Πολιτικώς και κοινωνικώς ορθόν
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Πολιτικώς και κοινωνικώς ορθόν
Το απόλυτο βίντεο για την αρρώστια του politically correct:
http://www.facebook.com/PoliticalDoubts ... nref=story
Εδώ ολόκληρο, δίχως υποτίτλους:
http://www.facebook.com/PoliticalDoubts ... nref=story
Εδώ ολόκληρο, δίχως υποτίτλους:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Πολιτικώς και κοινωνικώς ορθόν
Το είδα χθες. Εύστοχο αν και υπερβολικό.
Αηδιαστικό μέχρι το κόκκαλο.

Αηδιαστικό μέχρι το κόκκαλο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 353 φορές
Εδώ κόψανε λέει από τη γνωστή τζαμποδιαφήμιση με την Άντζελα το "χτύπα σαν αντρας" γιατί δήθεν μου τάχα μου προτρέπει σε βία κατά των γυναικών. Έτσι όπως έχει γίνει η Άντζελα και με τον νεαρούλη στη διαφήμιση, μου φαίνεται πιό πολύ σαν...βία κατά των αντρών
Ε, ρε γλέντια! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ζαμπέτα. Όταν τραγουδούσε "γουστάρει τον αράπη, τον μαύρο, τον σκύλο, τον ταμ ταμ ταμ" κανείς δεν σκεφτόταν το τραγούδι σαν ρατσιστικό...Φαντάζεστε τι θα γινόταν σήμερα?
Όντως, αρρώστια το politically correct. Άλλη μια μεθοδευμένη κίνηση για να περιοριστούν οι ελευθερίες (κυρίως αυτές του λόγου), δήθεν προς υπεράσπιση μειονοτήτων και καταπιεσμένων...
Ε, ρε γλέντια! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ζαμπέτα. Όταν τραγουδούσε "γουστάρει τον αράπη, τον μαύρο, τον σκύλο, τον ταμ ταμ ταμ" κανείς δεν σκεφτόταν το τραγούδι σαν ρατσιστικό...Φαντάζεστε τι θα γινόταν σήμερα?
Όντως, αρρώστια το politically correct. Άλλη μια μεθοδευμένη κίνηση για να περιοριστούν οι ελευθερίες (κυρίως αυτές του λόγου), δήθεν προς υπεράσπιση μειονοτήτων και καταπιεσμένων...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το πολιτικά ορθόν το έλεγε και η Χούντα όταν λογόκρινε.
Γνωστό από πολύ παλιά.
Τώρα επανέρχεται σαν εξέλιξη
Γνωστό από πολύ παλιά.
Τώρα επανέρχεται σαν εξέλιξη
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

δεν ξέρω τι έλεγε γιατί δεν ήμουν καν εδώ, ήμουν σε άλλη, χειρότερη (τότε) χουντάρα.doctormarkon έγραψε:Το πολιτικά ορθόν το έλεγε και η Χούντα όταν λογόκρινε.
(βέβαια η σημερινή τις κάνει όλες αυτές περίπατο στο πάρκο)
Ξέρω ότι σήμερα έχει την επέτειό της η χούντα...
Δεν ξέρω αν είδες τον τσολιά στην Ελληνοφρένεια, που στεκόμενος δίπλα στον Τσίπραkat_woman έγραψε:Εδώ κόψανε λέει από τη γνωστή τζαμποδιαφήμιση με την Άντζελα το "χτύπα σαν αντρας" γιατί δήθεν μου τάχα μου προτρέπει σε βία κατά των γυναικών. Έτσι όπως έχει γίνει η Άντζελα και με τον νεαρούλη στη διαφήμιση, μου φαίνεται πιό πολύ σαν...βία κατά των αντρών
και κοιτώντας τον στα μάτια, του πρότεινε το πασχαλινό αυγό και του φώναξε:
"Χτύπα... Χτύπα σαν Τσίπρας!" ... εντάξει, έχασα την ανάσα μου απ'το γέλιο
γιατί αν δεν έχουμε άλλα καλά (ΚΑΙ κουλά) ως λαός, έχουμε την απίστευτη ικανότητα
να γελάμε καθώς μας αργοσκοτώνουν...
Και για να σοβαρευτούμε τώρα...
Παρατηρούμε πως σταδιακά, αλλά γοργά, έρχεται και μας κατσικώνεται ολόκληρη νέα κουλτούρα
που πρέπει να καταπιούμε θέλουμε δε θέλουμε...
Ο τυπάκος και ΥΤμπεράς φίλος ανέβασε εδώ το εξής θέατρο της παράνοιας
που θέλει έναν παίχτη του χόκεϋ, που τον καθυστέρησαν στα τελευταία δευτερόλεπτα
και δε μπόρεσε να σκοράρει (σχεδόν κατασίγουρο το σκοράρισμα αν τον άφηναν),
και που πάνω στην οργή του, φώναξε fuck you, you fucking faggot στον διαιτητή.
Όταν οι τεστοστερόνες είναι στο φουλ, και η ένταση στο κόκκινο, τα αρσενικά βρίζουν,
τι να κάνουμε τώρα... γινόταν από αρχαιοτάτων χρόνων, δεν είναι αλλοκοτιά ή νεοτερισμός
του συγκεκριμένου παίχτη. Το φώναξε μεν, δεν ακούστηκε δε, αλλά τα σκατολαμόγια
"διάβασαν χείλη", το ανέδειξαν σε μεγαααααααααααλη θεματάρα ότι προσβάλλει τους γκέι,
το έπαιξαν όλα τα κανάλια, έφαγε και μια αποβολή απ'τους αγώνες για ένα διάστημα,
και ο νέος αναγκάστηκε να βγει ξεφτιλισμένος από όλους, να ζητήσει συγνώμη...
Αν δεν είναι αυτή η υπερβολική "ευαισθησία" η απόλυτη ξεφτίλα, και η προσπάθεια
της νεοταξίτικης ατζέντας να επιβάλλει την ιδέα πως τα θέλω και οι όποιες προσωπικές
ευθιξίες μιας μειονότητας (των γκέι εν προκειμένω) υπερισχύουν της πλειοψηφίας
δεν ξέρω τι είναι. Κι αν μέναμε στα αθλητικά, μικρό το κακό. Τώρα έχει μπει στα νηπιαγωγεία
για τα καλά το "δόγμα" της ρευστότητας των φύλων, ότι είναι οκ αν όντας αγόρι θες να γίνεις κορίτσι
να ντυθείς σαν κορίτσι, κλπ κλπ. Το πράγμα προχωράει γρήγορα όπως είπα, απ'το κακό
στο ανωμαλότερο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Μια και η Χούντα έχει επέτειο να βάλω ένα τραγούδι που λογοκρίθηκε για μη πολιτικά ορθούς στίχους.
Το τραγούδι αυτό το απαγόρευσε η χούντα 15 μέρες μετά την κυκλοφορία του, το 1967 γιατί οι στίχοι ήταν "κομμουνιστικού περιεχομένου". Ο Άκης Πάνου έγραψε ερωτικούς στίχους πάνω στην ίδια μουσική, και είναι το γνωστό "Θα κλείσω τα μάτια", το οποίο τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού.
Τον έρωτά, φαρμάκωσ' η μιζέρια
κομμάτιασε, η φτώχεια την καρδιά
Δεν ήρθανε, για μας τα καλοκαίρια
και έγιν' η ζωή, τόσο βαριά
Θα κλείσω τα μάτια, θ' απλώσω τα χέρια
μακριά από τη φτώχεια, μακριά απ' τη μιζέρια
Θα πάρω τη στράτα, κι εγώ τη μεγάλη
θα κλείσω τα μάτια, και όπου με βγάλει
Που να βρεθεί, ντροπή να με κρατήσει
στη λάσπη και, στην ξύλινη σκεπή
Τη φτώχεια που, μας έχει γονατίσει
τη νιώθω μεγαλύτερη ντροπή
θα κλείσω τα μάτια, και όπου με βγάλει.
Το τραγούδι αυτό το απαγόρευσε η χούντα 15 μέρες μετά την κυκλοφορία του, το 1967 γιατί οι στίχοι ήταν "κομμουνιστικού περιεχομένου". Ο Άκης Πάνου έγραψε ερωτικούς στίχους πάνω στην ίδια μουσική, και είναι το γνωστό "Θα κλείσω τα μάτια", το οποίο τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού.
Τον έρωτά, φαρμάκωσ' η μιζέρια
κομμάτιασε, η φτώχεια την καρδιά
Δεν ήρθανε, για μας τα καλοκαίρια
και έγιν' η ζωή, τόσο βαριά
θα κλείσω τα μάτια, και όπου με βγάλει
Που να βρεθεί, ντροπή να με κρατήσει
στη λάσπη και, στην ξύλινη σκεπή
Τη φτώχεια που, μας έχει γονατίσει
τη νιώθω μεγαλύτερη ντροπή
θα κλείσω τα μάτια, και όπου με βγάλει.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Να οι πολιτικά ορθοί στίχοι
Η εξήγηση ήταν ότι φτώχεια δεν πρέπει να φαίνεται ούτε και να γίνεται τραγούδι.
Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι κομμουνιστικοί
Τώρα λογοκρίνονται τα πάντα
Η εξήγηση ήταν ότι φτώχεια δεν πρέπει να φαίνεται ούτε και να γίνεται τραγούδι.
Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι κομμουνιστικοί
Τώρα λογοκρίνονται τα πάντα
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Το newspeak το προέβλεψε ο George Orwell και αναφέρονταν στο δυστοπικό μέλλον του "1984", εμπνευσμένο από το καθεστώς των Μπολσεβίκων στην τότε Ε.Σ.Σ.Δ (οι οποίοι είχαν αναγάγει σε επιστήμη το πολιτικά ορθό φέρσιμο και είναι εκείνοι που εκπαίδευσαν τον Γκαίμπελς). Αυτό, για να μην βγάζουμε από το κάδρο τους "δημοκράτες" της πάλαι ποτέ Σοβιετίας.
Το Newspeak εξηγείται στα κεφάλαια 4 και 5 του βιβλίου. Η γλώσσα μοιάζει να είναι η αγγλική, αλλά έχει ένα πολύ πιο περιορισμένο και συνεχώς μεταβαλλόμενο λεξιλόγιο. Συνώνυμες και αντίθετες έννοιες, μαζί με ανεπιθύμητες έννοιες έχουν εξαλειφθεί. Ο στόχος είναι ο κάθε υπήκοος του καθεστώτος να μιλάει αυτή τη γλώσσα έως το έτος 2050 (η ιστορία διαδραματίζεται στο έτος 1984 - εξ' ου και ο τίτλος). Κάποιοι όμως, (οι 'proles', η εργατική τάξη) ακόμα μιλάνε την παλαιά γλώσσα, το λεγόμενο ‘Oldspeak’.
Μορφές του Νewspeak, όπως ‘Ingsoc’ (το κυβερνών κόμμα) και ‘Minitrue’ («το υπουργείο Αλήθειας»), είναι εμπνευσμένες από τις συλλαβικές συντμήσεις στα ρωσικά που χρησιμοποιούνταν στην ΕΣΣΔ, όπως ‘politburo’ (Πολιτικό Γραφείο), Κομιντέρν (Κομμουνιστική Διεθνής), κολχόζ (τύπος σοβιετικής γεωργικής συνεταιριστικής επιχείρησης) και Κομσομόλ ( Ένωση Νέων Κομμουνιστών), πολλές από τις οποίες έγιναν μέρος του λεξιλογίου των κομμουνιστών και σε άλλες χώρες.
Εδώ η ταινία:
http://www.dailymotion.com/video/xg6hev_1984_shortfilms
Το Newspeak εξηγείται στα κεφάλαια 4 και 5 του βιβλίου. Η γλώσσα μοιάζει να είναι η αγγλική, αλλά έχει ένα πολύ πιο περιορισμένο και συνεχώς μεταβαλλόμενο λεξιλόγιο. Συνώνυμες και αντίθετες έννοιες, μαζί με ανεπιθύμητες έννοιες έχουν εξαλειφθεί. Ο στόχος είναι ο κάθε υπήκοος του καθεστώτος να μιλάει αυτή τη γλώσσα έως το έτος 2050 (η ιστορία διαδραματίζεται στο έτος 1984 - εξ' ου και ο τίτλος). Κάποιοι όμως, (οι 'proles', η εργατική τάξη) ακόμα μιλάνε την παλαιά γλώσσα, το λεγόμενο ‘Oldspeak’.
Μορφές του Νewspeak, όπως ‘Ingsoc’ (το κυβερνών κόμμα) και ‘Minitrue’ («το υπουργείο Αλήθειας»), είναι εμπνευσμένες από τις συλλαβικές συντμήσεις στα ρωσικά που χρησιμοποιούνταν στην ΕΣΣΔ, όπως ‘politburo’ (Πολιτικό Γραφείο), Κομιντέρν (Κομμουνιστική Διεθνής), κολχόζ (τύπος σοβιετικής γεωργικής συνεταιριστικής επιχείρησης) και Κομσομόλ ( Ένωση Νέων Κομμουνιστών), πολλές από τις οποίες έγιναν μέρος του λεξιλογίου των κομμουνιστών και σε άλλες χώρες.
Εδώ η ταινία:
http://www.dailymotion.com/video/xg6hev_1984_shortfilms
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- doctormarkon
- Επίτιμος

Τελικά πλησιάζει περισσότερο την εποχή της Ελλάδας των μνημονίων.
Οι "Θεσμοί' π.χ η ανάπτυξη οι τεμπέληδες οι κοπρίτες.
ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ (μα που να δουλέψουν οι άνεργοι? Θυμίζει το ανέκδοτο που λέει που θα θάψουμε τους επιζώντες)
Όποιος δουλεύει είναι τεμπέλης.
Όποιος είναι άνεργος και λιώνει τις σόλες του παρακαλώντας είναι προκομένος.
Όποιος έχει άγχος και παίρνει ψυχοφάρμακα είναι προκομένος.
Όποιος μια δουλειά και δουλεύει και δεν έχει άγχος είναι τεμπέλης.
Δεν παράγουμε τίποτα Έτσι στον αέρα. Όποιος πει το αντίθετο είναι τρελός.
Αλλά και παλαιότερα. Όποιος δεχόταν την λογική της Ψωροκώσταινας που δεν παράγει τίποτα και δεν έχει δυνατότητες ήταν πατριώτης.
Όποιος έλεγε ότι η χώρα μπορεί να έχει βιομηχανία και πλούτο και έχει τεράστιες δυνατότητες ήταν ανθέλληνας και κατάσκοπος . Βλ Μπάτση η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα
Οι "Θεσμοί' π.χ η ανάπτυξη οι τεμπέληδες οι κοπρίτες.
ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ (μα που να δουλέψουν οι άνεργοι? Θυμίζει το ανέκδοτο που λέει που θα θάψουμε τους επιζώντες)
Όποιος δουλεύει είναι τεμπέλης.
Όποιος είναι άνεργος και λιώνει τις σόλες του παρακαλώντας είναι προκομένος.
Όποιος έχει άγχος και παίρνει ψυχοφάρμακα είναι προκομένος.
Όποιος μια δουλειά και δουλεύει και δεν έχει άγχος είναι τεμπέλης.
Δεν παράγουμε τίποτα Έτσι στον αέρα. Όποιος πει το αντίθετο είναι τρελός.
Αλλά και παλαιότερα. Όποιος δεχόταν την λογική της Ψωροκώσταινας που δεν παράγει τίποτα και δεν έχει δυνατότητες ήταν πατριώτης.
Όποιος έλεγε ότι η χώρα μπορεί να έχει βιομηχανία και πλούτο και έχει τεράστιες δυνατότητες ήταν ανθέλληνας και κατάσκοπος . Βλ Μπάτση η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα
- ArELa
- Founder-Administrator

βλ. Καζάκη. Ακριβώς για αυτό και για το ότι μιλάει για πατρίδα, τον είπε "Εθνικιστή" ο Αλαβάνος, συσωμο το τσιπραϊκό κατεστημένο και (το πιο θλιβερό) ο Λαφαζάνης...doctormarkon έγραψε:Όποιος έλεγε ότι η χώρα μπορεί να έχει βιομηχανία και πλούτο και έχει τεράστιες δυνατότητες ήταν ανθέλληνας και κατάσκοπος
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Ο Σόϊμπλε υπέρ της "γονιμοποιήσεως" των Ευρωπαίων από την Ασία και την Αφρική. Αφού διέλυσαν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με τις άθλιες "προοδευτικές" και "πολιτικά ορθές" ιδεοληψίες τώρα επιχειρούν να συνδέσουν την δημογραφική ευρωπαρακμή με τον αθρόο εποικισμό της Ευρώπης. Αντί να δώσουν κίνητρα στους Ευρωπαίους να κάνουν παιδιά έχουν έτοιμη την λύση της μπασταρδοποίησης. Τώρα, πλέον, δεν κρύβονται και το ομολογούν, όπως ο γερμανός υπ.οικ.:
http://www.iefimerida.gr/news/271966/so ... -aimomixia
http://www.iefimerida.gr/news/271966/so ... -aimomixia
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Η σχιζοφρενική βλακεία ομογενοποιήσεως των κοινωνιών με εντελώς ετερόκλητα και αντίθετα στοιχεία εδέχθη σοβαρό πλήγμα από το συμβάν στο Ορλάντο:
http://theodotus.blogspot.gr/2016/06/blog-post_13.html
http://theodotus.blogspot.gr/2016/06/blog-post_13.html
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Επέλεξα να το τοποθετήσω εδώ διότι ξεπερνά το brexit και άπτεται της πολιτικής (αν)ορθότητος:
http://foreignpolicy.com/2016/06/28/its ... 16-brexit/
http://foreignpolicy.com/2016/06/28/its ... 16-brexit/
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Το παρακάτω, αν και παρετέθη σε άλλο νήμα, πιστεύω ότι ταιριάζει καλλίτερα εδώ. Ένα μόνον μικρό δείγμα της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας με σκοπό να προστατευθεί ο μύθος του polticaly correct:
http://www.eglimatikotita.gr/2016/11/hot-spot_18.html
http://www.eglimatikotita.gr/2016/11/hot-spot_18.html
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Οι ξένοι που γεννιούνται στην Ιαπωνία δεν αναγνωρίζονται ως Ιάπωνες πολίτες
Από: VDARE
Οι Πολιτιστικοί Μαρξιστές συνεχίζουν να στοχοποιούν την Ιαπωνία για το ότι είναι Ιαπωνική. Μια από τις μεθόδους τους είναι τα μωρά που τα έχουν κάνει σημαία. Δακρύβρεχτες ιστορίες σχεδιασμένες να προκαλέσουν συμπάθεια για τους κακόμοιρους τους αιτούντες άσυλο, αλλά το ενδιαφέρον τους δεν είναι τόσο για τον πρόσφυγα ή την οικογένειά του αλλά για να κάνουν την Ιαπωνία λιγότερο Ιαπωνική. Ο δε αγγλόγλωσσος τύπος στην Ιαπωνία είναι ανηλεής και η σημερινή τρέλα στον τύπο του Πολιτιστικού Μαρξισμού είναι τα παιδιά των προσφύγων των οποίων απορρίφθηκαν οι αιτήσεις.
Η τελευταία περίπτωση είναι ο Γκουρσεβάκ Σινγκ. Νομίζει ότι είναι Ιάπωνας. Δεν είναι Ιάπωνας. Το ότι γεννήθηκε στην Ιαπωνία ήταν ζήτημα τύχης, ή ακριβέστερα, σκόπιμη πράξη των λαθρομεταναστών γονιών του.....
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/1 ... st_24.html
Από: VDARE
Οι Πολιτιστικοί Μαρξιστές συνεχίζουν να στοχοποιούν την Ιαπωνία για το ότι είναι Ιαπωνική. Μια από τις μεθόδους τους είναι τα μωρά που τα έχουν κάνει σημαία. Δακρύβρεχτες ιστορίες σχεδιασμένες να προκαλέσουν συμπάθεια για τους κακόμοιρους τους αιτούντες άσυλο, αλλά το ενδιαφέρον τους δεν είναι τόσο για τον πρόσφυγα ή την οικογένειά του αλλά για να κάνουν την Ιαπωνία λιγότερο Ιαπωνική. Ο δε αγγλόγλωσσος τύπος στην Ιαπωνία είναι ανηλεής και η σημερινή τρέλα στον τύπο του Πολιτιστικού Μαρξισμού είναι τα παιδιά των προσφύγων των οποίων απορρίφθηκαν οι αιτήσεις.
Η τελευταία περίπτωση είναι ο Γκουρσεβάκ Σινγκ. Νομίζει ότι είναι Ιάπωνας. Δεν είναι Ιάπωνας. Το ότι γεννήθηκε στην Ιαπωνία ήταν ζήτημα τύχης, ή ακριβέστερα, σκόπιμη πράξη των λαθρομεταναστών γονιών του.....
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/1 ... st_24.html
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Και το γεγονος οτι ο Ιάπωνας γεννήθηκε στην ιαπωνια είναι ζητημα τύχης. Αν τραβιοταν ο πατέρας του η αν τςλειωνε δεκα δευτερα αργότερα ενα αλλο σπερματοζωαριο θα επαιρνε την θεση του και ενας αλλος άνθρωπος θα ειχε γεννηθει. Ολοι μας αποτέλεσμα τύχης ειμαστε.
-
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

ΣΟΚ στην Μόσχα με τις αλητείες Τσίπρα!
Τώρα που έχει πάρει φόρα -ή μάλλον ...κατηφόρα- ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σταματά με τίποτε!
Νομίζετε ότι την κοροϊδία και την εξαπάτηση την περιορίζει αποκλειστικά στο εσωτερικό της χώρας μας; Ότι αυτοί που την πάτησαν είναι μόνο σαν τον εργαζόμενο της Κρήτης που προχθές φώναζε με απελπισία ότι πίστεψε και ψήφισε τον κ. Τσίπρα αλλά εκείνος αποδείχθηκε ψεύτης;
Προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα! Σιγά που θα άφηνε τέτοια «πατέντα» αναξιοποίητη ο κ. Τσίπρας και δεν θα έκανε εξαγωγή των …ικανοτήτων του και στο εξωτερικό.
Δώστε λοιπόν προσοχή:
Προχθές στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να ορισθεί προκαταρκτική επιτροπή Έρευνας για τη Συρία. Για την κατάθεση του ψηφίσματος έβαλαν μπροστά το … Λίχνενσταϊν ο πρεσβευτής του οποίου Κρίστιαν Βέναβεζερ υποστήριξε ότι η ομάδα αυτή «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων» και μάλιστα «θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας»…
Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιοι βρίσκονταν πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» τη στιγμή μάλιστα που με τη βοήθεια της Ρωσίας ο Άσαντ κερδίζει με ηρωικό τρόπο τη μεγάλη αναμέτρηση στη χώρα του.....,

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/politi ... mento.html
Τώρα που έχει πάρει φόρα -ή μάλλον ...κατηφόρα- ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σταματά με τίποτε!
Νομίζετε ότι την κοροϊδία και την εξαπάτηση την περιορίζει αποκλειστικά στο εσωτερικό της χώρας μας; Ότι αυτοί που την πάτησαν είναι μόνο σαν τον εργαζόμενο της Κρήτης που προχθές φώναζε με απελπισία ότι πίστεψε και ψήφισε τον κ. Τσίπρα αλλά εκείνος αποδείχθηκε ψεύτης;
Προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα! Σιγά που θα άφηνε τέτοια «πατέντα» αναξιοποίητη ο κ. Τσίπρας και δεν θα έκανε εξαγωγή των …ικανοτήτων του και στο εξωτερικό.
Δώστε λοιπόν προσοχή:
Προχθές στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να ορισθεί προκαταρκτική επιτροπή Έρευνας για τη Συρία. Για την κατάθεση του ψηφίσματος έβαλαν μπροστά το … Λίχνενσταϊν ο πρεσβευτής του οποίου Κρίστιαν Βέναβεζερ υποστήριξε ότι η ομάδα αυτή «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων» και μάλιστα «θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας»…
Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιοι βρίσκονταν πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» τη στιγμή μάλιστα που με τη βοήθεια της Ρωσίας ο Άσαντ κερδίζει με ηρωικό τρόπο τη μεγάλη αναμέτρηση στη χώρα του.....,

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/politi ... mento.html
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Το Hollywood θέλει να σου πει ότι χωρίς κάποιες αφανείς ιδιοφυείς μαύρες γυναίκες η Αμερική δεν θα έστελνε τον John Glenn στη Σελήνη
Είναι γνωστή η θρησκευτικού τύπου «λατρεία» που έχει η πολιτική ορθότητα για τις γυναίκες και τις «μειονότητες», κυρίως μαύρους, που συνοδεύεται από την προσπάθεια υποβάθμισης και εξοστρακισμού του λευκού αρσενικού. Το παντοδύναμο Χόλυγουντ που έχει αναγάγει την κοινωνική μηχανική σε επιστήμη κάνει το παν για να προωθήσει μία τέτοια ατζέντα. Δεν θα έπρεπε συνεπώς, να προξενήσει έκπληξη η νέα ταινία «Hidden Figures»: Η αληθινή ιστορία των τριών γυναικών μαθηματικών της NASA.....
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/0 ... glenn.html
Είναι γνωστή η θρησκευτικού τύπου «λατρεία» που έχει η πολιτική ορθότητα για τις γυναίκες και τις «μειονότητες», κυρίως μαύρους, που συνοδεύεται από την προσπάθεια υποβάθμισης και εξοστρακισμού του λευκού αρσενικού. Το παντοδύναμο Χόλυγουντ που έχει αναγάγει την κοινωνική μηχανική σε επιστήμη κάνει το παν για να προωθήσει μία τέτοια ατζέντα. Δεν θα έπρεπε συνεπώς, να προξενήσει έκπληξη η νέα ταινία «Hidden Figures»: Η αληθινή ιστορία των τριών γυναικών μαθηματικών της NASA.....
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/0 ... glenn.html
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…. ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΙΣ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΛΕΜΕ) 2017 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ…;;;

ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΝ….
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ «ΝΕΟΣΟΥΗΔΕΖΑ» ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Ή ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ…
ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΗ «ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ» ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ…
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΣΑΙ…
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΖΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ…

ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΝ….
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ «ΝΕΟΣΟΥΗΔΕΖΑ» ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Ή ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ…
ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΗ «ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ» ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ…
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΣΑΙ…
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΖΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ…

- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Έρευνα - κόλαφος στην φεμινιστική προπαγάνδα: Πολύ πιο ευτυχισμένες οι νοικοκυρές από τις γυναίκες καριέρας
Μόλις έσκασε μια βόμβα πάνω στις φεμινίστριες. Ερευνητές βρήκαν ότι οι νοικοκυρές είναι πολύ πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι «ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες» με εκπαιδεύσεις και επαγγελματικές σταδιοδρομίες που τις έχουν μετατρέψει σε σκλάβες χρέους, επιχειρηματικά γρανάζια και φορολογούμενες δούλες.
Αυτή η βρετανική μελέτη είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να «καθορίζονται» από το φεμινισμό ώστε να μπορούν να γίνουν σαν... άνδρες.
Το γεγονός ότι οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι είναι πιο ευτυχισμένες από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα είναι γροθιά στο πρόσωπο της 50ετούς φεμινιστικής προπαγάνδας που λέει στις γυναίκες ότι πρέπει να κυνηγούν το «τα θέλω όλα» lifestyle και χλευάζουν χρόνια το πρότυπο της νοικοκυράς γυναίκας.
Η φεμινιστική ιδέα είναι ότι το να είσαι νοικοκυρά δεν είναι μια δουλειά, ή είναι κάτι το "καταπιεστικό", και οι νοικοκυρές είναι "δούλες", μια ιδέα που στην πραγματικότητα κάνει διακρίσεις εις βάρος των γυναικών που βλέπουν θετικά τους παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων.
Η έρευνα Liverpool Victoria, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, έδειξε ότι τα πιο ευτυχισμένα επαγγέλματα είναι αυτά που ιστορικά ήταν γεμάτα από γυναίκες υπαλλήλους:
Νοικοκυρές - 87,2% ευτυχισμένες
Επαγγέλματα σχετικά με την φιλοξενία και τη διαχείριση εκδηλώσεων - 86,3% ευτυχισμένες
Δημιουργικές τέχνες και σχεδιασμός - 84,4% ευτυχισμένες
Φιλανθρωπικό έργο - 83,9% ευτυχισμένες
Επαγγέλματα σχετικά με αναψυχή, αθλητισμό και τουρισμό - 83,7% ευτυχισμένες.....
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/0 ... ost_9.html
Μόλις έσκασε μια βόμβα πάνω στις φεμινίστριες. Ερευνητές βρήκαν ότι οι νοικοκυρές είναι πολύ πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι «ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες» με εκπαιδεύσεις και επαγγελματικές σταδιοδρομίες που τις έχουν μετατρέψει σε σκλάβες χρέους, επιχειρηματικά γρανάζια και φορολογούμενες δούλες.
Αυτή η βρετανική μελέτη είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να «καθορίζονται» από το φεμινισμό ώστε να μπορούν να γίνουν σαν... άνδρες.
Το γεγονός ότι οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι είναι πιο ευτυχισμένες από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα είναι γροθιά στο πρόσωπο της 50ετούς φεμινιστικής προπαγάνδας που λέει στις γυναίκες ότι πρέπει να κυνηγούν το «τα θέλω όλα» lifestyle και χλευάζουν χρόνια το πρότυπο της νοικοκυράς γυναίκας.
Η φεμινιστική ιδέα είναι ότι το να είσαι νοικοκυρά δεν είναι μια δουλειά, ή είναι κάτι το "καταπιεστικό", και οι νοικοκυρές είναι "δούλες", μια ιδέα που στην πραγματικότητα κάνει διακρίσεις εις βάρος των γυναικών που βλέπουν θετικά τους παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων.
Η έρευνα Liverpool Victoria, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, έδειξε ότι τα πιο ευτυχισμένα επαγγέλματα είναι αυτά που ιστορικά ήταν γεμάτα από γυναίκες υπαλλήλους:
Νοικοκυρές - 87,2% ευτυχισμένες
Επαγγέλματα σχετικά με την φιλοξενία και τη διαχείριση εκδηλώσεων - 86,3% ευτυχισμένες
Δημιουργικές τέχνες και σχεδιασμός - 84,4% ευτυχισμένες
Φιλανθρωπικό έργο - 83,9% ευτυχισμένες
Επαγγέλματα σχετικά με αναψυχή, αθλητισμό και τουρισμό - 83,7% ευτυχισμένες.....
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/0 ... ost_9.html
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

"Demolition Man". Κι όμως πρόβλεψε πολλά...
Το “Demolition Man” είναι μια αμερικάνικη φουτουριστική (sci fi) ταινία δράσης του 1993 που σκηνοθέτησε (κάνοντας το ντεμπούτο του) ο Ιταλός Marco Brambilla σε σενάριο των Daniel Waters ("Batman Returns") και Peter M. Lenkov. Πρωταγωνιστές και αντίπαλοι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Γουέσλι Σνάιπς (Wesley Snipes). Μαζί και η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) στον ρόλο της αστυνομικίνας.
Υπόθεση: Λος Άντζελες, 1996. Ο σκληροτράχηλος αστυνομικός John Spartan / Τζον Σπάρταν (Σταλόνε) είναι αποφασισμένος να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον ψυχοπαθή εγκληματία Simon Phoenix / Σάιμον Φίνιξ (Σνάιπς). Και ενώ τελικά η επιχείρηση σύλληψης του Φίνιξ από τον Σπάρταν στέφεται με επιτυχία, η δολοφονία αθώων πολιτών από τον πρώτο αναγκάζει τις Αρχές να αποδώσουν την ευθύνη στον Σπάρταν. Ο αστυνομικός καταδικάζεται να καταψυχθεί σε κρυογενετική κάψουλα για αόριστο χρονικό διάστημα.
Σεν Άντζελες, 2032. Η φτώχεια και η εγκληματικότητα έχουν εξαλειφθεί και επικρατεί η ευημερία, η ηρεμία και η τάξη. "Η ασφάλεια πάνω από όλα" είναι το κυρίαρχο σύνθημα. Μέσα σ’ αυτό το γαλήνιο κλίμα, ο Τζον Σπάρταν επανέρχεται στην ενεργό δράση αφού η αστυνομία αδυνατεί να λύσει το μυστήριο μιας σειράς αποτρόπαιων φόνων και τρομοκρατικών ενεργειών. Ο ριψοκίνδυνος αστυνομικός θα αντιληφθεί πως πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται ο παλιός του αντίπαλος, ο Σάιμον Φίνιξ, που είχε κι αυτός καταψυχθεί, αλλά εξαιτίας ενός μοιραίου λάθους, κατάφερε ν’ αποδράσει από την «φυλακή» του. Αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του, ο Σπάρταν δεν θ’ αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με τον Φίνιξ...
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/0 ... n-man.html
Το “Demolition Man” είναι μια αμερικάνικη φουτουριστική (sci fi) ταινία δράσης του 1993 που σκηνοθέτησε (κάνοντας το ντεμπούτο του) ο Ιταλός Marco Brambilla σε σενάριο των Daniel Waters ("Batman Returns") και Peter M. Lenkov. Πρωταγωνιστές και αντίπαλοι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Γουέσλι Σνάιπς (Wesley Snipes). Μαζί και η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) στον ρόλο της αστυνομικίνας.
Υπόθεση: Λος Άντζελες, 1996. Ο σκληροτράχηλος αστυνομικός John Spartan / Τζον Σπάρταν (Σταλόνε) είναι αποφασισμένος να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον ψυχοπαθή εγκληματία Simon Phoenix / Σάιμον Φίνιξ (Σνάιπς). Και ενώ τελικά η επιχείρηση σύλληψης του Φίνιξ από τον Σπάρταν στέφεται με επιτυχία, η δολοφονία αθώων πολιτών από τον πρώτο αναγκάζει τις Αρχές να αποδώσουν την ευθύνη στον Σπάρταν. Ο αστυνομικός καταδικάζεται να καταψυχθεί σε κρυογενετική κάψουλα για αόριστο χρονικό διάστημα.
Σεν Άντζελες, 2032. Η φτώχεια και η εγκληματικότητα έχουν εξαλειφθεί και επικρατεί η ευημερία, η ηρεμία και η τάξη. "Η ασφάλεια πάνω από όλα" είναι το κυρίαρχο σύνθημα. Μέσα σ’ αυτό το γαλήνιο κλίμα, ο Τζον Σπάρταν επανέρχεται στην ενεργό δράση αφού η αστυνομία αδυνατεί να λύσει το μυστήριο μιας σειράς αποτρόπαιων φόνων και τρομοκρατικών ενεργειών. Ο ριψοκίνδυνος αστυνομικός θα αντιληφθεί πως πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται ο παλιός του αντίπαλος, ο Σάιμον Φίνιξ, που είχε κι αυτός καταψυχθεί, αλλά εξαιτίας ενός μοιραίου λάθους, κατάφερε ν’ αποδράσει από την «φυλακή» του. Αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του, ο Σπάρταν δεν θ’ αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με τον Φίνιξ...
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/0 ... n-man.html