Με Εντολή Σαμαρά οι Βιομήχανοι ξεκινούν Επενδύσεις

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 3 φορές

Με Εντολή Σαμαρά οι Βιομήχανοι ξεκινούν Επενδύσεις

Δημοσίευση από ICAROS » Δευ 02 Ιουν 2014, 14:59

Λόγος Προτρεπτικός.

http://www.primeminister.gov.gr/2014/05/28/12828

A. Σαμαράς (ο Πρωθυπουργός):

« [...] Και οι παραγωγικές επενδύσεις τώρα πλέον ξεμπλοκάρουν. Ξένοι ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν και ο Πρωθυπουργός της Κίνας, έρχονται για συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια για την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες. Μία σειρά από ξένους επιχειρηματικούς κολοσσούς πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα το καλοκαίρι για επενδύσεις. Ήδη άλλωστε έχω ανακοινώσει 37,6 δισεκατομμύρια ξένων κεφαλαίων που μπαίνουν στην Ελλάδα. Πρέπει τώρα να προωθήσουμε τις επενδύσεις που ήδη εγκρίθηκαν και να προσελκύσουμε κι άλλες. Έτσι μόνο μπορεί να μειωθεί πραγματικά η ανεργία.

Και πρωταγωνιστής πρέπει να είναι η ελληνική επιχειρηματικότητα. Διότι όλες οι προϋποθέσεις για να κάνουν οι Έλληνες επιχειρηματίες επενδύσεις, αποκαθίστανται. Κλίμα, ψυχολογία, ρευστότητα, όλα αλλάζουν! Και σας καλώ απόψε από αυτό το βήμα να πρωτοστατήσετε σε αυτό! Γιατί, άλλωστε, να έλθει ο ξένος να επενδύσει εδώ, αν δεν επενδύσει ο Έλληνας στον τόπο του;

Αυτή είναι η Νέα Ελλάδα που χτίζουμε. Σας καλώ να μπείτε μπροστά και να την στηρίξετε. Να την εμπιστευθείτε και να επενδύσετε!
[...] »
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: Με Εντολή Σαμαρά οι Βιομήχανοι ξεκινούν Επενδύσεις

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 02 Ιουν 2014, 23:23

Ότι χρήμα μπαίνει στη χώρα πέφτει στη μαύρη τρύπα του χρέους,σήμερα ένας σοφός λόγω εμπειρίας ζωής μου είπε: "Ξέρεις τι θα γίνονταν στην Ελλάδα αν δε πληρώναμε το χρέος,σκέψου τι κάνει η μαφία στην οικογένεια κάποιου που χρωστάει."
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
panta
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Με Εντολή Σαμαρά οι Βιομήχανοι ξεκινούν Επενδύσεις

Δημοσίευση από panta » Κυρ 08 Ιουν 2014, 22:04

κι εγώ το δημοκρατικό πάντα, αναρωτιέμαι, η χούντα γιατί πήγαινε καλά οικονομικά; είχε χρέος και δεν πλήρωνε ή τακτοποίησε την οικονομία και δεν είχε χρέος; Πάντως, κράτος χρεοκοπημένο είναι πάντα υποδουλωμένο. Οι άνθρωποι πάλι,... εξαρτάται από το νιονιό τους. Να μην υποδουλωθούν σε τίποτα και σε κανέναν.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”