Ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες εκτός παρατάξεων
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες εκτός παρατάξεων
και οι φωνές μας στο διαδίκτυο, αυτό είναι το θέμα του τόπικ, κι όπως το εκλάβει κανείς, μπορεί να καταθέσει την άποψή του πάνω στο τι στην ευχή μπορούμε να κάνουμε ή τι ακριβώς καταφέρνουμε ΕΜΕΙΣ; Για να παρουσιάσω περίπου τις δικές μου θέσεις, βάζω κάποια σχόλιά μου από τον ιστοχώρο Ολυμπία εδώ ως απλή σχολιάστρια και ως τίποτε άλλο από αυτό.
το απόστημα τώρα αρχίζει να “ωριμάζει”, συγκέντρωσε το υγρόν, διογκώθηκε ως εκεί που ήταν γραφτό του, είμαστε στην φάση που ενοχλεί, ας γνωρίζουμε όταν “σπάσει” τι πρέπει να κάνουμε γιατί τότε υπάρχει ο κίνδυνος “διασποράς” των μικροβίων. δεν αγγίζουμε απόστημα μέχρι να σπάσει. σχεδόν άνετα μπορείτε να ψηφίζετε Σαμαρά ή όποιον άλλον θέλετε όσοι έχετε παραταξιακές εμμονές. σας παίρνει ακόμα. το απόστημα όμως ΘΑ σπάσει και δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο λόγω οσμής. και τότε θα έρθει το τέλος του δικομματισμού και των κομμουνιστικών τσιρίδων στο βάθος κήπος στην Ελλάδα. τότε οι Εφιάλτες της θα τρέχουν επειγόντως στο εξωτερικό γιατί δεν θα αντέχουν την δυσωδία τα ευαίσθητα ρουθούνια τους, κι ας ήταν αυτοί ο κύριος λόγος που δημιουργήθηκε το απόστημα. κι επειδή γενιές Ελλήνων που συντήρησαν ένα σάπιο καθεστώς ένα αποστηματικό κράτος αποτελούν τον δευτερεύοντα ρόλο, ας φροντίσουν την πληγή στο σωμα της δημοκρατίας προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. το τι θα γίνει μετά, είναι δουλειά της χαρτορίχτρας μοίρας που δεν ασημώνεται. αντιβίωση, αντιφλεγμονώδη, ζεστά επιθέματα, βοτάνια και η ξεκούραση με δυο τρεις ώρες στο διαδίκτυο, είναι αυτά που ηλεκτρονικά ζούμε. ο ρόλος μας μέγας. από εδώ θα φωνάξουμε την γιατρειά της πληγής. ΑΠΟ ΕΔΩ, εμείς λοιπόν θα ηγηθούμε, οι ελεύθερες φωνές του διαδικτύου. είμαστε η αντιβίωση μιας κοινωνίας που έχει “σκοτώσει” το ίδιο της το ανοσοποιητικό σύστημα, είμαστε τεχνητοί από μηχανής θεοί, κι αυτό είναι προσόν, δεν μπορούν να σταματήσουν την χορήγηση της αντιβίωσης που βοηθά το απόστημα να ωριμάσει κάποτε, κι όχι να παραμένει ως έχει συνεχώς διογκούμενο κάτω από την επίβλεψη όσων υπηρετούν τον Μαμμωνά και το πασαλείβουν ποικιλοτρόπως για να μην φαίνεται, ή προσφέρουν αναλγητικά για να μην αισθάνεται ο πολίτης την ύπαρξή του!
το απόστημα τώρα αρχίζει να “ωριμάζει”, συγκέντρωσε το υγρόν, διογκώθηκε ως εκεί που ήταν γραφτό του, είμαστε στην φάση που ενοχλεί, ας γνωρίζουμε όταν “σπάσει” τι πρέπει να κάνουμε γιατί τότε υπάρχει ο κίνδυνος “διασποράς” των μικροβίων. δεν αγγίζουμε απόστημα μέχρι να σπάσει. σχεδόν άνετα μπορείτε να ψηφίζετε Σαμαρά ή όποιον άλλον θέλετε όσοι έχετε παραταξιακές εμμονές. σας παίρνει ακόμα. το απόστημα όμως ΘΑ σπάσει και δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο λόγω οσμής. και τότε θα έρθει το τέλος του δικομματισμού και των κομμουνιστικών τσιρίδων στο βάθος κήπος στην Ελλάδα. τότε οι Εφιάλτες της θα τρέχουν επειγόντως στο εξωτερικό γιατί δεν θα αντέχουν την δυσωδία τα ευαίσθητα ρουθούνια τους, κι ας ήταν αυτοί ο κύριος λόγος που δημιουργήθηκε το απόστημα. κι επειδή γενιές Ελλήνων που συντήρησαν ένα σάπιο καθεστώς ένα αποστηματικό κράτος αποτελούν τον δευτερεύοντα ρόλο, ας φροντίσουν την πληγή στο σωμα της δημοκρατίας προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. το τι θα γίνει μετά, είναι δουλειά της χαρτορίχτρας μοίρας που δεν ασημώνεται. αντιβίωση, αντιφλεγμονώδη, ζεστά επιθέματα, βοτάνια και η ξεκούραση με δυο τρεις ώρες στο διαδίκτυο, είναι αυτά που ηλεκτρονικά ζούμε. ο ρόλος μας μέγας. από εδώ θα φωνάξουμε την γιατρειά της πληγής. ΑΠΟ ΕΔΩ, εμείς λοιπόν θα ηγηθούμε, οι ελεύθερες φωνές του διαδικτύου. είμαστε η αντιβίωση μιας κοινωνίας που έχει “σκοτώσει” το ίδιο της το ανοσοποιητικό σύστημα, είμαστε τεχνητοί από μηχανής θεοί, κι αυτό είναι προσόν, δεν μπορούν να σταματήσουν την χορήγηση της αντιβίωσης που βοηθά το απόστημα να ωριμάσει κάποτε, κι όχι να παραμένει ως έχει συνεχώς διογκούμενο κάτω από την επίβλεψη όσων υπηρετούν τον Μαμμωνά και το πασαλείβουν ποικιλοτρόπως για να μην φαίνεται, ή προσφέρουν αναλγητικά για να μην αισθάνεται ο πολίτης την ύπαρξή του!
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Re: Ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες εκτός παρατάξεων
Αχ Κούλα...Εκτός από το πως σπάνε τα σπυράκια, κάτι άλλο έχεις να πεις;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
οκ, θα πω. ευχαριστώ για την τοποθέτηση.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Παρακαλώ και συνέχισε. Θέλω να δω τον απόλυτο θρίαμβο του μάτριξ.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
next time, κόψε τα Αχ Κούλα. αν σέβεσαι την γνώμη των άλλων και τον χρόνο που αφιερώνουν για να τοποθετούνται σε έναν χώρο σαν κι αυτόν. αν δεν την σέβεσαι, θα σε αποκαλέσω κι εγώ όπως με φωτίσει ο Θεός.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
right... για ποιο Μάτριξ μιλάς; ποιος είσαι; με ξέρεις απο χθές; έτσι φέρεσαι σε νέα μέλη;
περαστικά κι άντε γειά.
περαστικά κι άντε γειά.
Μπορείς να με αποκαλείς όπως θέλεις. Στο μάτριξ όλα επιτρέπονται. Το κακό είναι όταν αρχίσεις να το μπερδεύεις και να το περνάς για την πραγματική ζωή. Do you like Sim City, Farmville, Cityville?
Ναι έτσι φέρομαι σε νέα μέλη
Ναι έτσι φέρομαι σε νέα μέλη
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
οκ.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Πολύ καλή η τοποθέτησή σου, "φρεσκαδούρα"!
Ο Clash δε χαμπαριάζει από τίποτα. Όπου εντοπίσει ή θεωρήσει διαφορά ιδεολογίας ή σκεπτικού, επιτίθεται μανιωδώς...
Ο Clash δε χαμπαριάζει από τίποτα. Όπου εντοπίσει ή θεωρήσει διαφορά ιδεολογίας ή σκεπτικού, επιτίθεται μανιωδώς...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Και οχι μόνο...
Από όλα εχει ο μπαξές.
Από όλα εχει ο μπαξές.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ναι είναι μια απλή αυθόρμητη τοποθέτηση που έκανα αλλού, με ενδιαφέρει η άποψή σας, το τι μπορεί να γίνει μέσω του διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης στο διαδίκτυο. ευχαριστώ
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ενημέρωση και εκτόνωση....ex poetess έγραψε:ναι είναι μια απλή αυθόρμητη τοποθέτηση που έκανα αλλού, με ενδιαφέρει η άποψή σας, το τι μπορεί να γίνει μέσω του διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης στο διαδίκτυο. ευχαριστώ
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
όπως λες ενημέρωση κι εκτόνωση, σωστά, όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο, κι εφόσον πηγάζουν από ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες, είναι κατά την άποψη σας η ένωση των δύο αυτών εννοιών η αντιβίωση που θα ωριμάσει κάποια στιγμή το απόστημα του σάπιου καθεστώτος; μιλάω με ιατρικούς όρους, και ποιητική αδεία, πείτε το ίσως "παραβολικά".
όσο μιλάμε και σκεφτόμαστε ελεύθερα τόσο κινδυνεύει το σύστημα
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Θα ήταν ενδιαφέρον ν' αρχίσουν να ενδιαφέρονται οι πολίτες για τον τόπο τους χωρίς τη ρετσινιά του κάθε κόμματος/ομάδας/παράταξης να τους ξεζουμίζει και να τους κάνει τα μυαλά νιανιά. Πραγματικά ενδιαφέρον. Έχω δει κόσμο να βλέπει παραλίες μέσα στα σκουπίδια κι αντί να πάρει σακούλες, σάκους και να τα μαζέψει - να κάνει ένα σωρό παράπονα για το "κακό κράτος που δεν καθαρίζει τις παραλίες" και να σηκωθεί να φύγει. Έχουμε μπερδέψει την έννοια κάτοικος/πολίτης μιας περιοχής με την έννοια του μωρού που τα θέλει όλα στο χέρι από τους άλλους. Πιστεύω πως το παν είναι να νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας. Για εμένα μόνο μέσα από το γνήσιο ενδιαφέρον θα γεννηθεί κάτι υγιές, αλλιώς θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια μέχρι να μην μείνει πια τίποτα.
Και μία διευκρίνηση ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Η εκτόνωση δεν θα πρέπει να γίνεται μόνο στο διαδίκτυο γιατί κακά τα ψέμματα, έχω γνωρίσει κόσμο που δραστηριοποιείται μόνο μέσα από αυτό χωρίς να κάνει κάτι άλλο και παρ' όλα αυτά το παίζουν οι σούπερ ντούπερ ακτιβιστές. Η μαγκιά για εμένα, είναι να βγεις έξω και αυτό που δεν σου αρέσει να το διορθώνεις ο ίδιος. Να γίνεσαι παράδειγμα των λόγων και των ιδανικών σου. Δεν σου αρέσει πχ που οι άστεγοι κρυώνουν, μαζεύεις μια ομάδα ατόμων και βρίσκετε ή αγοράζετε ρούχα και υπνόσακους ώστε τουλάχιστον να τους απαλύνουν την ταλαιπωρία. Είναι καιρός να αποδεχτούμε πως το κράτος μας είναι τόσο σάπιο που δεν θα του καεί καρφάκι αν εμείς πεθαίνουμε στις γωνίες, οπότε γιατί να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας κάπου που δεν αξίζει; Η μαγκιά και η μεγαλύτερη δύναμη είναι σε αυτόν που πιστεύει σε κάτι και με όλη του την ψυχή το κάνει πραγματικότητα.
Και μία διευκρίνηση ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Η εκτόνωση δεν θα πρέπει να γίνεται μόνο στο διαδίκτυο γιατί κακά τα ψέμματα, έχω γνωρίσει κόσμο που δραστηριοποιείται μόνο μέσα από αυτό χωρίς να κάνει κάτι άλλο και παρ' όλα αυτά το παίζουν οι σούπερ ντούπερ ακτιβιστές. Η μαγκιά για εμένα, είναι να βγεις έξω και αυτό που δεν σου αρέσει να το διορθώνεις ο ίδιος. Να γίνεσαι παράδειγμα των λόγων και των ιδανικών σου. Δεν σου αρέσει πχ που οι άστεγοι κρυώνουν, μαζεύεις μια ομάδα ατόμων και βρίσκετε ή αγοράζετε ρούχα και υπνόσακους ώστε τουλάχιστον να τους απαλύνουν την ταλαιπωρία. Είναι καιρός να αποδεχτούμε πως το κράτος μας είναι τόσο σάπιο που δεν θα του καεί καρφάκι αν εμείς πεθαίνουμε στις γωνίες, οπότε γιατί να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας κάπου που δεν αξίζει; Η μαγκιά και η μεγαλύτερη δύναμη είναι σε αυτόν που πιστεύει σε κάτι και με όλη του την ψυχή το κάνει πραγματικότητα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Νικαρετη...
Απ'όλα έχει ο μπαξές στα ΙΔΕΟ...
Και ανθρώπους που είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του mind set που θα'πρεπε να'χει εκλείψει προ πολλού...που εκτρέφουν την κομματικοϊδεολογική μαντροποίηση και θα το κάνουν μέχρις εσχάτων, ή μέχρι τη στιγμή που δεν θα τους "βγαίνει" άλλο... Βλέπε Νικόλα, κατά φόρουμ Clash... Κατά βάθος καλό παιδί, επί του πρακτέου, χάλια στα καλωσορίσματα... κι ακόμα πιο χάλια στην διαλεκτική-επικοινωνία πάνω σε θέματα σαν αυτό.. Νικόλα, θα χεστούμε...
Αναφέρεσαι σε κάτι, για το οποίο έχω βελάξει, έχω μπλεδίσει, έχω ουρλιάξει, έχω εκφραστεί ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως χρόνια τώρα. Το παρήγορο είναι πως ενώ όταν το "πρότεινα" αρχικά, αντιμετωπιζόμουν ως αλλόκοτο φρικιό, εξωγήινη, νέο είδος homo sapiens κλπ κλπ, σήμερα, αυτή συλλογιστική θεωρείται αν όχι αυτονόητη, τουλάχιστον λογική από πολλούς... Ένα σημάδι αλλαγής νοοτροπίας... σημαντική αλλαγή... Η τελευταία μου τοποθέτηση στο ίδιο πνεύμα βρίσκεται στο εναρκτήριο ποστ ενός τόπικ, (και δη στο 3ο σκέλος του,) εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 51#p129851
Όσο περισσότεροι προάγουμε τέτοιες λογικές, τόσο καλύτερα.
Είναι ό,τι πιο δόκιμο κατά τη γνώμη μου αυτό, στην εποχή που ζούμε.
Απ'όλα έχει ο μπαξές στα ΙΔΕΟ...
Και ανθρώπους που είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του mind set που θα'πρεπε να'χει εκλείψει προ πολλού...που εκτρέφουν την κομματικοϊδεολογική μαντροποίηση και θα το κάνουν μέχρις εσχάτων, ή μέχρι τη στιγμή που δεν θα τους "βγαίνει" άλλο... Βλέπε Νικόλα, κατά φόρουμ Clash... Κατά βάθος καλό παιδί, επί του πρακτέου, χάλια στα καλωσορίσματα... κι ακόμα πιο χάλια στην διαλεκτική-επικοινωνία πάνω σε θέματα σαν αυτό.. Νικόλα, θα χεστούμε...
Αναφέρεσαι σε κάτι, για το οποίο έχω βελάξει, έχω μπλεδίσει, έχω ουρλιάξει, έχω εκφραστεί ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως χρόνια τώρα. Το παρήγορο είναι πως ενώ όταν το "πρότεινα" αρχικά, αντιμετωπιζόμουν ως αλλόκοτο φρικιό, εξωγήινη, νέο είδος homo sapiens κλπ κλπ, σήμερα, αυτή συλλογιστική θεωρείται αν όχι αυτονόητη, τουλάχιστον λογική από πολλούς... Ένα σημάδι αλλαγής νοοτροπίας... σημαντική αλλαγή... Η τελευταία μου τοποθέτηση στο ίδιο πνεύμα βρίσκεται στο εναρκτήριο ποστ ενός τόπικ, (και δη στο 3ο σκέλος του,) εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 51#p129851
Όσο περισσότεροι προάγουμε τέτοιες λογικές, τόσο καλύτερα.
Είναι ό,τι πιο δόκιμο κατά τη γνώμη μου αυτό, στην εποχή που ζούμε.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Εδώ είμαι και γω.
Καλως ήρθες.
Μη μας παρεξηγείς.
Αυτό που θα δεις εδώ είναι άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά να συζητούν και καμμιά φορά να κοντράρονται έντονα.
Εδώ είναι και η χάρη..............
Μπορώ να πω ότι τη βρίσκω.
Εγώ είμαι ενταγμένη σε απόχρωση "Βαθύ κόκκινο" αλλά σημασία έχει να μπορείς να συζητάς για διάφορα θέματα χωρίς γραμμή.
Πάντως όπως είδες τα θέματα είναι πολλά, όρεξη να χεις. Εγώ πάντως κόλλησα για τα καλά στα ιδεο
Καλως ήρθες.
Μη μας παρεξηγείς.
Αυτό που θα δεις εδώ είναι άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά να συζητούν και καμμιά φορά να κοντράρονται έντονα.
Εδώ είναι και η χάρη..............
Μπορώ να πω ότι τη βρίσκω.
Εγώ είμαι ενταγμένη σε απόχρωση "Βαθύ κόκκινο" αλλά σημασία έχει να μπορείς να συζητάς για διάφορα θέματα χωρίς γραμμή.
Πάντως όπως είδες τα θέματα είναι πολλά, όρεξη να χεις. Εγώ πάντως κόλλησα για τα καλά στα ιδεο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω τι στην ευχή πίστευα όταν ακόμα δεν είχα διαμορφώσει άποψη, απλά "άκουγα τον πατέρα μου", bless him, υπήρξα ΠΑΣΟΚ. μέχρι τα 19 μου, έκτοτε τσακώνομαι με τον μεροκαματιάρη μπαμπα, νυν συνταξιούχο με περικοπές σε μια σύνταξη της ντροπής που μάλλον δε λέει να βάλει μυαλό, bless him, ο μόνος πασοκτζής που βρίσκω γλυκούλη να πω την αλήθεια. για τους άλλους δεν θα μπορέσω χιχιχιχιχ. Τώρα στα 38, έχοντας περάσει χρόνια και ζαμάνια (clap clap clap) μακριά από κόμματα, είναι κομμάτι δύσκολο να καταλάβω τα στεγανά των συμπολιτών/συμπατριωτών μου στο θέμα, αλλά όπως λέω "καλή καρδιά" κι όλα θα στρώσουν κάποτε...
Κι εγω ειμαι 26 (παναγια μου μεγαλώνω) και δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι φανατίζονται με κομματα.
Γνωρίζω άτομα που ειναι about να βγουν στη σύνταξη και ακόμα πιστεύουν οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι κάτι διαφορετικό και ο τζέφρυ θα κάνει διαφορά.
Καλα ρε φιλε. Δεν ακους τον λοβέρδο που παραπονιέται οτι ο κόσμος δεν πεθαίνει;
Δεν βλέπεις οτι ενδιαφέροναι μονο για την πάρτυ τους και για την αποδόμηση της οικονομίας ωστε να υποταχθούμε ολοι στις πολυεθνικές και στα ξένα κέντρα χωρίς δικαίωμα να σηκώσουμε κεφάλι;
αφου ειναι προφανές πια...
Γνωρίζω άτομα που ειναι about να βγουν στη σύνταξη και ακόμα πιστεύουν οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι κάτι διαφορετικό και ο τζέφρυ θα κάνει διαφορά.
Καλα ρε φιλε. Δεν ακους τον λοβέρδο που παραπονιέται οτι ο κόσμος δεν πεθαίνει;
Δεν βλέπεις οτι ενδιαφέροναι μονο για την πάρτυ τους και για την αποδόμηση της οικονομίας ωστε να υποταχθούμε ολοι στις πολυεθνικές και στα ξένα κέντρα χωρίς δικαίωμα να σηκώσουμε κεφάλι;
αφου ειναι προφανές πια...
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ναι είναι το "παιδί" ή "παιντί" όπως βλέπω δεξιά κι αριστερά να αποκαλείται ο Τζέφρυ, που θα σώσει την country (music) lol.
έχω μερικά στοιχεία να μοιραστώ για Αμχερστ. κάποιες συμπτώσεις απείρου κάλλους.
έχω κατεβάσει για προσωπικούς λόγους το αρχικό μου ιστολόγιο στον μπλογκερ όπου εκεί τα είχα πρωτανεβάσει.
ίσως τα βρείτε ενδιαφέροντα.
έχω μερικά στοιχεία να μοιραστώ για Αμχερστ. κάποιες συμπτώσεις απείρου κάλλους.
έχω κατεβάσει για προσωπικούς λόγους το αρχικό μου ιστολόγιο στον μπλογκερ όπου εκεί τα είχα πρωτανεβάσει.
ίσως τα βρείτε ενδιαφέροντα.
- SnowMan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Η εκτόνωση είναι η απελευθέρωση συναισθηματικού φορτίου. Νομίζω πως χρειαζόμαστε συναισθηματική ευστάθεια (σε κοινωνικό επίπεδο). Συναισθηματική εκτόνωση προσφέρουν π.χ. οι συνδικαλιστές που κατεβάζουν τους οπαδούς τους βόλτα μια φορά το μήνα για να εκτονωθούν 'οι τσιτωμένοι'. Εκτόνωση νοιώθει ο κάθε μικροαστικός που βλέπει Λαζόπουλο και λέει 'τι ωραία που τα χώνει αυτή η μαϊμού, νά'ναι καλά..'. Διαφωνώ κάθετα με αυτό. Η εκτόνωση ως ψυχικός μηχανισμός έχει άλλους σκοπούς. Η εκτόνωση εμφανίζεται στο σημείο όπου τα συναισθήματα είναι στα όρια τους λόγο κακής διαβούλευσης είτε σε προσωπικό επίπεδο' (ενός ατόμου), είτε σε πολιτικό επίπεδο (στη κοινωνία)και σαν φωτιά ξεσπάει με σκοπό να ξεκάνει τα πάντα και να αφήσει χώρο 'στην οντότητα' να αναστηθεί φρέσκια πάλι από τις στάχτες της ή να χαθεί εντελώς(σε περίπτωση που δεν της αξίζει μια θέση στο κόσμο πλέον). Το πετυχαίνει πολύ σπάνια όμως αφού υπάρχει υπερβολική υπεροψία(ξεροκεφαλιά) στη μέση εξαιτίας του συντηρητισμού(άλλος μηχανισμός με δικούς του σκοπούς).ex poetess έγραψε:όπως λες ενημέρωση κι εκτόνωση, σωστά, όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο, κι εφόσον πηγάζουν από ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες, είναι κατά την άποψη σας η ένωση των δύο αυτών εννοιών η αντιβίωση που θα ωριμάσει κάποια στιγμή το απόστημα του σάπιου καθεστώτος; μιλάω με ιατρικούς όρους, και ποιητική αδεία, πείτε το ίσως "παραβολικά".
Να το θέσω απλά; Καταλήγουμε(εγώ τουλάχιστον) στο απλό συμπέρασμα που καταλήγουμε πάντα σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Η ανθρώπινη κοινωνία όπως τη βιώνουμε είναι στρεβλή και δεν δείχνει κανέναν σεβασμό για τους φυσικούς ρυθμούς του σύμπαντος. Για αυτό σαν κολασμένο καρκινικό έκτρωμα μολύνει κάθε τι που αγγίζει. Μέχρι να εναρμονιστούμε με την αληθινή μας φύση, μέχρι να ακούσαμε τη φωνή της συνειδήσεως μας, να ξεπεράσουμε τις ματαιοδοξίες που γεννά ο εγωκεντρισμός μας και να πορευτούμε με αγνές προθέσεις βασιζόμενες στην αγάπη και τη συμπόνια δεν θα ωριμάσει ποτέ 'το απόστημα του σάπιου μας εαυτού' και αντίστοιχα το απόστημα του σάπιου μας καθεστώτος. Χρειαζόμαστε μια αναβάθμιση στον τομέα της συνείδησης - καθόλου εύκολο πράγμα μου φαίνεται.
Μετά το ξέσπασμα ακολουθεί η απραγία > Μετά την απραγία ακολουθεί η απόγνωση > Μετά την απραγία ακολουθεί το ξέσπασμα > Μετά το ξέσπασμα ακολουθεί η απραγία > Μετά την απραγία ακολουθεί η απόγνωση > Μετά την απραγία ακολουθεί το ξέσπασμα > Μετά το ξέσπασμα ακολουθεί η απραγία > Μετά την απραγία ακολουθεί η απόγνωση > Μετά την απραγία ακολουθεί το ξέσπασμα > Μετά το ξέσπασμα ακολουθεί η απραγία > Μετά την απραγία ακολουθεί η απόγνωση > Μετά την απραγία ακολουθεί το ξέσπασμα > ......κ.ο.κ είναι μάταιος φαύλως κύκλος δεν συμφωνείς; Αναθέτω τις ελπίδες μου περισσότερο στο πρώτο σκέλος του συλλογισμού σου. Και πιο συγκεκριμένα στην ευσυνειδησία.
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
- Blue Ice
Ποιος λέει ότι η αληθινή μας φύση είναι η αγάπη και η συμπόνοια;;;;
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
κι εγώ πλέον αμφιβάλλω για την αληθινή φύση πολλών, μερικοί φαίνεται γεννιούνται χωρίς τέτοιες υψηλές έννοιες ή αισθήματα - δεν ξέρω κατά πόσο στη ζωή τους υπήρξαν και οι ευκαιρίες ή δεν άξιζαν ούτε αυτές.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εγώ το λέω.Blue Ice έγραψε:Ποιος λέει ότι η αληθινή μας φύση είναι η αγάπη και η συμπόνοια;;;;
Κι όποιος την έχασε μέσα στις ιδεολογίες, τις παπαρολογίες, τις κύβδηλες αξίες, τους ψευτοηθκισμούς αντί του ήθους, έχει χάσει το ανώτερο στοιχείο μέσα του, έμεινε μόνο το ποταπό και οι αμπελοφιλοσοφίες της παρακμής, και είναι άξιος της τύχης του.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Η αγάπη και η συμπόνοια είναι μόνο δυο από τα πολλά συναισθήματα που νοιώθει ένας άνθρωπος, Γιατί να είναι αυτά τα δυο η αληθινή φύση του ανθρώπου και όχι δυο άλλα συναισθήματα;;;
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
σύμφωνα με το καθ'εικόνα και ομοίωσιν, κι εφόσον κάποιος θεωρεί ότι ο Θεός έχει ιδιότητες και η αληθινή του φύση είναι "αγάπη και συμπονοια" ομοίως και ο άνθρωπος. εδώ βέβαια μπορεί να ανοίξει μεγάαααααααλη συζήτηση.