ κατ'αρχάς με το Φώτη, ότι κάποια επαγγέλματα δεν "επιδέχονται" εύκολα στρέιτ άνδρες, οπότε λογικό είναι σ'αυτά να επικρατούν οι ομο.
Για τους ομο που "προκόβουν" ή πάνε μπροστά στο τηλεοπτικό τοπίο - στις show biz γενικότερα, δεν έχουμε άλλους να καταλογίσουμε ευθύνη, από τους ίδιους τους θεατές, που προφανώς τους "μαγνητίζει" το είδος, και "κολλάνε" σ'όποιο κανάλι δούνε γκέουλα, λες και τους βάζουν κάτω από μικροσκόπιο για να εξετάσουν ένα εξαιρετικά σπάνιο και παράξενο είδος ζωής. Από ΑΥΤΗ τη λόξα, πρέπει επιτέλους ο Ελληνας να ξεκολλήσει. Είναι άνθρωποι όπως εμείς- και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αν κάνουν την σεξουαλικοτητά τους σημαία τους, εμείς δε θα'πρεπε να "τσιμπάμε", κι αν δεν την κάνουν κι απλά τους παρατηρούμε με περιέργεια, θα πρέπει ίσως να το εξετάσουμε αυτό το νοσηρό φαινόμενο, με έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο.
Πέραν όλων αυτών, θεωρώ πως πολλοί ομο έχουν πετύχει με την αξία τους στον τομέα τους, και μάλιστα χωρις να κάνουν λάβαρο τη σεξουαλικότητά τους. Οι περισσότεροι εξ αυτών, είναι σοβαροί αξιοπρεπείς και πολυτάλαντοι άνθρωποι με υψηλό δείκτη iq μάλιστα. Μην κοιτάτε που εμείς "κολλάμε" με τις κραγμένες στην τι βι. Αυτό όπως προείπα είναι πρόβλημα πρώτιστα δικό μας, που γίνεται κέρδος δικό τους!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φαντάζομαι ότι το παραπάνω σχόλιο δεν είναι προϊόν επιστημονικής καταγραφής αλλά βιωματικής εμπειρίας. Παρόλα αυτά θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα και το πως καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα.Nightrider έγραψε: Επίσης ένας χώρος στον οποίο επικρατούν παραδοσιακά οι αριστεροί είναι αυτός της εκπαίδευσης!
Σχετικά με τον Σπανουδάκη τώρα, θα συμφωνήσω φυσικά με την Αρέλα ειδικά σε σχέση με την σκανδαλώδη εύνοια στο πρόσωπο του τραγουδοποιού και μελωποιού Σπανουδάκη (ο τίτλος "συνθέτης" καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται με μεγαλύτερη φειδώ σε περιπτώσεις όπως του Σπανουδάκη). Η φιλία που έχει με το πρωθυπουργικό ζεύγος μάλλον έχει επιδράσει εξαιρετικά θετικά στην περίπτωσή του και φυσικά δεν πρέπει να παραπονιέται. Έχω πάντως την εντύπωση ότι με τις δηλώσεις του στηλιτεύει ανθρώπους όπως ο Χατζιδάκις και ο Θεοδωράκης. Εδώ δράττομαι της ευκαιρίας για να κάνω κάποιες επισημάνσεις γιατί στην Ελλάδα τα έχουμε λίγο μπλέξει τα πράγματα. Αυτό που ονομάζουμε "ποιοτική" ή "έντεχνη" μουσική (επιστημονικά Art Music) δεν είναι σε καμία περίπτωση το είδος που έχουν βαλθεί να υπηρετούν ούτε ο Σπανουδάκης, ούτε ο Παπαθανασίου, ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Χατζιδάκις (ο καλύτερος απ' όλους κατά τη γνώμη μου). Το να θεωρούμε ότι κάποιος από τους προαναφερόμενους έχει γράψει τραγούδια ανάλογα (όχι ισάξια ούτε ίδια) με αυτά του Μάλερ είναι μέγιστη πλάνη. Πρόσφατα άκουσα τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να βγάζει έναν δεκαρικό σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας ενός "νέου, ελληνικου συμφωνικού ήχου". Μάλλον λάθος άνθρωπος εκστόμιζε τέτοιους είδους διδαχές προς τους γύρω του. Η μουσική έχει υποστεί σαφέστατη έκπτωση (μάλλον δεν ανήλθε ποτέ στο ύψος της) και τελικά εξεμέτρησε το ζην τα τελευταία 10 χρόνια.
Επανέρχομαι στον Σπανουδάκη και στις απόψεις του (όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι ο Απόμακρος θα με εγκαλέσει στην τάξη). Ο Σπανουδάκης θεωρεί, κατά πάσα πιθανότητα, ότι οι κλίκες έχουν παρεισφρήσει δίχως να αναρωτηθεί αν κι εκείνος ανήκει σε μία κλίκα τέτοιου τύπου. Άλλη βέβαια και μάλλον τέτοια που δεν έχει και πολύ πέραση αυτή την εποχή (βλ. Ζαχόπουλος, σκανδαλώδεις χρηματοδοτήσεις για Λουδοβίκο των Ανωγείων κ.λπ.). Ο καθένας, και κυρίως οι μέτριοι, περιχαρακώνονται εκεί που βρίσκουν αλληλεγγύη και μάλλον αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή αυτή.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- Apomakros
χαχα όχι φίλε μην ανησυχείς. Δεν έχω καμιά διαχειριστική εξουσία και να μου λείπει.alexandros έγραψε:Επανέρχομαι στον Σπανουδάκη και στις απόψεις του (όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι ο Απόμακρος θα με εγκαλέσει στην τάξη).
Ο Απόμακρος είναι με τους εγκαλούμενους και όχι με τους εγκαλούντες.
Το παράδοξο είναι ότι όσες φορές είμαι εντός, βγαίνουν οι άλλοι εκτός, αλλά δεν πειράζει.
(παρακαλώ συνέχισε, μια χαρά τα λες)
- ArELa
- Founder-Administrator
Σπάνια προκύπτει αυτό το "θαύμα" αναμετάξυ μας, αλλά όταν γίνεται αδερφέ μου, γίνεται με τα όλα του. Έτσι μου'ρχεται δηλαδή να κάνω πάρτιalexandros έγραψε:
Σχετικά με τον Σπανουδάκη τώρα, θα συμφωνήσω φυσικά με την Αρέλα

Α γεια σου! Αυτό λέω κι εγώ!ειδικά σε σχέση με την σκανδαλώδη εύνοια στο πρόσωπο του τραγουδοποιού και μελωποιού Σπανουδάκη (ο τίτλος "συνθέτης" καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται με μεγαλύτερη φειδώ σε περιπτώσεις όπως του Σπανουδάκη). Η φιλία που έχει με το πρωθυπουργικό ζεύγος μάλλον έχει επιδράσει εξαιρετικά θετικά στην περίπτωσή του και φυσικά δεν πρέπει να παραπονιέται.

Κι εγώ αυτό ακριβώς εισέπραξα, γι'αυτό πήρα ανάποδες με τον κύριο!Έχω πάντως την εντύπωση ότι με τις δηλώσεις του στηλιτεύει ανθρώπους όπως ο Χατζιδάκις και ο Θεοδωράκης.

Πολύ καλά τα είπες και ασφαλώς προσυπογράφω συνολικά τη συγκεκριμένη σου τοποθέτηση.Εδώ δράττομαι της ευκαιρίας για να κάνω κάποιες επισημάνσεις γιατί στην Ελλάδα τα έχουμε λίγο μπλέξει τα πράγματα. Αυτό που ονομάζουμε "ποιοτική" ή "έντεχνη" μουσική (επιστημονικά Art Music) δεν είναι σε καμία περίπτωση το είδος που έχουν βαλθεί να υπηρετούν ούτε ο Σπανουδάκης, ούτε ο Παπαθανασίου, ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Χατζιδάκις (ο καλύτερος απ' όλους κατά τη γνώμη μου). Το να θεωρούμε ότι κάποιος από τους προαναφερόμενους έχει γράψει τραγούδια ανάλογα (όχι ισάξια ούτε ίδια) με αυτά του Μάλερ είναι μέγιστη πλάνη. Πρόσφατα άκουσα τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να βγάζει έναν δεκαρικό σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας ενός "νέου, ελληνικου συμφωνικού ήχου". Μάλλον λάθος άνθρωπος εκστόμιζε τέτοιους είδους διδαχές προς τους γύρω του. Η μουσική έχει υποστεί σαφέστατη έκπτωση (μάλλον δεν ανήλθε ποτέ στο ύψος της) και τελικά εξεμέτρησε το ζην τα τελευταία 10 χρόνια.
Επανέρχομαι στον Σπανουδάκη και στις απόψεις του (όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι ο Απόμακρος θα με εγκαλέσει στην τάξη). Ο Σπανουδάκης θεωρεί, κατά πάσα πιθανότητα, ότι οι κλίκες έχουν παρεισφρήσει δίχως να αναρωτηθεί αν κι εκείνος ανήκει σε μία κλίκα τέτοιου τύπου. Άλλη βέβαια και μάλλον τέτοια που δεν έχει και πολύ πέραση αυτή την εποχή (βλ. Ζαχόπουλος, σκανδαλώδεις χρηματοδοτήσεις για Λουδοβίκο των Ανωγείων κ.λπ.). Ο καθένας, και κυρίως οι μέτριοι, περιχαρακώνονται εκεί που βρίσκουν αλληλεγγύη και μάλλον αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή αυτή.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble