ΓΡ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ
ΓΡ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ
Ποια η άποψή σας για τον αποπεμφθέντα σύμβουλο επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου και πρόεδρο των ομοφυλοφίλων Γρ. Βαλλιανάτο; Πώς κρίνετε τις διασυνδέσεις του με το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" και ως ακολούθως τις θέσεις του για την ύπαρξη μειονοτήτων στην χώρα μας;
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής

- Φύλο: Γυναίκα
Re: ΓΡ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ
Μηδέν.
Οτιδήποτε άλλο περιττεύει για το συγκεκριμένο άτομο.
Οτιδήποτε άλλο περιττεύει για το συγκεκριμένο άτομο.
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
πρόεδρο των ομοφυλοφίλων
Των δεδηλωμένων, βέβαια,
γιατί άμα το ψάχναμε το πράγμα σε βάθος, θα έβγαιναν πρώτο κόμμα
Για τις μειονότητες. Προσπαθεί να αναταράξει, να ακουστεί, να κάνει σάλο.
Φταίει η ερωτική του ζωή πιστεύω, μακάρι να βρεί ένα καλό παιδί και να είναι ευτυχισμένος.
Την ίδια ευχή δίνω και στους ακροδεξιούς
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Άκρως ύποπτες.Πώς κρίνετε τις διασυνδέσεις του με το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" και ως ακολούθως τις θέσεις του για την ύπαρξη μειονοτήτων στην χώρα μας;
Υ.Γ. Μισθωτός...
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Πού κολλάνε εδώ οι ακροδεξιοί; Δεν το έπιασα αυτό; Αν τυχόν μιλήσει κανείς για τον Βαλλιανάτο είναι ακροδεξιός; Αν πάλι υπονοείς ότι η αφεντιά μου είναι αυτής της συνομοταξίας τότε πλανασαι πλάνην οικτράν.Fountikos_Xasistas έγραψε:Την ίδια ευχή δίνω και στους ακροδεξιούς
TEUTAMOS έγραψε:Ποια η άποψή σας για τον αποπεμφθέντα σύμβουλο επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου και πρόεδρο των ομοφυλοφίλων Γρ. Βαλλιανάτο; Πώς κρίνετε τις διασυνδέσεις του με το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" και ως ακολούθως τις θέσεις του για την ύπαρξη μειονοτήτων στην χώρα μας;
To προβλημα ποιο ειναι;Οτι ειναι γκευ,οτι ειναι συμβουλος επικοινωνιας του Γ.Παπανδρεου η οτι ειναι προεδρος των ομοφυλοφιλων;Μηπως ολα αυτα μαζι;
Υ.γ:Nα πεθανουν ολες οι μειονονοτητες!Ιs that your motto my friend?
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
αν μιλησει για τον Βαλλιανατο ως γκευ ατομο(ξου ξου ξου δλδ) ως συμβουλος γκευ ατομο του Παπανδρεου(παλι ξου ξου 666 the number of the bist american fucking asshol)ε τοτε ναι..δεν νομιζω πως δεν ειναι..Αν λαβω υποψην και το θεμα των μειονοτητων ειναι 100%.Δλδ τι θα επρεπε να μεινει απ'εξω για να μην ειναι.Μονο ο Ντερτιλης;TEUTAMOS έγραψε:Πού κολλάνε εδώ οι ακροδεξιοί; Δεν το έπιασα αυτό; Αν τυχόν μιλήσει κανείς για τον Βαλλιανάτο είναι ακροδεξιός; Αν πάλι υπονοείς ότι η αφεντιά μου είναι αυτής της συνομοταξίας τότε πλανασαι πλάνην οικτράν.Fountikos_Xasistas έγραψε:Την ίδια ευχή δίνω και στους ακροδεξιούς
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
-
Divine Sinner
Θεωρω πως ο βαλιανατος εχει ξεφυγει και αντιδρα περιεργα.
Δεν θεωρω οτι ειναι μισθωτος ή συνωμοτης ή κατι τετοιο. μην τρελαθουμε.
απλα εχει περδεψει τα πραγματα και αντιδρα σπασμωδικα.
Δεν θεωρω οτι ειναι μισθωτος ή συνωμοτης ή κατι τετοιο. μην τρελαθουμε.
απλα εχει περδεψει τα πραγματα και αντιδρα σπασμωδικα.
Το πρόβλημα είναι ότι απλά λαμβάνει εντολές από έξω που στο σύνολό τους κρίνονται αντεθνικές (όχι κατ' ανάγκην απο μενα ή απο σενα, αλλα από τον εργοδότη του). Δεν ενδιαφέρει ποσώς τι κάνει στο κρεβάτι του ούτε ότι ήταν σύμβολος επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου. Παρηιτήθη για θέμα δεοντολογίας επειδή προέβη σε δηλώσεις που εναντιούνται και στο Πα.Σο.Κ. και στο εθνικό συμφέρον. Βεβαίως, από την άλλη, δεν είμαι βέβαιος αν ο Γ. Παπανδρεου είχε και τόσο πλήρη άγνοια του τι πρέσβευε ο επικοινωνιολόγος του, αλλά απλώς 'ό,τι έλεγε δεν έπρεπε να βγει και τόσο προς τα έξω.
-
Divine Sinner
Ναι εχεις δικιο.
Η συμπεριφορα του ηταν αντεθνικη.
Απλα θεωρω οτι το κινητρο του ηταν η αντιδραση κι οχι κατι παραπανω.
απο τοτε που υπαρχει στο προσκηνιο ο βαλλιανατος αντιδρα χαριν αντιδρασης.
Λογικο ειναι μια τετοια συμπεριφορα να τον οδηγησει σε λαθος δρομους.
Δεν υπαρχει ποιο συνωμοσιολογικος χωρος απο τον ακροδεξιο.Γιατι απλα ειναι σε ολα καχυποπτος σε βαθμο μηδενισμου.TEUTAMOS έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι απλά λαμβάνει εντολές από έξω που στο σύνολό τους κρίνονται αντεθνικές (όχι κατ' ανάγκην απο μενα ή απο σενα, αλλα από τον εργοδότη του). Δεν ενδιαφέρει ποσώς τι κάνει στο κρεβάτι του ούτε ότι ήταν σύμβολος επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου. Παρηιτήθη για θέμα δεοντολογίας επειδή προέβη σε δηλώσεις που εναντιούνται και στο Πα.Σο.Κ. και στο εθνικό συμφέρον. Βεβαίως, από την άλλη, δεν είμαι βέβαιος αν ο Γ. Παπανδρεου είχε και τόσο πλήρη άγνοια του τι πρέσβευε ο επικοινωνιολόγος του, αλλά απλώς 'ό,τι έλεγε δεν έπρεπε να βγει και τόσο προς τα έξω.
Τωρα θα μπορουσες να αναφερεις τον Βαλλιανατου χωρις την σεξουαλικη του ταυτοτητα-προσεγγιση και το οτι ειναι προδερος των ομοφ.,αλλωστε το γνωριζουμε ολοι αυτο.Αυτο λεγεται "δημιουγω το κλιμα για την αποψη μου".Το αν παρετηθηκε φυσικα εχει να κανει με εναντιωση συνειδητη η και μη στη γραμμη του κοματος του κυριου Γ.Παπανδρεου.Απο κει και περα τι θα πει "τι πρεσβευε" ο Κυρ Βαλλιανατος;Δλδ αν ξερετε(με στοιχεια και αποδειξεις και οχι εικασιες) πειτε μου τι πρεσβευε να δουμε αν οντως το γνωριζε ο Προεδρος του Κινηματος η οχι..
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Divine Sinner έγραψε:Ναι εχεις δικιο.
Οκ βγες εκει εξω στην Ελλαδιτσα να δεις τι αποψη εχουν για τους γκευ και μετα μιλα αν αντιδραν χωρις λογο..
Αντεθνικη;Εχεις επιχειρηματα;Αν δεν ηταν γκευ ουτε που θα ειχατε ασχοληθει με τον "αντεθνικισμο του " Ουαουυυ..!
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Επειδή είσαι πανάσχετος και φαίνεται από 20 χιλιόμετρα μακριά, σε πληροφορώ ότι ο Βαλλιανάτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία και θεωρεί ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Επίσης, συνεργάζεται απροκάλυπτα με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι το οποίο είναι γνωστό για τ' ανθελληνικά του τερτίπια.
Δεν μπαινω στην διαδικασια να μην το αποδεχτω..Αλλα για να το αποδεχτω πρεπει να να μου προβαλλεις αποδειξεις,εκτος κι αν η αποδειξη εισαι εσυ και δεν το πηρα χαμπαρι.Επισης θελω να σου τονισω να εισαι πιο κοσμιος απεναντι μου διοτι δεν εχουμε μιλησει η αντιπαρατεθει ποτε απο εδω μεσα..Δεν με πειραζει να εκφραζονται ετσι ατομα που εχω και ο ιδιος κρινει αυτα η τις αποψεις τους οποτε την επομενη φορα που θα απαντησεις σε post να προσεξεις πολυ πως θα μου μιλησεις..Αυτα για την οικειοτητα και το "ασχετε" και τα 20 χιλιομετρα..Γκεγκε;Αίολος έγραψε:Επειδή είσαι πανάσχετος και φαίνεται από 20 χιλιόμετρα μακριά, σε πληροφορώ ότι ο Βαλλιανάτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία και θεωρεί ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Επίσης, συνεργάζεται απροκάλυπτα με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι το οποίο είναι γνωστό για τ' ανθελληνικά του τερτίπια.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Και όσοι δεν ειναι ακροδεξιοι βαπτίζουν τους υπολοίπους "ακροδεξιούς", για να μπορούν άφοβα και ανενόχλητα να συνωμοτήσουνSulphur έγραψε:Δεν υπαρχει ΠΙΟ συνωμοσιολογικος χωρος απο τον ακροδεξιο.Γιατι απλα ειναι σε ολα καχυποπτος σε βαθμο μηδενισμου.
άλλο πράγμα να λες "ο ομοφυλόφιλος Γρ. Βαλλιανάτος ή ο γκέυ Γρ. Βαλλιανάτος", και άλλο πράγμα να αναφέρεις την ιδιότητά του ως προέδρου των ομοφυλοφίλων. Όσο ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου, άλλο τόσο είναι πρόεδρος των ομοφυλοφίλων. Πώς θα το κανουμε δηλαδή;Sulphur έγραψε:Τωρα θα μπορουσες να αναφερεις τον Βαλλιανατου χωρις την σεξουαλικη του ταυτοτητα-προσεγγιση και το οτι ειναι προδερος των ομοφ.,αλλωστε το γνωριζουμε ολοι αυτο.
Εγ-κλιματίσου τότε ή μην εγ-κληματίζεις τα λεγόμενά μου.Sulphur έγραψε:Αυτο λεγεται "δημιουγω το κλιμα για την αποψη μου".
Απόδειξέ μου εσύ ότι ΔΕΝ τα πρέσβευε ο Γρ. Βαλλιανάτος στις κατ' ιδίαν συναντήσεις του με τον Πρόεδρο του Κινήματος!Sulphur έγραψε:Απο κει και περα τι θα πει "τι πρεσβευε" ο Κυρ Βαλλιανατος;Δλδ αν ξερετε(με στοιχεια και αποδειξεις και οχι εικασιες) πειτε μου τι πρεσβευε να δουμε αν οντως το γνωριζε ο Προεδρος του Κινηματος η οχι..
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Πετ, έχουμε αντιπαρατεθεί.Sulphur έγραψε:Δεν μπαινω στην διαδικασια να μην το αποδεχτω..Αλλα για να το αποδεχτω πρεπει να να μου προβαλλεις αποδειξεις,εκτος κι αν η αποδειξη εισαι εσυ και δεν το πηρα χαμπαρι.Επισης θελω να σου τονισω να εισαι πιο κοσμιος απεναντι μου διοτι δεν εχουμε μιλησει η αντιπαρατεθει ποτε απο εδω μεσα..Δεν με πειραζει να εκφραζονται ετσι ατομα που εχω και ο ιδιος κρινει αυτα η τις αποψεις τους οποτε την επομενη φορα που θα απαντησεις σε post να προσεξεις πολυ πως θα μου μιλησεις..Αυτα για την οικειοτητα και το "ασχετε" και τα 20 χιλιομετρα..Γκεγκε;Αίολος έγραψε:Επειδή είσαι πανάσχετος και φαίνεται από 20 χιλιόμετρα μακριά, σε πληροφορώ ότι ο Βαλλιανάτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία και θεωρεί ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Επίσης, συνεργάζεται απροκάλυπτα με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι το οποίο είναι γνωστό για τ' ανθελληνικά του τερτίπια.
Από εκεί και πέρα, προσωπική μου άποψη είναι ότι είσαι πανάσχετος. Μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο, με τις πράξεις σου.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Όσο για τις αποδείξεις που ζητάς:
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Ζήτω το ΠΑΣΟΚ:

εχουμε αντιπαρατεθει και δεν σε εβρισα..Λοιπον προσπερναω αυτο για μενα εισαι εξισου οσο ασχετος νομιζεις πως ειμαι εγω για σενα..Συν το γεγονος οτι θεωρω ολους τους ακροδεξιους και εθνικιστες οτι ειναι συμπλεγματικοι κατι που σχετιζεται με το ενστικτο αυτοσυντηρησης(εννοια της φυλης) που πρωτος εθεσε ο Φροιντ!Κι οχι εγω φυσικα..Αίολος έγραψε:Πετ, έχουμε αντιπαρατεθεί.Sulphur έγραψε:Δεν μπαινω στην διαδικασια να μην το αποδεχτω..Αλλα για να το αποδεχτω πρεπει να να μου προβαλλεις αποδειξεις,εκτος κι αν η αποδειξη εισαι εσυ και δεν το πηρα χαμπαρι.Επισης θελω να σου τονισω να εισαι πιο κοσμιος απεναντι μου διοτι δεν εχουμε μιλησει η αντιπαρατεθει ποτε απο εδω μεσα..Δεν με πειραζει να εκφραζονται ετσι ατομα που εχω και ο ιδιος κρινει αυτα η τις αποψεις τους οποτε την επομενη φορα που θα απαντησεις σε post να προσεξεις πολυ πως θα μου μιλησεις..Αυτα για την οικειοτητα και το "ασχετε" και τα 20 χιλιομετρα..Γκεγκε;Αίολος έγραψε:Επειδή είσαι πανάσχετος και φαίνεται από 20 χιλιόμετρα μακριά, σε πληροφορώ ότι ο Βαλλιανάτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία και θεωρεί ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Επίσης, συνεργάζεται απροκάλυπτα με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι το οποίο είναι γνωστό για τ' ανθελληνικά του τερτίπια.
Από εκεί και πέρα, προσωπική μου άποψη είναι ότι είσαι πανάσχετος. Μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο, με τις πράξεις σου.
Τωρα για το Θεμα Βαλλιανατου.Οκ!Ο ανθρωπος εχεις τις αποψεις που εχει..Ειναι δικες τους..Οπως αλλωστε στα βιντεακια που παρεθεσε λεει και ο ιδιος..Στο τελος αν παρατηρησεις λεει οτι βρισκοταν στην θεση που βρισκοταν για ενα σκοπο,(καμια σχεση με το θεμα σκοπιων) απο την στιγμη που την ολοτελα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του αποψη την εξεθεσε δημοσια ενω ειναι συμβουλος(επικοινωνιας βεβαια) επηλθε και η τιμωρια!Any questions?Mπραβο στον Γιωργο Ανδρεα Παπανδρεου..
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Ποιες προσωπικές απόψεις ρε; Εφόσον έχει αυτές τις απόψεις, αναλόγως θα πράττει κιόλας.
Αλλά, τι περιμένω ν' ακούσω από έναν απατρίδα όπως εσένα;
parolo pou polloi syntrofoi moy thewroun oti opoios mpainei stin myti twn fasistwn einai taytoxrona kai sympathikos ,mporw na sas pw me sigoyria oti o ballianatos einai enas kolwnakiwtis flwros kai an tyxon erthei se kapoia sygentrwsi twn filwn toy ifikrati na eiste sigoyroi oti tha faei toses klwtsies oses efage kai o polyzwgopoylos.
nomizw pws kalypsa to thema apo tin pleyra twn anarxikwn.
nomizw pws kalypsa to thema apo tin pleyra twn anarxikwn.
την...ακούσαμε για τα καλά
- Casandra
- Σχεδιαστής

- Irc ψευδώνυμο: Casandra
- Φύλο: Γυναίκα
Είναι ντροπή να είσαι έλληνας και να μιλάς σε συνέδριο (του ΠΑΣΟΚ και μη) για Μακεδονική μειονότητα (και τουρκική μειονότητα) και δεν τον σταμάτησαν αμέσως να του ζητήσουν να ανακαλέσει ή δεν έγινε η παραπομπή του τότε και γίνεται ετεροχρονιστικά. Τώρα καταλαβε ο κ. Παπανδρέου τις εθνικές και μειονοτικές απόψεις του κ. Βαλλιανάτου;
Εσείς καθείστε να μαλώνετε για ακροδεξιούς, φασίστες και τα ίδια ξανά και ξανά ...
Εσείς καθείστε να μαλώνετε για ακροδεξιούς, φασίστες και τα ίδια ξανά και ξανά ...
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
--------------ο καλός-------------------
....Tι τσιμπήθηκες εσύ τώρα;
Όχι, δεν σε θεωρώ βέβαια. Αντιθέτως, μακάρι οι εν λόγω κύριοι να είχαν την μισή αγάπη από εκείνη που τρέφεις εσύ για το αρχαιοελληνικό πνεύμα.
--------------------------------------------------
-------ο κακός----------------------------------
Το θέμα ολόκληρο συνοψίζεται σε δυο γραμμές...
---------------και ο άσχημος---------------------------
Παρακαλούνται οι κκ συνομιλητές, να ομιλούν μόνο άμα τη επιδείξει πιστοποιητικού πατριωτικών φρονημάτων.
Αλλιώς, η Αστυνομία Λόγου θα τους επιδείξει
(τι σημαίνει Πατρίς)
και θα καταλήξουν Βαλλιανάτοι
Αν τυχόν μιλήσει κανείς για τον Βαλλιανάτο είναι ακροδεξιός; Αν πάλι υπονοείς ότι η αφεντιά μου είναι αυτής της συνομοταξίας τότε πλανασαι πλάνην οικτράν.
....Tι τσιμπήθηκες εσύ τώρα;
Όχι, δεν σε θεωρώ βέβαια. Αντιθέτως, μακάρι οι εν λόγω κύριοι να είχαν την μισή αγάπη από εκείνη που τρέφεις εσύ για το αρχαιοελληνικό πνεύμα.
--------------------------------------------------
-------ο κακός----------------------------------
Το θέμα ολόκληρο συνοψίζεται σε δυο γραμμές...
---------------και ο άσχημος---------------------------
Παρακαλούνται οι κκ συνομιλητές, να ομιλούν μόνο άμα τη επιδείξει πιστοποιητικού πατριωτικών φρονημάτων.
Αλλιώς, η Αστυνομία Λόγου θα τους επιδείξει
(τι σημαίνει Πατρίς)
και θα καταλήξουν Βαλλιανάτοι
Τ-αμπελοφιλοσοφίες για μια ακόμα φορά.
Για μια ακόμη φορά φταίνε τα άκρα, αλλά για τη ουσία...άκρα του τάφου η σιωπή!
Υ.Γ. Ήρθαν τα άκρα, να διώξουν τα τσάκρα!
Για μια ακόμη φορά φταίνε τα άκρα, αλλά για τη ουσία...άκρα του τάφου η σιωπή!
Υ.Γ. Ήρθαν τα άκρα, να διώξουν τα τσάκρα!
Εγώ προσπαθώ με όλη την καλή θέληση να καταλάβω το θέμα. Υπάρχουν ναι ή, όχι κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα που να θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες, πολλοί - λίγοι δεν έχει σημασία. Υπάρχουν; Και βέβαια υπάρχουν. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι; Υπάρχουν κι αυτοί. Υπάρχουν θρησκευτικές μειονότητες ή, όλοι είναι Χ.Ο? Υπάρχουν. Τι λοιπόν είπε ο Βαλλιανάτος που είναι ψέμματα; Τίποτα. Βαφτίστε τώρα αντεθνική και την αλήθεια, επειδή σας χαλάει τον εθνικό σας μύθο. Επίσης από το 1974 και έπειτα η ελευθερία άποψης είναι κατοχυρωμένη. Γιατί λοιπόν ο Βαλλιανάτος να μην έχει τη δική του άποψη και να μην μπορεί να την εκφράζει; Επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που λέει; Και λοιπόν;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.