12 ιουνιου-ισπανοι ανθρακωρυχοι
12 ιουνιου-ισπανοι ανθρακωρυχοι
μια ματια για το τι συνεβει στην ισπανια στις 12 ιουνη...
φυσικα εμεις στην ελλαδα αντιστεκομαστε καιμε τραπεζες..λεηλατουμε πολυεθνικες και φυσικα σε 10-20 χρονια θα ειμαστε υπερηφανοι επειδη ειμαστε ελληνες και τελικα τα καταφεραμε...
δυστηχως ομως τα πραγματα δεν ειναι ετσι....
μονο οι αναρχικοι καινε και αγωνιζονται...
οι υπολοιποι καθονται σαν τον γκαντι διπλα σε μια αγελαδα και κανουν μμμμμμμμμμμμ
και φυσικα τη λυση σε ολα αυτα θα την δωσουν οι καμμενοι,οι βαρεμενοι και οι πικραμενοι...
τελος παντων..για να δουμε σε αυτο το βιντεακι πως απαντανε οι ισπανοι ανθρωκορυχοι στα σκυλια της εξουσιας που οπως παντα κανουν το πατριωτικο τους καθηκον,εχουν μανες γυναικες και παιδια...κλπ κλπ κλπ
φυσικα εμεις στην ελλαδα αντιστεκομαστε καιμε τραπεζες..λεηλατουμε πολυεθνικες και φυσικα σε 10-20 χρονια θα ειμαστε υπερηφανοι επειδη ειμαστε ελληνες και τελικα τα καταφεραμε...
δυστηχως ομως τα πραγματα δεν ειναι ετσι....
μονο οι αναρχικοι καινε και αγωνιζονται...
οι υπολοιποι καθονται σαν τον γκαντι διπλα σε μια αγελαδα και κανουν μμμμμμμμμμμμ
και φυσικα τη λυση σε ολα αυτα θα την δωσουν οι καμμενοι,οι βαρεμενοι και οι πικραμενοι...
τελος παντων..για να δουμε σε αυτο το βιντεακι πως απαντανε οι ισπανοι ανθρωκορυχοι στα σκυλια της εξουσιας που οπως παντα κανουν το πατριωτικο τους καθηκον,εχουν μανες γυναικες και παιδια...κλπ κλπ κλπ
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Re: 12 ιουνιου-ισπανοι ανθρακωρυχοι
απατο πηγε αυτο το τοπικ....
μαλλον ειμαι ο μοναδικος που το βρισκω ιδιατερα ομορφο...
σπανια σε χωρα του λεγομενου δυτικου κοσμου βλεπεις κατι τετοιο..
κανενα καναλι δεν το εχει προβαλλει..
τελος παντων.....απογοητευτηκα..παω να βαλω κανενα τραγουδακι...
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Μην το βλέπεις έτσι.
Απλά εδώ σε τούτο το ....χανείο που μας κάνουν τη χάρη να το λέμε ακόμα Ελλάδα, κάτι τέτοια γίνονται στις πορείες & τις συγκεντρώσεις άντε & σε κανένα αγώνα των "2 αιωνίων". Σε άλλα θέματα & μέρη οι περισσότεροι παίζουν τάβλι. & στην τελική τι περιμένεις από μια χώρα όπου σε κάθε αρσενικό αντιστοιχούν 7 θηλυκά; Πιθανότερο είναι να γίνει μάχη με κεφτέδες τούβλα παρά με ό,τι άλλο....
Απλά εδώ σε τούτο το ....χανείο που μας κάνουν τη χάρη να το λέμε ακόμα Ελλάδα, κάτι τέτοια γίνονται στις πορείες & τις συγκεντρώσεις άντε & σε κανένα αγώνα των "2 αιωνίων". Σε άλλα θέματα & μέρη οι περισσότεροι παίζουν τάβλι. & στην τελική τι περιμένεις από μια χώρα όπου σε κάθε αρσενικό αντιστοιχούν 7 θηλυκά; Πιθανότερο είναι να γίνει μάχη με κεφτέδες τούβλα παρά με ό,τι άλλο....
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Μην στραβώνεις.theo έγραψε:απατο πηγε αυτο το τοπικ....
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να ανοίγουν δυνατά θέματα
και στην αρχή να μην υπάρχει η ανταπόκριση που θα του αξίζει.
Αυτό όμως δεν κρατά για πολύ.
(είναι φορές που περνούν και 20 μέρες για να ξαναβγεί στην επιφάνια)
Είδα αμέσως το βίντεο σου και μάλιστα διόρθωσα το link που δεν έπαιζε.
Theo νομίζω πως ξέχασες την Κερατέα. Τί έκαναν εκεί οι άνθρωποι για μήνες; Πόλεμο έκαναν. Άγριο, ανελέητο, αδυσώπητο και ανίερο, διότι τα ΜΑΤ εκτός από τους τόνους δακρυγόνων που έριχναν, εκτός από την τρομοκρατία που ασκούσαν, υπήρξαν περιπτώσεις που εισέβαλλαν εκφοβιστικά μέσα στα σπίτια των ανθρώπων.
Είμαι μαζί με τους Ισπανούς αλλά δεν ξεχνώ τον αγώνα των δικών μας. Και δεν ήταν αναρχικοί, δεν είχαν μια συμπαγή πολιτική ή ιδεολογική ταυτότητα. Ήταν άνθρωποι καθημερινοί, που η ζωή τα έφερε να αγωνιστούν μέσα στην δημοκρατία, ενάντια στην ίδια τους την εκλεγμένη κυβέρνηση για να κρατήσουν τα σπίτια τους και την ποιότητα της ζωής τους.
Είμαι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται, οποιασδήποτε φυλής, χρώματος, ιδεολογίας ή πολιτικής τοποθέτησης.
Και μακάρι η Κερατέα και η Ισπανία τώρα να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και να καταλάβουν οι άνθρωποι, πως τίποτε δεν θα τους χαριστεί. Τίποτε. Ακόμα και για τα αυτονόητα, θα αγωνιζόμαστε.
Είμαι μαζί με τους Ισπανούς αλλά δεν ξεχνώ τον αγώνα των δικών μας. Και δεν ήταν αναρχικοί, δεν είχαν μια συμπαγή πολιτική ή ιδεολογική ταυτότητα. Ήταν άνθρωποι καθημερινοί, που η ζωή τα έφερε να αγωνιστούν μέσα στην δημοκρατία, ενάντια στην ίδια τους την εκλεγμένη κυβέρνηση για να κρατήσουν τα σπίτια τους και την ποιότητα της ζωής τους.
Είμαι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται, οποιασδήποτε φυλής, χρώματος, ιδεολογίας ή πολιτικής τοποθέτησης.
Και μακάρι η Κερατέα και η Ισπανία τώρα να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και να καταλάβουν οι άνθρωποι, πως τίποτε δεν θα τους χαριστεί. Τίποτε. Ακόμα και για τα αυτονόητα, θα αγωνιζόμαστε.
"Πιστεύω σ’ έναν κόσμο που δεν υπάρχει, μα πιστεύοντας τον, τον δημιουργώ. Ανύπαρχτο λέμε ό,τι δεν πεθυμήσαμε αρκετά."
Ν.Καζαντζάκης
Ν.Καζαντζάκης
ακριβως.....αλληλεγγυη..
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: MANO2906
- Επικοινωνία:
Ενισχύω την ανταπόκριση από Ισπανία,με φωτογραφικά στιγμιότυπα
τα οποία αν καί δεν διαθέτουν την χάρη της κίνησης
εντούτοις είναι εξίσου συγκλονιστικά !!!
«εκείνου τ' αλητάμπουρα...πού κράταγε σφεντόνα» !!!!!!!
τα οποία αν καί δεν διαθέτουν την χάρη της κίνησης
εντούτοις είναι εξίσου συγκλονιστικά !!!
«εκείνου τ' αλητάμπουρα...πού κράταγε σφεντόνα» !!!!!!!
καιγετε η ισπανια...
τα γαμωσκυλα οι τραπεζιτες με τα εκει σκυλια τους εχουν ξεμουνιασει το κοσμο..
οι σκατομπατσοι-τα παιδια των εργατων-σαπιζουν το κοσμο στο ξυλο...
και εμεις εδω....
εμεισ...
..λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και το αγορι μου...
ξεχασα...βγαινουμε και καθε βραδυ σε παρεες των 20-40 ατομων και δερνουμε τους φτωχους μεταναστες...τους αλλους..τους νταβατζηδες,τους πρεζεμπορους...τσσσσσ...εκει οχι....
η λυση ειναι πολυ απλη...καιμε τραπεζες ,καιμε δημοσιες υπηρεσιες...
οποιος δεν μπορει να το κανει..καθετε σπιτι του και το βουλωνει...
ολα τα αλλα ειναι ...κουβεντα να κανουμε...
τα γαμωσκυλα οι τραπεζιτες με τα εκει σκυλια τους εχουν ξεμουνιασει το κοσμο..
οι σκατομπατσοι-τα παιδια των εργατων-σαπιζουν το κοσμο στο ξυλο...
και εμεις εδω....
εμεισ...
..λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και το αγορι μου...
ξεχασα...βγαινουμε και καθε βραδυ σε παρεες των 20-40 ατομων και δερνουμε τους φτωχους μεταναστες...τους αλλους..τους νταβατζηδες,τους πρεζεμπορους...τσσσσσ...εκει οχι....
η λυση ειναι πολυ απλη...καιμε τραπεζες ,καιμε δημοσιες υπηρεσιες...
οποιος δεν μπορει να το κανει..καθετε σπιτι του και το βουλωνει...
ολα τα αλλα ειναι ...κουβεντα να κανουμε...
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 6 φορές
@theo
καλά είναι αυτά για εκτόνωση αλλά ούτε τη πηγή του κακού χτυπάς ούτε θα αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο,ίσα που
που τους δίνεις πάτημα να γεμίσουν τον τόπο κάμερες να περάσουν αντιτρομοκρατικούς νόμους περιορίζοντας τις ελευθερίες μας.
ΜΟΝΟ αν γίνουν από το σύνολο του λαού αυτά που λες θα έχουν αποτέλεσμα,όσο ένα μεγάλο ποσοστό βολεύεται ακόμα ξέχνα το.
Δυστυχώς ή ευτυχώς (έχασα το νόημα πιά) δεν πεινάνε όλοι.
καλά είναι αυτά για εκτόνωση αλλά ούτε τη πηγή του κακού χτυπάς ούτε θα αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο,ίσα που
που τους δίνεις πάτημα να γεμίσουν τον τόπο κάμερες να περάσουν αντιτρομοκρατικούς νόμους περιορίζοντας τις ελευθερίες μας.
ΜΟΝΟ αν γίνουν από το σύνολο του λαού αυτά που λες θα έχουν αποτέλεσμα,όσο ένα μεγάλο ποσοστό βολεύεται ακόμα ξέχνα το.
Δυστυχώς ή ευτυχώς (έχασα το νόημα πιά) δεν πεινάνε όλοι.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
'Εχεις δίκιο οτι δεν αντιδρά ο κοσμος... αλλά έχουν/έχουμε χτυπηθεί από παντού.theo έγραψε:μονο οι αναρχικοι καινε και αγωνιζονται...
Η ζαλάδα το κομφούζιο, η απόγνωση, δεν ειναι γόνιμα εδάφη για οργανωμένη αντίσταση.
Και πάντως τα καψίματα δεν είναι αγώνας. Πέρασαν οι εποχές του Μάη του '69, του πολυτεχνείου, των αντιστασιακών τραγουδιών και των χίπικων επαναστατών. Τώρα το πράγμα είναι αλλιώς. Οι επιθέσεις αγριότερες και πολυδιάστατες. Δεν αντιμετωπίζονται με βομβίτσες μολότωφ και μετά στον καφενέ των εξαρχείων να λέμε το κατορθωμα που ανέβασε την αδρεναλίνη.
Ο εχθρός δεν είναι ο ιδεολογικός αντίπαλος. Είναι ένας καργιόλης, κρυμμένος αλλου, που δεν έχει καν ιδεολογία. Εκτός από μία: Άνθρωποι= ζώα, άχρηστοι χαραμοφάηδες -τους μαζεύουμε ο,τι έχουν και δεν έχουν, τους εξαθλιώνουμε, τους υποδουλώνουμε κι οσοι δεν αποδειχτουν καλο εξάρτημα στη μηχανή μας (που έλεγε κι η βιτάλη), στον αποτεφρωτήρα πάραυτα.
Θέλει λοιπόν άλλη αντιμετώπιση, αλλη οργάνωση, άλλη στρατηγική, για να πολεμηθεί μια τέτοια "ιδεολογία". Καις μια τράπεζα, ανοίγει άλλη και καλύτερη.
Σιγά τα ωά. Το πολύ να σκοτώσεις και κανάν αθώο μέσα, να'χουνε να λυσσάνε τα ΜΜΕ, παίζοντας με το συναισθημα του κοσμάκη. Δουλειά δε γίνεται μ'αυτες τις εξυπνάδες πάντως.
Μέχρι να ενωθούν τα μυαλά στο βαθμό που να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο συντονισμένα, καλύτερα να καθόμαστε σπίτια μας σαν τον γκάντι, να κάνουμε μμμμμμμμ σα γελάδια, και να πουλάμε τρέλα. Να ταξιδεύει η σκέψη εκεί που δε θα υπάρχουν αυτοί οι εκ κατασκευής κόπανοι, να εστιάζουμε στο κέντρο μας, το κέντρο του συμπαντος μας, να λέμε και ένα "σ'αγαπάω" στον εαυτό μας, στους αγαπημένους μας, στο Θεό, στα πάντα γυρω μας, και να καλιμπράρουμε τη σκέψη στο σημείο Χ, ώστε να υλοποιήσει μια ανατροπάρα που δε μπορώ ούτε εγώ που τα λέω τώρα αυτα να φανταστώ.
Μα με τη σκέψη ρε βίκυ, θα μου πεις... μουρλή είσαι;
Ναι, θα σου πω, με τη σκέψη.
'Οσο για τη μούρλια... αυτές τις μέρες μου κάνει πολύ πιο γαμάτη από το μπαϊράκι της "λογικής" και της "πρακτικής" που κουβαλάω απ'τα γενοφάσκια μου.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Και το καψιμο μορφη αγωνα ειναιArELa έγραψε:'Εχεις δίκιο οτι δεν αντιδρά ο κοσμος... αλλά έχουν/έχουμε χτυπηθεί από παντού.theo έγραψε:μονο οι αναρχικοι καινε και αγωνιζονται...
Η ζαλάδα το κομφούζιο, η απόγνωση, δεν ειναι γόνιμα εδάφη για οργανωμένη αντίσταση.
Και πάντως τα καψίματα δεν είναι αγώνας. Πέρασαν οι εποχές του Μάη του '69, του πολυτεχνείου, των αντιστασιακών τραγουδιών και των χίπικων επαναστατών. Τώρα το πράγμα είναι αλλιώς. Οι επιθέσεις αγριότερες και πολυδιάστατες. Δεν αντιμετωπίζονται με βομβίτσες μολότωφ και μετά στον καφενέ των εξαρχείων να λέμε το κατορθωμα που ανέβασε την αδρεναλίνη.
Ο εχθρός δεν είναι ο ιδεολογικός αντίπαλος. Είναι ένας καργιόλης, κρυμμένος αλλου, που δεν έχει καν ιδεολογία. Εκτός από μία: Άνθρωποι= ζώα, άχρηστοι χαραμοφάηδες -τους μαζεύουμε ο,τι έχουν και δεν έχουν, τους εξαθλιώνουμε, τους υποδουλώνουμε κι οσοι δεν αποδειχτουν καλο εξάρτημα στη μηχανή μας (που έλεγε κι η βιτάλη), στον αποτεφρωτήρα πάραυτα.
Θέλει λοιπόν άλλη αντιμετώπιση, αλλη οργάνωση, άλλη στρατηγική, για να πολεμηθεί μια τέτοια "ιδεολογία". Καις μια τράπεζα, ανοίγει άλλη και καλύτερη.
Σιγά τα ωά. Το πολύ να σκοτώσεις και κανάν αθώο μέσα, να'χουνε να λυσσάνε τα ΜΜΕ, παίζοντας με το συναισθημα του κοσμάκη. Δουλειά δε γίνεται μ'αυτες τις εξυπνάδες πάντως.
Μέχρι να ενωθούν τα μυαλά στο βαθμό που να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο συντονισμένα, καλύτερα να καθόμαστε σπίτια μας σαν τον γκάντι, να κάνουμε μμμμμμμμ σα γελάδια, και να πουλάμε τρέλα. Να ταξιδεύει η σκέψη εκεί που δε θα υπάρχουν αυτοί οι εκ κατασκευής κόπανοι, να εστιάζουμε στο κέντρο μας, το κέντρο του συμπαντος μας, να λέμε και ένα "σ'αγαπάω" στον εαυτό μας, στους αγαπημένους μας, στο Θεό, στα πάντα γυρω μας, και να καλιμπράρουμε τη σκέψη στο σημείο Χ, ώστε να υλοποιήσει μια ανατροπάρα που δε μπορώ ούτε εγώ που τα λέω τώρα αυτα να φανταστώ.
Μα με τη σκέψη ρε βίκυ, θα μου πεις... μουρλή είσαι;
Ναι, θα σου πω, με τη σκέψη.
'Οσο για τη μούρλια... αυτές τις μέρες μου κάνει πολύ πιο γαμάτη από το μπαϊράκι της "λογικής" και της "πρακτικής" που κουβαλάω απ'τα γενοφάσκια μου.
- ArELa
- Founder-Administrator

Βλέπω αυτή τη μια και μοναδική φράση σαν απάντηση στο ποστ μου.Divine Sinner έγραψε:Και το καψιμο μορφη αγωνα ειναι
'Εκανες τον κόπο να το βάλεις σε quotes και το εκτιμώ, αλλά
κάνε και τον κόπο να το διαβάσεις...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Διαβασα το ποστ σου. απλα δεν απορριπτω ΚΑΙ το καψιμο μεσα σε ολα οσα ειπες 
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν το απέρριψα, απλά το θεωρώ μια σκόρπια και ανούσια επί της ουσίας σπατάλη ενέργειας που "κατεβάζει" όσους ενδίδουν σε αυτή, στα δικά τους επιπεδα (στα δικά τους σκατά) και έτσι παίζει σαν μια μορφή αγώνα που στην τελική είναι ατελέσφορη... άρα άνευ ουσιαστικού νοήματος.Divine Sinner έγραψε:Διαβασα το ποστ σου. απλα δεν απορριπτω ΚΑΙ το καψιμο μεσα σε ολα οσα ειπες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble