Σελίδα 1 από 1

Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία του

Δημοσιεύτηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 10:52
από axinosp
Εικόνα

Στην κυνική δήλωση ότι "Η Ελλάδα παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος", προέβη ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus!

Μετά το 1944 ένας ξένος δηλώνει ευθέως ότι η Ελλάδα έχει τεθεί υπό κατοχικό καθεστώς, με την διαφορά ότι αυτή την φορά όχι απλώς παραδοθήκαμε, αλλά εμείς ανοίξαμε τις πύλες για να διαβούν τα ξένα "στρατεύματα" της τρόϊκας, οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων που έδεσαν χειρόπόδαρα την Ελλάδα. Ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δηλώνει στο περιοδικό ότι: “Η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας και ξένοι τεχνικοί θα αναλάβουν την υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων που ελήφθησαν με το Μεσοπρόθεσμο”.

Ποιες είναι αύτές οι δεσμεύσεις δεν αναφέρει και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλες δεσμεύσεις πέρα από τις γνωστές.

Σε ανάλογη κατεύθυνση κινούνται και οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επισημαίνει ότι μετά και την απόφαση του Eurogroup για άμεση εκταμίευση της πέμπτης δόσης του υφιστάμενου δανείου, η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί προς την «χωρίς καθυστέρηση» εκτέλεση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, καθώς και στην «αποφασιστική» εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Μάλιστα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως «οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση».

Μέσα στον Ιούλιο έρχεται η πρώτη ομάδα ξένων "τεχνικών" οι οποίοι θα πλαισιώσουν την "επιτροπή αποκρατικοποιήσεων". Θα επιχειρήσουν να αρπάξουν μέχρι τον Σεπτέμβριο ότι μπορέσουν από δημόσιες εταιρείες: ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΕΥΔΑΠ κλπ. Αν δεν έχουν καταφέρει 100% τους στόχους τους, θα αρχίσει ο εκβιασμός για την 6η δόση.

Βέβαια τίποτα απ'όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει χωρίς αντιδράσεις, οπότε θα δούμε νε εκτυλίσσεται η πιο σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των συνδικάτων που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κράμερ εναντίον Κράμερ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139

Re: Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία του

Δημοσιεύτηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 11:42
από ArELa
Ανοιξαμε τις πόρτες... μόνο?

Τους μπάσαμε μέσα, τους είπαμε περάστε, καθήστε, :bananafuck: μας, πάρτε μας τα πάντα, δεν θα προβάλουμε καμία αντίσταση, γουστάρουμε να μας εκμηδενίσετε, και μην αργείτε. Κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε, γιατί ο κύριος ΓΑΠ βιάζεται να καταλάβει τον θώκο του στην παγκόσμια κυβέρνηση, για την οποία δεν κρατιέται όπως ο ίδιος εχει δηλώσει σε όλους τους τόνους.


Είμαστε πάντως πολύ αργοί... τραγικά αργοί...
τόσο, που θα μπορούσε να μας θεωρήσει κανείς και καθυστερημένους.
Διότι...


Όταν βγήκε η Μπενάκη (πριν κάμποσα χρονάκια) και τα'λεγε ευθέως δήθεν στον Παπούλια που ορκίστηκε



εμείς τα είδαμε στην τηλεόραση ΑΠΑΘΕΙΣ, κάναμε τους κινέζους και τα προσπεράσαμε σα να μη λέχθηκε τίποτα.

Όταν βγήκε κι ο ΓΑΠ στην Ecofin ή όπου αλλού μιλούσε κι έλεγε "Θέλουμε παγκόσμια κυβέρνηση και τη θέλουμε τώρα!" εμείς γελάγαμε με τα σαρδάμ του.


Τώρα εμπεδώσαμε τελικά; :swear:
(την τρέλα μου γ*μ*..)

Re: Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία του

Δημοσιεύτηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 14:10
από Acid{RFE}
ArELa έγραψε: Τώρα εμπεδώσαμε τελικά; :swear:
(την τρέλα μου γ*μ*..)
Δεν νομίζω.

Re: Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία του

Δημοσιεύτηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 15:57
από Dread
Κι εγώ δεν νομίζω να το εμπεδώσαμε ακόμα.

Επειδή μας είπε ο Γιούνκερ σήμερα οτι παραδώσαμε την εθνική μας κυριαρχία, νομίζετε ότι ο κόσμος ξύπνησε ?(ναι, θα το επαναλαμβάνω γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ακόμα και τώρα η πλειοψηφία κοιμάται ακόμα ).

Ρε και ο ΓΑΠ να βγει να το πει, και ο Παπούλιας να το πει, πάλι δεν θα καταλάβουν τίποτα.

Στην χώρα των λωτοφάγων είναι οι περισσότεροι, και δυστυχώς κάνει καλή δουλειά ακόμα ο λωτός. :xalara:

Re: Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία του

Δημοσιεύτηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 20:32
από ArELa
Απ'όλα τα βίντεο που έχω ανεβάσει (αξιόλογα, εκτενέστερα κλπ), αυτό το μονόλεπτο, το'χω ανεβάσει στα περισσότερα τόπικς εδώ μέσα, αλλά και το'χω διαδώσει όσο κανένα άλλο...

Πού θα πάει γμ την τρέλα μου, κάποτε θα εμπεδώσουμε!
Θα ξημερώσει η άγια εκείνη μέρα που θα πάψουμε να ερίζουμε για τα κόμματα σαν ανεγκέφαλοι οπαδοί ομάδων και θα καταλάβουμε- είναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας να αποδεχτούμε το γεγονός- πως ΟΛΟΙ τους (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) είναι δουλάκια των παγκοσμιοποιητών και πως τα κόμματα εξουσίας, προωθούν πανομοιότυπη ατζέντα.

Μόνο όταν εμπεδωθεί αυτό απόλυτα, θα μπορέσουμε να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά αυτή τη φρίκη, αρχής γενομένης με την πλήρη ανατροπή και την ολοκληρωτική αλλαγή προσώπων (και κομμάτων) στη βουλή, η οποία, από ναός δημοκρατίας των Ελλήνων, έγινε άντρο των ληστών όπου περνάνε αποφάσεις με βούλα και υπογραφή, που αφανίζουν την Ελλάδα.

Re: Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία του

Δημοσιεύτηκε: Τρί 05 Ιούλ 2011, 00:08
από Orion
Θα σταματησεις ; θα απογοητευτεις ;
ναι ισχυουν οσα γραφεις και οργιζεσαι , ετσι ειναι , εγω δεν θελω να γραψω δικαιολογιες οτι συνεχιζει να "ενημερωνεται " απο το χαζοκουτι , οτι δεν εχει χρονο (η ετσι πιστευει ) περα απο το να τρεχει στη δουλια ( οσοι εχουν ακομα ) και να μην πολυψαχνει παραπερα , η ακομα να ελπιζει οτι αυτο ειναι απλα μια δυσκολη περιοδος που θα περασει αρκει να βρεθει καποιος ( παντα καποιος να βρεθει ε; ) να μας βγαλει απο το " αδιεξοδο " , ειναι πιθανο και ενα μεγαλο κομματι να ειναι στη φαση της αρνησης " δεν μπορει να συμβαινει αυτο , γιατι να συμβαινει σε μας ; "
Εχουμε το γνωστο της Μπενακη , ε λοιπον οι περισσοτεροι το ειδαν και μαλλον σκεφτηκαν , ενταξει μωρε προκειμενου να μην επηρεαστει η καθημερινοτητα μου ας γινει και καμια παραχωρηση , τοτε , το επιπεδο της παραχωρησης το εθεσε εξω απο τον ευτο του αυθαιρετα και γιατι δεν καταλαβε τι ακριβως θα παραχωρησει σε ποιους και συνεχιζει να πιστευει οτι για το καλο του θα νοιαστουν αυτοι που παιρνουν αποφασεις
Μαλλον δεν γινεται ολοι μαζι να ξεκινησουν απο την αφετηρια καποιοι δεν ξεκινανε καν , καποιοι μενουν πισω ...