δυναστεια των Rothschild

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: Τετ 20 Ιούλ 2011, 16:35
Φύλο: Άνδρας

δυναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Δευ 25 Ιούλ 2011, 19:58

Posted: 23 Jul 2011 06:20 AM PDT
Η Δυναστεία των Rothschild...
Το ΠΑΣΟΚ, το παρακράτος, οι ξένες μυστικές υπηρεσίως, η CIA, η Mossad, οι ΗΠΑ, ή η Γερμανία; Ναι, όλοι μαζί. Και ο Ηγεμόνας, που στέκεται πάνω απο όλους και τώρα επιτίθεται άγρια και εναντίον της Ευρωζώνης, μέσω του πρωθυπουργού μας Παπανδρέου.

του Εμμανουήλ Σαρίδη


Εισαγωγή, υπόθεση εργασίας

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
Το ερωτημα το είχε θέσει πριν από 40 χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής με αφορμή τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και από τότε εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συχνά, χωρίς όμως να έχουν δωθεί μέχρι σήμερα κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις, εκτός απο τα συνήθη υπονοούμενα περι Αμερικής, CIA και άλλων εσωτερικών και εξωτερικών δυνάμεων και εχθρών. Που τελικά μένουν όλες στο ημίφως.

Όπως στο ημίφως, για να μην πω στο απόλυτο σκότος, μένει και αυτός που είναι πίσω απο όλους αυτούς, που υποθέτουμε ότι μας κυβερνάνε. Με το να λέει όμως ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του, δεν πάμε παραπέρα. Χρειάζονται τεκμηριωμένες αναλύσεις ύστερα απο σκληρή δημοσιογραφική έρευνα (τον λεγόμενο investigative journalism) και μετα την τοποθέτηση των συγκεντρωθέντων στοιχείων, πετραδάκι με πετραδάκι, σε μια λογική σειρά, που θα την διαπερνά μια κόκκινη κλωστή. Ώσπου στο τέλος να αναδειχθεί το ψηφιδωτό που θα μας δείξει την αλήθεια.

Υποψίες και υποθέσεις συσκοτίζουν λοιπόν παρά φωτίζουν την πραγματικότητα. Στην υπόθεση εργασίας που ακολουθεί, θα δείξω, ότι αυτός που κυβερνά την Ελλάδα δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, το παρακράτος, οι ξένες μυστικές υπηρεσίως, οι ΗΠΑ, ή η Γερμανία, αλλά ο Ηγεμόνας. Που μαζί με μια διεθνή ελίτ στα τελευταία 200 χρόνια, έχει σαν μια πελώρια αράχνη απλώσει τους ιστούς του πάνω απο την Ελλάδα - και τον υπόλοιπο κόσμο – και δεν την αφήνει να αναπνεύσει.
Το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας στηρίζεται στο χρήμα και το χρέος και λειτουργεί σαν ένα παιχνίδι ντόμινο.
Σπρώχνοντας το πρώτο ντόμινο, πέφτει το επόμενο, μετα το άλλο και ούτω καθ’ εξής.


Λίγα περί του Ηγεμόνα

Σαν Ηγεμόνα του κόσμου θεωρώ την Δυναστεία των Rothschilds με τα ιεραρχικά δομημένα παρακλάδια, τους βαστάζους και τους νεροκουβαλητάδες της απο τον διεθνή χώρο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, της πολιτικής και των Μέσων Μαζικής Επιρροής (Indoctrination) – ΜΜΕ: Απο τον Obama στις ΗΠΑ, την Merkel στην Γερμανία και τον Πούτιν στη Ρωσία μέχρι τον Erdoğan στην Τουρκία και τον Παπανδρέου στην Ελλάδα. Ο καθένας απο τους οποίους κοιτάζει να εξυπηρετήσει τον Ηγεμόνα που θρονιάζει στην κορυφή της Πυραμίδας όσο μπορεί καλύτερα, πατώντας ακόμα και στο κεφάλι του αποκάτω του (1).

Πληροφορίες για το ιστορικό και την εξέλιξη της Δυναστείας των Rothschilds υπάρχουν στο διαδίκτυο αμέτρητες, όποιος θέλει, ψάχνει και όποιος ψάχνει βρίσκει (2). Εγώ έψαξα και βρήκα. Επειδή όμως το θέμα είναι κάτι περισσότερο από ταμπού και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και νομικές εμπλοκές, να δηλώσω κατηγορηματικά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι δεν είμαι οπαδός συνωμοτικών θεωριών, αντισημίτης, κρυπτοεβραίος προβοκάτορας, κομμουνιστής ή ακροδεξιός.

Τότε τι είμαι; Είμαι, πολύ απλά, ένας έλληνας πατριώτης, που «ερευνώντας τας γραφάς» διαπίστωσε, ότι η Δυναστεία των Rothschilds είναι αυτή, που στα τελευταία 200 χρόνια βρίσκεται πίσω απο όλους τους πολέμους, παγκοσμίους και τοπικούς (ναπολεόντιοι, Ι. και ΙΙ. Παγκόσμιος Πόλεμος, Βαλκανικοί, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία κ.λπ.), πίσω απο την υποδαύλιση εθνικοθρησκευτικών ερίδων, παντός είδους επαναστάσεων, εμφυλίων πολέμων ή αποσχίσεων (παραδείγματα: Οθωμανική Αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, Γιουγκοσλαβία) και την δημιουργία νέων εθνών και κρατών. Είναι, επίσης, υπεύθυνη για τις δικτατορίες – και την αποκαθήλωσή των δικτατόρων - κατα τις δεκαετίες του `60 και του `70. Υπεύθυνη για τον υπερδανεισμό και τις χρεωκοπίες κρατών, το βασικό εργαλείο του Ηγεμόνα, και τις συνέπειές του, την φτώχεια, την δυστυχία, την αρπαγή του φυσικού πλούτου των περισσοτέρων χωρών του κόσμου (απο την Χιλή και την Νότιο Αφρική μέχρι τον Αμαζόνας, την Σιβηρία και τον Νίγηρα). Υπεύθυνη για την μετάλλαξη του τρόπου ζωής και σκέψεως των πολιτών με την αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών και την επιβολή του Lifestyle σαν τρόπου ζωής, για το μανιπουλάρισμα της κοινής γνώμης απο τα Μαζικά Μέσα που ελέγχει, την παραγωγή και χρήση φαρμάκων που αντι να θεραπεύουν σκοτώνουν... η λίστα είναι ατελείωτη.

Για όλα αυτα τα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας θεωρώ υπεύθυνο τον Ηγεμόνα και την διεθνή ελίτ που περιέγραψα παραπάνω. Το σύστημα αυτό έχει αποκτήσει μια απίστευτη δύναμη, την οποία χρησιμοποιεί χωρίς να λαβαίνει υπ’ όψιν του τις απώλειες σε ανθρωπινο και φυσικό πλούτο που προκαλούν οι πόλεμοι και η συνεχής πολιτική αναδιοργάνωση του πολιτικού χάρτη του Πλανήτη και με μόνο αντάλλαγμα την "ελευθερία", την "δημοκρατία", το «έθνος», που στην πραγματικότητα σημαίνουν την εθελοντική υποδούλωση των ανθρώπων στα κελεύσματά του, την απώλεια της ανεξαρτησίας τους ή την ουτοπία του εκσυγχρονισμού και των καλύτερων ημερών.Η λειτουργία του συστήματος μέσω των διεθνών οργανισμών
Το σύστημα και πως λειτουργεί

Χαρακτηριστικό της Δυναστείας των Rothschilds είναι η μυστικοπάθεια, η παραπλάνηση, η παραλλαγή.
Το μόνο που μαθαίνουμε για τα μέλη της είναι, ότι υποστηρίζουν διάφορα ευαγή ιδρύματα, προάγουν την τέχνη, ασχολούνται με την φιλανθρωπία και παράγουν κρασιά ποιότητας. Όλες οι άλλες δραστηριότητές τους κρύβονται πίσω απο ένα πέπλο μυστηρίου.
Μόλις τα τελευταία χρόνια, με την εξάπλωση του Ιντερνετ, αρχίζουμε σιγά-σιγά να βλέπουμε και να μαθαίνουμε, ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο, όχι μόνο τον δικό μας, αλλά και τον υπόλοιπο.

Ένα παράδειγμα:
Γνωρίζουμε, ότι απο ιδρύσεως του ελληνικού κράτους μόλις και μετα βίας μια κυβέρνηση εξάντλησε την θητεία της, γιατί αναγκάσθηκε να παραιτηθεί λόγω της αφόρητης κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής που δημιουργούσε η εκάστοτε αντιπολίτευση. Επαναστάσεις, κινήματα, δικτατορίες, αυτά όλα τα γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε επίσης, ότι υπέυθυνες για την Χούντα ήταν οι ΗΠΑ και ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τα χάλια και την επικείμενη πτώχευση μας.

Είναι τα πράγματα έτσι;
Ποιός βλέπει το μακρύ χέρι του Ηγεμόνα, που βρίσκεται απο πίσω και κινεί τα νήματα; Και έχει βέβαια κάθε συμφέρον, να λέγεται οτιδήποτε άλλο εκτός απο την σχέση που έχει ο ίδιος με όλα αυτά; Το πολύ-πολύ να μάθουμε, ότι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση είναι κάποιοι πολιτικοί (ο Καραμανλης και η Νέα Δημοκρατία!), ο Strauss-Kahn, o Herman van Rompay, οι σπεκουλαδόροι των τραπεζών και γενικά αυτοί που αναφέρονται στα ΜΜΕ ως τέτοιοι.
Πουθενά όμως δεν αναφέρεται το όνομα του Ηγεμόνα και ότι όλοι οι ενδιάμεσοι ανήκουν στο σύστημα, με το οποίο κυβερνά τον κόσμο τουλάχιστον μετα απο την κυριαρχία του επι της βρετανικής στερλίνας το 1820, του γαλλικού φράνγκου το 1820 και του δολλαρίου το 1914.
Τι είπε κάποιος του οποίου δεν θυμάμαι τό όνομα; "Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι ότι οι άνθρωποι δεν τον πιστεύουν".

Ο lupo cattivo παρομοιάζει το σύστημα αυτό με μια Λερναία Ύδρα.

• Η Ύδρα έχει εκατομμύρια κεφάλια, μεγάλα και μικρά, με ονόματα όπως Kissinger, Geithner, Greenspan, Soros, Emanuel, Nethanyahu, Peres, Merkel, Kohl, Sarkozy, Παπανδρέου, Baroso, Piech, Sommer, Schrempp, Reuter και όπως αλλιώς λέγονται
• Η Ύδρα έχει κεφάλια με ονόματα όπως ADL, AFPAC, Trilateral Commission, Bilderberger, Bnai Brith, Pilgrims, Freemasons, Skull and Bones κ.λπ.
• Η Ύδρα έχει κεφάλια με ονόματα όπως FED και Κρατικές Τράπεζες, World Bank, BIS, IWF, WHO, WTO, UNO, UNESCO
• Η Ύδρα έχει κεφάλια με ονόματα όπως CIA, AL-Qaida, MOSSAD, BND, Gladio κ.λπ.
• Η Ύδρα έχει και χαρούμενα και χαμογελαστά κεφάλια όπως η Greenpeace, το WWF, οι Πράσινοι, οι Πειρατές, οι Αριστεριστές, τα Συνδικάτα και πολλά άλλα υποκριτικά υποβρύχια όπως ο David de Rothschild κ.α.
• Η Ύδρα έχει κεφάλια που λέγονται Deutsche Bank, IKB, HRE, Generali, Münchner Rück, Goldman-Sachs, j.P.Morgan, BNL, BNP Paribas κ.ά.
• Η Ύδρα έχει κεφάλια που λέγονται Monsanto, Weyerhaeuser, Rio Tinto, Bayer, ΒASF, Shell, VW, Petronas, Lukoil κ.ά.
• Η Ύδρα έχει κεφάλια, όπως τα chemtrails, το HAARP, τα πυρηνικά όπλα, τα βιολογικά όπλα, το ΝΑΤΟ, ο αμερικανικός στρατός, η Bundeswehr κ.λπ.
• Η Ύδρα αυτή μιλά με κεφάλια που λέγονται Reuters, AFP, Washington Post, New York Times, Financial Times Deutschland, Wall Street Journal, Der Spiegel, Bild, ZEIT και αμέτρητα άλλα
• Και η Ύδρα αυτή μας κάνει και κάποιες φοβερές γκριμάτσες, για να μας τρομάζει και να μήν μας αφήνει να βλέπουμε πιο προσεκτικά, όπως:
- Τον κίνδυνο του αντισημιτισμού
- Τις τρομοκρατικές απειλές
- Την απειλή απο το CO2
- Την απειλή απο το 2012 (3).

Το σύστημα του Ηγεμόνα λειτουργεί, γιατί σχεδόν όλοι οι ανώτεροι και ιδίως οι ανώτατοι υποτακτικοί του είναι Εβραίοι πού λόγω νοοτροπίας (ανήκουν στους εβραίους Χαζάρους) δεν χρειάζονται και πολλές κουβέντες για να συνεννοηθούν, τους ενώνει η αγάπη για το χρήμα και την εκμετάλλευση των Gojim, των εκμεταλλεύσιμων μη Εβραίων. Έτσι οι διευθυντές των περισσότέρων τραπεζών και άλλων οργανισμών είναι Εβραίοι: Πρόεδρος της Federal Reserve (Fed), της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ που είναι μια ιδιωτική εβραική τράπεζα, είναι ο Εβραίος Benjamin Bernanke, πρόεδρος της Deutsche Bundesbank (Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα) ο Εβραίος Axel Weber, πρόεδρος της The World Bank Group (Παγκόσμια Τράπεζα) ο Εβραίος Robert Zoellick, πρόεδρος της Deutsche Bank ο Εβραίος Josef Ackermann, αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι η Εβραία Christine Lagarde, οι τρείς εταιρίες αξιολογήσεως, οι λεγόμενες τρείς αδελφές Standard & Poor's (S&P), Moody's και Fitch είναι εβραικών συμφερόντων, η Goldman Sachs το ίδιο, κ..λπ. κ.λπ.

Σε πολύ γενικές γραμμές να αναφέρω επίσης, ότι ο Ηγεμόνας ελέγχει καθοριστικά εκτός απο το παγκόσμια χρηματοπιστωτικό σύστημα και την παραγωγή και διακίνηση σιτηρών, καλαμποκιού, σόγιας, ελαιολάδου, καφέ, μεταλλικού νερού, τροφίμων (π.χ. Nestle, Unilever, Monsanto), τσιγάρων (π.χ. Philip Morris), του παγκόσμιου ορυκτού πλούτου, χαλκός, ψευδάργυρος, αλουμίνιο, διαμάντια (π.χ. De Beers, Oppenheimer), πετρελαίου, βενζίνης (π.χ. Exxon) και πολλών άλλων, που χρειάζονται χώρο για να απαριθμηθουν (4).


Χρήμα, δάνεια και χρέος

Το ιστολόγιο MaxNews γράφει, ότι είναι πλέον αποδεδειγμένο, ότι ανα την Υφήλιο ισχύει ένα σύστημα χρηματικού χρέους, το οποίο βρίσκεται υπο τον έλεγχο των Rothschilds. Και ότι όλες οι Κεντρικές Τράπεζες υπακούουν στα κελεύσματα του ΔΝΤ και της BIS. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, λέει ο αρθρογράφος, γιατί μια θεωρία είναι συνωμοτική μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι γεγονός. Και γεγονός είναι, ότι αυτή η μαφία, η οποία απαιτεί να έχει το μονοπώλιο του χρήματος, υποχρεώνει το κράτος να τυπώνει ομόλογα αντί για χρήματα, δημιουργώντας έτσι, χρήμα απ’ το τίποτα (5).

Το σύστημα των επιτοκίων είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε οι τόκοι να μην περιλαμβάνονται στα δάνεια, άρα δεν υπάρχουν.
Που σημαίνει, ότι ο οφειλέτης μπορεί να ξεπληρώσει το δάνειο μόνο με ένα νέο χρέος ή να πάρει τους τόκους απο άλλους δανειολήπτες, τους οποίους κάνει έτσι φτωχούς. Κάθε δάνειο όμως που ξεπληρώνεται, λείπει απο τα οικονομικά της χώρας που όλο και περισσότερο αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρέωσεις της.
Στην Ελλάδα φερ’ ειπείν, απο τα 350 δισεκατομμύρια χρέη που έχουμε, τα περίπου 290 είναι τόκοι, τα πραγματικά δάνεια που πήραμε ανέρχονται στα περίπου 40 δισεκατομμύρια.
Για να μην μπορεί λοιπόν να καταρρεύσει το σύστημα, η μαφία του Ηγεμόνα χρησιμοποιεί το λεγόμενο M0-Μ4, δανείζει δηλαδή μόνο τόσα χρήματα, όσα χρειάζονται για τις αποπληρωμές των τόκων (6).

Κανένα κράτος δεν έχει ξεπληρώσει ποτέ το χρέος του, διότι ακριβώς αυτό προβλέπεται απο το σύστημα!
Οι «υψηλοί χρηματοδότες» δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα, αυτά μπορούν να τα δημιουργήσουν σε οποιεσδήποτε ποσότητες θέλουν στο πιεστήριο της Fed! Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ισχύς, η εξουσία, το υποδούλωμα του κόσμου! Όσοι δεν ξέρουν ακόμα πως δημιουργείται το χρήμα (και πως γίνονται οι πόλεμοι), ας διαβάσουν το άρθρο "Modern Money Mechanics“ (σε αγγλική γλώσσα) και ιδιαίτερα αυτό που διαπραγματεύεται την παγίδα του χρέους, το Das Schuldensystem des Rothschild Syndikats (στα γερμανικά). Εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι και τα ακόλουθα βίντεο:

Το χρήμα ως χρέος 1
και
Το χρήμα ως χρέος 2


Ο Ηγεμόνας και τα ΜΜΚ

Καταλυτικός είναι ο έλεγχος που ασκούν οι Rothshilds και στον χώρο των ΜΜΚ. Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όσο και αν κατηγορούνται σαν πλαστογραφημένα, κατασκευάσματα της KGB ή δεν ξέρω ποιών άλλων αντιπαθούντων τους Εβραίους, βασικά δεν αμφισβητούνται απο κανέναν. Το Πρωτόκολλο 12:4 λοιπόν αναφέρει: "Not a single announcement will reach the public without our control. Even now this is already being attained by us inasmuch as all news items are received by a few agencies, in whose offices they are focused from all parts of the world. These agencies will then be already entirely ours and will give publicity only to what we dictate to them."

Για ποιά πρακτορεία είναι ο λόγος; Το Reuters που αγόρασαν κατα τις αρχές του 19. αιώνα στο Λονδίνο (που ασχολούνταν με την μεταφορά αλληλογραφίας – ακόμη και με περιστέρια) και που σήμερα έχει αγοράσει το Associated Press. Ελεγχουν επίσης το Agence France-Presse, το Dow Jones, το Bloomberg News και την Deutsche Presse-Agentur στην Γερμανία, τρία απο τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και άλλες εταιρίες μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις ΗΠΑ, τους Times, New York Times, Financial Times Deutschland, DIE ZEIT, Liberation κ.λπ. καθώς και τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους όπως η News Corporation του Εβραίου Keith Rupert Murdoch και η Axel Springer AG που διευθύνει ο Εβραίος Mathias Döpfner, με εκατοντάδες εφημερίδες και δεκάδες τηλεοπτικά προγραμματα, δικά της ή σαν συμμετοχές στην Γερμανία καθώς και στην Ρωσία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σερβία, Ελβετία, Ισπανία ακόμη και στην Ινδία. Και όσο για την παραγωγή τηλεοπτικών σκουπιδιών, τα οποία έχουν καταβρωμίσει τον κόσμο, δεν είναι καν ανάγκη να πούμε, ότι παράγονται στις ΗΠΑ απο Εβραίους βαστάζους των Rothshilds.

Εβραίικα είναι και τα νέα «πολεμικά όπλα» του Ηγεμόνα, τα λεγόμενα κοινωνικά μέσα (Twitter, Facebook, YouTube), που με σκευωρίες και με την πρόκληση κοινωνικών αναταραχών και εξεγέρσεων είναι εις θέσιν να ρίξουν και κυβερνήσεις σε χώρες που ο Ηγεμόνας έχει βάλει στο στόχαστρό του. Εξ ίσου αποτελεσματικά είναι και τα τηλεοπτικά κανάλια που διατηρεί σε χώρες που δεν θα το περίμενε κανείς, όπως το αραβικό Al Jazeera, το ρωσσικό Russia Today (RT) και το κινέζικο CCTV. Το παγκόσμιο Μedia Village, όπου διακινούνται ειδήσεις κ.λπ. στην παγκόσμια γλώσσα του Ηγεμόνα, την αγγλική, είναι πλέον πραγματικότητα.

Και δυό λόγια για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα Μέσα αυτά. Να τί είπε ένας περίφημος συνάδελφός τους, ο John Swinton, σ’ ένα συμπόσιο στην Νέα Υόρκη. Που έγινε πρίν 130 χρόνια (!):

«Κάτι τέτοιο σαν "ελεύθερος τύπος" δεν υπάρχει και ούτε υπήρξε ποτέ στην ιστορία. Κανείς από εσάς δεν θα τολμούσε να γράψει τη δική του γνώμη. Και αν το κάνετε, δεν θα εκτυπωθεί ποτέ. Εμένα με πληρώνουν κάθε εβδομάδα, για να μήν γράφω την δική μου, ειλικρινή γνώμη, όπως και πολλούς απο σας. Και αν κάποιος έγραφε την ειλικρινή του γνώμη, την άλλη εβδομάδα θα βρισκόταν στο δρόμο. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να καταστρέφουν την αλήθεια, να δυσφημούν, να προσκυνάνε στα πόδια του Μαμμωνά και να πουλάνε την πατρίδα τους για ένα κομμάτι ψωμί. Γιατί λοιπόν να τσουγκρίσουμε εδώ τα ποτήρια μας για έναν «ανεξάρτητο Τύπο"; Είμαστε εργαλεία και υποτελείς πλουσίων ανδρών που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα. Είμαστε Καραγκιόζηδες, το ταλέντο και οι ικανότητές μας ανήκουν στους άλλους. Εμείς είμαστε πνευματικές πόρνες».


Το Δολλάριο, το Ευρώ, το Γιουάν και το Bancor

Όταν ο Geoffrey Παπανδρεου (7) στην προεκλογική τηλεμαχία που είδαμε στην ΝΕΤ τον Σεπτέμβριο του 2009 έλεγε στον Καραμανλή «λεφτα υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε. Δεν ήταν μόνο μια κούφια υπόσχεση προς άγραν ψήφων, ούτε εννούσε τα λεφτα που θα μάζευε απο τούς φοροφυγάδες όταν θα σχημάτιζε κυβέρνηση. Αυτά τα έλεγε για να εκλεγεί. Όμως και αφού εκλέχθηκε, ξέρει τι λέει, όταν μιλά συνεχώς για τις "μάχες που δίνει ή για το ότι «οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές για το μέλλον της Ευρώπης». Σε όλες αυτές τίς περιπτώσεις λέει την αλήθεια, πρόκειται για την αποδόμηση του Ευρω και τα δέκα αργύρια που του υποσχέθηκαν, αν παίξει σωστά και μέχρι το τέλους τον ρόλο του.

Γιατί όμως ο Ηγεμόνας διάλεξε τον Geoffrey για μια τέτοια επιχείρηση; Και γιατί θέλει να καταστραφεί ή να εξασθενίσει το Ευρώ;

Η πρώτη ερώτηση είναι ευκολο να απαντηθεί. Ο Geoffrey είναι κατα γενικήν ομολογίαν ολίγον τι φειρός, ένας άνθρωπος ασταθής, χωρίς προσανατολισμό και δική του θέληση, ο ιδιανικός His Masters Voice. Αυτό το είπε και ο αδελφός του Νίκος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο nytimes.com «ο Γιώργος, ένα παιδί της δεκαετίας του ’60 και περισσότερο ιδεαλιστής από τον πατέρα του, επιθυμεί τον συμβιβασμό εκεί που ο πατέρας του επιθυμούσε τη σύγκρουση» (8).

Εκτός αυτού, και όπως είπε και ο βετεράνος πολιτικός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Egon Bahr, γιατί κανένας πολιτικός δεν γίνεται υπουργός ή πρωθυπουργός, αν δεν ήταν ή δεν είναι πράκτορας της CIA, κάτι που ασφαλώς θα ισχύει και για τον Geoffrey: Κάποιος φάκελος με τα διάφορα «αμαρτήματά» του, που μπορεί να είναι απο την απλή χρήση χασις και ναρκωτικών μέχρι κάποια ερωτικό-σεξουαλικά σκάνδαλα (όπως του Clinton ή του Straus-Kahn φερ’ ειπείν), με τα οποία εκβιάζονται οι πολιτικοί κατα το δοκούν. Να αναφέρω τέλος και την τάση του καλού αυτού ανθρώπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την συμμετοχική δημοκρατία, την συμπόνια του προς τους μετανάστες, την μανία με την μοντέρνα διακυβέρνηση (open gov και άλλους τέτοιους νεωτερισμούς που ευαγγελίζεται), την αγάπη του για το Ισραήλ και βέβαια για τον σοσιαλισμό και την περίφημη παγκοσμιοποίηση, για να δούμε, ότι ο Geoffrey εκπληροί όλες τις προυποθέσεις για έναν σταθμάρχη του Ηγεμόνα στην Ελλάδα, παρντόν, κυβερνήτη της Ελλάδος. Σε αντίθεση με τον Κώστα καραμανλή, που αντιστάθηκε στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ήθελε μάλιστα, τρομάρα του, να συνεργαστεί με τους Ρωσους για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, αδύνατον!

Ας δούμε τώρα το γιατί ο Ηγεμόνας θέλει να καταστρέψει ή να αποδυναμώσει το ευρώ. Γεγονός είναι, ότι η παγκόσμια αυτοκρατορία που επιδιώκει, βασίζεται ακόμη στο δολλάριο, όχι όμως για πολύ ακόμη όπως θα δούμε αμέσως.
Το δολλάριο τα τελευταία χρόνια με την ανερχόμενη αξία του Ευρώ έχει όχι μόνο υποβαθμισθεί, αλλα διατρέχει και τον κίνδυνο να πάψει να χρησιμοποιείται σαν παγκόσμιο νόμισμα.
Ο άλλος κίνδυνος για το δολλάριο προέρχεται απο το κινέζικο Γιουάν. Το Γιουάν δεν έχει γίνει ακόμη ένα μετατρέψιμο νόμισμα, αποτελεί όμως μια απειλή, καθότι οι Κινέζοι εργάζονται πυρρετωδώς στην κατεύθυνση αυτή, έχοντας δημιουργήσει και έναν δικό τους οίκο αξιολόγησης, τον Dagong Global Credit Rating. Ο κατα τα άλλα ισχυρός παίκτης Κίνα βρίσκεται όμως προς το παρόν προ του διλήμματος, απο την μια να θέλει την ισχυροποίηση του ευρώ σαν ενα δίαυλο διαφυγής απο τα κάτεργα του δολλαρίου, απο την άλλη όμως να φοβάται την υποτίμηση του δολλαρίου, που θα σήμαινε τεράστιες απώλειες για τα δολλάρια που έχει μαζέψει στα σεντούκια του και αποδυνάμωση της αγοράς των ΗΠΑ για τα προιόντα του.


Ο Geoffrey και η καταστροφή της Ελλάδος και της Ευρωζώνης

Όλα αυτά βρίσκονται εν εξελίξει, στην Ευρώπη λαμβάνει χώραν μια θανατηφόρα μάχη, που θα μπορούσα να την ονομάσω "Η Αυτοκρατορόα αντεπιτίθεται".
Πρόκειται για την επίθεση του Ηγεμόνα, μέσω των κερδοσκόπων του, εναντίον της Ευρωζώνης και του Ευρώ.
Όπου μεγάλο ρόλο παίζει ο πρωθυπουργός μας Geoffrey Παπανδρέου: Με την προσφυγή του στο ΔΝΤ και την Ευρωζώνη για βοήθεια ο Geoffrey παίζει τον ρόλο του μπουρλοτιέρη, που θα τινάξει την Ευρωζώνη στον αέρα. Διότι, κατα το σενάριο, μια οικονομική στήριξη της ούτως ή άλλως υπερχρεωμένης Ελλάδος, που είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο, θα προκαλέσει μέσω της υποτίμησης των άλλων αδύνατων οικονομιών απο τους οίκους αξιολογησης του Ηγεμόνα μια αλυσιδωτή αντίδραση, που θα απομυζήσει ακόμη και απο τις ισχυρότερες απο αυτές την τελευταία οικονομική τους ικμάδα και θα τις φορτώσει με νέα δυσθεώρατα χρέη που θα τις κάνουν δια βίου σκλάβες του Ηγεμόνα.

Η ιστορία ξεκίνησε απο τα «μαγειρέματα» των οικονομικών στοιχείων της κυβέρνησης Σημίτη για την είσοδο της Ελλάδος στην Ευρωζώνη το 2001, που έγιναν σε συνεργασία με την επενδυτική-κερδοσκοπική εταιρία Goldman Sachs και τον τότε αντιπρόσωπό της στην Ευρώπη, Mario Draghi (που σήμερα προβιβάσθηκε στο προεδρείο της ΕΚΤ). Και εντατικοποιήθηκε με την πιστοληπτική υποβάθμιση της Ελλάδος μετα την εκλογή του Geoffrey μετα τις φλυαρίες του για διεφθαρμένους Έλληνες, Τιτανικούς και άλλα τέτοια. Αυτό επιβεβαιώνεται και απο τον Γάλλο πολιτικό και δημοσιογράφο Pascal Canfin, που κατηγόρησε τον Mario Draghi, ότι ήταν μπλεγμένος στο «μαγείρεμα» των ελληνικών οικονομικών που έκανε με την βοήθεια των ιδιαίτερα κερδοσκοπικών παραγώγων (SWAPS) της Goldman Sachs, με τα οποία μανιπουλάρισθηκαν τα τεράστια ελληνικά χρέη. Καί απο την δικαιολογία του Draghi, ότι αυτά ήταν προγραμματισμένα πρίν ακόμη αρχίσει να εργάζεται για την Goldman Sachs (9).


Το Bretton Woods ΙΙ

Μίλησα προηγουμένως για τα μελλοντικά σχέδια του Ηγεμόνα, που όμως δεν αναιρούν την χρησιμοποίηση του Geoffrey σαν μέσου καταστροφής ή υποβάθμισης του Ευρώ και του ξεζουμιάσματος των χωρών της Ευρωζώνης. Πρόκειται για τα σχέδια που κοινοποιήθηκαν κατα την διάσκεψη «Κρίση και ανανέωση: Η Διεθνής Πολιτική Οικονομία στο Σταυροδρόμιο» (Crisis and Renewal: International Political Economy at the Crossroads), που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του George Soros απο το Think Tank «Institute for New Economic Thinking» (INET) απο τις 8. μέχρι τίς 11. Απριλίου στο Bretton Woods του New Hampshire. Το εκτυφλωτικό φώς που βγαίνει απο τίς ανακοινώσεις που έκαναν οι 80 οικονομικοί εμπειρογνώμονες δύσκολα το αντέχουν τα μάτια μας, για να γίνει κατανοητό το τί προαποφασίσθηκε. Η αυλαία πάντως ανοιξε μερικά εκατοστά και έτσι μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι σχεδιάζεται για το μέλλον του Πλανήτη.

Το Bretton Woods είναι ο ιστορικός τόπος, όπου το 1944 η διεθνής χρηματοπιστωτική μαφία κατήργησε τους κανόνες κάλυψης του νομίσματος με χρυσό και ίδρυσε την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (International Monetary Fund) που δουλεύουν με βάση το ακάλυπτο δολλάριο.
Τώρα, όπως είπε ο Soros σε ένα άρθρο που δημοσιέυθηκε στην "Japan Times Online“ τον Νοέμβριο του 2009, σχεδιάζεται «η μεταρρύθμιση του διεθνούς νομισματικού συστήματος και των κανόνων λειτουργίας του». Ο Soros θέλει να προωθήσει ένα νέο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα (Bancor) υπό την εποπτεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και του ΟΗΕ. Να σημειώσω, ότι το «Bretton Woods ΙΙ» πραγματοποιείται συγχρόνως με την συνεδρίαση της Τριμερούς Επιτρο
πηγη:ramnousia.com
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 4045
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 15:16
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΕΛ-ΛΑΣ
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: δηναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 02 Αύγ 2011, 00:15

Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα: Ο Άμσερ Μάγιερ Ρότσιλντ, ιδρυτής της οικονομικής αυτής δυναστείας είχε πει: "Δεν με ενδιαφέρει, να έχω τη νομοθετική εξουσία, ούτε την εκτελστική, ούτε τη δικαστική σε μία χώρα. Ούτε να ελέγχω την αστυνομία ή τις ένοπλες δυνάμεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εκδίδω το νόμισμα αυτής της χώρας".
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: Τετ 20 Ιούλ 2011, 16:35
Φύλο: Άνδρας

Re: δηναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 02 Αύγ 2011, 08:16

Iwn Rwmanos έγραψε:Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα: Ο Άμσερ Μάγιερ Ρότσιλντ, ιδρυτής της οικονομικής αυτής δυναστείας είχε πει: "Δεν με ενδιαφέρει, να έχω τη νομοθετική εξουσία, ούτε την εκτελστική, ούτε τη δικαστική σε μία χώρα. Ούτε να ελέγχω την αστυνομία ή τις ένοπλες δυνάμεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εκδίδω το νόμισμα αυτής της χώρας".
Καλά τα λες αδελφέ και εγώ μαζί σου είμαι με αίμα και κάρδια αλλά δες πρώτα τους εχθρούς σου που δεν είναι άνθρωποι αλλά διαβολιά και έρχονται να μας φανέ. Και μας έχουν βεβηλώσει όλα τα μνημεία μας και τα έχουν ρίξει στο σκότος και στην αρνητική ενεργεία.
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 6445
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 546 φορές
Έλαβε Likes: 760 φορές

Re: δυναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από Jackal » Κυρ 24 Φεβ 2019, 19:47

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 6445
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 546 φορές
Έλαβε Likes: 760 φορές

Re: δυναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από Jackal » Σάβ 30 Ιαν 2021, 17:47

Benjamin de Rothschild: Η ιστορία του 57χρονου μεγιστάνα και απογόνου της δυναστείας Rothschild

Εικόνα

Του David Dawkins

Στις 15 Ιανουαρίου 2021, ο Benjamin de Rothschild, κληρονόμος της εταιρείας χαρτοφυλακίου Edmond de Rothschild, πέθανε σε ηλικία 57 χρόνων από καρδιακή προσβολή.

Η Edmond de Rothschild Holding SA, σε ανακοίνωσή της, περιέγραψε τον Benjamin ως "επιχειρηματία με οράματα, παθιασμένο με τα χρηματοπιστωτικά, την ταχύτητα, την ιστιοπλοΐα και τα αυτοκίνητα".

Μέλος μιας από τις πιο διάσημες τραπεζικές οικογένειες της Ευρώπης, ο Benjamin de Rothschild κληρονόμησε τον κλάδο των δραστηριοτήτων που ειδικεύεται στη διαχείριση ιδιωτικού πλούτου. Ο όμιλος Edmond de Rothschild, που ιδρύθηκε το 1953 από τον Edmond Adolphe de Rothschild, διαχειρίζεται περισσότερα από 190 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και απασχολεί 2.600 άτομα σε 32 τοποθεσίες στον κόσμο. Ο όμιλος εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας.

Το Forbes εκτιμά ότι ο Benjamin de Rothschild είχε περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την ημέρα του θανάτου. Τη μερίδα του λέοντος κατείχε το μερίδιό του στην Edmond de Rothschild Holding SA.

Η ιστορία των Rothschild

Ο Benjamin de Rothschild ήταν απόγονος του James de Rothschild, ιδρυτή των γαλλικών δραστηριοτήτων της οικογένειας Rothschild και ενός από τους πέντε αδελφούς που είχαν αποσταλεί σε όλη την Ευρώπη από τον "προπάτορα" Mayer Amschel Mayer Amschel, για να δραστηριοποιηθούν στον τραπεζικό-χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ο Nial Ferguson, στη δίτομη ιστορία του The House of Rothschild, παρουσιάζει τον James de Rothschild ως το ικανότερο αλλά και συχνά αδέξιο νεότερο μέλος της οικογένειας. Διηύθυνε το γραφείο του Παρισιού κατά τη διάρκεια των ταραγμένων χρόνων που ακολούθησαν τους Ναπολεόντειους πολέμους, σύμφωνα με τον Ferguson, και συνεργάστηκε με τον περίφημο Nathan Rothschild, ο οποίος διηύθυνε την οικογενειακή επιχείρηση από το Λονδίνο και εχτισε μεγάλο μέρος της επιτυχίας και της φήμης της οικογένειας.

Το 1953, όμως, ο Edmond Adolphe de Rothschild, ο δισέγγονος του James de Rothschild, δημιούργησε το τμήμα της τράπεζας που σήμερα γνωρίζουμε ως Edmond de Rothschild.

Αυτός ο κλάδος της τράπεζας είναι πολύ διαφορετικός από την πιο διάσημη Rothschild & Co, που ιδρύθηκε από τον Nathan Rothschild το 1810 και είναι πιο γνωστός για το ρόλο του στη σύνταξη του βιβλίου κανόνων για τη διεθνή αγορά ομολόγων στα χρόνια πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Το βρετανικό υποκατάστημα της τράπεζας παραμένει ενεργό στον τραπεζικό τομέα και ο πρώην πρόεδρός του, ο Evelyn de Rothschild, χρίστηκε ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β' το 1989 για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα.

Η σχέση μεταξύ της βρετανικής και της γαλλο-ελβετικής τράπεζας, στη σύγχρονη εποχή, δεν ήταν πάντα αρμονική. Το 2018, μετά από χρόνιες διαμάχες για τη χρήση του ονόματος Rothschild στην ιδιωτική τραπεζική, οι δύο τράπεζες έφτασαν σε συμφωνία. Με κοινή ανακοίνωσή τους οι Rothschild & Co και Edmond de Rothschild εξήγησαν τον διακανονισμό τους "για την προστασία του οικογενειακού ονόματος στον τραπεζικό τομέα".

Από το 2015, η Edmond de Rothschild διευθύνεται από την Ariane de Rothschild, τη σύζυγο του Benjamin - μια απότομη αλλαγή από την τελευταία επιθυμία του ιδρυτή Mayer Amschel, ο οποίος το 1812 στη διαθήκη του ζήτησε η επιχείρηση Rothschild να κληροδοτείται στους άνδρες κληρονόμους και "να ανήκει αποκλειστικά στους γιους μου".

https://www.capital.gr/forbes/3522384/b ... rothschild
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 6445
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 546 φορές
Έλαβε Likes: 760 φορές

Re: δυναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από Jackal » Τρί 08 Νοέμ 2022, 16:35

Aπό τα μεγάλα κεφάλια της δυναστείας ο Sir Evelyn de Rothschild
απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 91 χρονών.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dim
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 640
Εγγραφή: Σάβ 28 Αύγ 2021, 12:52
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Eindhoven / Nederland
Έδωσε Likes: 105 φορές
Έλαβε Likes: 140 φορές

Re: δυναστεια των Rothschild

Δημοσίευση από dim » Τρί 08 Νοέμ 2022, 18:19

Τώρα, να πω ότι λυπήθηκα θα είναι ψέμα.. Στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ και να πάρει και τους υπόλοιπους εναπομείναντες μαζί του σύντομα..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”