Η Μέρκελ και η λεία της

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Η Μέρκελ και η λεία της

Δημοσίευση από dimig »

Στο ίδιο έργο θεατές...

Η "παράσταση" των δωσίλογων στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρωταγωνιστής,

που ..."συγκίνησε" την Μέρκελ.

Άχρηστε,

αγράμματε,

ανεπάγγελτε,

άεργε και

προικοθήρα Σαμαρά,

τι ακριβώς παραχώρησες στο Βερολίνο;

Εικόνα

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με την ελληνική ηγεσία, είναι τόσο περίεργο, που μόνον με όρους μεταφυσικής μπορεί να εξηγηθεί. Οι άνθρωποι, οι οποίοι μας πρόδωσαν, λειτουργούν στην κυριολεξία λες και πάσχουν από "αυτοκτονικό ιδεασμό". Λειτουργούν σαν "μεθυσμένοι", που αγνοούν τις ευθύνες τους και δεν νιώθουν καν την ενστικτώδη ανάγκη να αυτοπροστατευτούν. Συμπεριφέρονται σαν να επιδιώκουν τη "λύτρωσή" τους μέσω της τιμωρίας τους. Συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να διευκολύνουν τη Νέμεση να κάνει τη "δουλειά" της, χωρίς να αφήσει ίχνος ατιμωρησίας. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλα τα μελλοντικά της "θύματα" την διευκολύνουν στο έργο της, παρέχοντάς της τις απαραίτητες διευκολύνσεις σ' ό,τι τα αφορά.

συνέχεια στο
eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/09/i-merkel-kai-i-leia-tis.html
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: Η Μέρκελ και η λεία της

Δημοσίευση από alkinoos »

Η κυρία απλά κάνει αυτό που της λένε να κάνει,ο δε κύριος επίσης . Από το ίδιο κέντρο παίρνουν εντολές
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Re: Η Μέρκελ και η λεία της

Δημοσίευση από Illuminus »

Μπορεί να της έκανε μεταβίβαση την πετυχημένη πιτσαρία...
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”