Καζάκης 4α
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Καζάκης 4α
Από τις καλύτερες εκπομπές στον ΑΡΤ
συνιστώ να ακουσετε όλη την εκπομπή.
Έχει μια εξαιρετικη δυναμική και λέει πολλά και σημαντικά.
(τι να πρωτοπώ δηλαδή...)
συνιστώ να ακουσετε όλη την εκπομπή.
Έχει μια εξαιρετικη δυναμική και λέει πολλά και σημαντικά.
(τι να πρωτοπώ δηλαδή...)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Καζάκης 4α
Ωραία και φρέσκια
Θα την ακούσω στο γραφείο με ακουστικά. Δεν μπορώ να κάνω δουλειά στη μούγκα.
Μας έκλεισαν την πρόσβαση στο youtube αλλά τα αναρτημένα βίντεο σε άλλα sites τα βλέπουμε και τα ακούμε
Θα την ακούσω στο γραφείο με ακουστικά. Δεν μπορώ να κάνω δουλειά στη μούγκα.
Μας έκλεισαν την πρόσβαση στο youtube αλλά τα αναρτημένα βίντεο σε άλλα sites τα βλέπουμε και τα ακούμε
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Και η σημερινή εκπομπη επίσης ήταν πολύ καλή...
Αλλα και αυτο το απόσπασμα απο πρόσφατη ομιλία του που αναφέρεται και στις οικονομικές ζώνες ...και σε μια συγκεκριμένη πλεον κατεύθυνση...αυτή της γενικής απεργίας..επιτέλους..
Αλλα και αυτο το απόσπασμα απο πρόσφατη ομιλία του που αναφέρεται και στις οικονομικές ζώνες ...και σε μια συγκεκριμένη πλεον κατεύθυνση...αυτή της γενικής απεργίας..επιτέλους..
L'état, c'est moi
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
Χαχαχα....τρελαίνομαι....
Ρε Χαρούλα..... Έχεις να εμφανιστείς κάτι αιώνες.....και ποστάρεις λες και τα λέγαμε το πρωί ......
Respect.....
Ρε Χαρούλα..... Έχεις να εμφανιστείς κάτι αιώνες.....και ποστάρεις λες και τα λέγαμε το πρωί ......
Respect.....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Γιουχου.......
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Φταίω εγώ που δε πιστεύω σε σωτήρες και δε γουστάρω να σωθώ;
A!!! Το έχει πει άλλος αυτό.
A!!! Το έχει πει άλλος αυτό.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
και που εισαι ακομα...(απο γιουχου )
σημερα 12 12 12.. και λες οτι εσκασα μύτη σαν και μιλαγαμε απο χτες (αυριο)..
η 21 12 12 που θα σε πιασει στα μαρουλια και οχι στα πρασα ? (οχι για να μη λες οτι δεν διαβαζω κιολας τοσο καιρο )
firefighter..και εγω δεν πιστευω σε σωτηρες...περαν του εαυτου μου..
διοτι γουσταρω να σωθω..
και οπως λεει και η ION..εμεις ειμαστε αυτοι που περιμενουμε
η 21 12 12 που θα σε πιασει στα μαρουλια και οχι στα πρασα ? (οχι για να μη λες οτι δεν διαβαζω κιολας τοσο καιρο )
διοτι γουσταρω να σωθω..
L'état, c'est moi
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Joy έγραψε:και που εισαι ακομα...(απο γιουχου )
διοτι γουσταρω να σωθω..
η ΙΟΝ μιλάει πάντα σωστά...
αυτή φράση είναι όλα τα λεφτά ή μάλλον όλο το νόημα της ζωής
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Που είναι η joy?
μπήκα βγήκα, εξαφανίστηκε πάλι.
έψαξα για στίγμα αλλά δεν βρήκα.
Δεν έχεις φτιάξει στίγμα joy?
μπήκα βγήκα, εξαφανίστηκε πάλι.
έψαξα για στίγμα αλλά δεν βρήκα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
Ωχ!...με πήρες χαμπάρι..δεεεν..εχω..ION 4ever έγραψε:έψαξα για στίγμα αλλά δεν βρήκα.
Εδω είμαι όμως..τριγυρνάω...μπαίναω..διαβαζω..
Σπιτι μου αισθανομαι τα Ιδεο και εσας οικογενειά μου..
Δεν θέλω στίγμα..σε κοινη λεωφόρο ειμαστε όλοι, ασχετα αν ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι...και για μενα ειναι αποδεκτό απο τη στιγμη που είναι δικό του..ειναι κομμάτι της γενικοτερης αληθειας.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
τώρα έχεις!Joy έγραψε:Ωχ!...με πήρες χαμπάρι..δεεεν..εχω..
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 78#p192978
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: MANO2906
- Επικοινωνία:
Λοιπον...ενημερωτικα...λιγο πριν
το γυρισμα του χρνου
καναμε κι εμεις...την προσπαθεια μας...
Αν και περιφερομενοι προς το παρον
απο καφετερια σε καφετερια...σαν νομαδες
σε αντιδιαστολη εχουμε...e - στεκια !!!!!!!
Ε.ΠΑ.Μ. Ερέτριας/facebook
Ε.ΠΑ.Μ. Ερέτριας/Blog
Οι εγγραφες...ΑΡΧΙΣΑΝ !!!!!!!
υ.γ.εγγυηση...ο υποφαινομενος διαχειριστης της φατσο-σελιδος & συν-διαχειριστης της...μπλογκο-σελιδος !!!
το γυρισμα του χρνου
καναμε κι εμεις...την προσπαθεια μας...
Αν και περιφερομενοι προς το παρον
απο καφετερια σε καφετερια...σαν νομαδες
σε αντιδιαστολη εχουμε...e - στεκια !!!!!!!
Ε.ΠΑ.Μ. Ερέτριας/facebook
Ε.ΠΑ.Μ. Ερέτριας/Blog
Οι εγγραφες...ΑΡΧΙΣΑΝ !!!!!!!
υ.γ.εγγυηση...ο υποφαινομενος διαχειριστης της φατσο-σελιδος & συν-διαχειριστης της...μπλογκο-σελιδος !!!
- doctormarkon
- Επίτιμος
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τι γίνεται και δεν φαίνονται τα βίντεο?
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: MANO2906
- Επικοινωνία:
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο Χαριτάκης είναι της ακραίας νεοφιλελεύθερης πτέρυγας.
Όσο και να στρογγυλεύει οι απόψεις του βγάζουν μάτι.
Τον Καζάκη δεν τον άφησαν να μιλήσει και πολύ.
Έδωσαν περισσότερο χρόνο στο Χαριτάκη να μιλήσει για τη δημιουργική καταστροφή και να πει ότι τα χιονοδρομικά κέντρα είναι γεμάτα, οι ταβέρνες είναι γεμάτες κλπ. Ο Παπαδάκης αν και κάνει τον φιλολαϊκό αποδεικνύεται "λαγός". Δουλεύουν και οι δύο και γι αυτό πάνε σε κανένα ταβερνάκι.
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Ότι είναι προνομιούχοι όσοι δουλεύουν και έχουν μία ή ένα σύζυγο που επίσης δουλεύει.
Θα δείτε που θα φορολογούν το οικογενειακό εισόδημα ώστε ο ένας μισθός να πηγαίνει στο κράτος.
Μήπως οι παντρεμένοι πρέπει να σκεφτούν το διαζύγιο?
Όσο και να στρογγυλεύει οι απόψεις του βγάζουν μάτι.
Τον Καζάκη δεν τον άφησαν να μιλήσει και πολύ.
Έδωσαν περισσότερο χρόνο στο Χαριτάκη να μιλήσει για τη δημιουργική καταστροφή και να πει ότι τα χιονοδρομικά κέντρα είναι γεμάτα, οι ταβέρνες είναι γεμάτες κλπ. Ο Παπαδάκης αν και κάνει τον φιλολαϊκό αποδεικνύεται "λαγός". Δουλεύουν και οι δύο και γι αυτό πάνε σε κανένα ταβερνάκι.
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Ότι είναι προνομιούχοι όσοι δουλεύουν και έχουν μία ή ένα σύζυγο που επίσης δουλεύει.
Θα δείτε που θα φορολογούν το οικογενειακό εισόδημα ώστε ο ένας μισθός να πηγαίνει στο κράτος.
Μήπως οι παντρεμένοι πρέπει να σκεφτούν το διαζύγιο?
- ArELa
- Founder-Administrator
doneAROTRIS έγραψε:Καλημερα !!!
Δοκτωρ...πρεπει να σβησεις το..."s"...απο..."https"...
Aυτά είναι τα σουρεαλιστικά κι ακόμα δεν αρχίσανε.doctormarkon έγραψε:Τι θέλει να πει ο ποιητής?
'Εχουμε να δούμε κι άλλα αν δεν αποφασίσουμε ΜΑΖΙΚΑ να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ, αντί να καθόμαστε και να τους κοιτάμε σα μαλάκες λέγοντας "ε, τι να κάνουμε..."
Αμ τα'λεγες και πέρσι αυτά...doctormarkon έγραψε:Μήπως οι παντρεμένοι πρέπει να σκεφτούν το διαζύγιο?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Πολύ σημαντική εκπομπή η χτεσινή, συνεχίζεται και σήμερα.
Ίδρυμα Μπρούκινς.
Ίδρυμα Μπρούκινς.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
και συνεχίζει αναλύοντας εμπεριστατωμενα τα του ιδρυματος μπρούκινς, καθώς και τις χαριτωμενιές που εγραψε ο ΓΑΠ σε "έγκριτο" έντυπο και είναι να τραβάει κανείς τα μαλλια του με την έκταση της προδοσίας...καιι του πρακτορισμού υπέρ των ΗΠΑ
Εξαιρετική και αυτή η εκπομπή.
Πέραν των παραπάνω, θα μου επιτραπεί να απομαγνητοφωνήσω ένα κομμάτι του λόγου του (για μένα επίκαιρο, εύστοχο και εμπνευσμένο) όπως το είπε από το 39:31 λεπτό και μετά:
" ...Έχει σημασία να τα πούμε αυτά, διότι με μεγάλη πικρία, διάβασα το άρθρο του κ. Βαξεβάνη ετεροχρονισμένα στο new york times, σχετικά με την ελληνική ολιγαρχία.
Και λέω με μεγάλη πικρια, γιατί δυστυχώς εντάσσεται και αυτό στη λογική η οποία πλασάρεται αυτή τη στιγμή, είτε εξ Αμερικής, είτε εκ Γερμανίας. Δηλαδή, το ότι για όλα στη χώρα, φταίει μια σκοτεινή, ληστρική, πολιτική και οικονομική ολιγαρχία του τόπου. Και ο κ. Βαξεβάνης, κινείται με το άρθρο του, στο ίδιο μήκος κύματος.
Ξεχνάνε όλοι αυτοί ότι δεν θα υπήρχε αυτή η οικονομική ολιγαρχία- που την έχουμε χαρακτηρίσει κι εμείς ληστοσυμμορία- εάν η χώρα δεν είχε το καθεστώς εξάρτησης και προτεκτοράτου, που της το έχουν επιβάλλει εδώ και χρόνια.
Ποιος ενίσχυσε τον μαυραγοριτσμό στην Ελλάδα; Διαβάστε την εκθεση του κ. Βαρβαρέσου για το οικονομικο προβλημα, για να δείτε πώς οι Εγγλέζοι και μετά οι Αμερικανοί, βοήθησαν την ανάδειξη του μαυραγοριτισμού σε άρχουσα τάξη στην Ελλάδα.
Ποιος ανέδειξε τους συνεργάτες των Γερμανών (στην ουσια τους ληστοσυμμορίτες) σε μεγαλοβιομηχάνους; Διαβάστε το βιβλίο του κ. Μουζάκη, που είναι βιομήχανος (DMC) - τι λέει για τις κάσες των βιομηχάνων που αντιμετώπισε, προκειμένου να συντηρηθεί. Δεν είναι κι αυτος κανένα καλοπαιδο, αλλά λέω, το πώς διαμορφώνεται ένα νέο "τζάκι", απεναντι στα κλασικά τζάκια, με τον τρόπο που διαπλέκονταν με την εξουσία και με τους ξένους.
Εάν δεν υπήρχαν οι σχέσεις εξάρτησης και επιβολής σ'αυτόν τον τόπο, το γεγονός δηλαδή ότι αυτη η ληστοσυμμορία είχε γερές βάσεις και στηρίγματα στο εξωτερικό, ετούτη η χώρα, δεν θα'ταν στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Και όποιος αυτό το πράγμα δεν το βλέπει, δυο πράγματα συμβαίνουν. 'Η πάσχει από ιστορική και πολιτική μυωπια, ή λειτουργεί έστω και άθελά του, υπέρ εκείνων των δυνάμεων που θέλουν σήμερα την διάλυση της χώρας, και να περάσουν τη λογική στον ελληνικό λαό οτι αφού δεν μπορούν να σε κυβερνήσουν οι δικοί σου, καλυτερα να σε κυβερνάμε εμείς οι αμερικάνοι, γερμανοί, ολλανδοί, βέλγοι και τα ρέστα.
Να προσέχουμε πολύ τι λέμε και τι γράφουμε.
Αυτή τη λογική άλλωστε, εξυπηρετούν κι οι περίφημες "ταξικές αναλύσεις" της λεγόμενης αριστεράς. Αυτές οι ισοπεδωτικές λογικές που λένε για "αστικη τάξη" και για το "κεφάλαιο" και ανοησίες.
Αν δεν προσδιορίζεις με συγκεκριμένο ιστορικό/κοινωνικό τρόπο το τι σημαίνει "άρχουσα ταξη" κάθε φορά σε μια χώρα, και τον τρόπο που αυτή αναπαράγεται στην εξουσία, τότε δε μιλάς για τίποτα.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να κάνεις γενικούς ταξικούς αφορισμούς χωρίς να προσδιορίζεις οτι χωρίς τα ξένα στηρίγματα, αυτή η άρχουσα τάξη/ληστοσυμμορία που κυβερνάει, λεηλατεί τον τόπο και τον έχει οδηγήσει σ'αυτη τη χρεοκοπία, τότε εισαι πράκτορας εκείνων που θελουν να επιβάλουν καθεστώς διαλυτικης αποικιοκρατίας στην Ελλάδα, ακριβώς με την ίδια λογική που ο Σπυρος Μελάς το '41, ζητωκραυγαζε τον τσολάκογλου και την κυβέρνηση τσολάκογλου, ως η πρώτη προσπάθεια να απαλλαγούμε από την παλιά νοθευμένη φαυλοκρατία της οικονομίας και της πολιτικής, με τη βοήθεια των συμμάχων και εταίρων μας γερμανών, που είναι "ο πιο οργανωμενος και φιλήσυχος λαός της Ευρώπης". Το '41 αυτα, υπό κατοχή και με κυβέρνηση τσολάκογλου. Καθημερινή. Η ναυαρχίδα του δοσιλογισμου και τότε, όπως και σημερα.
Λοιπόν, αυτές οι ιδεολογίες που πλασάριζαν τότε...
τοτε, μας λέγανε το εξής: επειδή η Ελλάδα βρισκόταν στην βρετανική σφαίρα επιρροής, και επειδή μας κυβερνούσαν φαύλοι πολιτικοί και οικονομικοί άρχοντες, γι'αυτό ήταν αναγκαίο να τεθούμε υπό την κατοχή των γερμανικών δυνάμεων, προκειμένου να απαλλαγουμε από τη νοσηρή βρετανική επιρροή, και την πολιτικο-οικονομικη φαυλοκρατία του τόπου. Τα ιδια λένε και σημερα. Ανακάλυψαν οτι η ολιγαρχια που κυβερνάει αυτόν τον τόπο είναι σάπια. Ξέχασαν ότι αυτή η ολιγαρχια, γεννήθηκε, ανδρώθηκε και στηρίχτηκε από αμερικανούς και γερμανους- από ξένες μεγάλες δυνάμεις δηλαδη, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα γεωστρατηγικά και οικονομικά τους συμφέροντα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ξεχνάμε αυτό...
Δεν υπάρχει κυβέρνηση σ'αυτόν τον τόπο, που αναδείχθηκε χωρίς να έχει το ΟΚ των μεγάλων εταίρων και συμμάχων. Ούτε μία στην ιστορία αυτού του τόπου, με εξαίρεση βεβαίως μία (το λέω και το ξαναλέω) του Κυβερνήτη Καποδίστρια, που βεβαίως κατέληξε δολοφονημένος. Και η μόνη προσπάθεια που κατόρθωσε ο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του και ν'αρχίσει να ανοικοδομεί τη χώρα του ακομη και μέσα στην κατοχη, κατέληξε τελικά... τον οδήγησαν σε εναν αιματηρότατο εμφύλιο, μόνο και μόνο για να διαχωριστεί, να διασπαστει η ενότητά του και να μην ξαναδιεκδικήσει εξουσια προς το συμφερον του. Όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις ήταν με τις ευλογίες των ξένων δυνάμεων, ανάλογα με το ποια μεγάλη δυναμη ειχε το πάνω χέρι στην Ελλάδα τότε. Πάλι η βρετανία, μετά οι αμερικανοί, τώρα διεκδικούν οι γερμανοί...
Λοιπόν, αυτή ήταν η όλη ιστορία. Να μην το ξεχνάμε όταν μιλάμε για την ντόπια ολιγαρχία. Αν το ξεχνάμε, λέω... 'Η μυωπία, ή δυστυχώς.... "
Εξαιρετική και αυτή η εκπομπή.
Πέραν των παραπάνω, θα μου επιτραπεί να απομαγνητοφωνήσω ένα κομμάτι του λόγου του (για μένα επίκαιρο, εύστοχο και εμπνευσμένο) όπως το είπε από το 39:31 λεπτό και μετά:
" ...Έχει σημασία να τα πούμε αυτά, διότι με μεγάλη πικρία, διάβασα το άρθρο του κ. Βαξεβάνη ετεροχρονισμένα στο new york times, σχετικά με την ελληνική ολιγαρχία.
Και λέω με μεγάλη πικρια, γιατί δυστυχώς εντάσσεται και αυτό στη λογική η οποία πλασάρεται αυτή τη στιγμή, είτε εξ Αμερικής, είτε εκ Γερμανίας. Δηλαδή, το ότι για όλα στη χώρα, φταίει μια σκοτεινή, ληστρική, πολιτική και οικονομική ολιγαρχία του τόπου. Και ο κ. Βαξεβάνης, κινείται με το άρθρο του, στο ίδιο μήκος κύματος.
Ξεχνάνε όλοι αυτοί ότι δεν θα υπήρχε αυτή η οικονομική ολιγαρχία- που την έχουμε χαρακτηρίσει κι εμείς ληστοσυμμορία- εάν η χώρα δεν είχε το καθεστώς εξάρτησης και προτεκτοράτου, που της το έχουν επιβάλλει εδώ και χρόνια.
Ποιος ενίσχυσε τον μαυραγοριτσμό στην Ελλάδα; Διαβάστε την εκθεση του κ. Βαρβαρέσου για το οικονομικο προβλημα, για να δείτε πώς οι Εγγλέζοι και μετά οι Αμερικανοί, βοήθησαν την ανάδειξη του μαυραγοριτισμού σε άρχουσα τάξη στην Ελλάδα.
Ποιος ανέδειξε τους συνεργάτες των Γερμανών (στην ουσια τους ληστοσυμμορίτες) σε μεγαλοβιομηχάνους; Διαβάστε το βιβλίο του κ. Μουζάκη, που είναι βιομήχανος (DMC) - τι λέει για τις κάσες των βιομηχάνων που αντιμετώπισε, προκειμένου να συντηρηθεί. Δεν είναι κι αυτος κανένα καλοπαιδο, αλλά λέω, το πώς διαμορφώνεται ένα νέο "τζάκι", απεναντι στα κλασικά τζάκια, με τον τρόπο που διαπλέκονταν με την εξουσία και με τους ξένους.
Εάν δεν υπήρχαν οι σχέσεις εξάρτησης και επιβολής σ'αυτόν τον τόπο, το γεγονός δηλαδή ότι αυτη η ληστοσυμμορία είχε γερές βάσεις και στηρίγματα στο εξωτερικό, ετούτη η χώρα, δεν θα'ταν στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Και όποιος αυτό το πράγμα δεν το βλέπει, δυο πράγματα συμβαίνουν. 'Η πάσχει από ιστορική και πολιτική μυωπια, ή λειτουργεί έστω και άθελά του, υπέρ εκείνων των δυνάμεων που θέλουν σήμερα την διάλυση της χώρας, και να περάσουν τη λογική στον ελληνικό λαό οτι αφού δεν μπορούν να σε κυβερνήσουν οι δικοί σου, καλυτερα να σε κυβερνάμε εμείς οι αμερικάνοι, γερμανοί, ολλανδοί, βέλγοι και τα ρέστα.
Να προσέχουμε πολύ τι λέμε και τι γράφουμε.
Αυτή τη λογική άλλωστε, εξυπηρετούν κι οι περίφημες "ταξικές αναλύσεις" της λεγόμενης αριστεράς. Αυτές οι ισοπεδωτικές λογικές που λένε για "αστικη τάξη" και για το "κεφάλαιο" και ανοησίες.
Αν δεν προσδιορίζεις με συγκεκριμένο ιστορικό/κοινωνικό τρόπο το τι σημαίνει "άρχουσα ταξη" κάθε φορά σε μια χώρα, και τον τρόπο που αυτή αναπαράγεται στην εξουσία, τότε δε μιλάς για τίποτα.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να κάνεις γενικούς ταξικούς αφορισμούς χωρίς να προσδιορίζεις οτι χωρίς τα ξένα στηρίγματα, αυτή η άρχουσα τάξη/ληστοσυμμορία που κυβερνάει, λεηλατεί τον τόπο και τον έχει οδηγήσει σ'αυτη τη χρεοκοπία, τότε εισαι πράκτορας εκείνων που θελουν να επιβάλουν καθεστώς διαλυτικης αποικιοκρατίας στην Ελλάδα, ακριβώς με την ίδια λογική που ο Σπυρος Μελάς το '41, ζητωκραυγαζε τον τσολάκογλου και την κυβέρνηση τσολάκογλου, ως η πρώτη προσπάθεια να απαλλαγούμε από την παλιά νοθευμένη φαυλοκρατία της οικονομίας και της πολιτικής, με τη βοήθεια των συμμάχων και εταίρων μας γερμανών, που είναι "ο πιο οργανωμενος και φιλήσυχος λαός της Ευρώπης". Το '41 αυτα, υπό κατοχή και με κυβέρνηση τσολάκογλου. Καθημερινή. Η ναυαρχίδα του δοσιλογισμου και τότε, όπως και σημερα.
Λοιπόν, αυτές οι ιδεολογίες που πλασάριζαν τότε...
τοτε, μας λέγανε το εξής: επειδή η Ελλάδα βρισκόταν στην βρετανική σφαίρα επιρροής, και επειδή μας κυβερνούσαν φαύλοι πολιτικοί και οικονομικοί άρχοντες, γι'αυτό ήταν αναγκαίο να τεθούμε υπό την κατοχή των γερμανικών δυνάμεων, προκειμένου να απαλλαγουμε από τη νοσηρή βρετανική επιρροή, και την πολιτικο-οικονομικη φαυλοκρατία του τόπου. Τα ιδια λένε και σημερα. Ανακάλυψαν οτι η ολιγαρχια που κυβερνάει αυτόν τον τόπο είναι σάπια. Ξέχασαν ότι αυτή η ολιγαρχια, γεννήθηκε, ανδρώθηκε και στηρίχτηκε από αμερικανούς και γερμανους- από ξένες μεγάλες δυνάμεις δηλαδη, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα γεωστρατηγικά και οικονομικά τους συμφέροντα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ξεχνάμε αυτό...
Δεν υπάρχει κυβέρνηση σ'αυτόν τον τόπο, που αναδείχθηκε χωρίς να έχει το ΟΚ των μεγάλων εταίρων και συμμάχων. Ούτε μία στην ιστορία αυτού του τόπου, με εξαίρεση βεβαίως μία (το λέω και το ξαναλέω) του Κυβερνήτη Καποδίστρια, που βεβαίως κατέληξε δολοφονημένος. Και η μόνη προσπάθεια που κατόρθωσε ο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του και ν'αρχίσει να ανοικοδομεί τη χώρα του ακομη και μέσα στην κατοχη, κατέληξε τελικά... τον οδήγησαν σε εναν αιματηρότατο εμφύλιο, μόνο και μόνο για να διαχωριστεί, να διασπαστει η ενότητά του και να μην ξαναδιεκδικήσει εξουσια προς το συμφερον του. Όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις ήταν με τις ευλογίες των ξένων δυνάμεων, ανάλογα με το ποια μεγάλη δυναμη ειχε το πάνω χέρι στην Ελλάδα τότε. Πάλι η βρετανία, μετά οι αμερικανοί, τώρα διεκδικούν οι γερμανοί...
Λοιπόν, αυτή ήταν η όλη ιστορία. Να μην το ξεχνάμε όταν μιλάμε για την ντόπια ολιγαρχία. Αν το ξεχνάμε, λέω... 'Η μυωπία, ή δυστυχώς.... "
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν σταματάει να τα λέει και ώρες ώρες αναρωτιέμαι πώς το'παθαν και δεν τον σταμάτησαν ακομα. Έχουν πολλάκις επιχειρήσει (και το'χουν πετύχει κατά πολύ) να τον σταματήσουν στα ερτζιανά, αλλά υπονοώ άλλο είδος "σταματήματος" που το απεύχομαι μ'όλη τη δυναμη ψυχής που διαθέτω... Μάλλον προστατεύεται από δυνάμεις πέραν των δυνατοτήτων τους...
(ένα πράγμα που μ'έχει "μαλακώσει" απέναντι στον Καρατζαφέρη, ειναι το ότι του'δωσε βήμα στα ερτζιανά)
άλλη μια εξαιρετική εκπομπη η χθεσινή:
Αν γινόταν να τον εκτιμούσα/τιμούσα περισσοτερο, θα ήταν εξ αφορμής μιας αναφοράς του στον Καζαντζάκη σ'αυτήν την εκπομπή...
στο 4:23 λέει (σαν απάντηση σ'ενα φίλο που τον ρωτάει "τι να κάνουμε μ'αυτο το λαό που δεν καταλαβαινει"- του απαντάει με την αποστροφη του Καζαντζάκη:
"Να αγαπας την ευθυνη, να λες εγω μονάχος μου εχω το χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ θα φταίω..."
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Μιλάει για την ΕΟΖ και τα λέει πολύ ωραία.
Γέλασα με την τύπισσα που είπε ότι η ΕΟΖ είναι ένα σύγχρονο χωριό με όλα τα κομφόρ.
Πως εξωραϊζουν όλα τα σκατά που μας σερβίρουν.
Ρίχνουν ζάχαρη στα σκατά να μας τα σερβίρουν για κουραμπιέδες. Μα για τόοοοοοσο ηλίθιους μας περνάνε τελικά
Γέλασα με την τύπισσα που είπε ότι η ΕΟΖ είναι ένα σύγχρονο χωριό με όλα τα κομφόρ.
Πως εξωραϊζουν όλα τα σκατά που μας σερβίρουν.
Ρίχνουν ζάχαρη στα σκατά να μας τα σερβίρουν για κουραμπιέδες. Μα για τόοοοοοσο ηλίθιους μας περνάνε τελικά