Δημήτρης Αντωνίου
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Δημήτρης Αντωνίου
Είναι καιρός να ανοιχτεί ένα νήμα για το Δημήτρη Αντωνίου.
Υπάρχει υλικό αρκετό και μερικά από τα βίντεο τα έχουμε βάλει και σε άλλα τόπικ σχετικά.
Αρχίζω από τα πρόσφατα με την ομιλία του στο Σύνταγμα.
Υπάρχει υλικό αρκετό και μερικά από τα βίντεο τα έχουμε βάλει και σε άλλα τόπικ σχετικά.
Αρχίζω από τα πρόσφατα με την ομιλία του στο Σύνταγμα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Re: Δημήτρης Αντωνίου
Αυτός ο Άνθρωπος είναι αυτό που λέμε.......ΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟ ΝΟΗΜΑ
Καλή κίνηση Μαρία
![worship :worship:](./images/smilies/worship.gif)
![worship :worship:](./images/smilies/worship.gif)
Καλή κίνηση Μαρία
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και ένα τραγούδι που έχει σχέση με τη φιλοσοφία του Αντωνίου για το Θάνατο.
Εκείνος το ξέρει και έχει πιάσει το νόημα. Γιατρός είναι ο άνθρωπος και όχι μόνο. Αλλά ως γιατρός βρίσκεται κοντά στο θάνατο και αυτός που βρίσκεται κοντά και το συνειδητοποιεί τότε αφυπνίζεται, βλέπει πέρα από την επιφάνεια, το χρήμα την εξουσία, το χρήμα, τις τιμές.
Γιατί πλούσιους και φτωχούς ένα πρωί τους διαβάζουν στην κολώνα της ΔΕΗ.
Ο λαός το έχει συνειδητοποιήσει και το εκφράζει στα τραγούδια τόσο στα λαικά όσο και στα δημοτικά
Αλλά όλοι αυτοί είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το συνειδητοποιούν. Μήπως θα έπρεπε κάποιος να τους το θυμίσει? Να έρθουν πολύ κοντά στο Χαρο-Μιχάλη να τους φύγει στο.....σκατό
Εκείνος το ξέρει και έχει πιάσει το νόημα. Γιατρός είναι ο άνθρωπος και όχι μόνο. Αλλά ως γιατρός βρίσκεται κοντά στο θάνατο και αυτός που βρίσκεται κοντά και το συνειδητοποιεί τότε αφυπνίζεται, βλέπει πέρα από την επιφάνεια, το χρήμα την εξουσία, το χρήμα, τις τιμές.
Γιατί πλούσιους και φτωχούς ένα πρωί τους διαβάζουν στην κολώνα της ΔΕΗ.
Ο λαός το έχει συνειδητοποιήσει και το εκφράζει στα τραγούδια τόσο στα λαικά όσο και στα δημοτικά
Αλλά όλοι αυτοί είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το συνειδητοποιούν. Μήπως θα έπρεπε κάποιος να τους το θυμίσει? Να έρθουν πολύ κοντά στο Χαρο-Μιχάλη να τους φύγει στο.....σκατό
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σήμερα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη , στον Λευκό Πύργο.
Στο fb θα τον βρείτε http://www.facebook.com/dimitrios.antoniou1?sk=wall
Στο fb θα τον βρείτε http://www.facebook.com/dimitrios.antoniou1?sk=wall
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το βλέπω για δεύτερη φορά.
Διαμάντι είναι. Σκοτσέζικο ντους από το χιούμορ σε πάει στα πιο τραγικά.
Ο Πάγκαλος υπό συνεχή πέψη. Όντως όταν τον βλέπεις να μιλάει νομίζεις πως θα του ξεφύγει κανένα ρέψιμο.
Αλλά πες πες αρχίζει να γίνεται κατανοητό ότι ούτε ένα Ευρώ δεν πηγαίνει για μισθούς και συντάξεις αλλά αντίθετα από τους μισθούς και τις συντάξεις πληρώνονται οι τοκογλύφοι. Και ένα ποσό πηγαίνει στις τράπεζες.
Είχα επιχειρήσει να απαντήσω στο ερώτημα και στους φόβους κάποιων από γνωστούς και φίλους που έλεγαν ότι το κράτος δεν έχει λεφτά για μισθούς και συντάξεις και γι αυτό δανείζεται από το ΔΝΤ για να μας σώσει.
Ήξερα την υπόθεση της Αργεντινής που όταν μπήκε το ΔΝΤ χόρευαν στις πλατείες για τη..............................σωτηρία τους αλλά δεν ήταν σωτηρία αλλά καταστροφή τους. Είχα διαβάσει ότι τίποτα δεν πηγαίνει για μισθούς ή κοινωνική πολιτική αλλά από την κοινωνική πολιτική και τους μισθούς και την ερήμωση πληρώνονται οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες.
Η δανειακή σύμβαση επιβάλλει ρητά που θα πάνε τα 110 δις.
Αλλά με κορόιδευαν και άλλαζαν συζήτηση λέγοντας "Μα καλά εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση σε πιό πλανήτη ζεις και πλέκεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας"
Μετά οι σκέψεις μου διασταυρώθηκαν με αυτή του Μπογιόπουλου και το άρθρο το ανέβασα εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 65&t=11945
Αλλά τι να κάνουμε ο κόσμος είναι δύσπιστος σε ότι θυμίζει ΚΚΕ και ριζοσπάστη.
Και ήρθε ο Αντωνίου ο Καζάκης ο Μαριάς και άλλοι και επιτέλους ο κόσμος ξύπνησε.
Έγινε κατανοητό, Αφομοιώθηκε Τέλος. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πιά.
Διαμάντι είναι. Σκοτσέζικο ντους από το χιούμορ σε πάει στα πιο τραγικά.
Ο Πάγκαλος υπό συνεχή πέψη. Όντως όταν τον βλέπεις να μιλάει νομίζεις πως θα του ξεφύγει κανένα ρέψιμο.
Αλλά πες πες αρχίζει να γίνεται κατανοητό ότι ούτε ένα Ευρώ δεν πηγαίνει για μισθούς και συντάξεις αλλά αντίθετα από τους μισθούς και τις συντάξεις πληρώνονται οι τοκογλύφοι. Και ένα ποσό πηγαίνει στις τράπεζες.
Είχα επιχειρήσει να απαντήσω στο ερώτημα και στους φόβους κάποιων από γνωστούς και φίλους που έλεγαν ότι το κράτος δεν έχει λεφτά για μισθούς και συντάξεις και γι αυτό δανείζεται από το ΔΝΤ για να μας σώσει.
Ήξερα την υπόθεση της Αργεντινής που όταν μπήκε το ΔΝΤ χόρευαν στις πλατείες για τη..............................σωτηρία τους αλλά δεν ήταν σωτηρία αλλά καταστροφή τους. Είχα διαβάσει ότι τίποτα δεν πηγαίνει για μισθούς ή κοινωνική πολιτική αλλά από την κοινωνική πολιτική και τους μισθούς και την ερήμωση πληρώνονται οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες.
Η δανειακή σύμβαση επιβάλλει ρητά που θα πάνε τα 110 δις.
Αλλά με κορόιδευαν και άλλαζαν συζήτηση λέγοντας "Μα καλά εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση σε πιό πλανήτη ζεις και πλέκεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας"
Μετά οι σκέψεις μου διασταυρώθηκαν με αυτή του Μπογιόπουλου και το άρθρο το ανέβασα εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 65&t=11945
Αλλά τι να κάνουμε ο κόσμος είναι δύσπιστος σε ότι θυμίζει ΚΚΕ και ριζοσπάστη.
Και ήρθε ο Αντωνίου ο Καζάκης ο Μαριάς και άλλοι και επιτέλους ο κόσμος ξύπνησε.
Έγινε κατανοητό, Αφομοιώθηκε Τέλος. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πιά.
- doctormarkon
- Επίτιμος
H Παπαρήγα επισημαίνει και τον κίνδυνο εμπάργκο σε περίπτωση διαγραφής χρέους και εθνικοποίησης.
Αλλά αξίζει τον κόπο να πολεμήσουμε.
Ο Μπέης ο καθηγήταρος επισημαίνει το ίδιο αλλά λέει ότι δεν πρέπει να το...............ρισκάρουμε γιατί αυτοί εκεί έξω είναι πανίσχυροι και θα μας λιώσουνε (καλά τα χώνει ο Αντωνίου στους Καθηγήταρους).
Αξίζει τον κόπο να το παλέψει μία χώρα έτσι.
Πολύ καλά τα λέει Ετσι έκανε ο Τσάβες ο Καντάφι και ο Ραφαέλ Κορέα.
Τον Καντάφι τον χτύπησαν μετά από 42 χρόνια και επι 42 χρόνια σχεδίαζαν ανατροπή του καθεστώτος.
Τώρα η χώρα έχει αναπτυχθεί θεαματικά και είναι αυτάρκης
Ακόμα και αν ο Καντάφι φύγει από τη μέση δύσκολα θα δεχτεί η πλειοψηφία του λαού να λεηλατήσουν τον πλούτο του και να τον εξαθλιώσουν
Αλλά αξίζει τον κόπο να πολεμήσουμε.
Ο Μπέης ο καθηγήταρος επισημαίνει το ίδιο αλλά λέει ότι δεν πρέπει να το...............ρισκάρουμε γιατί αυτοί εκεί έξω είναι πανίσχυροι και θα μας λιώσουνε (καλά τα χώνει ο Αντωνίου στους Καθηγήταρους).
Αξίζει τον κόπο να το παλέψει μία χώρα έτσι.
Πολύ καλά τα λέει Ετσι έκανε ο Τσάβες ο Καντάφι και ο Ραφαέλ Κορέα.
Τον Καντάφι τον χτύπησαν μετά από 42 χρόνια και επι 42 χρόνια σχεδίαζαν ανατροπή του καθεστώτος.
Τώρα η χώρα έχει αναπτυχθεί θεαματικά και είναι αυτάρκης
Ακόμα και αν ο Καντάφι φύγει από τη μέση δύσκολα θα δεχτεί η πλειοψηφία του λαού να λεηλατήσουν τον πλούτο του και να τον εξαθλιώσουν
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
@KAL EL... με κάλυψες!!!
Ένα έχω να προσθέσω στα λεγόμενα του Κου Αντωνίου....
ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ στα 300 ανεγκέφαλα όντα που θεωρούν πως πράττουν έργο υπέρ πατρίδος!
ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ στα 300 ανεγκέφαλα όντα που θεωρούν πως πράττουν έργο υπέρ πατρίδος!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Αύριο Τετάρτη 08/06 στο Blue Sky tv θα "αναμετρηθεί" ο κύριος Αντωνίου με τον μπουμπούκο
Έ ρε γλέντια
Πώς όμως θα αντέξω τις τσιρίδες του
<<ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ VS Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Αύριο Τετάρτη 08-06-2011 και στις 15.15 μμ στο BLUE SKY η μεγάλη μονομαχία μεταξύ του Δημ. Αντωνίου -αντιπροσώπου του Ελεύθερου Έλληνα- και το Α. Γεωργιάδη-εκπροσώπου την Κατακτητών και Ελλήνων Προδοτών. Όλοι στις τηλεοράσεις για να ακούσετε ανατριχιαστικά προδοτικά πράγματα. Ελάτε να δείξουμε ποιοί είναι οι κυρίαρχοι στην Ελλάδα. Αρχισε το τέλος των προδοτών. Οι μάσκες των προδοτών θα πέσουν φανερώνοντας το εφιαλτικό των πρόσωπο.
Ήδη ψάχνουν για ελικόπτερα. Αλλά δεν θα φύγουνε. Θα συλληφθούνε.>>
Έ ρε γλέντια
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![help :help:](./images/smilies/help.gif)
Αύριο Τετάρτη 08-06-2011 και στις 15.15 μμ στο BLUE SKY η μεγάλη μονομαχία μεταξύ του Δημ. Αντωνίου -αντιπροσώπου του Ελεύθερου Έλληνα- και το Α. Γεωργιάδη-εκπροσώπου την Κατακτητών και Ελλήνων Προδοτών. Όλοι στις τηλεοράσεις για να ακούσετε ανατριχιαστικά προδοτικά πράγματα. Ελάτε να δείξουμε ποιοί είναι οι κυρίαρχοι στην Ελλάδα. Αρχισε το τέλος των προδοτών. Οι μάσκες των προδοτών θα πέσουν φανερώνοντας το εφιαλτικό των πρόσωπο.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ωραίος και έντιμος!
Διίσταμαι ή βαριέμαι κάποια από αυτά στα οποία εστιάζει, αλλά έχει πάρει χαμπάρι πολλά κι αυτό μετράει.
Αυτό ΔΕΝ θα το χάσω με τίποτα.
Δεν πιάνω μπλου σκάι στην τηλεόρασή μου (τρομάρα στο βουνό που μένω), αλλά θα το δω από το web tv
Θέλω να τον ισοπεδώσει, γιατί πραγματικά έχω σιχαθεί κάποιες κάργα συστεμικές και απολυταρχικές αντιλήψεις του... Ελληναρά.
Διίσταμαι ή βαριέμαι κάποια από αυτά στα οποία εστιάζει, αλλά έχει πάρει χαμπάρι πολλά κι αυτό μετράει.
KAL EL έγραψε:Αύριο Τετάρτη 08/06 στο Blue Sky tv θα "αναμετρηθεί" ο κύριος Αντωνίου με τον μπουμπούκο
Έ ρε γλέντιαΠώς όμως θα αντέξω τις τσιρίδες του
![]()
Αυτό ΔΕΝ θα το χάσω με τίποτα.
Δεν πιάνω μπλου σκάι στην τηλεόρασή μου (τρομάρα στο βουνό που μένω), αλλά θα το δω από το web tv
Θέλω να τον ισοπεδώσει, γιατί πραγματικά έχω σιχαθεί κάποιες κάργα συστεμικές και απολυταρχικές αντιλήψεις του... Ελληναρά.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Σε νιώθω, σε καταλαβαίνω, αλλά...delfini05 έγραψε:
Η αφέλειά μας, η καλή μας προαίρεση και το να τους κρίνουμε εξ ιδίων, ΠΡΕΠΕΙ να σταματατήσει κάποια στιγμή. Είδαμε (και υπέστημεν) ΑΡΚΕΤΑ για να νιώσουμε ότι πρέπει να σταματήσει. Οφείλουμε πλέον να εμπεδώσουμε ότι δεν είναι σαν κι εμάς...Δεν είναι όπως τους νομίζουμε, καθόλου.
Δεν είναι ανεγκέφαλοι, εφιάλτες είναι.
Δε θεωρούν ότι πράττουν έργο υπέρ πατρίδος, ΞΕΡΟΥΝ ότι αυτό που κάνουν, είναι υπέρ των δικών τους συμφερόντων και ότι εξυπηρετούν άλλα σκοτεινά εξουσιαστικά κέντρα. Την πατρίδα, οι απάτριδες δεν την υπολογίζουν.
Όταν τους λέμε ανεγκέφαλους, τους απαλλάσσουμε από τερατώδεις ευθύνες... Το σκεπτικό του τύπου "βλάκας και ανίκανος είναι, άρα τα'κανε σκατά" πρέπει να πάψει να παίζει στα μυαλά μας μια για πάντα.
Κατηγορηματικά όχι: δεν είναι βλάκας και ανίκανος κανένας από τους κυρίους! Όλα τα άλλα μπορεί να είναι, αλλά με τίποτα βλάκες και ανίκανοι...
Οι αποφάσεις που παίρνουν ή δεν παίρνουν, είναι απολύτως συνειδητές και εσκεμμένες, εξυπηρετώντας άνομα σκοτεινά συμφέροντα που σφετερίζονται τις πατρίδες όλου του κόσμου...
Συγχωροχάρτια βλακείας, δε θα τους δώσω με την καμία.
Ούτε τα ελάχιστα (λανθάνοντα, υπολανθάνοντα) πατριωτικά αισθήματα αξίζει να αποδίδονται σ'αυτούς.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ArELa έγραψε:
Οι αποφάσεις που παίρνουν ή δεν παίρνουν, είναι απολύτως συνειδητές και εσκεμμένες, εξυπηρετώντας άνομα σκοτεινά συμφέροντα που σφετερίζονται τις πατρίδες όλου του κόσμου...
Συγχωροχάρτια βλακείας, δε θα τους δώσω με την καμία.
Ούτε τα ελάχιστα (λανθάνοντα, υπολανθάνοντα) πατριωτικά αισθήματα αξίζει να αποδίδονται σ'αυτούς.
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)
![respect :respect:](./images/smilies/respect.gif)
Kυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία επιστολή ενός καθηγητού-τεχνοκράτη που απευθύνει τον λόγο με πατρική στοργή στον ΓΑΠ σαν να είναι παραπλανημένο αθώο παιδί που έχει παρασυρθεί σε λάθη αλλά το κίνητρό του είναι η αγάπη του για την Ελλάδα
![:sick :sick:](./images/smilies/sick.gif)
![emetos :emetos:](./images/smilies/emetos.gif)
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο Μπουμπούκος συνδυάζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διαστρεβλωμένης εθνικοφροσύνης που εδώ και ένα αιώνα καιει τον κοσμάκη.
Το κυριώτερο από αυτά είναι η λογική της ψωροκώσταινας και είναι το χειρότερο όλων.
Να σας θυμίσω κάτι από την ιστορία.
Μαζί με τον Μπελογιάννη που ήταν κομμουνιστής εκτελέστηκε και ο Δημήτρης Μπάτσης αλλά όχι λόγω πολιτικών φρονημάτων.
Εκτελέστηκε γιατί αντιστάθηκε στη λογική της ψωροκώσταινας και πρότεινε η Ελλάδα να αναπτύξει βιομηχανία και ότι έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο πετρέλαιο ουράνιο βοξίτη χρυσό και κάτι άλλα σπανιότατα και πανπάκριβα μέταλλα. Αυτό ήταν αρκετό για να εκτελεστεί.
Από το 1952 μέχρι σήμερα η λιγική της ψωροκώσταινας καλά κρατεί.
Μία λογική φασιστική, προδοτική και ανθελληνική που κατά ένα μεταφυσικό τρόπο συνδέεται με την εθνικοφροσύνη.
Ετσι για να λές ότι είσαι εθνικόφρων ή πατριώτης πρέπει να είσαι ταυτόχρονα ραγιάς, κατακαημένος, να λες πόσο φτωχή και τίμια είναι η Ελλαδίτσα.
Επιτέλους αυτό πρέπει να τελειώνει και να ξεβρακωθούν αυτοί που πουλάνε εθνικοφροσύνη της μιζέριας
Το κυριώτερο από αυτά είναι η λογική της ψωροκώσταινας και είναι το χειρότερο όλων.
Να σας θυμίσω κάτι από την ιστορία.
Μαζί με τον Μπελογιάννη που ήταν κομμουνιστής εκτελέστηκε και ο Δημήτρης Μπάτσης αλλά όχι λόγω πολιτικών φρονημάτων.
Εκτελέστηκε γιατί αντιστάθηκε στη λογική της ψωροκώσταινας και πρότεινε η Ελλάδα να αναπτύξει βιομηχανία και ότι έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο πετρέλαιο ουράνιο βοξίτη χρυσό και κάτι άλλα σπανιότατα και πανπάκριβα μέταλλα. Αυτό ήταν αρκετό για να εκτελεστεί.
Από το 1952 μέχρι σήμερα η λιγική της ψωροκώσταινας καλά κρατεί.
Μία λογική φασιστική, προδοτική και ανθελληνική που κατά ένα μεταφυσικό τρόπο συνδέεται με την εθνικοφροσύνη.
Ετσι για να λές ότι είσαι εθνικόφρων ή πατριώτης πρέπει να είσαι ταυτόχρονα ραγιάς, κατακαημένος, να λες πόσο φτωχή και τίμια είναι η Ελλαδίτσα.
Επιτέλους αυτό πρέπει να τελειώνει και να ξεβρακωθούν αυτοί που πουλάνε εθνικοφροσύνη της μιζέριας
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δεν μου δίνεις ένα link σε παρακαλώArELa έγραψε: αλλά θα το δω από το web tv
![rose :rose:](./images/smilies/rose.gif)
Αυτή την κουβέντα είμαι πολύ περίεργη να την δω.
Θα γίνει άραγε η θα αναβληθεί τελευταία στιγμή?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
Eδώ πας
http://www.webtv.gr/homepage/modules.ph ... &page=main
διαλέγεις με ποιο κανάλι θες να συνδεθείς, και κλικ πάνω του.
Το blue sky ειναι εδώ http://www.blueskytv.gr/
ΑΑΑΑΑΑΑχ, ως πότε θα ζω να σας ξεστραβώνω;![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ΑΑΑΑΑΑΑχ, ως πότε θα ζω να σας ξεστραβώνω;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
Αγάπη μου είσαι πολύ ξεχασιάρα.ArELa έγραψε:
Αφού σου το είπανε πριν γεννηθείς.
"Εσύ δεν έχεις να πας πουθενά μέχρι να ξεστραβωθούν όλοι."
Μετά θα σε στείλουν μερικούς αιώνες διακοπές στο Νιρβάνα
και μετά άντε πάλι από την αρχή(αν φυσικά το επιθυμείς.)
Δεν τα θυμάσαι? αχ θα σε μαλώσω.
Εσύ του ξεστραβώματος εγώ της ενθυμήσεως.
![:giverose: :giverose:](./images/smilies/give_rose.gif)
- doctormarkon
- Επίτιμος
- ArELa
- Founder-Administrator
ArELa έγραψε:Eδώ πας
Εγώ τι εδωσα βρε Μαριώ μας;
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Τελικά σου είπα Ιονίτσα μου, εγώ γκαρίζω, εγω μπλεδίζω, εγώ μιλώ κι αυτοί δεν με προσέεεεεεεεεεεχουυυυυυυυυυν
![hysteria :hysteria:](./images/smilies/hysteric.gif)
(πω ρε π**στη μου, πόσο θα μείνω εδώ κάτω;
![punch :punch:](./images/smilies/punch.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Έδωσα κατευθείαν οθόνη.
Αλλά τι ώρα είναι η αναμέτρηση?
Θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο, γιατί ο Αντωνίου τα έχει χώσει στον Αδωνι κατά καιρούς με τον γνωστό τρόπο που περιγράφει καταστάσεις
Αλλά τι ώρα είναι η αναμέτρηση?
Θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο, γιατί ο Αντωνίου τα έχει χώσει στον Αδωνι κατά καιρούς με τον γνωστό τρόπο που περιγράφει καταστάσεις
- ArELa
- Founder-Administrator
Γαμώτο, ξέχασα και το έχασα
Το είδε κανείς;
![banghead :banghead:](./images/smilies/bangheadmy7.gif)
Το είδε κανείς;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Είπες για Τετάρτη 8-6 αλλά τι ώρα?
Μήπως είναι σήμερα το βράδυ?
Μήπως είναι σήμερα το βράδυ?
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Μου αρέσει που α) εγώ ενημέρωσα β) Αρ Ελα και δόκτωρ έδωσαν λίνκ και τελικώς καμμία απο τις τρείς μας δεν το είδε.
Θα μπώ στο fb να κόψω κίνηση και επιστρέφω ......
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σχόλια θεατών .....
Μαρια Ξ******** ma me ton hliuio ton advnh re gamoto ekneyrismo mas prokalh synexeia prospa8h na kapelvsh to giatro me mparoufes
Marion ******** Πρωτος ο γιατρος!!! Μπορει να μην εχει εμπειρια στην ΤV αλλα τα λεει πολυ καλα! ΕΥΓΕ! χιλιες φορες.
Chris ************ Τολμά να εμφανιστεί στο Σύνταγμα??Σωστός ο γιατρός!
George ********** Για πρωινό τον έχει ο ιατρός και με τάκτ.. μάλιστα(με μεγάλη υπομονή δλδ.).. που να του τα'λεγε χοντρά... εδώ αρνείτω η κάμερα τον Αντωνίου κι έδειχνε μόνιμα την χλαπάτσα.. τι να λέμε !! Παληκάρι όμως ο Αντωνίου.. μπράβο σας κ.Αντωνίου
Andreas ************ πολύ θα ήθελα να δω τι έγινε μετά το τέλος της εκπομπής...
Πάνος ************Το μαλακο(μπου)μπούκωμα παίζοντας την κολοκυθιά δεν απαντούσε σε τίποτε. Και βέβαια κατέστρεωε κάθε πιθανότηται διαλόγου. Μανούλα σε αυτά, κόπηκε και η εκπομπή πιο νωρίς. Τουλάχιστον μάθαμε από την εκπομπή και τον λόγο και γιατί προβάλλουν τόσο το ΛΑΟΣ τα βρωμοκάναλα τώρα τελευταία. Φυσικά ο τηλεμπακάλης απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.
George *********** Πάντα τα βρωμοκάναλα.. σπρώχνουν το ΛΑΟΣ... αναρωτηθείτε γιατί ...
Πάνος ************ Το αποκάλυψε ο Γιατρός: Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν ψήφισε το άρθρο (νομίζω το 6) που επέβαλε φορολογηση 20%. Συνεχές πάρε-δώσε.
βασιλης ************* ΕΥΓΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΓΕ
Aris ************* Εγω νομιζω οτι δεν πηγε και τοσο καλα
Με τον τροπο που εγινε ο διαλογος δεν βγηκε ακρη:(
Μαρια Ξ******** ma me ton hliuio ton advnh re gamoto ekneyrismo mas prokalh synexeia prospa8h na kapelvsh to giatro me mparoufes
Marion ******** Πρωτος ο γιατρος!!! Μπορει να μην εχει εμπειρια στην ΤV αλλα τα λεει πολυ καλα! ΕΥΓΕ! χιλιες φορες.
Chris ************ Τολμά να εμφανιστεί στο Σύνταγμα??Σωστός ο γιατρός!
George ********** Για πρωινό τον έχει ο ιατρός και με τάκτ.. μάλιστα(με μεγάλη υπομονή δλδ.).. που να του τα'λεγε χοντρά... εδώ αρνείτω η κάμερα τον Αντωνίου κι έδειχνε μόνιμα την χλαπάτσα.. τι να λέμε !! Παληκάρι όμως ο Αντωνίου.. μπράβο σας κ.Αντωνίου
Andreas ************ πολύ θα ήθελα να δω τι έγινε μετά το τέλος της εκπομπής...
Πάνος ************Το μαλακο(μπου)μπούκωμα παίζοντας την κολοκυθιά δεν απαντούσε σε τίποτε. Και βέβαια κατέστρεωε κάθε πιθανότηται διαλόγου. Μανούλα σε αυτά, κόπηκε και η εκπομπή πιο νωρίς. Τουλάχιστον μάθαμε από την εκπομπή και τον λόγο και γιατί προβάλλουν τόσο το ΛΑΟΣ τα βρωμοκάναλα τώρα τελευταία. Φυσικά ο τηλεμπακάλης απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.
George *********** Πάντα τα βρωμοκάναλα.. σπρώχνουν το ΛΑΟΣ... αναρωτηθείτε γιατί ...
Πάνος ************ Το αποκάλυψε ο Γιατρός: Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν ψήφισε το άρθρο (νομίζω το 6) που επέβαλε φορολογηση 20%. Συνεχές πάρε-δώσε.
βασιλης ************* ΕΥΓΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΓΕ
Aris ************* Εγω νομιζω οτι δεν πηγε και τοσο καλα
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- ION 4ever
Τελικά τι γίνεται?
Θα παιχτεί απόψε η παίχτηκε χθες.
Υπάρχει τίποτα στο you tube?
Υπάρχει τίποτα στο you tube?
- ArELa
- Founder-Administrator
Παίχτηκε το μεσημέριION 4ever έγραψε:Τελικά τι γίνεται?
Ψάξτε ντεΥπάρχει τίποτα στο you tube?
(όλα έτοιμα μου τα θες
![ksylo :ksylo:](./images/smilies/ksylo.gif)
Aν με ξαναπείς βαρέλα, σ'έφαγαKAL EL έγραψε:β) Αρ Ελα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ar Ela