"φταίει το σύστημα" Τι είναι τελικά το σύστημα?
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
"φταίει το σύστημα" Τι είναι τελικά το σύστημα?
Όλοι έχουμε ακούσει την φράση «το σύστημα»
ή «φταίει το σύστημα» ή «αυτός είναι στο σύστημα» κλπ.
Αυτό που καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι είναι
πως με την λέξη σύστημα εννοούμε
τον τρόπο λειτουργίας ενός συνόλου.
Θέλοντας να εμβαθύνω περισσότερο
παρατηρώ τις αιτίες που προκαλούν
τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας.
Στην αρχή όλα μοιάζουν να λειτουργούν σωστά
με το σύστημα να ανταποκρίνεται λογικά
ωθούμενο από την εκάστοτε αναγκαιότητα.
Λίγο αργότερα η λογική παραμερίζει
και την θέση της παίρνει το σύστημα.
Τι είναι τελικά το σύστημα?
Το περιβόητο σύστημα είναι ένα μαγνητικό πεδίο.
Είναι το μαγνητικό πεδίο του χρήματος όπου έλκεται από τον εαυτό του.
Το χρήμα έχει την τάση να πηγαίνει στο χρήμα.
Έχει την τάση να συσσωρεύεται σε μεγάλες ποσότητες.
Αντιπαθεί την ισόποση διαμοιρασμένη κατανομή του.
Αρέσκεται να βρίσκεται όλο μαζί σε λίγα σημεία.
Αυτό είναι η ψυχή, η πραγματική ουσία
του τέρατος που ονομάζουμε σύστημα.
Οι μεγάλες συσκευασίες προϊόντων είναι πάντα οικονομικότερες
για να επωφελούντο εκείνοι που έχουν τα περισσότερα χρήματα.
Μεγαλύτερες εκπτώσεις επιτυγχάνονται σε είδη πολιτείας.
Τα τεράστιου κυβισμού υβριδικά τζιπ μπαίνουν ελεύθερα
στον δακτύλιο και όχι το παλιό χιλιαράκι του φουκαρά.
Η έκπτωση επιτυγχάνεται στα μετρητά όχι στις δόσεις.
Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα.
Μας μοιάζουν λογικά μα δεν είναι.
Ο φτωχός πάντα αγοράζει ακριβότερα από τον πλούσιο
ενώ αυτό είναι άδικο και στερείται κάθε λογικής.
Αυτό ο κανόνας είναι η αιτία κάθε κακού στον πλανήτη.
ή «φταίει το σύστημα» ή «αυτός είναι στο σύστημα» κλπ.
Αυτό που καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι είναι
πως με την λέξη σύστημα εννοούμε
τον τρόπο λειτουργίας ενός συνόλου.
Θέλοντας να εμβαθύνω περισσότερο
παρατηρώ τις αιτίες που προκαλούν
τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας.
Στην αρχή όλα μοιάζουν να λειτουργούν σωστά
με το σύστημα να ανταποκρίνεται λογικά
ωθούμενο από την εκάστοτε αναγκαιότητα.
Λίγο αργότερα η λογική παραμερίζει
και την θέση της παίρνει το σύστημα.
Τι είναι τελικά το σύστημα?
Το περιβόητο σύστημα είναι ένα μαγνητικό πεδίο.
Είναι το μαγνητικό πεδίο του χρήματος όπου έλκεται από τον εαυτό του.
Το χρήμα έχει την τάση να πηγαίνει στο χρήμα.
Έχει την τάση να συσσωρεύεται σε μεγάλες ποσότητες.
Αντιπαθεί την ισόποση διαμοιρασμένη κατανομή του.
Αρέσκεται να βρίσκεται όλο μαζί σε λίγα σημεία.
Αυτό είναι η ψυχή, η πραγματική ουσία
του τέρατος που ονομάζουμε σύστημα.
Οι μεγάλες συσκευασίες προϊόντων είναι πάντα οικονομικότερες
-
Divine Sinner
Re: "φταίει το σύστημα" Τι είναι τελικά το σύστημα?
Η ταπεινη μου αποψη εν μερη συμφωνει με την δικη σου.
Για μενα δεν υπαρχει μια ελιτ που συνειδητα οδηγει τον κοσμο καπου.
Οι ιλουμινάτι και τα διαβόλια είναι για να χουμε να λεμε.
καλα τα διαβολια σιγουρα.
οι ιλουμινατι υπαρχουν αλλα δεν εχουν την επιρροη που νομιζουν οι συνομοσιολογοι
Αυτο που λεμε συστημα δεν ειναι μια κεντρικη διοικηση.
ειναι απλα τα αντιροπα συμφεροντα των ισχυρων που παλευουν (μεταξυ τους) να επεκτεινουν οσο το δυνατων την δυναμη τους.
Για μενα δεν υπαρχει μια ελιτ που συνειδητα οδηγει τον κοσμο καπου.
Οι ιλουμινάτι και τα διαβόλια είναι για να χουμε να λεμε.
καλα τα διαβολια σιγουρα.
οι ιλουμινατι υπαρχουν αλλα δεν εχουν την επιρροη που νομιζουν οι συνομοσιολογοι
Αυτο που λεμε συστημα δεν ειναι μια κεντρικη διοικηση.
ειναι απλα τα αντιροπα συμφεροντα των ισχυρων που παλευουν (μεταξυ τους) να επεκτεινουν οσο το δυνατων την δυναμη τους.
- Hlios
- Επίτιμος

Αυτοί δεν είναι παντοδύναμοι όπως θέλουν ορισμένοι να τους παρουσιάζουν.
Εκμεταλλεύονται την ηλιθιότητα μας στο έπακρο.
Εμείς είμαστε οι δυνάστες μας, και το "λίγο" της υπόστασης μας.
Όταν γίνουμε αρκετά καλοί και ικανοί
τότε θα διεκδικήσουμε την θέση που (τότε μόνο θα) μας αξίζει.
Τότε αυτοί δεν θα σταθούν εμπόδιο.
Γιατί δεν θα περιμένουμε να μας δώσουν αλλά θα δημιουργήσουμε μόνοι μας.
Για μένα υπάρχει μια ελίτ που συνειδητά οδηγεί τον
(ανίκανο κόσμο να σταθεί στα πόδια του) κόσμο εκεί που τους συμφέρει.
Οι ιλουμινάτοι υπάρχουν και παραυπάρχουν.
Το σύστημα είναι κατασκευασμένο από μια κεντρική διοίκηση αναμφίβολα.
Δεν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα γιγάντων. Αυτό είναι μια φαντασίωση.
Εκμεταλλεύονται την ηλιθιότητα μας στο έπακρο.
Εμείς είμαστε οι δυνάστες μας, και το "λίγο" της υπόστασης μας.
Όταν γίνουμε αρκετά καλοί και ικανοί
τότε θα διεκδικήσουμε την θέση που (τότε μόνο θα) μας αξίζει.
Τότε αυτοί δεν θα σταθούν εμπόδιο.
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Το σύστημα είναι ο κοινωνικός ιστός ,ο οποίος δημιουργήθηκε και αναπαράγεται από τις ανθρώπινες αδυναμίες ,ορατές και μη.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
-
Divine Sinner
Νομιζω το βλεπετε δυιστικα και ντετερμινιστικα το θεμα.
εμενα ο δυτικος πολιτισμος παρ ολες τις αδυναμιες του και την διαφθορα που υπαρχει και τον κινδυνο του κορπορατισμου, μου αρέσει.
θεωρω οτι ειναι στημενος σε μια πολυ καλη φιλοσοφικη βαση (το να σεβεσαι τον αλλον για να σε σεβαστει και αυτος), και σιγουρα ειναι καλυτερος απο τους ανατολικους πολιτισμους αλλιως οι ευρωπαιοι θα πηγαιναν μεταναστες στην ανατολη και οχι οι ανατολητες στη δυση.
οποτε σε γενικες γραμμες προτιμω να μην τα βλεπω ολα μαυρα.
εμενα ο δυτικος πολιτισμος παρ ολες τις αδυναμιες του και την διαφθορα που υπαρχει και τον κινδυνο του κορπορατισμου, μου αρέσει.
θεωρω οτι ειναι στημενος σε μια πολυ καλη φιλοσοφικη βαση (το να σεβεσαι τον αλλον για να σε σεβαστει και αυτος), και σιγουρα ειναι καλυτερος απο τους ανατολικους πολιτισμους αλλιως οι ευρωπαιοι θα πηγαιναν μεταναστες στην ανατολη και οχι οι ανατολητες στη δυση.
- alkinoos
- Επίτιμος

αν θεωρείς αυτό το έκτρωμα ,πολιτισμό,οκ !!!
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- alkinoos
- Επίτιμος

Divine Sinner έγραψε:Νομιζω το βλεπετε δυιστικα και ντετερμινιστικα το θεμα.
Για να μην κατεβάσω κάνα σεντόνι,θα σου πω για τον δυτικό < πολιτισμό> της περιοχής μου που είναι μια Αγγλική αποικία και έρχονται εδώ τα πιτσιρίκια και βγάζουν το άχτι τους σε βαθμό ζώου,Ψάξε kavos στο youtube..δουλεύουμε από ανάγκη ,προσωπικά όταν βρήκα διέξοδο/επιλογή την κοπάνησα...Αν αυτό αναζητάς,έλα εδώ !!!
..πάρε και μια γεύση
-
Divine Sinner
Το οτι δεχομαστε τα σκουπιδια της ευρωπης ειναι κατι που θα πρεπει να το κοιταξουμε. μην βγαζεις συμπερασματα απο το Target Group.
Ψαξε λιγο τα γραφεια που τους φερνουν και αν απευθηνονται γενικα στους αγγλους ή στις συγκεκριμενες αγορές.
Ψαξε λιγο τα γραφεια που τους φερνουν και αν απευθηνονται γενικα στους αγγλους ή στις συγκεκριμενες αγορές.
- alkinoos
- Επίτιμος

Επειδή έχω πάει Αγγλία,Λονδίνο-Μάντσεστερ, δυο φορές σε ενημερώνω τα ίδια κάνουν και εκεί..Αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι του δυτικού <πολιτισμού> που πλασάρεται.Ο δυτικός άνθρωπος στερείται πολλά και απαραίτητα για να έχει ένα κομμάτι ψωμί...
-
Divine Sinner
Ο δυτικος πολιτισμος ειναι και πολλα αλλα εκτος απο αυτο.
- alkinoos
- Επίτιμος

...και 'γω πάω διακοπές,αλλά δεν μένω για πάντα !
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Στο πρώτο ποστ σου 'Ηλιε, έδωσες μια απάντηση στην ερώτηση που έθεσες στον τίτλο. Μια απάντηση εμμέσως ικανοποιητική (για μένα) θα έλεγα, και αρκούντως ελλειμματική. Εγώ θ'απαντήσω πιο απλά, πιο λαϊκά, πιο απλοϊκά (που σημαίνει χαζα) αν θέλεις...
Το σύστημα είναι απλά αυτό που καθορίζει τις ζωές μας, ζούμε κάτω από αυτό, απ'τους νόμους και τους κανόνες του, και διαμορφώνεται ανά εποχή, από την εκάστοτε εξουσιαστική κάστα ανθρώπων (?)
Σε παλιότερες εποχές (που πρόλαβα μέσα στον δικό μου κύκλο ζωής), το σύστημα έμοιαζε πιο υποφερτό και πιο δίκαιο. Το γεγονός ότι δεν είχα (είχαμε οι περισσότεροι) την επίγνωση (τουλάχιστον σε όλη της την έκταση) για τις προθέσεις των κυρίων που κινούν τα νήματα, αποτελεί από μόνο του μια "απόδειξη" ότι ήταν πιο χαλαρό κι έδινε περισσότερα περιθώρια ατομικών ελευθεριών, ισχύος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μιας ανθρώπινης έως καλής διαβίωσης.
Σήμερα, οι νόμοι γίνονται άνομοι... πολύ περισσότεροι (αν όχι ΟΙ περισσότεροι) έχουμε κατανοήσει ή τουλάχιστον υποψιαστεί τις προθέσεις των δημιουργων του συστήματος. Κι αυτό προέκυψε διότι πολύ απλά, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε βαθύτατο ύπνο, όταν σου μπαίνει μια θηλειά στο λαιμό η οποία σφίγγει ολοένα και περισσότερο καθώς περνάει η ώρα (ο χρόνος), είναι φυσικό επόμενο να ξυπνήσεις, αγκομαχώντας για ανάσα...
Κάποιοι εξακολουθούν να τραβάνε άρνηση και να μην δέχονται ή να μην αντιλαμβάνονται την ουσία της ατζέντας. Τα αποδίδουν όλα στην ανάγκη του... "συστήματος" να περισυλλέξει τον πλούτο. Η περισυλλογή ξεκίνησε ασφαλώς, και όχι την ίδια εποχή που ξεφύτρωσαν τα καταστήματα-τρύπες που διαφημίζουν με φέιγ βολάν κι έχουν και στη φωτεινή τους επιγραφή το "Αγοράζω Χρυσό".
Η περισυλλογή αυτή όμως δεν προκύπτει διότι θέλουν (οι κύριοι της εξουσίας και οι παρατρεχάμενοί τους) να μαζέψουν χρήμα-πλούτο για ίδιον όφελος.
Η τελική ευθεία της ατζέντας, στοχεύει στην εξόντωση του ανθρωπίνου είδους, κι αν αυτή δεν προκύψει ολοκληρωτικά, θα εξελιχθεί έτσι, ώστε οι άνθρωποι που θα μείνουν ζωντανοί (νομίζοντας τους εαυτούς τους τυχερούς οι καημένοι) θα έχουν εξαθλιωθεί απόλυτα, θα τεθούν υπό τον απόλυτο έλεγχο των εξουσιαστών και θα ζουν μονάχα για να υπηρετούν εκείνους...
Όπως είπε ο 'Αικ, η ατζέντα προχωράει με προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις, τις οποίες περιτυλίγουν με "θεάρεστες" (δήθεν) προφάσεις... Και μόνο όταν φτάσουν στην τελική ευθεία, για να πραγματοποιήσουν ολοκληρωτικα την ατζέντα, αναγκαστικά χτυπάνε με όλη τους τη δύναμη, και προφάσεις πλέον δεν χωράνε. Αποκαλύπτεται ξεκάθαρα και η πρόθεση. Σ'αυτή την τελική ευθεία βρισκόμαστε, γι'αυτό και βλέπουμε ολοένα και πιο ξεκάθαρα το τερατώδες και εγκληματικό πρόσωπο του συστήματος.
Ειδικά σε αυτό το φόρουμ, νομίζω πως ήταν περιττή η ερώτηση "τι είναι το συστημα"... (ίσως όσο περιττή ήταν και η παραπάνω ανάλυσή μου- αλλά δεν βλάπτει να'ναι καταγεγραμμένα κάποια πράγματα)
Στέκομαι στο δεύτερο ποστ σου στο οποίο δίνεις δόκιμη συλλογιστική επ'αυτού.
Σε άλλο τόπικ, θα αναλύσω τους τρόπους λειτουργίας αυτού του συστήματος στην Ελλάδα, υπό τις παρούσες συνθήκες... Δεν θα το κάνω εδώ, γιατί απλά ο τίτλος δε μου κάθεται σωστά. Πραγματικά θεωρώ αστείο να αναρωτιόμαστε ΑΚΟΜΑ για το "τι είναι το σύστημα"... Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ΑΚΟΜΑ τι είναι αυτό που ζούμε σε άμεσο βαθό, "στο πετσί" μας όπως λέμε, ε, δε θα το καταλάβει ποτέ.
Το σύστημα είναι απλά αυτό που καθορίζει τις ζωές μας, ζούμε κάτω από αυτό, απ'τους νόμους και τους κανόνες του, και διαμορφώνεται ανά εποχή, από την εκάστοτε εξουσιαστική κάστα ανθρώπων (?)
Σε παλιότερες εποχές (που πρόλαβα μέσα στον δικό μου κύκλο ζωής), το σύστημα έμοιαζε πιο υποφερτό και πιο δίκαιο. Το γεγονός ότι δεν είχα (είχαμε οι περισσότεροι) την επίγνωση (τουλάχιστον σε όλη της την έκταση) για τις προθέσεις των κυρίων που κινούν τα νήματα, αποτελεί από μόνο του μια "απόδειξη" ότι ήταν πιο χαλαρό κι έδινε περισσότερα περιθώρια ατομικών ελευθεριών, ισχύος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μιας ανθρώπινης έως καλής διαβίωσης.
Σήμερα, οι νόμοι γίνονται άνομοι... πολύ περισσότεροι (αν όχι ΟΙ περισσότεροι) έχουμε κατανοήσει ή τουλάχιστον υποψιαστεί τις προθέσεις των δημιουργων του συστήματος. Κι αυτό προέκυψε διότι πολύ απλά, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε βαθύτατο ύπνο, όταν σου μπαίνει μια θηλειά στο λαιμό η οποία σφίγγει ολοένα και περισσότερο καθώς περνάει η ώρα (ο χρόνος), είναι φυσικό επόμενο να ξυπνήσεις, αγκομαχώντας για ανάσα...
Κάποιοι εξακολουθούν να τραβάνε άρνηση και να μην δέχονται ή να μην αντιλαμβάνονται την ουσία της ατζέντας. Τα αποδίδουν όλα στην ανάγκη του... "συστήματος" να περισυλλέξει τον πλούτο. Η περισυλλογή ξεκίνησε ασφαλώς, και όχι την ίδια εποχή που ξεφύτρωσαν τα καταστήματα-τρύπες που διαφημίζουν με φέιγ βολάν κι έχουν και στη φωτεινή τους επιγραφή το "Αγοράζω Χρυσό".
Η περισυλλογή αυτή όμως δεν προκύπτει διότι θέλουν (οι κύριοι της εξουσίας και οι παρατρεχάμενοί τους) να μαζέψουν χρήμα-πλούτο για ίδιον όφελος.
Η τελική ευθεία της ατζέντας, στοχεύει στην εξόντωση του ανθρωπίνου είδους, κι αν αυτή δεν προκύψει ολοκληρωτικά, θα εξελιχθεί έτσι, ώστε οι άνθρωποι που θα μείνουν ζωντανοί (νομίζοντας τους εαυτούς τους τυχερούς οι καημένοι) θα έχουν εξαθλιωθεί απόλυτα, θα τεθούν υπό τον απόλυτο έλεγχο των εξουσιαστών και θα ζουν μονάχα για να υπηρετούν εκείνους...
Όπως είπε ο 'Αικ, η ατζέντα προχωράει με προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις, τις οποίες περιτυλίγουν με "θεάρεστες" (δήθεν) προφάσεις... Και μόνο όταν φτάσουν στην τελική ευθεία, για να πραγματοποιήσουν ολοκληρωτικα την ατζέντα, αναγκαστικά χτυπάνε με όλη τους τη δύναμη, και προφάσεις πλέον δεν χωράνε. Αποκαλύπτεται ξεκάθαρα και η πρόθεση. Σ'αυτή την τελική ευθεία βρισκόμαστε, γι'αυτό και βλέπουμε ολοένα και πιο ξεκάθαρα το τερατώδες και εγκληματικό πρόσωπο του συστήματος.
Ειδικά σε αυτό το φόρουμ, νομίζω πως ήταν περιττή η ερώτηση "τι είναι το συστημα"... (ίσως όσο περιττή ήταν και η παραπάνω ανάλυσή μου- αλλά δεν βλάπτει να'ναι καταγεγραμμένα κάποια πράγματα)
Στέκομαι στο δεύτερο ποστ σου στο οποίο δίνεις δόκιμη συλλογιστική επ'αυτού.
Σε άλλο τόπικ, θα αναλύσω τους τρόπους λειτουργίας αυτού του συστήματος στην Ελλάδα, υπό τις παρούσες συνθήκες... Δεν θα το κάνω εδώ, γιατί απλά ο τίτλος δε μου κάθεται σωστά. Πραγματικά θεωρώ αστείο να αναρωτιόμαστε ΑΚΟΜΑ για το "τι είναι το σύστημα"... Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ΑΚΟΜΑ τι είναι αυτό που ζούμε σε άμεσο βαθό, "στο πετσί" μας όπως λέμε, ε, δε θα το καταλάβει ποτέ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εγώ πάλι, αν και δεν αποκλείω τις εκδοχές σας, νομίζω ότι απλά οι άνθρωποι είναι βολεψάκηδες και βαριούνται απίστευτα (στην ουσία δηλαδή είναι απαίδευτοι - με όλη την έννοια της λέξης) οπότε και δημιουργούνται και μεγαλώνουν τα διάφορα χάσματα, που μετά απλά "παραείναι μεγάλα". Δυστυχώς είναι κύκλος συμφερόντων και βολέματος και στην ουσία του είναι θέμα παιδείας αυτού που με κάποιο τρόπο θα ανεβεί στα 'σκαλοπάτια' και της κοσμοθεωρίας του (οπότε σε ένα βαθμό θα καθορίσει το παιχνίδι) αλλά και αντίστοιχα αυτών που μπορούν να αντιταχθούν (πάλι είτε για ιδίον όφελος, είτε για κάποιο "μεγάλο σκοπό" ή ιδέα - και θα ορίσουν επιμέρους όρια και παραμέτρους). Και θέλει μεγάλο αγώνα το να υπηρετείς κάποιο σκοπό (καλό ή κακό) και να μένεις πιστός σε αξίες που έχεις ή ακολουθείς χωρίς να επηρεάζεσαι καταλυτικά από τα γεγονότα (προβλεπόμενα ή απρόβλεπτα). Το θέμα είναι ποιος θα παίξει το παιχνίδι και τί παραμέτρους γουστάρει ή του επιτρέπονται (είτε από τη θεωρία/πίστη/whatever του, είτε από τους υπόλοιπους παίχτες και τις καταστάσεις που δημιουργούν[ται]). Θα έγραφα κι άλλα, αλλά ειλικρινά αν χωνευτούν καλά αυτά, δε νομίζω ότι χρειάζεται. Θα δείξει και από τις πιθανές, επερχόμενες απαντήσεις/ενστάσεις. 
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
-
Divine Sinner
διαφωνω.Hlios έγραψε: Τότε αυτοί δεν θα σταθούν εμπόδιο.
νομιζω πως τα περι κεντρικης διοικησης ειναι φαντασιωση
- Hlios
- Επίτιμος

Θα επιμείνω σε εκείνο που θεωρώ σημαντικό και που ήταν ο λόγος που ανέβασα αυτό το θέμα.
Θέλω να τονίσω την ιδιότητα του χρήματος να μαγνητίζεται εκεί που υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα.
"Το χρήμα πάει στο χρήμα"
Αυτή η ιδιότητα του χρήματος πηγάζει και από την παραδοχή αποδοχή
των παραπάνω παραδειγμάτων μέσα στην καθημερινότητα μας.
Όταν όλοι εμείς θέλουμε να επωφεληθούμε από την χαμηλότερη τιμή
στην περίπτωση που μπορούμε να αγοράσουμε μεγάλη ποσότητα από κάποιο προϊόν,
συμβάλουμε και ενισχύουμε τον κανόνα ότι το "χρήμα πάει στο χρήμα".
Πολλές μικρές λεπτομέρειες είναι που καθιστούν το κόστος ζωής του ανήμπορου οικονομικά
πολλαπλάσια μεγαλύτερο ποσοστιαία σε σχέση με ενός ισχυρότερου οικονομικά.
Αυτό είναι κάτι που το αποδεχόμαστε αβίαστα.
Ο λόγος είναι πως ίσως έχει περάσει ύπουλα μέσα στην συνείδηση μας
ότι έτσι είναι το σωστό, το λογικό και το δίκαιο. Δεν είναι όμως.
Θέλω να τονίσω την ιδιότητα του χρήματος να μαγνητίζεται εκεί που υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα.
"Το χρήμα πάει στο χρήμα"
Αυτή η ιδιότητα του χρήματος πηγάζει και από την παραδοχή αποδοχή
των παραπάνω παραδειγμάτων μέσα στην καθημερινότητα μας.
Δεν είναι μόνο η πλουτοκρατία που το επιβάλλεται, αλλά είναι η δική μας παραδοχή των παραπάνω.Hlios έγραψε: Οι μεγάλες συσκευασίες προϊόντων είναι πάντα οικονομικότερες
Όταν όλοι εμείς θέλουμε να επωφεληθούμε από την χαμηλότερη τιμή
στην περίπτωση που μπορούμε να αγοράσουμε μεγάλη ποσότητα από κάποιο προϊόν,
συμβάλουμε και ενισχύουμε τον κανόνα ότι το "χρήμα πάει στο χρήμα".
Πολλές μικρές λεπτομέρειες είναι που καθιστούν το κόστος ζωής του ανήμπορου οικονομικά
πολλαπλάσια μεγαλύτερο ποσοστιαία σε σχέση με ενός ισχυρότερου οικονομικά.
Αυτό είναι κάτι που το αποδεχόμαστε αβίαστα.
Ο λόγος είναι πως ίσως έχει περάσει ύπουλα μέσα στην συνείδηση μας
ότι έτσι είναι το σωστό, το λογικό και το δίκαιο. Δεν είναι όμως.
- Hlios
- Επίτιμος

Σύστημα είναι…
το αόρατο χέρι που κάνει την επιβίωση του αδύναμου δυσκολότερη
ενισχύοντας με επιδεκτικά άδικο τρόπο τους ισχυρούς.
Αυτό είναι το σύστημα.
Και είναι έτσι γιατί εμείς οι ίδιοι του δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας
και ας μην το καταλαβαίνουμε.
Δεν φταίνε μόνο εκείνοι (οι ισχυροί) που το εκμεταλλεύονται,
αλλά και εμείς που το επιτρέπουμε.
το αόρατο χέρι που κάνει την επιβίωση του αδύναμου δυσκολότερη
ενισχύοντας με επιδεκτικά άδικο τρόπο τους ισχυρούς.
Αυτό είναι το σύστημα.
Και είναι έτσι γιατί εμείς οι ίδιοι του δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας
και ας μην το καταλαβαίνουμε.
Δεν φταίνε μόνο εκείνοι (οι ισχυροί) που το εκμεταλλεύονται,
αλλά και εμείς που το επιτρέπουμε.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Καταρχάς δέχεσαι ότι το σύστημα από μόνο του δεν μπορεί να εννοεί κάτι καλό ή κακό σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο; Το σύστημα τελείως εννοιολογικά απαντά σε μια βασική ανάγκη για την επιβίωση του ανθρώπου: την οργάνωση της ομάδας, και αυτό από μόνο του προϋποθέτει την ύπαρξη μιας ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ εξουσίας, η οποία όμως μπορεί να ελέγχεται ή όχι από την "ομάδα". Αυτό ίσως είναι που χαρακτηρίζει ένα "σύστημα" ως καλό ή κακό. Γιατί το σύστημα που "τρέφεται" από την ομάδα αντί να την "τρέφει" είτε κυριολεκτικά είτε συμβολικά, μέσω υπηρεσιών, κλπ, δεν μπορεί να είναι καλό ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ!
Τώρα...η λέξη και μόνο έχει μείνει στο συλλογικό ασυνείδητο των Δυτικών ως κάτι διαβολικό και επικίνδυνο που τους κατατρώει την ζωή και τα όνειρα, και αυτό δεν είναι τυχαίο... προφανώς. Ο καπιταλισμός είναι αδηφάγος και έρχεται πάντα κάποια στιγμή που ΔΕΝ ελέγχεται αλλά μόνο ελέγχει, ακόμα κι όταν σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να το ελέγξεις -κι εκεί είναι η μαγκιά του καπιταλισμού. Δεν μιλάω "κομματικά", μόνο πολιτικά. Από τη στιγμή που ένα ολόκληρο σύστημα οργάνωσης βασίζεται και στηρίζεται και αυτοπροσδιορίζεται ως "κεφαλαιοκρατικό", δεν είναι μόνο άδικο για όσους δεν καλύπτονται από την ομπρέλα προστασίας του τίτλου του -τους κεφαλαιούχους μικρούς ή μεγάλους- αλλά και θρασύ που δεν ντρέπεται καν να παραδέχεται κάτι τέτοιο, και άρα πραγματικά επικίνδυνο.
Φυσικά και ο άνθρωπος, δηλαδή οι ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΕΣ της ομάδας που ελέγχεται από το παρόν σύστημα, ως όντα δημιουργικά και ανήσυχα, μπορούν να δημιουργήσουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τέχνη και σπουδαίο έργο, το οποίο όμως -συνήθως- το ίδιο το σύστημα προσπαθεί να αφομοιώσει για να μην τρέχει μετά και δεν φτάνει, αφού πρώτα αφήσει να εκτονωθεί -επιτρέποντας την έκφραση ακόμα και υποτίθεται επικριτικής ως προς το σύστημα δημιουργίας- ώστε να μπορεί να το ελέγξει καλύτερα. Είναι πιο επικίνδυνο κάτι που δεν ξέρεις και δεν ελέγχεις, άλλωστε. Όμως η επιμέρους προσφορά και δημιουργία μονάδων του συνόλου δεν είναι εύστοχο να πιστώνεται στο όποιο "σύστημα", γιατί η όποια κεντρική εξουσία χέστηκε εν ολίγοις για τον πολιτισμό, εκτός αν είναι ένα σύστημα φτιαγμένο και βασισμένο στον πολιτισμό... καλά κρασιά δηλαδή. Το όποιο σύστημα απλά εξυπηρετείται με τον τρόπο του από τη δημιουργικότητα των αποκάτω του, και αναλόγως κατευθύνει και ελέγχει αυτόν τον πολιτισμό. Όσο πιο έξυπνα αφήνεις να εκτονωθεί πάντως μια αντιδραστική δημιουργία, τόσο πιο βέβαιο είανι ότι θα την καταπνίξεις και θα την αφομοιώσεις, και σ' αυτό... το καπιταλιστικό σύστημα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Είναι ό,τι πιο ύπουλο και άγριο και άπληστο μαζί έχει φτιάξει ποτέ ο άνθρωπος, και σίγουρα οι "οργανοπαίχτες" κεντρικά μελη του είναι το ίδιο ύπουλοι και άγριοι και άπληστοι, ακριβώς γιατί -σε μεγάλο βαθμό- δεν έχει ευδιάκριτα χαρακτηριστικά. Μπορεί σε κομμουνιστικά πχ κράτη -τον αντίποδα ας πούμε του καπιταλισμού- να ελεγχόταν ωμά και χαζά η όποια δημιουργικότητα, αλλά τελικά αυτό ήταν και το τέλος του συστήματος εκείνου. Στον καπιταλισμό σε ελέγχουν τόσο υπόγεια, σου κάνουν τέτοια "όμορφη" πλύση εγκεφάλου που καταλήγεις να την αποζητάς κιόλας. Σαν εκείνο το τραγούδι της εξωγήινης στην καινούργια σειρά που έπαιζε το καλοκαίρι, με το οποίο υπνώτιζε τους υπηκόους της κάνοντάς τους να μην μπορούν να είναι ευτυχισμένοι χωρίς αυτό το τραγούδι, την στιγμή που το ίδιο το τραγούδι τους έκανε δούλους... Φοβερό...
Ελπίζω να διαβάζονται αυτά που έγραψα. Εγώ ούτε που θυμάμαι τι ξεκίνησα να γράφω και πού ήθελα να καταλήξω. Ήδη άργησα για ύπνο και αύριο έχουμε πρωινό ξύπνημα λόγω σχολείου... έλεος... έχω 20 χρόνια και βάλε που το τελείωσα και πάλι ξυπνάω ΓΙΑ το σχολείο...
Τώρα...η λέξη και μόνο έχει μείνει στο συλλογικό ασυνείδητο των Δυτικών ως κάτι διαβολικό και επικίνδυνο που τους κατατρώει την ζωή και τα όνειρα, και αυτό δεν είναι τυχαίο... προφανώς. Ο καπιταλισμός είναι αδηφάγος και έρχεται πάντα κάποια στιγμή που ΔΕΝ ελέγχεται αλλά μόνο ελέγχει, ακόμα κι όταν σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να το ελέγξεις -κι εκεί είναι η μαγκιά του καπιταλισμού. Δεν μιλάω "κομματικά", μόνο πολιτικά. Από τη στιγμή που ένα ολόκληρο σύστημα οργάνωσης βασίζεται και στηρίζεται και αυτοπροσδιορίζεται ως "κεφαλαιοκρατικό", δεν είναι μόνο άδικο για όσους δεν καλύπτονται από την ομπρέλα προστασίας του τίτλου του -τους κεφαλαιούχους μικρούς ή μεγάλους- αλλά και θρασύ που δεν ντρέπεται καν να παραδέχεται κάτι τέτοιο, και άρα πραγματικά επικίνδυνο.
Φυσικά και ο άνθρωπος, δηλαδή οι ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΕΣ της ομάδας που ελέγχεται από το παρόν σύστημα, ως όντα δημιουργικά και ανήσυχα, μπορούν να δημιουργήσουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τέχνη και σπουδαίο έργο, το οποίο όμως -συνήθως- το ίδιο το σύστημα προσπαθεί να αφομοιώσει για να μην τρέχει μετά και δεν φτάνει, αφού πρώτα αφήσει να εκτονωθεί -επιτρέποντας την έκφραση ακόμα και υποτίθεται επικριτικής ως προς το σύστημα δημιουργίας- ώστε να μπορεί να το ελέγξει καλύτερα. Είναι πιο επικίνδυνο κάτι που δεν ξέρεις και δεν ελέγχεις, άλλωστε. Όμως η επιμέρους προσφορά και δημιουργία μονάδων του συνόλου δεν είναι εύστοχο να πιστώνεται στο όποιο "σύστημα", γιατί η όποια κεντρική εξουσία χέστηκε εν ολίγοις για τον πολιτισμό, εκτός αν είναι ένα σύστημα φτιαγμένο και βασισμένο στον πολιτισμό... καλά κρασιά δηλαδή. Το όποιο σύστημα απλά εξυπηρετείται με τον τρόπο του από τη δημιουργικότητα των αποκάτω του, και αναλόγως κατευθύνει και ελέγχει αυτόν τον πολιτισμό. Όσο πιο έξυπνα αφήνεις να εκτονωθεί πάντως μια αντιδραστική δημιουργία, τόσο πιο βέβαιο είανι ότι θα την καταπνίξεις και θα την αφομοιώσεις, και σ' αυτό... το καπιταλιστικό σύστημα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Είναι ό,τι πιο ύπουλο και άγριο και άπληστο μαζί έχει φτιάξει ποτέ ο άνθρωπος, και σίγουρα οι "οργανοπαίχτες" κεντρικά μελη του είναι το ίδιο ύπουλοι και άγριοι και άπληστοι, ακριβώς γιατί -σε μεγάλο βαθμό- δεν έχει ευδιάκριτα χαρακτηριστικά. Μπορεί σε κομμουνιστικά πχ κράτη -τον αντίποδα ας πούμε του καπιταλισμού- να ελεγχόταν ωμά και χαζά η όποια δημιουργικότητα, αλλά τελικά αυτό ήταν και το τέλος του συστήματος εκείνου. Στον καπιταλισμό σε ελέγχουν τόσο υπόγεια, σου κάνουν τέτοια "όμορφη" πλύση εγκεφάλου που καταλήγεις να την αποζητάς κιόλας. Σαν εκείνο το τραγούδι της εξωγήινης στην καινούργια σειρά που έπαιζε το καλοκαίρι, με το οποίο υπνώτιζε τους υπηκόους της κάνοντάς τους να μην μπορούν να είναι ευτυχισμένοι χωρίς αυτό το τραγούδι, την στιγμή που το ίδιο το τραγούδι τους έκανε δούλους... Φοβερό...
Ελπίζω να διαβάζονται αυτά που έγραψα. Εγώ ούτε που θυμάμαι τι ξεκίνησα να γράφω και πού ήθελα να καταλήξω. Ήδη άργησα για ύπνο και αύριο έχουμε πρωινό ξύπνημα λόγω σχολείου... έλεος... έχω 20 χρόνια και βάλε που το τελείωσα και πάλι ξυπνάω ΓΙΑ το σχολείο...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
-
Divine Sinner
Το θεμα ομως ειναι αν υπαρχει ενα συστημα (ολοκληρης της γης).
η πολλα (αν δηλαδη υπαρχουν ακομα κρατη σε επιπεδο αυτοθεσμισης).
η πολλα (αν δηλαδη υπαρχουν ακομα κρατη σε επιπεδο αυτοθεσμισης).
- Mantam Froufrou

Αυτό αποδεικνύεται σχετικά εύκολα. Υπάρχει κάποιο σύστημα που έχει επικρατήσει παγκοσμίως; Το κεφάλαιο είναι ή δεν είναι ο μοχλός επιρροής ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ όπως κι αν αυτά αυτοπροσδιορίζονται; Άρα... θεωρώ πως το σύστημα που "παρέμεινε" τελικά είναι ένα, και αυτό που συμβαίνει με τα δήθεν επιμέρους συστήματα που έχουν επιβιώσει, είναι αυτό ακριβώς που γίνεται με τις επιμέρους δημιουργικές ή/και αντιστασιακές μονάδες του ίδιου του συστήματος. Αφήνουν εν μέρει να εκφράζονται, στον βαθμό που δεν γίνονται επικίνδυνες για το σύστημα, και όταν έρθει η ώρα αφομοιώνονται και μεταλλάσσονται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες για τοπικό έλεγχο. Κι όταν δεν μπορούν να αφομοιωθούν καταπνίγονται και χαρακτηρίζονται επικίνδυνα για την ομάδα που υποτίθεται εκπροσωπεί το σύστημα, και όλα καλά. Γιατί αυτή τη στιγμή τα μόνα συστήματα που αντιστέκονται στον καπιταλισμό, κι αυτό είναι λίγο τραγελαφικό είναι οι ακραίες θρησκευτικές εκφράσεις, όπως κάτι τρελοί μουσουλμάνοι -γιατί υπάρχουν και οι νορμάλ και είναι υπέροχοι άνθρωποι- που έχουν καταντήσει να τους χειραγωγεί το ίδιο το σύστημα το οποίο πολεμάνε. Είναι έτσι ή δεν είναι; Ακόμα κι όταν φαίνεται να τους καταπνίγουν αυτούς τους έρμους, στην ουσία απλά τους χρησιμοποιούν για να μην πετάξει στα σκουπίδια τα όπλα που έχει παράξει το σύστημα. Τραγικά και θλιβερά λέμε.... Άσ' τα...
-
Divine Sinner
ναι αλλα τι ειναι το κεφάλαιο;;
το κεφαλαιο ειναι ιδιοκτησια. δεν ειναι ανθρωποι δεν παιρνει αποφασεις.
οι ΚΑΤΟΧΟΙ του κεφαλαιου παιρνουν αποφάσεις.
και ολοι ειμαστε κάτοχοι κεφαλαίου εστω κι αν διαθετουμε ενα ευρω ή ενα παπούτσι.
Οταν λεμε κεφάλαιο ομως σε επιπεδο κεντρων ληψεων αποφασεων αυτο το κεφαλαιο δεν ανηκει σε ενα προσωπο
αλλα σε χιλιάδες (εφοπλιστες μετοχους επιχειρηματιες κλπ κλπ).
Οποτε ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ενα συστημα κι οχι φατριες και τυχοδιωκτες που πολεμουν ο ενας τον αλλον;;
και για να δειτε λιγο πως παει βαθμωτα.
ποιος νομιζετε οτι ειναι πιθανοτερο να εισακουστει απο μια κυβερνηση;; ο δικηγορικος συλλογος ή ο συλογος αρτεργατών;;
ποιοι εχουν περισσοτερο χρήμα;; οι δικηγοροι απο την αλλη εχουν ελπιδα μπροστα στους εφοπλιστες;;
το κεφαλαιο ειναι ιδιοκτησια. δεν ειναι ανθρωποι δεν παιρνει αποφασεις.
οι ΚΑΤΟΧΟΙ του κεφαλαιου παιρνουν αποφάσεις.
και ολοι ειμαστε κάτοχοι κεφαλαίου εστω κι αν διαθετουμε ενα ευρω ή ενα παπούτσι.
Οταν λεμε κεφάλαιο ομως σε επιπεδο κεντρων ληψεων αποφασεων αυτο το κεφαλαιο δεν ανηκει σε ενα προσωπο
αλλα σε χιλιάδες (εφοπλιστες μετοχους επιχειρηματιες κλπ κλπ).
Οποτε ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ενα συστημα κι οχι φατριες και τυχοδιωκτες που πολεμουν ο ενας τον αλλον;;
και για να δειτε λιγο πως παει βαθμωτα.
ποιος νομιζετε οτι ειναι πιθανοτερο να εισακουστει απο μια κυβερνηση;; ο δικηγορικος συλλογος ή ο συλογος αρτεργατών;;
ποιοι εχουν περισσοτερο χρήμα;; οι δικηγοροι απο την αλλη εχουν ελπιδα μπροστα στους εφοπλιστες;;
- Mantam Froufrou

Διαφωνούμε κάπου; Για συνέχισε τον συλλογισμό σου. Οι εφοπλιστές έχουν ελπίδα μπροστά στους μεγαλοτραπεζίτες; Και ούτω καθεξής, μέχρι που φτάνεις σε αυτόν που ΟΝΤΩΣ κατέχει την κεντρική εξουσία. Το ότι η εξουσία ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ επιμοιράζεται δεν σημαίνει πως δεν έχει κεντρικό χαρακτήρα!οιος νομιζετε οτι ειναι πιθανοτερο να εισακουστει απο μια κυβερνηση;; ο δικηγορικος συλλογος ή ο συλογος αρτεργατών;;
- ArELa
- Founder-Administrator

Δηλαδή η ΕΕ (λέμε τώρα...) είναι φαντασίωση.Divine Sinner έγραψε: νομιζω πως τα περι κεντρικης διοικησης ειναι φαντασιωση
Οκ μεγάλε, ό,τι πεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Η ΕΕ ειναι κεντρικη;; ποια η δυναμη της ΕΕ στις ΗΠΑ στον καναδα και στην ρωσια;;ArELa έγραψε:Δηλαδή η ΕΕ (λέμε τώρα...) είναι φαντασίωση.Divine Sinner έγραψε: νομιζω πως τα περι κεντρικης διοικησης ειναι φαντασιωση
Οκ μεγάλε, ό,τι πεις.
και η ΕΕ με την κεντρικη της διοικηση δεχεται εντολες απο μια μονο φατρια;;
και τοτε πως επιτρεπουν σε ατομα με διαφορετικη αποψη να ακουγονται;;
και γιατι δεν εχουν αφαιρέσει ΟΛΑ μας τα δικαιωματα μια κι εξω αφου ειναι τοσο παντοδυναμοι;;
μηπως υπαρχουν εντος της ΕΕ αντιροπα συμφεροντα;;
- ArELa
- Founder-Administrator

Ναι, στην Ευρώπη. Ναι, υπάρχουν ορισμένες φατρίες και ψιλοτρώγονται έως και χοντροτρώγονται αν θες, αλλά ο στόχος τους για παγκόσμια κυβέρνηση με ΚΕΝΤΡΙΚΗ διοίκηση είναι κοινός. Θα υπάρχουν φυσικά "θηγατρικές" διοικήσεις στα διάφορα σημεία του πλανήτη μας, (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερικές κλπ) αλλά όλες θα είναι συντονισμένες και θα βρίσκονται (όλες όμως) κάτω από την ομπρέλλα του ΟΗΕ, που προορίζεται για την Κεντρική των κεντρικών Διοικήσεων σ'ολάκερο τον πλανήτη.Divine Sinner έγραψε:Η ΕΕ ειναι κεντρικη;;
Η σχεδιάρα της κεντρικής διοίκησης (στις βρυξέλλες) για την Ευρώπη, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.
Φιλιά
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Βρέθηκαν αρχεία pdf που ειναι το σχεδιάγραμμα της NWO. Περιέχει πληροφορίες για όλα κράτη, εταιρείες, οργανισμούς, μυστικές οργανώσεις. Ποιός ανήκει σε ποιόν κ.λ.π.
Το πρώτο βίντεο έιναι η παρουσίαση και πληροφορίες που αφορούν το pdf.
Το δεύτερο είναι το πρώτο από μία σειρά βίντεο που θα ακολουθήσουν και θα παρουσιάζουν σιγα σιγά το πλήθος των πληροφοριών που εμφανίζονται σε αυτά τα αρχεία. Ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος και μπορεί να χρειάζονται μήνες για να μπορέσει κανείς να τα μελετήσει.
μία εικόνα από την πρώτη σελίδα του αρχείου.

Αν καταλαβαίνω καλά, στην κορυφή της πυραμίδας (ή πάνω απο αυτήν?) είναι τρείς.
Alpina, AMORC, Lucis Trust
To AMORC είναι γνωστό. Οι ροδόσταυροι.
Τα άλλα δύο δεν τα έχω ακούσει.
Το Lucis Trust το βρήκα στο google. Δεν δείχνουν να είναι και τα καλύτερα παιδιά (Lucis...Lucifer).
To Alpina δύσκολο να το βρώ διότι υπάρχουν εταιρείες και προιόντα με αυτή την ονομασία.
http://bureaudetudes.org/wp-content/upl ... ov2005.pdf
http://theglobalnewsandviews.files.word ... ov2005.pdf
Το πρώτο βίντεο έιναι η παρουσίαση και πληροφορίες που αφορούν το pdf.
Το δεύτερο είναι το πρώτο από μία σειρά βίντεο που θα ακολουθήσουν και θα παρουσιάζουν σιγα σιγά το πλήθος των πληροφοριών που εμφανίζονται σε αυτά τα αρχεία. Ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος και μπορεί να χρειάζονται μήνες για να μπορέσει κανείς να τα μελετήσει.
μία εικόνα από την πρώτη σελίδα του αρχείου.

Αν καταλαβαίνω καλά, στην κορυφή της πυραμίδας (ή πάνω απο αυτήν?) είναι τρείς.
Alpina, AMORC, Lucis Trust
To AMORC είναι γνωστό. Οι ροδόσταυροι.
Τα άλλα δύο δεν τα έχω ακούσει.
Το Lucis Trust το βρήκα στο google. Δεν δείχνουν να είναι και τα καλύτερα παιδιά (Lucis...Lucifer).
To Alpina δύσκολο να το βρώ διότι υπάρχουν εταιρείες και προιόντα με αυτή την ονομασία.
http://bureaudetudes.org/wp-content/upl ... ov2005.pdf
http://theglobalnewsandviews.files.word ... ov2005.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Joy την Τρί 07 Ιαν 2014, 16:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: πρόσθεσα λινκ των αρχείων
Λόγος: πρόσθεσα λινκ των αρχείων
L'état, c'est moi