«ΠAKIΣTAN» ΣHMAINEI «XΩPA TΩN KAΘAPΩN»!

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

«ΠAKIΣTAN» ΣHMAINEI «XΩPA TΩN KAΘAPΩN»!

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ »

«ΠAKIΣTAN» ΣHMAINEI «XΩPA TΩN KAΘAPΩN» AΛΛA OI ANTIPATΣIΣTEΣ TΣIMOYΔIA

Πάκης: Δεν υπάρχουν Eλληνόπουλα!...
Aπό τις 27 Δεκεμβρίου που δολοφονήθηκε η Mπεναζίρ Mπούτο μέχρι σήμερα, έχουμε μάθει αρκετά για το Πακιστάν και τους Πακιστανούς παρακολουθώντας τα ξένα MME. Δυστυχώς στην Eλλάδα όλα αυτά αποκρύπτονται για να μη φοβηθούν οι Έλληνες με όλους αυτούς τους Πακιστανούς που μας έχουν κουβαλήσει... Oύτε καν το αυτονόητο δεν μας λένε που είναι κοινός τόπος για τα ξένα MME δεν μας λένε: Ότι πίσω από όλες τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Eυρώπη (Iσπανία, Aγγλία κλπ.) εκρύβοντο ισλαμιστές από το Πακιστάν.
Oυδείς από τους ευαίσθητους Έλληνες Aριστερούς δείχνει να ενοχλείται ακόμη και από το ρατσιστικότατο όνομα της χώρας τους. Όπως βοά σύμπας ο Δυτικός Tύπος, «Πακιστάν» σημαίνει «η χώρα των καθαρών», δηλαδή των πιστών μουσουλμάνων, σε αντίθεση με τον ινδουϊσμό των γειτόνων Iνδών. Άλλωστε το 97% των 165 εκατομμυρίων κατοίκων του Πακιστάν είναι μουσουλμάνοι. Πάνω από τους μισούς κατοίκους του Πακιστάν είναι εντελώς αναλφάβητοι, πράγμα που σημαίνει ότι οι μισοί Πακιστανοί εν Eλλάδι είναι τελείως αγράμματοι. Ωραίους μετανάστες φέρνει ο Πάκης ο Παυλόπουλος για να μας γονιμοποιήσουν...
Στις 13 Nοεμβρίου 2005, ο αρχιεπίσκοπος Xριστόδουλος βρέθηκε στην Kατερίνη για να βαφτίσει το δέκατο παιδί μιας πολύτεκνης ελληνικής οικογένειας εκπαιδευτικών. Μετά την βάφτιση, ο μακαριώτατος έκανε την εξής δήλωση: «Στις απογραφές φαίνεται ότι αυξάνεται ο πληθυσμός της Eλλάδος, αλλά είναι πλασματικό αυτό. Γιατί, πως αυξάνεται ο πληθυσμός; Aυξάνεται με τους ξένους, οι οποίοι εισρέουν στην χώρα μας και μένουν εδώ και κάθονται και αποκτούν δικαιώματα. Αλλά εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την πατρίδα μας καθαρή, έτσι όπως είμαστε οι Έλληνες!»...
H δήλωση αυτή του Xριστόδουλου λύσσαξε τους γνωστους αριστεροπροοδευτικούς, οι οποίοι τον έβριζαν εν χορώ επί ημέρες. Κάτι ανάλογο έγινε και τον Oκτώβριο του 2002, όταν στις νομαρχιακές εκλογές ο κ. Γιώργος Kαρατζαφέρης κατέβηκε με σύνθημα «Kαθαρή Eλλάδα». Το ότι «Πακιστάν» σημαίνει η «χώρα των καθαρών» ουδόλως ενοχλεί τους Έλληνες προοδευτικούς. Μόνο η ελληνική καθαρότης τους κάθεται στο στομάχι.

Πηγή: εφημερίδα "Α1",05/01/2008
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: «ΠAKIΣTAN» ΣHMAINEI «XΩPA TΩN KAΘAPΩN»!

Δημοσίευση από chill »

Γιατι θα επρεπε να μας νοιαζει το πως αποκαλουν οι πακιστανοι τη χωρα τους;

Δικη τους χωρα ειναι, δικη τους γλωσσα.. ας πουν αν θελουν οτι πακισταν σημαινει "η χωρα των υπεργαμιαδων". Πως μας αφορα αυτο;

Απο την αλλη ειναι φυσικο να αντιδρουμε για τα δικα μας. Γιατι ειναι δικα μας. Δικη μας η υποκρισια, δικα μας τα ελλατωματα, δικη μας και η κριση. Φυσικα και θα μιλαμε γι αυτα. Αν δεν κρινουμε εμεις τον εαυτο μας τη γαμησαμε φιλε...
Εκτος κι αν εμεις ειμαστε τοσο γαματοι σαν ελληνες "ελλας - ελ= φως" και τετοια που ξαφνικα εχουμε το δικαιωμα να κραζουμε αλλους για πραγματα που δε μας αφορουν, οπως το τι σημαινει στην γλωσσα τους το ονομα της πατριδας τους που ειναι κατι χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο εδω DURRP!! Απο ποτε γιναμε τσολιαδες στα αποτετοια ξενων λαων, ρε παιδια;;;;

Δε σε καταλαβαινω.
Βασικα δεν καταλαβαινω αυτο το αρθρο.

Τι θα ελεγες να στειλουμε ενα γραμμα στο πακισταν και να τους πουμε:

" Aγαπητοι Πακιστανοι, μαθαμε οτι Πακισταν σημαινει χωρα των καθαρων και επειδη μας ειπαν οτι ειστε τρομοκρατες, αναρωτιομαστε γιατι δεν ονομαζετε τη χωρα σας ΓΚΟΥΓΚΑΣΤΑΝ που σημαινει "χωρα των ακαθαρτων τρομοκρατων" ωστε να ειστε πιο συνεπεις, γιατι μας θυμωνει πολυ η αποψη που εχετε για τον εαυτο σας... και επιπλεον θελουμε με καποιο τροπο να βουλωσουμε τους προοδευτικους που μας ενοχλουν και βρηκαμε αυτη την ηλιθια δικαιολογια με το ονομα της χωρας σας, ωστε να τη στριμωξουμε σε ασχετο αρθρο και στη συνεχεια να κανουμε κατι ασχετες συνδεσεις με τον αρχιεπισκοπο μας με απωτερο σκοπο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. - υπογραφη Οι Ελληνες."

Σοβαρα παντως... εσενα ρε Χρηστο αυτη η λογικη πισω απο αυτο το αρθρο δε σκονταφτει καπου μεσα σου; Σαν τεχνασμα;

για δες το πιο απογυμνωμενο και πες μου.

Οι πακιστανοι πιστευουν οτι ειναι στη "χωρα των καθαρων". Παει αυτο. Μαγκια τους.
Ο αρχιεπισκοπος λεει οτι θελει τη χωρα μας καθαρη και ελληνικη. Παει κι αυτο, μαγκια του κι αυτουνου.
Οι "προοδευτικοι" κραζουν το χριστοδουλο γι αυτη του την ατακα. Παει κι αυτο.
Το προβλημα σας ειναι τωρα, το οτι οι "προοδευτικοι" δεν κραζουν τους πακιστανους;;;;;;;;
Γιατι να τους κραξουν; Που κολλανε οι πακιστανοι και το τι νομιζουν για τον εαυτο τους, με το τι ειναι οι ελληνες και δη οι "προοδευτικοι και με ποια δικαιολογια γινεται αυτη η συνδεση;
Παω στοιχημα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια, οχι μονο των προοδευτικων αλλα και των περισσοτερων ανθρωπων του κοσμου (πλην των ενημερωμενων πακιστανων), δεν ειχε ΙΔΕΑ τι σημαινει πακισταν!

"ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ;;;;" που λεει και το γνωστο ανεκδοτο.

Εγω παντως ειμαι των προοδευτικω αποψεων και δεν το ηξερα αυτο το ΤΡΟΜΕΡΟ πραγμα για τους Πακιστανους.

Θες να τους κραξω τωρα που ξερω τι σημαινει το ονομα τους;;; οχι μαλλον δε θες αυτο.

Μηπως θες να ΜΗΝ τους κραζω, αλλα ταυτοχρονα να δεσμευτω να μην κραζω και το Χριστοδουλο, ωστε να ΜΗΝ ειμαι ασυνεπης; ΠΩΣ ΤΑ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ! τι κολπο ειναι αυτο;

Αν θελετε να εκβιασετε τους "προοδευτικους" να μη λενε τη γνωμη τους για τα εγχωρια ζητηματα μας (οπως ειναι οι ατακες ενος σημαντικου πολιτικου προσωπου για το μεταναστευτικο ζητημα), θα μπορουσατε να βρειτε μια λιγοτερο ξεφτιλισμενη δικαιολογια απο το να ξεθαψετε την ερμηνεια της λεξης πακισταν και να τη βαλετε στη φαρετρα σας, σαν αποδειξη ιδεολογικης ασυνεπειας και υποκρισιας των προοδευτικων.

ΕΛΕΟΣ.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Καταρχήν,δεν είναι δικό μου το άρθρο. :P

Απο και πέρα,προσωπικά,δε γουστάρω να μου τη λέει κάποιος επειδή θέλω "καθαρή Ελλάδα" ενώ την ίδια στιγμή δεν ενοχλείται απο το "καθαρό Πακιστάν".

Κοινώς,αν του αρέσει το "καθαρό Πακιστάν",τότε δεν έχει παρα να βγάλει το σκασμό!
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS »

Μία καλύτερη ιδέα θα ήταν να στείλουμε όλους τους "προοδευτικούς" στο Πακιστάν με την αποστολή να πείσουν τους Πακιστανούς για τα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας, του αντιρατσισμού, της ανοχής στο διαφορετικό κτλ.
Αν μη τι άλλο, η προσφορά τους θα ήταν πολύ σημαντική διότι έτσι θα συνεισέφεραν στον εκδημοκρατισμό και στον εκσυγχρονισμό του Πακιστάν.

Ή έστω αν το Πακιστάν τους πέφτει μακριά, θα μπορούσαν κάλλιστα να πάνε στην γειτονική Αλβανία όπου και θα προσπαθούσαν να κάνουν την αντίστοιχη "προοδευτική" προπαγάνδα στους Αλβανούς...

Το σίγουρο είναι ότι και στην μία περίπτωση και στην άλλη, οι ντόπιοι δεν θα ήταν και πάρα πολύ φιλικοί απέναντί τους (...) :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill »

_XRHSTOS_ έγραψε:Καταρχήν,δεν είναι δικό μου το άρθρο. :P

Απο και πέρα,προσωπικά,δε γουστάρω να μου τη λέει κάποιος επειδή θέλω "καθαρή Ελλάδα" ενώ την ίδια στιγμή δεν ενοχλείται απο το "καθαρό Πακιστάν".

Κοινώς,αν του αρέσει το "καθαρό Πακιστάν",τότε δεν έχει παρα να βγάλει το σκασμό!
Οποτε με λιγα λογια.. απαιτεις φιμωση;

δε γουσταρεις να σου λενε πραγματα που σε ενοχλουν;;; το ιδιο λενε και οι προοδευτικοι.

Κασσανδρε δεν εχεις αδικο αλλα αυτο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετο με το ποσο υπουλο ειναι το αρθρο που ποσταρε ο Χρηστος.

Μου θυμιζει εκεινη την αηδια που λετε καμια φορα "αν θελετε λαθρομεταναστες γιατι δεν τους φιλοξενειτε στα σπιτια σας."

Δεν ειναι λιγο παιδαριωδες μωρε αυτο;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δεν έχει σημασία αν γουστάρω ή δε γουστάρω.

Απλά ρε παιδί μου,είναι υποκριτικό να σου μιλάει κάποιος κατα της "καθαρής Ελλάδος" και να βγάζει το σκασμό του για το "καθαρό Πακιστάν".Ιδίως όταν "τα 'χώνει" στο "ρατσιστικό" ελληνικό λαό,να βγάζει το σκασμό του για τους "καθαρούς Πακιστανούς".

Μου θυμίζουν κάτι χαϊβάνια που ακόμη και σήμερα πιστεύουν ότι οι Αλβανοί (που βγάζουν χολή για τον κομμουνισμό) θα κάνουν "μπολσεβικική επανάσταση". :shock:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Μου θυμιζει εκεινη την αηδια που λετε καμια φορα "αν θελετε λαθρομεταναστες γιατι δεν τους φιλοξενειτε στα σπιτια σας."

Γιατί είναι παιδαριώδες?
Πατρίς=πατρώα γη και ο ευρύτερος τόπος όπου κατοικούμε. Σωστά? Σωστά.

Ό,τι ισχύει για τον εξατομικευμένο μας χώρο (σπίτι μας) δεν πρέπει να ισχύει και για τον ευρύτερο?
Πρέπει.

Δεν σε άκουσα να πεις παιδαριώδη την παρότρυνση του υπουργείου περιβάλλοντος
"'Οπως δεν λερώνετε το σπίτι σας, έτσι δεν πρέπει να γεμίζετε σκουπίδια τις παραλίες, δάση κλπ..."
Σ'αυτό συμφωνήσαμε όλοι.

Κι αν συμφωνείς σ'αυτό

γιατί κάνεις διαχωρισμούς όταν μιλάμε για άλλα?
Πού βλέπεις το παιδαριώδες στο να μη θες να ενδημεί στον ευρύτερο τόπο διαβίωσής σου
αυτό που δε θες στο σπίτι σου?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

chill έγραψε:Απο την αλλη ειναι φυσικο να αντιδρουμε για τα δικα μας. Γιατι ειναι δικα μας. Δικη μας η υποκρισια, δικα μας τα ελλατωματα, δικη μας και η κριση. Φυσικα και θα μιλαμε γι αυτα. Αν δεν κρινουμε εμεις τον εαυτο μας τη γαμησαμε φιλε...

Όχι...Στην προκειμένη περίπτωση,η παραπάνω λογική δεν είναι "κριτική στον εαυτό μας",αλλά μαζοχισμός...
Οι άλλοι τον βγάζουνε απ' έξω κι εμείς θα κατεβάσουμε τα παντελόνια μας απο την πίσω μεριά. Ε όχι...δεν πάει έτσι...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill »

_XRHSTOS_ έγραψε:Δεν έχει σημασία αν γουστάρω ή δε γουστάρω.

Απλά ρε παιδί μου,είναι υποκριτικό να σου μιλάει κάποιος κατα της "καθαρής Ελλάδος" και να βγάζει το σκασμό του για το "καθαρό Πακιστάν".Ιδίως όταν "τα 'χώνει" στο "ρατσιστικό" ελληνικό λαό,να βγάζει το σκασμό του για τους "καθαρούς Πακιστανούς".

Μου θυμίζουν κάτι χαϊβάνια που ακόμη και σήμερα πιστεύουν ότι οι Αλβανοί (που βγάζουν χολή για τον κομμουνισμό) θα κάνουν "μπολσεβικική επανάσταση". :shock:

Σου υπενθυμιζω οτι η εννοια της λεξης πακισταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν ενδεικτικο μιας ασυνεπους συμπεριφορας!!!

ΑρΕλα έγραψε:

Γιατί είναι παιδαριώδες?
Πατρίς=πάρια γη και ο ευρύτερος τόπος όπου κατοικούμε. Σωστά? Σωστά.

Ό,τι ισχύει για τον εξατομικευμένο μας χώρο (σπίτι μας) δεν πρέπει να ισχύει και για τον ευρύτερο?
Πρέπει.

Δεν σε άκουσα να πεις παιδαριώδη την παρότρυνση του υπουργείου περιβάλλοντος
"'Οπως δεν λερώνετε το σπίτι σας, έτσι δεν πρέπει να γεμίζετε σκουπίδια τις παραλίες, δάση κλπ..."
Σ'αυτό συμφωνήσαμε όλοι.

Κι αν συμφωνείς σ'αυτό

γιατί κάνεις διαχωρισμούς όταν μιλάμε για άλλα?
Πού βλέπεις το παιδαριώδες στο να μη θες να ενδημεί στον ευρύτερο τόπο διαβίωσής σου
αυτό που δε θες στο σπίτι σου?

Ελα εχω αναλυσει εκτενως για ποιο λογο ειναι ηλιθιο επιχειρημα αυτο, ο,τι συνδεση πατριδας και σπιτιου κι αν κανεις. Μην το ζαλιζουμε.
Ειπαμε.. φιλοξενηστε εσεις οι πατριωτες, ολους τους ελληνες ζητιανους, πρεζακηδες και αστεγους και τοτε "εμεις" οι θολοκουλτουριαρηδες προοδευτικοι θα φιλοξενησουμε τους μεταναστες.
αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Αν αυτο ειναι το καλυτερο επιχειρημα σας, λυπαμαι.

Καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να απεγνωσμενα να χρησιμοποιησεις αυτο το σχημα, ειναι πετυχημενο δε λεω... αλλα ειναι αναλογο του αρθρου του Χρηστου

ΧΧΑΧΑΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΛΟΛΟΛΟ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

απο το δημοτικο εχω να ακουσω τετοια μαλακια.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner »

σωστα. αρελα γιατι δεν φιλοξενεις καναν Ελληνα πρεζακια στην οικία σου;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Chill,με το τέλος του αποικισμού των "Βρεττανικές Ινδιών",ένα απο τα κράτη που προέκυψαν ήταν το Πακιστάν.Το Πακιστάν είχε γίνει ξεχωριστό κράτος απο την Ινδία με θρησκευτικά κριτήρια...

Κοινώς,η υπόθεση είναι λίγο-πολύ γνωστή απο πριν. Το άγνωστο στο ευρύ κοινό ήταν η μετάφραση της λέξως Πακιστάν. Αλλά η ουσία υπήρχε απο πριν.

Το εν λόγω άρθρο (που δεν είναι δικό μου),απλώς καυτηριάζει (με χιουμοριστικό στυλ) τη γνωστή εκ των προτέρων (απο πολλά άλλα παραδείγματα) υποκρισία των αντιρατσιστών,με τα δύο μετρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά τη στάση τους προς το ρατσισμό.

Αυτήν είναι η ουσία του άρθρου και μην κάνεις σα μικρό παιδί,κολλώντας σε μια λέξη την οποία ο άρθρογράφος χρησιμοποίησε για την επικύρωση ενός ακόμη παραδείγματος.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Ελα εχω αναλυσει εκτενως για ποιο λογο ειναι ηλιθιο επιχειρημα αυτο, ο,τι συνδεση πατριδας και σπιτιου κι αν κανεις. Μην το ζαλιζουμε.
Kαλό μου εγώ ΘΕΛΩ να το ζαλίσουμε για να λήξει αυτό το θέμα μια για πάντα, ώστε να ξέρουμε πώς συνεννοούμαστε και τι λέμε τελικά. Ευκαιρία είναι.
Ειπαμε.. φιλοξενηστε εσεις οι πατριωτες, ολους τους ελληνες ζητιανους, πρεζακηδες και αστεγους και τοτε "εμεις" οι θολοκουλτουριαρηδες προοδευτικοι θα φιλοξενησουμε τους μεταναστες.
αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Αν αυτο ειναι το καλυτερο επιχειρημα σας, λυπαμαι.

Εγώ δεν είπα για πατριώτες απ'τη μια και μετανάστες συλλήβδην απ'την άλλη.
Κατάλαβε και νιώσε ότι αυτό δεν είναι αντίστοιχη αντιπαραβολή σ'αυτό που λέω εγώ.

Εγώ λέω επί του συγκεκριμέου: Στο σπίτι μου επιλέγω (έχω αυτό το δικαίωμα και το ασκώ) ποιον/ποιους θα μπάσω μέσα. Μπορεί να βάλω και ζητιάνο, και πρεζάκι και ξένο και λεπρό. Πάντως θα το έχω επιλέξει με συγκεκριμένο κριτήριο και για συγκεκριμένο λόγο.
Στη χώρα γίνεται τέτοια επιλογή απ'τους κυβερνώντες? Υπάρχει μεταναστευτική πολιτική έστω και στοιχειώδης? ΟΧΙ. Πρόσεξε, δε μιλάω ρατσιστικά εδώ. Μιλάω σύμφωνα με την κοινή και πασιφανή λογική που δε μπορεί να αντικρούσει εχέφρων νους. Ας το προχωρήσω λίγο παραπέρα...

Είναι σίγουρο πως δεν είναι δυνατόν να βάλω ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ μέσα. Γιατί α/ δε θα χωράμε όλοι μέσα σε συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμένες δυνατότες και περιορισμένο μέγεθος β/ γιατί ΚΑΝΕΙΣ από τους εισερχόμενους, δε θα περάσει καλά μέσα στο ασφυκτικό στριμωξίδι που θα'χει προκύψει στο χώρο μου.
Το ίδιο δε θα'πρεπε να ισχύει και για τη χώρα μας? Τα κριτήρια επιλογής γι'αυτούς που θα μπουν μέσα, δεν πρέπει να'ναι α/ ποσοτικά-? γιατί αν μπουν περισσότεροι απ'όσους μπορεί να απορροφήσει μια συγκεκριμένη χώρα, ΚΑΝΕΙΣ δε θα'χει καλό βιοτικό επίπεδο εκτός ίσως από τους έχοντες και κατέχοντες που θα συνεχίσουν απερίσπαστοι να τους/μας χρησιμοποιούν για ν'αυγατίζουν τη χλίδα τους. Αλλά ακόμα και αυτοί θα'χουν χοντρότατο πρόβλημα όσα μέτρα ασφαλείας και να πάρουν, με την εγκληματικότητα που θα ενσκύψει σίγουρα- και ενσκύπτει πάντα όπου υπάρχει ανέχεια. β/ ποιοτικά? Ποιος ωφελείται μέσα σ'αυτή τη χώρα αν μπουν αποβράσματα, σωματέμποροι, μαφιόζοι και δε συμμαζεύεται? Θέλω τόσους ανειδίκευτους εργάτες? Ναι, να έρθουν με προσεκτική έρευνα του background τους. Θέλω τόσους επιστήμονες ή ειδικευμένους εργάτες/τεχνίτες κλπ? Ναι, να μπουν και καλώς να μπουν. Παραπάνω κύριοι, όχι. ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ. Τόσο απλό και ουδόλως ρατσιστικό. Αυτό θα το'λεγες κι εσύ για το σπίτι σου. 'Ολοι θα το λέγαμε. ΔΕΝ είναι ρατσιστικό ρε, νιώσε!
Καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να απεγνωσμενα να χρησιμοποιησεις αυτο το σχημα, ειναι πετυχημενο δε λεω... αλλα ειναι αναλογο του αρθρου του Χρηστου
Δεν ξέρω τι ακριβώς καταλαβαίνεις...ειλικρινά δεν ξέρω! Θα σου πω τι καταλαβαίνω εγώ.

1/Δεν προσπαθώ απεγνωσμένα να χρησιμοποιήσω κανένα σχήμα. Δίνω τη θέση μου σαφώς και ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές, ύπουλα κίνητρα ή προσπάθεια να παγιδεύσω κάποιον να μπει στη λογική μου. Η λογική μου που ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, είναι ξεκάθαρη. Και προκαλώ εσένα ή κάποιον άλλον να μου πει πως κάπου μπάζει, πως έχει οιαδήποτε ιδεολογική χροιά, ή ρατσίζει. Όποιος το κάνει, θα πρέπει να το αποδείξει διαλεκτικά και με ισχυρό επιχείρημα, αλλιώς θα καταφανεί ως μονομερής, φανατικός, κοντόφθαλμος και φασίζων ο ίδιος.

2/ Θα περίμενα ειδικά από σένα να μην υποτιμάς την νοημοσύνη σου, προβάλλοντας ασυνάρτητες αναλογίες.
Μπορεί να έβαλα μια σκέψη μου στο τόπικ του Χρήστου, δεν είμαι όμως ο Χρήστος, δεν πραγματεύτηκα την ουσία του θέματος του Χρήστου, στάθηκα σ'ένα δικό σου σχόλιο πάνω στο οποίο ανέπτυξα μια σκέψη, και ασφαλώς ούτε σκέφτομαι πανομοιότυπα με τον Χρήστο. Απλά κοινούς τόπους έχουμε, όπως θα μπορούσα να είχα και με σένα.

Θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε (όλοι τουλάχιστον) ρομποτάκια που στέκονται σε συγκεκριμένς (2 βασικές) παρατάξεις, αντιμαχόμενες μεταξύ τους. Θέλω να πιστεύω πως είμαστε άνθρωποι, αυτόνομα και ελεύθερα σκεπτόμενοι, υπέρ της σύνθεσης ιδεών και σκέψεων. Εγώ τουλάχιστον έτσι θέλω να στέκομαι, κι αν στέκομαι μονάχη έτσι και εξέχω σαν πονεμένο δάχτυλο, so be it!

Παρεμβαίνοντας κι εγώ σε κάτι που απηύθυνες στο Χρήστο...
Σου υπενθυμιζω οτι η εννοια της λεξης πακισταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν ενδεικτικο μιας ασυνεπους συμπεριφορας!!!
Σου λέω, πως όντως δεν είναι το πιο γνωστό πράγμα στον κόσμο. Η αφεντιά μου πχ δεν το ήξερε. Εξ όσων κατάφερα να συμπεράνω όμως, είναι ένα διαχωριστικό και προσδιοριστικό επίθετο με θρησκευτική και όχι φυλετική ατζέντα.

ΥΓ- ελπίζω η απάντησή μου να σε κάλυψε κι εσένα Φωτάκη, που επανέλαβες την ερώτηση ως ουρά του τσιλάτου. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

ηταν καλο ερώτημα και ήθελα να δωθει εμφασή.
Στη χώρα γίνεται τέτοια επιλογή απ'τους κυβερνώντες? Υπάρχει μεταναστευτική πολιτική έστω και στοιχειώδης?
κανεις εδω μια ερώτηση που για να την απαντήσουμε θα πρέπει κι εμεις να παρομοιαζουμε την χώρα με το σπίτι μας.
εμεις βεβαια δεν το κανουμε αυτό.
Φυσικα και ο χωρος δεν ειναι τοσο περιορισμενος στη χωρα μας. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ χτυπιόμαστε για την υπογενετικότητα.
Το πρόβλημα δεν ειναι θέμα χώρου ειναι θέμα DNA και για σένα ασχετα αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Προσωπείο έγραψε:ηταν καλο ερώτημα και ήθελα να δωθει εμφασή.
Στη χώρα γίνεται τέτοια επιλογή απ'τους κυβερνώντες? Υπάρχει μεταναστευτική πολιτική έστω και στοιχειώδης?
κανεις εδω μια ερώτηση που για να την απαντήσουμε θα πρέπει κι εμεις να παρομοιαζουμε την χώρα με το σπίτι μας.
εμεις βεβαια δεν το κανουμε αυτό.
Φυσικα και ο χωρος δεν ειναι τοσο περιορισμενος στη χωρα μας. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ χτυπιόμαστε για την υπογενετικότητα.
Το πρόβλημα δεν ειναι θέμα χώρου ειναι θέμα DNA και για σένα ασχετα αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
Όταν με διαβάζεις για τουλάχιστον 2 χρόνια και δεν έχεις κατανοήσει τα πιστεύω μου, καλό θα είναι να απέχεις από τα αυθαίρετα συμπεράσματα του "τι είναι για μένα αλλά δε θέλω να παραδεχτώ" Φωτάκη.
Σε προκαλώ κατ'αρχάς να βρεις ΕΝΑ από τα 6000 ποστς μου και βάλε,εδώ μέσα (κι αν δεν σου βγαίνουν όλα εδώ μέσα λόγω πρόσφατης στραβής, τράβα και στο παλιό) ένα ποστ μου, που να υποστηρίζει τα περί DNA που μας τσαμπουνάς. Εγώ έτσι στα γρήγορα, μπορώ να σου δείξω ολόκληρο τόπικ το οποίο άνοιξα η ίδια, με τίτλο Φυλετισμός και στο οποίο τοποθετούμαι σαφώς στο εναρκτήριο ποστ μου, σχετικά με το φυλετισμό και τα του DNA που ατόπως έθιξες εδώ. Εκεί και στο δεύτερο ποστ σου που απαντάς κι όλας (σε άλλον το ποστ του οποίου χάθηκε με το μποτ εκεί αν θυμάσαι) , στην τελευταία σου παράγραφο σχολιάζεις και δική μου κατάθεση, (αλήθεια διάβασες ολόκληρο το πστ μου? :Ρ) με τρόπο που καταδεικνύει ότι εσύ θα είχες ίσως θέμα με το DNA, εγώ όχι! Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια καλό μου :loco:

Πάμε παρακάτω τώρα, για να καταλάβεις και τα υπόλοιπα που είπα, γιατί ούτε αυτά τα κατάλαβες.

Ο "χώρος" που ανέφερα συμβολικά για ένα σπιτάκι τόσων τετραγωνικών, δεν αντιστοιχεί σε χώρο στρεμμάτων για τη χώρα. Αντιστοιχεί στη δυνατότητα της χώρας να απορροφήσει στον παραγωγικό της ιστό τον διαρκώς αυξανόμενο και εισερχόμενο μεταναστευτικό πληθυσμό.

Με λίγα λόγια, αν υπάρχει ζήτηση για 10.000 ανειδίκευτους εργάτες και εισέλθουν στη χώρα 1.000.000, είναι ΣΑΦΕΣ ότι οι 990.000 θα μείνουν άνεργοι. Αν παραμείνουν άνεργοι, θα'χουμε εγκληματικότητα. Κι αν δεν μείνουν άνεργοι, θα πάρουν τη θέση γηγενή ο οποίος θα χάσει τη δουλειά του ή δε θα βρίσκει δουλειά που θα'πρεπε να έχει ανοιχτή, επειδή την πήρε ο μετανάστης. Και οι δύο προοπτικές ζοφερές για τη διαβίωση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πληθυσμού στη χώρα.

Οπότε κατ'αντιστοιχία για τη δεύτερη περίπτωση, είναι σαν να φιλοξενείς για παράδειγμα 5 άτομα στο σπίτι σου, να τους ταϊζεις, να τους ποτίζεις, να'ναι χορτάτοι και ευχαριστημένοι, αλλά να έχεις αφήσει τα ίδια σου τα παιδιά στην πείνα και την εξαθλίωση. Όπως ακούγεται παράλογο και κουλό- και ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ αν το έκανε οποιοσδήποτε οικογενειάρχης στα παιδιά του, αυτά δηλαδή που το σπίτι είναι δικό τους, που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν εκεί μέσα, έτσι είναι ανάλγητο, άδικο και παράλογο να φροντίζουν οι κυβερνώντες για την ευμάρεια των μεταναστών, αδιαφορώντας για τους γηγενείς. Σαφές τώρα?

Για την υπογεννητικότητα τώρα: Θα σου δώσω ένα παράδειγμα με τη Ν. Αφρική. Με πληθυσμιακή αναλογία 1 λευκός προς 8 μαύρους, όπως καταλαβαίνεις σε ένα καθεστώς που (τότε) είχε apartheit, η θέση του λευκού ήταν δεινή. Οι αιτήσεις λευκών μεταναστών να προσέλθουν στη χώρα ήταν αμέτρητες. Το κράτος λογικά θα'πρεπε ν'ανοίξει τις πόρτες διάπλατα, να μπάσει όσο περισσότερους λευκούς γινόταν. Αλλά όοοοοοοοχι... και πάλι επέλεγε με αυστηρά κριτήρια, γιατί πρώτο τους μέλημα ήταν η ευμάρεια και το καλό βιοτικό επίπεδο στον πληθυσμό αυτής της χώρας. Δεν ήταν ηλίθιοι αυτοί που ΕΙΧΑΝ μεταναστευτική πολιτική. Οι δικοί μας είναι.

Θα σε παρακαλούσα, να προσέχεις λίγο καλύτερα τι λέμε, στο φινάλε γραπτά είναι, και να μην προσάπτεις σε άλλους (σ'εμένα εν προκειμένω) λόγια ή σκέψεις που ανήκουν σ'εσένα.
Ευχαριστώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Μα εγω παραδέχομαι οτι πιστευα στο DNA αλλα εξελιχθηκα και τώρα πιστευω μονο στον πολιτισμό.

Ο "χώρος" που ανέφερα συμβολικά για ένα σπιτάκι τόσων τετραγωνικών, δεν αντιστοιχεί σε χώρο στρεμμάτων για τη χώρα. Αντιστοιχεί στη δυνατότητα της χώρας να απορροφήσει στον παραγωγικό της ιστό τον διαρκώς αυξανόμενο και εισερχόμενο μεταναστευτικό πληθυσμό.

μα δεν εχουμε θεσεις εργασιας λογω ελλειψης πληθυσμου (αρα καταναλωτων).
Επισης ειναι τελειως μη-ρεαλιστικο να εμποδισεις ολο αυτο το ρευμα εξαθλιωμενων ανθρώπων. δηλαδη τι θα κανεις;
θα σκοτωσεις αυτους και τα παιδια τους να μην μπουνε στη χώρα;
η μεταναστευση ειναι ενα παναρχαιο φαινομενο που συμβαινει και θα συμβαινει. και μακροπροθεσμα ειναι θετικη.
θα ζητησεις ποινικο μητρωο; απο που; απο μια χωρα με δικτατορικο καθεστώς. εκει τα ποινικα μητρωα φτιαχνονται.
(οχι οτι εδω δεν φτιαχνονται αλλα τεσπα).
τι ειδους ελεγχο προτεινεις;
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill »

Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου.
ειμαι εντελως εναντιον της λαθρομεταναστευσης.

Οσοι ειναι παρανομοι πρεπει να φορτωθουν σε τρενα πλοια και αεροπλανα και να πανε απο εκει που ηρθαν.
Το εχω ξαναπει σε παρομοιο τοπικ και το λεω παλι.

Με τους κανονικους νομιμους μεταναστες ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχω κανενα προβλημα. Ας ερθουν οσοι χωρανε (εντος λογικων πλαισιων παντα ωστε να απορροφηθουν απο την ελληνικη κοινωνια) και κανεις δε θα εχει προβλημα. Η Ελλαδα ειναι φιλοξενη και δε θελω να γκετοποιηθει εκ των εσω.

Εγω διαφωνω με τη λογικη του αρθρου και αυτη σχολιασα. Το αρθρο αυτο δεν εχει κανενα αλλο σκοπο απο το να ριξει ενα τυχαιο αναθεμα και μαλιστα με την πιο αστεια δικαιολογια.
Εμμενω στη θεση μου οτι αν καποιος εχει δικαιωμα να κρινει τα της Ελλαδας, αυτος ειναι ο Ελληνας (πραγμα που εν μερει εξηγει γιατι οργιζονται οι προοδευτικοι για τον "ελιτισμο" του Χριστοδουλου και τις ατακες περι καθαροτητας). Το γεγονος οτι οι πακιστανοι εχουν αυτη την αστεια ερμηνεια για το ονομα της χωρας τους ειναι γελοιο να χρησιμοποιειται με οποιοδηποτε τροπο για να πικαρει αυτη την αοριστη συνωμοταξια των προοδευτικων, για τους λογους που εξηγησα.

Και τελος η λογικη αυτη που λεει "αν σου αρεσουν οι μεταναστες γιατι δεν τους παντρευεσαι" ειναι παιδαριωδης και υποτιμα τη νοημοσυνη του μεσου μπαμπουινου.
Κανεις, ουτε οι πιο θολοκουλτουριαρηδες προοδευτικοι φιλελευθεροι χιππηδες δεν θελουν ανεξελεγκτη εισροη λαθρομεταναστων γιατι ακομα και το πιο ζωο γνωριζει οτι ενας πεινασμενος πληθυσμος που δε απορροφαται απο την κοινωνια του, στρεφεται στο εγκλημα και αποσταθεροποιει τα παντα.

Εκει τελειωνει το θεμα για μενα.
Διαφωνω με τη λογικη του αρθρου καθως και με οποιον υπερασπιζεται τη λογικη αυτη.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo »

ποιας τριτοκοσμικης χωρας το ονομα ειναι το ιδιο με τα αρχικα της αστυνομιας της;
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Απλώς βρε Chill,δε μπορεί μερικοί "προοδευτικοί" να λένε πχ ότι "με ενοχλεί ο Έλληνας εθνικιστής αλλά δεν έχω πρόβλημα με τον Αλβανό εθνικιστή".
Αυτή τη λογική ουσιαστικά στιλητεύει το άρθρο.

Εσύ λες "πρώτα τα του οίκου μας". Μα στον οίκο μας δεν υπάρχουν και όλοι εκείνοι;

Προτείνω να διδάξετε "πρόοδο" στους εν Ελλάδι διαμένοντες από αυτούς. Κι άμα έχετε θετικά αποτελέσματα,σφυράτε με.

chill έγραψε:Κανεις, ουτε οι πιο θολοκουλτουριαρηδες προοδευτικοι φιλελευθεροι χιππηδες δεν θελουν ανεξελεγκτη εισροη λαθρομεταναστων γιατι ακομα και το πιο ζωο γνωριζει οτι ενας πεινασμενος πληθυσμος που δε απορροφαται απο την κοινωνια του, στρεφεται στο εγκλημα και αποσταθεροποιει τα παντα.

Αμ εδώ κάνεις λάθος! Αυτό ακριβώς είναι που υποστηρίζει ο Καρατζαφέρης!Και όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριαρηδες,"προοδευτικοί",φιλελευθεροι,χίππηδες τον λένε "ρατσιστή".

Προς Τεο,ποιο αντάρτικο σώμα είχε τα ίδια αρχικά με το όνομα της αστυνομίας της χώρας του και το υποστηρίζουν οι "αναρχικοί";
Για την ιστορία,η Ελλάς γράφεται με δύο λ,και δεν έχει τελείες σαν συντομογραφία. :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash »

Απλώς βρε Chill,δε μπορεί μερικοί "προοδευτικοί" να λένε πχ ότι "με ενοχλεί ο Έλληνας εθνικιστής αλλά δεν έχω πρόβλημα με τον Αλβανό εθνικιστή".
Εσύ έχεις ακούσει να το λένε; Ασε ρε Χρήστο πήγαινε κάνε copy paste καμιά 15αρια άρθρα της Χρυσής Αυγής.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Πώς δεν το 'χω ακούσει Ιφικράτη; Θυμάμαι τότε στα επεισόδια του αγώνα Ελλάδος-Αλβανίας κάτι δημοσιογραφίσκους που έλεγαν στα κανάλια,"δε με ενδιαφέρει τί κάνουν οι Αλβανοί,με ενδιαφέρει τί κάνουμε εμείς".

Πήγαινε τώρα και κάνε copy/paste καμμιά 15αριά άρθρα των Ιών της Ελευθεροτυπίας.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash »

Καλά δεν περίμενα να πεις και τίποτα έξυπνο. Ξεκινάς λέγοντας ότι οι προοδευτικοί λένε...«δεν έχω πρόβλημα με τον Αλβανό εθνικιστή» και κάνεις την κωλοτούμπα πηγαίνοντας το θέμα σε ποδοσφαιρικό ορμώμενος ότι οι «δημοσιογραφίσκοι» έλεγαν «δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι Αλβανοι». Εννοείται ότι δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να εξηγήσω τη διαφορά. Οποιος έχει λιγάκι μυαλό καταλαβαίνει.
Πήγαινε τώρα και κάνε copy/paste καμμιά 15αριά άρθρα των Ιών της Ελευθεροτυπίας.
Ω, ναι δεν βλέπεις, έχω γεμίσει το φόρουμ με το τι γράφετε στην Ελευθεροτυπία και στο Ιντυμίντια. Είπε μια παπαριά ο γνωστός κομπλεξικός και έτρεξες αμέσως να την ασπαστείς. Ασε που και σε αυτό απλά αντιγράφεται ότι σας λέω. :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

ειναι αφελεια να πιστευεις οτι αυτο υποστηριζει ο καρατζαφερης. απλα τα γυρισε για χαρην της βουλης.
οπως και σε αλλα θεματα. καποτε ωριοταν για τον σιωνισμο.
τωρα τσιμουδια.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Οσων αφορα τους αλβανους εθνικιστες. αν μπεις στο πολιτικο καφενειο θα δεις οτι τους αντιμετωπιζουν ως εθνικιστες. οχι μονο αυτους αλλα κι αυτους απο το ουρανιο τοξο. δεν κανουν διαχωρισμο αναμεσα στους εθνικιστες.
το θεμα ειναι βασικα με ποιον θα μιλησεις.
σιγουρα υπαρχουν κι αυτοι που ειναι ξενολαγνοι
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Ε ναι ρε Ιφικράτη,οι άλλοι δεν έχουν πρόβλημα με το τί κάνουν οι Αλβανοί εθνικιστές,τους ενδιαφέρει τί κάνουν οι Έλληνες εθνικιστές!

Όσο για τους Ιούς και για το Indymedia...μην πέρνεις και όρκο...
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS »

Η Πατρίδα είναι ζωτικός χώρος του λαού, όπως η οικία είναι ο ζωτικός χώρος της οικογένειας
Συνεπώς, η σχέση Πατρίδος-λαού είναι η προέκταση της σχέσεως οικίας-οικογένειας.

Άρα, από την στιγμή που κάποιος δεν ενοχλείται από την καταπάτηση του ζωτικού χώρου του λαού και του εθνοφυλετικού συνόλου στο οποίο ανήκει από τους λαθρομετανάστες, τότε θα έπρεπε να μην ενοχλείται και από την παρουσία παρείσακτων στην οικία του. Έτσι, θα μπορούσε άνετα να "φιλοξενήσει" σπίτι του 2-3 λαθρομετανάστες.
Κανείς όμως από τους αντιρατσιστές δεν το κάνει αυτό. Η υποκριτική "λογική" τους είναι:
"Καλός ο αντιρατσισμός, αλλά μακριά από τον κώλο μας"

Οι αντιρατσιστές, οποιασδήποτε πολιτικής τάσης, το μόνο που επιθυμούν είναι η ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Αυτό το επιθυμούν είτε:
α) διότι είναι απλά ηλίθιοι και αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα (αν και μία βόλτα σε πολλές αθηναϊκές συνοικίες μπορεί και να τους συνέτιζε, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη)
β) διότι απλά τα παίρνουν για να λένε τις αντιρατσιστικές παπαριές τους (αυτοί είναι λίγοι, αλλά δυστυχώς έχουν δυσανάλογα μεγάλη δύναμη στα ΜΜΕ και στην πολιτική)
γ) διότι είναι απλά ανθέλληνες (πάντοντε υπήρχαν, και δυστυχώς υπάρχουν ακόμα εξαιτίας της υπερανεκτικότητας του Γεώργιου Παπαδόπουλου)
δ) διότι απλά είναι κομπλεξικοί με το ίδιο τους το αίμα, με τον ίδιο τους τον λαό, με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτοί έχουν ανάγκη ψυχιατρικής υποστήριξης και ενδεχομένως κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής.
ε) διότι θέλουν να ευθυγραμμίζονται με τηn αντιρατσιστική γραμμή του παγκόσμιου και ελλαδικού κατεστημένου. Αυτοί είναι απλά φοβισμένα ανθρωπάκια ή σιχαμερά παράσιτα που βολεύονται με τον εκάστοτε ισχυρό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”