Επανέρχονται τα τεκμήρια δαπανών διαβίωσης
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Επανέρχονται τα τεκμήρια δαπανών διαβίωσης
ΑΝΤ1
31/08/08 09:47
Επαναφορά, από το 2009, των τεκμηρίων δαπανών διαβίωσης για εξοχικά, πισίνες, σκάφη, ΙΧ, καθώς και για δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων, προαναγγέλλει ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης .
Ο υπουργός, σε δηλώσεις του, στο Βήμα της Κυριακής, τόνισε ότι τα νέα τεκμήρια θα είναι αντικειμενικά και η προετοιμασία θα γίνει στο Εθνικό Συμβούλιο Φοροδιαφυγής, ώστε να είναι δυνατή η εφαρμογή τους από το ερχόμενο έτος.
Χαρακτηρίζει, παράλληλα, μακρύ το δρόμο κατά της φοροδιαφυγής και υπερασπίζεται το φορολογικό νομοσχέδιο, που συζητείται την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και έχει προκαλέσει αντιδράσεις από αντιπολίτευση και συνδικάτα.
Με τις υγείες μας
31/08/08 09:47
Επαναφορά, από το 2009, των τεκμηρίων δαπανών διαβίωσης για εξοχικά, πισίνες, σκάφη, ΙΧ, καθώς και για δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων, προαναγγέλλει ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης .
Ο υπουργός, σε δηλώσεις του, στο Βήμα της Κυριακής, τόνισε ότι τα νέα τεκμήρια θα είναι αντικειμενικά και η προετοιμασία θα γίνει στο Εθνικό Συμβούλιο Φοροδιαφυγής, ώστε να είναι δυνατή η εφαρμογή τους από το ερχόμενο έτος.
Χαρακτηρίζει, παράλληλα, μακρύ το δρόμο κατά της φοροδιαφυγής και υπερασπίζεται το φορολογικό νομοσχέδιο, που συζητείται την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και έχει προκαλέσει αντιδράσεις από αντιπολίτευση και συνδικάτα.
Με τις υγείες μας
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Επανέρχονται τα τεκμήρια δαπανών διαβίωσης
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον ότι οι "περίφημοι" "επανιδρυτές" του κράτους επανεισάγουν παλαιότερους πασοκικούς νόμους (όρα τεκμήρια δαπανών διαβίωσης, λίστα φαρμάκων κ.α). Μεγάλη πρωτοτυπία δεν νομίζετε;
Θα έχουν άδικο μετά οι άλλοι, οι "σοσιαλιστές" να ισχυριστούν ότι εκείνοι είναι οι πλέον αρμόδιοι για την εφαρμογή αυτών των νόμων;
Ρεντίκολα πολιτικάντηδες.
Θα έχουν άδικο μετά οι άλλοι, οι "σοσιαλιστές" να ισχυριστούν ότι εκείνοι είναι οι πλέον αρμόδιοι για την εφαρμογή αυτών των νόμων;
Ρεντίκολα πολιτικάντηδες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
'Ακουγα μια εκπομπή στο ράδιο.
Βγήκαν άτομα άνω των 60. (Από 64 συγκεκριμένα μέχρι τα 70)
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είπαν: "Τόσα χρόνια ζω, είδα ν'αλλάζουν πολλές κυβερνήσεις, σαν την τωρινή δεν έχω ξαναδεί"
Μ'αρέσει που ούρλιαζαν για την ακρίβεια ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΙ, μ'αρέσει που'λεγαν πως δε θ'αγγίξουν/θίξουν εισοδήματα ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΙ, μ'αρέσει που φώναζαν λαύροι για κάθαρση και ΒΡΩΜΙΣΑΝ περισσότερο τον τόπο! Μ'αρέσει που καταδίκαζαν το "κακό" ΠΑΣΟΚ γι'αυτά που τώρα αυτοί κάνουν στη νηοστή και κάνουν το ΠΑΣΟΚ στα μάτια μου να φαντάζει αγγελάκι ! Αίσχος!
Έλεος ρε, πότε θ'απαλλαγούμε;
ΠΟΤΕ θα ξυπνήσει ο Ελληνας; ΕΙΝΑΙ δυνατόν να τα βλέπει όλα αυτά, και να εξακολουθεί να λέει "ε, τι να κάνουμε..." ? Είναι?
Περιττό να πω πως έχω σαλτάρει.
Εκτός του ότι με θίγουν άμεσα τα μέτρα ως ελεύθερη επαγγελματία,
βλέπω γύρω μου να βασανίζεται κι άλλο ο μεσοαστός που σε λίγο θα γίνει ΦΤΩΧΟΣ. Βλέπω/ακούω γονείς να "ξεγράφουν" τα παιδιά τους απ'τα ιδιωτικά, ή να μην τα επανεγγράφουν σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, γιατί απλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! 
Βγήκαν άτομα άνω των 60. (Από 64 συγκεκριμένα μέχρι τα 70)
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είπαν: "Τόσα χρόνια ζω, είδα ν'αλλάζουν πολλές κυβερνήσεις, σαν την τωρινή δεν έχω ξαναδεί"
Μ'αρέσει που ούρλιαζαν για την ακρίβεια ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΙ, μ'αρέσει που'λεγαν πως δε θ'αγγίξουν/θίξουν εισοδήματα ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΙ, μ'αρέσει που φώναζαν λαύροι για κάθαρση και ΒΡΩΜΙΣΑΝ περισσότερο τον τόπο! Μ'αρέσει που καταδίκαζαν το "κακό" ΠΑΣΟΚ γι'αυτά που τώρα αυτοί κάνουν στη νηοστή και κάνουν το ΠΑΣΟΚ στα μάτια μου να φαντάζει αγγελάκι ! Αίσχος!
Έλεος ρε, πότε θ'απαλλαγούμε;
ΠΟΤΕ θα ξυπνήσει ο Ελληνας; ΕΙΝΑΙ δυνατόν να τα βλέπει όλα αυτά, και να εξακολουθεί να λέει "ε, τι να κάνουμε..." ? Είναι?
Περιττό να πω πως έχω σαλτάρει.
Εκτός του ότι με θίγουν άμεσα τα μέτρα ως ελεύθερη επαγγελματία,
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Well Τα διδακτρα για φροντιστηρια θα πρεπει να μεινουν απ εξω και καποια μικροεξοδα, γυμναστηρια κλπ.
Αλλα οχι ρε αδερφε να εχεις βιλλα με πισινα κλπ και να εισαι δημοσιος υπαλληλος.
Αν ειναι αληθεια δεν πρεπει να τεκμηριωσεις που τα βρηκες;
Αλλα οχι ρε αδερφε να εχεις βιλλα με πισινα κλπ και να εισαι δημοσιος υπαλληλος.
Αν ειναι αληθεια δεν πρεπει να τεκμηριωσεις που τα βρηκες;
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
έχω μια φουσκωτή πισίνα στο πατάρι και καμμία δεκαριά πλαστικά σκάφη στο υπόγειο, αυτοκινητάκια δεν μου έπαιρναν επειδή ήμουν κοριτσάκι (ρατσισμός), αλλά έχω το τροχόσπιτο της μπάρμπι.. το εξωχικό της μπάρμπι δεν το 'χω όμως...
Η ερώτησή μου είναι, με πιάνει το τεκμήριο δαπανών;
Αλήθεια αυτό το "μέτρο" ισχύει για τους πολίτες μόνο ή και για τους πολιτικούς; Πιάνονται και τα.. αναψυκτήρια;
Αλήθεια αυτό το "μέτρο" ισχύει για τους πολίτες μόνο ή και για τους πολιτικούς; Πιάνονται και τα.. αναψυκτήρια;
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
-
Divine Sinner
Φυσικα και θα ιαχυουν για ολους τους... πολιτες (πολιτικοι δεν συμπεριλαμβανονται).
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble