Τα πρώτα σημάδια παραφροσύνης...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Τα πρώτα σημάδια παραφροσύνης...

Δημοσίευση από ArELa »

Τα πρώτα σημάδια παραφροσύνης στην οποία οδηγούνται άνθρωποι ένεκα της κατάρρευσης του συστήματος και της οικονομίας παγκοσμίως, ήδη προοιοωνίζουν ζοφερές καταστάσεις...

Ένας 45χρονος άνδρας από το Λος 'Αντζελες, σε κατάσταση παραφροσύνης από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, τα τρία παιδιά τους και την πεθερά του, πρωτού δώσει τέλος και στη δική του ζωή.

Εικόνα

Η τραγωδία σημειώθηκε στην κοινότητα Πόρτερ Ραντς, στα βορειοδυτικά της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο.
Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του δράστη και αυτόχειρα.

Σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας όμως ονομάζεται Κάρθικ Ρατζάραμ. "Πιστεύουμε ότι πρόκειται για δολοφονία και αυτοκτονία. Φαίνεται ότι (ο δράστης) σκότωσε την οικογένειά του και κατόπιν αυτοκτόνησε", δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Λος 'Αντζελες, Μάικλ Μουρ.

Στις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα της 39χρονης συζύγου, της 70χρονης πεθεράς και των τριών γιων του δράστη, ηλικίας 19, 12 και 7 ετών.

Σύμφωνα με τον Μουρ το έγκλημα σημειώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
Ο 45χρονος, που είχε MBA στην οικονομία και είχε εργαστεί παλαιότερα για τις εταιρείες Price Waterhouse και Sony Pictures δυσκολευόταν να βρει δουλειά και αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

"Είχε απελπιστεί από την οικονομική κατάστασή του", πρόσθεσε ο Μουρ, διευκρινίζοντας ότι στο σπίτι βρέθηκαν τρεις επιστολές, γραμμένες από το 45χρονο, όπου περιγράφονται τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας.

http://vwww.express.gr/news/world/83698 ... 83698.php3
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Τα πρώτα σημάδια παραφροσύνης...

Δημοσίευση από Apomakros »

...ένεκα της κατάρρευσης του συστήματος και της οικονομίας παγκοσμίως...
Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό η αιτία. Ανεργία και οικονομικά προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Μπορεί μεν να βρίσκονται σε έξαρση τελευταία (και στην Αμερική) αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί ως αιτία τέτοιων εγκλημάτων. Άλλωστε παρόμοια εγκλήματα συνέβαιναν ανέκαθεν, ιδίως στην Αμερική.

(Η τραγωδία αυτή δεν νομίζω ότι αποτελεί κανένα σημάδι. Απλώς ο δράστης/θύμα ήξερε καλό σημάδι...)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Oδηγήθηκα σ'αυτό το συμπέρασμα γιατί ο τύπος ήταν εκατομμυριούχος και σημαντικότατο στέλεχος σε εταιρίες κολοσούς. Όταν η ανεργία χτυπάει την πόρτα και τέτοιων ατόμων, δεν μπορώ να το αποδώσω απλά σε συγκυριακή κατάσταση. Αυτός δεν είναι ο μόνος που "επλήγη". Ξεχώρισε για τον τρόπο που αντέδρασε, αλλά δεν είναι ο μόνος... Ειναι σαφές ότι η οικονομική κατάρρευση, ξηλώνει το όλο σύστημα κανονικά. Μπορεί να μην έχουμε νιώσει εδώ τις πλήρεις επιπτώσεις ακόμα, αλλά στην Αμερική ήδη οι επιπτώσεις γκρεμίζουν πολύ κόσμο. Αν αναλογιστείς πως η αξία των ακινήτων έπεσε ήδη ΣΤΑ ΜΙΣΑ... άστα να πάνε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

παλιά όταν είχαμε ελληνοτουρκική κρίση κι έβγαινε το σισμικ στο Αιγαίο, θυμάσαι τι γινόταν;

έτρεχε ο κόσμος στα σουπερ μαρκετ και άδειαζε τα ράφια λες και θα γίνονταν πόλεμος...

(άσχετο, αλλά ... οι κρίσεις οδηγούν αναπόφευκτα σε συνειρμούς...)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Mα κι εγώ στην τωρινή κρίση το αποδίδω όλο αυτό. Δεν λέω κάτι άλλο.

Το ότι υπάρχει σοβαρότατη κρίση στο παγκόσμιο σύστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Ελπίζω κι εύχομαι ειλικρινά να διαψευσθώ, αλλά αυτή τη φορά δεν προβλέπεται ανάκαμψη που να δικαιολογεί το "έλα μωρέ, κρίση είναι θα περάσει" με το οποίο στην συντριπτική του πλειονότητα ο κόσμος στην Ελλάδα αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση.

Η πτώση του βιωτικού μας επιπέδου είναι διαρκώς αυξανόμενη, τουλάχιστον από τα μέσα της δεκαετίας του '90 και μετά, σε βαθμό που έφερε την κυριολεκτική εξαθλίωση σε λαϊκά στρώματα που άλλοτε ζούσαν αξιοπρεπώς. Τώρα φαίνεται αυτό που ήταν φυσικό επόμενο να γίνει με την τακτική των κρατών που απομυζούσαν διαρκώς τις τάξεις αυτές και προφανώς δεν αρκέστηκαν μόνο σ'αυτές... Το πράγμα κλιμακώθηκε στο βαθμό του "δεν πάει άλλο".
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Το πράγμα κλιμακώθηκε στο βαθμό του "δεν πάει άλλο".
Τι θα πει "δεν πάει άλλο";

(την φράση απύθμενος πάτος δεν την έχεις ακουστά;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”