Επέμβαση Πούτιν κατά άγριας τίγρης
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Επέμβαση Πούτιν κατά άγριας τίγρης
Σωτήρια επέμβαση του Βλαντιμίρ Πούτιν κατά άγριας τίγρης
Έσωσε τους δημοσιογράφους
Μόσχα 01/09/08 20:13 Associated Press
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έσωσε αυτοπροσώπως τους δημοσιογράφους που επισκέπτονταν μαζί του έναν δρυμό στην Άπω Ανατολή από μία απειήτική άγρια τίγρη, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του ειδησεογραφικού καναλιού Βέστι είχαν πλησιάσει την τίγρη που βρισκόταν σε ένα κλουβί και περίμεναν τον Βλάντιμιρ Πούτιν που επρόκειτο και αυτός να επισκεφθεί το δρυμό του Ουσουριίσκι.
Όπως αναφέρει η οικονομική εφημερίδα Βεντομόστι, «οι δημοσιογράφοι είδαν ότι το ζώο ήταν ελεύθερο και υπήρχε κίνδυνος να τους επιτεθεί». Ωστόσο, συνεχίζει η εφημερίδα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν ντυμένος με στρατιωτική στολή, «έφτασε εγκαίρως και πυροβόλησε την τίγρη» με ένα αναισθητικό όπλο.
Για το ίδιο ζήτημα το πρακτορείο Interfax σημειώνει ότι «χάρη στις ενέργειες και την επιδεξιότητα (του Βλάντιμιρ Πούτιν) ακινητοποιήθηκε η τίγρη».
Σύμφωνα πάντα με τα ρωσικά μέσα, ο Ρώσος πρωθυπουργός αμέσως μετά χάιδεψε τη ναρκωμένη τίγρη. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Ria Novosti και δημοσιεύτηκαν σε πολλές ρωσικές εφημερίδες δείχνουν τον Πούτιν πλάι σε ένα ναρκωμένο αιλουροειδές.
Γιατί μου φαίνετε κάπως σκηνοθετημένο το πράγμα; Χωρίς να αποκλείω βέβαια την πιθανότητα να συνέβει όντος κάτι τέτοιο! Δεδομένου οτι ο Πούτιν υπήρξε αρχηγός της KGB και σίγουρα είναι εκπαιδευμένος στην αντιμετώπιση επικινδυνων καταστάσεων και εξοικιωμένος με τα όπλα
Έσωσε τους δημοσιογράφους
Μόσχα 01/09/08 20:13 Associated Press
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έσωσε αυτοπροσώπως τους δημοσιογράφους που επισκέπτονταν μαζί του έναν δρυμό στην Άπω Ανατολή από μία απειήτική άγρια τίγρη, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του ειδησεογραφικού καναλιού Βέστι είχαν πλησιάσει την τίγρη που βρισκόταν σε ένα κλουβί και περίμεναν τον Βλάντιμιρ Πούτιν που επρόκειτο και αυτός να επισκεφθεί το δρυμό του Ουσουριίσκι.
Όπως αναφέρει η οικονομική εφημερίδα Βεντομόστι, «οι δημοσιογράφοι είδαν ότι το ζώο ήταν ελεύθερο και υπήρχε κίνδυνος να τους επιτεθεί». Ωστόσο, συνεχίζει η εφημερίδα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν ντυμένος με στρατιωτική στολή, «έφτασε εγκαίρως και πυροβόλησε την τίγρη» με ένα αναισθητικό όπλο.
Για το ίδιο ζήτημα το πρακτορείο Interfax σημειώνει ότι «χάρη στις ενέργειες και την επιδεξιότητα (του Βλάντιμιρ Πούτιν) ακινητοποιήθηκε η τίγρη».
Σύμφωνα πάντα με τα ρωσικά μέσα, ο Ρώσος πρωθυπουργός αμέσως μετά χάιδεψε τη ναρκωμένη τίγρη. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Ria Novosti και δημοσιεύτηκαν σε πολλές ρωσικές εφημερίδες δείχνουν τον Πούτιν πλάι σε ένα ναρκωμένο αιλουροειδές.
Γιατί μου φαίνετε κάπως σκηνοθετημένο το πράγμα; Χωρίς να αποκλείω βέβαια την πιθανότητα να συνέβει όντος κάτι τέτοιο! Δεδομένου οτι ο Πούτιν υπήρξε αρχηγός της KGB και σίγουρα είναι εκπαιδευμένος στην αντιμετώπιση επικινδυνων καταστάσεων και εξοικιωμένος με τα όπλα
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Re: Επέμβαση Πούτιν κατά άγριας τίγρης
Nightrider έγραψε:
Σκηνοθετημένο ή όχι το συμβάν, ΔΕΝ έχει σημασία!
Σημασία έχει η προβολή του - κάποιοι το λένε επικοινωνιακή στρατηγική, κάποιοι ΨΕ -ψυχολογικές επιχειρήσεις, κάποιοι διαμόρφωση ή διαχείριση εικόνας (image making)...
Έχει τελικά σημασία εάν είναι σκηνοθετημένο ή πως λέγεται η απόπειρα αξιοποίησης του;
Σημασία έχει το "είδος του παιγνιδιού" και η "ικανότητα να το παίzεις" - ή καλύτερα "η ικανότητα να το κερδίζεις" όποτε είναι εφικτό...
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Συμφωνώ. Άλλωστε η Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού.Σημασία έχει το "είδος του παιγνιδιού" και η "ικανότητα να το παίzεις" - ή καλύτερα "η ικανότητα να το κερδίζεις" όποτε είναι εφικτό...
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής

- Φύλο: Γυναίκα
Σκηνοθετημένο ήταν, αλλά ο Πούτιν σαν ικανότατος και πονηρός πρώην καγκεμπίτης είναι εξπέρ σε κάτι τέτοια, και πέτυχε το επικοινωνιακό τρικ που ήθελε. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Τετ 03 Σεπ 2008, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
κι εγώ έχω την αίσθηση πως πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ και πολιτικό τέχνασμα. Όπως και να έχει, χάρηκα που νάρκωσε απλά την τίγρη και δεν την σκότωσε.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Οπως είπε κι ο σταλίτσας, ΔΕΝ έχει σημασία. Όλοι λίγο ως πολύ επικοινωνιακά τεχνάσματα κάνουμε. Απ'τους κατώτερους στις κλίμακες της εξουσίας στον πλανήτη, έως τους ανώτατους. Σημασία έχει ότι είχε απήχηση ο ξανθός και τα συναισθήματα στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη γι'αυτόν ειναι θετικά. Όχι βέβαια εξ αιτίας της τίγρης, αλλά οπωσδήποτε, συνέβαλε κι αυτο στην εικόνα του μαγκίτη. 
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
προσωπικά δεν τον θεωρώ μάγκα.. βασικά δεν με ενδιέφερε ως προσωπικότητα.. ούτε κρύο ούτε ζέστη.. μετά από τον πόλεμο στην Γεωργία, τον αντιπαθώ.. οπότε..
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Συγνωμη ρε παιδια εδω εδειχναν πλανα , που με ΑΠΟΛΥΤΗ ηρεμια του γεμιζε ΑΛΛΟΣ το οπλο ενω ο Πουτιν περιμενε υπομονετικα.. Τι μου λετε τωρα οτι "εσωσε". Επικοινωνιακη π8στια. Και αυτο που με χαλαει ειναι οτι τον εχω πολυ πιο ψηλα στο μυαλο μου σαν προσωπικοτητα για να καθεται να κανει τετοιες βλακειες...
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ορίστε; ΑΥΤΟΣ κίνησε τον πόλεμο;Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:προσωπικά δεν τον θεωρώ μάγκα.. βασικά δεν με ενδιέφερε ως προσωπικότητα.. ούτε κρύο ούτε ζέστη.. μετά από τον πόλεμο στην Γεωργία, τον αντιπαθώ.. οπότε..
Νομίζω πως ξεχνάς μια μικρούλα τόση δούλα λεπτομέρεια της ΕΠΙΘΕΣΗΣ που ΑΡΧΙΚΑ (και πριν εμφανιστεί κανένας Πούτιν και καμιά Ρωσία) έκανε η Γεωργία στη Νότια Οσετία και ΣΚΟΤΩΣΕ πάνω από 2.000 αμάχους! (Διάβασε λίγο αν θες το τόπικ "Κρίση στη Γεωργία"- στα Αφιερώματα είναι...)
Ρε Putin ROCKS λέμε!

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Η κυβερνησεις της γεωργιας και τις ουκρανιας ειναι τα δεκανικια του σορος στην περιοχη.