Ευρωδιαπιστώσεις

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Ευρωδιαπιστώσεις

Δημοσίευση από Dhmellhn »

Εδώ και δεκαετίες ακούμε από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ότι "ανήκομεν εις την Δύσιν", "πρέπει επιτέλους να γίνουμε Ευρώπη-αιοι", "είναι καιρός να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή νοοτροπία" και πολλές άλλες τέτοιες "παραινέσεις". Ιδιαίτερα μετά τη μεταπολίτευση, η χώρα κινήθηκε με άξονα το ευρωπαϊκό όραμα με σκοπό την ωλοκλήρωση του εκδυτικισμού των Ελλήνων.

Με βάση τα παραπάνω, ήρθε η ώρα να διαπιστώσουμε εάν και κατά πόσον οι ίδιοι οι πολιτικοί ταγοί έχουν δώσει το παράδειγμα κάνοντας πράξη τα όσα ευαγγελίζονταν.

Για δείτε τα παρακάτω:

Αρχικά έχουμε τα όρια ηλικίας:

Εικόνα
Εικόνα

Ωραία πολιτική ανανέωση. Ο μισόκωφος Σαρακατσάνος και η Μις Πάλι Χάλι Πετραλιά.

Για δείτε και το ύψος των κρατικών χρηματοδοτήσεων στα κόμματα

Εικόνα
Εικόνα

Με τόσα χρήματα δεν είναι παράλογο που το giorgo έχει εκχωρήσει τις κρατικές επιδοτήσεις του κόμματός του έως το 2010 για το νέο δάνειο που συνήψε. Όχι για εκείνον, αλλά για τη φουκαριάρα τη μανούλα του τη margaret chand papandreou που έχει καημό να τον δει πρωθυπουργό.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμον δεν εκράτεις.

Μετά τα παραπάνω τα οποία, ειρήσθωι εν παρόδωι, αποδεικνύουν ένα πολύ μικρό μέρος της "πολιτικής συνέπειας" των πολιτικών, μήπως υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι που τους στηρίζουν;

Φυσικά, όσο υπάρχουν κορόϊδα (και είναι πάρα πολλά αυτά). :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ευρωδιαπιστώσεις

Δημοσίευση από ArELa »

Δε νομίζω πως εχέφρων νους τους στηρίζει. Ωστόσο και οι εχέφρονες κάτι πρέπει να ψηφίσουν. Κι όταν είπα πως εκ των πέντε κακών να ψάξει να βρει το λιγότερο κακό, μου την έπεσαν ομαδικά... Αλλά πώς αλλιώς να γίνει; Να'χουμε ακυβερνησία; Να απέχουμε; Και ν'απέχουμε κάμποσοι, θα πάει η πλειοψηφία των προβάτων να ψηφίσει...Οπότε τι; Τι να κάνουμε διάβολε;

Κανείς δεν στέκεται άξιος των περιστάσεων, όλοι λαβώνουν την Ελλάδα- ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ, ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ... πολλοί την έχουν κατακλέψει, κανείς μα κανείς δεν τη νοιάζεται πραγματικά. Μόνο για την εξουσία δίνουν ψυχή και μόνο για το κόμμα στήνουν οπίσθια! Τα βλέπουν, τα ξέρουν οι έχοντες αυτόνομη και κριτική σκέψη αυτά...Ωστόσο κάτι πρέπει να ψηφίσουν...

Διάβολε, μπρος γκρεμός, δεξιά γκρεμός, αριστερά γκρεμός και πίσω πάλι γκρεμός! :help:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”