Δημοτικές ἐκλογές Γέννηση νέουΠολιτικοῦ πολιτισμοῦ
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Δημοτικές ἐκλογές Γέννηση νέουΠολιτικοῦ πολιτισμοῦ
Φίλοι, ἔλαβα χθές ἕνα ἐνδιαφέρον μέιλ ἀπό ἕναν ὑποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στόν Δῆμο τῆς Ἀθήνας. Ἄν μή τί ἄλλο, εἰσαγάγει ἕνα πρωτόγνωρο ἦθος στήν πολιτική, στό ὁποῖο δέν μᾶς εἶχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα οἱ ἐπαγγελματίες πολιτικάντηδες: 'Υπογράφει ὑπεύθυνη δήλωση- δέσμευση περί τοῦ πρακτέου ὡς μέλλοντος Δημοτικοῦ Συμβούλου!
Ἀνήκει στόν συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», (τόν ὁποῖον δέν γνώριζα, ἀφοῦ, προφανῶς δέν εἶναι παράρτημα κανενός Συστημικοῦ κόμματος, ὥστε νά τυγχάνη προβολῆς) καί τοῦ ὁποίου ἔψαξα καί βρῆκα τήν ἱστοσελίδα. http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/
Θεώρησα χρέος μου ὡς πολίτης, χωρίς νά ἔχω κάποια σχέση μέ τούς συγκεκριμένους ὑποψήφιους (Σύμβουλο ἤ Δήμαρχο) νά σᾶς τό προωθήσω, διότι πρέπει νά ἑδραιώσουμε ἕναν καλύτερο πολιτικό πολιτισμό.
Ἀκολουθεῖ τό μέιλ πού ἔλαβα.
---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ <eurymaxos@gmail.com>
Ημερομηνία: 13 Μαΐου 2014 - 8:22 μ.μ.
Θέμα: Fwd: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Προς:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι, φίλες, σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνες κοπιώδεις προσπάθειες και διαβούλευση με την κοινωνία καταφέραμε με επιτυχία να φέρουμε σε πέρας τη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών Αθήνας «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». Με διαδικασίες βάσης ολοκληρώσαμε τη στελέχωση της κίνησης μας και καταθέσαμε συνδυασμό στο πρωτοδικείο Αθηνών, ως ορίζει ο νόμος. Μετά από τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου της υποψηφιότητας μας από τον πρωτοδίκη η υποψηφιότητα μας έγινε αποδεκτή.
Ως εκ τούτου, μετά την πρώτη αυτή επιτυχία της πλήρους συγκρότησης σε σώμα της πολιτικής δημοτικής μας οντότητας προχωράμε πλέον με εντατικούς ρυθμούς στην τελική φάση της εκλογικής αναμέτρησης.
Καλό αγώνα, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Καλή λευτεριά στη πατρίδα για να μπορέσουμε να δούμε την Αθήνα μας να έχει ένα ανθρώπινο μέλλον.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΤΑΣΗ
Φωτογραφία: Σημερα κατατιθεται η υποψηφιοτητα της μοναδικης Ανεξαρτητης Συμμετοχικης Δημοτικης Κινησης Πολιτων ''ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ'' Οσοι απο εσας πιστευετε στη Συμμετοχικη Δημοκρατια για μια Ελευθερη Αθηνα των Ελληνων Πολιτων συμμετεχοντας στις αποφασεις για τη γειτονια Σας και την πολη Μας , μπορειτε να ενωσετε τη φωνη σας μαζι μας μεχρι το τελος της ημερας . Η Αργω ξεκιναει....... Πανεπιστημιου 59 7ος οροφος τηλ επικοινωνιας 6943885670 http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Ο παρακάτω υπογεγραμμένος ΣΕΡΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» δηλώνω υπεύθυνα ενώπιον του Αθηναϊκού και Ελληνικού Λαού και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και περί εξαπατήσεως του εκλογικού σώματος ότι:
- Αποδέχομαι να λειτουργήσω με βάση τις εξής βασικές αρχές:
Πατριωτική (Ανατροπή – Απελευθέρωση - Ανασυγκρότηση)
Δημοκρατική (Ισονομία - Ισηγορία – Ισοπολιτεία, Έλεγχος - Ανακλητότητα)
Ανθρωποκεντρική (Ελληνική Παιδεία, Υγεία, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη)
Ανελικτική - Δημιουργική (Πολιτισμός, Αειφόρος ανάπτυξη με εναλλακτική οικονομία)
- Αποδέχομαι την καταγραφή και σύγκριση των περιουσιακών μου στοιχείων πριν και μετά το πέρας της θητείας μου αν εκλεγώ και θέτω τα περιουσιακά μου στοιχεία σε δήμευση αν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ, εξ’ αιτίας της ιδιότητος μου ως δημοτικού συμβούλου, εμπλοκή μου σε χρηματισμό, κλοπή, υπεξαίρεση ή προμήθεια εις βάρος του δημοσίου.
- Θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εκτελώ τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται μέσω τοπικών, συνοικιακών ή δημοτικών συνελεύσεων και ψηφισμάτων βάσει του πλαισίου του προγράμματος και των βασικών αρχών. Τις διαδικασίες διαβουλεύσεως και τα σχετικά ψηφίσματα (άτυπα δημοψηφίσματα δηλαδή) δεσμεύομαι να υποστηρίξω στην άμεμπτη διοργάνωση και εκτέλεσή τους.
- Θα βοηθήσω με κάθε τρόπο την γενέτειρά μου Αθήνα και την Πατρίδα μου να ανακτήσει την απολεσθείσα ισχύ της και υπόσταση και να αποκαταστήσει την κηλιδωμένη εικόνα της προς την ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα. Ταυτοχρόνως θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις και μέσα, προκειμένου να βοηθήσω τον Αθηναϊκό και Ελληνικό λαό να ξεφύγει από την παρούσα κρίση και να αναβιβάσει το βιοτικό και οικονομικό του επίπεδο.
- Αποδέχομαι την ανακλητότητά μου η οποία θα σημαίνει την οικιοθελή παραίτησή μου από το αξίωμα μου και θέτω τον εαυτόν μου σε δημόσιο διασυρμό σε περίπτωση αθετήσεως των διακηρυχθέντων. Σε περίπτωση ψευδούς, κακοήθους, υποβολιμαίας συκοφαντήσεως ή καταγγελίας επιφυλάσσομαι δια τα Νόμιμα.
- Συμπαρίσταμαι στον αγώνα όλων όσων αγωνίζονται και συναγωνίζονται για τους ίδιους σκοπούς. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν υποχρεούμαι να απολογηθώ, να δικαιολογήσω ή να αιτιολογήσω πράξεις και λόγους τους, που ενδεχομένως, είτε εκ παραδρομής είτε από οποιαδήποτε άλλη αιτία αποκλίνουν από τα πρέποντα και διακηρυχθέντα.
- Διατηρώ το δικαίωμα να μην αποδεχθώ καμμία κατηγορία, συκοφαντία, εμπαιγμό, διαστρεβλωτική - αποσπασματική αναφορά των θέσεων μου ή κακόβουλη αναφορά στο όνομα μου εάν είναι ανώνυμη και εάν πρωτίστως δεν έχει πραγματοποιηθεί δημόσια αντιπαράθεση και κατ’ αντιπαράσταση με τον κατήγορο σε όλα τα ΜΜΕ.
- Δεν υποκινούμαι από εντολές και συμφέροντα τρίτων που ενεργούν ενάντια στο καλό του τόπου και της Πατρίδος.
- Έδοξε να υπογραφεί ως ηθικός όρκος τιμής απέναντι στην Ιστορία και το Μέλλον του τόπου που καλείται ΕΛΛΑΣ.
Ημερομηνία: 9/5/2014
Υπογραφή: ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
Για Επικοινωνία: eurymaxos@gmail.com, https://www.facebook.com/eurymaxos, dinameisathinas@gmail.com, http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/
Προς ανακοπή και αντιστροφή της γενικευμένης φθίνουσας πορείας της χώρας μας, προτείνουμε την υπογραφή των παρακάτω ή παρομοίων δηλώσεων με σκοπό την συνολική προώθηση και προβολή όλων των υποψηφίων που δρουν πραγματικά υπέρ Ελλάδος!
Συντόμως θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων προσυπογράφουν αυτές τις Δηλώσεις εδώ:
https://www.facebook.com/groups/255274077982981/
Μόνον η συμμετοχή Ενεργών Δημοτών σε κάθε Δήμο εξασφαλίζει ότι η κάθε προσπάθεια για Ανατροπή και Απελευθέρωση δεν θα καπελωθεί και δεν θα παρεκτραπεί του σκοπού της!!!
Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίου Δημοτικών εκλογών
https://www.facebook.com/groups/2552740 ... 880184334/
Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίου Ευρωεκλογών
https://www.facebook.com/groups/2552740 ... 672299488/
Ἀνήκει στόν συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», (τόν ὁποῖον δέν γνώριζα, ἀφοῦ, προφανῶς δέν εἶναι παράρτημα κανενός Συστημικοῦ κόμματος, ὥστε νά τυγχάνη προβολῆς) καί τοῦ ὁποίου ἔψαξα καί βρῆκα τήν ἱστοσελίδα. http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/
Θεώρησα χρέος μου ὡς πολίτης, χωρίς νά ἔχω κάποια σχέση μέ τούς συγκεκριμένους ὑποψήφιους (Σύμβουλο ἤ Δήμαρχο) νά σᾶς τό προωθήσω, διότι πρέπει νά ἑδραιώσουμε ἕναν καλύτερο πολιτικό πολιτισμό.
Ἀκολουθεῖ τό μέιλ πού ἔλαβα.
---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ <eurymaxos@gmail.com>
Ημερομηνία: 13 Μαΐου 2014 - 8:22 μ.μ.
Θέμα: Fwd: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Προς:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι, φίλες, σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνες κοπιώδεις προσπάθειες και διαβούλευση με την κοινωνία καταφέραμε με επιτυχία να φέρουμε σε πέρας τη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών Αθήνας «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». Με διαδικασίες βάσης ολοκληρώσαμε τη στελέχωση της κίνησης μας και καταθέσαμε συνδυασμό στο πρωτοδικείο Αθηνών, ως ορίζει ο νόμος. Μετά από τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου της υποψηφιότητας μας από τον πρωτοδίκη η υποψηφιότητα μας έγινε αποδεκτή.
Ως εκ τούτου, μετά την πρώτη αυτή επιτυχία της πλήρους συγκρότησης σε σώμα της πολιτικής δημοτικής μας οντότητας προχωράμε πλέον με εντατικούς ρυθμούς στην τελική φάση της εκλογικής αναμέτρησης.
Καλό αγώνα, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Καλή λευτεριά στη πατρίδα για να μπορέσουμε να δούμε την Αθήνα μας να έχει ένα ανθρώπινο μέλλον.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΤΑΣΗ
Φωτογραφία: Σημερα κατατιθεται η υποψηφιοτητα της μοναδικης Ανεξαρτητης Συμμετοχικης Δημοτικης Κινησης Πολιτων ''ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ'' Οσοι απο εσας πιστευετε στη Συμμετοχικη Δημοκρατια για μια Ελευθερη Αθηνα των Ελληνων Πολιτων συμμετεχοντας στις αποφασεις για τη γειτονια Σας και την πολη Μας , μπορειτε να ενωσετε τη φωνη σας μαζι μας μεχρι το τελος της ημερας . Η Αργω ξεκιναει....... Πανεπιστημιου 59 7ος οροφος τηλ επικοινωνιας 6943885670 http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Ο παρακάτω υπογεγραμμένος ΣΕΡΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» δηλώνω υπεύθυνα ενώπιον του Αθηναϊκού και Ελληνικού Λαού και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και περί εξαπατήσεως του εκλογικού σώματος ότι:
- Αποδέχομαι να λειτουργήσω με βάση τις εξής βασικές αρχές:
Πατριωτική (Ανατροπή – Απελευθέρωση - Ανασυγκρότηση)
Δημοκρατική (Ισονομία - Ισηγορία – Ισοπολιτεία, Έλεγχος - Ανακλητότητα)
Ανθρωποκεντρική (Ελληνική Παιδεία, Υγεία, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη)
Ανελικτική - Δημιουργική (Πολιτισμός, Αειφόρος ανάπτυξη με εναλλακτική οικονομία)
- Αποδέχομαι την καταγραφή και σύγκριση των περιουσιακών μου στοιχείων πριν και μετά το πέρας της θητείας μου αν εκλεγώ και θέτω τα περιουσιακά μου στοιχεία σε δήμευση αν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ, εξ’ αιτίας της ιδιότητος μου ως δημοτικού συμβούλου, εμπλοκή μου σε χρηματισμό, κλοπή, υπεξαίρεση ή προμήθεια εις βάρος του δημοσίου.
- Θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εκτελώ τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται μέσω τοπικών, συνοικιακών ή δημοτικών συνελεύσεων και ψηφισμάτων βάσει του πλαισίου του προγράμματος και των βασικών αρχών. Τις διαδικασίες διαβουλεύσεως και τα σχετικά ψηφίσματα (άτυπα δημοψηφίσματα δηλαδή) δεσμεύομαι να υποστηρίξω στην άμεμπτη διοργάνωση και εκτέλεσή τους.
- Θα βοηθήσω με κάθε τρόπο την γενέτειρά μου Αθήνα και την Πατρίδα μου να ανακτήσει την απολεσθείσα ισχύ της και υπόσταση και να αποκαταστήσει την κηλιδωμένη εικόνα της προς την ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα. Ταυτοχρόνως θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις και μέσα, προκειμένου να βοηθήσω τον Αθηναϊκό και Ελληνικό λαό να ξεφύγει από την παρούσα κρίση και να αναβιβάσει το βιοτικό και οικονομικό του επίπεδο.
- Αποδέχομαι την ανακλητότητά μου η οποία θα σημαίνει την οικιοθελή παραίτησή μου από το αξίωμα μου και θέτω τον εαυτόν μου σε δημόσιο διασυρμό σε περίπτωση αθετήσεως των διακηρυχθέντων. Σε περίπτωση ψευδούς, κακοήθους, υποβολιμαίας συκοφαντήσεως ή καταγγελίας επιφυλάσσομαι δια τα Νόμιμα.
- Συμπαρίσταμαι στον αγώνα όλων όσων αγωνίζονται και συναγωνίζονται για τους ίδιους σκοπούς. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν υποχρεούμαι να απολογηθώ, να δικαιολογήσω ή να αιτιολογήσω πράξεις και λόγους τους, που ενδεχομένως, είτε εκ παραδρομής είτε από οποιαδήποτε άλλη αιτία αποκλίνουν από τα πρέποντα και διακηρυχθέντα.
- Διατηρώ το δικαίωμα να μην αποδεχθώ καμμία κατηγορία, συκοφαντία, εμπαιγμό, διαστρεβλωτική - αποσπασματική αναφορά των θέσεων μου ή κακόβουλη αναφορά στο όνομα μου εάν είναι ανώνυμη και εάν πρωτίστως δεν έχει πραγματοποιηθεί δημόσια αντιπαράθεση και κατ’ αντιπαράσταση με τον κατήγορο σε όλα τα ΜΜΕ.
- Δεν υποκινούμαι από εντολές και συμφέροντα τρίτων που ενεργούν ενάντια στο καλό του τόπου και της Πατρίδος.
- Έδοξε να υπογραφεί ως ηθικός όρκος τιμής απέναντι στην Ιστορία και το Μέλλον του τόπου που καλείται ΕΛΛΑΣ.
Ημερομηνία: 9/5/2014
Υπογραφή: ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
Για Επικοινωνία: eurymaxos@gmail.com, https://www.facebook.com/eurymaxos, dinameisathinas@gmail.com, http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/
Προς ανακοπή και αντιστροφή της γενικευμένης φθίνουσας πορείας της χώρας μας, προτείνουμε την υπογραφή των παρακάτω ή παρομοίων δηλώσεων με σκοπό την συνολική προώθηση και προβολή όλων των υποψηφίων που δρουν πραγματικά υπέρ Ελλάδος!
Συντόμως θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων προσυπογράφουν αυτές τις Δηλώσεις εδώ:
https://www.facebook.com/groups/255274077982981/
Μόνον η συμμετοχή Ενεργών Δημοτών σε κάθε Δήμο εξασφαλίζει ότι η κάθε προσπάθεια για Ανατροπή και Απελευθέρωση δεν θα καπελωθεί και δεν θα παρεκτραπεί του σκοπού της!!!
Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίου Δημοτικών εκλογών
https://www.facebook.com/groups/2552740 ... 880184334/
Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίου Ευρωεκλογών
https://www.facebook.com/groups/2552740 ... 672299488/
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Re: Δημοτικές ἐκλογές Γέννηση νέουΠολιτικοῦ πολιτισμοῦ
Ὅποιος ψηφίζει στόν Δῆμο Ἀθηναίων, ἄς ἐνημερωθῇ γιά τό παρακάτω ψηφοδέλτιο γιά τόν Δῆμο, πού ἀπ' ὅ,τι ἔμαθα ἔχει σχέση μέ ΕΠΑΜ, Δέν Πληρώνω καί ἄλλες δυνάμεις.
http://www.gataros.net/2014/01/blog-post_7769.html
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
promitheas14 έγραψε:Ὅποιος ψηφίζει στόν Δῆμο Ἀθηναίων, ἄς ἐνημερωθῇ γιά τό παρακάτω ψηφοδέλτιο γιά τόν Δῆμο, πού ἀπ' ὅ,τι ἔμαθα ἔχει σχέση μέ ΕΠΑΜ, Δέν Πληρώνω καί ἄλλες δυνάμεις.
Αυτό έπρεπε να το προάγει και το ΕΠΑΜ και το Δεν πληρώνω και οι άλλες δυνάμεις...
Βέβαια, όσο κι αν το διέδιδαν, πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε,
αλλά απ'τη στιγμή που δεν ενημερώθηκε σχεδόν κανείς, καταλογίζω σ'αυτά
τα κινήματα ευθύνες.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δέν ὑποστήριξε τό ΕΠΑΜ ἐπίσημα συνδυασμούς Δημοτικῶν Ἐκλογῶν. Λογικό μοῦ φαίνεται, διότι δέν μπορεῖς νά γνωρίζῃς σέ κεντρικό ἐπίιπεδο τί κουμάσι εἶναι ὁ ἄλλος στήν Κρήτη ἤ τήν Θράκη.ArELa έγραψε:Αυτό έπρεπε να το προάγει και το ΕΠΑΜ και το Δεν πληρώνω και οι άλλες δυνάμεις...promitheas14 έγραψε:Ὅποιος ψηφίζει στόν Δῆμο Ἀθηναίων, ἄς ἐνημερωθῇ γιά τό παρακάτω ψηφοδέλτιο γιά τόν Δῆμο, πού ἀπ' ὅ,τι ἔμαθα ἔχει σχέση μέ ΕΠΑΜ, Δέν Πληρώνω καί ἄλλες δυνάμεις.
Βέβαια, όσο κι αν το διέδιδαν, πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε,
αλλά απ'τη στιγμή που δεν ενημερώθηκε σχεδόν κανείς, καταλογίζω σ'αυτά
τα κινήματα ευθύνες.
Διακρίνω μία ἠττοπάθεια;!!! ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗ.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
ηττοπάθεια όχι, ποτέ.promitheas14 έγραψε:Διακρίνω μία ἠττοπάθεια;!!!
Απογοήτευση όμως, ναι...
αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Όμως το χρονικό πλαίσιο της αφύπνισης με ψιλοκαίει.promitheas14 έγραψε:ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗ.
Κάνουν τα πάντα (και πετυχαίνουν αρκετά ως τώρα) να αναχαιτίσουν την αφύπνιση
και πολύ φοβάμαι πως δε θα είμαι στον πλανήτη για να δω την αφύπνιση σε όλο της το μεγαλείο...
Θα το δω από αλλού φαντάζομαι, αλλά θα ήθελα να'μουν εδώ να το δω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Re: Ζωή Κωνσταντοπούλου (fan club)
Συνέχιση συζήτησης με αφορμή αυτήν την τοποθέτηση από εδώ.
Ώς πότε θά είμαστε οπαδοί (κάποιας ιδεολογίας ή ομάδας ή ατόμου) εκχωρώντας τήν δύναμή μας σέ αντιπροσώπους, αρχηγούς καί ηγεμόνες; Ή περιχαρακωνόμενοι γύρω από μία περιωρισμένη αναγκαστικά οπτική σέ σχέση μέ τό όλον (τήν ιδεολογίας μας), τήν οποία επιχειρούμε νά καταστήσουμε επίκεντρο τού κόσμου (μας) καί (αυτό είναι τό πιό επικίνδυνο) προσπαθούμε νά τήν επιβάλλουμε στούς υπολοίπους.
Δέν τό γράφω αυτό διότι έχω κάποιο πρόβλημα μέ τήν γυναίκα. Φαίνεται ότι αποτελεί έναν αντίθετο, υγιέστερο πόλο στόν χώρο τού ΣΥΡΙΖΑ, από εκείνον πού εκφράζουν ο Βαρουφάκης καί οι συν αυτώ.
Τό γράφω διότι επί δύο χιλιάδες χρόνια περίπου οι άνθρωποι έμαθαν νά γίνονται οπαδοί, νά αναδεικνύουν, νά θαυμάζουν καί νά επευφημούν ηγέτες, οι οποίοι, νομοτελειακά σχεδόν, εκπίπτουν στά μάτια τους καί γίνονται βορά στήν ανελέητη κριτική τους, μέχρι νά αναδείξουν (διά αλλαλαγμών ή ψήφων- μικρή σημασία έχει) τόν επόμενο ηγήτορα.
Η φράση "fun club" μέ υποτιμά ως πολίτη καί άνθρωπο. Ας σταματήσουμε νά θαυμάζουμε ανθρώπους, τούς οποίους, κατά τό μάλλον ή ήττον, τό ίδιο τό κατεστημένο κατασκευάζει καί προωθεί.
Η παρέμβασή μου αυτή δέν έχει στόχο νά δημιουργήση αντιπαράθεση μέ τόν "Ήλιο", πού εκτιμώ βαθειά, ή όποιον άλλο, αλλά νά επιισημάνη αυτό ακριβώς τό χαρακτηριστικό τής τελευταίας δισχιλιετίας πού τόσο κακό επισώρευσε στήν οικουμένη (μεταξύ τών οποίων διχασμό τών ανθρώπων καί εκχώρηση δύναμης στούς λίγους).
Αυτό τό χαρακτηριστικό μέλλει νά πεθάνει. Ήδη πεθαίνει, διότι αλλάζουν οι (συμπαντικές) ενέργειες πού επιδρούν στόν πλανήτη. Έχετε αντιληφθεί φαντάζομαι ότι οι τελευταίες δεκαετίες δέν είναι καιρός γιά ηγέτες. Όλοι τους είναι "νά τρώς κουκιά καί νά τούς φτύνεις" πού έλεγε ο συγχωρεμένος πατέρας μου.
Ώς πότε θά είμαστε οπαδοί (κάποιας ιδεολογίας ή ομάδας ή ατόμου) εκχωρώντας τήν δύναμή μας σέ αντιπροσώπους, αρχηγούς καί ηγεμόνες; Ή περιχαρακωνόμενοι γύρω από μία περιωρισμένη αναγκαστικά οπτική σέ σχέση μέ τό όλον (τήν ιδεολογίας μας), τήν οποία επιχειρούμε νά καταστήσουμε επίκεντρο τού κόσμου (μας) καί (αυτό είναι τό πιό επικίνδυνο) προσπαθούμε νά τήν επιβάλλουμε στούς υπολοίπους.
Δέν τό γράφω αυτό διότι έχω κάποιο πρόβλημα μέ τήν γυναίκα. Φαίνεται ότι αποτελεί έναν αντίθετο, υγιέστερο πόλο στόν χώρο τού ΣΥΡΙΖΑ, από εκείνον πού εκφράζουν ο Βαρουφάκης καί οι συν αυτώ.
Τό γράφω διότι επί δύο χιλιάδες χρόνια περίπου οι άνθρωποι έμαθαν νά γίνονται οπαδοί, νά αναδεικνύουν, νά θαυμάζουν καί νά επευφημούν ηγέτες, οι οποίοι, νομοτελειακά σχεδόν, εκπίπτουν στά μάτια τους καί γίνονται βορά στήν ανελέητη κριτική τους, μέχρι νά αναδείξουν (διά αλλαλαγμών ή ψήφων- μικρή σημασία έχει) τόν επόμενο ηγήτορα.
Η φράση "fun club" μέ υποτιμά ως πολίτη καί άνθρωπο. Ας σταματήσουμε νά θαυμάζουμε ανθρώπους, τούς οποίους, κατά τό μάλλον ή ήττον, τό ίδιο τό κατεστημένο κατασκευάζει καί προωθεί.
Η παρέμβασή μου αυτή δέν έχει στόχο νά δημιουργήση αντιπαράθεση μέ τόν "Ήλιο", πού εκτιμώ βαθειά, ή όποιον άλλο, αλλά νά επιισημάνη αυτό ακριβώς τό χαρακτηριστικό τής τελευταίας δισχιλιετίας πού τόσο κακό επισώρευσε στήν οικουμένη (μεταξύ τών οποίων διχασμό τών ανθρώπων καί εκχώρηση δύναμης στούς λίγους).
Αυτό τό χαρακτηριστικό μέλλει νά πεθάνει. Ήδη πεθαίνει, διότι αλλάζουν οι (συμπαντικές) ενέργειες πού επιδρούν στόν πλανήτη. Έχετε αντιληφθεί φαντάζομαι ότι οι τελευταίες δεκαετίες δέν είναι καιρός γιά ηγέτες. Όλοι τους είναι "νά τρώς κουκιά καί νά τούς φτύνεις" πού έλεγε ο συγχωρεμένος πατέρας μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlios την Πέμ 02 Απρ 2015, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετακίνηση τοποθέτησης σε σχετικό θέμα.
Λόγος: Μετακίνηση τοποθέτησης σε σχετικό θέμα.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Τα τρία ΔΕΝ!
Δεν θα κάτσουμε όμως με σταυρωμένα τα χέρια επειδή αυτές οι συμπαντικές ενέργειες θέλουν να μας κάνουν ότι θέλουν (δεν κατάλαβα μας ρώτησαν;)ή θα περιμένουμε από μηχανής θεούς να μας πούνε τι θα κάνουμε.
Δεν είναι απλά ότι πέρασε ο καιρός για τον ηγέτη ή για το πρότυπο του ηγέτη. Είναι πως έχει καταντήσει γραφικό να περιμένω εγώ αύριο να ξυπνήσω και κάποιος άλλος για εμένα να μου έχει αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο.
Δενλέω πως δεν υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στην πολιτική. Αλλά κάποια στιγμή αυτοί οι ικανοί άνθρωποι γλυκαίνονται από το μέλι της εξουσίας και γυρνάμε πάλι στα ίδια.
Αυτά πάνω κάτω είναι γνωστά. Και θεωρώ πως εδώ μέσα κοινός αποδεκτά. Αυτό που δεν έχουμε αναλύσει είναι μια πιθανή λύση. Και όχι να πετάμε το μπαλάκι στις συμπαντικές ενέργειες του Τουταγχαμόν ή στο θέλημα του θεού/θεών.
Τι λες εσύ Προμηθέα για αυτό;
Πάλι βγαίνουμε offtopic. Θα μας δείρει ο Δήμαρχος.
Δεν είναι απλά ότι πέρασε ο καιρός για τον ηγέτη ή για το πρότυπο του ηγέτη. Είναι πως έχει καταντήσει γραφικό να περιμένω εγώ αύριο να ξυπνήσω και κάποιος άλλος για εμένα να μου έχει αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο.
Δενλέω πως δεν υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στην πολιτική. Αλλά κάποια στιγμή αυτοί οι ικανοί άνθρωποι γλυκαίνονται από το μέλι της εξουσίας και γυρνάμε πάλι στα ίδια.
Αυτά πάνω κάτω είναι γνωστά. Και θεωρώ πως εδώ μέσα κοινός αποδεκτά. Αυτό που δεν έχουμε αναλύσει είναι μια πιθανή λύση. Και όχι να πετάμε το μπαλάκι στις συμπαντικές ενέργειες του Τουταγχαμόν ή στο θέλημα του θεού/θεών.
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Re: Τα τρία ΔΕΝ!
Δύο φράσεις τής Αγίας Γραφής λένε:AnonymosEreynhths έγραψε:Δεν θα κάτσουμε όμως με σταυρωμένα τα χέρια επειδή αυτές οι συμπαντικές ενέργειες θέλουν να μας κάνουν ότι θέλουν (δεν κατάλαβα μας ρώτησαν;)ή θα περιμένουμε από μηχανής θεούς να μας πούνε τι θα κάνουμε.
Αυτά πάνω κάτω είναι γνωστά. Και θεωρώ πως εδώ μέσα κοινός αποδεκτά. Και όχι να πετάμε το μπαλάκι στις συμπαντικές ενέργειες του Τουταγχαμόν ή στο θέλημα του θεού/θεών.
α) αλλά και αι τρίχες τής κεφαλής υμών πάσαι ηρίθμηνται. (Κατά Λουκά 12:7)
β) αμὴν γάρ λέγω υμίν, ἐως άν παρέλθη ο ουρανός και η γή, ιώτα έν ή μία κεραία ου μὴ παρέλθῃ από τού νόμου έως άν πάντα γένηται (Ματθ. 5:18)
(Πού σημαίνει πώς ό,τι γίνεται πάνω σ'αυτήν τήν Γή είναι ήδη γνωστό από πρίν (άν μπορούμε νά θεωρήσουμε ότι υπάρχει χρόνος στόν πνευματικό κόσμο) καί προδιαγεγραμμένο).
Είναι αστείο, πού οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι πράττουμε καί ενεργούμε βουλήσει τής προσωπικότητάς μας. Ουδέν αναληθέστερο (έστω κι άν είναι κοινώς αποδεκτό εδώ μέσα)!
Στήν ουσία ο άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος γιά νά μήν πώ έρμαιο δυνάμεων (τού πλανήτη) πού τόν κρατάνε καθηλωμένο σέ πολύ μεγάλο βαθμό (π.χ. προσωπικές συνήθειες, παγιωμένες κοινωνικές αντιλήψεις) καί ο στόχος του είναι νά εκφράσει - εκδηλώσει- τήν "ενέργεια" τής ψυχής του (πού πιθανόν-εγώ τό θεωρώ βέβαιο- υπακούει σέ θεϊκούς νόμους καί υποδείξεις) ώστε νά επιτελέσει τό "θείο" θέλημα ή τήν ανάγκη τής ψυχής του.
Μία δεύτερη προσέγγιση περί τών "συμπαντικών ενεργειών" είναι η έννοια τού "Αγίου Πνεύματος" (στήν ανατολή τό λένε "Ηχητικό Ρεύμα τής Ζωής") πού δέν είναι τίποτε άλλο από "θεϊκές" ενέργειες πού επηρεάζουν τά "δημιουργήματα". Επίσης έχουμε τούς τρείς "Γκούνα" πού είναι διαβαθμισμένες ποιότητες τής (θεϊκής) ενέργειας πού στέλνεται πρός τήν δημιουργία ώστε νά τήν "ζωοδοτεί".
Μία τρίτη προσέγγιση είναι εκείνη τής αστρολογίας (όχι τών καφετζούδων) η οποία δέχεται ότι τό σύμπαν στέλνει ενέργειες στή Γή καί εμείς εδώ βρισκόμαστε υπό τήν επιρροή τους.
Μέ δεδομένα τά πλαίσια αυτά (καί τούς περιορισμούς αυτούς) είμαστε κατά τά άλλα ελεύθεροι νά πράξουμε ό,τι κρίνουμε δέον πραχθήναι, σ' αυτή τή ζωή (...Κωνσταντοπούλου). (Τό 'σωσα τό off topic!)
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Re: Τα τρία ΔΕΝ!
Οι επιλογές μας είναι με βάση την προσωπικότητα μας. Και δεν εννοώ μονάχα τις πολιτικές επιλογές οι οποίες πολλές φορές επηρεάζονται από κομματικούς μηχανισμούς. Ο κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να σκεφθεί μόνος του και να επιλέξει αυτό που του αρέσει να κάνει στην ζωή του.promitheas14 έγραψε: Είναι αστείο, πού οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι πράττουμε καί ενεργούμε βουλήσει τής προσωπικότητάς μας. Ουδέν αναληθέστερο
Οι θρησκευτικές επιλογές είναι μια εξ αυτών αλλά σήμερα ο κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως δεν γίνεται ΜΟΝΟ οι θρησκευτικές επιλογές να καθορίζουν την ζωή του. Υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν αποτελούν,ωστόσο, την πλειοψηφία. Συγκεκριμένα εντοπίζονται τέτοια φαινόμενα σε θρησκευτικές ομάδες.
Το να πιστέψουμε πως είμαστε έρμαια αόρατων δυνάμεων (με προδιαγεγραμμένο μέλλον) ισοδυναμεί με το να "δένουμε" το μυαλό μας σε ορισμένες θεωρίες οι οποίες ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Αυτό στην ψυχολογία το ονομάζουν Ψυχαναγκαστική – Καταναγκαστική διαταραχή.
Όσο το 'σωσα και εγώ.promitheas14 έγραψε: (Τό 'σωσα τό off topic!)
Καλημέρα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Οπως είπε ο Τζέι Πάρκερ, τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής μας είναι καταλυτικάAnonymosEreynhths έγραψε:Οι επιλογές μας είναι με βάση την προσωπικότητα μας.
στον καθορισμό της νοοτροπίας, αφού σ'αυ τό το διάστημα εντυπώνονται και απορροφώνται
προσλαμβάνουσες, χωρίς να φιλτράρονται από κριτική σκέψη...
Δεν είναι μόνο τα θρησκευτικά. Είναι και οι ιδεολογίες
που εν καιρώ γίνονται ιδεοληψίες, είναι ακόμα και το ποια ποδοσφαιρική ομάδα
υποστηρίζει κανείς...Το τι γελοιότητα έχω δει σε σχέση με το τελευταίο, δε λέγεται,
όπως δε λέγεται και το πόσο μαλάκας μένω.
Τελικά, στέκομαι πολύ στα λόγια (έως και διδαχές μπορώ να πω για τη δουλειά του) του Μάικλ
Τσάριον ( https://www.youtube.com/watch?v=QtwVYz0L4BI - ίσως πω περιληπτικά τι λέει σε άλλο τόπικ
όχι σ'αυτό, γιατί παραπάει η οφτοπικιά ) που υποστηρίζει πως οι κυβερνήσεις υπάρχουν
στον πλανήτη ακριβώς επειδή έχουμε την ανάγκη να μας κυβερνούν και να καθορίζουν άλλοι τη ζωή μας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Υποθέτω δεν εννοείς μόνο την Ελλάδα. Στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου(από άποψης παιδείας κυρίως) όπου οι γονείς έχουν μυαλό (και αυτό το συναντά κανείς στους άθεους. Και όταν λέω άθεους εννόω ΑΘΕΟΥΣ. Όχι άθεους-άθρησκους , ένθεους-άθρησκους και άλλοι τόσοι με περίεργες ταμπέλες επειδή θέλουν να ξεχωρίσουν τάχα) δεν ασχολούνται με το να βάζουν στα μυαλά των παιδιών τους το άγιο πνεύμα, ούτε τις συμπαντικές ενέργειες , τίποτε από όλα αυτά. Το αφήνουν να μεγαλώσει όπως εκείνο επιθυμεί. Και αναφέρομαι στα πρώτα 7 χρόνια. Από κει και πέρα ξεκινά το σχολείο. Το σχολείο παίζει ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας τους και κύριο ρόλο παίζει η επικοινωνία με τα υπόλοιπα παιδιά.ArELa έγραψε: Οπως είπε ο Τζέι Πάρκερ, τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής μας είναι καταλυτικά
στον καθορισμό της νοοτροπίας, αφού σ'αυ τό το διάστημα εντυπώνονται και απορροφώνται
προσλαμβάνουσες, χωρίς να φιλτράρονται από κριτική σκέψη...
Δεν είναι μόνο τα θρησκευτικά. Είναι και οι ιδεολογίες
που εν καιρώ γίνονται ιδεοληψίες, είναι ακόμα και το ποια ποδοσφαιρική ομάδα
υποστηρίζει κανείς...Το τι γελοιότητα έχω δει σε σχέση με το τελευταίο, δε λέγεται,
όπως δε λέγεται και το πόσο μαλάκας μένω.
Δέχομαι πως οι ιδεολογίες, ιδεοληψίες,θρησκείες μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις αλλά το να λέμε ότι δεν έχουμε επιλογή να κάνουμε κάτι άλλο , είναι πέρα για πέρα αναληθές. Και κρύβει είτε δειλία να αντισταθούμε πραγματικά σε κάποια βλαβερά status quo ή από φόβο να μην τεθεί το παιδί μας στο περιθώριο επειδή δεν θέλουμε να ακολουθήσει το "ρεύμα".
Και γιατί έχουμε ανάγκη να καθορίζουν άλλοι την ζωή μας;ArELa έγραψε:Τελικά, στέκομαι πολύ στα λόγια (έως και διδαχές μπορώ να πω για τη δουλειά του) του Μάικλ
Τσάριον ( https://www.youtube.com/watch?v=QtwVYz0L4BI - ίσως πω περιληπτικά τι λέει σε άλλο τόπικ
όχι σ'αυτό, γιατί παραπάει η οφτοπικιά ) που υποστηρίζει πως οι κυβερνήσεις υπάρχουν
στον πλανήτη ακριβώς επειδή έχουμε την ανάγκη να μας κυβερνούν και να καθορίζουν άλλοι τη ζωή μας.