Προώθηση νέου νόμου από το υπουργείο Εσωτερικών.

Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Προώθηση νέου νόμου από το υπουργείο Εσωτερικών.

Δημοσίευση από Nightrider »

Νέος νόμος προωθείται από το υπουργείο Εσωτερικών οδηγώντας τη χώρα ακόμα ένα βήμα προς την πολυπολιτισμικότητα.
Το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει νέο νόμο βάσει του οποίου όλα τα παιδιά των αλλοδαπών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα θα παίρνουν την Ελληνική Ιθαγένεια και κατ'επέκταση υπηκοότητα με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους.
Με αυτόν τον νόμο αναμένετε η Ελληνοποίηση σε πρώτη φάση 100.000 χιλιάδων παιδιών μεταναστών κυρίως από Αλβανία και αφρικανικές / ασιατικές χώρες.

Αυτός ο νόμος σχεδιάζεται να κατατεθεί στη βουλή για ψήφο κατά την διάρκεια των καλοκαιρίνων διακοπών.

Άναλυτικά το νομοσχέδιο: http://briefcase.pathfinder.gr/download/601934
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Re: Προώθηση νέου νόμου από το υπουργείο Εσωτερικών.

Δημοσίευση από Mantam Froufrou »

Απλά θυμίζω πως την αυτή αξίωση έχουμε και για τα ελληνόπουλα που γεννιούνται σε άλλες χώρες, και το αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου!! Είναι το ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΚΟ! Επομένως, μας κάνει αίσθηση, γιατί....????
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Διότι τους άλλους μπορεί να μην τους καίγεται καρφάκι για την εθννοτική τους αλοίωση ενώ εμάς ναι. Δεν θεωρώ "άδικο" τον νόμο αλλά δεν είναι και ότι μου αρέσει περισσότερο ή εθνικά συμφέρων.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Απλά θυμίζω πως την αυτή αξίωση έχουμε και για τα ελληνόπουλα που γεννιούνται σε άλλες χώρες, και το αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου!! Είναι το ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΚΟ! Επομένως, μας κάνει αίσθηση, γιατί....????
karipis έγραψε:Διότι τους άλλους μπορεί να μην τους καίγεται καρφάκι για την εθννοτική τους αλοίωση ενώ εμάς ναι. Δεν θεωρώ "άδικο" τον νόμο αλλά δεν είναι και ότι μου αρέσει περισσότερο ή εθνικά συμφέρων.

Oρίστε; Σωστά καταλάβατε. Συμφωνώ και με τους δύο.

Και ποιος σας είπε ότι είμαι στα καλά μου; :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros »

Όλα αυτά είναι εισηγήσεις βαθιά νυχτωμένων καρεκλοκένταυρων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το Κράτος αναζητά απεγνωσμένα χρήματα

(από πού άραγε;)

Σημειώνω ότι από προχθες ήδη ισχύει ο διπλασιασμός του ποσού της μετατροπής των στερητικών της ελευθερίας ποινών σε χρήμα, από 5 ευρώ σε 10 ευρώ ημερησίως, πράγμα που σημαίνει ότι ένας μήνας φυλάκιση σε περίπτωση μετατροπής κοστίζει πλέον με τις προσαυξήσεις χοντρικά περίπου 600 ευρώ.

Στις περιπτώσεις δε της διακίνησης λαθρομεταναστών, όπου οι στερητικές της ελευθερίας ποινές μετατρέπονται συνήθως σε χρήμα και οι διακινητές την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, είναι επόμενο ότι θα εισρεύσουν στα ταμεία ουκ ολίγα ευρώπουλα.

Με τέτοιου είδους μέτρα οι κρατούντες, σαν δεν ντρέπονται, κοκορεύονται πως καταπολεμούν την λαθρομετανάστευση!

(κατά τα λοιπά τα μπάνια του λαού καλά κρατούν)
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS »

Κλασσική νεοδημοκράτικη πουστιά. Προσπαθούν να περάσουν έναν ακόμα εθνοκτόνο νόμο μες στο καλοκαίρι στα θερινά τμήματα της βουλής... Κοινώς στο ντούκου...

Είναι προδότες και άνανδροι.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Αυτή ήταν πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων.

Τα θερινά τμήματα βολεύουν, η καλοκαιρινή ραστώνη και σιέστα των νεοελλήνων ανέκαθεν τους βόλευε.

(Αλλά, τι λέμε, εδώ έχουν περάσει αίσχη στις Ολομέλειες και με ονομαστικές ψηφορίες)
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος »

Οποιος τον ψηφίσει του ευχομαι ολόψυχα να μη του ξανακάνει κουκου, να του φύγει η γυναίκα και να τον κλωτσισει και εκει κατω.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Απόμακρος έγραψε:Αυτή ήταν πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων.

Τα θερινά τμήματα βολεύουν, η καλοκαιρινή ραστώνη και σιέστα των νεοελλήνων ανέκαθεν τους βόλευε.

(Αλλά, τι λέμε, εδώ έχουν περάσει αίσχη στις Ολομέλειες και με ονομαστικές ψηφορίες)
Αν και καθήμενος (μπροστά σ'ένα πι σι) ΟΡΘΟΤΑΤΑ εμίλησες! :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Aρέλα wrote:
Αν και καθήμενος (μπροστά σ'ένα πι σι) ΟΡΘΟΤΑΤΑ εμίλησες!
Θα μπορούσα να κάθομαι και στις παραλίες βέβαια, αλλά το καθήκον απαιτεί να βρίσκομαι στις επάλξεις των ΙΔΕΟ :loco:

Κοίταξε Αρέλα. Ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα οργανωμένος ούτε καν χρωματισμένος. Το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θα μπορούσα να ζηλέψω είναι τα οφίτσια και οι καρέκλες.

Είμαι εντελώς χωρίς ιδανικά και απλώς παρατηρώ γύρω μου απαθής και αποστασιοποιημένος.

Και φυσικά δεν πιστεύω στην πολιτική όπως δεν πιστεύω σε τίποτε ούτε και ελπίζω σε καλύτερες μέρες.

Μου έμεινε μόνο το χούι της περιέργειας και της ερμηνείας του κόσμου αλλά δεν καίγομαι πλέον για απαντήσεις.

Εκείνο που προσπαθώ να κάνω συνέχεια είναι να ξεφλουδίζομαι σαν το κρεμμύδι για να φέρω στο φως την παιδικότητά μου.

Αυτό το παιδί που υπάρχει μέσα μου μ΄ ενδιαφέρει...

Κατά τα λοιπά παραμένω τέλειος!

:lol:

(αρχίστε λοιπόν την Επανάσταση χωρίς εμένα)
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ »

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Απλά θυμίζω πως την αυτή αξίωση έχουμε και για τα ελληνόπουλα που γεννιούνται σε άλλες χώρες, και το αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου!! Είναι το ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΚΟ! Επομένως, μας κάνει αίσθηση, γιατί....????

Καμμία τέτοια αξίωση δεν έχουμε για τα Ελληνόπουλα που γεννιούνται σε άλλες χώρες.

Τα Ελληνόπουλά μας δε θέλουμε να γίνουν,ούτε Γερμανοί,ούτε Αμερικάνοι,ούτε Καναδοί,ούτε Αυστραλοί,ούτε Ολλανδοί,ούτε Σουηδοί,ούτε τίποτε άλλο.

Θέλουμε να παραμείνουν Έλληνες κι όταν βελτιωθούν οι συνθήκες στη μητέρα πατρίδα,να επιστρέψουν σε αυτήν κάποια στιγμή.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Απόμακρος έγραψε:
Κοίταξε Αρέλα. Ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα οργανωμένος ούτε καν χρωματισμένος. Το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θα μπορούσα να ζηλέψω είναι τα οφίτσια και οι καρέκλες.
Το γνωρίζω και είνα ένα από τα πράγματα που επικροτώ σ'εσένα. :thumb:

Είμαι εντελώς χωρίς ιδανικά και απλώς παρατηρώ γύρω μου απαθής και αποστασιοποιημένος.
Το "χωρίς ιδανικά" μου προκαλεί μια θλίψη, μα το καταλαβαίνω.
Την απάθεια και αποστασιοποίησή σου την ζηλεύω και πασχίζω να την έχω ενίοτε, (καλός τρόπος αυτοπροστασίας από φθορές χωρίς αποτέλεσμα) αλλά δε θέλω (και δε θ'αφήσω) να γίνει στάση ζωής μου. Την προτιμώ στάση του θανάτου μου. :wink:

Και φυσικά δεν πιστεύω στην πολιτική όπως δεν πιστεύω σε τίποτε ούτε και ελπίζω σε καλύτερες μέρες.
Ούτε εγώ πιστεύω στην πολιτική, αλλά στο βαθμό οπυ έχει να κάνει με τον άνθρωπο - και θέλω να πιστεύω στον άνθρωπο, με απασχολεί και θέλω να πιστεύω (έστω και ουτοπικά) σε καλύτερες μέρες.

Μου έμεινε μόνο το χούι της περιέργειας και της ερμηνείας του κόσμου αλλά δεν καίγομαι πλέον για απαντήσεις.
Βλέπω την καλή όψη αυτού του νομίσματος.
Εσύ βλέπεις την κακή/άγονη;
Εκείνο που προσπαθώ να κάνω συνέχεια είναι να ξεφλουδίζομαι σαν το κρεμμύδι για να φέρω στο φως την παιδικότητά μου.
Με ποια μέσα θα το επιτύχεις όταν "δεν έχεις ιδανικά", "δεν καιγεσαι πλέον για απαντήσεις", όταν "δεν πιστεύεις σε καλύτερες μέρες";
Αναρωτιέμαι...

Αυτό το παιδί που υπάρχει μέσα μου μ΄ ενδιαφέρει...
Αν σου κεντρίζει αρκετά το... "χούι της περιέργειας", ίσως υπάρχουν ελπίδες να'ναι τα ιδανικά και τα πιστεύω σου (σε καλύτερες μέρες) απλά κατακρεουργημένα/ψυχορραγούντα αλλά όχι αμετάκλητα νεκρά. :wink:

Κατά τα λοιπά παραμένω τέλειος!
:teza:

(αρχίστε λοιπόν την Επανάσταση χωρίς εμένα)
Άραξε χαλαρά και πού ξέρεις, μπορεί να απολαύσεις το θέαμα εξ...ασφαλούς αποστάσεως. :cool:
Εκτός από Βασιλική, ακούω και στις προσφωνήσεις "Φερενίκη" και "Επαναστάτρια ΜΕ αιτία" :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner »

Πιστευω πως κακως οι δικοι μας ειχαν την αξιωση να περνουν την ξενη υπηκοοτητα αμα γενηθουν στο εξωτερικο.
Αυτος ειναι ο λογος αποδημοι δευτερης και τριτης γενιας δεν γνωριζουν Ελληνικα. Γινονται αμερικανακια και γερμανακια.
Νομιζω πως σε καθε συγχρονη χωρα θα πρεπει να ισχυει το δικαιο του αιματος.
Υπηκοοτητα μονο αν εχεις καταγωγη
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Αρέλα wrote:
Με ποια μέσα θα το επιτύχεις όταν "δεν έχεις ιδανικά", "δεν καιγεσαι πλέον για απαντήσεις", όταν "δεν πιστεύεις σε καλύτερες μέρες";
Αναρωτιέμαι...
...στην ενότητα εσωτερισμός δεν βλέπω και πολλή κίνηση...

γιατί άραγε;

Αν σου κεντρίζει αρκετά το... "χούι της περιέργειας", ίσως υπάρχουν ελπίδες να'ναι τα ιδανικά και τα πιστεύω σου (σε καλύτερες μέρες) απλά κατακρεουργημένα/ψυχορραγούντα αλλά όχι αμετάκλητα νεκρά.
Με τσιγκλάς επικίνδυνα να μιλήσω για ιδανικά…

Ίσως είναι καλό θέμα προς ανάρτηση και συζήτηση.

Χμμ

(Οκευ, θα το’ χεις από μένα αφτερ μίντναιτ)

Εκτός από Βασιλική, ακούω και στις προσφωνήσεις "Φερενίκη" και "Επαναστάτρια ΜΕ αιτία"
Φρειδερίκη μόνο μη σου τύχει κι ακούσεις :loco:

:urock:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro »

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

http://www.greekalert.com/2008/07/blog-post_24.html

Απο τον Λεωνίδα Αποσκίτη.

Το θέμα ξεσκίστηκε απο την αρχή που άφησαν τα σύνορα ανοιχτά για να περάσουν ατελείωτες ορδές τις οποίες και βάφτισαν ''καημένους'' μετανάστες, πολλοί απο αυτούς απο τις φυλακές της Αλβανίας (όπως έκανε και ο Κάστρο με τους φυλακισμένους κουβανούς που τους ''άδειασε'' στο Αμέρικα) και διάφορες άλλες εθνικότητες.

Σύνορα αφύλακτα, μετανάστες πολιτισμικά εντελώς διαφορετικοί και με δύσκολο επίπεδο παιδείας και κοινωνικής συμπεριφοράς, μη αφομοιώσιμοι μέχρι και σήμερα, απο μία χώρα οι περισσότεροι πολύ αρνητικά προσκείμενη στην Ελλάδα και με εθνικές εκκρεμότητες, χωρίς αριθμητικό περιορισμό, χωρίς μέριμνα απο ενα σημείο και μετά που θα χρησιμοποιηθούν, χωρίς υγειονομικό έλεγχο, χωρίς έλεγχο ποινικού μητρώου, με αποτέλεσμα η Αθήνα ειδικά να έχει γεμίσει γκέτο, να έχει υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο, η εγκληματικότητα να έχει εκτιναχθεί στα ύψη απο την ημέρα που πάτησαν εδώ, (και δεν θα δεχτώ να υποτιμήσει κανένας την νοημοσύνη μου, έστω δοκιμάζοντας να υπονοήσει οτι δεν είναι έτσι) κάνοντας δύσκολη την ζωή ακόμα και για άλλους μετανάστες που ζούσαν εδώ ανέκαθεν και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα απο κανέναν Έλληνα, και φυσικά με υψηλό ρυθμό γέννησης, καλύτερες προυποθέσεις για δάνεια, και με κάποιους να έχουν πολύ κακές προθέσεις ονειρευόμενοι κάτι ''αλβανικά κόμματα'' στην Βουλή και κάτι ''αλβανικά λόμπυ'' που θα κάνουν μια μέρα κουμάντο την Ελλάδα. Και φυσικά έχοντας υπερασπιστές μέσα στην Βουλή απο εποχή Τάπερμαν μέχρι σήμερα με πασοκοσύριζα οπου άρχισε ένας αγριότατος διανοητικός και ψυχολογικός πόλεμος στον μέσο έλληνα απο τα πορνοκάναλα, οπου απαγορεύονταν ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να πεις οτιδήποτε ''κακό'' για μετανάστη. (Έλληνες να βρίζετε ελεύθερα, δεν έχουμε πρόβλημα).

Κάποιοι θα συγχιστούν πάλι, προσωπικά αδιαφορώ, το θέμα έχει παραγίνει, πρέπει να φύγουν.

Εγώ ούτε τα λόγια μου θα μασήσω ούτε γύρω γύρω θα πάω. Στην ''προοδευτική'' Ευρώπη που τους έφερναν υποτίθεται με ρέγουλα, να τι έπαθαν. Τώρα γίνονται άλλα εκει....

Πρέπει να φύγουν.

Και ξέρουμε καλά γιατί εξακολουθούν να τους φέρνουν....

Ο κάθε λαός με την ταυτότητα του και την κληρονομιά του και ο καθένας στην χώρα του. Ούτε υπέρ της μετανάστευσης Ελλήνων είμαι. Στην κάθε χώρα πρέπει να υπάρχουν προυποθέσεις και ποσόστωση.

*****Εαν κάποιοι ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για τους μετανάστες, θα έκαναν κάτι για να βοηθήσουν τις χώρες αυτών των ανθρώπων να γίνουν έτσι ώστε να μην χρειάζεται ουτε να μεταναστεύσουν, ούτε τίποτα. Κανένας δεν θέλει να αφήνει την χώρα του. Αλλά εφάρμοσαν την μετανάστευση για άλλο λόγο και με τέτοιο τρόπο, που μόνο για καλό δεν ειναι.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Επίσης θα έπρεπε να έχω σε κάμερα μα τον Θεό, πλάνα ''αντιρατσιστών'' που το παραπάνω κείμενο μου χαλαρά θα το έκαιγαν στην πυρά μαζί με εμένα :angel: όταν τους κάνω την απρόσμενη ερώτηση ''δηλαδή δεν θα σας πείραζε η κόρη σας να παντρευτεί τσιγγάνο, αλβανό ή άραβα, και να πάει να ζήσει μαζί του και να συγγνενέψετε με τις οικογένειες τους;'' και να δείτε κόλλημα που έτρωγαν και χρώμα που άλλαζαν στην σκέψη και μόνο! :woot: :rofl2:

Μετά συνέρχονται και πάνε να πείσουν πως ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα είχαν πρόβλημα! :clap:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Εαν κάποιοι ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για τους μετανάστες, θα έκαναν κάτι για να βοηθήσουν τις χώρες αυτών των ανθρώπων να γίνουν έτσι ώστε να μην χρειάζεται ουτε να μεταναστεύσουν, ούτε τίποτα. Κανένας δεν θέλει να αφήνει την χώρα του. Αλλά εφάρμοσαν την μετανάστευση για άλλο λόγο και με τέτοιο τρόπο, που μόνο για καλό δεν ειναι

Πως θα γινει αυτο;
Εκτως απο τους μετανάστες να διωξουμε κι αλλο συναλαγμα απο τη χωρα;
Να στειλουμε τις επιχειρησεις μας να επενδυσουν εκει; οπως το εξυπνο που ειπε ο "εθνικιστης" ψωμιαδης.
Επιχειρηματιες της Ελλαδος επενδυστε στην αλβανία (κι αυτος ειναι εθνικιστης μεχρι να μιλησει το χρημα ε;).
Δεν υπαρχει το βοηθηστε τους να αναπτυχθουν. Αν θελεις να φυγουν οι επαναστάτες σε ΕΚΕΙΝΕΣ τις χωρες θα πανε με ΕΚΕΙΝΕΣ τις συνθηκες. μην χρυσωνετε το χαπι.
Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα να βοηθησουμε τις χωρες αυτες. καλα καλα δεν μπορουμε να βοηθησουμε τον εαυτο μας.
Και δεν μας εχρισε κανεις σωτηρες. Αν ειναι να τους διωξουμε θα το κανουμε χωρις αυταπατες οτι το κανουμε για το καλο τους. Το κανουμε για το καλο μας κι ειναι φυσιολογικο καποιος να ενδιαφερετε για το καλο του.
όταν τους κάνω την απρόσμενη ερώτηση ''δηλαδή δεν θα σας πείραζε η κόρη σας να παντρευτεί τσιγγάνο, αλβανό ή άραβα, και να πάει να ζήσει μαζί του και να συγγνενέψετε με τις οικογένειες τους;''
Σεβομαι τις αποφασεις των συνανθρωπων μου. το οτι μεγαλωνεις ενα παιδι δεν σημαινει οτι σου ανηκει. θα παρει τις αποφασεις του.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Αν η μετανάστευση γινότα σωστά, κανένας δεν θα είχε παράπονο και κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε. Τώρα όμως έχουν όλοι και με άσχημες παρενέργειες πολύ δυστυχώς. Η Ευρώπη αυτή την στιγμή απελαύνει και κλείνει τα σύνορα γιατί σε Ευρωπαικές χώρες που δεν ειναι και ξέφραγες σαν και του λόγου μας, εκτός απο την εγκληματικότητα, σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία που μαζεύονται πολλοί σε παλιά κτήρια, συμβαίνουν ''πυρκαγιές'' που βαφτίζονται ατυχήματα, τους την στήνουν, και στις συνοικίες τους βλέπεις παντού συνθήματα να φύγουν.

Κακή δράση, ίση και χειρότερη αντίδραση δυστυχώς. Εκεί ήθελαν να το φτάσουν απο την αρχή....

Παγκοσμιοποίηση γαρ...

Και όλοι πληρώνουν την νύφη, και εμεις και αυτοί.... :(

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider »

Αν θεωρείς αυτόν το νόμο λογικό και την αξίωση να θεωρείτε οποιοσδήποτε αλλοδαπός Ελληνας επειδή έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα, τότε ρίξε μια ματιά στο Γερμανικό νόμο για την υπηκοότητα (Σημείωση: μέχρι το 2000 δεν μπορούσε κανένας αλλοδαπός να αποκτήσει Γερμανική υπηκοότητα αν δεν ήταν τουλάχιστον ένας από τους γονείς του Γερμανός).

"In general, birth in Germany does not confer German citizenship if neither parent is German. However, children born on or after 1 January 2000 to non-German parents acquire German citizenship at birth if at least one parent:

has a permanent residence permit (and has had this status for at least 3 years); and
has been residing in Germany for at least 8 years.
Such children will be required to apply successfully to retain German citizenship by the age of 23. Assuming the laws are not changed prior to 2023, they will normally be required to prove they do not hold any foreign citizenship.

Parents who are citizens of European Economic Area states or Switzerland are eligible to receive permanent resident permits after five years."

Γενικώς το να γεννηθεί κανείς στην Γερμανία δεν συνηγορεί στο ότι μπορεί να πάρει την Γερμανική υπηκοότητα εαν κανένας από τους γονείς του δεν είναι Γερμανός. Ομως, παιδιά που γεννήθηκαν μετά την 1 Ιανουαρίου 2000 από μη Γερμανούς γονείς μπορούν να αποκτήσουν την υπηκοότητα κατά την γέννηση τους εαν τουλάχιστον ένας από τους γονείς τους έχει:

Μόνιμη άδεια παραμονής στη χώρα (Την έχει στη κατοχή του για τουλάχιστον 3 χρόνια) και έχει μείνει στη Γερμανια για τουλάχιστον 8 χρόνια.
Αυτά τα παιδιά θα απαιτηθεί να κάνουν αίτηση για να διατηρήσουν την υπηκοότητα το αργότερο μέχρι το 23ο έτος της ηλικίας τους. Δεδομένου ότι η νομοθεσία δεν θα αλλάξει μέχρι το 2023, κανονικά χρειάζεται να αποδείξουν οτι δεν έχουν άλλη υπηκοότητα.

Γονείς υπήκοοι χωρών μελλών της ΕΕ και της Ελβετίας θεωρούνται κατάλληλοι για την απόκτηση άδειας μόνιμης παραμονής στη χώρα μετά την παρέλευση 5 ετών.

Αντίθετα στην Ελλάδα, θεωρούμε ότι όποιος έχει γεννηθεί στη χώρα, πάει σε Ελληνικό σχόλειο (βασική εκπαιδευση) και γίνει 18 ετών ειναι κατάλληλος για "Ελληνοποίηση". Ασχετα πως εχουν έρθει οι γονείς του, αν έχουν άδεια παραμονής, αν είναι καταγεγραμμένοι ποίοι είναι, από που είναι κλπ.

Νομίζω να αντιλήφθηκες γιατί μου κάνει αίσθηση Μαντάμ Φρου-φρου!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas »

σε Ευρωπαικές χώρες που δεν ειναι και ξέφραγες σαν και του λόγου μας, εκτός απο την εγκληματικότητα, σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία που μαζεύονται πολλοί σε παλιά κτήρια, συμβαίνουν ''πυρκαγιές'' που βαφτίζονται ατυχήματα, τους την στήνουν, και στις συνοικίες τους βλέπεις παντού συνθήματα να φύγουν.

Δηλαδή εκεί οι ΧΑ-τες χρηματοδοντούνται από το κράτος? :shock:

Εδώ γιατί τους έχουν βρει κώτσους και τους στέλνουν για τα ίδια, τσάμπα? :evil:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Σε Γαλλία και Γερμανία ο αριθμός τον αλλοδαπών βάση νόμου δεν μπορεί να υπερβαίνει το 8% του πληθυσμού της χώρας επίσης!!
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn »

Σε Γαλλία και Γερμανία ο αριθμός τον αλλοδαπών βάση νόμου δεν μπορεί να υπερβαίνει το 8% του πληθυσμού της χώρας επίσης!!
Βεβαίως, και καλά κάνουν.

Επίσης, να ενημερώσω ότι η Πορτογαλία και η Ιρλανδία κατήργησαν την περασμένη χρονιά την δυνατότητα των αλλοδαπών να παίρνουν την ιθαγένεια μόλις συμπληρώσουν το 18ο έτος. Δηλαδή το αντίθετο από αυτό που επιχειρεί να περάσει ο.. παπάκης.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective »

ΑρΕλα έγραψε:
ποπο
ποιος καρα εθνικιστης εβγαλε στο μειντανι αυτο το απαραδεκτο βιντεο;

συγνωμη που τα αριστερα κομματα εχουνη ακομη μια αισθηση ανθρωπιας που απωλεσαν αλλα κομματα η πολιτες σε αυτον τον κοσμο..

συγνωμη που σεβονται το μεταναστη
ο μεταναστης δεν αποτελει απειλη παρτε το χαμπαρι ο εχθρος ειναι αλλου ειδους..

ποσο πορωμενοι ,κολημμενοι ,συυντηρητικοι,εγωιστιακ κλεισμενοι μεσα στο εαυτο τους και σε αυτο που αντιλαμβανονται ως εθνος η κρατος μπορει να ειναι μερικοι..Ποσοι απο αυτους νομιζουν οτι τα δικα μας ειναι δικα μας και δεν μπορουν να μοιραστουν με εναν ανθρωπο που θελει απλα να ξεφυγει απο την κακη μοιρα που πλασαν καποιοι την χωρα του και ζητει καταφυγιο αντι να ζει εκει και να τρεφεται με ενα κομματι ψωμι μοναχα

ο μεταναστης δεν ειναι ο εχθρος,κατι αναλογα βιντεος κλεισμενα στον εαυτο τους με παρωπιδες στις κοινωνικες αναγκες και αναγκαιοτητες δινουν μια μαυρη χροια στο κοινωνικο φασμα..
ο μεταναστης ,ο αλλοδαπος,ο εξω αποδω ,το μιασμα..

λες και δεν τον γεννησε μανα η λες και δεν θα μπορουσε να ειναι χρησιμος στην κοινωνια..

ο μεταναστης που μας περνει τις δουλειες...δουλειες που ο ελληνας ο ιδιος ψαχνει μεταναστη

ο μεταναστης που μας βρωμιζει την χωρα με λιγα λογια..

εν ετη 2008 μου ερχονται οι αγριοφωναρες του χιτλερ στο μυαλο οταν ελεγε στο κοινοβουλιο "για την γερμανια, με τους ηχους του Βαγκνερ θα κανουμε εκεινο..,το αλλο, " ο τοτε μεταναστης εβραιος βλεπεις η πολωνος τους επαιρνε λεει την δουλεια λες και εφταιγε εκεινος που ειχε κακη οικονομια η γερμανια απο την εισοδο της στον α παγκοσμιο πολεμο και την παντοτε επεκτατικη γερμανια να εχει ως στοχο την οικονομικη υπεροχη..

στην ελλαδα του 21 αιωνα ο νεοσυντηρισμος ειναι δειγμα γραφης
νεοι απο παντου αγνοωντας παντελως αξιες και αρχες που πλαστηκαν με κοπο και αιμα στα μεσα του 1970 οταν οι προηγουμενες γεννιε καναν ανοιγματα κοινωνικα ,αυτοι πλεουν κλεινονται ολο και μεσα στο εαυτο τους..και οι εχθροι οι εξωτερικοι γιναν μπουλουκι..Ομοια με τον ανθρωπο που του φταιν παντα οι αλλοι.Στην δουλεια του το αφεντικο,στο σπιτι η μανα του,στο σχολειο η συμμαθητες,στο κρεββατι η γυναικα του κ.α ομοια και ο Νεοσυντητικος ανθρωπος του φταινε μεσα σε ολ ακαι ο ξενος .Ηρθε να του παρει την δουλεια λεει..γιατι; Ακριβως γιατι δεν βρισκει την δουλεια που θελει..Μετεπειτα βρισκει στον ξενο την εγκληματικοτητα και ξεχνα τον ομογενη του που εχει φτασει στα ορια της τρελας δεν ακουσαμε αποτελεσματα ακομα αλβανου να σκοτωνει γυναικα του και παιδια..Ο ελληνας ξεχνα τον εαυτο του και στην εξελιξη αυτο προβαλει ως εμποδιο τον ξενο.Γιατι; Γιατι δεν εχει τα κοτσια να παρει αποφασεις,να ελεγξει την ζωη του,να κανει τομες..

Ο ξενος ως εγωιστικο συμπλεγμα..

Ο Σιγκμουντ Φροιντ ελεγε ολα τα συμπλεγματα απορρεουν απο την λιμπιντο και η λιμπιντος σσχεση με το αισθημα επιβιωσης..ο Εγωισμος ειναι το κεντρο-αντρο της επιβιωσης,αλλα ο εγωκεντρισμος απορροια του εγωισμου ειναι μια ανταγωνιστη ταση του Εγω.
Δεν ειναι τυχαιο πως γινεται ανατγωνισμος κοινωνικος στην ουσια με τον ξενο κι οχι με το ανωτερα κοινωνικα.Τον ανωτερο κοινωνικα τον παρατουν ολοι να αναμετρηθει με το ομοιο του..Σε οποιο επιπεδο..οικονομικο,παιδαγωγικο,κοινωνικο.Το εγω παντα τα βαζει μεχρι εκει που το περνει..Γιατι το ιδιο το εγω εχει τρομερο ενστικτο αυτοσυντηρησης,ξερει οτι το πουλι ειναι ανημπορο μπροστα στην γατα..Ποτε δεν θελει να χασει κατι που κατεχει(αυτοεικονα του,εξουσια,υλικα αγαθα,κτλ)Γιαυτο και ειναι αναπαραγωγικο του εαυτου του..Θελει να τον αυξανει τρομερα..Οι λιγοτερο εγωιστες ανθρωποι ποσο μαλλον εγωκεντρικη συμφωνα με μια αμερικανικη ερευνα στο πανεπιστημιο του Κολουμπια εδειξε πως δεν κανουν οικογενειες και πολλα παιδια (αν κανουν οικογενειες)Το αυξημενο εγω θελει να ζει μεσα απο τον απογονο,τον οποιο βλεπει ως προεκταση του εγω του κοινως ως αποικια δικη του..Το υπεραυξημενο εγω δημιουργει την τρομακτικη εννοια της οικογενεια που οι ρολοι του καθενος δεν ειναι σαφης!Ο καθενας μπαινει στα παργαματα του αλλου εν μερη τον θεωρει προεκταση του εαυτου του κοινως κτημα τους..Ολο αυτο μεταβαινει στην αισθηση της ακομα μεγαλυτερης συνοχη.Εδω φτανουμε στο εθνος!Δεν ειναι τυχαιο πως οι εθνικιστες εχουν αναλογα φρονηματα με την "πολις" των αρχαιων..αναλογες αντιληψεις αναλογο τροπο προσεγγισης της συμβιωσης και αναλογο τροπο αντιληψης των δομων και νομων που πρεπει να διεπουν την πολη-κρατος,Το εθνος ειναι το γιγαντομα αυτου!Η αισθηση αυτη για το εθνος δλδ..Ο εθνικιστης βγαζειο κατι εξω που δεν ανηκει στην "οικογενεια του"ο ξενος ενδομυχα ειναι εχθρος για τα παιδια του και τα παιδια του αλλου ατομου που ανηκει στο εθνος,ο ξενος ηρθε να αφησει ανεργο τον γιο του μαν ανεβει οικονομικα θα κατοικισει στο ιδιο τοπο με αυτον.Ο ξενος φερει αλλα πολιτισμικα στοιχεια επισης που μπορει να ειναι επικινδυνα(παλι αισθημα αυτοσυντηρησης) οπως αλλο τροπο ζωης,ενδυσης,γαστρονομικες συνηθειες,συνηθειες υγιεινης..οπως επισεις και το αισθημα να αρπαξει κατι που δεν του ανηκει..κοινως "να κλεψει κατι απο το τιμιο και ομορφο σπιτικο μας"Πραγματα που το εγω αποκρυπτει απο την συνειδηση του ειναι το γεγονος οτι η αισθηση της οικομενικοτητας κατω απο την λεξη εθνος ειναι μια οφθαλμαπατη , η μαλλον καλυτερα για τους λιγοτερο συντηρητικους η αισθηση κοινοκτημοσυνης τα των οσων κατεχει το εθνος.Δεν ανηκουν σε κανεναν και δεν ειναι κανενος.Ποιος μπορει να διαχειριστει κατι που δεν ειναι στην ουσια δικο του.Ο ξενος δεν ερχεται να αρπαξει κατι.Κι αν το κανει ειναι συγκρουση μεταξυ πολιτων οχι υφαρπαγη των κηροπηγιων απο το σπιτικο.Αν το κανει ειναι γιατι ειναι ενας απεγνωσμενος ανθρωπος με αθλιες συνθηκες διαβιωσης που υποπεφτει σε λαθη και στοχος ειναι η αναμορφωση του σε ολα αυτα αλλα και η ενδειξη πως εδω μπορει να ζησει χωρις να κλεψει..

Ο ξενος δεν ειναι ο εχθρος!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Aυτο που μας λεει το βιντεο ειναι να μην ψηφιζουν οι μεταναστες για να εχουμε για παντα συντηρητικη κυβερνηση μιας και οι μεταναστες θα ψηφιζουν αριστερα κομματα.
Δεν το ειχα σκευτει ετσι.
Ισως τελικα να χρειαζεται να αποκτησουν δικαιωμα ψηφου.
λολ μην δωσετε ψηφο στους μεταναστες αλλιως θα χασετε την καταπλικτικη ευκαιρια του να κυβερνιστε απο τους επαρχιωτες της ΝΔ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”