Υπάρχουν δέντρα και δέντρα...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Υπάρχουν δέντρα και δέντρα...

Δημοσίευση από Spirit oF Fire »

Εικόνα
Eυτυχώς, η κυβέρνηση έσωσε το απόλυτα αναγκαίο και χρήσιμο πλαστικό δεντράκι του δήμου Αθηναίων, που τείνει να γίνει σύμβολο της υπερκατανάλωσης του δυτικού ανθρώπου...
Εικόνα
Μακάρι με την ίδια προσήλωση να προστάτευε και τα αληθινά μας δέντρα, πλάσματα της ζωής...

http://fysei.blogspot.com/2008/12/blog-post_22.html
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Υπάρχουν δέντρα και δέντρα...

Δημοσίευση από seliniasmenos »

Σωστό... :thumb:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt »

Λίζα σου 'χω πει πόσο σε λατρεύω; :embar:
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

=) αν και η ιδέα του κειμένου αυτού δεν είναι δική μου.. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια =)
ώρες ώρες είσαι πολύ καλούλης =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner »

Οχι εγω σε λατρευω ποιο πολυ.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} »

Πολύ σωστό αυτό που λέχθηκε, κ πρέπει να γίνει κάτι γι'αυτό το πράσινο είναι ζωή, είναι χαρά κ μερικές φορές δέος, θεωρώ εγκληματίες αυτούς που εσκεμένα καίνε δάση κ μετά απο λίγο καιρό κάνουν βιλίτσες.
Αλλά έχει χάρη που είμαστε πρωτόγονοι ακόμα διότι αν είμασταν ανθρώποι με παιδεία, κ κατάληλα προσανατολισμένοι, το κάψιμο των δασών είναι ίδιο με ένα έγκλημα για εμένα τουλάχιστον.
Είμαι άνθρωπος που ζεί στην επαρχία κ συχνά πέρνω το αυτοκίνητο κ ανεβένω τα βουνά με το αμάξι, κ βλέπω τοπία φανταστικά τα οποία τα βγάζω κ φωτογραφίες κ τα έχω σπίτι μου, μέρη που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα κ απο καμμιά χώρα. Κ πραγματικά όταν πάω βόλτες συ αυτά τα μέρη ανοίγει η καρδιά μου, κ όταν γυρίζω πίσω εκτός απο τα βουλωμένα αυτιά έχω μιά ψυχολογία αφάνταστα όμορφη.
Είναι επίσης κάτι χωριά βέβαια μακριά, αλλά αξίζουν της επίσκεψης, βλέπεις γέροντες οι οποίοι είναι ντυμένοι κ εμφανιασικά είναι όπως ήταν πρίν 100 χρόνια +, έχουν τους αμπελώνες τους κ βλέπεις σε κάθε σπίτι τους καπνοδόχους σχεδόν απο όλα τα σπίτια να βγάζουν παχύ καπνό, άλλη φάση παιδιά με το που μπένεις στο σε χωριά το κάθε χωριό μυρίζει διαφορετικά.
Είμαι κατερινιώτης κ έχουμε αφάνταστα μέρη όπως κ όλη η Ελλάδα, έχω τον όλυμπο φάτσα κάθε μέρα που ανοίγω το παράθυρο. Κ θέλω να τον έχω όσο ζώ.
Όνειρο μου να κάνω ένα σπιτικό επάνω στα βουνά, όσο ποιό πάνω γίνεται έτσι ώστε να έχω καθημερινή επαφή με την φύση που τόσο αγαπώ, κ να γευτώ της χαρές της. Εύχομαι μα τον θεό να με αξιώσει ο θεός κ να το κάνω.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Σου το εύχομαι κι εγώ =) και σου λέω πως όταν το κάνεις θα περνάω να σε βλέπω =Ρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”