
Όταν Γεωργιάδης (ΛΑ.Ο.Σ.) και Κουναλάκης ( ΣΥΝ, σήμερα ΠΑΣΟΚ και στο μέλλον άγνωστον…) ομιλούν για εμάς χωρίς εμάς και ο δημοκράτης δημοσιογράφος Χατζηνικολάου δεν μας δίνει την δυνατότητα να απαντήσουμε.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει ισχυρίζονται οι επιφανείς «εθνικοπατριώτες» του ευρυτέρου σχηματισμού στον οποίον χωρούν από τον Τσε Γκεβάρα και τον Άρη Βελουχιώτη μέχρι και τον Ιωάννη Μεταξά, στον οποίον χωρούν όλοι οι «καλοί» όπως συμβαίνει πάντοτε στα καθώς πρέπει πανδοχεία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει γι’ αυτούς, έλα όμως που την θυμούνται συχνά - πυκνά τα ΜΜΕ του καθεστώτος και μάλιστα σαν παράδειγμα προς αποφυγήν και σαν το απόλυτο ανάθεμα και το αβυσσαλέο κακό της δημόσιας ζωής αυτού του τόπου; Πριν αναφερθώ στην πράγματι αποκαλυπτική «τηλεμαχία», που αφορούσε άμεσα την Χρυσή Αυγή, μεταξύ ενός βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. και του γνωστού Κουναλάκη θα σας παραθέσω αποσπάσματα από δύο άρθρα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες, στον «Ελεύθερο Τύπο» και στο «Βήμα».
Στο πρώτο απόσπασμα ο κ. Γ. Μαρίνος τονίζει ότι η νεολαία δεν είναι πάντοτε καλή γιατί και οι Χρυσαυγίτες είναι… νεολαία! Στην συγκεκριμένη περίπτωση είμεθα παράδειγμα προς αποφυγήν σύμφωνα με το παρακάτω απόσπασμα:
«Ποιος θα επιβάλει τη δημοκρατία, Γιατί η σιωπηλή πλειοψηφία των δημοκρατών φοιτητών δεν αντιδρά στον αριστερό φασισμό; ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: …Η ιστορία διδάσκει και είναι καλόν να γνωρίζουμε ότι η νεολαία δεν είναι άξια μόνο για τα κάλλιστα, αλλά και για τα χείριστα. Λόγω άγνοιας και ανωριμότητας εύκολα γίνεται όργανο των ολετήρων της δημοκρατίας. Στους νεολαίους βασίστηκαν για να επιβάλουν και συντηρήσουν τη στυγνή δικτατορία τους οι Μουσολίνι, Χίτλερ και Μεταξάς, όπως και ο Στάλιν και ο Μάο με τους σφαγείς ερυθροφρουρούς του. Μαύρη αντίδραση ήταν και οι ημέτεροι φοιτητές-ήρωες των Ευαγγελικών και Ορεστειακών. Νεολαίοι είναι και τα μέλη της Χρυσής Αυγής όπως και οι ακροαριστεροί τραμπούκοι και κουκουλοφόροι. Το ΒΗΜΑ, 16/12/2007».
Στο δεύτερο απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε στον «Ελεύθερο Τύπο» εκφράζεται η απορία τι θα γινόταν εάν κατηγορείτο για ανάλογες με τους αριστερούς πράξεις η Χρυσή Αυγή:
«Η μεζούρα της ηθικής, Tου Πάσχου Μανδραβέλη: …Η Αριστερά κυκλοφορεί χρόνια τώρα στη χώρα με τη μεζούρα της ηθικής… όταν ακροδεξιοί παραβαίνουν τον νόμο, έχουμε φασιστική εκτροπή. Όταν τα αριστερά σχήματα καταλαμβάνουν πανεπιστήμια και καίνε κάλπες, έχουμε τη «δίκαιη οργή των φοιτητών». Σκεφθείτε μόνο, τι θα γινόταν αν μέλη της «Χρυσής Αυγής», έκαιγαν ένα μόνο ψηφοδέλτιο.»
Στην απορία του κ. Μανδραβέλη υπάρχει απάντηση: όχι μόνον για πραγματικά περιστατικά, αλλά και για εντελώς φανταστικά που έχουν αποδειχθεί σκευωρίες έχει γίνει κυριολεκτικά πολιτικός σεισμός και έχουν βρεθεί άνθρωποι αθώοι υπό κατηγορίαν.
Μετά ταύτα επανέρχομαι. Η Χρυσή Αυγή λένε πως δεν υπάρχει και θυμίζει ο ισχυρισμός τους αυτός την στρουθοκάμηλο που χώνει το κεφάλι της στο χώμα, προσπαθώντας να αποφύγει με τον τρόπο αυτό την πραγματικότητα. Την Δευτέρα, λοιπόν, στις 17 Δεκεμβρίου του 2007, στην τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο σταθμό ALTER υπήρξε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του βουλευτού του ΛΑΟΣ Γεωργιάδη και του γνωστού επί χρόνια πολλά κατηγόρου της Χρυσής Αυγής Κουναλάκη. Ο Γεωργιάδης με έντονο ύφος απευθυνόμενος προς τον Κουναλάκη του λέει αναφερόμενος στην επίθεση κατά εκδοτικών οίκων στην έκθεση βιβλίου ότι «γιατί δεν συμπαρασταθήκατε στα θύματα της φασιστικής επιθέσεως εναντίον δύο ατόμων από σαράντα ροπαλοφόρους;». «Φασιστική» κατά τον βουλευτή Γεωργιάδη ήταν η επίθεση των αναρχοκομμουνιστών και κατά δήλωσίν τους «αντιεξουσιαστών». Ο Κουναλάκης αντεπιτίθεται και λέει ότι τα δύο θύματα της επιθέσεως ήταν Χρυσαυγίτες, που σημαίνει εμμέσως πλην σαφώς ότι δικαίως λυντσαρίστηκαν από τους ροπαλοφόρους! Ο βουλευτής Γεωργιάδης ανταπαντά και δεν λέει ότι όποιοι και εάν ήταν αυτοί κακώς κτυπήθηκαν, αλλά λέει ότι δεν ήταν Χρυσαυγίτες και επιπλέον δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή τον έχει επικηρύξει!!! Έτυχε να παρακολουθώ την εκπομπή, τηλεφωνώ στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και ζητώ να παρέμβω ή τουλάχιστον να διατυπωθεί η άποψή μας ότι δεν έχουμε επικηρύξει κανέναν και ότι αυτά τα πράγματα είναι αστειότητες. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έλαβε χώρα όπως αποφάσισε ο… δημοκράτης δημοσιογράφος Χατζηνικολάου. Πράγματι και εμείς σε τέτοιου είδους δημοκρατία πιστεύουμε και όταν θα έχουμε την δύναμη αυτή ακριβώς θα εφαρμόσουμε, απλά εμείς σε αντίθεση με όλους τους άλλους έχουμε την ειλικρίνεια να το δηλώνουμε.
Προσπαθώντας να βγάλω συμπεράσματα από μία ακόμη συζήτηση που έγινε για εμάς χωρίς εμάς, δηλώνω ότι δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι για τους δημοκράτες, δεξιάς και αριστεράς αποχρώσεως, είναι δίκαιο να λυντσάρονται νέοι άνθρωποι, εάν είναι Χρυσαυγίτες. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τον διάλογο Γεωργιάδη - Κουναλάκη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας γνωρίζουν άπαντες ότι δεν έχει επικηρύξει κανέναν και πολύ περισσότερο τον μέχρι χθες βιβλιοπώλη και σήμερα βουλευτή Γεωργιάδη, ο οποίος στο παρελθόν μας έχει διασκεδάσει αφάνταστα με την παρουσίαση βιβλίων, όπως αυτό που αναφέρει για τους πυραύλους, που διέθεταν οι Αρχαίοι Έλληνες στην Ναυμαχία της Σαλαμίνος και άλλα πολλά… Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω για να μη παρεξηγηθώ ότι επειδή μέσα στα πλαίσια του ΛΑΟΣ έχει ξεσπάσει ήδη, (άνευ λόγου…) διαμάχη περί την διαδοχήν ότι η Χρυσή Αυγή θεωρεί ίσους καθ’ όλα άπαντες τους βουλευτές (καθώς και τους πολιτευτές και υποψήφιους πολιτευτές) του Καρατζαφέρη και δεν ξεχωρίζει κανέναν. Δεν είναι άλλωστε ο Γεωργιάδης ο μόνος που μας έχει δημόσια καταδικάσει…
Τελειώνοντας το κείμενο αυτό που είναι και το τελευταίο του έτους, έχω να πω ότι παρ’ όλο το γεγονός ότι «εθνικιστές» μπήκαν επιτέλους στην Βουλή τίποτε δεν άλλαξε σε αυτόν τον τόπο εκτός από τα οικονομικά ολίγων δεκάδων ανθρώπων… Ούτε η Βόρειος Ήπειρος, ούτε η Κύπρος ελευθερώθηκε, ούτε οι δρόμοι γέμισαν με λαό που κρατώντας λάβαρα Εθνικά διεκδικεί τα δίκαια των Ελλήνων. Τίποτε δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την πλευρά της συνεχίζει τον αγώνα της, στέκεται όρθια, υπερήφανη και ασυμβίβαστη και αυτό από μόνο του είναι μία ΝΙΚΗ!
Με το τέλος, λοιπόν, και αυτού του χρόνου κάνουμε την ευχή στον Καλό Θεό των Ελλήνων, Πατέρα Παντοκράτορα ή εάν θέλετε Απόλλωνα ή Πάνα, αλλά ποτέ Γιαχβέ, κάνουμε την ευχή να έχουν όλοι όσοι είναι δίπλα μας μία καλή και ευτυχισμένη χρονιά και κάνουμε και την ευχή γιατί κάποιοι επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πρέπει να έχουν το θάρρος της αλήθειας να έχουν μία ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ! Όλοι οι εχθροί του Ελληνικού Γένους και της Μεγάλης Ιδέας του Εθνικισμού!
http://xryshaygh.wordpress.com/

