Aλβανοί και αναρχικοί, σφοδρός έρωτας...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Aλβανοί και αναρχικοί, σφοδρός έρωτας...

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Ιουν 2008, 15:30

Όχι παίζουμε!

Αν έχουν οι αναρχικοί έρεισμα να στηρίξουν αυτόν τον ανθελληνισμό διανθισμένο με εμπάθεια και μίσος, μπορούν φυσικά να τοποθετηθούν εδώ.

Μπορούν, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτό το τόπικ θα μείνει ορφανό- αν όχι σε θεάσεις, τουλάχιστον σε απαντήσεις που να διεκδικούν κάποια στοιχειώδη εύσημα σοβαρότητας.

Αυτοί είστε, κύριοι...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Aλβανοί και αναρχικοί, σφοδρός έρωτας...

Δημοσίευση από theo » Δευ 16 Ιουν 2008, 18:23

οταν πατας http://www.ideografhmata.gr τοτε βγαινει ενα can not find server
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Ιουν 2008, 22:41

theo έγραψε:οταν πατας http://www.ideografhmata.gr τοτε βγαινει ενα can not find server

Άσχετο με το θέμα μας, αλλά εμένα μου βγαίνει κανονικά.
Μπορεί να'ναι... χαχαχ... αναρχικός και ο υπολογιστής απ'τον οποίο προσπαθείς να μπεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τρί 17 Ιουν 2008, 11:38

O τύπος που κάνει αυτά τα βιντεάκια είναι αναγνωρισμένο τσογλάνι της ασφάλειας. Είναι μάλιστα τόσο χοντροκομμένα και τόσο ηλίθια που ούτε καν σαν προβοκάτσια δεν μπορούν να σταθούν, όμως στην Ελλάδα η αστυνομία πάντοτε διακρινότανε για τις μπαρούφες της που έβγαζαν μάτι. Μέχρι τώρα πίστευα ότι κανένας Σάκης Αθενς τα πίστευε αυτά, αλλά πλέον δεν μου προκαλεί έκπληξη που τα παρουσιάζει και η Αρέλα. Μπράβο Βίκη, άντε και σε ανώτερα!!! Περίμενε τώρα να φυσήξει κανένα δροσερό αεράκι από τον βορι(δη)ά. :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Ιουν 2008, 13:00

Μπα? Αποφάσισες να μιλήσεις?

Πρώτον, τον τύπο ΔΕΝ τον ξέρω.

Δεύτερον δεν είναι ο Σάκης Αθενς.

Τρίτον, δε μ'ενδιαφέρει ποιος είναι ο τύπος που τα ανέβασε, αυτά που ακούω δεν είναι παραισθήσεις.
Αν νομίζεις ότι αρκούν οι ανοήτοι και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ( και ψιλο-λίβελοι σχετικά με κάποιον που δεν γνωρίζουμε) για να διαψεύσεις τα καταγεγραμμένα, δεν μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση μαζί σου.

Ίσως να μπει φυσικά και να απαντήσει ο ίδιος ο αναρτήσας το βίντεο, δεδομένου πως ΠΑΝΤΑ όταν ανεβάζω ένα βίντεο από το ΥΤ, ενημερώνω τον αναρτήσαντα με λινκ ότι το έκανα.

Κρίμα που στην επανάκαμψή σου, αντί να μας εντυπωσιάσεις, περιορίστηκες σε φτωχές- πάμπτωχες αντικρούσεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 17 Ιουν 2008, 13:01

Μου κάνει εντύπωση, ωστόσο, ρε Βίκη που ψάχνεσαι για να βρεις κάτι να γράψεις για τους αναρχικούς ή, για τους αριστερούς. Μέχρι και την φασιστική ορολογία των πρώτων μεταεμφυλιακών χρόνων είδα κάπου να χρησιμοποιείς όταν ανέφερες περί προδοσιών του ΚΚΕ – προφανώς εκείνη τη μέρα θα είχε φυσήξει δυνατό δροσερό αεράκι.

Βλέπεις ότι δεν ασχολούμαστε, αλλά εσύ συνεχίζεις να τρώγεσαι, φτάνοντας στο σημείο να προβάλεις και ασφαλίτικες βλακείες.. Για ποιο λόγο; Μήπως για να απαντήσουμε; Μα δεν έχει κανένα νόημα, αλλά ούτε και έχω όρεξη να δίνω λογαριασμό σε κάθε φασίστα, νεοναζί, ακροδεξιό, χουντοβασιλικό ή, όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται οι καλοί «πατριώτες» σου. Αν ήθελα άλλωστε να εμπλακώ σε τέτοιες συζητήσεις θα πήγαινα σε κανένα φόρουμ του ΛΑΟΣ ή, της Χ.Α, γιατί μην έχεις την ψευδαίσθηση πως εδώ επικρατεί διαφορετικό καθεστώς.

Αραξε λοιπόν με τους «πατριώτες» σου, πείτε για τη μεγάλη Ελλάδα και τη Μακεδονία, εκφράσετε την οργή σας για το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη και του Κεραμυδά, αναπολήσετε τα χρυσά χρόνια του Παπαδόπουλου και του Μεταξά, αποκαταστήσετε και την μνήμη των γερμανοτσολιάδων, βγάλτε τον ρατσισμό σας και την ξενοφοβία και κάνετε όνειρα με τον Καρατζαφύρερ πρωθυπουργό και τον Βορίδη υπουργό εθνικής άμυνας .
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 17 Ιουν 2008, 13:08

Το ξέρω ότι ο τύπος δεν είναι ο Σάκης Αθενς. Πρόκειται για ένα Αλβανό τσογλάνι της ασφάλειας, τον οποίο εδώ και καιρό έχουν ξεμπροστιάσει. Θεωρώ απίθανο να μπει στο φόρουμ, γιατί κάποτε που το είχε επιχειρήσει σε άλλο φόρουμ είχε γίνει ρόμπα, αφού μέχρι για «συναγωνιστές» έγραφε και όχι για σύντροφους. Το δε Σάκη Αθενς τον ανάφερα, γιατί είχα την εντύπωση μέχρι τώρα πως μόνο τα άτομα που τους κόβει όσο του Σάκη Αθενς θα έδιναν βάση σε αυτές τις προβοκατόρικες μπαρούφες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Τρί 17 Ιουν 2008, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Ιουν 2008, 13:10

Ο λόγος που ανέβασα το βίντεο, είναι αυτοεπεξηγηματικός με το ίδιο το βίντεο.
Είναι γνωστό πως όποιος χτυπάει την πατρίδα μου (ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως) θα τύχει ανελέητων αντι-χτυπημάτων από μένα.

Τα υπόλοιπα που λες είναι τα γνωστά και τετριμμένα που δεν αγγίζουν πια ούτε κι εμένα, και σίγουρα δεν τα'πες για να λάβεις κάποια απάντηση, αλλά για να με ζοχαδιάσεις. Συγνώμη που αυτή τη φορά δε σου βγήκε.

Για τον αναρτήσαντα το βίντεο, δε θα σχολιάσω. Είναι ενήμερος. Εαν θελήσει μπορεί να σχολιάσει και να σου ανταπαντήσει ο ίδιος.
Το θέμα μας πάντως δεν είναι ο αναρτήσας (που δεν τον γνωρίζω λέμε), αλλά το βίντεο που έχει αναρτήσει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Ιουν 2008, 15:43

To "Eλληνες ειστε και φαινεστε το είχαν αναρτήσει και οι παοκσίδες"
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τετ 18 Ιουν 2008, 09:01

Αντε, να πανε και στον UCC τα παιδια, να υποστηριξουν το δικαιο αγωνα τον τσαμηδων για ελευθερη τσαμουρια απο τη μαυρη αιμοβορα σκλαβια που εχει τωρα υπο τον φασιστοναζιστικο Ελληνικο ζυγο. Μαζι και κκεδες συριζαιοι και γενικα αριστεραιοι και παμε γερα. Μπαα, αυτοι ειναι τρελες κοτουλες, θα κατσουν στα μετωπισθεν......στα Τιρανα :dance: :dance: :dance:
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Δευ 30 Ιουν 2008, 18:41

Iφικράτης έγραψε:Το ξέρω ότι ο τύπος δεν είναι ο Σάκης Αθενς. Πρόκειται για ένα Αλβανό τσογλάνι της ασφάλειας, τον οποίο εδώ και καιρό έχουν ξεμπροστιάσει. Θεωρώ απίθανο να μπει στο φόρουμ, γιατί κάποτε που το είχε επιχειρήσει σε άλλο φόρουμ είχε γίνει ρόμπα, αφού μέχρι για «συναγωνιστές» έγραφε και όχι για σύντροφους. Το δε Σάκη Αθενς τον ανάφερα, γιατί είχα την εντύπωση μέχρι τώρα πως μόνο τα άτομα που τους κόβει όσο του Σάκη Αθενς θα έδιναν βάση σε αυτές τις προβοκατόρικες μπαρούφες.
Και μίας κα εσένα σου κόβει κατιτίς παραπάνω μπορείς να αποδείξεις όσα λές?
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Ιουν 2008, 18:43

Να ενημερώσω ότι αυτός που ανάρτησε το βίντεο έχει λάβει γνώση για το λινκ αυτού του τόπικ, το είδε, και απαξιεί να απαντήσει, όπως μου απάντησε. Δεν τον αδικώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Δευ 30 Ιουν 2008, 18:48

:rose: Nα δω τον Τεο(που ειναι αναρχικος)σφοδρα ερωτευμενο με αλβανο...κι ας πεθανω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 30 Ιουν 2008, 19:08

theo έγραψε:οταν πατας http://www.ideografhmata.gr τοτε βγαινει ενα can not find server
theo δοκίμασε να βγάλεις τα 3 www και να είναι σκέτο http://ideografhmata.gr και πες μου αν ειναι οκ.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Ιουν 2008, 19:18

Aχ Θεέ μου θα τη δείρω! Τον διευκολύνει κι όλας! :loco: :loco: :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 30 Ιουν 2008, 19:19

Οι αλβανοί ουτσεκάδες καλά θα κανουν να συμμαζέψουν το γλωσσάκι τους γιατί όταν το 2004 βγήκαν να πανηγυρίσουν έξαλλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ την νίκη τους εναντίον της Ελλάδας (και αφου επέδειξαν την βαθιά ρατσιστική και ανθελληνική τους συμπεριφορά απέναντι στην Εθνική μας στα Τίρανα) και πήγαν να κρεμάσουν την αλβανική σημαία στον Λ. Πύργο, είδαν τι έπαθαν απο τον κόσμο που κατέβηκε και τους μπουζούριασε! Μέχρι και μέσα στα επείγοντα τους έδερναν!

Μην ξαναγίνουν τα ίδια....Κρίμα θα είναι...

Να το σκεφτουν όταν θα ξαναπουν για τσαμουριες και θα βγάλουν χιπ χοπ τραγουδάκια που λένε οτι θα ζητάει ο Έλληνας έλεος και οτι θα μας σκοτώσουν όλους και θα κάνουν αλβανικό κόμμα. Εγώ άλλους θυμάμαι να ζητάνε έλεος....

Που πανηγύριζαν κιόλας που αποκλειστήκαμε απο το Euro. Πίσω στην Αλβανία γρήγορα. Μην καθονται εδώ αφου δεν περνάνε καλά, κρίμα είναι οι άνθρωποι... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Δευ 30 Ιουν 2008, 19:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 30 Ιουν 2008, 19:22

ΑρΕλα έγραψε:Aχ Θεέ μου θα τη δείρω! Τον διευκολύνει κι όλας! :loco: :loco: :loco:
Εμέις οι ''φασίστες - ακροδεξιοί - ακραίοι - μεσαιωνικοί - νεοναζί - υπερethiniκιστές - συντηρητικοί - γερμανοτσολιάδες - οπισθοδρομικοί'' (τα θυμήθηκα όλα;;;; :angel: ) όπως μας αποκαλούν συνεχώς, είμαστε ανώτεροι άνθρωποι! :rose:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Δευ 30 Ιουν 2008, 19:57

Siriusastir έγραψε:
ΑρΕλα έγραψε:Aχ Θεέ μου θα τη δείρω! Τον διευκολύνει κι όλας! :loco: :loco: :loco:
Εμέις οι ''φασίστες - ακροδεξιοί - ακραίοι - μεσαιωνικοί - νεοναζί - υπερethiniκιστές - συντηρητικοί - γερμανοτσολιάδες - οπισθοδρομικοί'' (τα θυμήθηκα όλα;;;; :angel: ) όπως μας αποκαλούν συνεχώς, είμαστε ανώτεροι άνθρωποι! :rose:
Ξεχασες τα : στρατοκρατες, βασιλικοι, χουντικοι, μοναρχικοι, κανιβαλοι, ανθρωποφαγοι (το εχω ακουσει και αυτο!!), νεατερνταλ, μελανοχίτωνες, αντιδραστικοι, αντικομμουνιστες (λες και με το στανιο πρεπει να ειναι ολοι φιλοκομμουνιστες..), Ελληναραδες, φουστανελαδες, φουστανελοφοροι, εφ' οπλου λογχη, αερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Για ενα περιεργο λογο οι αριστεροι ποτε δε μας αποκαλεσαν : Ιαπωνες, αυτοκρατορικους, Ιαπωνοτσολιαδες, οπαδους του Τοτζο και του Χιροχιτο, τσιγγνοιαπωνες, νορβηγοεσκιμοους και αφρικανοϊνδούς.

Δηλωνω Ιαπωνας. Τελος.
My name is Takei. Hosi Takei.
:skaw: :skaw: :skaw: :skaw: :skaw: :skaw: :skaw: :skaw: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :fireworks: :fireworks: :fireworks:
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Δευ 30 Ιουν 2008, 20:42

H σύνδεση του αλβανο-ράπερ με τον Μπακούνιν ποιά είναι ακριβώς? :angel: :shock:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 01 Ιούλ 2008, 01:26

Siriusastir έγραψε:Οι αλβανοί ουτσεκάδες καλά θα κανουν να συμμαζέψουν το γλωσσάκι τους γιατί όταν το 2004 βγήκαν να πανηγυρίσουν έξαλλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ την νίκη τους εναντίον της Ελλάδας (και αφου επέδειξαν την βαθιά ρατσιστική και ανθελληνική τους συμπεριφορά απέναντι στην Εθνική μας στα Τίρανα) και πήγαν να κρεμάσουν την αλβανική σημαία στον Λ. Πύργο, είδαν τι έπαθαν απο τον κόσμο που κατέβηκε και τους μπουζούριασε! Μέχρι και μέσα στα επείγοντα τους έδερναν!

Μην ξαναγίνουν τα ίδια....Κρίμα θα είναι...

Να το σκεφτουν όταν θα ξαναπουν για τσαμουριες και θα βγάλουν χιπ χοπ τραγουδάκια που λένε οτι θα ζητάει ο Έλληνας έλεος και οτι θα μας σκοτώσουν όλους και θα κάνουν αλβανικό κόμμα. Εγώ άλλους θυμάμαι να ζητάνε έλεος....

Που πανηγύριζαν κιόλας που αποκλειστήκαμε απο το Euro. Πίσω στην Αλβανία γρήγορα. Μην καθονται εδώ αφου δεν περνάνε καλά, κρίμα είναι οι άνθρωποι... :(
Ενω φυσικά το να φωνάζουν οι έλληνες οπαδοί στο δρόμο "Δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ Αλβανέ, Αλβανέ" είναι μία περιπαικτική δήλωση που σκοπό έχει να διασκεδάσει τους συμπαθέστατους μετανάστες :ups: :ups:
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 01 Ιούλ 2008, 10:19

Το οτι δεν θα γίνουν ποτέ Έλληνες δεν ειναι κακό γιατί ούτε αυτοί το θέλουν ούτε και εμεις οπότε κανένα πρόβλημα. Το να προσπαθούν να κρεμάνε τις αλβανικες σημαίες προκλητικά επάνω σε Ελληνικά κρατικα κτήρια αφού συνήθως καίνε την Ελληνική μαζί με τους άπλυτους (δεν είδα ποτέ άλλης εθνικότητα μετανάστη να το κάνει αυτό) να λένε οτι θα μας κάψουν τα σπίτια και θα ζητάμε έλεος και θα μας σκοτώσουν, οτι θα κάνουν εδώ ότι έκαναν και στο Κόσοβο και θα μας κάνουν κομμάτι της μεγάλης αλβανίας τους και θα πάρουν και την υπόλοιπη Ήπειρο, απέχει μακράν νομίζω... :wink:

Χώρια την πραγματικά πολιτισμένη και αξιοθαύμαστη συμπεριφορά που δείχνουν στους Βορειοηπειρώτες μας εκει, πραγματικά καλοί άνθρωποι. :angel:

Όχι να εχουν και παράπονο, όλα τα Τίρανα έχουν φτιάξει με το συνάλλαγμα που στέλνουν στην Αλβανία. Χώρια το πρότυπο κολέγιο που έγινε εκει με Ελληνικές επενδύσεις για τα παιδιά των πλουσιών Αλβανών.

Εγώ σου είπα, εαν οι άνθρωποι θεωρούν οτι δεν περνάνε καλά εδώ, μπορούν πάντα να επιστρέψουν πίσω, κρίμα ειναι για τους ανθρώπους να περνάνε άσχημα στην αφιλόξενη Ελλάδα, δεν το θεωρώ σωστό. :P

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 01 Ιούλ 2008, 11:41

Εμέις οι ''φασίστες - ακροδεξιοί - ακραίοι - μεσαιωνικοί - νεοναζί - υπερethiniκιστές - συντηρητικοί - γερμανοτσολιάδες - οπισθοδρομικοί'' (τα θυμήθηκα όλα;;;; ) όπως μας αποκαλούν συνεχώς, είμαστε ανώτεροι άνθρωποι!
Ετσι μπράβο!!! Χαίρομαι που διαθέτεις το γνώθι σ' αυτόν. :P
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 01 Ιούλ 2008, 12:01

Iφικράτης έγραψε:
Εμέις οι ''φασίστες - ακροδεξιοί - ακραίοι - μεσαιωνικοί - νεοναζί - υπερethiniκιστές - συντηρητικοί - γερμανοτσολιάδες - οπισθοδρομικοί'' (τα θυμήθηκα όλα;;;; ) όπως μας αποκαλούν συνεχώς, είμαστε ανώτεροι άνθρωποι!
Ετσι μπράβο!!! Χαίρομαι που διαθέτεις το γνώθι σ' αυτόν. :P
.........όπως μας αποκαλούν συνεχώς........

Συντακτικό δεν κατέχεις; :wink:

Τελικά δεν μου απάντησες. Εαν σου δινόταν η ευκαιρία, στην πηγάδα θα με πέταγες; :(

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 01 Ιούλ 2008, 12:18

Και σας αποκαλούν και είσαστε. Μια ματιά σε ότι έχεις γράψει το αποδυκνείει. Αλλωστε δεν έχει σημασία τι δηλώνει ο καθένας, αλλά τι πρεσβεύει. Και αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα κινούνται σε όλο το φάσμα της ακροδεξιάς, με φρασεολογία που παραπέμπει στο μεταεμφυλιακό κράτος των εθνικοφρόνων και των παρακρατικών πρώην γερμανοτσολιάδων. Οσον αφορά την Πηγάδα εκεί έριξαν τους ταγματασφαλίτες, αφού πρώτα τους έκοψαν τα λαρύγγια με κονσερβούτι για να μην χαραμιστούν σφαίρες για τους προδότες. Αν λοιπόν επαναληφθούν κάποτε οι ίδιες συνθήκες, όπως αυτές της κατοχής και αν πιάσεις τα όπλα για να συνεργαστείς με τους κατακτητές σκοτώνοντας άμαχους συμπατριώτες σου, τότε καταλαβαίνεις πως δεν θα σε ρίξει κανένας στην Πηγάδα, αλλά μόνη σου θα πέσεις.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 01 Ιούλ 2008, 12:25

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια....Δεν έχετε βαρεθεί να λέτε το ποίημα σαν χαλασμένα γραμμόφωνα;

Βασικά σε περίπτωση που ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα ταχθώ με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που θα πολεμήσει τους κατακτητες (ξέρετε μωρέ, αυτούς που ονειρεύονται μεγάλες μακεδονίες με τις πλάτες αμερικανών και τούρκων και πάτε εσεις και τους υποστηρίζετε με αναγνώριση και εκδρομούλες) και φυσικά όπως κάποτε κυνηγήθηκαν τα κομμούνια του Βελουχιώτη για τα εγκλήματα που έκαναν στους πληθυσμούς της Β. Ελλάδας παρέα με τους Βούλγαρους και κανόνιζαν να ενώσουν την Μακεδονία Σοβιέτ τους με αυτούς, έτσι θα κυνηγηθούν και τώρα οι εθνικοί δοσίλογοι που σεγοντάρουν τσαμουριές, μ. αλβανίες, μ. μακεδονίες, ''μειονότητες'' και τούρκους....

:wink:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”