Ουτσεκάδες αλβανοληστές
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Ουτσεκάδες αλβανοληστές
Απόδειξη των παρακρατικών που λυμαίνονται και δολοφονούν με τόση ευκολία όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΗΤΟ.
Εθνικιστικά σύμβολα με τους κακοποιούς να κάνουν δοκιμαστικές βολές με Καλάσνικοφ, να καίνε Ελληνικές σημαίες και να γράφουν υβριστικά συνθήματα. Ο “θησαυρός” αυτής της σημαντικής πληροφορίας βγήκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Νίκαιας, που βρήκαν αυτές τις φωτογραφίες των τεσσάρων Αλβανών ληστών μέσα στο καταφύγιο τους.
Μεγενθύνετε τις φωτό να δείτε τα "κατορθώματα" των αλβανοτόμαρων που τρέφουμε. Παρακαλείται όποιος είναι ευαίσθητος ανθρωπιστούλης ή αλληλέγγυος διεθνιστούλης να μη δει τις φωτό. Είναι ακατάλληλες
Uploaded with ImageShack.us
Είναι και ανορθόγραφα τα βλαμμένα τουρκαλβανοσπόρια.
Εθνικιστικά σύμβολα με τους κακοποιούς να κάνουν δοκιμαστικές βολές με Καλάσνικοφ, να καίνε Ελληνικές σημαίες και να γράφουν υβριστικά συνθήματα. Ο “θησαυρός” αυτής της σημαντικής πληροφορίας βγήκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Νίκαιας, που βρήκαν αυτές τις φωτογραφίες των τεσσάρων Αλβανών ληστών μέσα στο καταφύγιο τους.
Μεγενθύνετε τις φωτό να δείτε τα "κατορθώματα" των αλβανοτόμαρων που τρέφουμε. Παρακαλείται όποιος είναι ευαίσθητος ανθρωπιστούλης ή αλληλέγγυος διεθνιστούλης να μη δει τις φωτό. Είναι ακατάλληλες
Είναι και ανορθόγραφα τα βλαμμένα τουρκαλβανοσπόρια.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Ουτσεκάδες αλβανοληστές
Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει η Blue Ice που μπορεί να μην συμφωνούσα με τον τρόπο της και την απολυτότητά της όταν σχολίαζε τέτοια θέματα , αλλά είχαν βάση αυτά που έλεγε.
Απλώς έχανε στα σημεία λόγω λανθασμένης προσέγγισης ( )
Γιατί καλλιεργείται αυτό το μίσος και ο φανατισμός ; Ως Ελλάς και Έλληνες τί κακό τους έχουμε κάνει ;
Ιστορικά το αντίθετο έχει συμβεί. Οι Αλβανοί συμμετείχαν στις σφαγές Ελλήνων συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους.
Τί ζητάνε , να τους παραδοθεί η Ελλάς ;
Οι Βούλγαροι (έχω μιλήσει με μερικούς που ζούν στα μέρη μου) θεωρούν την Μακεδονία και την Θράκη δικιά τους . Από την άλλη δέχονται ότι είναι Σλάβοι , δεν ισχυρίζονται ότι είναι γηγενείς.
Οι Σκοπιανοί (που είναι Βούλγαροι ως επί το πλείστον) τα ίδια.
Οι Αλβανοί βγαίνουν κι από πάνω και μιλάνε για σφαγές και καταπατήσεις περιουσιών από μέρους μας.
Οι Τούρκοι ουδέν σχόλιο.
Και οι κυβερνώντες ετοιμάζονται να διαμοιράσουν τα ιμάτια της πατρίδας .
Απλώς έχανε στα σημεία λόγω λανθασμένης προσέγγισης ( )
Γιατί καλλιεργείται αυτό το μίσος και ο φανατισμός ; Ως Ελλάς και Έλληνες τί κακό τους έχουμε κάνει ;
Ιστορικά το αντίθετο έχει συμβεί. Οι Αλβανοί συμμετείχαν στις σφαγές Ελλήνων συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους.
Τί ζητάνε , να τους παραδοθεί η Ελλάς ;
Οι Βούλγαροι (έχω μιλήσει με μερικούς που ζούν στα μέρη μου) θεωρούν την Μακεδονία και την Θράκη δικιά τους . Από την άλλη δέχονται ότι είναι Σλάβοι , δεν ισχυρίζονται ότι είναι γηγενείς.
Οι Σκοπιανοί (που είναι Βούλγαροι ως επί το πλείστον) τα ίδια.
Οι Αλβανοί βγαίνουν κι από πάνω και μιλάνε για σφαγές και καταπατήσεις περιουσιών από μέρους μας.
Οι Τούρκοι ουδέν σχόλιο.
Και οι κυβερνώντες ετοιμάζονται να διαμοιράσουν τα ιμάτια της πατρίδας .
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- anideos
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: anideos
δεν θέλω να βρίσω γιατί σέβομαι τα ιδεο
με το που βλέπω έναν δεν ξέρω μου βγαίνει από μέσα μου ο ρατσισμός και μου έρχεται να του σκάσω ένα μπουνίδι αλλα μετά υπάρχουν επιπτώσεις όπως ξέρετε δεν υπάρχει αλβανός που να μην έχει συμμορία ακόμα και σε αυτό το μικρό νησί που μένω εγώ (την χίο)υπάρχουν συμμορίες από αλβανούς πριν λίγες μέρες χτυπήσανε 2 λιμενικούς μια συμμορία κοπρόσκυλον (σε αυτή που χτύπησε τους λιμενικούς υπάρχουν ανάμικτη και έλινες και αλμπάνη)
να φοβάσαι να βγείς έξω
μην νομίζεται και δω ληστείες γίνονται κλέβουν τσιγάρα λεφτά ktlp
έχουνε γίνει αυτή πιο πολύ από εμάς
ένας ρώσος φίλος μου ο οποιος έρχεται κάθε καλοκαίρι μου είπε ότι παλιά στην ρωσία είχε γίνει μια σαν εξέγερση γιατί κάποιοι τσέχοι μου είπε δεν είμαι σίγουρος πήγαν και σκότωσαν μια οικογένεια
αυτό πρέπει να γίνει και δω μια μικρό εξέγερση να φύγουν οι @@@@@@@
SORRY αλλα έψαχνα αφορμή να τα χώσω
με το που βλέπω έναν δεν ξέρω μου βγαίνει από μέσα μου ο ρατσισμός και μου έρχεται να του σκάσω ένα μπουνίδι αλλα μετά υπάρχουν επιπτώσεις όπως ξέρετε δεν υπάρχει αλβανός που να μην έχει συμμορία ακόμα και σε αυτό το μικρό νησί που μένω εγώ (την χίο)υπάρχουν συμμορίες από αλβανούς πριν λίγες μέρες χτυπήσανε 2 λιμενικούς μια συμμορία κοπρόσκυλον (σε αυτή που χτύπησε τους λιμενικούς υπάρχουν ανάμικτη και έλινες και αλμπάνη)
να φοβάσαι να βγείς έξω
μην νομίζεται και δω ληστείες γίνονται κλέβουν τσιγάρα λεφτά ktlp
έχουνε γίνει αυτή πιο πολύ από εμάς
ένας ρώσος φίλος μου ο οποιος έρχεται κάθε καλοκαίρι μου είπε ότι παλιά στην ρωσία είχε γίνει μια σαν εξέγερση γιατί κάποιοι τσέχοι μου είπε δεν είμαι σίγουρος πήγαν και σκότωσαν μια οικογένεια
αυτό πρέπει να γίνει και δω μια μικρό εξέγερση να φύγουν οι @@@@@@@
SORRY αλλα έψαχνα αφορμή να τα χώσω
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Υπάρχει μία ουσιαστική διαφορά εδώ anideos. Ο Έλλην δεν μισεί ούτε είναι ρατσιστής.
Ο Έλλην μάχεται για την Ελευθερία του , την πατρίδα του και τις Αξίες του.
Αυτό το οποίο οι Έλληνες υπερασπίζονται εδώ και χιλιετίες δεν έχει καμμία σχέση με τις διεκδικήσεις και αυτά που κρύβονται πίσω από αυτές, των διαφόρων γειτόνων μας (και όχι μόνο).
Μήν μπερδεύεις λοιπόν τον φανατισμό και το μίσος αυτών με την αγάπη που έχουμε εμείς για την Πατρίδα μας.
Υπάρχουν βέβαια και εδώ οι εξαιρέσεις των φανατισμένων (είναι όμως παροδηγημένοι και θα έλεγα ότι εκδηλώνουν την αγάπη τους για την πατρίδα με έναν εκφυλισμένο τρόπο ).
Ο Έλλην μάχεται για την Ελευθερία του , την πατρίδα του και τις Αξίες του.
Αυτό το οποίο οι Έλληνες υπερασπίζονται εδώ και χιλιετίες δεν έχει καμμία σχέση με τις διεκδικήσεις και αυτά που κρύβονται πίσω από αυτές, των διαφόρων γειτόνων μας (και όχι μόνο).
Μήν μπερδεύεις λοιπόν τον φανατισμό και το μίσος αυτών με την αγάπη που έχουμε εμείς για την Πατρίδα μας.
Υπάρχουν βέβαια και εδώ οι εξαιρέσεις των φανατισμένων (είναι όμως παροδηγημένοι και θα έλεγα ότι εκδηλώνουν την αγάπη τους για την πατρίδα με έναν εκφυλισμένο τρόπο ).
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Αγαπητέ μικρέ μου φίλε κατανοώ απολύτως την αγανάκτησή σου. Με όλο αυτό τον λαθρομεταναστευτικό συρφετό που μας κουβάλησαν είναι απολύτως φυσικό να αισθάνεσαι έτσι. Πολλώι δε μάλλον όταν βρίσκεσαι στη δίνη αυτού του λαθρομεταναστευτικού κυκλώνα.
Σου συνιστώ να είσαι Υπερήφανος ως Έλλην, να μελετάς τη Διαχρονική Ελληνική Γραμματεία, την πλουσιοτάτη Ελληνική Ιστορία ώστε να παίρνεις Κουράγιο και να έχεις το θάρρος να συνεχίσεις. Σε οτιδήποτε χρειαστείς θα χαρώ να σου σταθώ αρωγός.
Τέλος, μία γενικότερη παρατήρηση: Το ζήτημα πλέον έχει ξεφύγει. Εδώ φθάσαμε μέσα από τα αλλεπάληλα σφάλματα στην εξωτερική και μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε η φαύλη μεταπολίτευση.
Ένα Έθνος που επιθυμεί να ζήσει θα πρέπει να διεκδικεί. Ειδικά η Ελλάς που μετρά πολλές χαμένες πατρίδες. Στον αλυτρωτισμό των άλλων δεν απαντάς με λουλούδια και χαζοχαρούμενες δηλώσεις αλλά κόβεις το βήχα από την αρχή. Άλλωστε, μόνον μία γλώσσα καταλαβαίνουν τα αρπακτικά που μας περιτριγυρίζουν. Σε συνδυασμό πάντα με την οικοδόμηση τω καταλλήλων συμμαχιών.
Αυτά όμως είναι ζητούμενα από μία πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση και όχι από τα ανδράποδα που παριστάνουν τους κυβερνώντες από το 1974 και μετά.
Σου συνιστώ να είσαι Υπερήφανος ως Έλλην, να μελετάς τη Διαχρονική Ελληνική Γραμματεία, την πλουσιοτάτη Ελληνική Ιστορία ώστε να παίρνεις Κουράγιο και να έχεις το θάρρος να συνεχίσεις. Σε οτιδήποτε χρειαστείς θα χαρώ να σου σταθώ αρωγός.
Τέλος, μία γενικότερη παρατήρηση: Το ζήτημα πλέον έχει ξεφύγει. Εδώ φθάσαμε μέσα από τα αλλεπάληλα σφάλματα στην εξωτερική και μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε η φαύλη μεταπολίτευση.
Ένα Έθνος που επιθυμεί να ζήσει θα πρέπει να διεκδικεί. Ειδικά η Ελλάς που μετρά πολλές χαμένες πατρίδες. Στον αλυτρωτισμό των άλλων δεν απαντάς με λουλούδια και χαζοχαρούμενες δηλώσεις αλλά κόβεις το βήχα από την αρχή. Άλλωστε, μόνον μία γλώσσα καταλαβαίνουν τα αρπακτικά που μας περιτριγυρίζουν. Σε συνδυασμό πάντα με την οικοδόμηση τω καταλλήλων συμμαχιών.
Αυτά όμως είναι ζητούμενα από μία πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση και όχι από τα ανδράποδα που παριστάνουν τους κυβερνώντες από το 1974 και μετά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- anideos
kal δεν μίλησα ekmperous όλον τον ελλήνων σχετικά με τον ρατσισμό μίλησα για μένα πως νιώθω όταν βλέπω αλβανό
όσο αφορά γενικά τους έλυνες ισχύ η δικια σου γνώμη
- anideos
Iwn Rwmanos έγραψε: Σου συνιστώ να είσαι Υπερήφανος ως Έλλην, να μελετάς τη Διαχρονική Ελληνική Γραμματεία, την πλουσιοτάτη Ελληνική Ιστορία ώστε να παίρνεις Κουράγιο και να έχεις το θάρρος να συνεχίσεις. Σε οτιδήποτε χρειαστείς θα χαρώ να σου σταθώ αρωγός.
Ένα Έθνος που επιθυμεί να ζήσει θα πρέπει να διεκδικεί. Ειδικά η Ελλάς που μετρά πολλές χαμένες πατρίδες. και μετά.
αυτές οι 3 γραμμές μου μένουν στο μυαλό και αυτές πρέπει να ακούει κάθε έλληνας μέτο που πάει να σκύψει το κεφάλι
"ρομαναι" σε συμπάθησα ήδη γιατί βλέπω ότι έχει ανεπτυγμένη την εθνική συνείδηση
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Καμάρι και εσύ Έλλην είσαι . Δεν παρεξηγώ αυτά που λές και όπως λέει πολύ σωστά ο Ίων Ρωμανός αυτή η αντίδραση υποδαυλίζεται από αυτό που βιώνεις λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.anideos έγραψε:kal δεν μίλησα ekmperous όλον τον ελλήνων σχετικά με τον ρατσισμό μίλησα για μένα πως νιώθω όταν βλέπω αλβανό
Επειδή όμως η τοποθέτηση του Ίωνα Ρωμανού ήταν σαφέστερη και πληρέστερη, "μένω" εδώ!
- anideos
ηπα κάτι λάθος και λες ότι δεν το παρεξηγείς πέσμου το να το διορθώσω
από τα λάθη μαθαίνεις
από τα λάθη μαθαίνεις
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Είπες ότι βγήκε ο ρατσισμός από μέσα σου . Δεν είναι ρατσισμός. Την αγανάκτησή σου για αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα σου, τα ΜΜΕ στο έχουν περάσει ως ρατσισμό.anideos έγραψε:ηπα κάτι λάθος και λες ότι δεν το παρεξηγείς πέσμου το να το διορθώσω
από τα λάθη μαθαίνεις
Άμεσα όμως υπεύθυνοι γιά την αιτία αυτής σου της αγανάκτησης δεν είναι οι Αλβανοί, αλλά οι κυβερνώντες αυτού του τόπου, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Ίων Ρωμανός.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος. Και οι Αλβανοί ειδικά, σε μεγάλο ποσοστό, δικαιολογούν την προαναφερθείσα ρήση. Θα πρέπει να διαλέξουν. Ή θα ξαναγίνουν Έλληνες -διότι ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι γενίτσαροι- ή θα έχουν να αντιμετωπίσουν την αντίδραση στη δράση τους.
Σου συνιστώ να ανατρέξεις στην ενότητα της Ιστορίας όπου θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα για να εμπλουτίσεις τις ισατορικές σου γνώσεις. Επίσης, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewforum.php?f=124 θα βρεις αρκετά θέματα σχετικά με την ορθή γραφή. Οτιδήποτε θελήσεις μη διστάσεις να με ρωτήσεις, ακόμη και με πμ.
Σου συνιστώ να ανατρέξεις στην ενότητα της Ιστορίας όπου θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα για να εμπλουτίσεις τις ισατορικές σου γνώσεις. Επίσης, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewforum.php?f=124 θα βρεις αρκετά θέματα σχετικά με την ορθή γραφή. Οτιδήποτε θελήσεις μη διστάσεις να με ρωτήσεις, ακόμη και με πμ.
- anideos
sorry για το λάθος δεν το πρόσεξα νόμιζα ότι το έθεσα σωστάKAL EL έγραψε:Είπες ότι βγήκε ο ρατσισμός από μέσα σου . Δεν είναι ρατσισμός. Την αγανάκτησή σου για αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα σου, τα ΜΜΕ στο έχουν περάσει ως ρατσισμό.anideos έγραψε:ηπα κάτι λάθος και λες ότι δεν το παρεξηγείς πέσμου το να το διορθώσω
από τα λάθη μαθαίνεις
Άμεσα όμως υπεύθυνοι γιά την αιτία αυτής σου της αγανάκτησης δεν είναι οι Αλβανοί, αλλά οι κυβερνώντες αυτού του τόπου, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Ίων Ρωμανός.
τα ΜΜΕ όμως τι τα ανέφερες στην συζήτηση πιστεύω ότι δεν έχω επηρεαστεί (ακόμα) από τα ΜΜΕ
- anideos
δεν μπορώ να δεκτό ένα αλβανό να γίνεται έλληνας όσο κακό και να σας ακούγεται τέλος πάντωνIwn Rwmanos έγραψε:Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος. Και οι Αλβανοί ειδικά, σε μεγάλο ποσοστό, δικαιολογούν την προαναφερθείσα ρήση. Θα πρέπει να διαλέξουν. Ή θα ξαναγίνουν Έλληνες -διότι ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι γενίτσαροι- ή θα έχουν να αντιμετωπίσουν την αντίδραση στη δράση τους.
ευχάριστο για το link σου είμαι υπόχρεος
και κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα περνώ το θάρρος να σε ρωτήσω τι σημαίνει "ισατορικες" γνώσεις?
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Το σωστό είναι "ιστορικές γνώσεις" αλλά λόγωι ταχύτητος το έγραψα έτσι λανθασμένα.
Και ότι άλλο θέλεις μη διστάσεις. Διάβασε και στο λινκ που σου έδωσα την εργασία της κόρης μου, είναι 13 και τώρα θα πάει στη Β' Γυμνασίου.
Και ότι άλλο θέλεις μη διστάσεις. Διάβασε και στο λινκ που σου έδωσα την εργασία της κόρης μου, είναι 13 και τώρα θα πάει στη Β' Γυμνασίου.
- anideos
μαρεσει παρά πολύ η εργασια τιϛ πραγματικά την ζηλεύω πιστευο με τον πατέρα που έχει θα μαθει πολύ γριγορα την νέα αλλα και την αρχαι γλωσσα και πάλι μπράβο τιϛ
(ασχετο:πλιροφοριακα είμαι ένα χρόνο μικροτεροϛ τισ)
- anideos
μεγαλιτεροϛ τιϛ λάθοϛ μουanideos έγραψε:μαρεσει παρά πολύ η εργασια τιϛ πραγματικά την ζηλεύω πιστευο με τον πατέρα που έχει θα μαθει πολύ γριγορα την νέα αλλα και την αρχαι γλωσσα και πάλι μπράβο τιϛ