Divine Sinner έγραψε:Οπως και να χει. το προβλημα ειναι υπαρκτο.
Η χωρα δεν αντεχει αλλους μεταναστες.
Όταν εγώ τα'λεγα αναλυτικότατα και χωρίς εμπάθεια ή ρατσιστικές διαδρομές
εδώ, κάποιοι βιάστηκαν να με τοποθετήσουν αβασάνιστα στους ναζούκλες ή τους υπερεθνικιστές που χάνουν την ανθρωπιά τους για το ζήλο του έθνους. Ε, δεν είναι έτσι και
δεν είμαι έτσι! Θα'ταν παράλογο να'μουν κατά των μεταναστών συλλήβδην, έχοντας διατελέσει κι εγώ μετανάστρια στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο μέρος της ζωής μου.
Απλά έβλεπα
και βλέπω ένα κράτος ασυντόνιστο, ανοργάνωτο, που δεν κοιτάει την ευμάρεια των πολιτών του, που με την ασυνεπή ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πολιτική του έβαλε
όπως ήταν φυσικό επόμενο, μεγάλο μέρος του ντόπιου πληθυσμού μαζί με τους μετανάστες, σε κατάσταση εξαθλίωσης και φτώχειας.
_XRHSTOS_ έγραψε:ο παραπάνω βίντεο είναι απο το zougla gr και αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημα στήριζε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα του ΣΥΡΙΖΑ! Που κατά τα άλλα παριστάνει το... λαοπρόβλητο κόμμα με τον Αλέξη να οργώνει τις ραχούλες για να το αποδείξει! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ κύριοι της Κουμουνδούρου...
Για μένα ήταν αναμενόμενη αυτή η στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έπεσαν τώρα οι μάσκες. Ανέκαθεν ήταν πασιφανής ο φαρισαϊσμός τους κι ένας υφέρπων φασισμός νέου τύπου με το μανδύα της "δημοκρατικότητας" (μη χέσω).
Οι κορώνες και οι συχνά εύστοχοι ομολογουμένως καυτηριασμοί κατά της κυβερνήσεως, μου κάνουν υποκριτικές τοποθετήσεις όταν ταυτόχρονα α/ θεωρεί το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση "μια χαρά βιβλίο" β/ στηρίζει με υπερβάλλοντα ζήλο τα δικαιώματα των όποιων μειονοτήτων, ΚΑΙ των μεταναστών, αλλά ταυτόχρονα έχει χεσμένα τα δικαιώματα των Ελλήνων μέσα στον ίδιο τους τον τόπο. Υπάρχουν και γ/ και δ/ και ε/ και πάει λέγοντας, αλλά βαριέμαι να αραδιάζω ολόκληρο κατεβατό, ειδικά γι'αυτόν τον πολιτικό φορέα.