Σε ένα αρκετά μακρινό παρελθόν, λίγο πριν τελειώσει ο μεσαίωνας, οι περισσότερες περιοχές του κόσμου ήταν γεμάτες από κελιά βασανιστηρίων, άδικες διωκτικές και ποινικές αρχές, προκαταλήψεις εναντίον μειονοτήτων, ανισότητα και φόβο μεταξύ των ανθρώπων. Η απάνθρωπη μεταχείριση των κατώτερων τάξεων, τα κακουργήματα και το δουλεμπόριο κρατούσαν καλά. Παρόλο αυτό το χάος όμως, ένας άνθρωπος που η ιστορία τον ξέρει ως Αιθριεύς, ένας έλληνας γεννημένος σε ένα μικρό ορεινό χωριό πάνω στη Δίρφυ, επέλεξε να δώσει μια μεγάλη μάχη εναντίον αυτής της αναχρονιστικής εξελικτικής καθυστέρησης. Αν και μεγαλωμένος σε δύσκολους καιρούς, μέσα σε μια κοινωνία που προσέφερε περισσότερες κακουχίες παρά ευκαιρίες και από μια οικογένεια που έπρεπε να μοχθήσει και πολλές φορές να φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης για να έχει στο τραπέζι της φαί, μέσα του ο Αιθριεύς ήταν μια πραγματικά ευγενική και δίκαιη φυσιογνωμία, με ψυχικό σθένος και με αρκετά έντονη την αίσθηση συνείδησης και καθήκοντος απέναντι όχι μόνο στον συνάνθρωπο αλλά και στη φύση......
....................
http://www.freeandreal.org/theidea/
Αιθριεύς και η ομάδα “Αληθινά Ελεύθερα”
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Αιθριεύς και η ομάδα “Αληθινά Ελεύθερα”
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Αιθριεύς και η ομάδα “Αληθινά Ελεύθερα”
Πολύ όμορφη η ιστορία που μας έφερες Αχινέ, τόσο όσο έχει να κάνει με την ιστορική της αναδρομή
σχετικά με τον Αιθριέα, όσο και τον σύνδεσμο που μας οδηγεί στη σελίδα του "Αληθινά και Ελεύθερα".
Εγώ έχω από χρόνια που ερευνώ και ασχολούμαι με τέτοιες κινήσεις που οδηγούν βασικά τον άνθρωπο
να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του, τη φύση του και τον συνάνθρωπο του. Με μια αγάπη αληθινή προς τη Φύση
που μας φιλοξενεί και ανέχεται κάθε μας παραξενιά και πάντα βρίσκεται εκεί περιμένοντας μας να επιστρέψουμε.
Παρακολουθώ επίσης με πάθος και αγάπη τη φυσική δόμηση σε κάθε της μορφή.
Έχω παρακολουθήσει και σχετικά σεμινάρια και μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι η ενέργεια, ή οι ενέργειες
που νιώθει κάποιος σε τέτοιες συγκεντρώσεις είναι πρωτόγνωρες, αν μη τι άλλο είναι θύμισες από
παιδικά χρόνια.
Για το συγκεκριμένο σάιτ και τις κινήσεις του δεν μπορώ να φέρω γνώμη, μιας και δεν το έχω ψάξει σε βάθος
αλλά θα το κάνω στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που έχω να προσθέσω από μέρους μου, είναι ότι κάτι που εμένα
προσωπικά με ξένισε σε ορισμένες κινήσεις του είδους, είναι ότι είχαν υιοθετήσεις φιλοσοφίες τύπου Ζάιτγκειστ
και υπήρχε μια προσήλωση στη τεχνολογία και τη θεωρία ότι αυτή θα ήταν η λύση που χρειαζόμαστε.
Όπως και κάποιες άλλες λύσεις που έχουν υιοθετηθεί από πολλούς γκουρού του είδους και στο εξωτερικό
αλλά και στη χώρα μας, που λειτουργούν με ένα τρόπο θα έλεγα επεμβατικό στη Φύση.
Γενικά βρίσκω ότι αυτές οι κινήσεις είναι ότι καλύτερο για το μέλλον του ανθρώπου είδους
εφόσον έχουν να κάνουν με την αποκοπή του από αυτό το Δρακωνιανό σύστημα που σκλαβώνει
και το σώμα αλλά και τη ψυχή του καθενός από μας που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σ' αυτό.
Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα όταν βρέθηκα σε τέτοια σεμινάρια ήταν η προσήλωση των νέων ανθρώπων
σε τέτοιες κινήσεις και η φιλοσοφία που διαχέει τους περισσότερους, προς μια αχρήματη κοινωνία
που θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ανταλλαγή υπηρεσιών, από ανθρώπους που σέβονται ο ένας τον άλλο
αλλά κυρίως τον εαυτό τους.
Μέσα στο επόμενο διάστημα φιλοδοξώ να φιλοξενήσω και εγώ σε ένα κτήμα μου ένα τέτοιο σεμινάριο
στη διάρκεια του οποίου θα αρχίσει η υλοποίηση του ονείρου μου. Ένα σπίτι από χώμα, άχυρο και πέτρα.

σχετικά με τον Αιθριέα, όσο και τον σύνδεσμο που μας οδηγεί στη σελίδα του "Αληθινά και Ελεύθερα".
Εγώ έχω από χρόνια που ερευνώ και ασχολούμαι με τέτοιες κινήσεις που οδηγούν βασικά τον άνθρωπο
να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του, τη φύση του και τον συνάνθρωπο του. Με μια αγάπη αληθινή προς τη Φύση
που μας φιλοξενεί και ανέχεται κάθε μας παραξενιά και πάντα βρίσκεται εκεί περιμένοντας μας να επιστρέψουμε.
Παρακολουθώ επίσης με πάθος και αγάπη τη φυσική δόμηση σε κάθε της μορφή.
Έχω παρακολουθήσει και σχετικά σεμινάρια και μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι η ενέργεια, ή οι ενέργειες
που νιώθει κάποιος σε τέτοιες συγκεντρώσεις είναι πρωτόγνωρες, αν μη τι άλλο είναι θύμισες από
παιδικά χρόνια.
Για το συγκεκριμένο σάιτ και τις κινήσεις του δεν μπορώ να φέρω γνώμη, μιας και δεν το έχω ψάξει σε βάθος
αλλά θα το κάνω στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που έχω να προσθέσω από μέρους μου, είναι ότι κάτι που εμένα
προσωπικά με ξένισε σε ορισμένες κινήσεις του είδους, είναι ότι είχαν υιοθετήσεις φιλοσοφίες τύπου Ζάιτγκειστ
και υπήρχε μια προσήλωση στη τεχνολογία και τη θεωρία ότι αυτή θα ήταν η λύση που χρειαζόμαστε.
Όπως και κάποιες άλλες λύσεις που έχουν υιοθετηθεί από πολλούς γκουρού του είδους και στο εξωτερικό
αλλά και στη χώρα μας, που λειτουργούν με ένα τρόπο θα έλεγα επεμβατικό στη Φύση.
Γενικά βρίσκω ότι αυτές οι κινήσεις είναι ότι καλύτερο για το μέλλον του ανθρώπου είδους
εφόσον έχουν να κάνουν με την αποκοπή του από αυτό το Δρακωνιανό σύστημα που σκλαβώνει
και το σώμα αλλά και τη ψυχή του καθενός από μας που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σ' αυτό.
Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα όταν βρέθηκα σε τέτοια σεμινάρια ήταν η προσήλωση των νέων ανθρώπων
σε τέτοιες κινήσεις και η φιλοσοφία που διαχέει τους περισσότερους, προς μια αχρήματη κοινωνία
που θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ανταλλαγή υπηρεσιών, από ανθρώπους που σέβονται ο ένας τον άλλο
αλλά κυρίως τον εαυτό τους.
Μέσα στο επόμενο διάστημα φιλοδοξώ να φιλοξενήσω και εγώ σε ένα κτήμα μου ένα τέτοιο σεμινάριο
στη διάρκεια του οποίου θα αρχίσει η υλοποίηση του ονείρου μου. Ένα σπίτι από χώμα, άχυρο και πέτρα.

..you are God in your universe, you're not God in God's universe.