Υπάρχουν και ειλικρινείς Ισραηλινοί

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Υπάρχουν και ειλικρινείς Ισραηλινοί

Δημοσίευση από Dhmellhn »

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ:

Ανοικτή Επιστολή από τον καθηγητή Steven Plaut* προς τον Ερντογάν - Μια απολογία του ισραηλινού λαού προς την Τουρκία

Nouvelles d'Arménie (Αρμενία) (μτφ. Κριστιάν)

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ:

Εκ μέρους του ισραηλινού λαού, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη δειλία και την ανεξιχνίαστη βλακεία του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Όπως γνωρίζετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σας ζήτησε «συγνώμη» επειδή το Ισραήλ αμύνθηκε κατά γενοκτόνων τρομοκρατών οι οποίοι επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες, που ήταν οπλισμένοι μόνο με πυροβόλα όπλα με χρώμα όταν επιβιβάστηκαν στο πλοίο του τρομοκρατικού «στολίσκου» που μας στείλατε για να αμφισβητήσετε το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ κατά του θύλακα της Χαμάς στη Γάζα.

Ο Νετανιάχου μίλησε μόνο για τον εαυτό του, όταν σας ζήτησε συγγνώμη, διότι το Ισραήλ αμύνεται και προστατεύει τον λαό του μόλις δύο γενιές μετά το Ολοκαύτωμα. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν σε αυτή τη χώρα όταν πρόκειται για αυτή τη «συγνώμη». Κανείς άλλος στη χώρα, με την εξαίρεση κάποιων ριζοσπαστικών αντι-ισραηλινών αριστερών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αποδέχεται να ζητήσει το Ισραήλ συγγνώμη επειδή υπεράσπισε τους κάτοικους του.

Πράγματι, εξ ονόματος όλων των ΑΛΗΘΙΝΩΝ Ισραηλινών, θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι μόνο εννέα τρομοκράτες σκοτώθηκαν από τους Ισραηλινούς στρατιώτες στο πλοίο του στολίσκου, ενώ Ισραηλινοί στρατιώτες ήταν θύματα της επίθεσης από τρομοκράτες τουρκικής υπηκοότητας και άλλους. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν τορπίλισαν και βύθισαν τα τρομοκρατικά πλοία που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό και συνεπώς να παρέχουν βοήθεια στους ναζί της Χαμάς.

Επιμένω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι το Ισραήλ έχει έναν πρωθυπουργό ο οποίος είναι τόσο ανήμπορος, μουδιασμένος, και αποκομμένος από την εβραϊκή ιστορία, στο σημείο που σκοπεύει να αγοράσει μερικές στιγμές διπλωματικής ησυχίας με έναν μουσουλμάνο επιτιθέμενο, ντροπιάζοντας όλη τη χώρα του με μια «συγγνώμη» προς την Τουρκία, πραγματοποιώντας μία από τις πιο επαίσχυντες πράξεις που διαπράχθηκε ποτέ από έναν Εβραίο στην ιστορία, και όλα αυτά λίγες ώρες μόλις πριν από την εβραϊκή γιορτή της εθνικής απελευθέρωσης, το Πάσχα.

Περεταίρω, νομίζω ότι το Ισραήλ χρωστάει μια συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν έκανε περισσότερο για να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου για την παράνομη κατοχή και την καταστροφή από την Τουρκία του κοσμήματος που λέγεται Κύπρος, της πόλης της Αμμοχώστου.

Το Ισραήλ δεν είπε τίποτα, όταν η Τουρκία κατάκτησε το 40% της Κύπρου και μετέφερε δεκάδες χιλιάδες παράνομους εποίκους από τον δικό της πληθυσμό στο νησί.

Για αυτή τη σιωπή, σας ζητώ συγγνώμη.

Και αφού περάσατε τόσες ώρες τα τελευταία χρόνια για να καταγγείλετε το Ισραήλ ως κατακτητή, νομίζω ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον κόσμο επειδή δεν βοήθησε στο να τερματιστεί η παράνομη τουρκική κατοχή της μεγάλης πρωτεύουσας της αρχαίας Ελλάδας, της Κωνσταντινουπόλεως, σήμερα υπό την παράνομη σαρακηνή κατοχή που συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό. Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό.

Είναι λιγότερο από εκατό χρόνια που αυτή η πόλη, επιπλέον από την Σμύρνη και άλλες πόλεις ελληνικής καταγωγής είχαν σχεδόν απελευθερωθεί από τους Έλληνες, ας ήταν μόνο για να μπλοκαριστούν τελικά από τους Τούρκους στρατιωτικούς επιτιθέμενους: τους δολοφόνους της μαζικής δολοφονίας των Αρμένιων.

Συνεπώς, κ. Πρωθυπουργέ, όπως το βλέπετε, φοβάμαι ότι όντως οι Ισραηλινοί χρωστάνε μερικές συγνώμες προς όλον τον κόσμο.

Εκ μέρους των μη- μικρόψυχων πολιτών του Ισραήλ, διατελώ,

Μετά τιμής,

Καθηγητής Στίβεν Πλωτ

*Ο Στίβεν Πλωτ είναι Αμερικανός με ισραηλινή καταγωγή, καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα και συγγραφέας

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2 ... VmGvDca5KY
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Υπάρχουν και ειλικρινείς Ισραηλινοί

Δημοσίευση από ArELa »

Είναι πολλοί αυτοί που αντιπάλεψαν κι αντιπαλεύουν τον σιωνισμό.
Οι σιωνιστές είναι (κατά κύριο λόγο) εβραίοι, αλλά όλοι οι εβραίοι δεν είναι σιωνιστές.
Ο Ααρων Ρούσο για παράδειγμα, πέθανε επειδή δεν ήταν...
Και πόχι μόνο αυτός...
Είναι πολλοί οι εβραίοι που είτε καταστράφηκε η καριέρα τους, είτε πέθαναν ακριβώς για την αντισιωνιστική΄τους στάση.
Ο Άικ αναφέρεται ειδικά σ'αυτό και σωστά πράττει

.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever »

Το άρθρο που έφερε ο Ιωνας το διάβασα και εγώ
το πρωί αλλά ...
Δεν ψήνομαι.
Επειδή μας τόνωσε το ελληνικό μας αισθημα
δεν πάει να πει ότι δεν είναι και σιωνιστής.
Το άρθρο έχει πολλά σημεία άκρατου μίσους
και εβραϊκού μένους.

Γενικά, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα με αυτό το σινάφι.
Όσο τα λεκτικά τους δώρα, ας τα κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Ούτως η άλλως η σχέση με τους Τούρκους είναι γνωστή τοις πάσι.

Δεν αντιλέγω ως προς το ότι υπάρχου και κάποιοι αξιοπρεπείς Εβραίοι
αλλά τον εν λόγω ομιλητή δεν τον κατατάσσω σε αυτούς.
Προσωπική εκτίμηση.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread »

ION 4ever έγραψε:Το άρθρο που έφερε ο Ιωνας το διάβασα και εγώ
το πρωί αλλά ...
Δεν ψήνομαι.
Επειδή μας τόνωσε το ελληνικό μας αισθημα
δεν πάει να πει ότι δεν είναι και σιωνιστής.
Το άρθρο έχει πολλά σημεία άκρατου μίσους
και εβραϊκού μένους.

Γενικά, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα με αυτό το σινάφι.
Όσο τα λεκτικά τους δώρα, ας τα κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Ούτως η άλλως η σχέση με τους Τούρκους είναι γνωστή τοις πάσι.

Δεν αντιλέγω ως προς το ότι υπάρχου και κάποιοι αξιοπρεπείς Εβραίοι
αλλά τον εν λόγω ομιλητή δεν τον κατατάσσω σε αυτούς.
Προσωπική εκτίμηση.

:thumb:
Συμφωνώ για τον εν λόγω τύπο....

Βερμπαλισμοί προς δημιουργία εντύπωσης......
(ένα μόνο παράδειγμα παρακάτω.....)
Iwn Rwmanos έγραψε:Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν τορπίλισαν και βύθισαν τα τρομοκρατικά πλοία που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό και συνεπώς να παρέχουν βοήθεια στους ναζί της Χαμάς.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

ακριβώς όπως τα λές dread και όλο το κείμενο
βρίθει από τέτοιους... βερμπαλισμούς. :thumb:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Προσωπική άποψη:

Δεν με ενδιαφέρει πώς εκτιμώνται οι προθέσεις του,
όπως δεν μ'ενδιαφέρει αν είναι σιωνιστής, γκέι, εξωγήινος ή στρουμφάκι.
Μου αρκεί που το εξέφρασε.
κι όχι γιατί τονώνει το "ελληνικό μου αίσθημα", αλλά διότι διατύπωσε λεκτικά ή βερμπαλιστικά αν θέλετε, ένα δίκαιο αίτημα.

Όταν κάποιοι εκφράζονται ΑΔΙΚΩΣ εναντίον του Ελληνισμού, είναι ότι θέλετε να είναι. Όταν ένας εκφράζεται ΔΙΚΑΙΩΣ υπέρ του, δε θα'πρεπε- ή δεν υπάρχει εύλογος λόγος/έρεισμα κατά τη γνώμη μου να αντιμετωπίζεται με τέτοια καχυποψία. Δεν φαίνεται (εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον) να επιδιώκει κάποιο προσωπικό όφελος ή να'χει συγκεκριμένη ατζέντα. (οι ατζέντες ήδη υλοποιούνται κι είμαστε ανίκανοι να τις πολεμήσουμε, σ'αυτόν θα εξαντλήσουμε τη μαχητικότητά μας? σιγά μη σκίσουμε κανά καλσόν...) Το να μη δεχόμαστε λοιπόν καλή τη πίστη και καλή τη θελήσει, ένα δίκαιο που εκφράζεται από κάποιον επειδή είναι Ισραηλινός, συγνώμη, αλλά μου κάνει λίγο μικρόψυχο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

ArELa έγραψε: αλλά μου κάνει λίγο μικρόψυχο.
Ευχαριστουμε για το complement :loco:
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Από τη στιγμή που οι καθηγητάδες στην Ελλάδα φληναφούν ασυστόλως, παπαγαλίζοντας της αριστερίστικες ασυναρτησίες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ιδεοληψίες τους περί πολυπολιτισμού, βρέθηκε έστω ένας Αμερικανοεβραίος για να υπενθυμίσει την πραγματικότητα. Όπως η Εβραία Μαίρυ Λέφκοβιτς ξεφτίλισε τις ανοησίες του Μαρτίν Μπερνάλ περί δήθεν Μαύρης Αθηνάς και ο Τζόζεφ Γιαχούντα αναφέρθηκε για την ελληνική προέλευση των Εβραϊκών.

Αντικειμενικά, όσο δίκιο έχουν οι Παλαιστίνιοι να έχουν δικό τους κράτος, άλλο τόσο έχουν και οι Ισραηλινοί. Άλλωστε, η απόφαση του ΟΗΕ αναφερόταν για 2 κράτη. Το δυστύχημα με τους Ισραηλινούς είναι ότι από τη στιγμή που εξεβίασαν και πέτυχαν να ιδρύσουν το κράτος τους εξετόπισαν τους Παλαιστίνιους.

Από την άλλη δεν μπορώ να ακούω για τους μισοκακόμοιρους της Χαμάς, τη στιγμή που οι ίδιοι καταδυναστεύουν τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Steven Plaut έχει απόλυτο δίκιο όταν αναφέρεται στους ΝΑΖΙ της ΧΑΜΑΣ. Φυσικά δεν είναι μόνον αυτοί αλλά και η περιβόητη Χεζμπολλάχ. Οι ισλαμοφασίστες είχαν αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές του Άντολφ. Δεν ήταν μόνον οι Σιωνιστές.

Όποιος θέλει ας διαβάσει ολόκληρο ένα παλαιό νήμα που είχα ανοίξει (με πλούσιο φωτογραφικό υλικό) για το ξεβράκωμα των απανταχού Ισλαμιστών και των υποστηρικτών τους: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 42&t=10562

Γιατί το νόμισμα έχει πάντοτε δύο όψεις.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread »

ION 4ever έγραψε:
ArELa έγραψε: αλλά μου κάνει λίγο μικρόψυχο.
Ευχαριστουμε για το complement :loco:
Άβε Καίσαρα....

Οι μικρόψυχοι σε χαιρετούν..... :hitlol:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Έτσι όπως αντικειμενικοί και αμερόληπτοι θέλουμε να είμαστε,
στο τέλος η ιστορία θα γράψει για το καινούργιο ολοκαύτωμα
των Εβραίων στην Παλαιστίνη. τόσο ικανοί είναι.

Όχι δεν με συγκινεί το δράμα τους.
Γλύφτες και γύφτοι ήταν πάντα.
Στα βιβλία του Καζαντζάκη όταν αναφέρεται σε οβριούς
είναι σαν να λέει ζήτουλες.

Ένας άνθρωπος που έχει το αίσθημα του δικαίου και
βάση αυτού τοποθετείτε οφείλει να το εκφράζει
προς όλες μεριές.

Δεν θέλω και δεν μπορώ να τοποθετηθώ για τις οργανώσεις
που αναφέρονται καθώς δεν ζω εκεί για να μπορώ να αντιληφθώ
την αλήθεια και το ψέμα πίσω από τις "γραμμές"

Βλέπω όμως ποιών τα σπίτια βομβαρδίζονται
βλέπω ποιοί τα βομβαρδίζουν,
ποιοί τα κατεδαφίζουν με μπουλντόζες.

Ευτυχώς υπάρχουν χάρτες πως ήταν η Παλαιστίνη
και πως κατάντησε σχετικά με την εδαφική της κυριαρχία.

Το ότι εκεί συντελείται ένα έγκλημα από μέρους των ισραηλινών
είναι ένα παγκόσμια αποδεκτό και όχι δική μου προσωπική άποψη.

Αλλά το θέμα μας εδώ δεν είναι τα περί Παλαιστίνης ακριβώς
αλλά οι περί Έλλάδος, δηλώσεις.

Όσον αφορά την Κύπρο ναι μεν έχει δίκιο
αλλά έμενα μου φαίνεται απλώς ένα ακαδημαϊκό γλυψ γλυψ
(όλοι ξέρουμε τις βλέψεις τους στην Κυπρο)
και όσον αφορά τα ελληνικά περί Κωσταντινουπολης
τι να πω....
Και αφού περάσατε τόσες ώρες τα τελευταία χρόνια για να καταγγείλετε το Ισραήλ ως κατακτητή, νομίζω ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον κόσμο επειδή δεν βοήθησε στο να τερματιστεί η παράνομη τουρκική κατοχή της μεγάλης πρωτεύουσας της αρχαίας Ελλάδας, της Κωνσταντινουπόλεως, σήμερα υπό την παράνομη σαρακηνή κατοχή που συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό. Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό.
Ο κακός αστυνόμος (η πολιτικές πράξεις )
και ο καλός αστυνόμος (οι ακαδημαϊκές ομιλίες)

Το δίκιο μας, οπού το έχουμε, ξέρω ότι δεν θα το βρούμε
με την βοήθεια των Εβραίων.

Ποτέ δεν έκαναν, πολιτικοί η ακαδημαϊκοί, κάτι καλό
για τον Ελληνικό λαό
απεναντίας πάντα και εσαεί στο διηνεκές τον έβλαπταν.

Τα λόγια του μου θυμίζουν τους Δαναούς.

ιστορικές πόλεις και παράνομες κατοχές...
Κουραφέξαλα.
εδώ τόχε αλλά δεν τόπε.

Η Κύπρος στους Κύπριους
η Κωσταντινούπολις στους Έλληνες
και η Ιερουσαλήμ στους Εβραίους.

Στην προπαγάνδα είναι μανούλες.
Iwn Rwmanos έγραψε:Όπως η Εβραία Μαίρυ Λέφκοβιτς ξεφτίλισε τις ανοησίες του Μαρτίν Μπερνάλ περί δήθεν Μαύρης Αθηνάς και ο Τζόζεφ Γιαχούντα αναφέρθηκε για την ελληνική προέλευση των Εβραϊκών.
Όπως είπα και παραπάνω δεν αμφισβητώ κάποιους Εβραίους.
Με τον συγκεκριμένο όμως και τα λεγόμενα του
είμαι πολύ επιφυλακτική.

Όσο για τα περί Κύπρου μια ακόμη πληροφορία δεν βλάπτει.

Για δοσοληψίες Ισραηλινών στα κατεχόμενα, γράφει η Χαμπερντάρ
Ισραηλινοί επιχειρηματίες προχωρούν στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα, με χρήματα που τους εξασφαλίζει η ισραηλινή κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ως μεσάζοντα πρόσωπα, Τ/κ δικηγόρους, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Χαμπερντάρ επικαλούμενη αξιόπιστες πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται, οι Ισραηλινοί επιχειρηματίες συνεργάζονται κυρίως με 6 Τ/κ δικηγόρους, ιδρύουν και εγγράφουν στο ψευδοκράτος εικονικές εταιρείες τις οποίες χρησιμοποιούν για την αγορά ακίνητων περιουσίων στα κατεχόμενα με σκοπό την ανέγερση πολυτελών επαύλεων.

Μέχρι σήμερα, προστίθεται, οι Ισραηλινοί έχουν προχωρήσει στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα χωριά Κώμη Κεπήρ, Καλογραία, Ακανθού, Καρπασία, Ριζοκάρπασο, Γιαλούσα και Λιβερά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο - όπως το αποκαλεί - εφαρμόζεται μετά το 2004 και το κράτος του Ισραήλ έχει διορίσει και Ραβίνο στα κατεχόμενα, τον Χαγίμ Αζίμοβ, και ότι πολυτελής έπαυλη μετατράπηκε σε συναγωγή στην Λάπηθο στην είσοδο της οποία υπάρχει επιγραφή στα εβραϊκά.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι σύμφωνα με την «Πεντάτευχο», η Κύπρος αποτελεί μέρος των εδαφών της Γης της Επαγγελίας, υπογραμμίζοντας ότι οι Ισραηλινοί αγοράζουν ε/κ ακίνητες περιουσίες στα κατεχόμενα και παράλληλα αναζητούν τον Ε/κ παλαιό κάτοχο της περιουσίας στον οποίο καταβάλλουν χρηματικό ποσό για την περιουσία ώστε να μην αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.
http://www.sigmalive.com/news/local/454589
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δεν είναι αυτό το θέμα μας Φώτη αλλά η επισήμανση της πραγματικότητος από ορισμένους Εβραίους. Τα "πως", "με ποιο τρόπο", "με τι" κ.λ.π είναι θέματα για άλλο νήμα.

Το ότι κατά καιρούς κάποιοι Εβραίοι έχουν υποστηρίξει την Ελλάδα με διάφορες δράσεις και δηλώσεις των δεν απαλάσσει τις διαχρονικές ευθύνες της Π.Σ.Ο για τα όσα έχει πράξει. Ούτε, φυσικά, σημαίνει ότι θα αποσιωπηθούν συγκεκριμένες αλήθειες σχετικά με την εγκληματική φύση των ισλαμιστών, μόνο και μόνο επειδή τις καταγγελίες τις έχει κάνει ένας Εβραίος.

Λυπάμαι, αλλά οι σχέσεις των ισλαμοφασιστών με τον θείο Άντολφ είναι υπαρκτές. Αυτό, πέραν του αρχειακού υλικού, αποδεικνύεται και από τη συμπεριφορά των επιγόνων των όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ.

Η απλή συλλογιστική του τύπου: "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" αποδεικνύεται εξαιρετικά αφελής.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Σόρι ρε παιδιά, έθιξα, αλλά δεν το'κανα επί τούτου και εσκεμμένα. Εξέφρασα αυτό που ένιωσα/είδα με κάποια τοποθέτηση. Οκ, το'δα ως ολίγον μικρόψυχο, αλλά είδα τη συγκεκριμένη σκέψη/λογική. Δεν σας χαρακτήρισα μικρόψυχους σαν προσωπικότητες. Κι εγώ σε κάποιες λογικές μου έχω επιδείξει ολίγη μικροψυχιά, (πράγμα που μου το υπέδειξαν άλλοι και το είδα αργότερα)αυτό δε σημαίνει ότι είμαι ως άνθρωπος μικρόψυχη. Και πάλι συγνώμη αν θιχτήκατε τόσο, αλλά αν βγείτε λίγο έξω απ'το θιγμένο "εγώ", ίσως... λέω ίσως να δείτε με ποια λογική τοποθετήθηκα κι εγώ...

Στέκομαι διορθούμενη πάντως. Όπως και να το κάνουμε, είναι ένας χαρακτηρισμός που θίγει, έστω και για μια συγκεκριμένη νοοτροπία.

:sorry:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”